fb

Τα διαμάντια της Κεντρικής Ευρώπης (Βιέννη, Πράγα, Μπρατισλάβα, Τσέσκυ Κρούμλοβ) | Φθινόπωρο 2021

Διάρκεια: 6 ΗΜΕΡΕΣ

τιμή από 499€

Ταυτότητα ταξιδιού

Με διαμονή και ξεναγήσεις σε δύο από τις πιο λαμπερές ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, τη Βιέννη και την Πράγα.

Ξεκινάμε από τη Βιέννη, με τα αυτοκρατορικά παλάτια να δεσπόζουν επιβλητικά και μεγαλοπρεπή. Τα μνημεία της πόλης είναι εντυπωσιακά και οι εμπορικοί δρόμοι πάντοτε πολυσύχναστοι. Νότες κλασικής μουσικής πλανώνται συνεχώς στην ατμόσφαιρα και τα παραδοσιακά καφέ αναδύουν βιεννέζικη κουλτούρα.

Συνεχίζουμε στην Πράγα, μια κοσμοπολίτικη πόλη βγαλμένη από τη μαγεία ενός παραμυθού. Η πόλη με τις «χρυσές στέγες», μια από τις παλαιότερες πρωτεύουσες της Ευρώπης. Το ιστορικό της κέντρο προσφέρει ένα πανόραμα γοτθικής και μπαρόκ τέχνης.

Το ταξίδι σε λίγες γραμμές

Ταξίδι στην κεντρική Ευρώπη σε δύο πανέμορφες πρωτεύουσες, πραγματικά στολίδια.

Ξεκινάμε από την αριστοκρατική Βιέννη με τα παραμυθένια παλάτια, τους δρόμους με τα υπέροχης αρχιτεκτονικής κτίρια, τις πλατείες, τα πάρκα, τα κλασικά καφέ. Κοντά μας τα Βιεννέζικα δάση όπου και θα επισκεφτούμε και φυσικά η Μπρατισλάβα η πανέμορφη πρωτεύουσα της Σλοβακίας, με την Παλιά Πόλη που είναι σαν ένας λαβύρινθος από μεσαιωνικά σοκάκια, αλλά και μεγάλα, αριστοκρατικά πλακόστρωτα.

Επόμενος προορισμός η Πράγα, μια πόλη "παραμύθι". Περπατώντας στο κέντρο της πόλης είναι σαν να βρισκόμαστε σε μία άλλη εποχή. Περνάμε από κτίρια μπαρόκ αρχιτεκτονικής, πλατείες με υπέροχους καθεδρικούς ναούς, το πασίγνωστο ρολόι του παλιού δημαρχείου και καταλήγουμε στο παλιό κάστρο. Θα επισκεφτούμε επίσης τις απαράμιλλης ομορφιάς πόλεις Τσέσκυ Κρούμλοβ που  αποτελεί μνημείο παγκόσμιας Κληρονομιάς της Unesco και το Κάρλοβυ Βάρυ, μία πόλη όνειρο χτισμένη μέσα σε μία  καταπράσινη χαράδρα, γύρω από ποτάμια που τη διασχίζουν, διάσημη για τα σπα και τις θερμές πηγές της.

Μόνο Στο Versus

ΔΩΡΕΑΝ

Αποκλειστική ταξιδιωτική ασφάλεια του Versus Τravel με καλύψεις για τον κορωνοϊό πριν και μετά το ταξίδι αλλά και για καραντίνα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Νοιώστε απόλυτα προστατευμένοι, όπως σας έχουμε συνηθίσει.

Ισχύουν όροι και υπάρχουν προϋποθέσεις δείτε αναλυτικά στο: www.versustravel.eu/apolytiprostasia

 

Το πρόγραμμά μας περιλαμβάνει:

  • 2 διανυκτερεύσεις στη Βιέννη και 3 στην Πράγα.
  • Πρωινό καθημερινά
  • Ξενοδοχεία: στη Βιέννη – WIMBERGER 4*, στην Πράγα – ROYAL PRAGUE 4*
  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης Αθήνα-Βιέννη-Αθήνα με Austrian.
  • Μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο.
  • Εμπεριστατωμένες ξεναγήσεις και περιηγήσεις.
  • Επίσκεψη στο κοσμοπολίτικο Κάρλοβυ Βάρυ και στο Τσέσκυ Κρούμλοβ, στην Τσεχία.
  • Επίσκεψη στην Μπρατισλάβα, την πρωτεύουσα της Σλοβακίας.
  • Έλληνας αρχηγός-συνοδός.

 

Εμπειρίες από το ταξίδι

1η ημέρα: Αθήνα/Θεσσαλονίκη – Βιέννη (ξενάγηση πόλης)

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για την αριστοκρατική Βιέννη. Άφιξη και ξενάγηση της πόλης. Μεταξύ των άλλων θα δούμε τον διάσημο δρόμο Mariahilfer Strasse, την Όπερα, το δημαρχείο, το παλάτι Hofburg, τα ανάκτορα. Ελεύθερος χρόνος στην πόλη. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα: Βιέννη – Μπρατισλάβα – Βιεννέζικα δάση/Μάγιερλινγκ – Μπάντεν – Βιέννη

Μετά το πρωινό μας θα αναχωρήσουμε για την εκδρομή μας στην Μπρατισλάβα, την πανέμορφη πρωτεύουσα της Σλοβακίας, όπου θα έχουμε την ευκαιρία για μια πανοραμική ξενάγηση. Θα περιπλανηθούμε στην Παλιά Πόλη, έναν λαβύρινθο από μεσαιωνικά σοκάκια, αλλά και μεγάλα, αριστοκρατικά πλακόστρωτα, θα κάνουμε στάση στην κεντρική πλατεία με τα μπαρόκ κτίρια και το Δημαρχείο, θα εντυπωσιαστούμε από το Προεδρικό Παλάτι με τους μεγάλους κήπους του, θα θαυμάσουμε τον Καθεδρικό του Αγίου Μαρτίνου και την περίφημη Μπλε Εκκλησία με τη γαλαζωπή απόχρωση. Ελεύθερος χρόνος για να «χαθούμε» στα κατηφορικά δρομάκια της πόλης με τα γραφικά μαγαζάκια, τις ρουστίκ τσαγερί αλλά και τις μοντέρνες παμπ. Στη συνέχεια, θα αναχωρήσουμε για τα περίχωρα της Βιέννης και τα περίφημα Βιεννέζικα Δάση, όπου θα επισκεφτούμε την τοποθεσία Μάγιερλινγκ, για θα δούμε το άλλοτε κυνηγετικό περίπτερο των Αψβούργων, γνωστό από τη θλιβερή ιστορία της αυτοκτονίας του πρίγκιπα Ροδόλφου, τελευταίου διαδόχου του θρόνου και της Μαρίας Βετσέρα. Στη συνέχεια, θα επισκεφτούμε τη γνωστή λουτρόπολη Μπάντεν. Επιστροφή στη Βιέννη. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα: Βιέννη – Τσέσκυ Κρούμλοβ – Πράγα

Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε για την όμορφη πόλη της Πράγας, μέσα από μια όμορφη διαδρομή σε απόσταση λίγων ωρών από τη Βιέννη. Στάση στη  δεύτερη πιο όμορφη πόλη μετά την Πράγα, στο Τσέσκυ Κρούμλοβ. Χείμαρροι του ποταμού Βολτάβα τρέχουν σε πολλά σημεία αυτής της μεσαιωνικής πόλης η οποία, όπως και η Πράγα, είναι στη λίστα των διατηρητέων πόλεων της Ουνέσκο. Αποτελεί πολιτισμικό στολίδι με τα ιδιαίτερα καλοδιατηρημένα γοτθικού και αναγεννησιακού ρυθμού κτίριά της, τις εκκλησίες της και τα στενά δρομάκια της. Τα τείχη του Κρούμλοβ εσωκλείουν θησαυρούς ιδιαίτερης αρχιτεκτονικής και πολιτισμικής αξίας, όπως η «κρυφή γέφυρα». Επισκεφθείτε το κάστρο της πόλης και θαυμάστε από ψηλά την πανοραμική θέα. Στη συνέχεια, αναχωρούμε με προορισμό την Πράγα. Μεταφορά στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση στα δωμάτια και χρόνος ελεύθερος να περπατήσετε στην πανέμορφη πόλη. Διανυκτέρευση.

4η ημέρα: Πράγα – Κάρλοβυ Βάρυ – Πράγα

Πρωινό και  αναχώρηση για το Κάρλοβυ Βάρυ στη Δυτική Βοημία, γνωστή λουτρόπολη λόγω των ιαματικών πηγών της. Τον 14ο αιώνα ονομάστηκε «Βασιλική Πόλη» από τον αυτοκράτορα Κάρολο τον 4ο και έκτοτε καθιερώθηκε σαν τόπος συνάντησης προσωπικοτήτων των γραμμάτων, των τεχνών και της πολιτικής. Διασχίζοντας τον κεντρικό πεζόδρομο δίπλα στον ποταμό Τέπλα καταλαβαίνουμε γιατί ο Γκαίτε, ο Σίλλερ, ο Μπετόβεν, ο Μπαχ, ο Τσάρος της Ρωσίας κ.ά. περπάτησαν τον ίδιο δρόμο. Ελεύθερος χρόνος. Επιστροφή στην Πράγα. Διανυκτέρευση.

5η ημέρα: Πράγα

Η σημερινή μας βόλτα ξεκινάει από τη μαγευτική καστρούπολη, την Ακρόπολη της Πράγας, που απλώνεται πάνω στον λόφο της Μάλα Στράνα και καταλήγουμε στον εντυπωσιακό Γοτθικό ναό του Αγ. Βίτου και στη Βασιλική του Αγ. Γεωργίου. Συνεχίζουμε με το «Μικρό μέρος» (Μάλα Στράνα), μία από τις παλαιότερες ιστορικές συνοικίες στην Πράγα. Στη συνέχεια, θα επισκεφθούμε την επιβλητική μπαρόκ εκκλησία του Αγ. Νικολάου, θα περπατήσουμε από τη γραφική γοτθική γέφυρα του Καρόλου μέσα από τα μεσαιωνικά δρομάκια της «Βασιλικής οδού» ως την πλατεία της παλιάς πόλης, με το  Δημαρχείο και το φημισμένο αστρονομικό ρολόι και την «παρέλαση των αποστόλων», καθώς και στην πλατεία του ιστορικού κέντρου της Πράγας. Μετά την ξενάγηση μας ελεύθερος χρόνος για μια βόλτα στην πόλη. Προαιρετικά, για όποιους επιθυμούν, μπορούν να επιλέξουν κρουαζιέρα στον ποταμό Βολτάβα,  όπου θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν την Πράγα από μια άλλη άποψη. Για το βράδυ σάς προτείνουμε να παρακολουθήσετε μια παράσταση  «Μαύρου Θεάτρου», όπερα κ.ά., άλλωστε βρίσκεστε στην πόλη όπου γεννήθηκε η ιδέα του Μαύρου Θεάτρου!

6η ημέρα: Πράγα – Βιέννη (πτήση επιστροφής)

Ελεύθερο πρωινό στην Πράγα. Στη συνέχεια, αναχωρούμε για τη Βιέννη, όπου θα επιβιβαστούμε στην πτήση επιστροφής μας.

 

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό. 
Το τελικό ενημερωτικό αποστέλλεται
περίπου 3-5 ημέρες
πριν από την εκάστοτε αναχώρηση.

 

Αριθμός

Πτήσης

Ημερομηνία

αναχώρησης

Διαδρομή
(Από
Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

OS 804

18.10.2021

ΑΘΗΝΑ – ΒΙΕΝΝΗ

06:00

07:15

OS 803

23.10.2021

ΒΙΕΝΝΗ – ΑΘΗΝΑ

22:05

01:10 +1

 

 

Αριθμός

Πτήσης

Ημερομηνία

αναχώρησης

Διαδρομή
(Από
Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

OS 804

25.10.2021

ΑΘΗΝΑ – ΒΙΕΝΝΗ

06:00

07:15

OS 803

30.10.2021

ΒΙΕΝΝΗ – ΑΘΗΝΑ

22:05

01:10 +1

 

Αριθμός

Πτήσης

Ημερομηνία

αναχώρησης

Διαδρομή
(Από
Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

OS 804

12.11.2021

ΑΘΗΝΑ – ΒΙΕΝΝΗ

06:00

07:15

OS 803

17.11.2021

ΒΙΕΝΝΗ – ΑΘΗΝΑ

22:05

01:10 +1

 

Αριθμός

Πτήσης

Ημερομηνία

αναχώρησης

Διαδρομή
(Από
Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

OS 804

27.11.2021

ΑΘΗΝΑ – ΒΙΕΝΝΗ

06:00

07:15

OS 803

02.12.2021

ΒΙΕΝΝΗ – ΑΘΗΝΑ

22:05

01:10 +1

 

Περιλαμβάνονται

  • 2 διανυκτερεύσεις στη Βιέννη και 3 στην Πράγα.
  • Πρωινό καθημερινά
  • Ξενοδοχεία: στη Βιέννη – WIMBERGER 4*, στην Πράγα – ROYAL PRAGUE 4*
  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης Αθήνα-Βιέννη-Αθήνα με Austrian.
  • Μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο.
  • Εμπεριστατωμένες ξεναγήσεις και περιηγήσεις.
  • Επίσκεψη στο κοσμοπολίτικο Κάρλοβυ Βάρυ και στο Τσέσκυ Κρούμλοβ, στην Τσεχία.
  • Επίσκεψη στην Μπρατισλάβα, την πρωτεύουσα της Σλοβακίας.
  • Έλληνας αρχηγός-συνοδός.

 

Δεν περιλαμβάνονται  

  • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλοι καυσίμων: 270 €
  • Είσοδοι σε μουσεία, μνημεία & λοιπά αξιοθέατα. 
  • Ποτά κατά την διάρκεια των γευμάτων / δείπνων.
  • Αχθοφορικά και φιλοδωρήματα.
  • Ό,τι δεν αναφέρεται ρητά στο πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

Παρακαλούμε να αποστείλετε φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στο e-mail του ταξιδιωτικού συμβούλου (πωλητή), με τον οποίο έχετε συνομιλήσει
Χωρίς την άμεση αποστολή φωτοτυπίας του διαβατηρίου δεν θα μπορεί να περιληφθεί η ασφάλεια της προκαταβολής σας στην επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια που περιλαμβάνει το Versus στα προγράμματά του. Αν δεν έχετε e-mail, μπορείτε να προσκομίσετε μια φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στα γραφεία μας.
Κράτηση γίνεται μόνο με τα πλήρη στοιχεία σας (διεύθυνση με ταχυδρομικό κώδικα, τηλέφωνα, e-mail κλπ.). Αν θέλετε να συμπεριλάβετε και άλλα άτομα στην κράτησή σας, θα πρέπει να μας γνωρίσετε και τα δικά τους πλήρη στοιχεία.
Η κράτησή σας είναι έγκυρη και η κατοχύρωση των προσφορών γίνεται μόνο με κατάθεση της προκαταβολής.
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ, πριν την κατάθεση της προκαταβολής σας, με σκοπό να καταχωρηθεί η κράτησή σας και στη συνέχεια το ποσό της κατάθεσής σας στον φάκελό σας. Παρακαλούμε μην παραλείψετε να μας ενημερώσετε. Για την αποφυγή κάθε ταλαιπωρίας σας, παρακαλούμε ελέγχετε το ημερήσιο πιστωτικό όριο συναλλαγών των πιστωτικών και χρεωστικών καρτών σας, πριν προβείτε στην όποια συναλλαγή με το Versus Travel.

 


ΔΩΡΕΑΝ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΟΔΗΓΟΙ VERSUS
Το Versus Travel, προσπαθώντας να καλύψει το κενό της Ελληνικής αγοράς σε ταξιδιωτικούς οδηγούς στην Ελληνική γλώσσα για τις χώρες που επισκέπτεται, εγκαινιάζει την έκδοση μιας σειράς ποιοτικών ταξιδιωτικών βιβλίων – οδηγών (προϊόν της μεγάλης μας ταξιδιωτικής εμπειρίας), που προσφέρονται δωρεάν στους ταξιδιώτες της κάθε εκδρομής.

 

 

ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ταξιδιωτική Ασφάλεια

Extra Παροχές Υγείας στην ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ

• Δωρεάν 8 επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς και εκπτώσεις σε χειρουργικές και ιατρικές πράξεις στα εξωτερικά ιατρεία της Ευρωκλινικής Αθηνών.
• Τηλεφωνική εξυπηρέτηση 24 ώρες το 24ωρο στο τηλέφωνο 1011.
• Δωρεάν ένα παιδιατρικό check up και 8 δωρεάν επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς στην Ευρωκλινική Παίδων (αφορά σε παιδιά και εγγόνια των ταξιδιωτών μας)


ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ:

• Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι έχετε διαβάσει το παρόν πρόγραμμα, το έχετε κατανοήσει και συμφωνείτε με τα αναγραφόμενα.
• Συμμετοχή επίσης στην εκδρομή σημαίνει ότι αναντίρρητα αποδέχεστε τους Όρους Συμμετοχής που αναγράφονται στην τελευταία σελίδα της μπροσούρας μας και στο site μας στο Internet. Αν θέλετε να διαβάσετε τους Όρους Συμμετοχής, παρακαλούμε ζητήστε να σας αποσταλούν.
• Συμμετοχή δηλώνετε επικοινωνώντας με το τμήμα πωλήσεων, δίνοντας αναλυτικά τα στοιχεία που σας ζητούνται και καταθέτοντας προκαταβολή 1.000 € κατ’ άτομο εντός της χρονικής προθεσμίας που θα σας δοθεί από το τμήμα πωλήσεων.
• Η πληρωμή της προκαταβολής γίνεται είτε με χρήση μετρητών ή στην περίπτωση χρήσης πιστωτικής κάρτας με εφάπαξ χρέωση.
• 12-18 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ. Εφόσον επιθυμείτε, μπορείτε να αποπληρώσετε το ταξίδι σας κάνοντας χρήση πιστωτικής κάρτας και συμμετέχοντας σε πρόγραμμα άτοκων δόσεων (έως και 18). Σας συστήνουμε, προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, να ενημερωθείτε έγκαιρα είτε από το τμήμα πωλήσεων, είτε από το λογιστήριο για τις πιστωτικές κάρτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα άτοκων δόσεων. 
• Το διαβατήριό σας θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 6μηνη ισχύ.
• Βεβαιωθείτε πως το διαβατήριό σας έχει κενές σελίδες, ισάριθμες με τον αριθμό των χωρών που θα επισκεφθείτε.
• Το γραφείο μας δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε πρόβλημα λόγω μη ανανέωσης του διαβατηρίου σας.
• Οι ταξιδιώτες μη Ελληνικής υπηκοότητας ή οι κάτοχοι μη Ελληνικών διαβατηρίων οφείλουν να επικοινωνούν κατ’ ιδίαν με την πρεσβεία της χώρας στην οποία επιθυμούν να ταξιδέψουν, για να πληροφορηθούν τα όποια διαδικαστικά για την έκδοση βίζας, εφόσον αυτή απαιτείται. Το Versus Travel δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν πρόβλημα που ενδεχομένως παρουσιαστεί σε κάποιο αεροδρόμιο.
• Σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και στην Τουρκία, μπορείτε να ταξιδέψετε με αστυνομική ταυτότητα νέου τύπου. Διευκρινίζουμε ότι αυτό γίνεται μόνο με πολιτική ταυτότητα και όχι με υπηρεσιακή. Ενημερωθείτε σχετικά από το τμήμα πωλήσεων του γραφείου μας. 


* Αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη

H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.

Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετέ το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα.

Απαιτούνται  2 διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.

Για την διαμονή και τις μεταφορές σας στην Αθήνα δείτε παρακάτω την ειδική προσφορά

«StopOver Athens»

**Αναχωρήσεις από  Λάρνακα

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα  περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και η αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας. Σύμφωνα με τις πτήσεις αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα και θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens" από 50 € το άτομο με μεταφορές.

 

ΔΩΡΕΑΝ

Αποκλειστική ταξιδιωτική ασφάλεια του Versus Τravel με καλύψεις για τον κορωνοϊό πριν και μετά το ταξίδι αλλά και για καραντίνα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Νοιώστε απόλυτα προστατευμένοι, όπως σας έχουμε συνηθίσει.

Ισχύουν όροι και υπάρχουν προϋποθέσεις δείτε αναλυτικά στο: www.versustravel.eu/apolytiprostasia

 

Το πρόγραμμά μας περιλαμβάνει:

  • 2 διανυκτερεύσεις στη Βιέννη και 3 στην Πράγα.
  • Πρωινό καθημερινά
  • Ξενοδοχεία: στη Βιέννη – WIMBERGER 4*, στην Πράγα – ROYAL PRAGUE 4*
  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης Αθήνα-Βιέννη-Αθήνα με Austrian.
  • Μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο.
  • Εμπεριστατωμένες ξεναγήσεις και περιηγήσεις.
  • Επίσκεψη στο κοσμοπολίτικο Κάρλοβυ Βάρυ και στο Τσέσκυ Κρούμλοβ, στην Τσεχία.
  • Επίσκεψη στην Μπρατισλάβα, την πρωτεύουσα της Σλοβακίας.
  • Έλληνας αρχηγός-συνοδός.

 

Σχόλια Πελατών

Παρόμοιοι Προορισμοί

Μόνο στο Versus Travel

  • 2 διαν/σεις στη Βιέννη και 3 στην Πράγα.
  • Επίσκεψη στο κοσμοπολίτικο Κάρλοβυ Βάρυ και Τσέσκυ Κρούμλοβ, στην Μπρατισλάβα, στα Βιεννέζικα Δάση.

Χάρτης Ταξιδιού Τα διαμάντια της Κεντρικής Ευρώπης (Βιέννη, Πράγα, Μπρατισλάβα, Τσέσκυ Κρούμλοβ) | Φθινόπωρο 2021

Πληροφορίες για τις Χώρες Countries Info