fb

Αλβανία - Γύρος στις μεγαλύτερες πόλεις της Αλβανίας | 2020

Διάρκεια: 7 ΗΜΕΡΕΣ

τιμή από 690€

Ταυτότητα ταξιδιού

Τόσο κοντά μας, κι όμως τόσο μακριά από την ταξιδιωτική μας ατζέντα, η Αλβανία είναι ένας προορισμός που αποδεικνύεται εξαιρετικά ελκυστικός.

Με πόλεις που φιγουράρουν στη λίστα με της UNESCO ως μνημεία παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς,  αρχαιολογικούς χώρους ανεκτίμητης αξίας και ακτές στην Αδριατική που κερδίζουν διαρκώς την εκτίμηση των διεθνών μέσων ενημέρωσης, η γειτονική μας χώρα είναι προορισμός που μας προσφέρει κάτι το διαφορετικό από ό,τι έχουμε συνηθίσει μέχρι τώρα, και σίγουρα αξίζει να τη γνωρίσουμε καλύτερα.

Ειδικά για εμάς τους Έλληνες, ένα ταξίδι στην Αλβανία θα μας φέρει σε επαφή και με πολλές ψηφίδες της δικής μας ιστορίας, μια και η ελληνική σφραγίδα σε πόλεις και μνημεία είναι ιδιαίτερα έντονη.


Ο μεγάλος άγνωστος των Βαλκανίων, μια γωνιά της Ευρώπης ερμητικά κλειστή μέχρι πριν από κάποια (όχι και τόσο πολλά) χρόνια, η Αλβανία αποκαλύπτει ένα προς ένα τα μυστικά της σε ένα χορταστικό 7ήμερο πρόγραμμα που περιλαμβάνει επισκέψεις στις πιο σημαντικές πόλεις και αξιοθέατα της γειτονικής χώρας. Από τα Τίρανα και το Δυρράχιο, μέχρι το Αργυρόκαστρο και την Κορυτσά, το πρόγραμμα του ταξιδιού στην Αλβανία προσφέρει μια εμπεριστατωμένη γνωριμία με τη χώρα, με σωστή διάρκεια και προσεκτικά επιλεγμένες διαδρομές ανάμεσα στα σημεία επίσκεψης.

Μόνο Στο Versus

Η ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ VERSUS

Το πρόγραμμά μας περιλαμβάνει:

  • Με ιδανικές πτήσεις για τα Τίρανα και όχι μετάβαση οδικώς.
  • Πλήρης πανοραμικός γύρος στις μεγαλύτερες πόλεις της Αλβανίας.
  • Επίσκεψη σε πολύ σημαντικούς αρχαιολογικούς χώρους όπως το Βουθρωτό και την Απολλωνία.
  • Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 4*.
  • Έμπειρος Έλληνας οδηγός.
  • Είσοδος σε αξιοθέατα.
  • Τοπικός ξεναγός επιπλέον του Έλληνα αρχηγού.
  • Διανυκτέρευση στην ιστορική Κορυτσά.
  • Επίσκεψη στη Δερβιτσάνη, ένα από τα πιο γνωστά ελληνόφωνα χωριά της βόρειας Ηπείρου.

1η ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ – ΤΙΡΑΝΑ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος της Αθήνας και απευθείας πτήση για την πρωτεύουσα της Αλβανίας, τα Τίρανα. Άφιξη στο αεροδρόμιο των Τιράνων, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας, σε κεντρική τοποθεσία της πόλης. Εφόσον το επιτρέπει ο χρόνος, θα κάνουμε μια πρώτη βόλτα στο κέντρο των Τιράνων. Διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ: ΤΙΡΑΝΑ – ΔΥΡΡΑΧΙΟ – ΤΙΡΑΝΑ

Πρωινή ξενάγηση στην αλβανική πρωτεύουσα, για να επισκεφθούμε μεταξύ άλλων το ιστορικό τέμενος Εθέμ-Μπέη (κτίσμα του 1819 ή 1821), καθώς και το Εθνικό Μουσείο, το μεγαλύτερο στην Αλβανία, με εκθέματα από ευρύτερη περιοχή που μας ταξιδεύουν μέχρι τον 4ο π.Χ. αιώνα. Το μεσημέρι θα μεταβούμε οδικώς προς τις αδριατικές ακτές και το το Δυρράχιο (Durrës), περίπου 40 χλμ. δυτικά των Τιράνων.
Χτισμένο στα ερείπια της αρχαίας Επιδάμνου, αποικίας των Κερκυραίων, το Δυρράχιο είναι το μεγαλύτερο λιμάνι και εμπορικό κέντρο της Αλβανίας. Μεταξύ άλλων, θα δούμε εδώ το ρωμαϊκό αμφιθέατρο του 2ου μ.Χ. αι. και τα ενετικά τείχη. Μετά το τέλος της ξενάγησης θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μας στα Τίρανα. Διανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ: ΤΙΡΑΝΑ – ΒΕΡΑΤΙ – ΦΙΕΡΙ – ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ – ΑΥΛΩΝΑΣ

Πρωινή αναχώρηση για το Βεράτι (Berati), περίπου 130 χλμ. νότια των Τιράνων. Είναι μια πολύ όμορφη πόλη, γνωστή επίσης με τον χαρακτηρισμό «η Λευκή πόλη των 1.000 παραθύρων», το κάστρο της μάλιστα, όπως και το μεσαιωνικό της κέντρο, είναι μνημεία παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO. Θα ξεναγηθούμε στην πόλη με τις βυζαντινές εκκλησίες και τα οθωμανικά τζαμιά, ενώ θα δούμε και το μουσείο του σημαντικού αγιογράφου Ονούφριου Νεοκαστρίτη (16ο αι.).
Κατόπιν συνεχίζουμε με ρότα προς την Αδριατική και αφού κάνουμε μία σύντομη στάση στον ναό του Κοσμά του Αιτωλού στο Φιέρι (Fier), θα φτάσουμε στον αρχαιολογικό χώρο της Απολλωνίας Ιλλυρικής (ή Απολλωνία κατ’ Επίδαμνον), όπου και θα ξεναγηθούμε στα ερείπια της αρχαίας αποικίας των Κερκυραίων και Κορινθίων. Στη συνέχεια αναχωρούμε για τον τελικό προορισμό μας σήμερα, τον Αυλώνα (Vlöre), όπου και θα διανυκτερεύσουμε.

4η ΗΜΕΡΑ: ΑΥΛΩΝΑΣ – ΑΓΙΟΙ ΣΑΡΑΝΤΑ

Αφού πραγματοποιήσουμε μια σύντομη περιήγηση στον Αυλώνα, το δεύτερο μεγαλύτερο λιμάνι της Αλβανίας, θα αναχωρήσουμε οδικώς με προορισμό μας τους Αγίους Σαράντα (Sarandë), ακολουθώντας μια ιδιαίτερα γραφική παράκτια διαδρομή περίπου 135 χιλιομέτρων. Αφού τακτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο μας, θα εξερευνήσουμε την πόλη και θα απολαύσουμε την πανοραμική θέα από το κάστρο Λεκουρέσι (κτίσμα του 1537 δια χειρός Σουλεϊμάν του Μεγαλοπρεπή), με το βλέμμα μας να φτάνει απέναντι στην Κέρκυρα και το Ιόνιο πέλαγος. Σημειώστε πως ο διεθνής Τύπος έχει χαρακτηρίσει τους Αγίους Σαράντα, και την ευρύτερη περιοχής της λεγόμενης αλβανικής Ριβιέρα, ως έναν ραγδαία αναδυόμενο τουριστικό προορισμό στη Μεσόγειο. Διανυκτέρευση.

5η ΗΜΕΡΑ: ΑΓΙΟΙ ΣΑΡΑΝΤΑ – ΒΟΥΘΡΩΤΟ – ΔΕΡΒΙΤΣΑΝΗ – ΑΡΓΥΡΟΚΑΣΤΡΟ

Το πρωί αναχωρούμε για το Βουθρωτό, τον σημαντικότερο αρχαιολογικό χώρο της Αλβανίας και μνημείο της UNESCO, όπου σώζεται αρχαίο θέατρο της ελληνιστικής περιόδου, ερείπια από ρωμαϊκό παλάτι με ψηφιδωτά δάπεδα, καθώς και ένα περίτεχνο χριστιανικό βαπτιστήριο του 6ου αι. που επίσης διατηρεί πολύχρωμο ψηφιδωτό δάπεδο. Στη συνέχεια, μια ορεινή διαδρομή θα μας φέρει στο ελληνόφωνο χωριό της Δερβιτσάνης, έδρα της οργάνωσης «Ομόνοια», όπου και θα κάνουμε μία στάση. Ο τελικός μας προορισμός σήμερα είναι το πανέμορφο Αργυρόκαστρο (Gjirokaster), όπου θα ξεναγηθούμε, αφού πρώτα τακτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο μας.
Ο νομπελίστας Αλβανός συγγραφέας Ισμαήλ Κανταρέ έγραφε για το Αργυρόκαστρο: «Είναι ίσως η πιο κατηφορική πόλη στον κόσμο… σίγουρα το μοναδικό μέρος όπου αν γλιστρούσες στην άκρη ενός δρόμου, κινδύνευες να βρεθείς πάνω σε μια σκεπή. Κι αυτό, ιδίως οι μεθυσμένοι το γεύονταν πότε-πότε…» Είναι όντως μια πόλη με αρκετή υψομετρική διαφορά ανάμεσα στις γειτονιές της, στα γραφικά στενά των οποίων και θα περιηγηθούμε. Όπως σωστά μαντέψατε, η πανέμορφη αυτή παλιά πόλη είναι ακόμα ένα μνημείο της UNESCO. Διανυκτέρευση. 

6η ΗΜΕΡΑ: ΑΡΓΥΡΟΚΑΣΤΡΟ – ΤΕΠΕΛΕΝΙ – ΚΟΡΥΤΣΑ

Ολοκλήρωση της ξενάγησης στο Αργυρόκαστρο και αναχώρηση μέσω του ιστορικού Τεπελενίου (Tepelenë), τη γενέτειρα του Αλή Πασά, όπου θα κάνουμε στάση, πριν συνεχίσουμε την διαδρομή μας για την Κορυτσά (Korçë). Αφού τακτοποιηθούμε στα δωμάτιά μας, θα περιηγηθούμε στην πόλη της Κορυτσάς και θα επισκεφθούμε το Εθνικό Μουσείο Μεσαιωνικής Τέχνης. Διανυκτέρευση.

7η ΗΜΕΡΑ: ΚΟΡΥΤΣΑ – ΛΙΜΝΗ ΟΧΡΙΔΑΣ – ΕΛΜΠΑΣΑΝ – ΤΙΡΑΝΑ – ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΘΗΝΑ

Πρωινή αναχώρηση για τη λίμνη της Οχρίδας, από τους πιο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς στη χώρα, με επισκέπτες από όλα τα Βαλκάνια. Αφού κάνουμε μια σύντομη στάση σε κάποιο από τα παραλίμνια χωριά για ένα σύντομο καφέ, θα συνεχίσουμε για το Νεόκαστρο ή Ελμπασάν (Elbasan). Αφού θαυμάσουμε από κοντά τα εντυπωσιακά τείχη του κάστρου και τα θεμέλια της παλαιοχριστιανικής βασιλικής, θα συνεχίσουμε για το αεροδρόμιο των Τιράνων προκειμένου να επιβιβαστούμε σε απευθείας πτήση για την επιστροφή μας, το απόγευμα της ίδιας ημέρας, στην Αθήνα.

 

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό.
Το τελικό ενημερωτικό αποστέλλεται περίπου 3-5 ημέρες πριν από την εκάστοτε αναχώρηση

 

Περιλαμβάνονται

• Αεροπορικά εισιτήρια με επιστροφή σε οικονομική θέση.
• Όλες οι μεταφορές από και προς τα αεροδρόμια εξωτερικού.
• 6 διανυκτερεύσεις σε 4* ξενοδοχεία.  
• Πρωινό μπουφέ καθημερινά.
• Δείπνο καθημερινά σε τοπικά εστιατόρια. 
• Οι φόροι των πόλεων και των ξενοδοχείων καθώς και φιλοδωρήματα περιλαμβάνονται στην τελική τιμή και  δεν πληρώνονται τοπικά.
• Εκδρομές, μετακινήσεις, περιηγήσεις και ξεναγήσεις όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα. 
• Έμπειρος Έλληνας αρχηγός.
• Ελληνόφωνος τοπικός ξεναγός σε όλες τις ξεναγήσεις ανάλογα με το πρόγραμμα.  
• Είσοδοι στους αρχαιολογικούς χώρους Βουθρωτού και Απολλωνίας καθώς και στο Εθνικό Μουσείο Μεσαιωνικής Τέχνης.
• Ασφάλεια αστικής ευθύνης.

Αναχωρήσεις από Κύπρο
Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνονται οι φόροι, ο επίναυλος καυσίμων, τα φιλοδωρήματα, τα αχθοφορικά (όπου είναι δυνατόν), και η ειδική κυπριακή επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια χωρίς επιβάρυνση (ζητήστε μας τι περιλαμβάνει) εκτός από εισόδους σε μουσεία και αξιοθέατα.

Δεν περιλαμβάνονται
(δεν ισχύει για τις αναχωρήσεις από την Κύπρο)

 

  • Φόροι αεροδρομίων, επιβάρυνση καυσίμων, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά & επιπλέον πακέτο ασφάλειας, τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.α.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μία κάλυψη, και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων: € 180

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΤΑΞΙΔΙΟΥ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ
Παρακαλούμε να αποστείλετε φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στο e-mail του ταξιδιωτικού συμβούλου (πωλητή), με τον οποίο έχετε συνομιλήσει
Χωρίς την άμεση αποστολή φωτοτυπίας του διαβατηρίου δεν θα μπορεί να περιληφθεί η ασφάλεια της προκαταβολής σας στην επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια που περιλαμβάνει το Versus στα προγράμματά του. Αν δεν έχετε e-mail, μπορείτε να προσκομίσετε μια φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στα γραφεία μας.
Κράτηση γίνεται μόνο με τα πλήρη στοιχεία σας (διεύθυνση με ταχυδρομικό κώδικα, τηλέφωνα, e-mail κλπ.). Αν θέλετε να συμπεριλάβετε και άλλα άτομα στην κράτησή σας, θα πρέπει να μας γνωρίσετε και τα δικά τους πλήρη στοιχεία.
Η κράτησή σας είναι έγκυρη και η κατοχύρωση των προσφορών γίνεται μόνο με κατάθεση της προκαταβολής.
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ, πριν την κατάθεση της προκαταβολής σας, με σκοπό να καταχωρηθεί η κράτησή σας και στη συνέχεια το ποσό της κατάθεσής σας στον φάκελό σας. Παρακαλούμε μην παραλείψετε να μας ενημερώσετε. Για την αποφυγή κάθε ταλαιπωρίας σας, παρακαλούμε ελέγχετε το ημερήσιο πιστωτικό όριο συναλλαγών των πιστωτικών και χρεωστικών καρτών σας, πριν προβείτε στην όποια συναλλαγή με το Versus Travel.

 


ΔΩΡΕΑΝ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΟΔΗΓΟΙ VERSUS
Το Versus Travel, προσπαθώντας να καλύψει το κενό της Ελληνικής αγοράς σε ταξιδιωτικούς οδηγούς στην Ελληνική γλώσσα για τις χώρες που επισκέπτεται, εγκαινιάζει την έκδοση μιας σειράς ποιοτικών ταξιδιωτικών βιβλίων – οδηγών (προϊόν της μεγάλης μας ταξιδιωτικής εμπειρίας), που προσφέρονται δωρεάν στους ταξιδιώτες της κάθε εκδρομής.

 

 

ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ταξιδιωτική Ασφάλεια

Extra Παροχές Υγείας στην ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ

• Δωρεάν 8 επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς και εκπτώσεις σε χειρουργικές και ιατρικές πράξεις στα εξωτερικά ιατρεία της Ευρωκλινικής Αθηνών.
• Τηλεφωνική εξυπηρέτηση 24 ώρες το 24ωρο στο τηλέφωνο 1011.
• Δωρεάν ένα παιδιατρικό check up και 8 δωρεάν επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς στην Ευρωκλινική Παίδων (αφορά σε παιδιά και εγγόνια των ταξιδιωτών μας)


ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ:

• Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι έχετε διαβάσει το παρόν πρόγραμμα, το έχετε κατανοήσει και συμφωνείτε με τα αναγραφόμενα.
• Συμμετοχή επίσης στην εκδρομή σημαίνει ότι αναντίρρητα αποδέχεστε τους Όρους Συμμετοχής που αναγράφονται στην τελευταία σελίδα της μπροσούρας μας και στο site μας στο Internet. Αν θέλετε να διαβάσετε τους Όρους Συμμετοχής, παρακαλούμε ζητήστε να σας αποσταλούν.
• Συμμετοχή δηλώνετε επικοινωνώντας με το τμήμα πωλήσεων, δίνοντας αναλυτικά τα στοιχεία που σας ζητούνται και καταθέτοντας προκαταβολή 1.000 € κατ’ άτομο εντός της χρονικής προθεσμίας που θα σας δοθεί από το τμήμα πωλήσεων.
• Η πληρωμή της προκαταβολής γίνεται είτε με χρήση μετρητών ή στην περίπτωση χρήσης πιστωτικής κάρτας με εφάπαξ χρέωση.
• 12-18 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ. Εφόσον επιθυμείτε, μπορείτε να αποπληρώσετε το ταξίδι σας κάνοντας χρήση πιστωτικής κάρτας και συμμετέχοντας σε πρόγραμμα άτοκων δόσεων (έως και 18). Σας συστήνουμε, προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, να ενημερωθείτε έγκαιρα είτε από το τμήμα πωλήσεων, είτε από το λογιστήριο για τις πιστωτικές κάρτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα άτοκων δόσεων. 
• Το διαβατήριό σας θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 6μηνη ισχύ.
• Βεβαιωθείτε πως το διαβατήριό σας έχει κενές σελίδες, ισάριθμες με τον αριθμό των χωρών που θα επισκεφθείτε.
• Το γραφείο μας δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε πρόβλημα λόγω μη ανανέωσης του διαβατηρίου σας.
• Οι ταξιδιώτες μη Ελληνικής υπηκοότητας ή οι κάτοχοι μη Ελληνικών διαβατηρίων οφείλουν να επικοινωνούν κατ’ ιδίαν με την πρεσβεία της χώρας στην οποία επιθυμούν να ταξιδέψουν, για να πληροφορηθούν τα όποια διαδικαστικά για την έκδοση βίζας, εφόσον αυτή απαιτείται. Το Versus Travel δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν πρόβλημα που ενδεχομένως παρουσιαστεί σε κάποιο αεροδρόμιο.
• Σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και στην Τουρκία, μπορείτε να ταξιδέψετε με αστυνομική ταυτότητα νέου τύπου. Διευκρινίζουμε ότι αυτό γίνεται μόνο με πολιτική ταυτότητα και όχι με υπηρεσιακή. Ενημερωθείτε σχετικά από το τμήμα πωλήσεων του γραφείου μας. 


* Αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη
H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.
Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετέ το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα.
Δεν απαιτούνται  διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.

**Αναχωρήσεις από  Λάρνακα
Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και οι αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις  αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “StopoverAthens" από 50 € το άτομο με μεταφορές.

Η ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ VERSUS

Το πρόγραμμά μας περιλαμβάνει:

  • Με ιδανικές πτήσεις για τα Τίρανα και όχι μετάβαση οδικώς.
  • Πλήρης πανοραμικός γύρος στις μεγαλύτερες πόλεις της Αλβανίας.
  • Επίσκεψη σε πολύ σημαντικούς αρχαιολογικούς χώρους όπως το Βουθρωτό και την Απολλωνία.
  • Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 4*.
  • Έμπειρος Έλληνας οδηγός.
  • Είσοδος σε αξιοθέατα.
  • Τοπικός ξεναγός επιπλέον του Έλληνα αρχηγού.
  • Διανυκτέρευση στην ιστορική Κορυτσά.
  • Επίσκεψη στη Δερβιτσάνη, ένα από τα πιο γνωστά ελληνόφωνα χωριά της βόρειας Ηπείρου.

Highlights

  • Επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο του Βουθρωτού και στην αρχαία Απολλωνία, σπουδαίες ελληνικές αποικίες.
  • Περιήγηση στα γραφικά στενά της παλιάς πόλης στο Αργυρόκαστρο, πόλη-μνημείο της UNESCO.
  • Επίσκεψη στη Δερβιτσάνη, από τα πιο σημαντικά ελληνόφωνα χωριά στη βόρεια Ήπειρο.
  • Ξενάγηση στο Βεράτι, ακόμη μία πόλη που φιγουράρει στον κατάλογο παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO.
  • Βόλτα στη λίμνη Οχρίδα αλλά και στις ακτές στην Αδριατική, τμήμα της αλβανικής Ριβιέρα.

Μόνο στο Versus Travel

  • Με ιδανικές πτήσεις για τα Τίρανα και όχι μετάβαση οδικώς
  • Πλήρης πανοραμικός γύρος στις μεγαλύτερες πόλεις της Αλβανίας.
  • Επίσκεψη σε πολύ σημαντικούς αρχαιολογικούς χώρους όπως το Βουθρωτό και την Απολλωνία.

Χάρτης Ταξιδιού Αλβανία - Γύρος στις μεγαλύτερες πόλεις της Αλβανίας | 2020