Γιορτή τσιγαρίθρας - Άνω Χώρα ορεινής Ναυπακτίας | 04.02.2021

Διάρκεια: 4 ΗΜΕΡΕΣ

τιμή από 279€

Μόνο Στο Versus

 • Το Versus εξασφάλισε για εσάς διαμονή στο πολυτελές Crystal Mountain Resort 3*
 • Υποδοχή με τοπικό καλωσόρισμα (λικέρ ή τσίπουρο).
 • Ιδιαίτερο πρωινό με χωριάτικο τραχανά, χωριάτικο λουκάνικο και μπουκιές τηγανόψωμου, από τα χέρια της κυρίας Σούλας καθώς επίσης και σπιτικές μαρμελάδες(πορτοκάλι, καρότο, κυδώνι κτλ.).
 • Το νερό που πίνουμε στο ξενοδοχείο μας έρχεται κατευθείαν από τις πηγές του βουνού!
 • Καθημερινά δείπνο στο ξενοδοχείο μας, με ιδιαίτερες γεύσεις του τόπου (όπως αγριογούρουνο και χοιρινό με σάλτσα δαμάσκηνου, εκπληκτική καστανόσουπα, ζυμωτό ψωμί ημέρας με καρπό κράνα, χορτόπιτα, κόκκορας κρασάτος με χοντρό μακαρόνι και τριμμένη φέτα, επίσης όλα αυτά... από τα χέρια της κυρίας Σούλας! Και με απεριόριστη κατανάλωση τοπικού κρασιού χύμα (όχι ετικέτες)
 • Απόσταξη τσίπουρου : Το Versus έχει οργανώσει ειδικά για τους ταξιδιώτες του απόσταξη τσίπουρου. Θα κάνουμε εμείς την απόσταξη τσίπουρου μέσα στο αποστακτήριο και στην συνέχεια θα το δοκιμάσουμε συνοδεία φρεσκοψημένων μεζέδων .
 • Μία ώρα πεζοπορία μέσα στο ελατοσκέπαστο δάσος (μέσα από ένα καταρράκτη) καταλήγοντας στη συνέχεια στο κέντρο του χωριού, με επίσκεψη στο Λαογραφικό μουσείο. Εκεί θα θαυμάσουμε τον αγαπημένο μας αργαλειό, την «άγνωστη» γιδοκουρεύτρα, μια vintage μπαρμπέρικη καρέκλα, και πολύ όμορφα τρανζίστορ και γραφομηχανές.
 • Μετά θα δούμε την εκκλησία της Αγίας Παρασκευής (1846), με ένα πάλλευκο ταβάνι και στη μέση του ναού, βρίσκεται η εικόνα της Αγίας, τα μάτια της οποίας σε «ακολουθούν» όπου κι αν σταθείς στον χώρο!
 • Επίσκεψη στο «Στέκι Φίλων Στέλιου Καζαντζίδη», ένα τύπου μουσείο, με δίσκους βινυλίου και κασέτες, όπου ο πελάτης μόνος του, κάνει επιλογή μουσικής του γνωστού λαϊκού τραγουδιστή.
 • Στην πλατεία της Ανω Χώρας θα δούμε το μουσειακό είδος (πια), το λεωφορείο της γραμμής, την παλιά Μercedes, που μέχρι τις αρχές της δεκαετίας του 1980 εκτελούσε το «ηρωικό» ταξίδι από τη Ναύπακτο για τα χωριά των Κραβάρων! Ο γνωστός μας «Καρνάβαλος»!

 

1η ημέρα: Πέμπτη 06/02/2020 Αθήνα – Ναύπακτος – Άνω Χώρα Ορεινής Ναυπακτίας

Αναχώρηση από Αθήνα (07.00) και μέσω Ρίου-Αντίριου, με ενδιάμεση στάση θα φθά-σουμε στην παραθαλάσσια καστροπολιτεία της Ναυπάκτου. Σήμα κατατεθέν της Ναυ-πάκτου αποτελεί το λιμάνι της, που είναι η καρδιά της πόλης, και όχι άδικα. Το υπέροχο σκηνικό του λιμανιού ολοκληρώνει το τμήμα της μεσαιωνικής οχύρωσης, οι πολύχρω-μες βάρκες και τα ιστιοπλοϊκά. Στο δυτικό βραχίονα του λιμανιού θα δεις το άγαλμα του Ανεμογιάννη, ενός ναύτη που έδωσε τη ζωή του σε μια αποστολή αυτοκτονίας το 1821! Λίγο παραπέρα βρίσκεται και το άγαλμα του Μιγκέλ ντε Θερβάντες, συγγραφέας του μέγιστου Δον Κιχώτη, που πολέμησε στη ναυμαχία της Ναυπάκτου (1571) χάνοντας μά-λιστα το αριστερό του χέρι. Ελεύθερο μεσημεριανό γεύμα με θέα το κάστρο της!
Ανεβαίνουμε προς την Τερψιθέα, ορεινό χωριό σε υψόμετρο 750 μέτρων, κατόπιν στην Ελατού, ένα πανέμορφο χωριουδάκι με πέτρινα σπίτια, κόκκινες κεραμιδοσκεπές, πέ-τρινα καλντερίμια και μετά στην Άνω Χώρα. Κτισμένος αμφιθεατρικά στην πλαγιά του Κόρακα, κάτω από τις τελευταίες κορυφές της Πίνδου, ο οικισμός είναι γνωστός ιστο-ρικά και με το όνομα Μεγάλη Λομποτινά. Η Άνω Χώρα, σε υψόμετρο 1.050 μέτρων, αποτελεί συνέχεια του φυσικού κάλλους που έχουμε συναντήσει μέχρι τώρα στη δια-δρομή μας και εμπλουτίζεται από καστανιές, γι’ αυτό οι ντόπιοι κάτοικοι έχουν θεσμο-θετήσει κάθε χρόνο την παραδοσιακή γιορτή του κάστανου! Εκτός από κεφαλοχώρι, αποτελεί και έναν αναπτυγμένο τουριστικό προορισμό. Χτισμένη κοντά στην πλαγιά της κορυφής «Συρτά της Παπαδιάς», έχει κι αυτή την ιστορία της: μετά την πτώση της Κωνσταντινούπολης, το 1453, στον οικισμό που υπήρχε τότε βρήκε καταφύγιο η σημα-ντική οικογένεια του Βυζαντίου, οι Κανναβοί, από την οποία είχε αναδειχθεί και αυτο-κράτορας. Επίσης, η Άνω Χώρα διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο κατά τη διάρκεια της Ελληνικής Επανάστασης, αφού, καθώς ήταν δυσπρόσιτη για τους Τούρκους, αποτε-λούσε κέντρο διοίκησης για τους τοπικούς αρματολούς και οπλαρχηγούς. Τακτοποίη-ση στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο και διανυκτέρευση.

2η ημέρα: Παρασκευή 07/02/2020 Άνω Χώρα – Αμπελακιώτισσα (Κόζιτσα)

Πλούσιο πρωινό πρόγευμα, ξεκινάμε για να γνωρίσουμε και πιο πέρα από την Άνω Χώρα, καθώς η ορεινή Ναυπακτία δεν «σταματά» εδώ! Στα 900μ. υψόμετρο και με θέα το φαράγγι Κάκκαβου, βρίσκεται η Αμπελακιώτισσα!
Εκτός από την καταπληκτική διαδρομή, τη θέα στο φαράγγι, και την επιβλητική βουνο-κορφή Τσεκούρα, είναι γνωστή γιατί εδώ βρίσκεται η Ιερά Μονή της Παναγίας της Α-μπελακιώτισσας.  Εδώ λοιπόν το 1455, βρέθηκε από ποιμένες η εικόνα της Θεοτόκου, κρεμασμένη σ' ένα δέντρο! Ο θρύλος θέλει να «έρχεται» από τα Αμπελάκια της Θεσσα-λίας με θαυματουργό τρόπο. Όταν οι Τούρκοι εισέβαλαν στη θεσσαλική πεδιάδα, έκα-ψαν το εκεί μοναστήρι και πέταξαν το εικόνισμα στον Πηνειό. Το 1456 με τη συνδρομή των Αμπελακιωτών θεμελιώθηκε ο ναός, ενώ το 1469 δημιουργήθηκαν οι πρώτοι μο-ναστικοί πυρήνες. Το μοναστήρι λόγω των πλούσιων εκκλησιαστικών του κειμηλίων έχει χαρακτηριστεί ως «ιερά κιβωτός της Ναυπακτίας»: εκτός από την εικόνα της Παναγίας, έργο του Ευαγγελιστή Λουκά, στη μονή φυλάσσονται σημαντικά κειμήλια όπως ο χρυ-σοκέντητος σπάνιος επιτάφιος, έργο της φημισμένης  κεντήστρας Μαριώρας από την Κωνσταντινούπολη (1735) και η λάρνακα του Αγίου Πολυκάρπου.
Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο και διανυκτέρευση.

3η ημέρα: Σάββατο 08/02/2020 – Γιορτή Τσιγαρίθρας

Σύμφωνα με την παράδοση, τα παλαιότερα χρόνια, όπου τίποτα δεν «πήγαινε χαμένο», οι Ανωχωρίτες είχαν μηχανευτεί έναν έξυπνο και μοναδικό τρόπο να εκμεταλλεύονται κάθε μέρος του χοιρινού κρέατος. Έτσι, ως και σήμερα, κρατούν το χοντρό στρώμα λίπους από το δέρμα του απ’ το οποίο αφαιρούν την επιδερμίδα. Στη συνέχεια κόβουν το λίπος με το κρέας σε μικρά κομμάτια και το λιώνουν σε ένα καζάνι. Αφού αφαιρούν το ρευστό λίπος, μένει ένα ξεροψημένο εξωτερικά, αλλά πολύ τρυφερό εσωτερικά, μι-κρό κομμάτι κρέατος. Έτσι «γεννιούνται» οι περίφημες τσιγαρίθρες ή τσιγαρίδες, αγα-πημένος μεζές μικρών και μεγάλων!
Το δεύτερο Σαββατοκύριακο του Φεβρουαρίου, λοιπόν, η Άνω Χώρα γιορτάζει το πα-ραδοσιακό έθιμο της Τσιγαρίθρας, σε μια ξεχωριστή ρουμελιώτικη γιορτή που μας μα-θαίνει τη βουνίσια φιλοξενία, με φόντο το ελατόδασος των Κραβάρων! Όλο το χωριό συναθροίζεται στην πλατεία από τις 11.00 το πρωί, και με μουσική και γλέντι ξεκινούν οι διαδικασίες για την προετοιμασία της Τσιγαρίθρας. Οι Ανωχωρίτες σερβίρουν τους τραγανούς χοιρινούς μεζέδες μαζί με μπομπότα, ψητά λουκάνικα, τραχανά και κρασί, με ντόπιους και επισκέπτες να γλεντούν όλοι μαζί απολαμβάνοντας τα τοπικά εδέσμα-τα!

4η ημέρα: Κυριακή 09/02/2020 – Επιστροφή στην Αθήνα

Check out από το ξενοδοχείο μας. Σήμερα, παίρνοντας το δρόμο της επιστροφής, με ενδιάμεσες στάσεις (Ναύπακτος) για την Αθήνα.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Για την ασφαλή και ομαλή διεξαγωγή της εκδρομής μας, και λόγω στενότητας των δρόμων σε μεγάλο κομμάτι της διαδρομής μας (κυρίως μεταξύ των χωριών), δεν μπορεί να μετακινηθεί μεγάλο πούλμαν (50 θέσεων). Αντ’ αυτού, θα χρησιμοποιηθεί μικρότερο πούλμαν.

Ως εκ τούτου, συνίσταται να εξασφαλίσετε έγκαιρα τη συμμετοχή σας!

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 279 € 0 €
Twin Room 279 € 0 €
Single Room 329 € 0 €

Περιλαμβάνονται

 • Μετακινήσεις/μεταφορές με κλιματιζόμενο πούλμαν.
 • Διαμονή στο πολυτελές Crystal Mountain Resort 3* στη γραφική ’νω Χώρα Ναυπακτίας!
 • Παραδοσιακό πρωινό μπουφέ  (όπως περιγράφεται στη «Διαφορετικότητα Versus”)
 • Ημιδιατροφή καθημερινά (τα δείπνο είναι σερβιριστό με ιδιαίτερες γεύσεις και με απεριόριστη κατανάλωση τοπικού χύμα κρασιού (όχι ετικέτες κρασιού/μπύρες/αναψυκτικά)
 • Υποδοχή με τοπικό καλωσόρισμα (λικέρ ή τσίπουρο)
 • Εκδρομές-περιηγήσεις ως αναφέρονται στο πρόγραμμα και στην ενότητα  «Διαφορετικότητα Versus”
 • Έμπειρος αρχηγός/συνοδός του γραφείου μας
 • Τσάντα, στυλό, luggage tag Versus, ενημερωτικό εκδρομής, sudoku
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης & Ταξιδιωτική ασφάλιση για ταξιδιώτες μέχρι 75 ετών.
 • ΦΠΑ.

Δεν περιλαμβάνονται

 • Τα εισιτήρια εισόδων σε χώρους επισκέψεων & μουσεία
 • Προσωπικά έξοδα
 • Οτιδήποτε δεν αναφέρεται ρητά στα περιλαμβανόμενα
 • Φόρος διαμονής* (1,5€/δωμάτιο)

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Για την ασφαλή και ομαλή διεξαγωγή της εκδρομής μας, και λόγω στενότητας των δρόμων σε μεγάλο κομμάτι της διαδρομής μας (κυρίως μεταξύ των χωριών), δεν μπορεί να μετακινηθεί μεγάλο πούλμαν (50 θέσεων). Αντ’ αυτού, θα χρησιμοποιηθεί μικρότερο πούλμαν.

Ως εκ τούτου, συνίσταται να εξασφαλίσετε έγκαιρα τη συμμετοχή σας!

 

ΕΙΔΙΚΟΣ ΦΟΡΟΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Από 01/01/18 έχει τεθεί σε ισχύ ο νέος φόρος διαμονής βάσει του άρθρου 53 του Ν. 4389/2016. Στις αναγραφόμενες τιμές των ξενοδοχείων δεν περιλαμβάνεται, και θα πρέπει να καταβάλλεται από τον πελάτη απευθείας στο ξενοδοχείο.

Ο φόρος διαμορφώνεται για ξενοδοχεία:

2*, 0,50€ ανά δωμάτιο ανά διανυκτέρευση.

3*, 1,50€ ανά δωμάτιο ανά διανυκτέρευση.

4*, 3,00€ ανά δωμάτιο ανά διανυκτέρευση.

5*, 4,00€ ανά δωμάτιο ανά διανυκτέρευση.

 

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΤΑΞΙΔΙΟΥ
ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ
Παρακαλούμε να αποστείλετε φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στο e-mail του ταξιδιωτικού συμβούλου (πωλητή), με τον οποίο έχετε συνομιλήσει
Χωρίς την άμεση αποστολή φωτοτυπίας του διαβατηρίου δεν θα μπορεί να περιληφθεί η ασφάλεια της προκαταβολής σας στην επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια που περιλαμβάνει το Versus στα προγράμματά του. Αν δεν έχετε e-mail, μπορείτε να προσκομίσετε μια φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στα γραφεία μας.
Κράτηση γίνεται μόνο με τα πλήρη στοιχεία σας (διεύθυνση με ταχυδρομικό κώδικα, τηλέφωνα, e-mail κλπ.). Αν θέλετε να συμπεριλάβετε και άλλα άτομα στην κράτησή σας, θα πρέπει να μας γνωρίσετε και τα δικά τους πλήρη στοιχεία.
Η κράτησή σας είναι έγκυρη και η κατοχύρωση των προσφορών γίνεται μόνο με κατάθεση της προκαταβολής.
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ, πριν την κατάθεση της προκαταβολής σας, με σκοπό να καταχωρηθεί η κράτησή σας και στη συνέχεια το ποσό της κατάθεσής σας στον φάκελό σας. Παρακαλούμε μην παραλείψετε να μας ενημερώσετε. Για την αποφυγή κάθε ταλαιπωρίας σας, παρακαλούμε ελέγχετε το ημερήσιο πιστωτικό όριο συναλλαγών των πιστωτικών και χρεωστικών καρτών σας, πριν προβείτε στην όποια συναλλαγή με το Versus Travel.

 


ΔΩΡΕΑΝ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΟΔΗΓΟΙ VERSUS
Το Versus Travel, προσπαθώντας να καλύψει το κενό της Ελληνικής αγοράς σε ταξιδιωτικούς οδηγούς στην Ελληνική γλώσσα για τις χώρες που επισκέπτεται, εγκαινιάζει την έκδοση μιας σειράς ποιοτικών ταξιδιωτικών βιβλίων – οδηγών (προϊόν της μεγάλης μας ταξιδιωτικής εμπειρίας), που προσφέρονται δωρεάν στους ταξιδιώτες της κάθε εκδρομής.

 

 

ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ταξιδιωτική Ασφάλεια

Extra Παροχές Υγείας στην ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ

• Δωρεάν 8 επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς και εκπτώσεις σε χειρουργικές και ιατρικές πράξεις στα εξωτερικά ιατρεία της Ευρωκλινικής Αθηνών.
• Τηλεφωνική εξυπηρέτηση 24 ώρες το 24ωρο στο τηλέφωνο 1011.
• Δωρεάν ένα παιδιατρικό check up και 8 δωρεάν επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς στην Ευρωκλινική Παίδων (αφορά σε παιδιά και εγγόνια των ταξιδιωτών μας)


ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ:

• Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι έχετε διαβάσει το παρόν πρόγραμμα, το έχετε κατανοήσει και συμφωνείτε με τα αναγραφόμενα.
• Συμμετοχή επίσης στην εκδρομή σημαίνει ότι αναντίρρητα αποδέχεστε τους Όρους Συμμετοχής που αναγράφονται στην τελευταία σελίδα της μπροσούρας μας και στο site μας στο Internet. Αν θέλετε να διαβάσετε τους Όρους Συμμετοχής, παρακαλούμε ζητήστε να σας αποσταλούν.
• Συμμετοχή δηλώνετε επικοινωνώντας με το τμήμα πωλήσεων, δίνοντας αναλυτικά τα στοιχεία που σας ζητούνται και καταθέτοντας προκαταβολή 1.000 € κατ’ άτομο εντός της χρονικής προθεσμίας που θα σας δοθεί από το τμήμα πωλήσεων.
• Η πληρωμή της προκαταβολής γίνεται είτε με χρήση μετρητών ή στην περίπτωση χρήσης πιστωτικής κάρτας με εφάπαξ χρέωση.
• 12-18 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ. Εφόσον επιθυμείτε, μπορείτε να αποπληρώσετε το ταξίδι σας κάνοντας χρήση πιστωτικής κάρτας και συμμετέχοντας σε πρόγραμμα άτοκων δόσεων (έως και 18). Σας συστήνουμε, προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, να ενημερωθείτε έγκαιρα είτε από το τμήμα πωλήσεων, είτε από το λογιστήριο για τις πιστωτικές κάρτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα άτοκων δόσεων. 
• Το διαβατήριό σας θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 6μηνη ισχύ.
• Βεβαιωθείτε πως το διαβατήριό σας έχει κενές σελίδες, ισάριθμες με τον αριθμό των χωρών που θα επισκεφθείτε.
• Το γραφείο μας δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε πρόβλημα λόγω μη ανανέωσης του διαβατηρίου σας.
• Οι ταξιδιώτες μη Ελληνικής υπηκοότητας ή οι κάτοχοι μη Ελληνικών διαβατηρίων οφείλουν να επικοινωνούν κατ’ ιδίαν με την πρεσβεία της χώρας στην οποία επιθυμούν να ταξιδέψουν, για να πληροφορηθούν τα όποια διαδικαστικά για την έκδοση βίζας, εφόσον αυτή απαιτείται. Το Versus Travel δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν πρόβλημα που ενδεχομένως παρουσιαστεί σε κάποιο αεροδρόμιο.
• Σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και στην Τουρκία, μπορείτε να ταξιδέψετε με αστυνομική ταυτότητα νέου τύπου. Διευκρινίζουμε ότι αυτό γίνεται μόνο με πολιτική ταυτότητα και όχι με υπηρεσιακή. Ενημερωθείτε σχετικά από το τμήμα πωλήσεων του γραφείου μας. 


 • Το Versus εξασφάλισε για εσάς διαμονή στο πολυτελές Crystal Mountain Resort 3*
 • Υποδοχή με τοπικό καλωσόρισμα (λικέρ ή τσίπουρο).
 • Ιδιαίτερο πρωινό με χωριάτικο τραχανά, χωριάτικο λουκάνικο και μπουκιές τηγανόψωμου, από τα χέρια της κυρίας Σούλας καθώς επίσης και σπιτικές μαρμελάδες(πορτοκάλι, καρότο, κυδώνι κτλ.).
 • Το νερό που πίνουμε στο ξενοδοχείο μας έρχεται κατευθείαν από τις πηγές του βουνού!
 • Καθημερινά δείπνο στο ξενοδοχείο μας, με ιδιαίτερες γεύσεις του τόπου (όπως αγριογούρουνο και χοιρινό με σάλτσα δαμάσκηνου, εκπληκτική καστανόσουπα, ζυμωτό ψωμί ημέρας με καρπό κράνα, χορτόπιτα, κόκκορας κρασάτος με χοντρό μακαρόνι και τριμμένη φέτα, επίσης όλα αυτά... από τα χέρια της κυρίας Σούλας! Και με απεριόριστη κατανάλωση τοπικού κρασιού χύμα (όχι ετικέτες)
 • Απόσταξη τσίπουρου : Το Versus έχει οργανώσει ειδικά για τους ταξιδιώτες του απόσταξη τσίπουρου. Θα κάνουμε εμείς την απόσταξη τσίπουρου μέσα στο αποστακτήριο και στην συνέχεια θα το δοκιμάσουμε συνοδεία φρεσκοψημένων μεζέδων .
 • Μία ώρα πεζοπορία μέσα στο ελατοσκέπαστο δάσος (μέσα από ένα καταρράκτη) καταλήγοντας στη συνέχεια στο κέντρο του χωριού, με επίσκεψη στο Λαογραφικό μουσείο. Εκεί θα θαυμάσουμε τον αγαπημένο μας αργαλειό, την «άγνωστη» γιδοκουρεύτρα, μια vintage μπαρμπέρικη καρέκλα, και πολύ όμορφα τρανζίστορ και γραφομηχανές.
 • Μετά θα δούμε την εκκλησία της Αγίας Παρασκευής (1846), με ένα πάλλευκο ταβάνι και στη μέση του ναού, βρίσκεται η εικόνα της Αγίας, τα μάτια της οποίας σε «ακολουθούν» όπου κι αν σταθείς στον χώρο!
 • Επίσκεψη στο «Στέκι Φίλων Στέλιου Καζαντζίδη», ένα τύπου μουσείο, με δίσκους βινυλίου και κασέτες, όπου ο πελάτης μόνος του, κάνει επιλογή μουσικής του γνωστού λαϊκού τραγουδιστή.
 • Στην πλατεία της Ανω Χώρας θα δούμε το μουσειακό είδος (πια), το λεωφορείο της γραμμής, την παλιά Μercedes, που μέχρι τις αρχές της δεκαετίας του 1980 εκτελούσε το «ηρωικό» ταξίδι από τη Ναύπακτο για τα χωριά των Κραβάρων! Ο γνωστός μας «Καρνάβαλος»!

 

Σχόλια Πελατών

Παρόμοιοι Προορισμοί

Μόνο στο Versus Travel

 • Παρακολούθηση απόσταξης τσίπουρου μέσα στο αποστακτήριο του ξενοδοχείου μας, ειδικά για τους πελάτες μας!
 • Μία ώρα πεζοπορία μέσα στο ελατοσκέπαστο δάσος (μέσα από ένα καταρράκτη) καταλήγοντας στη συνέχεια στο κέντρο του χωριού, με επίσκεψη στο Λαογραφικό μουσείο.

Περίοδοι

 • Ιανουάριος - Απρίλιος 2021

Αναχωρήσεις

4/2Bonus Online Κράτησης

Πληροφορίες για τις Χώρες Countries Info