fb

Κλασική Ισπανία | Οκτώβριος - Νοέμβριος 2021

Διάρκεια: 8 ΗΜΕΡΕΣ

τιμή από 879€

Ταυτότητα ταξιδιού

Ένα σπουδαίο πρόγραμμα με το οποίο επισκεπτόμαστε την πρωτεύουσα της Καταλονίας, την κοσμοπολίτικη Βαρκελώνη, μία πόλη ταυτόχρονα παραδοσιακή και σύγχρονη, νεανική και κλασική, που δεν την χορταίνει ποτέ κανείς. Μία πόλη γεμάτη ζωντάνια, μνημεία και μουσεία. Γνωρίζουμε τη Βαλένθια ή Βαλεντία κατά τους Ρωμαίους που την ίδρυσαν, την Κουένκα με τα Κρεμαστά Σπίτια, το απαράμιλλο Τολέδο του Ελ Γκρέκο και την πρωτεύουσα της χώρας, Μαδρίτη, με τις μεγάλες φαρδιές λεωφόρους της, τα πάρκα και τα μνημεία της.

 

Μόνο Στο Versus

ΔΩΡΕΑΝ
Αποκλειστική ταξιδιωτική ασφάλειατου Versus Τravel μεκαλύψειςγιατονκορωνοϊό πριν και μετά το ταξίδι αλλά και για καραντίνα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Νοιώστεαπόλυταπροστατευμένοι, όπωςσαςέχουμεσυνηθίσει.

Ένα μοναδικό, αγαπημένο ταξίδι στην Ισπανία, είτε την επισκέπτεστε για πρώτη φορά ή για μια νοσταλγική επανάληψη!

Περιλαμβάνει:

  • Ξενοδοχεία 4*, με εξαιρετικές υπηρεσίες.
  • Τρεις διανυκτερεύσεις στη Μαδρίτη σε κεντρικότατο ξενοδοχείο, στο GranVersailles 4* ή στο PaseodelArte.
  • Τρεις διανυκτερεύσεις στη Βαρκελώνη στο κεντρικό ξενοδοχείο Barcelona Hilton 4* (City Center), ή παρόμοιο, και όχι σε ξενοδοχείο εκτός Βαρκελώνης κυριολεκτικά σε άλλη πόλη.
  • Ημιδιατροφή στη Βαλένθια.
  • Μία διανυκτέρευση στη Βαλένθια.
  • Επίσκεψη στο Τολέδο και στην Κουένκα
  • Με ξενάγηση στο Μουσείο Πράδο (δεν περιλαμβάνεται η είσοδος)
  • Εκδρομή στη Χερόνα και το Φιγκέρες (περιλαμβάνεται).
  • Εξειδικευμένος αρχηγός στην Ισπανία και στην ισπανική κουλτούρα, που θα μετατρέψει το ταξίδι σας σε αληθινή εμπειρία.
  • Ο αρχηγός είναι μαζί σας σε όλη τη διάρκεια του ταξιδιού και δεν είναι τοπικός ελληνόφωνας που θα είναι μαζί σας μόνο κατά τη διάρκεια των ξεναγήσεων.
  • Με τοπικούς διπλωματούχους ξεναγούς, όπου απαιτείται, επιπλέον του Έλληνα αρχηγού, για εμπεριστατωμένες ξεναγήσεις.
  • Προσοχή: Οι φόροι των πόλεων και των ξενοδοχείων, καθώς και τα φιλοδωρήματα περιλαμβάνονται στην τελική τιμή και δεν πληρώνονται τοπικά, όπως συμβαίνει συνήθως.

 

Εμπειρίες από το ταξίδι

1η ημέρα: Αθήνα/Θεσσαλονίκη/Λάρνακα – Μαδρίτη (πτήση, πανοραμική ξενάγηση)

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για την πρωτεύουσα και μεγαλύτερη πόλη της Ισπανίας, τη Μαδρίτη, μία από τις ωραιότερες ευρωπαϊκές πόλεις. Άφιξη και πανοραμική ξενάγηση στην εντυπωσιακή πρωτεύουσα της Ισπανίας που θα μας αποκαλύψει μερικά από τα μυστικά αυτής της μεγαλοπρεπούς πρωτεύουσας, με τις μεγάλες λεωφόρους και τις πλατείες με τα αγάλματα και τα μνημεία (Πλάθα Σιμπέλες, Πασέο ντελ Πράδο, Γκραν Βία, Πλάθα Μαγιόρ, τα ανάκτορα Palacio Real. κ.ά.). Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

2η ημέρα: Μαδρίτη (περιπατητική ξενάγηση, Μουσείο Πράδο)

Πρωινό και ξεκινάμε την περιπατητική μας ξενάγηση στο ιστορικό κέντρο της πόλης και στα σοκάκια της, στην Πλάθα Μαγιόρ, στην Πλάθα ντ’ Εσπάνια κ.ά. Στη συνέχεια, θα αναχωρήσουμε με τον αρχηγό μας για να επισκεφθούμε το Μουσείο Πράδο, σημαντικό μουσείο και μεγάλη πινακοθήκη της Ισπανίας (η είσοδος δεν περιλαμβάνεται), στο οποίο θα δούμε εντυπωσιακές συλλογές διάσημων ζωγράφων (Βελάσκεθ, Ελ Γκρέκο, Γκόγια, Ριμπείρα, Μουρίλο, Τιτσιάνο, Ραφαήλ κ.α.) – ένα μοναδικό ταξίδι «στον χρόνο και στο χρώμα». Μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε το Παλάθιο Ρεάλ, το ανάκτορο των Βουρβόνων, παλαιά κατοικία της βασιλικής οικογένειας με τα 2.800 δωμάτια –ένα κολοσσιαίο νεοκλασικό κτίριο του 18ου αιώνα, όπου έζησε και δημιούργησε ο Γκόγια ως ζωγράφος του παλατιού–, στο οποίο θα θαυμάσουμε ορισμένους από τους εσωτερικούς του χώρους. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

3η ημέρα: Μαδρίτη – Τολέδο (ολοήμερη εκδρομή)

Πρωινή αναχώρηση για το μοναδικό Τολέδο, πρωτεύουσα της αυτόνομης περιφέρειας της Καστίλλης-Λα Μάντσα, με σπουδαία ιστορική, καλλιτεχνική και πολιτιστική κληρονομιά. Θα περιπλανηθούμε στα στενά δρομάκια της μεσαιωνικής πόλης και θα επισκεφθούμε τον καθεδρικό ναό της, ένα μοναδικό κτίσμα μεγάλων καλλιτεχνών και μίγμα πολλών αρχιτεκτονικών στυλ, καθώς επίσης και την εκκλησία του Αγίου Θωμά, όπου θα θαυμάσουμε το αριστουργηματικό έργο του Ελ Γκρέκο «Η Ταφή του Κόμητα Οργκάθ». Επιστροφή στη Μαδρίτη. Για το βράδυ σας προτείνουμε μια βόλτα για ψώνια στην κομψότερη συνοικία της πόλης, το Μπάριο Ντε Σαλαμάνκα, ένα καφέ στην ατμοσφαιρική Πλάθα Ντε Οριέντε με θέα το παλάτι ή απλώς να περιπλανηθείτε στα στενά της παλιάς πόλης καταλήγοντας στην εντυπωσιακή Πλάθα Μαγιόρ για έναν καφέ. Διανυκτέρευση.

4η ημέρα: Μαδρίτη – Κουένκα – Βαλένθια (οδική διαδρομή – ξενάγηση)

Πρόγευμα και αναχώρηση νωρίς το πρωί με τελικό μας προορισμό τη Βαλένθια. Στη διαδρομή μας θα κάνουμε μία στάση για να επισκεφθούμε την Κουένκα, μία από τις 5 πόλεις «που κοσμούν το στέμμα της Μαδρίτης», όπως λέγεται (οι άλλες 4 είναι οι πόλεις Τολέδο, Σεγκόβια, Άβιλα και Γκουαδαλαχάρα). Η Κουένκα είναι πολύ γνωστή για τις Casas Colgadas, τα Κρεμαστά Σπίτια δηλαδή, μια σειρά κτισμάτων και κατοικιών που μοιάζουν γαντζωμένα στα βράχια, πάνω στις απότομες βραχοπλαγιές στην όχθη του ποταμού Ουέκαρ.

Συνεχίζουμε για τη Βαλένθια, την τρίτη μεγαλύτερη πόλη της Ισπανίας, που είναι κτισμένη στις εκβολές του ποταμού Τούρια. Είναι γνωστή για το ζεστό μεσογειακό της κλίμα, τις γαστρονομικές της σπεσιαλιτέ, τις γιορτές και τα πανηγύρια, αλλά και το βιομηχανικό της κέντρο. Η πόλη ιδρύθηκε από τους Ρωμαίους το 138 και αργότερα την κατέλαβαν οι Άραβες. Την ανακατέλαβε ο θρυλικός Ελ Σιντ το 1096, μετά πάλι οι Άραβες και τέλος το 1238 ο Ιάκωβος Α’ ο Κατακτητής την ενέταξε στο Βασίλειο της Αραγονίας. Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο και διανυκτέρευση.

 

5η ημέρα: Βαλένθια – Βαρκελώνη (οδική διαδρομή)

Περιήγηση στην πόλη, κατά τη διάρκεια της οποίας θα δούμε τα σημαντικότερα αξιοθέατά της, όπως την παλιά συνοικία El Carmen και την Πλάθα ντελ Αγιουνταμιέντο – την τριγωνική κεντρική πλατεία στην οποία δεσπόζει το Δημαρχείο. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας και στη συνέχεια βόλτα με τα πόδια στο ιστορικό της κέντρο.

Στη συνέχεια αναχωρούμε για τη Βαρκελώνη, πρωτεύουσα της Καταλωνίας και δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ισπανίας. Πρόκειται για μία κοσμοπολίτικη μεσογειακή πόλη, που ενσωματώνει στα αστικά της κτίρια τη ρωμαϊκή αρχιτεκτονική με ένα μεσαιωνικό χρώμα, διατηρώντας την πρωτοπορία του μοντερνισμού του 20ού αιώνα. Η μακρά ιστορία της πόλης και η οικονομική της δύναμη, της επέτρεψε να αναπτύξει πολιτισμό και ιδιαίτερη κουλτούρα, κάτι που διαφαίνεται από την πλούσια αρχιτεκτονική και πολιτιστική της κληρονομιά, αλλά και από τη συνεχόμενη ενθάρρυνση των τεχνών και των γραμμάτων. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

6η ημέρα: Βαρκελώνη (πανοραμική ξενάγηση και βόλτα στην πόλη)

Αναχώρηση για την πανοραμική μας ξενάγηση στα σημαντικότερα αξιοθέατα της πόλης, όπως τα επιβλητικά κτίρια των αρχιτεκτόνων Antonio Gaudí και Luis Doménech ι Montaner, που η UNESCO έχει περιλάβει στον κατάλογο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς. Άφιξη και ξενάγηση της πόλης, κατά τη διάρκεια της οποίας θα δούμε το Ολυμπιακό χωριό και το Στάδιο, στο οποίο πραγματοποιήθηκαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες το 1992. Από εκεί θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε το διάσημο σιντριβάνι «Font Màgica» και την Plaça d’Espanya.

Συνεχίζουμε με τη γραφική Barceloneta και για ένα από τα πιο αξιόλογα έργα του αρχιτέκτονα Antonio Gaudi, την εκκλησία Σαγράδα Φαμίλια (Αγία Οικογένεια). To πάρκο Γκουέλ, δεν είναι πλέον προσβάσιμο οδικώς  και σας συνιστούμε να ανεβείτε ατομικά για να θαυμάσετε την ιδιαίτερη αρχιτεκτονική του Γκαουντί, αλλά και την πανοραμική θέα της πόλης. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας και στη συνέχεια θα ξεκινήσει η βόλτα μας στο ιστορικό κέντρο της πόλης που αρχίζει από την κεντρική πλατεία της Βαρκελώνης, την Πλάσα Καταλούνια (Plaça Catalunya). Η ξενάγηση είναι προαιρετική και απευθύνεται σε όσους έχουν τη φυσική δυνατότητα να περπατήσουνε και να ακολουθήσουν, αφού το ιστορικό κέντρο της πόλης μπορεί κανείς να το απολαύσει μόνο περπατώντας. Θα διασχίσουμε την περίφημη λεωφόρο Passeig de Gràcia με τα πιο ακριβά καταστήματα της πόλης και τα ωραιότερα σπίτια από την εποχή του μοντερνισμού, έργα διάσημων Καταλανών αρχιτεκτόνων με γνωστότερα την Casa Batllo και Casa Mila του Antonio Gaudi. Στη συνέχεια, θα περπατήσουμε στον πιο διάσημο πεζόδρομο της πόλης, στην ιστορική Ράμπλα, και θα καταλήξουμε στο Μπάριο Γκότικο, όπου δεσπόζουν το Μουσείο Πικάσο, η Μητρόπολη, αλλά και σε μικρή απόσταση «αγοραστικοί παράδεισοι», όπως τα El Corte Ingles. Διανυκτέρευση.

 

7η ημέρα: Βαρκελώνη – Χιρόνα – Φιγκέρας (ολοήμερη εκδρομή) – Βαρκελώνη

Αναχώρηση οδικώς για τα βόρεια της Καταλονίας, με πρώτο μας σταθμό την υπέροχη, μεσαιωνική πόλη της Χιρόνα (ή «Τζιρόνα/Ζιρόνα» στα Καταλανικά) μία από τις ομορφότερες πόλεις της Καταλονίας. Ο περίφημος «περίπατος του τείχους» είναι μία διαδρομή που ενώνει τα τείχη που περιτριγυρίζουν την παλιά πόλη. Περιέχει τμήματα των τειχών του 9ου αιώνα και του ύστερου μεσαίωνα (14ος-15ος αιώνας). Συνεχίζουμε για το Φιγκέρας, την πόλη όπου ο Σαλβαδόρ Νταλί έφτιαξε το μουσείο του, ένα χώρο που σήμερα φιλοξενεί τη μεγαλύτερη συλλογή έργων του σουρεαλιστή καλλιτέχνη (όσοι το επιθυμούν, μπορούν να επισκεφθούν το Μουσείο Νταλί. Είσοδος προαιρετική, δεν περιλαμβάνεται). Ακολουθεί περιήγηση στο ιστορικό κέντρο της πόλης και αναχώρηση για τη Βαρκελώνη. Διανυκτέρευση στην Βαρκελώνη.

 

 

 

8η ημέρα: Βαρκελώνη – αναχώρηση

Μετά από από μια υπέροχη εμπειρία μεταφερόμαστε στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής.

 

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό. 
Το τελικό ενημερωτικό αποστέλλεται
περίπου 3-5 ημέρες
πριν από την εκάστοτε αναχώρηση
.

 

ΑριθμόςΠτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από
Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

A3 700

24/10/2021

ΑΘΗΝΑ – ΜΑΔΡΙΤΗ

08:50

11:40

Α3 713

31/10/2021

ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ – ΑΘΗΝΑ

16:50

20:55

 

ΑριθμόςΠτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από
Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

A3 702

21/11/2021

ΑΘΗΝΑ – ΜΑΔΡΙΤΗ

13:05

15:50

Α3 713

28/11/2021

ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ – ΑΘΗΝΑ

16:50

20:55

 

Περιλαμβάνονται

  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης 
  • Διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένα και κεντρικά ξενοδοχεία 4*.     
  • Τοπικοί φόροι στα ξενοδοχεία*
  • Πρωινό μπουφέ καθημερινά
  • Ημιδιατροφή στην Βαλένθια
  • Ολοήμερη εκδρομή στο Τολέδο.
  • Όλες οι μεταφορές, μετακινήσεις και ξεναγήσεις, όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα
  • Έμπειρος ελληνόφωνος αρχηγός-συνοδός σε όλη τη διάρκεια του ταξιδιού, με γνώσεις της Ισπανικής γλώσσας και της περιοχής
  • Έμπειροι τοπικοί ξεναγοί στο Τολέδο και στο Πράδο.
  • Επίσκεψη-ξενάγηση στο Μουσείο Πράδο (δεν περιλαμβάνεται το κόστος εισόδου).
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

Προσοχή: Οι φόροι των πόλεων και των ξενοδοχείων καθώς και τα φιλοδωρήματα περιλαμβάνονται στην τελική τιμή και δεν πληρώνονται τοπικά, όπως συμβαίνει συνήθως

 

Δεν περιλαμβάνονται    

  • Φόροι αεροδρομίων, επιβάρυνση καυσίμων, φιλοδωρήματα, επιπλέον πακέτο ασφάλειας κλπ., τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (Ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων, όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.ά.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων: 290 €
  • Είσοδοι σε μουσεία και άλλα αξιοθέατα

 

Παρατήρηση:

Τα περισσότερα ιστορικά κέντρα των πόλεων είναι επισκέψιμα μόνο με τα πόδια.

Αυτό θα πρέπει να το γνωρίζουν εκ των προτέρων όσοι επιθυμούν να ακολουθήσουν τον αρχηγό μας και να τα επισκεφθούν.

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

Παρακαλούμε να αποστείλετε φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στο e-mail του ταξιδιωτικού συμβούλου (πωλητή), με τον οποίο έχετε συνομιλήσει
Χωρίς την άμεση αποστολή φωτοτυπίας του διαβατηρίου δεν θα μπορεί να περιληφθεί η ασφάλεια της προκαταβολής σας στην επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια που περιλαμβάνει το Versus στα προγράμματά του. Αν δεν έχετε e-mail, μπορείτε να προσκομίσετε μια φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στα γραφεία μας.
Κράτηση γίνεται μόνο με τα πλήρη στοιχεία σας (διεύθυνση με ταχυδρομικό κώδικα, τηλέφωνα, e-mail κλπ.). Αν θέλετε να συμπεριλάβετε και άλλα άτομα στην κράτησή σας, θα πρέπει να μας γνωρίσετε και τα δικά τους πλήρη στοιχεία.
Η κράτησή σας είναι έγκυρη και η κατοχύρωση των προσφορών γίνεται μόνο με κατάθεση της προκαταβολής. 

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ, πριν την κατάθεση της προκαταβολής σας, με σκοπό να καταχωρηθεί η κράτησή σας και στη συνέχεια το ποσό της κατάθεσής σας στον φάκελό σας. Παρακαλούμε μην παραλείψετε να μας ενημερώσετε

 

ΔΩΡΕΑΝ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΟΔΗΓΟΙ VERSUS
Το Versus Travel, προσπαθώντας να καλύψει το κενό της Ελληνικής αγοράς σε ταξιδιωτικούς οδηγούς στην Ελληνική γλώσσα για τις χώρες που επισκέπτεται, εγκαινιάζει την έκδοση μιας σειράς ποιοτικών ταξιδιωτικών βιβλίων – οδηγών (προϊόν της μεγάλης μας ταξιδιωτικής εμπειρίας), που προσφέρονται δωρεάν στους ταξιδιώτες της κάθε εκδρομής.

 

ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ταξιδιωτική Ασφάλεια

Extra Παροχές Υγείας στην ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ

• Δωρεάν 8 επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς και εκπτώσεις σε χειρουργικές και ιατρικές πράξεις στα εξωτερικά ιατρεία της Ευρωκλινικής Αθηνών.
• Τηλεφωνική εξυπηρέτηση 24 ώρες το 24ωρο στο τηλέφωνο 1011.
• Δωρεάν ένα παιδιατρικό check up και 8 δωρεάν επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς στην Ευρωκλινική Παίδων (αφορά σε παιδιά και εγγόνια των ταξιδιωτών μας)


ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ:

• Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι έχετε διαβάσει το παρόν πρόγραμμα, το έχετε κατανοήσει και συμφωνείτε με τα αναγραφόμενα.
• Συμμετοχή επίσης στην εκδρομή σημαίνει ότι αναντίρρητα αποδέχεστε τους Όρους Συμμετοχής που αναγράφονται στην τελευταία σελίδα της μπροσούρας μας και στο site μας στο Internet. Αν θέλετε να διαβάσετε τους Όρους Συμμετοχής, παρακαλούμε ζητήστε να σας αποσταλούν.
• Συμμετοχή δηλώνετε επικοινωνώντας με το τμήμα πωλήσεων, δίνοντας αναλυτικά τα στοιχεία που σας ζητούνται και καταθέτοντας προκαταβολή 1.000 € κατ’ άτομο εντός της χρονικής προθεσμίας που θα σας δοθεί από το τμήμα πωλήσεων.
• Η πληρωμή της προκαταβολής γίνεται είτε με χρήση μετρητών ή στην περίπτωση χρήσης πιστωτικής κάρτας με εφάπαξ χρέωση.
• 12-18 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ. Εφόσον επιθυμείτε, μπορείτε να αποπληρώσετε το ταξίδι σας κάνοντας χρήση πιστωτικής κάρτας και συμμετέχοντας σε πρόγραμμα άτοκων δόσεων (έως και 18). Σας συστήνουμε, προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, να ενημερωθείτε έγκαιρα είτε από το τμήμα πωλήσεων, είτε από το λογιστήριο για τις πιστωτικές κάρτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα άτοκων δόσεων. 
• Το διαβατήριό σας θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 6μηνη ισχύ.
• Βεβαιωθείτε πως το διαβατήριό σας έχει κενές σελίδες, ισάριθμες με τον αριθμό των χωρών που θα επισκεφθείτε.
• Το γραφείο μας δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε πρόβλημα λόγω μη ανανέωσης του διαβατηρίου σας.
• Οι ταξιδιώτες μη Ελληνικής υπηκοότητας ή οι κάτοχοι μη Ελληνικών διαβατηρίων οφείλουν να επικοινωνούν κατ’ ιδίαν με την πρεσβεία της χώρας στην οποία επιθυμούν να ταξιδέψουν, για να πληροφορηθούν τα όποια διαδικαστικά για την έκδοση βίζας, εφόσον αυτή απαιτείται. Το Versus Travel δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν πρόβλημα που ενδεχομένως παρουσιαστεί σε κάποιο αεροδρόμιο.
• Σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και στην Τουρκία, μπορείτε να ταξιδέψετε με αστυνομική ταυτότητα νέου τύπου. Διευκρινίζουμε ότι αυτό γίνεται μόνο με πολιτική ταυτότητα και όχι με υπηρεσιακή. Ενημερωθείτε σχετικά από το τμήμα πωλήσεων του γραφείου μας. 


Έως 12 άτοκες μηνιαίες δόσεις

* Αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη

H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.

Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετέ το κόστος αυτό
μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα.

Απαιτούνται 2 διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.

**Αναχωρήσεις από  Λάρνακα

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και η αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας. Σύμφωνα με τις πτήσεις αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα και θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens" από 50 € το άτομο με μεταφορές.

 

ΔΩΡΕΑΝ
Αποκλειστική ταξιδιωτική ασφάλειατου Versus Τravel μεκαλύψειςγιατονκορωνοϊό πριν και μετά το ταξίδι αλλά και για καραντίνα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Νοιώστεαπόλυταπροστατευμένοι, όπωςσαςέχουμεσυνηθίσει.

Ένα μοναδικό, αγαπημένο ταξίδι στην Ισπανία, είτε την επισκέπτεστε για πρώτη φορά ή για μια νοσταλγική επανάληψη!

Περιλαμβάνει:

  • Ξενοδοχεία 4*, με εξαιρετικές υπηρεσίες.
  • Τρεις διανυκτερεύσεις στη Μαδρίτη σε κεντρικότατο ξενοδοχείο, στο GranVersailles 4* ή στο PaseodelArte.
  • Τρεις διανυκτερεύσεις στη Βαρκελώνη στο κεντρικό ξενοδοχείο Barcelona Hilton 4* (City Center), ή παρόμοιο, και όχι σε ξενοδοχείο εκτός Βαρκελώνης κυριολεκτικά σε άλλη πόλη.
  • Ημιδιατροφή στη Βαλένθια.
  • Μία διανυκτέρευση στη Βαλένθια.
  • Επίσκεψη στο Τολέδο και στην Κουένκα
  • Με ξενάγηση στο Μουσείο Πράδο (δεν περιλαμβάνεται η είσοδος)
  • Εκδρομή στη Χερόνα και το Φιγκέρες (περιλαμβάνεται).
  • Εξειδικευμένος αρχηγός στην Ισπανία και στην ισπανική κουλτούρα, που θα μετατρέψει το ταξίδι σας σε αληθινή εμπειρία.
  • Ο αρχηγός είναι μαζί σας σε όλη τη διάρκεια του ταξιδιού και δεν είναι τοπικός ελληνόφωνας που θα είναι μαζί σας μόνο κατά τη διάρκεια των ξεναγήσεων.
  • Με τοπικούς διπλωματούχους ξεναγούς, όπου απαιτείται, επιπλέον του Έλληνα αρχηγού, για εμπεριστατωμένες ξεναγήσεις.
  • Προσοχή: Οι φόροι των πόλεων και των ξενοδοχείων, καθώς και τα φιλοδωρήματα περιλαμβάνονται στην τελική τιμή και δεν πληρώνονται τοπικά, όπως συμβαίνει συνήθως.

 

Highlights

  • Περπατήστε στην κοσμοπολίτικη Βαρκελώνη
  • Εξερευνήστε την θρυλική Βαλένθια
  • Περιπλανηθείτε στα στενά δρομάκια της "Πόλη των Τριών Πολιτισμών", το Τολέδο του Γκρέκο
  • Επισκεφθείτε την εντυπωσιακή πρωτεύουσα της Ισπανίας, την Μαδρίτη
  • Δείτε τα περίφημα «Κρεμαστά Σπίτια» στην Κουένκα.

Σχόλια Πελατών

Παρόμοιοι Προορισμοί

Μόνο στο Versus Travel

  • Απευθείας πτήσεις με την Aegean.
  • Ξενοδοχεία 4*, με εξαιρετικές υπηρεσίες.
  • Ημιδιατροφή στη Βαλένθια.

 

Χάρτης Ταξιδιού Κλασική Ισπανία | Οκτώβριος - Νοέμβριος 2021

Πληροφορίες για τις Χώρες Countries Info