fb

Μεγάλο Ισραήλ – Παλαιστίνη | Μάιος - Νοέμβριος 2021

Διάρκεια: 8 ΗΜΕΡΕΣ

τιμή από 1299€

Ταυτότητα ταξιδιού

Οδοιπορικό στην Ιστορία, τον πολιτισμό και τη Θρησκεία.

Ένα ονειρικό  οδοιπορικό σε μία από τις αρχαιότερες κοιτίδες  του ανθρώπινου πολιτισμού.

Στη στενή λωρίδα στεριάς μεταξύ της  δυτικής όχθης του Ιορδάνη ποταμού και της Μεσογείου ήκμασαν, πριν από τους βιβλικούς χρόνους, αρχαίοι πολιτισμοί όπως ήταν οι Φοίνικες, οι Έλληνες και οι Πέρσες.  Είναι οι «’γιοι Τόποι» για τους Χριστιανούς, αλλά έχουν σημαντική θέση στην παράδοση των Μωαμεθανών και των Αράβων.

Ακολουθούμε τα βήματα του Ιησού από την γενέτειρά του , μέχρι τον λόφο του μαρτυρίου. Βηθλεέμ, Ναζαρέτ, Ιεριχώ  και την Πρωτεύουσα όλων των θρησκειών, την Ιερουσαλήμ σε ένα μοναδικό οδοιπορικό.

Επισκεπτόμαστε την ωραιότερη πόλη του Ισραήλ, την ’κρα, το εμπορικό και πολιτιστικό κέντρο των Παλαιστινίων, την Ναμπλούς και το ιστορικό κάστρο της Μασάντα στην έρημο Νεγκέβ.

Είναι ένα ουσιαστικό πρόγραμμα για τον ταξιδιώτη που θέλει να μάθει κάτι περισσότερο από ένα κοινό τουρίστα. Αρχαιολογικές τοποθεσίες, κάστρα, μεσαιωνικές συνοικίες, παζάρια, μουσεία. Ένα καλειδοσκόπιο εικόνων , συγκινήσεων και θρησκευτικής ευλάβειας που θα μείνει για πάντα ζωντανό στην μνήμη μας.

 

Το ταξίδι σε λίγες γραμμές

Ένα πρόγραμμα που συνδυάζει επισκέψεις πολιτιστικού και ιστορικού ενδιαφέροντος και όχι μόνο θρησκευτικού. Ένα ταξίδι που ακολουθεί τα βήματα του Ιησού από την γενέτειρά του, μέχρι τον λόφο του μαρτυρίου. Βηθλεέμ, Ναζαρέτ, Ιεριχώ  και την Πρωτεύουσα όλων των θρησκειών, την Ιερουσαλήμ σε ένα μοναδικό οδοιπορικό. Επισκεπτόμαστε την ωραιότερη πόλη του Ισραήλ, την ’κρα, το εμπορικό και πολιτιστικό κέντρο των Παλαιστινίων ,την Ναμπλούς και το ιστορικό κάστρο της Μασάντα στην έρημο Νεγκέβ. Ένα πρόγραμμα για τον ταξιδιώτη που θέλει να μάθει, να δει, να βιώσει το αυθεντικό και το πλήρες… Αρχαιολογικές τοποθεσίες, κάστρα, μεσαιωνικές συνοικίες, παζάρια, μουσεία. Ένα καλειδοσκόπιο εικόνων, συγκινήσεων και θρησκευτικής ευλάβειας που θα μείνει για πάντα ζωντανό στην μνήμη μας.

 

Μόνο Στο Versus

ΔΩΡΕΑΝ

Αποκλειστική ταξιδιωτική ασφάλεια του Versus Τravel με καλύψεις για τον κορωνοϊό πριν και μετά το ταξίδι αλλά και για καραντίνα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Νοιώστε απόλυτα προστατευμένοι, όπως σας έχουμε συνηθίσει.

Η διαφορετικότητα του Versus

Ένα πρόγραμμα του Versus Travel στο Ισραήλ και την Παλαιστίνη που συνδυάζει επισκέψεις πολιτιστικού και ιστορικού ενδιαφέροντος και όχι μόνο θρησκευτικού.

Το πρόγραμμά μας περιλαμβάνει:

 

  • Επιλεκτική διαμονή σε κεντρικά ξενοδοχεία 4*
  • Ημιδιατροφή καθημερινά
  • Διανυκτερεύσεις στη Ναζαρέτ, στην Ιεριχώ, στη Βηθλεέμ και στην Ιερουσαλήμ, με σκοπό να γνωρίσουμε τα ενδότερα αυτής της γοητευτική χώρας, δαπανώντας το χρόνο μας στις περιηγήσεις και όχι σε  κουραστικά «πήγαινε-έλα», και μακρινές, κουραστικές οδικές διαδρομές. 
  • Επισκεπτόμαστε την παραθαλάσσια πόλη ’κκο (’κρα)
  • Επισκεπτόμαστε την σημαντική Παλαιστινιακή πόλη Ναμπλούς.
  • Στο κόστος περιλαμβάνονται όλες οι εκδρομές (και οι  ανάλογες είσοδοι όπου υπάρχουν) που αναφέρονται στο πρόγραμμά μας, ενώ σε άλλα προγράμματα της αγοράς είναι προαιρετικές.
  • Έλληνας αρχηγός από Αθήνα και τοπικός ελληνόφωνος ξεναγός καθ’ όλη την διάρκεια της εκδρομής. 

 

Εμπειρίες από το ταξίδι

1η ημέρα: Αθήνα/Θεσσαλονίκη/Λάρνακα – πτήση για Τελ Αβίβ (ξενάγηση) – Γιάφφα – Ναζαρέτ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για το Τελ Αβίβ. Άφιξη στο Τελ Αβίβ  που σημαίνει "Λόφος της Άνοιξης". Πρόκειται για μία σύγχρονη πόλη, επέκταση του αρχαίου λιμένα της Γιάφας (Ιόππης). Ο αρχικός οικισμός ήταν ένα μικρό εβραϊκό προάστιο της Γιάφας, σήμερα όμως η ευρύτερη περιοχή του Τελ Αβίβ ξεπερνά το ένα εκατομμύριο κατοίκους, και είναι το οικονομικό και πολιτιστικό κέντρο του σύγχρονου Ισραήλ. Χτισμένο κατά μήκος της ακτής της Μεσογείου διαθέτει μαρίνα, και μια εκτεταμένη ωραία παραλία. Μετά την ξενάγηση μας στη πόλη μεταφερόμαστε οδικώς στη Ναζαρέτ, στην πόλη που γεννήθηκε ο Ιησούς Χριστός.  Κάποτε ήταν ένα πολύ μικρό χωριό αλλά τώρα είναι μια πολύβουη πόλη με το μεγαλύτερο πληθυσμό Αράβων Χριστιανών στους Αγ. Τόπους.

Από τα αξιοθέατα της πόλης είναι ο Ναός του Ευαγγελισμού, χτισμένος στο πλάι αρχαίου οικήματος που, κατά την παράδοση, ήταν ο τόπος του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, θα δούμε εντυπωσιακές εικόνες της Παναγίας από πολλές χώρες του κόσμου. Δείπνο και διανυκτέρευση.

 

2η ημέρα: Ναζαρέτ – Τιβεριάδα – Χάιφα – Άκρα - Ναζαρέτ

Το κυριότερο λιμάνι στη θάλασσα της Γαλιλαίας είναι η σύγχρονη πόλη της Τιβεριάδας. Το επιβλητικό όρος Ερμών τροφοδοτεί με τα νερά των πηγών του τον ποταμό Ιορδάνη και η βιβλική ομορφιά της λίμνης είναι μοναδική. Αφού περιηγηθούμε την πόλη θα μεταφερθούμε στη Χάιφα  στα παράλια της Μεσογείου, σύγχρονη πόλη και το πιο σημαντικό εμπορικό λιμάνι της χώρας. Στη συνέχεια  επισκεπτόμαστε το Άκκο ή Άκρα. Η παλαιά πόλη της Ακρας  είναι μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της Ουνέσκο. Δηλώνεται και ως η πόλη των Σταυροφόρων ενώ στέκει εκεί μεγαλόπρεπα το εντυπωσιακό της κάστρο. Θεωρείται η ιερότερη πόλη της θρησκευτικής οργάνωσης  των Μπαχάι. Επιστροφή στη Ναζαρέτ. Δείπνο και διανυκτέρευση.

 

3η ημέρα: Ναζαρέτ – Ναμπλούς – Ιεριχώ

Σήμερα αφήνουμε την θάλασσα της Γαλιλαίας και κατευθυνόμαστε προς την Ναμπλούς στα κεντρικά υψίπεδα της Δυτικής όχθης του Ιορδάνη. Η Ναμπλούς είναι σημαντικό εμπορικό και πολιτιστικό κέντρο των Παλαιστινίων. Είναι μια από τις αρχαιότερες πόλεις του κόσμου και πιθανότατα κατοικήθηκε 9000 χρόνια πριν. Ταυτίζεται με την αρχαία πόλη Φλαβία Νάπολη, ρωμαϊκή αποικία που ιδρύθηκε από τον Τίτο το 72 μ.Χ., κοντά στην αρχαία Σιχέμ. Διαδραμάτισε αξιόλογο ρόλο στην περίοδο των βασιλέων του Ισραήλ. Tον 4o αιώνα. ήταν έδρα επισκοπής και υπήρξε σημαντικότατο κέντρο για τη διάδοση του χριστιανισμού. Η παλιά πόλη, την οποία θα επισκεφθούμε, είναι κτισμένη στην τοποθεσία της πόλης Νεάπολη από την οποία πήρε το όνομα της. Θα περπατήσουμε στα στενά  δρομάκια της γεμάτα με μικρά μαγαζιά που πουλάνε παραδοσιακά προϊόντα και θα θαυμάσουμε δείγματα αρχιτεκτονικής της εποχής των Μαμελούκων, Κουρσάρων και Βυζαντινών. Κατά την περιπλάνηση μας θα επισκεφθούμε το πηγάδι του Ιακώβ, το σημείο που οι Χριστιανοί πιστεύουν μια Σαμαρείτισσα προσέφερε νερό στον Ιησού και εκείνος της αποκάλυψε ότι ήταν ο Μεσσίας. Στη συνέχεια κατευθυνόμαστε στη Ιεριχώ, το χαμηλότερο σημείο του πλανήτη με μόνιμους κατοίκους. Δείπνο και διανυκτέρευση.

4η ημέρα: Ιεριχώ – Μονή Αγίου Γερασίμου – Νεκρά Θάλασσα – Φαράγγι Ουάντι Κουέλτ – Βηθλεέμ

Η σημερινή ημέρα ξεκινά με την ξενάγηση μας στην πόλη της Ιεριχούς. Η Ιεριχώ είναι η αρχαιότερη, σύμφωνα με κάποιους, πόλη του κόσμου. Το μέρος όπου η Καινή Διαθήκη αναφέρει πως ο Ιησούς θεράπευσε δύο τυφλούς και φιλοξενήθηκε στο σπίτι του φοροεισπράκτορα Ζακχαίου. Κοντά στο κέντρο της πόλης υπάρχει μία συκομουριά αιωνόβια, όπου λέγεται ότι σκαρφάλωσε για να δει τον Ιησού. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το μοναστήρι του Αγίου Γερασίμου. Ιδρύθηκε το 455 μ.Χ. από τον ερημίτη μοναχό Γεράσιμο από την Λυκία. Μετά θα κατευθυνθούμε προς την Νεκρά θάλασσα όπου θα έχουμε την ευκαιρία να κολυμπήσουμε. Μια εμπειρία  μοναδική. Λόγω των περιεχομένων αλάτων, το νερό της έχει μεγαλύτερο ειδικό βάρος από αυτό της θάλασσας, που φθάνει περίπου το 1,162, συνεπώς μεγαλύτερη άνωση, μεγαλύτερη πλευστότητα, έτσι που μπορεί κανείς να επιπλέει χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Κατά την Παλαιά Διαθήκη, τόσο η λίμνη αυτή όσο και η απόκρημνη κοιλάδα πέριξ αυτής ονομάζονται ομοίως Αραβά (θάλασσα Αραβά, κοιλάδα Αραβά). Κατά την επιστροφή μας στη Βηθλεέμ θα θαυμάσουμε το μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου που δεσπόζει στο φαράγγι του Wadi Qelt. Φθάνοντας στη Βηθλεέμ θα έχουμε μια πρώτη γνωριμία με την πόλη. Δείπνο και διανυκτέρευση.

 

5η ημέρα: Βηθλεέμ – Μασάντα – Βηθλεέμ

Η σημερινή μας περιήγηση θα μας φέρει στη θρυλική Μασάντα, την Ακρόπολη των Ιουδαίων, φυσικό οχυρό που υψώνεται 400 μ. κατακόρυφα πάνω στην έρημο Νεγκέβ. Θα δούμε τα ερείπια του κάστρου που κατασκευάστηκε από τον Ασμοναίο ηγεμόνα Αλέξανδρο Ιανναίο και αργότερα ο βασιλιάς Ηρώδης κατασκεύασε πολυτελές παλάτι. Εκσκαφές έφεραν στο φως θερμά λουτρά κοντά στο βορεινό ανάκτορο μαζί με οικιακά εργαλεία, ένα ζευγάρι σανδάλια του 1ου μ.Χ. αιώνα, και υπέροχα μωσαϊκά πατώματα. Το κάστρο της Μασάντα αλώθηκε από τους Ζηλωτές Εβραίους κατά την εξέγερσή τους εναντίον των Ρωμαίων, αργότερα, το 73 μ.Χ., 960 Ιουδαίοι προτίμησαν να αυτοκτονήσουν ομαδικά παρά να πέσουν στα χέρια των Ρωμαίων. Στη συνέχεια θ' αναχωρήσουμε για τη Βηθλεέμ, "ο οίκος του άρτου" σημαίνει στα εβραϊκά. Θα επισκεφθούμε το Ναό της Γεννήσεως με την πολύ μικρή είσοδο, που είναι κτισμένος πάνω από τη σπηλιά, τόπο γέννησης του Ιησού. Τον πρώτο ναό έκτισε η Αγ. Ελένη το 329, αυτός υπέστη αρκετές ζημιές και το 527 ανοικοδομήθηκε ξανά από τον αυτοκράτορα Ιουστινιανό. Τόπος γέννησης θεωρείται, κατά την παράδοση, το σπήλαιο κάτω από την Αγία Τράπεζα. Το σπήλαιο αυτό διαχωρίζεται σε δύο χώρους, ο τόπος της Γέννησης είναι αυτός που σηματοδοτείται με το αστέρι, στον άλλο πιστεύεται πως βρισκόταν η φάτνη. Στην εκκλησία της Αγ. Αικατερίνης, που είναι δίπλα στο ναό της Γέννησης, γιορτάζουν οι Ρωμαιοκαθολικοί τα Χριστούγεννα. Δείπνο και διανυκτέρευση.

6η ημέρα: Βηθλεέμ – Ραμάλα – Χεβρώνα – Ιερουσαλήμ

Ερχόμαστε ξανά στη Δυτική Όχθη και πρώτα στη Ραμάλα, πόλη που πολλάκις έχει πρωταγωνιστήσει σε αναφορές από το Ισραήλ, όχι πάντα για τους σωστούς λόγους. Παρόλ’ αυτά οι δύο κοινότητες ζουν μαζί εδώ, και μάλιστα στη Ραμάλα βρίσκεται και το ίσως πιο δημοφιλές μπαρ σε όλο το Ισραήλ (Snobar). Συνεχίζουμε για τη Χεβρώνα, μένοντας στη Δυτική Όχθη αλλά προς τα νότια της Ιερουσαλήμ αυτή τη φορά. Βόλτα στην πόλη, και κατόπιν επιστροφή στην Ιερουσαλήμ. Διανυκτέρευση.

 

7η ημέρα: Ιερουσαλήμ (εκτεταμένη ξενάγηση)

Μετά το πρόγευμα θα ξεκινήσουμε την ξενάγησή μας στη «χρυσή πόλη», την Ιερουσαλήμ. Θα δούμε το όρος των Ελαιών στο λόφο Σκόπους με το παλαιό Εβραϊκό Πανεπιστήμιο, τον κήπο της Γεσθημανή και τον τάφο της Παναγίας. Η παλαιά πόλη περιβάλλεται από τα τείχη με τις επτά Πύλες, θα περπατήσουμε στην οδό του μαρτυρίου, τη Βία Ντολορόζα, θα προσκυνήσουμε στο Ναό του Πανάγιου Τάφου που κτίστηκε από την Αγ. Ελένη τον 4ο αιώνα. Θα δούμε τον χρυσό τρούλο του τεμένους Ομάρ, ιερό χώρο των Μωαμεθανών, το τείχος των δακρύων, ιερό χώρο των Εβραίων, την εβραϊκή συνοικία, και τα πολύχρωμα παζάρια (σουκς) που χαρακτηρίζονται από τα πανάρχαια συναλλακτικά έθιμα της Μέσης Ανατολής (δηλαδή, δεν ψωνίζουμε χωρίς σκληρό παζάρι). Δείπνο και διανυκτέρευση.

 

8η ημέρα: Ιερουσαλήμ – Τελ Αβίβ – Πτήση για Αθήνα/Θεσσαλονίκη/Λάρνακα

Σήμερα θα ολοκληρώσουμε την ξενάγηση μας στην πόλη της Ιερουσαλήμ επισκεπτόμενοι και την σύγχρονη  πλευρά της. Μεταφορά στο Τελ Αβίβ και πτήση επιστροφής σε Αθήνα/Θεσσαλονίκη/Λάρνακα.

 

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό. 
Το τελικό ενημερωτικό αποστέλλεται
περίπου 3-5 ημέρες
πριν από την εκάστοτε αναχώρηση.

Περιλαμβάνονται

  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης με ενδιάμεσο σταθμό.
  • Ξενοδοχείο 4*.
  • Ημιδιατροφή.
  • Μετακινήσεις, ξεναγήσεις, επισκέψεις, όπως αναλυτικά αναγράφονται στο πρόγραμμά μας.
  • Έμπειρος Έλληνας αρχηγός.
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
  • Δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός - βιβλίο στα Ελληνικά Versus Travel.

Αναχωρήσεις από Κύπρο

  • Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνονται οι φόροι, ο επίναυλος καυσίμων, τα φιλοδωρήματα, τα αχθοφορικά (όπου είναι δυνατόν), και η ειδική κυπριακή επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια χωρίς επιβάρυνση (ζητήστε μας τι περιλαμβάνει).

 

 

Δεν περιλαμβάνονται
(δεν ισχύει για τις αναχωρήσεις από την Κύπρο)

  • Φόροι, επιβάρυνση καυσίμων, φιλοδωρήματα και επιπλέον ασφάλεια ατυχήματος, απώλειας αποσκευών και έξτρα καλύψεων (ενημερωθείτε από το τμήμα κρατήσεων), τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.ά.).
  • Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων: € 320.

 

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ

  • Το διαβατήριό σας θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 6μηνη ισχύ.
  • Βεβαιωθείτε ότι το διαβατήριό σας έχει κενές σελίδες, ισάριθμες με τον αριθμό των χωρών που θα επισκεφθείτε.
  • Το γραφείο μας δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε πρόβλημα λόγω μη ανανέωσης του διαβατηρίου σας.
  • Οι ταξιδιώτες μη ελληνικής υπηκοότητας ή οι κάτοχοι μη ελληνικών διαβατηρίων οφείλουν να επικοινωνούν κατ’ ιδίαν με την πρεσβεία της χώρας στην οποία επιθυμούν να ταξιδέψουν, προκειμένου να πληροφορηθούν τα όποια διαδικαστικά για την έκδοση βίζας, εφόσον αυτή απαιτείται. Το Versus Travel δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν πρόβλημα που ενδεχομένως παρουσιαστεί σε κάποιο αεροδρόμιο.
  • Σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και στην Τουρκία, μπορείτε να ταξιδέψετε με αστυνομική ταυτότητα νέου τύπου. Διευκρινίζουμε ότι αυτό γίνεται μόνο με πολιτική ταυτότητα και όχι με υπηρεσιακή. Ενημερωθείτε σχετικά από το τμήμα πωλήσεων.
  • Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι έχετε διαβάσει το παρόν πρόγραμμα, το έχετε κατανοήσει και συμφωνείτε με τα αναγραφόμενα, και ότι αναντίρρητα αποδέχεστε τους όρους συμμετοχής που αναγράφονται στα έντυπά μας και στο σάιτ μας στο Ίντερνετ. Αν θέλετε να διαβάσετε τους όρους συμμετοχής, παρακαλούμε ζητήστε να σας αποσταλούν.

 

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΚΡΑΤΗΣΗ ΣΑΣ

  • Η κράτησή σας πραγματοποιείται είτε ηλεκτρονικά στο www.versustravel.eu, είτε στα γραφεία μας τηλεφωνικά ή με φυσική παρουσία, με τα πλήρη στοιχεία σας (διεύθυνση με ταχυδρομικό κώδικα, τηλέφωνα, e-mail κ.λπ.).
  • Το e-mail σας είναι για εμάς ιδιαίτερα σημαντικό, γιατί μας δίνεται η δυνατότητα να σας στέλνουμε μικρά ή μεγάλα μυστικά προετοιμασίας που έχουμε εδώ και χρόνια συλλέξει.
  • Με την κράτησή σας προσκομίστε στο e-mail του ταξιδιωτικού σας σύμβουλου ή με φυσική παρουσία στα γραφεία μας φωτοτυπία του διαβατηρίου σας και τη σύμβαση ταξιδιού υπογεγραμμένη. Χωρίς αυτά δεν είναι έγκυρη η κράτησή σας και δεν είναι δυνατή η ασφάλεια της προκαταβολής που περιλαμβάνει το Versus στα προγράμματά του.
  • Σας παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε το φαξ για την αποστολή του διαβατηρίου σας, μια και δεν είναι ευκρινή όλα τα πεδία του.
  • Η οριστικοποίηση της κράτησής σας, καθώς και των εκάστοτε προσφορών μας, γίνεται με κατάθεση της προκαταβολής (πρέπει να έχει προηγηθεί η δήλωση συμμετοχής σας). Η προκαταβολή για το συγκεκριμένο ταξίδι ορίζεται στα 500€.
  • Σας παρακαλούμε δηλώστε ως αιτιολογία της κατάθεσης το ονοματεπώνυμο ενός από τα άτομα που ταξιδεύει, έτσι ώστε το ποσό να αντιστοιχιστεί στη δική σας κράτηση.  
  • Πληρωμές μπορούν να γίνονται και στα γραφεία μας με μετρητά ή με πιστωτικές κάρτες. Στην περίπτωση χρήσης πιστωτικής κάρτας, για την προκαταβολή η χρέωση αυτής γίνεται εφάπαξ.

12-18 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Το υπόλοιπο μπορεί να αποπληρωθεί και με 12-18 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ, με χρήση πιστωτικής κάρτας (Πρόγραμμα έως 18 άτοκες δόσεις για ταξίδια κόστους άνω των 2.500€, συμπεριλαμβανομένων των φόρων. Για ποσά μικρότερα των 2.500€ γίνονται μέχρι και 12 άτοκες δόσεις). Ενημερωθείτε έγκαιρα από τον ταξιδιωτικό σας σύμβουλο για τις πιστωτικές κάρτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα άτοκων δόσεων και ελέγχετε με την τράπεζά σας το ημερήσιο πιστωτικό όριο συναλλαγών της κάρτας σας. Πληρωμές με πιστωτική κάρτα μπορούν να γίνουν και ηλεκτρονικά, συμπληρώνοντας μια ειδική αίτηση που μπορούμε να σας αποστείλουμε.

 

ΔΩΡΕΑΝ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΟΔΗΓΟΙ VERSUS

Το Versus Travel, προσπαθώντας να καλύψει το κενό της ελληνικής αγοράς σε ταξιδιωτικούς οδηγούς στην ελληνική γλώσσα για τις χώρες που επισκέπτεται, εγκαινιάζει την έκδοση μιας σειράς ποιοτικών ταξιδιωτικών βιβλίων-οδηγών (προϊόν της μεγάλης μας ταξιδιωτικής εμπειρίας), που προσφέρονται δωρεάν στους ταξιδιώτες της κάθε εκδρομής.

 

ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ταξιδιωτική ασφάλεια

Extra Παροχές Υγείας στην ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ

• Δωρεάν 8 επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς και εκπτώσεις σε χειρουργικές και ιατρικές πράξεις στα εξωτερικά ιατρεία της Ευρωκλινικής Αθηνών.
• Τηλεφωνική εξυπηρέτηση 24 ώρες το 24ωρο στο τηλέφωνο 1011.
• Δωρεάν ένα παιδιατρικό check up και 8 δωρεάν επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς στην Ευρωκλινική Παίδων (αφορά σε παιδιά και εγγόνια των ταξιδιωτών μας).

Έως 12 άτοκες μηνιαίες δόσεις

* Αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη

Όλες οι τιμές για αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη περιλαμβάνουν το αεροπορικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη – Αθήνα – Θεσσαλονίκη στο οποίο οφείλεται και η διαφορά στην τιμή.
Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετε το κόστος αυτό
μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα.

Aπαιτούνται 2 διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.

Για την διαμονή και τις μεταφορές σας στην Αθήνα δείτε παρακάτω την ειδική προσφορά

«StopOver Athens»

**Αναχωρήσεις από  Λάρνακα

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και η αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας. Σύμφωνα με τις πτήσεις αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα και θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “StopoverAthens" από 50 € το άτομο με μεταφορές.

 

ΔΩΡΕΑΝ

Αποκλειστική ταξιδιωτική ασφάλεια του Versus Τravel με καλύψεις για τον κορωνοϊό πριν και μετά το ταξίδι αλλά και για καραντίνα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Νοιώστε απόλυτα προστατευμένοι, όπως σας έχουμε συνηθίσει.

Η διαφορετικότητα του Versus

Ένα πρόγραμμα του Versus Travel στο Ισραήλ και την Παλαιστίνη που συνδυάζει επισκέψεις πολιτιστικού και ιστορικού ενδιαφέροντος και όχι μόνο θρησκευτικού.

Το πρόγραμμά μας περιλαμβάνει:

 

  • Επιλεκτική διαμονή σε κεντρικά ξενοδοχεία 4*
  • Ημιδιατροφή καθημερινά
  • Διανυκτερεύσεις στη Ναζαρέτ, στην Ιεριχώ, στη Βηθλεέμ και στην Ιερουσαλήμ, με σκοπό να γνωρίσουμε τα ενδότερα αυτής της γοητευτική χώρας, δαπανώντας το χρόνο μας στις περιηγήσεις και όχι σε  κουραστικά «πήγαινε-έλα», και μακρινές, κουραστικές οδικές διαδρομές. 
  • Επισκεπτόμαστε την παραθαλάσσια πόλη ’κκο (’κρα)
  • Επισκεπτόμαστε την σημαντική Παλαιστινιακή πόλη Ναμπλούς.
  • Στο κόστος περιλαμβάνονται όλες οι εκδρομές (και οι  ανάλογες είσοδοι όπου υπάρχουν) που αναφέρονται στο πρόγραμμά μας, ενώ σε άλλα προγράμματα της αγοράς είναι προαιρετικές.
  • Έλληνας αρχηγός από Αθήνα και τοπικός ελληνόφωνος ξεναγός καθ’ όλη την διάρκεια της εκδρομής. 

 

Σχόλια Πελατών

Παρόμοιοι Προορισμοί

Μόνο στο Versus Travel

  • Επιλεκτική διαμονή σε κεντρικά ξενοδοχεία 4*, με ημιδιατροφή καθημερινά.
  • Διανυκτερεύσεις σε Ναζαρέτ, Ιεριχώ, Βηθλεέμ και Ιερουσαλήμ.

Χάρτης Ταξιδιού Μεγάλο Ισραήλ – Παλαιστίνη | Μάιος - Νοέμβριος 2021

Πληροφορίες για τις Χώρες Countries Info