Οι άλλες ΗΠΑ | Μάιος - Σεπτέμβριος 2021

Διάρκεια: 13 ΗΜΕΡΕΣ

τιμή από 3990€

Ταυτότητα ταξιδιού

Διασχίζουμε τις ΗΠΑ από το νότο προς τον βορρά, σε ένα ταξίδι σε 4 πολιτείες, ξεκινώντας από το Τέξας (Χιούστον), συνεχίζοντας στη Λουιζιάνα (Λαφαγέτ, Νέα Ορλεάνη) και το Ιλινόι (Σικάγο) και φτάνοντας στην πολιτεία της Νέας Υόρκης (Καταρράκτες Νιαγάρα), ολοκληρώνοντας το ταξίδι μας στον Καναδά και το Τορόντο. Στο ταξίδι μας συνταιριάζουν η τζαζ και η άγρια φύση της Λουιζιάνα, η hi-tech όψη του Χιούστον, η παράδοση του Λαφαγέτ, ο θρυλικός Μισισιπής, το θαύμα της φύσης που λέγεται Νιαγάρας, και το κοσμοπολίτικο Τορόντο, ένας χορταστικός συνδυασμός που μας γεμίζει εικόνες, εμπειρίες, αναμνήσεις, σε ένα ταξίδι που μόνο σε ένα γραφείο με την πληθωρικότητα του Versus μπορεί να ταιριάζει!...

 

Το ταξίδι σε λίγες γραμμές

Ένα ταξίδι - οδοιπορικό σε τέσσερις πολιτείες των ΗΠΑ, με κατεύθυνση από Νότο προς Βορρά, με την σημαντική προσθήκη του καναδικού Τορόντο. Με αφετηρία το Τέξας και την «πόλη του Διαστήματος», το Χιούστον, συνεχίζουμε για την πόλη-κόμβο της Λουιζιάνα, το Λαφαγέτ με το μοναδικό εργοστάσιο παραγωγής ταμπάσκο, και φτάνουμε στο κόσμημα της Λουιζιάνα, τη Νέα Ορλεάνη, το λίκνο της τζαζ, όπου έζησαν και μεγαλούργησαν μουσικοί που έγραψαν χρυσές σελίδες στην ιστορία της Μουσικής. Κάνουμε βαρκάδα στους βάλτους και κρουαζιέρα στον Μισισιπή, πριν συνεχίσουμε για το Ιλινόι και την «πόλη των ανέμων», το Σικάγο και τους Καταρράκτες του Νιαγάρα, στα όρια της πολιτείας της Νέας Υόρκης. Το ταξίδι μας ολοκληρώνεται στο Τορόντο, στο Οντάριο του Καναδά.

 

Μόνο Στο Versus

Ένα ολοκαίνουριο πρόγραμμα αφιερωμένο στις «άλλες» ΗΠΑ, για να δούμε σημαντικές πόλεις της χώρας όπως ποτέ άλλοτε. Ξεκινώντας από το Τέξας και φτάνοντας μέχρι το Ιλινόι και τους Καταρράκτες του Νιαγάρα, αυτό το 13ήμερο πρόγραμμα μάς συστήνει μία άλλη πλευρά των Ηνωμένων Πολιτειών που δεν έχουμε συνηθίσει. Το πρόγραμμ αυτό δεν αντιμετωπίζεται σαν μια προέκταση από τη Νέα Υόρκη αλλά ως ένα αυτόνομο ταξίδι, με Έλληνα αρχηγό που θα είναι συνεχώς μαζί σας στις ΗΠΑ.

 • Εξαιρετικές πτήσεις με την KLM για Χιούστον και επιστροφή από Τορόντο.
 • Πλούσιο 13ήμερο πρόγραμμα με πολύ καλά επιλεγμένα ξενοδοχεία 5*, 4* και 3*. 
 • Πρωινό καθημερινά.
 • Ξενάγηση στη Νέα Ορλεάνη.
 • Κρουαζιέρα με ποταμόπλοιο στον Μισισιπή.
 • Βαρκάδα με ειδικό πλοιάριο στους βάλτους της Νέας Ορλεάνης και επίσκεψη σε φυτεία.
 • Επίσκεψη στο εργοστάσιο ταμπάσκο στο Λαφαγέτ.
 • Βόλτα με το τραμ στο Χιούστον.
 • Επίσκεψη στο Διαστημικό Κέντρο της NASA στο Χιούστον.
 • Ξενάγηση στο Σικάγο.
 • Είσοδος στο John Hancock Observatory στο Σικάγο, για να δούμε τη θέα προς 4 πολιτείες!
 • Ξενάγηση στους Καταρράκτες του Νιαγάρα.
 • Ξενάγηση στο Τορόντο, στον Καναδά.
 • Έλληνας αρχηγός που θα είναι συνεχώς μαζί σας και όχι τοπικός ελληνόφωνος.
 • Η καλύτερη τιμή της αγοράς (σχέση τιμής - προϊόντος).

Διαβάστε προσεκτικά το πρόγραμμα, συγκρίνετε και μη συμβιβάζεστε 

Εμπειρίες από το ταξίδι

1η ημέρα: Αθήνα/Θεσσαλονίκη/Λάρνακα – Χιούστον

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση μέσω ενδιάμεσου σταθμού για το Χιούστον, την «Πόλη του Διαστήματος» (Space City), που βρίσκεται στο νοτιοανατολικό άκρο της πολιτείας του Τέξας. Το Χιούστον είναι η 4η μεγαλύτερη πόλη των ΗΠΑ και ένα από τα μεγαλύτερα οικονομικά κέντρα της πολιτείας του Τέξας - θεωρείται η γρηγορότερα αναπτυσσόμενη πόλη στην Αμερική. Είναι παγκόσμια γνωστό για τις βιομηχανίες ενέργειας (ειδικά πετρελαϊκές) και τις αεροναυτικές εταιρείες. Εξ αιτίας αυτής της οικονομικής δραστηριότητας, έχουν μετοικήσει στο Τέξας πολλοί κάτοικοι από άλλες πολιτείες των ΗΠΑ, αλλά και από πολλές άλλες χώρες.

Άφιξη αυθημερόν στο Χιούστον, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση

2η ημέρα: Χιούστον (ξενάγηση, NASA Space Center, ιδιωτική περιήγηση με τραμ)

Το κέντρο του Χιούστον είναι αυτό ακριβώς που μας έρχεται στο μυαλό όταν σκεφτόμαστε τις Ηνωμένες Πολιτείες: ένα κέντρο γεμάτο πολύ ψηλούς ουρανοξύστες, μερικοί από τους οποίους μάλιστα, έχουν εντυπωσιακή αρχιτεκτονική. Το Χιούστον μπορεί να είναι μια θάλασσα κτιρίων, όμως αυτή η υποτροπική πόλη, που χωρίς να είναι παραλιακή βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τον Κόλπο του Μεξικού, είναι εντυπωσιακά πράσινη. Μετά την πρωινή ξενάγησή μας στο κέντρο της πόλης θα μεταβούμε στο Διαστημικό Κέντρο της NASA, όπου θα περιηγηθούμε στις εγκαταστάσεις του και θα ενημερωθούμε για τις κύριες δραστηριότητές του. Θα δούμε το Κέντρο Ελέγχου των διαστημικών λεωφορείων, δηλαδή τον χώρο όπου ελέγχεται κάθε αποστολή διαστημικού λεωφορείου από τη στιγμή της εκτόξευσης στο ακρωτήριο Κανάβεραλ στη Φλόριντα μέχρι την επιστροφή του στη Γη, το μεγάλο υπόστεγο όπου πραγματοποιείται η εκπαίδευση των αστροναυτών σε ομοιώματα του διαστημικού λεωφορείου και των τμημάτων του Διαστημικού Σταθμού καθώς και το τεράστιο υπόστεγο, όπου φιλοξενείται ένας πραγματικός πύραυλος Saturn, ο πύραυλος που μετέφερε την αποστολή Apollo στο φεγγάρι τη δεκαετία του 60-70. Ο πύραυλος δεν στέκεται κατακόρυφα, αλλά σε οριζόντια θέση. Στους τοίχους του υπόστεγου υπάρχει η ιστορία του προγράμματος Apollo με πλούσιο φωτογραφικό υλικό. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

3η ημέρα: Χιούστον – Λαφαγέτ (Εργοστάσιο ταμπάσκο)

Πρωινό και αναχώρηση από το Χιούστον για την «Hub City» της Λουιζιάνα, το Λαφαγιέτ (Lafayette). Είναι αδύνατον να κάνει κάποιος μια έστω και μικρή βόλτα στην πόλη και να μη δει δεκάδες (αν όχι εκατοντάδες) επιγραφές που θα γράφουν «Hub City»: είναι το παρατσούκλι της πόλης, μια υπόθεση που ξεκίνησε στα μέσα του περασμένου αιώνα. Μέχρι τότε το Λαφαγιέτ ήταν μια μικρή κωμόπολη, που στήριζε τα έσοδά της κυρίως στην αγροτική παραγωγή της περιοχής. Το 1950, ωστόσο, ο Πρόεδρος Άιζενχάουερ ενέκρινε τη δημιουργία ενός διαπολιτειακού συστήματος αυτοκινητόδρομων που θα διευκόλυνε την εκκένωση περιοχών σε περίπτωση… πυρηνικού πολέμου. Οι πόλεις που «έτυχε» να βρίσκονται κοντά σε τέτοιους διαπολιτειακούς κόμβους είδαν την οικονομία τους να απογειώνεται, και το Λαφαγιέτ είχε την τύχη να είναι μία από αυτές. «Hub City» σημαίνει «πόλη-κόμβος», με το Λαφαγιέτ μάλιστα να διαθέτει όχι έναν αλλά δύο τέτοιους κόμβους (Interstate 10-Interstate 49). Άφιξη στην πόλη και πρώτη γνωριμία με την πόλη με τον αρχηγό μας.

Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το εργοστάσιο ταμπάσκο. Προσέξτε, όχι «ένα εργοστάσιο ταμπάσκο» αλλά το μοναδικό εργοστάσιο ταμπάσκο στον κόσμο, αυτό από το οποίο προέρχεται κάθε μπουκαλάκι ταμπάσκο όπου και να το καταναλώσετε στη Γη! Εδώ λοιπόν θα μάθουμε τα πάντα για αυτή την «καυτερή σάλτσα», για τον τρόπο παραγωγής της, για την εταιρεία McIlhenny Company στην οποία και ανήκει το εργοστάσιο και η επωνυμία, θα επισκεφθούμε το θερμοκήπιο, χώρους αποθήκευσης, μείξης και εμφιάλωσης και φυσικά το εστιατόριο του εργοστασίου.

Στη συνέχεια μεταβαίνουμε στο ξενοδοχείο μας, στο Λαφαγέτ. Διανυκτέρευση.

4η ημέρα: Λαφαγέτ – Νέα Ορλεάνη

Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε για την ατμοσφαιρική Νέα Ορλεάνη (New Orleans), το λίκνο της μουσικής τζαζ, στους δρόμους της οποίας γαλουχήθηκαν δεκάδες μουσικοί. Η πολιτεία της Λουιζιάνας, που έχει το όνομα του βασιλιά της Γαλλίας Λουδοβίκου ΙΔ΄, αποτέλεσε έναν από τους κυριότερους πυρήνες του Γαλλικού αποικισμού στην Αμερική και πουλήθηκε στις ΗΠΑ από τον Ναπολέοντα το 1803. Διαρρέεται από τον Μισισιπή, τον μεγαλύτερο σε μήκος ποταμό της Βόρειας Αμερικής (5.790 km). Στις όχθες του, στον Αμερικανικό Νότο, γεννήθηκαν τα μπλουζ, τα spirituals και η τζαζ. Η Νέα Ορλεάνη, το Big Easy (η «μεγάλη ξενοιασιά»), όπως είναι το παρατσούκλι της, είναι μια φιλελεύθερη και ανοικτή πόλη. Οι διάφορες φυλές και πολιτισμοί που τη συνθέτουν, της δίνουν μια ζωντάνια μοναδική. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Για το βράδυ σας προτείνουμε να περπατήσετε στην παγκοσμίως γνωστή Bοurbon Street, τον πιο ζωντανό δρόμο της πόλης, εδώ που ο Louis Armstrong έκανε τα πρώτα βήματά του, και να απολαύσετε το ποτό σας σε κάποιο από τα πολλά μπαρ με ζωντανή τζαζ και μπλουζ μουσική. Διανυκτέρευση.

 

5η ημέρα: Νέα Ορλεάνη (ξενάγηση, βαρκάδα στους βάλτους, επίσκεψη σε φυτεία)

Ο Μισισιπής είναι το αίμα της πόλης, η Γαλλική συνοικία η ψυχή της και η πλατεία Τζάκσον η καρδιά της. Ένα κράμα Καραϊβικού στυλ, Γαλλικής κομψότητας και Σπανιόλικης γοητείας σε Αμερικανικό έδαφος. Η Νέα Ορλεάνη συχνά αποκαλείται «η βορειότερη πόλη της Καραϊβικής», λόγω της χαλαρής της ατμόσφαιρας, των έκδηλων κοινωνικών αντιθέσεων και των εξωστρεφών της κατοίκων - Αφροαμερικανοί κατά το 60%. Η σημερινή μας ξενάγηση θα αρχίσει με την παλιότερη γειτονιά της, την French Quarter (τη Γαλλική συνοικία), που είχε την τύχη να παραμείνει ανέπαφη από τη μανία του τυφώνα «Κατρίνα» στις 29/8/2005. Θα περάσουμε από την εμβληματική πλατεία Τζάκσον (Jackson Square), θα δούμε το παλιό Δημαρχείο, τον Ναό του Αγίου Λουδοβίκου και τα αποικιακού ρυθμού αρχοντικά με τα δαντελωτά περίτεχνα κιγκλιδώματα των μπαλκονιών από σφυρήλατο σίδερο, τα ξύλινα παντζούρια και τους παστέλ χρώματος τοίχους. Θα συνεχίσουμε με την πλατεία του Στρατηγού Λη, το Superdome και το Garden District, που δημιουργήθηκε από τους νεοφερμένους Αμερικανούς μετά την αγορά της Λουιζιάνας από τους Γάλλους, όπου και θα δούμε δρόμους με ονόματα από την Ελληνική Μυθολογία και πολλές επαύλεις με πανέμορφους κήπους - το όνομα εξάλλου της περιοχής προέρχεται από τους υπέροχους κήπους των σπιτιών της.

Η ημέρα μας συνεχίζει με μία βαρκάδα στους βάλτους της Νότιας Λουιζιάνα, με ειδική βάρκα, με οδηγό μας ντόπιο κάτοικο της περιοχής που θα μοιραστεί μαζί μας θρύλους και ιστορίες της άγριας φύσης και ζωής που ακόμα συναντάται στη Λουιζιάνα. Να έχετε έτοιμη λοιπόν τη φωτογραφική σας μηχανή καθώς οι εικόνες που θα μας περιμένουν αναμένονται συναρπαστικές: αλιγάτορες, ελάφια, βιζόν και πολλοί ακόμα εκπρόσωποι του ζωικού βασιλείου που βρίσκουν καταφύγιο σ’ αυτούς τους βάλτους.

Ολοκληρώνουμε τη σημερινή μας περιήγηση με επίσκεψη σε τοπική φυτεία ζαχαροκάλαμου: η ανώτερη τάξη της Νέας Ορλεάνης αντλούσε πάντα τον πλούτο της από την εκμετάλλευση των τοπικών φυτειών, εξ ου και οι επαύλεις που ακόμα συναντάμε κατά μήκος των ακτών του Μισισιπή. Κάποια από τα αρχοντικά αυτά έχουν ανακαινιστεί, παρέχοντας μία ενδελεχή ματιά στη ζωή της υψηλής κοινωνίας των περασμένων δεκαετιών (ή και αιώνων). Χρόνου επιτρέποντος, θα επισκεφθούμε μία ή δύο (ή και περισσότερες) επαύλεις, σε μια απόσταση περίπου έως και 90 χλμ. από την πόλη της Νέας Ορλεάνης. Θα επισκεφθούμε φυσικά φυτεία ζαχαροκάλαμου, και μάλιστα όχι κάποια «τυχαία» αλλά τη φυτεία που έχει χαρακτηριστεί ως «Η καλύτερη ιστορική ξενάγηση στις ΗΠΑ»! Ο τίτλος αυτός οφείλεται στις 5.000 σελίδες εγγράφων που βρέθηκαν στα Γαλλικά Εθνικά Αρχεία και σε αυτοβιογραφικές σημειώσεις, όπου περιγράφονται με πολλές λεπτομέρειες περίπου 250 χρόνια γεμάτα ιστορίες Κρεολών που έζησαν και δούλεψαν εδώ σε συνθήκες εξαιρετικά δύσκολες. Η ιστορία των φυτειών των νότιων ΗΠΑ ξεδιπλώνεται σε όλη της τη λεπτομέρεια.

Στο τέλος της ημέρας επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο μας στη Νέα Ορλεάνη. Διανυκτέρευση.

6η ημέρα: Νέα Ορλεάνη (κρουαζιέρα στον Μισισιπή με μουσική τζαζ)

Μετά το πρωινό μας ετοιμαζόμαστε για μία συναρπαστική εμπειρία, που θα μας χαρίσει πραγματική γεύση από Νέα Ορλεάνη. Θα επιβιβαστούμε σε αυθεντικό ποταμόπλοιο και θα απολαύσουμε μια κρουαζιέρα στον Μισισιπή, με συνοδεία μάλιστα τζαζ μουσικής! Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

7η ημέρα: Νέα Ορλεάνη – Πτήση για Σικάγο

Μετά το πρωινό μας μεταβαίνουμε στο αεροδρόμιο από όπου θα πετάξουμε για το Σικάγο, από τις μεγαλύτερες και πιο ιστορικές πόλεις των Ηνωμένων Πολιτειών. Μία πόλη πολύ-κινηματογραφημένη που θα σας εντυπωσιάσει και θα σας προκαλέσει με τον δυναμικό της χαρακτήρα, κάτι που αντιλαμβάνεται κανείς αμέσως. Η βασίλισσα του Ιλινόι, πάνω στη Λίμνη Μίσιγκαν, συναγωνίζεται σε σημαντικότητα τη Νέα Υόρκη. Θα ακούσετε να την ονομάζουν και «πόλη των ανέμων» και θα σας εντυπωσιάσει το χαρακτηριστικό της σιδηροδρομικό δίκτυο, το "The Loop" όπως ονομάζεται, που συνδέει τα διάφορα τμήματά της μέσω υπερυψωμένων γεφυρών. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση. 

 

8η ημέρα: Σικάγο (ξενάγηση)

Παίρνουμε πρωινό και ξεκινάμε τη γνωριμία μας με την «πόλη των ανέμων». Στην περιήγησή μας θα δούμε πολλά από τα πιο εμβληματικά σημεία και αξιοθέατα της πόλης, όπως την πλατεία Ρίτσαρντ Τζ. Ντάλεϊ με το γλυπτό που ο Πάμπλο Πικάσο έφτιαξε ειδικά για την πόλη του Σικάγο, τη σκεπαστή, διώροφη λεωφόρο Wacker Drive, τον ποταμό του Σικάγο που ρέει αντίστροφα (χάρη σε ένα από τα μεγαλύτερα τεχνικά έργα στον κόσμο), το Shedd Aquarium (το μεγαλύτερο ενυδρείο του κόσμου) και το Πανεπιστήμιο του Σικάγο, με την βρετανική αρχιτεκτονική.

Στη διάρκεια της ξενάγησής μας θα μπούμε στο Τζον Χάνκοκ Σέντερ, από τα ψηλότερα κτίρια στον κόσμο, και θα ανέβουμε μέχρι το 360 Observation Deck για να ατενίσουμε τη θέα από τα 300 μέτρα (περίπου) ύψος, με τον ορίζοντα να απλώνεται σε 4 πολιτείες! Όχι τυχαία, το John Hancock Observatory έχει ψηφιστεί ως «η καλύτερη θέα στο Σικάγο»! Και δεν είναι μόνο η θέα: πανοραμικές interactive οθόνες (σε 7 γλώσσες) ζουμάρουν σε διάσημες τοποθεσίες της πόλης για να μας δείξουν χιλιάδες ενδιαφέροντα πράγματα αυτής της τόσο ζωντανής πόλης.

Προαιρετικά, μπορείτε να απολαύσετε γεύμα στα 300 μέτρα ύψος, δοκιμάζοντας μενού από σεφ βραβευμένο με αστέρι Michelin, στο μοναδικό open-air skywalk του Σικάγο. Υπόλοιπο ημέρας ελεύθερο. Διανυκτέρευση.

9η ημέρα: Σικάγο – Καταρράκτες Νιαγάρα

Παίρνουμε πρωινό και αναχωρούμε με προορισμό τους περίφημους Καταρράκτες του Νιαγάρα, στα σύνορα των Ηνωμένων Πολιτειών και του Καναδά. Πρόκειται για ένα από τα πιο εντυπωσιακά θεάματα της φύσης, που σχηματίστηκε όταν οι παγετώνες της τελευταίας εποχής των Πάγων, πριν χιλιάδες χρόνια, άρχισαν να υποχωρούν και τα νερά τους να αναζητούν διέξοδο προς τον Ατλαντικό. Οι καταρράκτες αποτελούνται ουσιαστικά από δύο μεγάλα τμήματα, που χωρίζονται μεταξύ τους από το νησί Γκόουτ (Goat), και σχηματίζουν στην πορεία τους το λεγόμενο «Πέταλο». Και οι δύο πόλεις που βρίσκονται εδώ, από την αμερικανική και την καναδική πλευρά, έχουν το ίδιο όνομα: Καταρράκτες Νιαγάρα (Niagara Falls). Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Υπόλοιπο ημέρας ελεύθερο, απολαμβάνοντας αυτό το συναρπαστικό θέαμα της φύσης. Διανυκτέρευση.

 

10η ημέρα: Καταρράκτες Νιαγάρα (ολοήμερη ξενάγηση, επίσκεψη σε οινοποιείο)

Ολόκληρη η σημερινή ημέρα είναι αφιερωμένη στους Καταρράκτες. Αφού πάρουμε το πρωινό μας ξεκινάμε λοιπόν για να δούμε τους καταρράκτες και από τις δύο πλευρές, την αμερικανική και την καναδική, που είναι και η πιο εντυπωσιακή. Θα δούμε το νησί Γκόουτ που χωρίζει το ρεύμα του ποταμού στα δύο και θα πλησιάσουμε με ειδικό εκδρομικό πλοιάριο (προετοιμαστείτε για να βραχείτε!) εφ’ όσον το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες, σε μια βόλτα που μας οδηγεί μέχρι το «φαράγγι του διαβόλου». Στο πρόγραμμα προβλέπεται ελεύθερος χρόνος για γεύμα, και στη συνέχεια θα απολαύσουμε και πανοραμικά τους καταρράκτες από τον λόφο Κλίφτον, στην καναδική πλευρά. Αν ο χρόνος το επιτρέπει, θα επισκεφθούμε και τοπικό οινοποιείο. Στη συνέχεια επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

11η ημέρα: Καταρράκτες Νιαγάρα – Τορόντο (ξενάγηση)

Μετά το πρωινό μας θα αναχωρήσουμε οδικώς για το Τορόντο, την Καναδική μεγαλούπολη και πρωτεύουσα της πολιτείας Οντάριο. Η διαδρομή μας κατά μήκος της Λίμνης Οντάριο (απ’ όπου πήρε το όνομά της η πολιτεία αυτή του Καναδά) είναιμαγευτική, με πλούσια βλάστηση, δάση και πολύ χρώμα. Κατά τη διάρκεια της ξενάγησής μας στο Τορόντο θα δούμε μεταξύ άλλων, το τοπικό Κοινοβούλιο, το Queens Park, το Στάδιο Σκάιντομ (Skydome) με τον πλήρως ανασυρόμενο θόλο του, το Ήτον Σέντερ και το σήμα κατατεθέν της πόλης, τον Καναδικό Πύργο CN (είσοδος προαιρετική), που φτάνει σε ύψος τα 356 μέτρα! Αν είστε… υψοφοβικός καλύτερα να το αποφύγετε, αν όμως τα ύψη σας ιντριγκάρουν, τότε το Edge Walk του πύργου (ουσιαστικά ένα μεταλλικό περβάζι πλάτους ενάμισι μέτρου όπου στέκεσαι όρθιος με την ασφάλεια ειδικών ιμάντων) είναι μία από εμπειρίες που πραγματικά αξίζουν τον χαρακτηρισμό «συγκλονιστική».

Χρόνος ελεύθερος για ψώνια στα πολυκαταστήματα Bay & Eatons ή για μια βόλτα με τον αρχηγό σας στο κέντρο της πόλης. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας και διανυκτέρευση.

12η ημέρα: Τορόντο – Πτήση επιστροφής

Πρωινό ελεύθερο για τα τελευταία ψώνια στο Τορόντο, και στη συνέχεια μετάβαση στο αεροδρόμιο από όπου θα πετάξουμε, μέσω ενδιάμεσου σταθμού, για την Αθήνα.

13η ημέρα: Άφιξη σε Αθήνα/Θεσσαλονίκη/Λάρνακα

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό. 
Το τελικό ενημερωτικό αποστέλλεται
περίπου 3-5 ημέρες
πριν από την εκάστοτε αναχώρηση.

Αναχωρήσεις από Αθήνα

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 3990 € 1000 €
Twin Room 3990 € 1000 €
Triple Room 3990 € 1000 €
Single Room 5330 € 1000 €
Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 3990 € 1000 €
Twin Room 3990 € 1000 €
Triple Room 3990 € 1000 €
Single Room 5330 € 1000 €
Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 3990 € 1000 €
Twin Room 3990 € 1000 €
Triple Room 3990 € 1000 €
Single Room 5330 € 1000 €
Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 3990 € 1000 €
Twin Room 3990 € 1000 €
Triple Room 3990 € 1000 €
Single Room 5330 € 1000 €

Αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 4170 € 1000 €
Twin Room 4170 € 1000 €
Triple Room 4170 € 1000 €
Single Room 5510 € 1000 €
Σημείωση:

Παρέχεται έκπτωση -80€ για κρατήσεις ΕΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση.
H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.
Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετε το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα.

Για την διαμονή και τις μεταφορές σας στην Αθήνα δείτε την ειδική προσφορά «StopOver Athens».

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 4170 € 1000 €
Twin Room 4170 € 1000 €
Triple Room 4170 € 1000 €
Single Room 5510 € 1000 €
Σημείωση:

 

Παρέχεται έκπτωση -80€ για κρατήσεις ΕΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση.
H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.
Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετε το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα.

Για την διαμονή και τις μεταφορές σας στην Αθήνα δείτε την ειδική προσφορά «StopOver Athens».

 

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 4170 € 1000 €
Twin Room 4170 € 1000 €
Triple Room 4170 € 1000 €
Single Room 5510 € 1000 €
Σημείωση:

Παρέχεται έκπτωση -80€ για κρατήσεις ΕΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση.
H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.
Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετε το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα.

Για την διαμονή και τις μεταφορές σας στην Αθήνα δείτε την ειδική προσφορά «StopOver Athens».

 

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 4170 € 1000 €
Twin Room 4170 € 1000 €
Triple Room 4170 € 1000 €
Single Room 5510 € 1000 €
Σημείωση:

Παρέχεται έκπτωση -80€ για κρατήσεις ΕΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση.
H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.
Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετε το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα.

Για την διαμονή και τις μεταφορές σας στην Αθήνα δείτε την ειδική προσφορά «StopOver Athens».

 

 

Αναχωρήσεις από Κύπρο

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 5240 € 0 €
Twin Room 5240 € 0 €
Triple Room 5240 € 0 €
Single Room 6580 € 0 €
Σημείωση:

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα  περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και οι αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις  αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “StopΟver Athens" από 50 € το άτομο με μεταφορές.

 

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 5240 € 0 €
Twin Room 5240 € 0 €
Triple Room 5240 € 0 €
Single Room 6580 € 0 €
Σημείωση:

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα  περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και οι αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις  αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “StopΟver Athens" από 50 € το άτομο με μεταφορές.

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 5240 € 0 €
Twin Room 5240 € 0 €
Triple Room 5240 € 0 €
Single Room 6580 € 0 €
Σημείωση:

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα  περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και οι αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις  αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “StopΟver Athens" από 50 € το άτομο με μεταφορές.

 

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 5240 € 0 €
Twin Room 5240 € 0 €
Triple Room 5240 € 0 €
Single Room 6580 € 0 €
Σημείωση:

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα  περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και οι αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις  αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “StopΟver Athens" από 50 € το άτομο με μεταφορές.

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή

(Από Þ Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα ’φιξης

KL 1572

13/08/2020

ΑΘΗΝΑ – ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ

06:00

08:30

KL 661

13/08/2020

ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ – ΧΙΟΥΣΤΟΝ

09:50

13:10

KL 692

24/08/2020

ΤΟΡΟΝΤΟ – ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ

17:00

06:10

KL 1575

25/08/2020

ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ – ΑΘΗΝΑ

12:20

16:35

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

 • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης με ενδιάμεσο σταθμό.
 • Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 5*, 4*, 3*. 
 • Πρωινό.
 • Μετακινήσεις, ξεναγήσεις, εκδρομές, όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα.
 • Επίσκεψη σε εργοστάσιο ταμπάσκο στο Λαφαγέτ.
 • Κρουαζιέρα με ποταμόπλοιο στον Μισισιπή και ένα γεύμα κατά τη διάρκεια της κρουαζιέρας.
 • Βόλτα με τραμ στο Χιούστον.
 • Επίσκεψη σε φυτεία και στους βάλτους της Νέας Ορλεάνης.
 • Επίσκεψη στο Διαστημικό Κέντρο της NASA στο Χιούστον.
 • Έμπειροι τοπικοί ξεναγοί στις προβλεπόμενες ξεναγήσεις.
 • Έμπειρος αρχηγός του Γραφείου μας
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
 •  Ειδική άδεια εισόδου Αμερικής(ESTA)
 •  Ειδική άδεια εισόδου Καναδά (ΕΤΑ)

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

 • Φόροι αεροδρομίων, επιβάρυνση καυσίμων, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά & επιπλέον πακέτο ασφάλειας, τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (Ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων, όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.ά.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων: 1.000€
 • Άλλες επισκέψεις και είσοδοι πέραν αυτών που περιγράφονται αναλυτικά στα Περιλαμβάνονται

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ VISA

Οι ταξιδιώτες των χωρών που συμμετέχουν στο πρόγραμμα απαλλαγής από VISA για τις ΗΠΑ, με την έκδοση της ESTA, δεν μπορούν πλέον να κάνουν χρήση της δυνατότητας αυτής εάν έχουν ταξιδέψει ή βρίσκονται στο Ιράν, Ιράκ, Λιβύη, Σομαλία, Σουδάν, Συρία ή Υεμένη στις ή μετά την 1η Μαρτίου 2011 .

Τα άτομα που δεν μπορούν πλέον να ταξιδέψουν με ESTA μπορούν να κάνουν αίτηση για μη-μεταναστευτική βίζα σε οποιαδήποτε Πρεσβεία ή Προξενείο των Η.Π.Α.

Ενημερώστε το Versus εάν υπάρχει σφραγίδα των χωρών αυτών στο τρέχον διαβατήριο σας.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με τους πωλητές, στο γραφείο μας.

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ

- Καλό θα είναι να δηλώνετε την επιθυμία σας για Twin (2 κρεβάτια) ή Double Room (ένα μεγάλο διπλό κρεβάτι) στο Γραφείο μας κατά την κράτησή σας και οπωσδήποτε πριν την αναχώρηση της εκδρομής.

- Στις Η.Π.Α. δεν υπάρχουν τρίκλινα δωμάτια. Τα standard δωμάτια είναι πάντα με ένα μεγάλο διπλό κρεβάτι (King Bed) ή με 2 διπλά κρεβάτια (Twin King ή Queen  beds).

- Στις περιπτώσεις που 3 ή 4 άτομα κάνουν χρήση αυτών των δωματίων τυγχάνουν και μεγάλης έκπτωσης.

- Τρίκλινο με την προσθήκη έξτρα κρεββατιού δεν υπάρχει στην standard κατηγορία και χρειάζεται άλλος τύπος δωματίου με διαφορετική (υψηλότερη) τιμή και χωρίς την έκπτωση.

 

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ
Η κράτηση γίνεται μόνο με την αποστολή του διαβατηρίου σας στο e-mail του ταξιδιωτικού συμβούλου (πωλητή), με τον οποίο έχετε συνομιλήσει
Χωρίς την άμεση αποστολή φωτοτυπίας του διαβατηρίου δεν θα μπορεί να περιληφθεί η ασφάλεια της προκαταβολής σας στην επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια που περιλαμβάνει το Versus στα προγράμματά του. Αν δεν έχετε e-mail, μπορείτε να προσκομίσετε μια φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στα γραφεία μας.
Κράτηση γίνεται μόνο με τα πλήρη στοιχεία σας (διεύθυνση με ταχυδρομικό κώδικα, τηλέφωνα, e-mail κλπ.). Αν θέλετε να συμπεριλάβετε και άλλα άτομα στην κράτησή σας, θα πρέπει να μας γνωρίσετε και τα δικά τους πλήρη στοιχεία.
Η κράτησή σας είναι έγκυρη και η κατοχύρωση των προσφορών γίνεται μόνο με κατάθεση της προκαταβολής.
 
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ, πριν την κατάθεση της προκαταβολής σας, με σκοπό να καταχωρισθεί η κράτησή σας και στη συνέχεια το ποσό της κατάθεσής σας στον φάκελό σας. Παρακαλούμε μην παραλείψετε να μας ενημερώσετε. 
 
 
 
 
 
ΔΩΡΕΑΝ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΟΔΗΓΟΙ VERSUS
Το Versus Travel, προσπαθώντας να καλύψει το κενό της Ελληνικής αγοράς σε ταξιδιωτικούς οδηγούς στην Ελληνική γλώσσα για τις χώρες που επισκέπτεται, εγκαινιάζει την έκδοση μιας σειράς ποιοτικών ταξιδιωτικών βιβλίων – οδηγών (προϊόν της μεγάλης μας ταξιδιωτικής εμπειρίας), που προσφέρονται δωρεάν στους ταξιδιώτες της κάθε εκδρομής.
 
 
 
ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ
 
Ταξιδιωτική Ασφάλεια
 
Extra Παροχές Υγείας στην ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ
 
• Δωρεάν 8 επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς και εκπτώσεις σε χειρουργικές και ιατρικές πράξεις στα εξωτερικά ιατρεία της Ευρωκλινικής Αθηνών.
• Τηλεφωνική εξυπηρέτηση 24 ώρες το 24ωρο στο τηλέφωνο 1011.
• Δωρεάν ένα παιδιατρικό check up και 8 δωρεάν επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς στην Ευρωκλινική Παίδων (αφορά σε παιδιά και εγγόνια των ταξιδιωτών μας)
 
ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ:
 
• Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι έχετε διαβάσει το παρόν πρόγραμμα, το έχετε κατανοήσει και συμφωνείτε με τα αναγραφόμενα.
• Συμμετοχή επίσης στην εκδρομή σημαίνει ότι αναντίρρητα αποδέχεστε τους Όρους Συμμετοχής που αναγράφονται στην τελευταία σελίδα της μπροσούρας μας και στο site μας στο Internet. Αν θέλετε να διαβάσετε τους Όρους Συμμετοχής, παρακαλούμε ζητήστε να σας αποσταλούν.
• Συμμετοχή δηλώνετε επικοινωνώντας με το τμήμα πωλήσεων, δίνοντας αναλυτικά τα στοιχεία που σας ζητούνται και καταθέτοντας προκαταβολή 1.000 € κατ’ άτομο εντός της χρονικής προθεσμίας που θα σας δοθεί από το τμήμα πωλήσεων.
• Η πληρωμή της προκαταβολής γίνεται είτε με χρήση μετρητών ή στην περίπτωση χρήσης πιστωτικής κάρτας με εφάπαξ χρέωση.
• 12-18 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ. Εφόσον επιθυμείτε, μπορείτε να αποπληρώσετε το ταξίδι σας κάνοντας χρήση πιστωτικής κάρτας και συμμετέχοντας σε πρόγραμμα άτοκων δόσεων (έως και 18). Σας συστήνουμε, προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, να ενημερωθείτε έγκαιρα είτε από το τμήμα πωλήσεων, είτε από το λογιστήριο για τις πιστωτικές κάρτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα άτοκων δόσεων. 
• Το διαβατήριό σας θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 6μηνη ισχύ.
• Βεβαιωθείτε πως το διαβατήριό σας έχει κενές σελίδες, ισάριθμες με τον αριθμό των χωρών που θα επισκεφθείτε.
• Το γραφείο μας δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε πρόβλημα λόγω μη ανανέωσης του διαβατηρίου σας.
• Οι ταξιδιώτες μη Ελληνικής υπηκοότητας ή οι κάτοχοι μη Ελληνικών διαβατηρίων οφείλουν να επικοινωνούν κατ’ ιδίαν με την πρεσβεία της χώρας στην οποία επιθυμούν να ταξιδέψουν, για να πληροφορηθούν τα όποια διαδικαστικά για την έκδοση βίζας, εφόσον αυτή απαιτείται. Το Versus Travel δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν πρόβλημα που ενδεχομένως παρουσιαστεί σε κάποιο αεροδρόμιο.
• Σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και στην Τουρκία, μπορείτε να ταξιδέψετε με αστυνομική ταυτότητα νέου τύπου. Διευκρινίζουμε ότι αυτό γίνεται μόνο με πολιτική ταυτότητα και όχι με υπηρεσιακή. Ενημερωθείτε σχετικά από το τμήμα πωλήσεων του γραφείου μας. 
 

Έως 18 άτοκες μηνιαίες δόσεις

* Αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη

H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.

Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετέ το κόστος αυτό
μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα.

Απαιτείται 1 διανυκτέρευση στην Αθήνα.

Για την διαμονή και τις μεταφορές σας στην Αθήνα δείτε παρακάτω την ειδική προσφορά

«StopOver Athens»

 

**Αναχωρήσεις από  Λάρνακα

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα  περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και η αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας. Σύμφωνα με τις πτήσεις αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens" από 50 € το άτομο με μεταφορές.

 

Ένα ολοκαίνουριο πρόγραμμα αφιερωμένο στις «άλλες» ΗΠΑ, για να δούμε σημαντικές πόλεις της χώρας όπως ποτέ άλλοτε. Ξεκινώντας από το Τέξας και φτάνοντας μέχρι το Ιλινόι και τους Καταρράκτες του Νιαγάρα, αυτό το 13ήμερο πρόγραμμα μάς συστήνει μία άλλη πλευρά των Ηνωμένων Πολιτειών που δεν έχουμε συνηθίσει. Το πρόγραμμ αυτό δεν αντιμετωπίζεται σαν μια προέκταση από τη Νέα Υόρκη αλλά ως ένα αυτόνομο ταξίδι, με Έλληνα αρχηγό που θα είναι συνεχώς μαζί σας στις ΗΠΑ.

 • Εξαιρετικές πτήσεις με την KLM για Χιούστον και επιστροφή από Τορόντο.
 • Πλούσιο 13ήμερο πρόγραμμα με πολύ καλά επιλεγμένα ξενοδοχεία 5*, 4* και 3*. 
 • Πρωινό καθημερινά.
 • Ξενάγηση στη Νέα Ορλεάνη.
 • Κρουαζιέρα με ποταμόπλοιο στον Μισισιπή.
 • Βαρκάδα με ειδικό πλοιάριο στους βάλτους της Νέας Ορλεάνης και επίσκεψη σε φυτεία.
 • Επίσκεψη στο εργοστάσιο ταμπάσκο στο Λαφαγέτ.
 • Βόλτα με το τραμ στο Χιούστον.
 • Επίσκεψη στο Διαστημικό Κέντρο της NASA στο Χιούστον.
 • Ξενάγηση στο Σικάγο.
 • Είσοδος στο John Hancock Observatory στο Σικάγο, για να δούμε τη θέα προς 4 πολιτείες!
 • Ξενάγηση στους Καταρράκτες του Νιαγάρα.
 • Ξενάγηση στο Τορόντο, στον Καναδά.
 • Έλληνας αρχηγός που θα είναι συνεχώς μαζί σας και όχι τοπικός ελληνόφωνος.
 • Η καλύτερη τιμή της αγοράς (σχέση τιμής - προϊόντος).

Διαβάστε προσεκτικά το πρόγραμμα, συγκρίνετε και μη συμβιβάζεστε 

Highlights

 • Περιηγηθείτε στο Χιούστον, την «πόλη του διαστήματος» και ανακαλύψτε το Διαστημικό Κέντρο της NASA στο Χιούστον.
 • Δοκιμάστε ταμπάσκο στην… «πηγή», στο εργοστάσιο ταμπάσκο στο Λαφαγέτ.
 • Πλεύστε με ποταμόπλοιο στον Μισισιπή.
 • Περπατήστε στη γραφική Γαλλική Συνοικία στην πανέμορφη Νέα Ορλεάνη.
 • Η βαρκάδα με ειδικό πλοιάριο στους βάλτους της Νέας Ορλεάνης.
 • Η πόλη του Σικάγο, από τις πιο σημαντικές αλλά και ιστορικές πόλεις των ΗΠΑ.
 • Η θέα από το John Hancock Observatory, στο Σικάγο.
 • Το θαύμα της φύσης που λέγεται Καταρράκτες Νιαγάρα.
 • Η μεγαλούπολη του Τορόντο.

 

Σχόλια Πελατών

Παρόμοιοι Προορισμοί

Μόνο στο Versus Travel

 • Εξαιρετικές πτήσεις με την KLM για Χιούστον και επιστροφή από Τορόντο.
 • Πρωινό καθημερινά.
 • Ξενάγηση στη Νέα Ορλεάνη.
 • Κρουαζιέρα με ποταμόπλοιο στον Μισισιπή.

Περίοδοι

 • Μάιος - Ιούνιος 2021
 • Καλοκαίρι 2021

Αναχωρήσεις

25/5, 10/7, 15/8, 22/9Bonus Online Κράτησης

Χάρτης Ταξιδιού Οι άλλες ΗΠΑ | Μάιος - Σεπτέμβριος 2021

Πληροφορίες για τις Χώρες Countries Info