Δαλματικές Ακτές, Μαυροβούνιο, Αλβανία 11ήμερο Οδική διαδρομή | Ιούλιος 2020 - Σεπτέμβριος 2021

Διάρκεια: 11 ΗΜΕΡΕΣ

τιμή από 1049€

Ταυτότητα ταξιδιού

Ενάντια στα κουτσουρεμένα προγράμματα, το Versus Travel προτείνει ένα συναρπαστικό πρόγραμμα στις Δαλματικές Ακτές, το Μαυροβούνιο και την άγνωστη Αλβανία. Μια περιήγηση 11 ημερών στις πανέμορφες ακτές της Δαλματίας, που σχεδιάστηκε για ταξιδιώτες που τους αρέσει να εξερευνούν τις κρυφές γωνιές μιας χώρας διαμένοντας σε ιστορικές πόλεις ή περιοχές φυσικού κάλους χωρίς να αναλώνονται σε ατελείωτες ημερήσιες εκδρομές από μια χωρίς ιδιαίτερο ενδιαφέρον, «χαμηλού κόστους» πρωτεύουσα. Με αυτόν τον τρόπο θα εξερευνήσουμε όμορφες γωνιές που δεν μπορούμε να δούμε σε μια ημερήσια εκδρομή και θα μπορέσουμε να απολαύσουμε τις περιοχές που επισκεπτόμαστε, αφιερώνοντας χρόνο σε ημερήσιες εξορμήσεις και βραδινούς περιπάτους. Ο μεγάλος άγνωστος των Βαλκανίων, μια γωνιά της Ευρώπης ερμητικά κλειστή μέχρι πριν από κάποια (όχι και τόσο πολλά) χρόνια, η Αλβανία αποκαλύπτει ένα προς ένα τα μυστικά της σε ένα χορταστικό πρόγραμμα που περιλαμβάνει επισκέψεις στις πιο σημαντικές πόλεις και αξιοθέατα της γειτονικής χώρας. Ειδικά για εμάς τους Έλληνες, ένα ταξίδι στην Αλβανία θα μας φέρει σε επαφή και με πολλές ψηφίδες της δικής μας ιστορίας, μια και η ελληνική σφραγίδα σε πόλεις και μνημεία είναι ιδιαίτερα έντονη.

Μόνο Στο Versus

Ένα ξεχωριστό ταξίδι με στόχο να μάς μυήσει στα μυστικά της τοπικής κουλτούρας, εξερευνώντας  κρυμμένους θησαυρούς. Ανακαλύπτουμε την ιστορία των Δαλματικών Ακτών, εξερευνούμε το «Σαιν Τροπέ των Βαλκανίων», το Ντουμπρόβνικ, περιηγούμαστε στη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Δαλματίας, το Σπλιτ, και φθάνουμε έως τη «νύμφη της Αδριατικής» όπως το αποκαλούν για την ομορφιά του, το επιβλητικό Κότορ, καταλήγοντας στην μεσαιωνική Μπούντβα, η οποία ιδρύθηκε από Έλληνες! Τα άγνωστα Βαλκάνια, με πόλεις που φιγουράρουν στη λίστα της UNESCO ως μνημεία παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς,  αρχαιολογικούς χώρους ανεκτίμητης αξίας και ακτές που κερδίζουν διαρκώς την εκτίμηση των διεθνών μέσων ενημέρωσης, η γειτονική μας χώρα, Αλβανία, είναι προορισμός που μας προσφέρει κάτι το διαφορετικό από ό,τι έχουμε συνηθίσει μέχρι τώρα, και σίγουρα αξίζει να μάθουμε ένα προς ένα τα μυστικά της...

 • Ημιδιατροφή σε όλο το πρόγραμμα.
 • Διαμονή σε πολύ καλά ξενοδοχεία 4*.
 • Διανυκτέρευση στο πανέμορφο Ντουμπρόβνικ, το κοσμοπολίτικο Σπλιτ, την μεσαιωνική Μπούντβα, τους ειδυλλιακούς Αγίους Σαράντα, την ιστορική Ποντγκόριτσα, τα Τίρανα και τα γραφικά Γιάννενα
 • Διαμονή στο Σπλιτ, στην καρδιά των Δαλματικών Ακτών για να απολαύσουμε τη Νότια Κροατία και όχι να την «ξεπετάξουμε» με ημερήσιες εκδρομές.
 • Επίσκεψη στον Καθεδρικό ναό του Σπλιτ, πιθανώς ο αρχαιότερος της Ευρώπης, στον ρωμαϊκό ναό του Δία και στο Παλάτι του Δοκλητιανού με τα ατμοσφαιρικά κελάρια του, ένα εντυπωσιακό σύμπλεγμα μνημείων στο ιστορικό κέντρο της πόλης, με ξενάγηση από διπλωματούχο ξεναγό επιπλέον του Έλληνα αρχηγού.
 • Μετάβαση το Κότορ, τη γραφική πόλη του Μαυροβουνίου. Απολαμβάνουμε και εδώ την ξενάγησή μας, παρατηρώντας παράλληλα και το απίστευτο τοπίο, αλλά και τα μνημεία της πόλης, όπως τον ρωμανικού ρυθμού καθεδρικό. Αφού αναχωρήσουμε, περνάμε από το φιόρδ του Περάστ και φθάνουμε στην Μπούντβα, όπου ακολουθεί διανυκτέρευση.
 • Εμπειρότατος στην περιοχή Έλληνας αρχηγός.
 • Και το πιο βασικό: Σπάνια διαμονή στο πολύ ακριβό Ντουμπρόβνικ, στην παραλία της πόλης και όχι σε ξενοδοχείο που βρίσκεται αρκετές δεκάδες χιλιόμετρα μακριά από το Ντουμπρόβνικ, κυριολεκτικά σε άλλη πόλη!
 • Επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο του Βουθρωτού και στην αρχαία Απολλωνία, σπουδαίες ελληνικές αποικίες.
 • Περιήγηση στα γραφικά στενά της παλιάς πόλης στο Αργυρόκαστρο, πόλη-μνημείο της UNESCO.
 • Πλήρης πανοραμικός γύρος στις μεγαλύτερες πόλεις της Αλβανίας.
 • Επίσκεψη και διανυκτέρευση στη ρομαντική πόλη των Ιωαννίνων.

Εμπειρίες από το ταξίδι

1η ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ - ΑΓΙΟΙ ΣΑΡΑΝΤΑ (ΑΛΒΑΝΙΑ)

Αναχώρηση οδικώς με προορισμό μας τους Αγίους Σαράντα (Sarandë), ακολουθώντας μια ιδιαίτερα γραφική διαδρομή. Αφού τακτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο μας, θα εξερευνήσουμε την πόλη και θα απολαύσουμε την πανοραμική θέα από το κάστρο Λεκουρέσι (κτίσμα του 1537 διά χειρός Σουλεϊμάν του Μεγαλοπρεπή), με το βλέμμα μας να φτάνει απέναντι στην Κέρκυρα και το Ιόνιο πέλαγος. Σημειώστε πως ο διεθνής Τύπος έχει χαρακτηρίσει τους Αγίους Σαράντα, και την ευρύτερη περιοχή της λεγόμενης αλβανικής Ριβιέρας, ως έναν ραγδαία αναδυόμενο τουριστικό προορισμό στη Μεσόγειο. Διανυκτέρευση.

 

 

 

 

2η ΗΜΕΡΑ: ΒΟΥΘΡΩΤΟ- ΠΟΝΤΓΚΟΡΙΤΣΑ (ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ)

Ξεκινώντας από τους Αγίους Σαράντα, θα δούμε τον αρχαιολογικό χώρο του Βουθρωτού, τον σημαντικότερο αρχαιολογικό χώρο της Αλβανίας και μνημείο της UNESCO, όπου σώζεται αρχαίο θέατρο της ελληνιστικής περιόδου, ερείπια από ρωμαϊκό παλάτι με ψηφιδωτά δάπεδα, καθώς και ένα περίτεχνο χριστιανικό βαπτιστήριο του 6ου αι. που επίσης διατηρεί πολύχρωμο ψηφιδωτό δάπεδο. Στη συνέχεια αναχωρούμε για την πρωτεύουσα Ποντγκόριτσα, με μικρή στάση στο νησάκι Σβέτι Στέφαν, όπου φτάνουμε στην πρωτεύουσα του Μαυροβουνίου Ποντγκόριτσα. Μετά από μία πανοραμική περιήγηση στο κέντρο της πόλης μεταβαίνουμε στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ: ΠΟΝΤΓΚΟΡΙΤΣΑ - ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ

Αναχώρηση από την Ποντγκόριτσα για το «Διαμάντι της Αδριατικής», το Ντουμπρόβνικ. Ακολουθεί γνωριμία της πόλης με τον αρχηγό μας. Άφιξη στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

 

4η ΗΜΕΡΑ: ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ)

Πρωινή ξενάγηση στο Ντουμπρόβνικ, το «Σαιν Τροπέ των Βαλκανίων», που το 1991 χτυπήθηκε ανηλεώς από Σέρβους και Μαυροβούνιους, ουδείς όμως πλέον αντιλαμβάνεται ότι το 68% του συμπλέγματος από ρωμαϊκά, μεσαιωνικά και αναγεννησιακά κτίρια ηλικίας 1300 ετών είχε υποστεί ζημιές. Η πόλη υπήρξε από τον 13ο αιώνα ισχυρή εμπορική και ναυτική δύναμη με το όνομα Ραγούζα και κατά το 14ο αιώνα απέκρουσε επιτυχώς τις κυριαρχικές αξιώσεις της Βενετίας και της Ουγγαρίας. Το ιστορικό τμήμα του Ντουμπρόβνικ, που προστατεύεται από την Unesco, είναι μία από τις καλύτερα οχυρωμένες πόλεις της Μεσογείου. Κατά τη διάρκεια της ξενάγησής μας στην πόλη θα δούμε μεταξύ άλλων το Παλάτι του Κυβερνήτη όπου βρίσκεται και ο Πύργος του Ρολογιού, τον Καθεδρικό ναό, ενώ θα επισκεφθούμε το Ναυτικό μουσείο, το Αρχαιολογικό μουσείο και το Εθνογραφικό μουσείο (οι είσοδοι δεν περιλαμβάνονται). Διανυκτέρευση.

 

5η ΗΜΕΡΑ: ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ (ΤΕΛΕΦΕΡΙΚ)

Το πρωί μια βόλτα με το τελεφερίκ θα μας μεταφέρει στην κορυφή του λόφου που δεσπόζει πάνω από την πόλη, απ΄ όπου θα απολαύσουμε μια πανοραμική θέα της Αδριατικής και των Δαλματικών Ακτών (η είσοδος στο τελεφερίκ δεν περιλαμβάνεται). Η υπόλοιπη μέρα είναι ελεύθερη για να χαρούμε το Ντουμπρόβνικ.

 

6η ΗΜΕΡΑ: ΣΠΛΙΤ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ)

Αναχώρηση για το Σπλιτ, που βρίσκεται στην καρδιά των Δαλματικών Ακτών. Η μεγαλύτερη πόλη της Δαλματίας και δεύτερη σε μέγεθος της Κροατίας, άλλαξε πολλά ονόματα στο πέρασμα των χρόνων. Από το ελληνικό Ασπάλαθος, πήρε το ρωμαϊκό Σπαλάτουμ, μετονομάστηκε στο ιταλικό Σπαλάτο, ώστε να γίνει στα σλάβικα Σπλιτ. Κατά τη διάρκεια της ξενάγησης στην πόλη θα επισκεφθούμε το Ανάκτορο του αυτοκράτορα Διοκλητιανού, που βρίσκεται υπό την προστασία της UΝΕSCΟ από το 1979, με τα τείχη και τις τέσσερις πύλες, στο εσωτερικό του οποίου εδώ και 1.700 χρόνια οι κάτοικοι του Σπλιτ έκτισαν τα σπίτια τους. Η είσοδος γίνεται συνήθως από τη Χάλκινη Πύλη με το Εθνογραφικό Μουσείο από τη θάλασσα ή από τη Σιδηρά Πύλη από το πλάι. Η Χρυσή Πύλη βλέπει στο πάρκο και η Αργυρή Πύλη βρίσκεται δίπλα από τον Καθεδρικό του Αγίου Δομνίου. Θα επισκεφτούμε με τοπικό ξεναγό το εσωτερικό του Καθεδρικού, με την πλούσια συλλογή αγαλμάτων, τον ρωμαϊκό Ναό του Δία, από τους καλύτερα διατηρημένους στον κόσμο, και  το μεγαλοπρεπές Ανάκτορο του Δοκλητιανού με τα ατμοσφαιρικά κελάρια του 3ου αι. μ.Χ. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

7η ΗΜΕΡΑ: ΚΟΤΟΡ (ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ) – ΜΠΟΥΝΤΒΑ

Σήμερα το πρωί θα αναχωρήσουμε για το Μαυροβούνιο ή Μόντε Νέγκρο, (Μαύρο Βουνό), όπως ονομάζουν οι ντόπιοι την κορυφή του όρους  Λόβτσεν λόγω των πετρωμάτων του από βασάλτη, από το οποίο έλαβε το όνομά της και ολόκληρη η χώρα. Άφιξη στο Κότορ, το αρχαιοελληνικό Ασκρήβιον ή το ρωμαϊκό Ακρούβιουμ. Η «νύμφη της Αδριατικής» όπως το αποκαλούν για την ομορφιά του, είναι μια πόλη με πολύ ενδιαφέρον και αρκετά πολιτιστικά στοιχεία. Τον 15ο αι. έγινε τμήμα της Γαληνοτάτης Δημοκρατίας της Βενετίας και ονομάστηκε Καταρό. Κατά τους 4 περίπου αιώνες της Βενετοκρατίας κατασκευάσθηκαν τα υπέροχα κτίσματα της πόλης, που από το 1979 να συμπεριλαμβάνεται στον κατάλογο μνημείων πολιτιστικής κληρονομιάς της UΝΕSCΟ. Περιήγηση στην παλιά πόλη που περιβάλλεται από τείχη 4,5 km με πολλές εκκλησίες και παλιά αριστοκρατικά σπίτια. Απολαμβάνουμε και εδώ την ξενάγησή μας, παρατηρώντας παράλληλα και το απίστευτο τοπίο, αλλά και τα μνημεία της πόλης, όπως τον ρωμανικού ρυθμού καθεδρικό. Αφού αναχωρήσουμε, περνάμε από το φιόρδ του Περάστ και φθάνουμε στην Μπούντβα. Διανυκτέρευση.

 

8η ΗΜΕΡΑ: ΜΠΟΥΝΤΒΑ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ)

Πρωινή βόλτα στην ομώνυμη μαρίνα που βρίσκονται δεμένα πανάκριβα πολυτελή γιοτ, βόρεια της Παλαιάς Πόλης εκεί όπου ξεκινά ο πεζόδρομος περιπάτου, Σλοβένσκα  Ομπάλα. Στην πλευρά της θάλασσας, θα περάσουμε τα βενετσιάνικα τείχη για να θαυμάσουμε την Ακρόπολη που κτίστηκε κατά τον 15ο αιώνα στο νότιο τμήμα της Παλαιάς Πόλης, πάνω στα ερείπια παλαιών οχυρώσεων. Διανυκτέρευση στην Μπούντβα.

 

9η ΗΜΕΡΑ: ΤΙΡΑΝΑ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ) – ΛΙΜΝΗ ΣΚΟΔΡΑ

Αναχώρηση για Τίρανα, την πρωτεύουσα της Αλβανίας. Κατά τη διαδρομή μας, θα περάσουμε από τη λίμνη Σκόδρα που βρίσκεται στην ομώνυμη πόλη και αποτελεί ένα από τα αρχαιότερα και ιστορικότερα μέρη της Αλβανίας, καθώς και σημαντικό πολιτιστικό και οικονομικό κέντρο κοντά στα λιμάνια της Αδριατικής και της Ιταλίας. Η λίμνη Σκόδρα είναι η μεγαλύτερη λίμνη της Βαλκανικής χερσονήσου και χωρίζει την Αλβανία από το Μαυροβούνιο, ενώ δύο ποτάμια τέμνονται στα δυτικά της πόλης και η θέα από το ιλλυρικό φρούριο Ροζάφα είναι υπέροχη. Την ονομασία της πήρε από την πόλη Σκόδρα της βορειοδυτικής Αλβανίας, ενώ η παλαιότερη και σήμερα σπανιότερη ονομασία της είναι Σκούταρι, που αποτελούσε ονομασία της πόλης και της λίμνης κατά την αρχαιότητα. Φθάνοντας στα Τίρανα, ακολουθεί πρωινή ξενάγηση στην αλβανική πρωτεύουσα, για να επισκεφθούμε μεταξύ άλλων το ιστορικό τέμενος Εθέμ-Μπέη (κτίσμα του 1819 ή 1821), καθώς και το Εθνικό Μουσείο, το μεγαλύτερο στην Αλβανία, με εκθέματα από ευρύτερη περιοχή που μας ταξιδεύουν μέχρι τον 4ο π.Χ. αιώνα. Το μεσημέρι θα μεταβούμε οδικώς προς τις αδριατικές ακτές και το Δυρράχιο (Durrës), περίπου 40 χλμ. δυτικά των Τιράνων. Χτισμένο στα ερείπια της αρχαίας Επιδάμνου, αποικίας των Κερκυραίων, το Δυρράχιο είναι το μεγαλύτερο λιμάνι και εμπορικό κέντρο της Αλβανίας. Μεταξύ άλλων, θα δούμε εδώ το ρωμαϊκό αμφιθέατρο του 2ου μ.Χ. αι. και τα ενετικά τείχη. Μετά το τέλος της ξενάγησης θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μας στα Τίρανα. Διανυκτέρευση.

10η ΗΜΕΡΑ: ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ- ΑΡΓΥΡΟΚΑΣΤΡΟ- ΤΕΠΕΛΕΝΙ- ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Αναχώρηση για τα Γιάννενα, την πρωτεύουσα της Ηπείρου. Κατά τη διαδρομή θα επισκεφθούμε τον αρχαιολογικό χώρο της Απολλωνίας Ιλλυρικής (ή Απολλωνία κατ’ Επίδαμνον), όπου και θα ξεναγηθούμε στα ερείπια της αρχαίας αποικίας των Κερκυραίων και Κορινθίων. Συνεχίζοντας θα περάσουμε από το πανέμορφο Αργυρόκαστρο (Gjirokaster). Ο νομπελίστας Αλβανός συγγραφέας Ισμαήλ Κανταρέ έγραφε για το Αργυρόκαστρο: «Είναι ίσως η πιο κατηφορική πόλη στον κόσμο… σίγουρα το μοναδικό μέρος όπου αν γλιστρούσες στην άκρη ενός δρόμου, κινδύνευες να βρεθείς πάνω σε μια σκεπή. Κι αυτό, ιδίως οι μεθυσμένοι το γεύονταν πότε πότε». Είναι όντως μια πόλη με αρκετή υψομετρική διαφορά ανάμεσα στις γειτονιές της, στα γραφικά στενά των οποίων και θα περιηγηθούμε. Όπως σωστά μαντέψατε, η πανέμορφη αυτή παλιά πόλη είναι ακόμα ένα μνημείο της UNESCO. Μετά την ολοκλήρωση της ξενάγησης στο Αργυρόκαστρο, αναχωρούμε για το ιστορικό Τεπελένι (Tepelenë), τη γενέτειρα του Αλή Πασά, όπου θα κάνουμε στάση. Άφιξη στα Γιάννενα και διανυκτέρευση.

11η ΗΜΕΡΑ: ΓΙΑΝΝΕΝΑ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ)

Η πρωινή μας βόλτα μας στην πόλη δεν θα μπορούσε να αρχίσει με κάτι άλλο παρά με την πιο εμβληματική περαντζάδα. Αφετηρία μας η Πλατεία Μαβίλη, εδώ απ’ όπου ξεκινάνε και τα καραβάκια για το Nησάκι, γνωστό και ως νησάκι της Κυρά Φροσύνης. Βολτάρουμε στο πλακόστρωτο δίπλα στη λίμνη, κάτω από τα πελώρια πλατάνια, συντροφιά με γλάρους και πάπιες. Το δωρικής αρχιτεκτονικής άγαλμα του Ηπειρώτη διάσημου γλύπτη Θεόδωρου Παπαγιάννη «Το ζευγάρι» αποτελεί ιδανικό σημείο για φωτογραφίες. Η λίμνη των Ιωαννίνων με τους ρομαντικούς περιμετρικούς περιπάτους και τις μελαγχολικές πρωινές ομίχλες είναι το καμάρι της πόλης. Τα Ιωάννινα αποτελούν τη μεγαλύτερη πόλη της Ηπείρου αλλά και εμπορικό,  πολιτιστικό κέντρο ολόκληρης της Βορειοδυτικής Ελλάδας. Είναι χτισμένα σε υψόμετρο 450 μέτρων, στις όχθες της λίμνης Παμβώτιδας η οποία τροφοδοτεί την πόλη με μύθους και παραδόσεις αιώνων... Μετά από μια χορταστική περιήγηση αναχωρούμε με τελικό προορισμό την Αθήνα.

Αναχωρήσεις από Αθήνα

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1049 € 0 €
Twin Room 1049 € 0 €
Triple Room 1049 € 0 €
Single Room 1469 € 0 €
Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1049 € 0 €
Twin Room 1049 € 0 €
Triple Room 1049 € 0 €
Single Room 1469 € 0 €
Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1049 € 0 €
Twin Room 1049 € 0 €
Triple Room 1049 € 0 €
Single Room 1469 € 0 €
Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1049 € 0 €
Twin Room 1049 € 0 €
Triple Room 1049 € 0 €
Single Room 1469 € 0 €
Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1049 € 0 €
Twin Room 1049 € 0 €
Triple Room 1049 € 0 €
Single Room 1469 € 0 €
Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1049 € 0 €
Twin Room 1049 € 0 €
Triple Room 1049 € 0 €
Single Room 1469 € 0 €

Αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1139 € 0 €
Twin Room 1139 € 0 €
Triple Room 1139 € 0 €
Single Room 1559 € 0 €
Σημείωση:

Παρέχεται έκπτωση -80€ για κρατήσεις ΕΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση 
H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.
Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετέ το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα. Δεν απαιτούνται   διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1139 € 0 €
Twin Room 1139 € 0 €
Triple Room 1139 € 0 €
Single Room 1559 € 0 €
Σημείωση:

Παρέχεται έκπτωση -80€ για κρατήσεις ΕΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση 
H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.
Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετέ το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα. Δεν απαιτούνται   διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1139 € 0 €
Twin Room 1139 € 0 €
Triple Room 1139 € 0 €
Single Room 1559 € 0 €
Σημείωση:

Παρέχεται έκπτωση -80€ για κρατήσεις ΕΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση 
H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.
Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετέ το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα. Δεν απαιτούνται   διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1139 € 0 €
Twin Room 1139 € 0 €
Triple Room 1139 € 0 €
Single Room 1559 € 0 €
Σημείωση:

Παρέχεται έκπτωση -80€ για κρατήσεις ΕΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση 
H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.
Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετέ το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα. Δεν απαιτούνται   διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1139 € 0 €
Twin Room 1139 € 0 €
Triple Room 1139 € 0 €
Single Room 1559 € 0 €
Σημείωση:

Παρέχεται έκπτωση -80€ για κρατήσεις ΕΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση 
H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.
Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετέ το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα. Δεν απαιτούνται   διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1139 € 0 €
Twin Room 1139 € 0 €
Triple Room 1139 € 0 €
Single Room 1559 € 0 €
Σημείωση:

Παρέχεται έκπτωση -80€ για κρατήσεις ΕΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση 
H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.
Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετέ το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα. Δεν απαιτούνται   διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.

Αναχωρήσεις από Κύπρο

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1439 € 0 €
Twin Room 1439 € 0 €
Triple Room 1439 € 0 €
Single Room 1859 € 0 €
Σημείωση:

Με τους φόρους και το αεροπορικό Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα.

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα  περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και οι αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις  αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens" από 50 € το άτομο με μεταφορές.

 

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1439 € 0 €
Twin Room 1439 € 0 €
Triple Room 1439 € 0 €
Single Room 1859 € 0 €
Σημείωση:

Με τους φόρους και το αεροπορικό Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα.

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα  περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και οι αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις  αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens" από 50 € το άτομο με μεταφορές.

 

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1439 € 0 €
Twin Room 1439 € 0 €
Triple Room 1439 € 0 €
Single Room 1859 € 0 €
Σημείωση:

Με τους φόρους και το αεροπορικό Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα.

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα  περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και οι αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις  αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens" από 50 € το άτομο με μεταφορές.

 

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1439 € 0 €
Twin Room 1439 € 0 €
Triple Room 1439 € 0 €
Single Room 1859 € 0 €
Σημείωση:

Με τους φόρους και το αεροπορικό Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα.

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα  περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και οι αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις  αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens" από 50 € το άτομο με μεταφορές.

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1439 € 0 €
Twin Room 1439 € 0 €
Triple Room 1439 € 0 €
Single Room 1859 € 0 €
Σημείωση:

Με τους φόρους και το αεροπορικό Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα.

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα  περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και οι αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις  αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens" από 50 € το άτομο με μεταφορές.

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1439 € 0 €
Twin Room 1439 € 0 €
Triple Room 1439 € 0 €
Single Room 1859 € 0 €
Σημείωση:

Με τους φόρους και το αεροπορικό Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα.

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα  περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και οι αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις  αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens" από 50 € το άτομο με μεταφορές.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

 • Πολύ καλά ξενοδοχεία 4* sup.
 • Ημιδιατροφή
 • Εκδρομή στο Κότορ, στο Μαυροβούνιο.
 • Μετακινήσεις, ξεναγήσεις, επισκέψεις όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα.
 • Έλληνας ξεναγός/αρχηγός.
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.

Προσοχή: Οι φόροι των πόλεων και των ξενοδοχείων καθώς και τα φιλοδωρήματα περιλαμβάνονται στην τελική τιμή και δεν πληρώνονται τοπικά, όπως συμβαίνει συνήθως.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

 • Είσοδοι στους επισκεπτόμενους χώρους.

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΤΑΞΙΔΙΟΥ

Παρακαλούμε να αποστείλετε φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στο e-mail του ταξιδιωτικού συμβούλου (πωλητή), με τον οποίο έχετε συνομιλήσει
Χωρίς την άμεση αποστολή φωτοτυπίας του διαβατηρίου δεν θα μπορεί να περιληφθεί η ασφάλεια της προκαταβολής σας στην επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια που περιλαμβάνει το Versus στα προγράμματά του. Αν δεν έχετε e-mail, μπορείτε να προσκομίσετε μια φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στα γραφεία μας.
Κράτηση γίνεται μόνο με τα πλήρη στοιχεία σας (διεύθυνση με ταχυδρομικό κώδικα, τηλέφωνα, e-mail κ.λπ.). Αν θέλετε να συμπεριλάβετε και άλλα άτομα στην κράτησή σας, θα πρέπει να μας γνωρίσετε και τα δικά τους πλήρη στοιχεία.
Η κράτησή σας είναι έγκυρη και η κατοχύρωση των προσφορών γίνεται μόνο με κατάθεση της προκαταβολής. 

 

ΔΩΡΕΑΝ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΟΔΗΓΟΙ VERSUS
Το Versus Travel, προσπαθώντας να καλύψει το κενό της ελληνικής αγοράς σε ταξιδιωτικούς οδηγούς στην ελληνική γλώσσα για τις χώρες που επισκέπτεται, εγκαινιάζει την έκδοση μιας σειράς ποιοτικών ταξιδιωτικών βιβλίων-οδηγών (προϊόν της μεγάλης μας ταξιδιωτικής εμπειρίας), που προσφέρονται δωρεάν στους ταξιδιώτες της κάθε εκδρομής.

 

ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ταξιδιωτική ασφάλεια

Extra Παροχές Υγείας στην ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ

• Δωρεάν 8 επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς και εκπτώσεις σε χειρουργικές και ιατρικές πράξεις στα εξωτερικά ιατρεία της Ευρωκλινικής Αθηνών.
• Τηλεφωνική εξυπηρέτηση 24 ώρες το 24ωρο στο τηλέφωνο 1011.
• Δωρεάν ένα παιδιατρικό check up και 8 δωρεάν επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς στην Ευρωκλινική Παίδων (αφορά σε παιδιά και εγγόνια των ταξιδιωτών μας).

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ:

• Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι έχετε διαβάσει το παρόν πρόγραμμα, το έχετε κατανοήσει και συμφωνείτε με τα αναγραφόμενα.
• Συμμετοχή επίσης στην εκδρομή σημαίνει ότι αναντίρρητα αποδέχεστε τους Όρους Συμμετοχής που αναγράφονται στην τελευταία σελίδα της μπροσούρας μας και στο site μας στο Internet. Αν θέλετε να διαβάσετε τους Όρους Συμμετοχής, παρακαλούμε ζητήστε να σας αποσταλούν.
• Συμμετοχή δηλώνετε επικοινωνώντας με το τμήμα πωλήσεων, δίνοντας αναλυτικά τα στοιχεία που σας ζητούνται και καταθέτοντας προκαταβολή 1.000 € κατ’ άτομο εντός της χρονικής προθεσμίας που θα σας δοθεί από το τμήμα πωλήσεων.
• Η πληρωμή της προκαταβολής γίνεται είτε με χρήση μετρητών ή στην περίπτωση χρήσης πιστωτικής κάρτας με εφάπαξ χρέωση.
• 12-18 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ. Εφόσον επιθυμείτε, μπορείτε να αποπληρώσετε το ταξίδι σας κάνοντας χρήση πιστωτικής κάρτας και συμμετέχοντας σε πρόγραμμα άτοκων δόσεων (έως και 18). Σας συστήνουμε, προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, να ενημερωθείτε έγκαιρα είτε από το τμήμα πωλήσεων, είτε από το λογιστήριο για τις πιστωτικές κάρτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα άτοκων δόσεων. 
• Το διαβατήριό σας θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 6μηνη ισχύ.
• Βεβαιωθείτε πως το διαβατήριό σας έχει κενές σελίδες, ισάριθμες με τον αριθμό των χωρών που θα επισκεφθείτε.
• Το γραφείο μας δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε πρόβλημα λόγω μη ανανέωσης του διαβατηρίου σας.
• Οι ταξιδιώτες μη Ελληνικής υπηκοότητας ή οι κάτοχοι μη Ελληνικών διαβατηρίων οφείλουν να επικοινωνούν κατ’ ιδίαν με την πρεσβεία της χώρας στην οποία επιθυμούν να ταξιδέψουν, για να πληροφορηθούν τα όποια διαδικαστικά για την έκδοση βίζας, εφόσον αυτή απαιτείται. Το Versus Travel δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν πρόβλημα που ενδεχομένως παρουσιαστεί σε κάποιο αεροδρόμιο.
• Σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και στην Τουρκία, μπορείτε να ταξιδέψετε με αστυνομική ταυτότητα νέου τύπου. Διευκρινίζουμε ότι αυτό γίνεται μόνο με πολιτική ταυτότητα και όχι με υπηρεσιακή. Ενημερωθείτε σχετικά από το τμήμα πωλήσεων του γραφείου μας.

Έως 12 άτοκες μηνιαίες δόσεις

* Αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη

H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.

Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετέ το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα.

Δεν απαιτούνται  διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.

**Αναχωρήσεις από  Λάρνακα

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και οι αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις  αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens" από 50 € το άτομο με μεταφορές.

 

Ένα ξεχωριστό ταξίδι με στόχο να μάς μυήσει στα μυστικά της τοπικής κουλτούρας, εξερευνώντας  κρυμμένους θησαυρούς. Ανακαλύπτουμε την ιστορία των Δαλματικών Ακτών, εξερευνούμε το «Σαιν Τροπέ των Βαλκανίων», το Ντουμπρόβνικ, περιηγούμαστε στη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Δαλματίας, το Σπλιτ, και φθάνουμε έως τη «νύμφη της Αδριατικής» όπως το αποκαλούν για την ομορφιά του, το επιβλητικό Κότορ, καταλήγοντας στην μεσαιωνική Μπούντβα, η οποία ιδρύθηκε από Έλληνες! Τα άγνωστα Βαλκάνια, με πόλεις που φιγουράρουν στη λίστα της UNESCO ως μνημεία παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς,  αρχαιολογικούς χώρους ανεκτίμητης αξίας και ακτές που κερδίζουν διαρκώς την εκτίμηση των διεθνών μέσων ενημέρωσης, η γειτονική μας χώρα, Αλβανία, είναι προορισμός που μας προσφέρει κάτι το διαφορετικό από ό,τι έχουμε συνηθίσει μέχρι τώρα, και σίγουρα αξίζει να μάθουμε ένα προς ένα τα μυστικά της...

 • Ημιδιατροφή σε όλο το πρόγραμμα.
 • Διαμονή σε πολύ καλά ξενοδοχεία 4*.
 • Διανυκτέρευση στο πανέμορφο Ντουμπρόβνικ, το κοσμοπολίτικο Σπλιτ, την μεσαιωνική Μπούντβα, τους ειδυλλιακούς Αγίους Σαράντα, την ιστορική Ποντγκόριτσα, τα Τίρανα και τα γραφικά Γιάννενα
 • Διαμονή στο Σπλιτ, στην καρδιά των Δαλματικών Ακτών για να απολαύσουμε τη Νότια Κροατία και όχι να την «ξεπετάξουμε» με ημερήσιες εκδρομές.
 • Επίσκεψη στον Καθεδρικό ναό του Σπλιτ, πιθανώς ο αρχαιότερος της Ευρώπης, στον ρωμαϊκό ναό του Δία και στο Παλάτι του Δοκλητιανού με τα ατμοσφαιρικά κελάρια του, ένα εντυπωσιακό σύμπλεγμα μνημείων στο ιστορικό κέντρο της πόλης, με ξενάγηση από διπλωματούχο ξεναγό επιπλέον του Έλληνα αρχηγού.
 • Μετάβαση το Κότορ, τη γραφική πόλη του Μαυροβουνίου. Απολαμβάνουμε και εδώ την ξενάγησή μας, παρατηρώντας παράλληλα και το απίστευτο τοπίο, αλλά και τα μνημεία της πόλης, όπως τον ρωμανικού ρυθμού καθεδρικό. Αφού αναχωρήσουμε, περνάμε από το φιόρδ του Περάστ και φθάνουμε στην Μπούντβα, όπου ακολουθεί διανυκτέρευση.
 • Εμπειρότατος στην περιοχή Έλληνας αρχηγός.
 • Και το πιο βασικό: Σπάνια διαμονή στο πολύ ακριβό Ντουμπρόβνικ, στην παραλία της πόλης και όχι σε ξενοδοχείο που βρίσκεται αρκετές δεκάδες χιλιόμετρα μακριά από το Ντουμπρόβνικ, κυριολεκτικά σε άλλη πόλη!
 • Επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο του Βουθρωτού και στην αρχαία Απολλωνία, σπουδαίες ελληνικές αποικίες.
 • Περιήγηση στα γραφικά στενά της παλιάς πόλης στο Αργυρόκαστρο, πόλη-μνημείο της UNESCO.
 • Πλήρης πανοραμικός γύρος στις μεγαλύτερες πόλεις της Αλβανίας.
 • Επίσκεψη και διανυκτέρευση στη ρομαντική πόλη των Ιωαννίνων.

Highlights

 • Ανακαλύψτε το «μαργαριτάρι της Αδριατικής» το πανέμορφο Ντουμπρόβνικ.
 • Θαυμάστε τη μεσαιωνική οχυρωμένη πόλη του Ντουμπρόβνικ.
 • Γνωρίστε το Σπλιτ, στην καρδιά των Δαλματικών Ακτών.
 • Περπατήστε στο μεσαιωνικό Κότορ, στο Μαυροβούνιο.
 • Απολαύστε τη μαγευτική θέα των Δαλματικών Ακτών σε βόλτα με τελεφερίκ.
 • Απολαύστε τη γραφική Μπούντβα με τον κοσμοπολίτικο αέρα της.
 • Γνωρίστε τους Αγίους Σαράντα, που έχουν χαρακτηριστεί ως «Αλβανική Ριβιέρα»
 • Ανακαλύψτε τον αρχαιολογικό χώρο του Βουθρωτού και την αρχαία Απολλωνία, σπουδαίες ελληνικές αποικίες.
 • Περιηγηθείτε στα γραφικά στενά της παλιάς πόλης στο Αργυρόκαστρο, πόλη-μνημείο της UNESCO.
 • Γνωρίστε τα ανεξερεύνητα Βαλκάνια και το Μαυροβούνιο ή αλλιώς «Μόντε Κάρλο των Βαλκανίων»

Σχόλια Πελατών

Παρόμοιοι Προορισμοί

Μόνο στο Versus Travel

 • Πολύ καλά ξενοδοχεία 4* sup, ημιδιατροφή
 • Διαμονή στο πανέμορφο Ντουμπρόβνικ μέσα στην πόλη

Περίοδοι

 • Μάιος - Ιούνιος 2021
 • Καλοκαίρι 2021

Αναχωρήσεις

28/4, 19/5, 23/6, 21/7, 25/8, 22/9Bonus Online Κράτησης

Χάρτης Ταξιδιού Δαλματικές Ακτές, Μαυροβούνιο, Αλβανία 11ήμερο Οδική διαδρομή | Ιούλιος 2020 - Σεπτέμβριος 2021

Πληροφορίες για τις Χώρες Countries Info