fb

Αμβούργο Χριστουγεννιάτικες αγορές και Χανσεατικές Πόλεις |Χριστούγεννα 2020

Διάρκεια: 5 ΗΜΕΡΕΣ

τιμή από 649€

Ταυτότητα ταξιδιού

Χριστουγεννιάτικες αγορές και Χανσεατικές πόλεις

Τι θα λέγατε να περάσουμε αυτά τα Χριστούγεννα στο γιορτινό Αμβούργο; Η αριστοκρατική αυτή μεγαλούπολη, και σπουδαιότερο λιμάνι της Γερμανίας, μας υποδέχεται με τη γιορτινή της διάθεση και τις φημισμένες Χριστουγεννιάτικες αγορές της, προσκαλώντας μας να χαρούμε την ατμόσφαιρα των γιορτών όπως τόσο καλά ξέρουν στην κεντρική Ευρώπη. Με την ευκαιρία αυτή θα επισκεφθούμε φυσικά και τις πανέμορφες χανσεατικές πόλεις της Βρέμης και του Λύμπεκ, για μια ολοκληρωμένη γεύση του υπέροχου γερμανικού βορρά!

Το ταξίδι σε λίγες γραμμές

Ταξίδι με το Versus στο Αμβούργο τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Γερμανίας, με τη μεγάλη ναυτική ιστορία, την υπέροχη αρχιτεκτονική και την καταπράσινη φύση. Η πόλη είναι μια  φυσική σκηνογραφία με ένα υπερθέαμα καναλιών, γεφυρών, λιμνών και ειδυλλιακών πάρκων που διατρέχουν τον αστικό ιστό. Το πρόγραμμά μας εμπλουτίζεται με τις πόλεις Λύμπεκ και Βρέμη που θα επισκεφτούμε. Το Λύμπεκ, η παλιά πρωτεύουσα της Χανσεατικής Ένωσης με το υπέροχο ιστορικό της κέντρο, είναι ένα από τα πιο γραφικά αρχιτεκτονικά σύνολα της Βόρειας Ευρώπης και αποτελεί πλέον μέρος της λίστας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της Ανθρωπότητας της UNESCO. Η Βρέμη στη συνέχεια,η τρίτη πόλη της Χανσεατικής Τριάδας , αποτελεί σημαντικό πολιτιστικό κόμβο, με δεκάδες ιστορικές γκαλερί και μουσεία καθώς και αξιόλογο οικονομικό κέντρο με παρουσία πολλών μεγάλων επιχειρήσεων.

Μόνο Στο Versus

Το πρόγραμμά μας περιλαμβάνει:

 •  Απευθείας πτήση με Aegean για Αμβούργο.
 •  Τέσσερις (4) διανυκτερεύσεις στο Αμβούργο σε ξενοδοχείο 4*.
 •  Πρωινό μπουφέ καθημερινά.
 •  Εκδρομές στην πανέμορφη Βρέμη.
 •  Εκδρομή στη χανσεατική πόλη Λύμπεκ.
 •  Όλες οι μεταφορές, εκδρομές, μετακινήσεις και ξεναγήσεις, όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα.

Εμπειρίες από το ταξίδι

1η ημέρα: Αθήνα/Θεσσαλονίκη/Λάρνακα – Αμβούργο (χριστουγεννιάτικη αγορά για την αναχώρηση των Χριστουγέννων)

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και απευθείας πτήση για το Αμβούργο. Άφιξη και πανοραμική ξενάγηση στην πόλη που αποτελεί το σημαντικότερο λιμάνι της Γερμανίας. Η ξενάγησή μας με πούλμαν και εν μέρει με τα πόδια στο κέντρο της πόλης, περιλαμβάνει έναν γοητευτικό συνδυασμό από  ιστορικά κτίρια, πρωτοποριακής αρχιτεκτονικής κτίσματα, τους δρόμους με τα εξόχως πολυτελή και ακριβά  καταστήματα και καταλήγει στην πραγματική καρδιά του αστικού κορμού, στις λαϊκές γειτονιές των ναυτών και την γνωστή Ρέπερμπαν με τα κόκκινα φανάρια. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Κατόπιν θα επισκεφθούμε την Ιστορική χριστουγεννιάτικη αγορά του Αμβούργου (Historischer Weihnachtsmarkt am Rathaus). Διανυκτέρευση.

 

2η ημέρα: Αμβούργο – Λύμπεκ – Αμβούργο

Μια σύντομη διαδρομή μέσα από την καταπράσινη πεδιάδα της βορείου Γερμανίας θα μας φέρει στο Λύμπεκ, την παλιά πρωτεύουσα της Χανσεατικής Ένωσης, και σπουδαίο εμπορικό κόμβο της Βαλτικής κατά το Μεσαίωνα. Το ιστορικό κέντρο της σήμερα μικρής πόλης, είναι ένα από τα πιο γραφικά αρχιτεκτονικά σύνολα της βορείου Ευρώπης και αποτελεί πλέον μέρος της λίστας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της Ανθρωπότητας της UNESCO.  Η περιήγηση στα γραφικά σοκάκια με τα μεσαιωνικά κτίρια θα μας αποκαλύψει την σπουδαία αρχιτεκτονική  και  ιστορική ταυτότητα της πόλης.  Επιστροφή το απόγευμα στο κεντρικό μας ξενοδοχείο και ελεύθερος χρόνος για βόλτες στο κέντρο της πανέμορφης πόλης ή κατά μήκος της παραλίας. Διανυκτέρευση.

 

3η ημέρα: Αμβούργο – Βρέμη – Αμβούργο

Το πρωί θα ξεκινήσουμε για μια ολοήμερη εκδρομή στην τρίτη πόλη της Χανσεατικής Τριάδας (μετά από το Αμβούργο και το Λύμπεκ), την πανέμορφη Βρέμη. Ξενάγηση με τα πόδια στο ιστορικό κέντρο της πόλης και επίσκεψη του πασίγνωστου δημαρχείου, που μαζί με την κεντρική πλατεία και το τεράστιο μεσαιωνικό άγαλμα του Ρολάνδου, βρίσκεται επίσης στην Λίστα Μνημείων Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO.Αργά το απόγευμα επιστροφή στο Αμβούργο. Διανυκτέρευση.

4η ημέρα: Αμβούργο

Ημέρα ελεύθερη στο Αμβούργο για να χαρούμε τη γιορτινή, χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα αυτής της αριστοκρατικής όσο και ανέλπιστα ενδιαφέρουσας πόλης. Σας προτείνουμε να επισκεφθείτε το αξιόλογο Μουσείο Καλών Τεχνών του Αμβούργου (Hamburger Kunsthalle) (είσοδος δεν περιλαμβάνεται) ή να απολαύσετε προαιρετικά μια ωριαία κρουαζιέρα στη λίμνη Alster (το κόστος δεν περιλαμβάνεται) Διανυκτέρευση.

 

 

5η ημέρα: Αμβούργο – πτήση επιστροφής

Μεταβαίνουμε στο αεροδρόμιο για να επιβιβαστούμε στην πτήση επιστροφής μας στην Αθήνα.

 

 

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό. 
Το τελικό ενημερωτικό αποστέλλεται
περίπου 3-5 ημέρες
πριν από την εκάστοτε αναχώρηση.

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από
Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

Α3 824

24/12/2020

ΑΘΗΝΑ – ΑΜΒΟΥΡΓΟ

08:50

11:05

Α3 825

28/12/2020

ΑΜΒΟΥΡΓΟ – ΑΘΗΝΑ

11:55

16:00

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από
Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

Α3 824

31/12/2020

ΑΘΗΝΑ – ΑΜΒΟΥΡΓΟ

08:50

11:05

Α3 825

04/01/2021

ΑΜΒΟΥΡΓΟ – ΑΘΗΝΑ

11:55

16:00

 

Περιλαμβάνονται

 • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης.
 • Συνολικά 4 διανυκτερεύσεις στο Αμβούργο σε ξενοδοχείο 4*.
 • Πρωινό καθημερινά.
 • Όλες οι μεταφορές, εκδρομές, μετακινήσεις και ξεναγήσεις, όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα.
 • Προσοχή οι φόροι των πόλεων και των ξενοδοχείων καθώς και τα φιλοδωρήματα περιλαμβάνονται στην τελική τιμή και δεν πληρώνονται τοπικά, όπως συμβαίνει συνήθως.
 • Έμπειρος Έλληνας αρχηγός, συνοδός.
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.

 

Δεν περιλαμβάνονται    

 • Φόροι αεροδρομίων, επιβάρυνση καυσίμων, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά & επιπλέον πακέτο ασφάλειας, τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (Ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.α.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη, και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων: € 210
 • Είσοδοι σε μουσεία και αξιοθέατα που δεν αναφέρονται ως περιλαμβανόμενα καθώς και έξοδα προσωπικής φύσεως, ποτά αναψυκτικά κλπ.
 • Το κόστος της κρουαζιέρας στη λίμνη Alster

 

 

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΤΑΞΙΔΙΟΥ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ
Παρακαλούμε να αποστείλετε φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στο e-mail του ταξιδιωτικού συμβούλου (πωλητή), με τον οποίο έχετε συνομιλήσει
Χωρίς την άμεση αποστολή φωτοτυπίας του διαβατηρίου δεν θα μπορεί να περιληφθεί η ασφάλεια της προκαταβολής σας στην επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια που περιλαμβάνει το Versus στα προγράμματά του. Αν δεν έχετε e-mail, μπορείτε να προσκομίσετε μια φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στα γραφεία μας.
Κράτηση γίνεται μόνο με τα πλήρη στοιχεία σας (διεύθυνση με ταχυδρομικό κώδικα, τηλέφωνα, e-mail κλπ.). Αν θέλετε να συμπεριλάβετε και άλλα άτομα στην κράτησή σας, θα πρέπει να μας γνωρίσετε και τα δικά τους πλήρη στοιχεία.
Η κράτησή σας είναι έγκυρη και η κατοχύρωση των προσφορών γίνεται μόνο με κατάθεση της προκαταβολής.
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ, πριν την κατάθεση της προκαταβολής σας, με σκοπό να καταχωρηθεί η κράτησή σας και στη συνέχεια το ποσό της κατάθεσής σας στον φάκελό σας. Παρακαλούμε μην παραλείψετε να μας ενημερώσετε. Για την αποφυγή κάθε ταλαιπωρίας σας, παρακαλούμε ελέγχετε το ημερήσιο πιστωτικό όριο συναλλαγών των πιστωτικών και χρεωστικών καρτών σας, πριν προβείτε στην όποια συναλλαγή με το Versus Travel.

 


ΔΩΡΕΑΝ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΟΔΗΓΟΙ VERSUS
Το Versus Travel, προσπαθώντας να καλύψει το κενό της Ελληνικής αγοράς σε ταξιδιωτικούς οδηγούς στην Ελληνική γλώσσα για τις χώρες που επισκέπτεται, εγκαινιάζει την έκδοση μιας σειράς ποιοτικών ταξιδιωτικών βιβλίων – οδηγών (προϊόν της μεγάλης μας ταξιδιωτικής εμπειρίας), που προσφέρονται δωρεάν στους ταξιδιώτες της κάθε εκδρομής.

 

 

ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ταξιδιωτική Ασφάλεια

Extra Παροχές Υγείας στην ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ

• Δωρεάν 8 επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς και εκπτώσεις σε χειρουργικές και ιατρικές πράξεις στα εξωτερικά ιατρεία της Ευρωκλινικής Αθηνών.
• Τηλεφωνική εξυπηρέτηση 24 ώρες το 24ωρο στο τηλέφωνο 1011.
• Δωρεάν ένα παιδιατρικό check up και 8 δωρεάν επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς στην Ευρωκλινική Παίδων (αφορά σε παιδιά και εγγόνια των ταξιδιωτών μας)


ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ:

• Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι έχετε διαβάσει το παρόν πρόγραμμα, το έχετε κατανοήσει και συμφωνείτε με τα αναγραφόμενα.
• Συμμετοχή επίσης στην εκδρομή σημαίνει ότι αναντίρρητα αποδέχεστε τους Όρους Συμμετοχής που αναγράφονται στην τελευταία σελίδα της μπροσούρας μας και στο site μας στο Internet. Αν θέλετε να διαβάσετε τους Όρους Συμμετοχής, παρακαλούμε ζητήστε να σας αποσταλούν.
• Συμμετοχή δηλώνετε επικοινωνώντας με το τμήμα πωλήσεων, δίνοντας αναλυτικά τα στοιχεία που σας ζητούνται και καταθέτοντας προκαταβολή 1.000 € κατ’ άτομο εντός της χρονικής προθεσμίας που θα σας δοθεί από το τμήμα πωλήσεων.
• Η πληρωμή της προκαταβολής γίνεται είτε με χρήση μετρητών ή στην περίπτωση χρήσης πιστωτικής κάρτας με εφάπαξ χρέωση.
• 12-18 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ. Εφόσον επιθυμείτε, μπορείτε να αποπληρώσετε το ταξίδι σας κάνοντας χρήση πιστωτικής κάρτας και συμμετέχοντας σε πρόγραμμα άτοκων δόσεων (έως και 18). Σας συστήνουμε, προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, να ενημερωθείτε έγκαιρα είτε από το τμήμα πωλήσεων, είτε από το λογιστήριο για τις πιστωτικές κάρτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα άτοκων δόσεων. 
• Το διαβατήριό σας θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 6μηνη ισχύ.
• Βεβαιωθείτε πως το διαβατήριό σας έχει κενές σελίδες, ισάριθμες με τον αριθμό των χωρών που θα επισκεφθείτε.
• Το γραφείο μας δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε πρόβλημα λόγω μη ανανέωσης του διαβατηρίου σας.
• Οι ταξιδιώτες μη Ελληνικής υπηκοότητας ή οι κάτοχοι μη Ελληνικών διαβατηρίων οφείλουν να επικοινωνούν κατ’ ιδίαν με την πρεσβεία της χώρας στην οποία επιθυμούν να ταξιδέψουν, για να πληροφορηθούν τα όποια διαδικαστικά για την έκδοση βίζας, εφόσον αυτή απαιτείται. Το Versus Travel δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν πρόβλημα που ενδεχομένως παρουσιαστεί σε κάποιο αεροδρόμιο.
• Σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και στην Τουρκία, μπορείτε να ταξιδέψετε με αστυνομική ταυτότητα νέου τύπου. Διευκρινίζουμε ότι αυτό γίνεται μόνο με πολιτική ταυτότητα και όχι με υπηρεσιακή. Ενημερωθείτε σχετικά από το τμήμα πωλήσεων του γραφείου μας. 


Έως 12 άτοκες μηνιαίες δόσεις

* Αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη

H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.

Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετέ το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα.

Δεν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.

** Αναχωρήσεις από Λάρνακα

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα  περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και οι αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις  αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens" από 50 € το άτομο με μεταφορές.

 

 

Το πρόγραμμά μας περιλαμβάνει:

 •  Απευθείας πτήση με Aegean για Αμβούργο.
 •  Τέσσερις (4) διανυκτερεύσεις στο Αμβούργο σε ξενοδοχείο 4*.
 •  Πρωινό μπουφέ καθημερινά.
 •  Εκδρομές στην πανέμορφη Βρέμη.
 •  Εκδρομή στη χανσεατική πόλη Λύμπεκ.
 •  Όλες οι μεταφορές, εκδρομές, μετακινήσεις και ξεναγήσεις, όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα.

Σχόλια Πελατών

Παρόμοιοι Προορισμοί

Μόνο στο Versus Travel

 •  Απευθείας πτήση με Aegean για Αμβούργο.
 •  Τέσσερις (4) διανυκτερεύσεις στο Αμβούργο σε ξενοδοχείο 4*.
 •  Εκδρομές στην πανέμορφη Βρέμη και στη χανσεατική πόλη Λύμπεκ.

Χάρτης Ταξιδιού Αμβούργο Χριστουγεννιάτικες αγορές και Χανσεατικές Πόλεις |Χριστούγεννα 2020

Πληροφορίες για τις Χώρες Countries Info