fb

Ντουμπρόβνικ, Σπλιτ, Μαυροβούνιο | Αύγουστος 2020 - Αύγουστος 2021

Διάρκεια: 6 ΗΜΕΡΕΣ

τιμή από 699€

Ταυτότητα ταξιδιού

Ενάντια στα κουτσουρεμένα προγράμματα άλλων ταξιδιωτικών γραφείων, το Versus Travel προτείνει ένα συναρπαστικό πρόγραμμα στις Δαλματικές Ακτές και το Μαυροβούνιο. Μια 6ήμερη περιήγηση στις πανέμορφες ακτές της Δαλματίας, που σχεδιάστηκε για ταξιδιώτες που τους αρέσει να εξερευνούν τις κρυφές γωνιές μιας χώρας διαμένοντας σε ιστορικές πόλεις ή περιοχές φυσικού κάλους χωρίς να αναλώνονται σε ατελείωτες ημερήσιες εκδρομές από μια χωρίς ιδιαίτερο ενδιαφέρον, «χαμηλού κόστους» πρωτεύουσα. Με αυτόν τον τρόπο θα εξερευνήσουμε όμορφες γωνιές που δεν μπορούμε να δούμε σε μια ημερήσια εκδρομή και θα μπορέσουμε να απολαύσουμε τις περιοχές που επισκεπτόμαστε, αφιερώνοντας  χρόνο σε ημερήσιες εξορμήσεις και βραδινούς περιπάτους.

 

Μόνο Στο Versus

Ένα μοναδικό ταξίδι με στόχο να μάς μυήσει στα μυστικά της τοπικής κουλτούρας, εξερευνώντας κρυμμένους θησαυρούς. Ανακαλύπτουμε την ιστορία των Δαλματικών Ακτών, εξερευνούμε το "Σαιν Τροπέ των Βαλκανίων", το Ντουμπρόβνικ, περιηγούμαστε στη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Δαλματίας, το Σπλιτ, και φθάνουμε έως τη "νύμφη της Αδριατικής" όπως το αποκαλούν για την ομορφιά του, το επιβλητικό Κότορ, καταλήγοντας στην μεσαιωνική Μπούντβα, η οποία ιδρύθηκε από Έλληνες!

Οι λόγοι για τους οποίους πρέπει να επιλέξετε το Versus Travel:

  • Ημιδιατροφή σε όλο το ταξίδι
  • Διαμονή σε πολύ καλά ξενοδοχεία 4*
  • Διανυκτέρευση στο πανέμορφο Ντουμπρόβνικ, το κοσμοπολίτικο Σπλιτ και την μεσαιωνική Μπούντβα
  • Επισκεπτόμαστε τη μεσαιωνική οχυρωμένη πόλη του Ντουμπρόβνικ και, εκτός των άλλων, 3 μουσεία της πόλης –το Ναυτικό μουσείο, το Αρχαιολογικό μουσείο και το Εθνογραφικό μουσείο, ενώ ξεναγούμαστε εσωτερικά με διπλωματούχο ξεναγό επιπλέον του Έλληνα αρχηγού.
  • Με τελεφερίκ θα ανέβουμε στην κορυφή του λόφου που δεσπόζει στην πόλη του Ντουμπρόβνικ, απ΄ όπου θα απολαύσουμε μια πανοραμική θέα της Αδριατικής και των Δαλματικών Ακτών (είσοδος δεν περιλαμβάνεται).
  • Διαμονή στο Σπλιτ, στην καρδιά των Δαλματικών Ακτών για να απολαύσουμε τη Νότια Κροατία και όχι να την «ξεπετάξουμε» με ημερήσιες εκδρομές.
  • Επίσκεψη στον Καθεδρικό ναό του Σπλιτ, πιθανώς ο αρχαιότερος της Ευρώπης, στον ρωμαϊκό ναό του Δία και στο Παλάτι του Δοκλητιανού με τα ατμοσφαιρικά κελάρια του, ένα εντυπωσιακό σύμπλεγμα μνημείων στο ιστορικό κέντρο της πόλης, με ξενάγηση από διπλωματούχο ξεναγό επιπλέον του Έλληνα αρχηγού.
  • Μετάβαση το Κότορ, τη γραφική πόλη του Μαυροβουνίου. Απολαμβάνουμε και εδώ την ξενάγησή μας, παρατηρώντας παράλληλα και το απίστευτο τοπίο, αλλά και τα μνημεία της πόλης, όπως τον ρωμανικού ρυθμού καθεδρικό. Αφού αναχωρήσουμε, περνάμε από το φιορδ του Περάστ και φθάνουμε στην Μπούντβα, όπου ακολουθεί διανυκτέρευση.
  • Εμπειρότατος στην περιοχή Έλληνας αρχηγός.
  • Και το πιο βασικό: Σπάνια διαμονή στο πολύ ακριβό Ντουμπρόβνικ στην παραλία της πόλης και όχι σε ξενοδοχείο που βρίσκεται αρκετές δεκάδες χιλιόμετρα μακριά από το Ντουμπρόβνικ, κυριολεκτικά σε άλλη πόλη!

 

Εμπειρίες από το ταξίδι

1η ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ – ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ (ΚΡΟΑΤΙΑ)

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για την πόλη της Κροατίας, το Ντουμπρόβνικ. Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

 

 

 

 

2η ΗΜΕΡΑ: ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ)

Πρωινή ξενάγηση στο Ντουμπρόβνικ, το "Σαιν Τροπέ των Βαλκανίων", "το Διαμάντι της Αδριατικής" που το 1991 χτυπήθηκε ανηλεώς από Σέρβους και Μαυροβούνιους, ουδείς όμως πλέον αντιλαμβάνεται ότι το 68% του συμπλέγματος από ρωμαϊκά, μεσαιωνικά και αναγεννησιακά κτίρια ηλικίας 1300 ετών είχε υποστεί ζημιές. Η πόλη υπήρξε από τον 13ο αιώνα ισχυρή εμπορική και ναυτική δύναμη με το όνομα Ραγούζα και κατά το 14ο αιώνα απέκρουσε επιτυχώς τις κυριαρχικές αξιώσεις της Βενετίας και της Ουγγαρίας. Το ιστορικό τμήμα του Ντουμπρόβνικ, που προστατεύεται από την Unesco, είναι μία από τις καλύτερα οχυρωμένες πόλεις της Μεσογείου. Κατά τη διάρκεια της ξενάγησής μας στην πόλη θα δούμε μεταξύ άλλων το Παλάτι του Κυβερνήτη όπου βρίσκεται και ο Πύργος του Ρολογιού, τον Καθεδρικό ναό, ενώ θα επισκεφθούμε το Ναυτικό μουσείο, το Αρχαιολογικό μουσείο και το Εθνογραφικό μουσείο (οι είσοδοι δεν περιλαμβάνονται). Διανυκτέρευση.

 

3η ΗΜΕΡΑ: ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ (ΤΕΛΕΦΕΡΙΚ)

Το πρωί μια βόλτα με το τελεφερίκ θα μας μεταφέρει στην κορυφή του λόφου που δεσπόζει πάνω από την πόλη, απ΄ όπου θα απολαύσουμε μια πανοραμική θέα της Αδριατικής και των Δαλματικών Ακτών (η είσοδος στο τελεφερίκ δεν περιλαμβάνεται). Η υπόλοιπη μέρα είναι ελεύθερη για να χαρούμε το Ντουμπρόβνικ.

 

4η ΗΜΕΡΑ: ΣΠΛΙΤ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ)

Αναχώρηση για το Σπλιτ, που βρίσκεται στην καρδιά των Δαλματικών Ακτών. Η μεγαλύτερη πόλη της Δαλματίας και δεύτερη σε μέγεθος της Κροατίας, άλλαξε πολλά ονόματα στο πέρασμα των χρόνων. Από το ελληνικό Ασπάλαθος, πήρε το ρωμαϊκό Σπαλάτουμ, μετονομάστηκε στο ιταλικό Σπαλάτο, ώστε να γίνει στα σλάβικα Σπλιτ. Κατά τη διάρκεια της ξενάγησης στην πόλη θα επισκεφθούμε το Ανάκτορο του αυτοκράτορα Διοκλητιανού, που βρίσκεται υπό την προστασία της UΝΕSCΟ από το 1979, με τα τείχη και τις τέσσερις πύλες, στο εσωτερικό του οποίου εδώ και 1.700 χρόνια οι κάτοικοι του Σπλιτ έκτισαν τα σπίτια τους. Η είσοδος γίνεται συνήθως από τη Χάλκινη Πύλη με το Εθνογραφικό Μουσείο από τη θάλασσα ή από τη Σιδηρά Πύλη από το πλάι. Η Χρυσή Πύλη βλέπει στο πάρκο και η Αργυρή Πύλη βρίσκεται δίπλα από τον Καθεδρικό του Αγίου Δομνίου. Θα επισκεφτούμε με τοπικό ξεναγό το εσωτερικό του Καθεδρικού, με την πλούσια συλλογή αγαλμάτων, τον ρωμαϊκό Ναό του Δία, από τους καλύτερα διατηρημένους στον κόσμο, και  το μεγαλοπρεπές Ανάκτορο του Δοκλητιανού με τα ατμοσφαιρικά κελάρια του 3ου αι. μ.Χ. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

5η ΗΜΕΡΑ: ΚΟΤΟΡ (ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ) – ΜΠΟΥΝΤΒΑ

Σήμερα το πρωί θα αναχωρήσουμε για το Μαυροβούνιο ή Μόντε Νέγκρο, (Μαύρο Βουνό), όπως ονομάζουν οι ντόπιοι την κορυφή του όρους  Λόβτσεν λόγω των πετρωμάτων του από βασάλτη, από το οποίο έλαβε το όνομά της και ολόκληρη η χώρα. Άφιξη στο Κότορ, το αρχαιοελληνικό Ασκρήβιον ή το ρωμαϊκό Ακρούβιουμ. Η "νύμφη της Αδριατικής" όπως το αποκαλούν για την ομορφιά του, είναι μια πόλη με πολύ ενδιαφέρον και αρκετά πολιτιστικά στοιχεία. Τον 15ο αι. έγινε τμήμα της Γαληνοτάτης Δημοκρατίας της Βενετίας και ονομάστηκε Καταρό. Κατά τους 4 περίπου αιώνες της Βενετοκρατίας κατασκευάσθηκαν τα υπέροχα κτίσματα της πόλης, που από το 1979 να συμπεριλαμβάνεται στον κατάλογο μνημείων πολιτιστικής κληρονομιάς της UΝΕSCΟ. Περιήγηση στην παλιά πόλη που περιβάλλεται από τείχη 4,5 km με πολλές εκκλησίες και παλιά αριστοκρατικά σπίτια. Απολαμβάνουμε και εδώ την ξενάγησή μας, παρατηρώντας παράλληλα και το απίστευτο τοπίο, αλλά και τα μνημεία της πόλης, όπως τον ρωμανικού ρυθμού καθεδρικό. Αφού αναχωρήσουμε, περνάμε από το φιορδ του Περάστ και φθάνουμε στην Μπούντβα. Διανυκτέρευση.

 

6η ΗΜΕΡΑ: ΜΠΟΥΝΤΒΑ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ) - ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ – ΑΘΗΝΑ

Πρωινή βόλτα στην ομώνυμη μαρίνα που βρίσκονται δεμένα πανάκριβα πολυτελή γιοτ, βόρεια της Παλαιάς Πόλης εκεί όπου ξεκινά ο πεζόδρομος περιπάτου, Σλοβένσκα  Ομπάλα. Στην πλευρά της θάλασσας, θα περάσουμε τα βενετσιάνικα τείχη για να θαυμάσουμε την Ακρόπολη που κτίστηκε κατά τον 15ο αιώνα στο νότιο τμήμα της Παλαιάς Πόλης, πάνω στα ερείπια παλαιών οχυρώσεων. Στη συνέχεια αναχωρούμε για το αεροδρόμιο του Ντουμπρόβνικ, από όπου θα επιβιβαστούμε στην πτήση επιστροφής μας. Άφιξη αυθημερόν.

 

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό. 
Το τελικό ενημερωτικό αποστέλλεται
περίπου 3-5 ημέρες
πριν από την εκάστοτε αναχώρηση
.
 

 

Περιλαμβάνονται

  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης
  • Πολύ καλά ξενοδοχεία 4* sup.
  • Ημιδιατροφή
  • Μετακινήσεις, ξεναγήσεις, επισκέψεις όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα.
  • Έλληνας ξεναγός/αρχηγός.
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.

Προσοχή: Οι φόροι των πόλεων και των ξενοδοχείων καθώς και τα φιλοδωρήματα περιλαμβάνονται στην τελική τιμή και δεν πληρώνονται τοπικά, όπως συμβαίνει συνήθως.

Δεν περιλαμβάνονται (δεν ισχύει για τις αναχωρήσεις από την Κύπρο)

  • Φόροι αεροδρομίων, επιβάρυνση καυσίμων, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά και  επιπλέον πακέτο ασφάλειας, τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (Ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων, όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.ά.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων: 255€
  • Είσοδοι σε μουσεία και αξιοθέατα 

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΤΑΞΙΔΙΟΥ

Παρακαλούμε να αποστείλετε φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στο e-mail του ταξιδιωτικού συμβούλου (πωλητή), με τον οποίο έχετε συνομιλήσει
Χωρίς την άμεση αποστολή φωτοτυπίας του διαβατηρίου δεν θα μπορεί να περιληφθεί η ασφάλεια της προκαταβολής σας στην επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια που περιλαμβάνει το Versus στα προγράμματά του. Αν δεν έχετε e-mail, μπορείτε να προσκομίσετε μια φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στα γραφεία μας.
Κράτηση γίνεται μόνο με τα πλήρη στοιχεία σας (διεύθυνση με ταχυδρομικό κώδικα, τηλέφωνα, e-mail κ.λπ.). Αν θέλετε να συμπεριλάβετε και άλλα άτομα στην κράτησή σας, θα πρέπει να μας γνωρίσετε και τα δικά τους πλήρη στοιχεία.
Η κράτησή σας είναι έγκυρη και η κατοχύρωση των προσφορών γίνεται μόνο με κατάθεση της προκαταβολής. 

 

ΔΩΡΕΑΝ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΟΔΗΓΟΙ VERSUS
Το Versus Travel, προσπαθώντας να καλύψει το κενό της ελληνικής αγοράς σε ταξιδιωτικούς οδηγούς στην ελληνική γλώσσα για τις χώρες που επισκέπτεται, εγκαινιάζει την έκδοση μιας σειράς ποιοτικών ταξιδιωτικών βιβλίων-οδηγών (προϊόν της μεγάλης μας ταξιδιωτικής εμπειρίας), που προσφέρονται δωρεάν στους ταξιδιώτες της κάθε εκδρομής.

 

ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ταξιδιωτική ασφάλεια

Extra Παροχές Υγείας στην ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ

• Δωρεάν 8 επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς και εκπτώσεις σε χειρουργικές και ιατρικές πράξεις στα εξωτερικά ιατρεία της Ευρωκλινικής Αθηνών.
• Τηλεφωνική εξυπηρέτηση 24 ώρες το 24ωρο στο τηλέφωνο 1011.
• Δωρεάν ένα παιδιατρικό check up και 8 δωρεάν επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς στην Ευρωκλινική Παίδων (αφορά σε παιδιά και εγγόνια των ταξιδιωτών μας).

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ:

• Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι έχετε διαβάσει το παρόν πρόγραμμα, το έχετε κατανοήσει και συμφωνείτε με τα αναγραφόμενα.
• Συμμετοχή επίσης στην εκδρομή σημαίνει ότι αναντίρρητα αποδέχεστε τους Όρους Συμμετοχής που αναγράφονται στην τελευταία σελίδα της μπροσούρας μας και στο site μας στο Internet. Αν θέλετε να διαβάσετε τους Όρους Συμμετοχής, παρακαλούμε ζητήστε να σας αποσταλούν.
• Συμμετοχή δηλώνετε επικοινωνώντας με το τμήμα πωλήσεων, δίνοντας αναλυτικά τα στοιχεία που σας ζητούνται και καταθέτοντας προκαταβολή 1.000 € κατ’ άτομο εντός της χρονικής προθεσμίας που θα σας δοθεί από το τμήμα πωλήσεων.
• Η πληρωμή της προκαταβολής γίνεται είτε με χρήση μετρητών ή στην περίπτωση χρήσης πιστωτικής κάρτας με εφάπαξ χρέωση.
• 12-18 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ. Εφόσον επιθυμείτε, μπορείτε να αποπληρώσετε το ταξίδι σας κάνοντας χρήση πιστωτικής κάρτας και συμμετέχοντας σε πρόγραμμα άτοκων δόσεων (έως και 18). Σας συστήνουμε, προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, να ενημερωθείτε έγκαιρα είτε από το τμήμα πωλήσεων, είτε από το λογιστήριο για τις πιστωτικές κάρτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα άτοκων δόσεων. 
• Το διαβατήριό σας θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 6μηνη ισχύ.
• Βεβαιωθείτε πως το διαβατήριό σας έχει κενές σελίδες, ισάριθμες με τον αριθμό των χωρών που θα επισκεφθείτε.
• Το γραφείο μας δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε πρόβλημα λόγω μη ανανέωσης του διαβατηρίου σας.
• Οι ταξιδιώτες μη Ελληνικής υπηκοότητας ή οι κάτοχοι μη Ελληνικών διαβατηρίων οφείλουν να επικοινωνούν κατ’ ιδίαν με την πρεσβεία της χώρας στην οποία επιθυμούν να ταξιδέψουν, για να πληροφορηθούν τα όποια διαδικαστικά για την έκδοση βίζας, εφόσον αυτή απαιτείται. Το Versus Travel δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν πρόβλημα που ενδεχομένως παρουσιαστεί σε κάποιο αεροδρόμιο.
• Σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και στην Τουρκία, μπορείτε να ταξιδέψετε με αστυνομική ταυτότητα νέου τύπου. Διευκρινίζουμε ότι αυτό γίνεται μόνο με πολιτική ταυτότητα και όχι με υπηρεσιακή. Ενημερωθείτε σχετικά από το τμήμα πωλήσεων του γραφείου μας.

Έως 12 άτοκες μηνιαίες δόσεις

* Αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη

H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.

Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετέ το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα.

Δεν απαιτούνται  διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.

**Αναχωρήσεις από  Λάρνακα

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και οι αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις  αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens" από 50 € το άτομο με μεταφορές.

 

Ένα μοναδικό ταξίδι με στόχο να μάς μυήσει στα μυστικά της τοπικής κουλτούρας, εξερευνώντας κρυμμένους θησαυρούς. Ανακαλύπτουμε την ιστορία των Δαλματικών Ακτών, εξερευνούμε το "Σαιν Τροπέ των Βαλκανίων", το Ντουμπρόβνικ, περιηγούμαστε στη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Δαλματίας, το Σπλιτ, και φθάνουμε έως τη "νύμφη της Αδριατικής" όπως το αποκαλούν για την ομορφιά του, το επιβλητικό Κότορ, καταλήγοντας στην μεσαιωνική Μπούντβα, η οποία ιδρύθηκε από Έλληνες!

Οι λόγοι για τους οποίους πρέπει να επιλέξετε το Versus Travel:

  • Ημιδιατροφή σε όλο το ταξίδι
  • Διαμονή σε πολύ καλά ξενοδοχεία 4*
  • Διανυκτέρευση στο πανέμορφο Ντουμπρόβνικ, το κοσμοπολίτικο Σπλιτ και την μεσαιωνική Μπούντβα
  • Επισκεπτόμαστε τη μεσαιωνική οχυρωμένη πόλη του Ντουμπρόβνικ και, εκτός των άλλων, 3 μουσεία της πόλης –το Ναυτικό μουσείο, το Αρχαιολογικό μουσείο και το Εθνογραφικό μουσείο, ενώ ξεναγούμαστε εσωτερικά με διπλωματούχο ξεναγό επιπλέον του Έλληνα αρχηγού.
  • Με τελεφερίκ θα ανέβουμε στην κορυφή του λόφου που δεσπόζει στην πόλη του Ντουμπρόβνικ, απ΄ όπου θα απολαύσουμε μια πανοραμική θέα της Αδριατικής και των Δαλματικών Ακτών (είσοδος δεν περιλαμβάνεται).
  • Διαμονή στο Σπλιτ, στην καρδιά των Δαλματικών Ακτών για να απολαύσουμε τη Νότια Κροατία και όχι να την «ξεπετάξουμε» με ημερήσιες εκδρομές.
  • Επίσκεψη στον Καθεδρικό ναό του Σπλιτ, πιθανώς ο αρχαιότερος της Ευρώπης, στον ρωμαϊκό ναό του Δία και στο Παλάτι του Δοκλητιανού με τα ατμοσφαιρικά κελάρια του, ένα εντυπωσιακό σύμπλεγμα μνημείων στο ιστορικό κέντρο της πόλης, με ξενάγηση από διπλωματούχο ξεναγό επιπλέον του Έλληνα αρχηγού.
  • Μετάβαση το Κότορ, τη γραφική πόλη του Μαυροβουνίου. Απολαμβάνουμε και εδώ την ξενάγησή μας, παρατηρώντας παράλληλα και το απίστευτο τοπίο, αλλά και τα μνημεία της πόλης, όπως τον ρωμανικού ρυθμού καθεδρικό. Αφού αναχωρήσουμε, περνάμε από το φιορδ του Περάστ και φθάνουμε στην Μπούντβα, όπου ακολουθεί διανυκτέρευση.
  • Εμπειρότατος στην περιοχή Έλληνας αρχηγός.
  • Και το πιο βασικό: Σπάνια διαμονή στο πολύ ακριβό Ντουμπρόβνικ στην παραλία της πόλης και όχι σε ξενοδοχείο που βρίσκεται αρκετές δεκάδες χιλιόμετρα μακριά από το Ντουμπρόβνικ, κυριολεκτικά σε άλλη πόλη!

 

Highlights

  • Ανακαλύψτε το “μαργαριτάρι της Αδριατικής” το πανέμορφο Ντουμπρόβνικ.
  • Θαυμάστε τη μεσαιωνική οχυρωμένη πόλη του Ντουμπρόβνικ.
  • Γνωρίστε το Σπλιτ, στην καρδιά των Δαλματικών Ακτών.
  • Περπατήστε στο μεσαιωνικό Κότορ, στο Μαυροβούνιο.
  • Απολαύστε τη μαγευτική θέα των Δαλματικών Ακτών σε βόλτα με τελεφερίκ.
  • Απολαύστε τη γραφική Μπούντβα με τον κοσμοπολίτικο αέρα της.

 

Σχόλια Πελατών

Παρόμοιοι Προορισμοί

Μόνο στο Versus Travel

  • Πολύ καλά ξενοδοχεία 4* sup
  • Ημιδιατροφή σε όλο το πρόγραμμα
  • Διαμονή στο πανέμορφο Ντουμπρόβνικ, μέσα στην πόλη

Χάρτης Ταξιδιού Ντουμπρόβνικ, Σπλιτ, Μαυροβούνιο | Αύγουστος 2020 - Αύγουστος 2021

Πληροφορίες για τις Χώρες Countries Info