Ρόδος Άγονη γραμμή | Καλοκαίρι 2020

Διάρκεια: 9,12 ΗΜΕΡΕΣ

τιμή από 799€

Travel Identity

Ενάντια στα κοινότυπα προγράμματα άλλων ταξιδιωτικών γραφείων, το Versus Travel προτείνει ένα συναρπαστικό πρόγραμμα στη Ρόδο. Μια χορταστική εξερεύνηση σε πανέμορφα σημεία του νησιού, που σχεδιάστηκε για ταξιδιώτες που τους αρέσει να εξερευνούν τις κρυφές γωνιές.

 

Το ταξίδι σε λίγες γραμμές

Με ιστορία που αρχίζει στα βάθη των αιώνων και αύρα που δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο, η Ρόδος μάς περιμένει για να μας αφηγηθεί ένα παραμύθι!..Για τη δημιουργία του «σμαραγδένιου νησιού» πολλές ιστορίες έχουν φτάσει έως τις μέρες μας. Σύμφωνα με τον Πίνδαρο, όταν ο Δίας νίκησε τους Γίγαντες, αποφάσισε να μοιράσει τη γη στους θεούς του Ολύμπου. Όμως ο Ήλιος δεν ήταν παρών και έμεινε χωρίς μερίδιο γης.Για να διορθώσει την αδικία, ο Δίας πρότεινε να γίνει ξανά η μοιρασιά, αλλά ο Ήλιος δεν δέχτηκε. Αυτό που ζήτησε ήταν να του δοθεί η γη που θα αναδυόταν από τη θάλασσα όταν θα ανέτελλε το επόμενο πρωί. Η γη που αναδύθηκε ήταν η Ρόδος που με την ομορφιά της μάγεψε τον Ήλιο.

Αυτήν την ομορφιά που σαγηνεύει ακόμη και θεούς θα ανακαλύψουμε μαζί.

 

Μόνο Στο Versus

Οι λόγοι για τους οποίους πρέπει να επιλέξετε το Versus Travel:

 

 

 • Διαμονή στο Best Western Plaza Hotel 4* με ημιδιατροφή καθημερινά (πρωινό, βραδινό), σε ιδανική τοποθεσία δίπλα στην πόλη, εκεί όπου χτυπάει η καρδιά του νησιού, για τις βόλτες μας στα μαγαζιά για και τη διασκέδασή μας στα διάσημα σε όλον τον κόσμο beach bars του.
 • Επίσκεψη στις μοναδικές Επτά Πηγές, σε ένα καταπράσινο περιβάλλον, όπου τα νερά ενώνονται και καταλήγουν σε λίμνη με καταρράκτη.
 • Εκδρομή στην Κοιλάδα των Πεταλούδων για να δούμε το μοναδικό φαινόμενο της μαζικής μετακίνησής τους, που γοητεύει τους επισκέπτες του νησιού από όλον τον κόσμο.
 • Επίσκεψη στις γνωστές από την αρχαιότητα για τις θεραπευτικές ιδιότητές της ιαματικές πηγές της Καλλιθέας.
 • ?ρτια οργανωμένες εκδρομές στα ιστορικά μνημεία που είναι διάσπαρτα σε όλη τη Ρόδο.
 • Προαιρετικές εκδρομές σε στα διαμάντια του Αιγαίου Σύμη και Χάλκη / Επέκταση στο ονειρικό Καστελόριζο.
 • Έμπειρος αρχηγός / συνοδός του γκρουπ.

1η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση με πλοίο για Ρόδο

Αναχώρηση με πλοίο για Ρόδο (Υπάρχει η δυνατότητα αναχώρησης την επομένη αεροπορικώς με επιβάρυνση).

 

 

2η ΗΜΕΡΑ: Επτά Πηγές – Λίνδος – Γενάδι

Άφιξη το πρωί στη Ρόδο. Σε μικρή απόσταση από την πόλη βρίσκονται οι Επτά Πηγές, ένα τοπίο ιδιαίτερης ομορφιάς, το οποίο θα επισκεφτούμε. Από αυτές τις φυσικές πηγές αναβλύζει νερό, το οποίο ενώνεται σε ένα μικρό ποτάμι που κυλάει ανάμεσα σε πεύκα και πλατάνια. Το νερό καταλήγει σε λίμνη, όπου επιτρέπεται το κολύμπι. Για να φτάσει κανείς στη λίμνη πρέπει να περάσει από ένα τούνελ 150 μέτρων και να ακολουθήσει τη ροή του νερού! Το τούνελ φωτίζεται από ένα πηγάδι που υπάρχει στο κέντρο του.

Ακολουθεί ο μοναδικός οικισμός της Λίνδου με τη μακραίωνη ιστορία και την πλούσια ναυτική παράδοση. Η Λίνδος είναι η γενέτειρα του Κλεόβουλου, ενός από τους Επτά Σοφούς της αρχαιότητας, του Χάρη, του γλύπτη του περίφημου Κολοσσού, και του Παναίτιου, του φιλοσόφου που εισήγαγε τη στωική φιλοσοφία στη Ρώμη. Η Ακρόπολη της Λίνδου είναι χτισμένη σε έναν απότομο βράχο ύψους 116 μέτρων, δεσπόζοντας πάνω από τον παραδοσιακό οικισμό με τα γραφικά σοκάκια, τα κτίρια ιδιαίτερης αρχιτεκτονικής, αλλά και την εντυπωσιακή θέα στα νερά του Αιγαίου.

Συνεχίζουμε για μπάνιο στη γνωστή παραλία Γενάδι με τις παραδοσιακές ψαροταβέρνες και τα beach bars.

 

3η ΗΜΕΡΑ: Φιλέρημος – Κοιλάδα με τις Πεταλούδες – Αρχαία Κάμειρος

Μετάβαση στο βουνό Φιλέρημος -κοντά στην Ιαλυσό- με την ομώνυμη μονή αφιερωμένη στην Παναγία και τη μαγευτική θέα στο Αιγαίο. Το μοναστήρι χτίστηκε από τους Ιππότες το 14ο αι. μ.Χ. πάνω στα ερείπια βυζαντινής εκκλησίας που επίσης είχε χτιστεί πάνω στα θεμέλια του Ναού της Ιαλυσίας Αθηνάς, τμήμα των οποίων σώζεται μέχρι και σήμερα. Το 1934 οι Ιταλοί έφτιαξαν μια διαδρομή που απεικόνιζε την πορεία του Χριστού στον Γολγοθά. Στο τέλος της διαδρομής έφτιαξαν έναν τεράστιο σταυρό ύψους πολλών μέτρων με εσωτερική σκάλα, από όπου μπορούν οι επισκέπτες να ανέβουν στην κορυφή. Κατά τον Β’ Παγκόσμιο αναγκάστηκαν να τον κατεδαφίσουν για να μην είναι σημείο προσανατολισμού των συμμαχικών αεροπλάνων, και αναστηλώθηκε ανέβουν στην κορυφή. Κατά τον Β’ Παγκόσμιο αναγκάστηκαν να τον κατεδαφίσουν για να μη βοηθάει στον προσανατολισμό των συμμαχικών. Ωστόσο, ο σταυρός αναστηλώθηκε ξανά πρόσφατα.

Ακολουθεί επίσκεψη στην Κοιλάδα με τις Πεταλούδες, σε έναν από τους σπάνιους βιοτόπους της Ευρώπης και πόλο έλξης πολλών τουριστών κάθε χρόνο λόγω της σπάνιας φυσικής ομορφιάς και του καταπράσινου περιβάλλοντος. Οι ιδανικές κλιματολογικές συνθήκες αλλά και μια αρωματική ρητίνη που προέρχεται από ένα σπάνιο είδος πλατάνου, κάθε καλοκαίρι κάνουν τις νυχτοπεταλούδες να μετακινούνται μαζικά, δημιουργώντας ένα μοναδικό φαινόμενο, το οποίο μπορούν να παρακολουθήσουν όσοι είναι τυχεροί. Μπάνιο στην παραλία της Καμείρου, μία από τις τρεις αρχαίες πόλεις του νησιού, με τις γραφικές ψαροταβέρνες.

 


 

4η ΗΜΕΡΑ: Μεσαιωνική Πόλη – Μόντε Σμιθ – Πινακοθήκη – Στάδιο του Διαγόρα

Επίσκεψη στη Μεσαιωνική Πόλη. Είσοδος στο Παλάτι του Μεγάλου Μαγίστρου από την Πύλη Amboise. Βόλτα στην κεντρική Οδό των Ιπποτών, επίσκεψη στο Μουσείο, στην πλατεία με το σιντριβάνι, στην Εβραϊκή Συνοικία με την Πλατεία Εβραίων Μαρτύρων και τη Συναγωγή, στην οδό Σωκράτους με τα τουριστικά μαγαζιά, στο Τζαμί του Σουλεϊμάν και στη Μουσουλμανική Βιβλιοθήκη. Συνεχίζουμε στη Νέα Πόλη, όπου θα δούμε την Πινακοθήκη, το Ενυδρείο, ένα από τα σημαντικότερα ερευνητικά κέντρα θαλασσίων ερευνών διεθνώς, τον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, η τοιχογράφηση του οποίου έγινε από τον Φώτη Κόντογλου και δύο μαθητές του. Σε αυτούς τους καλλιτέχνες αποδίδονται και οι τέσσερις βασικές εικόνες του ναού. Η ημέρα θα ολοκληρωθεί με βόλτα στο Μόντε Σμιθ στην Άνω Ακρόπολη, όπου σώζονται ερείπια της αρχαίας Ρόδου σε ένα πανέμορφο αρχαιολογικό πάρκο. Μέσα σε αυτό το πάρκο διασώζεται το Στάδιο του Διαγόρα, έργο της Ελληνιστικής Περιόδου. Στην κορυφή του λόφου θα δούμε τους τρεις κίονες από τον Ναό του Απόλλωνα που στέκουν αγέρωχοι έως τις μέρες μας και θα απολαύσουμε ένα μαγικό ηλιοβασίλεμα.

 

 

5η ΗΜΕΡΑ: Σύμη (προαιρετική εκδρομή)

Προαιρετική εκδρομή με πλοίο στη γειτονική Σύμη. Ολόκληρο το νησί έχει κηρυχθεί αρχαιολογικός χώρος, καθώς έχουν καταγραφεί σημεία και μνημεία που αποκαλύπτουν την ιστορία της περιοχής από την προϊστορική εποχή. Σύμφωνα με τη μυθολογία, πήρε το όνομά της από τη Νύμφη Σύμη, σύντροφο του Ποσειδώνα, και εκεί γεννήθηκαν οι Τρεις Χάριτες. Θα επισκεφτούμε τη φημισμένη Μονή του Πανορμίτη. Εκεί πιστοί από κάθε γωνιά της Ελλάδας στέλνουν τάματα μέσα σε μπουκάλια, τα οποία αφήνουν στη θάλασσα με την ευχή να τα οδηγήσει ο ίδιος ο Αρχάγγελος Μιχαήλ ο Πανορμίτης στο μοναστήρι του.

 

6η ΗΜΕΡΑ: Χάλκη (προαιρετική εκδρομή)

Προαιρετική εκδρομή στη γραφική Χάλκη. Οφείλει το όνομά της πιθανότατα σ τα ορυχεία χαλκού που υπήρχαν εκεί στην αρχαιότητα. Η μυθολογία λέει ότι πρώτοι κάτοικοί της ήταν οι Τιτάνες, ενώ πολλά κτίσματά της αποδίδονται στους Πελασγούς που την κατοίκησαν για πολλά χρόνια. Θα περπατήσουμε στα πλακόστρωτα δρομάκια του παραδοσιακού οικισμού, θα δούμε το μοναστήρι και τον παλιό οικισμό με πουλμανάκι, θα κάνουμε μπάνιο σε παραλία προσβάσιμη με τα πόδια, αν και τα νερά είναι τόσο καθαρά που μπορεί κανείς να κολυμπήσει και μέσα στο λιμάνι.

 

7η ΗΜΕΡΑ: Προφήτης Ηλίας – Ελεούσα – Καλλιθέα

Βόλτα στο βουνό Προφήτης Ηλίας με τον ομώνυμο μικρό οικισμό, που είναι κρυμμένος μέσα σε κυπαρίσσια και πεύκα.  Στον Προφήτη Ηλία έχουν καταμετρηθεί περισσότερα από 100 είδη φυτών, με σπανιότερο την παιώνια της Ρόδου, ένα λουλούδι που φυτρώνει μόνο εδώ.

Θα περάσουμε από το χωριό-φάντασμα Αγία Ελεούσα, το οποίο χτίστηκε το 1935 από τους Ιταλούς, προκειμένου για να λειτουργήσει ως τόπος φιλοξενίας των υψηλών προσκεκλημένων των Ιταλών κατακτητών. Χτίστηκε στα πρότυπα των ιταλικών αλπικών χωριών με τη φροντίδα των Ιταλών ξυλοκόπων. Ωστόσο, με το τέλος του Πολέμου και την παράδοση των Δωδεκανήσων στην Ελλάδα το χωριό εγκαταλείφθηκε, ωστόσο εξακολουθεί να εντυπωσιάζει για την αρχιτεκτονική του, τα φροντισμένα κτίρια και την τεχνητή λίμνη όπου των Δωδεκανήσων στην Ελλάδα το χωριό εγκαταλείφθηκε. Παρ’ όλα αυτά, εξακολουθεί να εντυπωσιάζει για την αρχιτεκτονική του, τα καλοφτιαγμένα κτίρια και την τεχνητή λίμνη όπου καταλήγουν τα νερά του ποταμού Κοσκινιστή.

Συνεχίζουμε αυτήν την ορεινή εξόρμηση επιστρέφοντας από το χωριό Σάλακος, στους πρόποδες του Προφήτη Ηλία. Από τη Νύμφη, την πηγή που βρίσκεται στην περιοχή, υδρεύεται η πόλη της Ρόδου, ενώ στο κέντρο του χωριού σώζεται έως τις μέρες μας  τμήμα του τείχους του Ιπποτικού Κάστρου.

Θα δούμε επίσης την Καλλιθέα με τις γνωστές ιαματικές πηγές. Από την αρχαιότητα ήταν γνωστές οι ευεργετικές ιδιότητες των ιαματικών πηγών της Καλλιθέας, αλλά εκείνοι που τις εκμεταλλεύτηκαν ήταν οι Ιταλοί, οι οποίοι τις εγκαινίασαν το 1929. Το σκηνικό με τη Ροτόντα, την Κρήνη στο κέντρο μιας μικρής πλατείας, τα πλακόστρωτα δρομάκια με τις καμάρες και η μικρή παραλία που βρίσκεται δίπλα δημιουργούν ένα σκηνικό καρτποσταλικό. Η μέρα ολοκληρώνεται με βόλτα στην πόλη με τα πόδια

8η ΗΜΕΡΑ:Επιστροφή στην Αθήνα

Κάνουμε μία τελευταία πρωινή βόλτα στην πόλη της Ρόδου και το απόγευμα αναχωρούμε με πλοίο για την Αθήνα. Υπάρχει η δυνατότητα επιστροφής αεροπορικώς με επιβάρυνση.

 

8η - 10η ΗΜΕΡΑ: Καστελόριζο

Τρεις διανυκτερεύσεις στο πανέμορφο και ήρεμο Καστελόριζο ή Μεγίστη. Οι μέρες θα γεμίσουν με βόλτες στον μοναδικό ομώνυμο οικισμό με τα αρχοντικά της παραδοσιακής δωδεκανησιακής ρχιτεκτονικής και μπάνια στα καταγάλανα νερά του νησιού. Θα ανεβούμε τα 408 σκαλοπάτια για να επισκεφτούμε το μοναστήρι του Άι-Γιώργη του Βουνιού με την κατακόμβη του Αγίου Χαραλάμπους. Με πλοίο θα φτάσουμε στη φημισμένη Γαλάζια Σπηλιά, όπου το φως και η θάλασσα δημιουργούν ένα τοπίο απαράμιλλης ομορφιάς. Ο θόλος της σπηλιάς καλύπτεται από λευκούς σταλακτίκες, ένα από τα σπανιότερα γεωλογικά φαινόμενα. Δεν θα μπορούσαμε να μην κάνουμε μια στάση στο νησάκι Ρω, όπου η Δέσποινα Αχλαδιώτη, η Κυρά της Ρω, επί δεκαετίες -στην αρχή με τον σύζυγό της και μετά τον θάνατό του μόνη της- ύψωνε καθημερινά την ελληνική σημαία, απαντώντας στην προκλητικότητα των γειτόνων.

11η ΗΜΕΡΑ: Επιστροφή στην Αθήνα

Επιστροφή στην Αθήνα μέσω Ρόδου με πλοίο.
Υπάρχει η δυνατότητα αεροπορικής μετάβασης στην Αθήνα με αυθημερόν άφιξη (με επιβάρυνση).

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 799 € 0 €
Twin Room 799 € 0 €
Triple Room 799 € 0 €
Single Room 1259 € 0 €
Extras

+ Eπιβάρυνση 12ήμερο Επέκταση Καστελόριζο  :  380 €

+ Eπιβάρυνση 12ήμερο Επέκταση Καστελόριζο  :  349 €


Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 799 € 0 €
Twin Room 799 € 0 €
Triple Room 799 € 0 €
Single Room 1259 € 0 €
Extras

+ Eπιβάρυνση 12ήμερο Επέκταση Καστελόριζο  :  380 €

+ Eπιβάρυνση 12ήμερο Επέκταση Καστελόριζο  :  349 €


Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 799 € 0 €
Twin Room 799 € 0 €
Triple Room 799 € 0 €
Single Room 1259 € 0 €
Extras

+ Eπιβάρυνση 12ήμερο Επέκταση Καστελόριζο  :  380 €

+ Eπιβάρυνση 12ήμερο Επέκταση Καστελόριζο  :  349 €


Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 799 € 0 €
Twin Room 799 € 0 €
Triple Room 799 € 0 €
Single Room 1259 € 0 €
Extras

+ Eπιβάρυνση 12ήμερο Επέκταση Καστελόριζο  :  380 €

+ Eπιβάρυνση 12ήμερο Επέκταση Καστελόριζο  :  349 €


Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 799 € 0 €
Twin Room 799 € 0 €
Triple Room 799 € 0 €
Single Room 1259 € 0 €
Extras

+ Eπιβάρυνση 12ήμερο Επέκταση Καστελόριζο  :  380 €

+ Eπιβάρυνση 12ήμερο Επέκταση Καστελόριζο  :  349 €


Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 799 € 0 €
Twin Room 799 € 0 €
Triple Room 799 € 0 €
Single Room 1259 € 0 €
Extras

+ Eπιβάρυνση 12ήμερο Επέκταση Καστελόριζο  :  380 €

+ Eπιβάρυνση 12ήμερο Επέκταση Καστελόριζο  :  349 €


Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 799 € 0 €
Twin Room 799 € 0 €
Triple Room 799 € 0 €
Single Room 1259 € 0 €
Extras

+ Eπιβάρυνση 12ήμερο Επέκταση Καστελόριζο  :  380 €

+ Eπιβάρυνση 12ήμερο Επέκταση Καστελόριζο  :  349 €


Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 799 € 0 €
Twin Room 799 € 0 €
Triple Room 799 € 0 €
Single Room 1259 € 0 €
Extras

+ Eπιβάρυνση 12ήμερο Επέκταση Καστελόριζο  :  380 €

+ Eπιβάρυνση 12ήμερο Επέκταση Καστελόριζο  :  349 €


Περιλαμβάνονται

 • Μετακινήσεις/μεταφορές με κλιματιζόμενο πούλμαν κατά τη διάρκεια της εκδρομής.
 • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια οικονομικής θέσης
 • Διαμονή στο Best Western Plaza Hotel 4* με ημιδιατροφή καθημερινά (πρωινό, βραδινό), σε ιδανική τοποθεσία δίπλα στην πόλη, εκεί όπου χτυπάει η καρδιά του νησιού, για τις βόλτες μας στα μαγαζιά για και τη διασκέδασή μας στα διάσημα σε όλον τον κόσμο beach bars του.
 • Δυνατότητα επέκτασης 3 νύχτες στο Καστελόριζο  στο εξαιρετικό Poseidon στη Μεγίστη.
 • Στο Καστελόριζο περιλαμβάνεται δείπνο,βαρκάδες .
 • Έμπειρος αρχηγός / συνοδός του γραφείου μας. 
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
 • Φάκελος χαρτιών & πληροφοριών.
 • ΦΠA.

 

Δεν περιλαμβάνονται

 •  Η είσοδος σε μουσεία, μοναστήρια, αρχαιολογικούς χώρους & σημεία ενδιαφέροντος.
 • Πλοίο για Σύμη 30€ και πλοιο για Χάλκη 30€
 • Ποτά κατά τη διάρκεια των δείπνων.
 • Φόρος διαμονής 
 • Ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα

Το ταξίδι πραγματοποιείται σε μικρές ταξιδιωτικές ομάδες.
Διπλανή θέση στο πούλμαν κενή, εκτός αν είστε οικογένεια.

 

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΤΑΞΙΔΙΟΥ
ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ
Παρακαλούμε να αποστείλετε φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στο e-mail του ταξιδιωτικού συμβούλου (πωλητή), με τον οποίο έχετε συνομιλήσει
Χωρίς την άμεση αποστολή φωτοτυπίας του διαβατηρίου δεν θα μπορεί να περιληφθεί η ασφάλεια της προκαταβολής σας στην επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια που περιλαμβάνει το Versus στα προγράμματά του. Αν δεν έχετε e-mail, μπορείτε να προσκομίσετε μια φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στα γραφεία μας.
Κράτηση γίνεται μόνο με τα πλήρη στοιχεία σας (διεύθυνση με ταχυδρομικό κώδικα, τηλέφωνα, e-mail κλπ.). Αν θέλετε να συμπεριλάβετε και άλλα άτομα στην κράτησή σας, θα πρέπει να μας γνωρίσετε και τα δικά τους πλήρη στοιχεία.
Η κράτησή σας είναι έγκυρη και η κατοχύρωση των προσφορών γίνεται μόνο με κατάθεση της προκαταβολής.
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ, πριν την κατάθεση της προκαταβολής σας, με σκοπό να καταχωρηθεί η κράτησή σας και στη συνέχεια το ποσό της κατάθεσής σας στον φάκελό σας. Παρακαλούμε μην παραλείψετε να μας ενημερώσετε. Για την αποφυγή κάθε ταλαιπωρίας σας, παρακαλούμε ελέγχετε το ημερήσιο πιστωτικό όριο συναλλαγών των πιστωτικών και χρεωστικών καρτών σας, πριν προβείτε στην όποια συναλλαγή με το Versus Travel.

 


ΔΩΡΕΑΝ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΟΔΗΓΟΙ VERSUS
Το Versus Travel, προσπαθώντας να καλύψει το κενό της Ελληνικής αγοράς σε ταξιδιωτικούς οδηγούς στην Ελληνική γλώσσα για τις χώρες που επισκέπτεται, εγκαινιάζει την έκδοση μιας σειράς ποιοτικών ταξιδιωτικών βιβλίων – οδηγών (προϊόν της μεγάλης μας ταξιδιωτικής εμπειρίας), που προσφέρονται δωρεάν στους ταξιδιώτες της κάθε εκδρομής.

 

 

ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ταξιδιωτική Ασφάλεια

Extra Παροχές Υγείας στην ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ

• Δωρεάν 8 επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς και εκπτώσεις σε χειρουργικές και ιατρικές πράξεις στα εξωτερικά ιατρεία της Ευρωκλινικής Αθηνών.
• Τηλεφωνική εξυπηρέτηση 24 ώρες το 24ωρο στο τηλέφωνο 1011.
• Δωρεάν ένα παιδιατρικό check up και 8 δωρεάν επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς στην Ευρωκλινική Παίδων (αφορά σε παιδιά και εγγόνια των ταξιδιωτών μας)


ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ:

• Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι έχετε διαβάσει το παρόν πρόγραμμα, το έχετε κατανοήσει και συμφωνείτε με τα αναγραφόμενα.
• Συμμετοχή επίσης στην εκδρομή σημαίνει ότι αναντίρρητα αποδέχεστε τους Όρους Συμμετοχής που αναγράφονται στην τελευταία σελίδα της μπροσούρας μας και στο site μας στο Internet. Αν θέλετε να διαβάσετε τους Όρους Συμμετοχής, παρακαλούμε ζητήστε να σας αποσταλούν.
• Συμμετοχή δηλώνετε επικοινωνώντας με το τμήμα πωλήσεων, δίνοντας αναλυτικά τα στοιχεία που σας ζητούνται και καταθέτοντας προκαταβολή 1.000 € κατ’ άτομο εντός της χρονικής προθεσμίας που θα σας δοθεί από το τμήμα πωλήσεων.
• Η πληρωμή της προκαταβολής γίνεται είτε με χρήση μετρητών ή στην περίπτωση χρήσης πιστωτικής κάρτας με εφάπαξ χρέωση.
• 12-18 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ. Εφόσον επιθυμείτε, μπορείτε να αποπληρώσετε το ταξίδι σας κάνοντας χρήση πιστωτικής κάρτας και συμμετέχοντας σε πρόγραμμα άτοκων δόσεων (έως και 18). Σας συστήνουμε, προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, να ενημερωθείτε έγκαιρα είτε από το τμήμα πωλήσεων, είτε από το λογιστήριο για τις πιστωτικές κάρτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα άτοκων δόσεων. 
• Το διαβατήριό σας θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 6μηνη ισχύ.
• Βεβαιωθείτε πως το διαβατήριό σας έχει κενές σελίδες, ισάριθμες με τον αριθμό των χωρών που θα επισκεφθείτε.
• Το γραφείο μας δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε πρόβλημα λόγω μη ανανέωσης του διαβατηρίου σας.
• Οι ταξιδιώτες μη Ελληνικής υπηκοότητας ή οι κάτοχοι μη Ελληνικών διαβατηρίων οφείλουν να επικοινωνούν κατ’ ιδίαν με την πρεσβεία της χώρας στην οποία επιθυμούν να ταξιδέψουν, για να πληροφορηθούν τα όποια διαδικαστικά για την έκδοση βίζας, εφόσον αυτή απαιτείται. Το Versus Travel δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν πρόβλημα που ενδεχομένως παρουσιαστεί σε κάποιο αεροδρόμιο.
• Σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και στην Τουρκία, μπορείτε να ταξιδέψετε με αστυνομική ταυτότητα νέου τύπου. Διευκρινίζουμε ότι αυτό γίνεται μόνο με πολιτική ταυτότητα και όχι με υπηρεσιακή. Ενημερωθείτε σχετικά από το τμήμα πωλήσεων του γραφείου μας. 


Οι λόγοι για τους οποίους πρέπει να επιλέξετε το Versus Travel:

 

 

 • Διαμονή στο Best Western Plaza Hotel 4* με ημιδιατροφή καθημερινά (πρωινό, βραδινό), σε ιδανική τοποθεσία δίπλα στην πόλη, εκεί όπου χτυπάει η καρδιά του νησιού, για τις βόλτες μας στα μαγαζιά για και τη διασκέδασή μας στα διάσημα σε όλον τον κόσμο beach bars του.
 • Επίσκεψη στις μοναδικές Επτά Πηγές, σε ένα καταπράσινο περιβάλλον, όπου τα νερά ενώνονται και καταλήγουν σε λίμνη με καταρράκτη.
 • Εκδρομή στην Κοιλάδα των Πεταλούδων για να δούμε το μοναδικό φαινόμενο της μαζικής μετακίνησής τους, που γοητεύει τους επισκέπτες του νησιού από όλον τον κόσμο.
 • Επίσκεψη στις γνωστές από την αρχαιότητα για τις θεραπευτικές ιδιότητές της ιαματικές πηγές της Καλλιθέας.
 • ?ρτια οργανωμένες εκδρομές στα ιστορικά μνημεία που είναι διάσπαρτα σε όλη τη Ρόδο.
 • Προαιρετικές εκδρομές σε στα διαμάντια του Αιγαίου Σύμη και Χάλκη / Επέκταση στο ονειρικό Καστελόριζο.
 • Έμπειρος αρχηγός / συνοδός του γκρουπ.

Highlights

 • Βόλτα στη Μεσαιωνική Πόλη, στο Παλάτι του Μεγάλου Μαγίστρου, στο Ενυδρείο, στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου.
 • Προαιρετικές εκδρομές σε Σύμη και Χάλκη.
 • Βόλτα στο Μόντε Σμιθ και στα ερείπια του Ναού του Απόλλωνα.
 • Περιήγηση στις Επτά Πηγές
 • Επίσκεψη στο εγκαταλειμμένο χωριό Ελεούσα και στην Κοιλάδα των Πεταλούδων.
 • Επέκταση του προγράμματος στο ονειρικό Καστελόριζο με εκδρομή στη Γαλάζια Σπηλιά και στη Ρω.

Σχόλια Πελατών

Παρόμοιοι Προορισμοί

Μόνο στο Versus Travel

 • Διαμονή στο Best Western Plaza Hotel 4* με ημιδιατροφή καθημερινά (πρωινό, βραδινό)
 • Επίσκεψη στις μοναδικές Επτά Πηγές
 • Εκδρομή στην Κοιλάδα των Πεταλούδων 
 • Επίσκεψη στις γνωστές από την αρχαιότητα για τις θεραπευτικές ιδιότητές της ιαματικές πηγές της Καλλιθέας 

 

Περίοδοι

 • Καλοκαίρι 2020

Αναχωρήσεις

31/7, 7/8, 14/8, 21/8, 28/8, 4/9, 11/9, 18/9Bonus Online Κράτησης

Χάρτης Ταξιδιού Ρόδος Άγονη γραμμή | Καλοκαίρι 2020

Πληροφορίες για τις Χώρες Countries Info