Κέρκυρα | Ιούλιος - Σεπτέμβριος 2020

Διάρκεια: 7 ΗΜΕΡΕΣ

τιμή από 679€

Μόνο Στο Versus

Η διαφορετικότητα του Versus

Το ταξίδι πραγματοποιείται σε μικρές ταξιδιωτικές ομάδες –

Διπλανή θέση στο πούλμαν κενή, εκτός αν είστε οικογένεια

 

 • Διαμονή στο Divani Corfu Palace 4* με ημιδιατροφή καθημερινά.
 • Ξεναγήσεις στα σημαντικότερα μνημεία και αξιοθέατα για να απολαύσετε αυτό το ταξίδι έτσι όπως μόνο το Versus Travel σχεδιάζει και υλοποιεί, δίνοντας έμφαση στο πολιτιστικό στοιχείο.
 • Επισκέψεις σε τοπικές μονάδες παραγωγής και συνεταιρισμούς, όπως το εργοστάσιο παρασκευής κουμκουάτ Μαυρομάτη, η Μελισσοκομική Κέρκυρας Βασιλάκης, οι αμπελώνες του Κτήματος Θεοτόκη και το Οικολογικό Αγρόκτημα Βιόπορος.
 • Ολοκληρωμένη περιήγηση στα «κρυμμένα» χωριά του νησιού, σε διαδρομές που καλύπτουν κάθε απομονωμένο κομμάτι του, όπως η Παλαιά Περίθεια και οι Περουλάδες στα βόρεια και ο Πέλεκας και η Λευκίμμη στα νότια της Κέρκυρας.
 • Επίσκεψη στο Μον Ρεπό, στο Αχίλλειο, στην Παλαιοκαστρίτσα, στο Ποντικονήσι, στο Canal d’ Amour και το Παρατηρητήριο Κάιζερ.
 • Τοπικός ξεναγός στα αξιοθέατα και στους αρχαιολογικούς χώρους για εμπεριστατωμένες ξεναγήσεις.
 • Προαιρετική κρουαζιέρα σε Παξούς και Αντίπαξους.

1η ημέρα: Άφιξη στην Κέρκυρα

Αναχώρηση από την Αθήνα οδικώς για την Ηγουμενίτσα και από εκεί με πλοίο στην Κέρκυρα. Άφιξη και εγκατάσταση στο ξενοδοχείο μας.

2η ημέρα: Εργοστάσιο Κουμκουάτ Μαυρομάτη – Μονή Παλαιοκαστρίτσας – Πέλεκας – Κτήμα Θεοτόκη – Παρατηρητήριο Κάιζερ – Σιναράδες

Η μέρα μας αρχίζει με την επίσκεψη στο εργοστάσιο παρασκευής Κουμκουάτ Μαυρομάτη, όπου θα μάθουμε τα πάντα για το πιο διάσημο προϊόν του νησιού. Πώς συλλέγεται η πρώτη ύλη, πώς γίνεται η επεξεργασία του κουμκουάτ και πώς καταλήγει στα χαρακτηριστικά γυάλινα μπουκάλια. Συνεχίζουμε προς την Παλαιοκαστρίτσα και την πασίγνωστη μονή της. Η μονή χρονολογείται από τον 13ο αιώνα, όπως φανερώνει η χρονολογία «1228» που είναι χαραγμένη στην πύλη της. Σύμφωνα με την παράδοση, στο σημείο όπου χτίστηκε το μοναστήρι, βρέθηκε η εικόνα της Παναγίας. Ανεκτίμητης αξίας εικόνες από τη βυζαντινή και τη μεταβυζαντινή περίοδο κοσμούν το εσωτερικό της. Στους χώρους της μονής υπάρχει ένα παραδοσιακό ελαιοτριβείο, ενώ λειτουργεί και ένα μικρό μουσείο που φιλοξενεί μια συλλογή από ιερά άμφια, ιερά βιβλία, θρησκευτικά κειμήλια και σκεύη, αλλά και τα... οστά φάλαινας, που λέγεται ότι σκότωσε ένας ψαράς τον 19ο αιώνα. Το φυσικό τοπίο μαγεύει και η θέα της μονής στο Ιόνιο κόβει την ανάσα.
Ακολουθούν δύο επισκέψεις σε ονομαστές μονάδες παραγωγής τοπικών προϊόντων, όπου θα γνωρίσουμε από κοντά τον τρόπο λειτουργίας τους. Πρόκειται για τη Μελισσοκομική Κέρκυρας Βασιλάκης, για μέλι, γύρη, βασιλικό πολτό, και το Κτήμα Θεοτόκη, έναν αμπελώνα περιτριγυρισμένο από έλατα και ελιές. Θα συνεχίσουμε προς τη Γλυφάδα, τη γνωστή κοσμοπολίτικη παραλία του νησιού, και τον Πέλεκα, ένα γραφικό καταπράσινο χωριό με μαγευτικό ηλιοβασίλεμα. Αυτό το ηλιοβασίλεμα θα απολαύσουμε από το ίδιο σημείο όπου στεκόταν ο αυτοκράτορας της Γερμανίας Γουλιέλμος Β΄ για να το δει. Ο ειδικά διαμορφωμένος χώρος ονομάζεται Παρατηρητήριο του Κάιζερ και προσφέρει ανεμπόδιστη θέα τόσο στο πέλαγος όσο και στο εσωτερικό του νησιού. Η ημέρα μας θα ολοκληρωθεί στο πανέμορφο χωριό Σιναράδες. Οι πλακόστρωτοι δρόμοι και τα κτίριά του δίνουν την εικόνα ενός παραδοσιακού χωριού που σε καλεί να το… περπατήσεις. Στο χωριό υπάρχουν 12 εκκλησίες, µε πιο σημαντικές τον Άγιο Νικόλαο και τον Άγιο Σπυρίδωνα. Οι Σιναράδες διαθέτουν Λαογραφικό Μουσείο, Φιλαρμονική Ορχήστρα και Πνευματικό κέντρο. Ένα υπέροχο πευκοδάσος έξω από το χωριό προσφέρει μαγευτική θέα στο Γιαλισκάρι και στην παραλία της Μαύρης Άµµου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας.

3η ημέρα: Παλαιόπολη – Mon Repos – Λιστόν – Παλαιό και Νέο Φρούριο – Πινακοθήκη

Στις πρώτες αρχαιολογικές ανασκαφές του 1843 βρέθηκε η Παλαιόπολη, που εκτιμάται ότι ήταν το κέντρο της πόλης. Από εδώ αρχίζει η Χερσόνησος του Κανονιού, όπου βρίσκονται τα πιο γνωστά σημεία του νησιού: το Μον Ρεπό, το Κανόνι με το Ποντικονήσι και το Καζίνο. Το Μον Ρεπό είναι μια τριώροφη έπαυλη του 19ου αι., που χτίστηκε το 1831 από τον Αγγλο αρμοστή των Ιονίων Νήσων Φρέντερικ Άνταμ για χάρη της αγαπημένης γυναίκας του, της Κερκυραίας Νίνας Παλατιανού, και παραχωρήθηκε από το 1864 ως παραθεριστική κατοικία της βασιλικής οικογένειας της Ελλάδας. Βρίσκεται στην καρδιά μιας κατάφυτης έκτασης 260 στρεμμάτων με πυκνή βλάστηση, υπέροχους κήπους και μεγάλη ποικιλία φυτών, ενσωματώνοντας παράλληλα τμήματα της αρχαίας πόλης. Στο κυρίως κτίσμα κυριαρχεί ο νεοκλασικός ρυθμός εκείνης της περιόδου, με τις λιτές φόρμες και τα μεγάλα «ανοίγματα», στα αγγλικά πρότυπα. Σήμερα φιλοξενεί το Αρχαιολογικό Μουσείο Παλαιόπολης, τα εκθέματα του οποίου καλύπτουν την περίοδο από τους αρχαϊκούς έως τους ρωμαϊκούς χρόνους. Σκοπός του μουσείου είναι να διαφυλάξει και να προβάλει την πολιτιστική και τη φυσική κληρονομιά της περιοχής.
Συνεχίζουμε τη βόλτα μας στο Λιστόν, τον πιο κεντρικό πεζόδρομο της Κέρκυρας και την πιο διάσημη «βόλτα» για ντόπιους και επισκέπτες. Εκεί λαμβάνει χώρα και η Περιφορά των Επιταφίων τη Μεγάλη Παρασκευή, ένα πασίγνωστο έθιμο των Κερκυραίων. Αποτελεί επίσης την είσοδο στα στενά καντούνια της Κέρκυρας.
Στο ανατολικό άκρο της πόλης, σε μια βραχώδη χερσόνησο με δύο κορυφές είναι χτισμένο το Παλαιό Φρούριο, ο επόμενος σταθμός μας. Χάρη στα οχυρωματικά έργα δύο Βενετών μηχανικών και στη δημιουργία μιας τεχνητής τάφρου, η οποία στην ουσία το μετέτρεψε σε νησί, το Παλαιό Φρούριο και το Αγγελόκαστρο ήταν το μόνο τμήμα της Κέρκυρας που κατάφερε να γλιτώσει από την πολιορκία του Χαϊρεντίν Μπαρμπαρόσα, του ελληνικής καταγωγής Οθωμανού αρχιναύαρχου που επιχείρησε να καταλάβει το νησί.
Το Νέο Φρούριο είναι μια βενετική οχυρωματική κατασκευή στον λόφο του Αγίου Μάρκου, στην είσοδο της Ακρόπολης και μπροστά από τη χερσαία πόλη, ως το επίκεντρο του αμυντικού μηχανισμού τους. Μετά την κατασκευή και του μηχανισμού τους. Μετά την κατασκευή και του Νέου Φρουρίου, οι δύο κυβερνήτες τους, που ήταν διορισμένοι από τη Δημοκρατία της Βενετίας για περίοδο δυο ετών, έδιναν όρκο στην Γερουσία της Βενετίας να μην επικοινωνούν καθόλου μεταξύ τους την περίοδο της διοίκησής τους. Σκοπός του όρκου ήταν να μη συνωμοτήσουν για να εξεγερθούν εναντίον των Βενετών. Στο ισόγειο κάτω από τον προμαχώνα λειτουργεί αίθουσα όπου φιλοξενούνται εκθέματα, έργα τέχνης και πολιτιστικές εκδηλώσεις. Τέλος, θα επισκεφτούμε τη Δημοτική Πινακοθήκη, που από το 1995 επαναλειτουργεί στα Ανάκτορα Αγίων Μιχαήλ και Γεωργίου, ως πυρήνας του Ιστορικού Μουσείου.

4η ημέρα: Περουλάδες – Canal d' Amour – Παλαιά Περίθεια – Γουβιά

Σε απόσταση 40 χιλιομέτρων από την πόλη βρίσκεται το χωριό Περουλάδες που είναι χαρακτηρισμένο παραδοσιακός οικισμός. Πρόκειται για ενετικό χωριό με αρχοντικά με βενετσιάνικα οικόσημα και ψηλές μάντρες με ξύλινες αυλόπορτες, μεταξύ των οποίων και τα απομεινάρια του σπιτιού του ποιητή Ανδρέα Κάλβου. Στους Περουλάδες βρίσκεται ένα από τα πιο διάσημα αξιοθέατα της Κέρκυρας, το Canal d'Amour. Το Κανάλι της Αγάπης είναι ένα δημιούργημα της φύσης ασύγκριτης ομορφιάς, ίσως το μοναδικό στη Μεσόγειο. Εξαιτίας της διάβρωσης που προκαλούν το νερό και ο αέρας στον βράχο από ψαμμίτη έχει δημιουργηθεί ένα άνοιγμα. Και επειδή η επίδραση των δυνάμεων της φύσης... δεν σταματά, χρόνο με το χρόνο η μορφή του Καναλιού της Αγάπης αλλάζει, δημιουργώντας σε άλλα σημεία κανάλια με γαλαζοπράσινα νερά και σε άλλα μικρές σπηλιές και κολπίσκους.
Επόμενος σταθμός μας είναι το χωριό Παλαιά Περίθεια, που από το 1980 έχει χαρακτηριστεί ιστορικό διατηρητέο μνημείο. Τα περίπου 130 σπίτια της είναι κατασκευασμένα βάσει της ενετικής αρχιτεκτονικής με πέτρα της περιοχής. Χτισμένες κυκλικά και περιβάλλοντας τα σπίτια του οικισμού είναι οι εκκλησίες του χωριού. Στην είσοδό του στέκει ένα θαυμαστό θρησκευτικό μνημείο, το κόκκινο καμπαναριό του Αγίου Ιακώβου του Πέρση.
Στη συνέχεια θα έχουμε χρόνο για μπάνιο και θα επιστρέψουμε ακολουθώντας μια εντυπωσιακή διαδρομή μέσα από τα χωριά Κασσιόπη, Καλάμι, Νησάκι, Πυργί, Δασιά, Κάτω Κορακιανά, Ύψος, Γουβιά και Κοντοκάλι.
Στο ιστορικό χωριό Γουβιά, δίπλα στη σύγχρονη κοσμοπολίτικη μαρίνα βρίσκεται η παλιά ναυτική βάση των Ενετών. Τα ερείπια του Ενετικού Ναυστάθμου με τις εντυπωσιακές τοξοτές στοές αποτελούν ιδιαίτερο μνημείο, καθώς δεν σώζονται πολλά τέτοιου είδους. Στην πύλη του διακρίνεται η η χρονολογία «1778». Στην ακμή του χρησίμευε για τον στόλο της Γαληνοτάτης Δημοκρατίας της Βενετίας, ωστόσο από τον 19ο αιώνα σταδιακά παραμελήθηκε.

5η ημέρα: Αχίλλειο – Ποντικονήσι – Λευκίμμη – Αλυκές – Οικολογικό Αγρόκτημα Βιόπορος

Σήμερα θα επισκεφτούμε μία από τις γνωστότερες βασιλικές επαύλεις της Ευρώπης με μυθιστορηματικό παρελθόν. Το Αχίλλειο σχεδιάστηκε σε ρυθμό πομπηιανού μεγάρου από τους Ιταλούς αρχιτέκτονες Ραφαέλε Καρίτο και Αντόνιο Λάντι και χτίστηκε το 1890 με εξ ολοκλήρου δαπάνη της αυτοκράτειρας Ελισάβετ της Αυστρίας, της «θλιμμένης πριγκίπισσας Σίσι» η οποία μαγεμένη από την ομορφιά του τόπου και αναγκασμένη λόγω της ευαίσθητης υγείας της ζήτησε την οικοδόμησή του. Αφιέρωσε την έπαυλη στον Αχιλλέα και στόλισε τους χώρους του με αγάλματα από την ελληνική μυθολογία. Τα πιο γνωστά από αυτά είναι «Ο Αχιλλέας θνήσκων» του γερμανού γλύπτη Ερνστ Χέρτερ και «Οι εννέα Μούσες», ορισμένες έργο του Ιταλού γλύπτη Ντομένικο Μοράνι και άλλες αγορασμένες από την αυτοκράτειρα από τη Βίλα Μποργκέζε. Τις τοιχογραφίες στο εσωτερικό του έχουν φιλοτεχνήσει σημαντικοί καλλιτέχνες της εποχής, ενώ στον δεύτερο όροφο υπάρχει ένα ιωνικό περιστύλιο. Εξίσου εντυπωσιακοί είναι οι καταπράσινοι κήποι του με την πολύχρωμη βλάστηση. Λίγα χρόνια μετά τη δολοφονία της Ελισάβετ η έπαυλη πέρασε στα χέρια του αυτοκράτορα της Γερμανίας Γουλιέλμου Β΄, ο οποίος τοποθέτησε ένα δεύτερο, πολύ μεγάλο άγαλμα του Αχιλλέα με την επιγραφή «Στον μέγιστο των Ελλήνων από τον μέγιστο των Γερμανών». Μετά τον Α' Παγκόσμιο Πόλεμο η ιδιοκτησία της έπαυλης πέρασε στο Ελληνικό Δημόσιο οπότε και ερημώθηκε, μέχρι που το 1962 αποφασίστηκε η εκχώρησή της σε δυτικογερμανική τότε εταιρεία για να λειτουργήσει ως καζίνο. Το καζίνο λειτούργησε έως το 1981 και από το 1984, αλλά στη συνέχεια πέρασε ξανά στο ελληνικό κράτος. Πλέον λειτουργεί ως μουσείο.
Συνεχίζουμε στο σήμα κατατεθέν της Κέρκυρας, το Ποντικονήσι, την καταπράσινη βραχονησίδα με το βυζαντινό παρεκκλήσι του Παντοκράτορα που είναι αφιερωμένο στη Μεταμόρφωση του Σωτήρος. Σύμφωνα με τη μυθολογία, ο Ποσειδώνας θύμωσε με τους Φαίακες που έδωσαν στον Οδυσσέα ένα καράβι για να γυρίσει στο νησί του, και το μετέτρεψε σε βράχο. Είναι φυσικό μνημείο, γι' αυτό δεν επιτρέπεται παραμονή εκεί για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Κατευθυνόμαστε προς τη Λευκίμμη, τη μεγαλύτερη κωμόπολη του νησιού. Το ποτάμι που τη διασχίζει της δίνει ένα διαφορετικό χρώμα, ενώ στα στενά δρομάκια της υπάρχουν παλιά αρχοντικά. Δεν είναι ιδιαίτερα ανεπτυγμένη τουριστικά και διατηρεί την παραδοσιακή φυσιογνωμία της. Στη Λευκίμμη βρίσκεται το Μοναστήρι της Κυράς των Αγγέλων, το οποίο χτίστηκε τον 17ο αιώνα από την οικογένεια Καποδίστρια. Στις Αλυκές της έβγαζαν για αιώνες αλάτι, το οποίο αποθήκευαν στα βενετσιάνικα κτίσματα που έχουν πλέον ανακαινιστεί. Σήμερα οι Αλυκές είναι ένας από τους σημαντικότερους υγροτόπους του νησιού, όπου έχουν καταγραφεί περίπου 180 είδη πτηνών. Ο μεγαλύτερος πληθυσμός είναι των φλαμίνγκο, ενώ υπάρχουν ακόμη αργυροπελεκάνοι, ερωδιοί κ.ά.! Για να μάθουμε περισσότερα για το περιβάλλον και τη φυσιογνωμία της περιοχής θα επισκεφτούμε το Οικολογικό Αγρόκτημα Βιόπορος, έναν... παράδεισο περίπου 70 στρεμμάτων. Δίπλα στην υπέροχη λίμνη Κορισίων και σε έναν κατάφυτο λόγο, οι φροντισμένοι κήποι προσφέρουν απλόχερα τα αγνά βιολογικά υλικά τους για τα φαγητά που ετοιμάζουν στο εστιατόριο του Βιόπορου. Μπορούμε να βρούμε παραδοσιακά προϊόντα από πιστοποιημένες βιολογικές πρώτες ύλες, μεταξύ άλλων μέλι, μαρμελάδες, ελιές και αυγά, αλλά κυρίως να γνωρίσουμε πώς είναι πραγματικά η ζωή δίπλα στη φύση.

6η ημέρα: Παξοί – Αντίπαξοι (προαιρετική εκδρομή)

Προαιρετική κρουαζιέρα στους Παξούς και στους Αντίπαξους. Πρωτεύουσα των Παξών είναι ο γραφικός Γάιος, ο οποίος προστατεύεται φυσικά από δύο νησάκια, την Παναγιά και τον Άγιο Νικόλαο.
Σύμβολο του Δήμου Παξών είναι μια τρίαινα, δεξιά και αριστερά από την οποία στέκονται από ένα δελφίνι. Είναι μια σαφής αναφορά στον μύθο που θέλει τον Ποσειδώνα να έχει χωρίσει τους Παξούς από την Κέρκυρα με την τρίαινά του, για να δημιουργήσει ένα κομμάτι γης, όπου θα μπορούσε να ζήσει τον έρωτά του με την Αμφιτρίτη. Έχασε όμως την τρίαινα του, την οποία βρήκαν οι Παξινοί και την έκαναν έμβλημά τους. Από το 1996 λειτουργεί στον Γάιο το Μουσείο Παξών, σε ένα νεοκλασικό του 1905 που είχε κληροδοτηθεί από τον Ανδρέα Συγγρό. Στο μουσείο φυλάσσεται σεβαστός αριθμός εκθεμάτων από την ιστορία του νησιού, μεταξύ των οποίων το ψήφισμα της Ιονίου Βουλής του 1864 για την ένωση των Επτανήσων με το ελληνικό κράτος και αναπαράσταση παραδοσιακού δωματίου των Παξών με αντικείμενα των αρχών του 20ού αιώνα.

7η ημέρα: Επιστροφή στην Αθήνα

Αναχώρηση για την Αθήνα με τις καλύτερες αναμνήσεις από ένα μαγικό ταξίδι.

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 679 € 0 €
Twin Room 679 € 0 €
Single Room 1019 € 0 €
Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 679 € 0 €
Twin Room 679 € 0 €
Single Room 1019 € 0 €
Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 679 € 0 €
Twin Room 679 € 0 €
Single Room 1019 € 0 €
Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 679 € 0 €
Twin Room 679 € 0 €
Single Room 1019 € 0 €
Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 679 € 0 €
Twin Room 679 € 0 €
Single Room 1019 € 0 €
Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 679 € 0 €
Twin Room 679 € 0 €
Single Room 1019 € 0 €
Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 679 € 0 €
Twin Room 679 € 0 €
Single Room 1019 € 0 €
Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 679 € 0 €
Twin Room 679 € 0 €
Single Room 1019 € 0 €

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Μετακινήσεις/μεταφορές με κλιματιζόμενο πούλμαν κατά τη διάρκεια της εκδρομής.
 • Διαμονή στο εξαιρετικό Divani Corfu Palace 4*.
 • Έμπειρος αρχηγός / συνοδός του γραφείου μας. 
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
 • Φάκελος χαρτιών & πληροφοριών
 • ΦΠA

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Η είσοδος σε μουσεία, μοναστήρια, αρχαιολογικούς χώρους & σημεία ενδιαφέροντος.
 • Ποτά κατά τη διάρκεια των δείπνων.
 • Φόρος διαμονής *
 • Ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα.

 

ΕΙΔΙΚΟΣ ΦΟΡΟΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Από 01/01/18 έχει τεθεί σε ισχύ ο νέος φόρος διαμονής βάσει του άρθρου 53 του Ν. 4389/2016. Στις αναγραφόμενες τιμές των ξενοδοχείων δεν περιλαμβάνεται, και θα πρέπει να καταβάλλεται από τον πελάτη απευθείας στο ξενοδοχείο.
Ο φόρος διαμορφώνεται για ξενοδοχεία:
2*, 0,50€ ανά δωμάτιο ανά διανυκτέρευση.
3*, 1,50€ ανά δωμάτιο ανά διανυκτέρευση.
4*, 3,00€ ανά δωμάτιο ανά διανυκτέρευση.
5*, 4,00€ ανά δωμάτιο ανά διανυκτέρευση.
ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΤΑΞΙΔΙΟΥ
ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ
Παρακαλούμε να αποστείλετε φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στο e-mail του ταξιδιωτικού συμβούλου (πωλητή), με τον οποίο έχετε συνομιλήσει
Χωρίς την άμεση αποστολή φωτοτυπίας του διαβατηρίου δεν θα μπορεί να περιληφθεί η ασφάλεια της προκαταβολής σας στην επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια που περιλαμβάνει το Versus στα προγράμματά του. Αν δεν έχετε e-mail, μπορείτε να προσκομίσετε μια φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στα γραφεία μας.
Κράτηση γίνεται μόνο με τα πλήρη στοιχεία σας (διεύθυνση με ταχυδρομικό κώδικα, τηλέφωνα, e-mail κλπ.). Αν θέλετε να συμπεριλάβετε και άλλα άτομα στην κράτησή σας, θα πρέπει να μας γνωρίσετε και τα δικά τους πλήρη στοιχεία.
Η κράτησή σας είναι έγκυρη και η κατοχύρωση των προσφορών γίνεται μόνο με κατάθεση της προκαταβολής.
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ, πριν την κατάθεση της προκαταβολής σας, με σκοπό να καταχωρηθεί η κράτησή σας και στη συνέχεια το ποσό της κατάθεσής σας στον φάκελό σας. Παρακαλούμε μην παραλείψετε να μας ενημερώσετε. Για την αποφυγή κάθε ταλαιπωρίας σας, παρακαλούμε ελέγχετε το ημερήσιο πιστωτικό όριο συναλλαγών των πιστωτικών και χρεωστικών καρτών σας, πριν προβείτε στην όποια συναλλαγή με το Versus Travel.

 


ΔΩΡΕΑΝ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΟΔΗΓΟΙ VERSUS
Το Versus Travel, προσπαθώντας να καλύψει το κενό της Ελληνικής αγοράς σε ταξιδιωτικούς οδηγούς στην Ελληνική γλώσσα για τις χώρες που επισκέπτεται, εγκαινιάζει την έκδοση μιας σειράς ποιοτικών ταξιδιωτικών βιβλίων – οδηγών (προϊόν της μεγάλης μας ταξιδιωτικής εμπειρίας), που προσφέρονται δωρεάν στους ταξιδιώτες της κάθε εκδρομής.

 

 

ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ταξιδιωτική Ασφάλεια

Extra Παροχές Υγείας στην ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ

• Δωρεάν 8 επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς και εκπτώσεις σε χειρουργικές και ιατρικές πράξεις στα εξωτερικά ιατρεία της Ευρωκλινικής Αθηνών.
• Τηλεφωνική εξυπηρέτηση 24 ώρες το 24ωρο στο τηλέφωνο 1011.
• Δωρεάν ένα παιδιατρικό check up και 8 δωρεάν επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς στην Ευρωκλινική Παίδων (αφορά σε παιδιά και εγγόνια των ταξιδιωτών μας)


ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ:

• Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι έχετε διαβάσει το παρόν πρόγραμμα, το έχετε κατανοήσει και συμφωνείτε με τα αναγραφόμενα.
• Συμμετοχή επίσης στην εκδρομή σημαίνει ότι αναντίρρητα αποδέχεστε τους Όρους Συμμετοχής που αναγράφονται στην τελευταία σελίδα της μπροσούρας μας και στο site μας στο Internet. Αν θέλετε να διαβάσετε τους Όρους Συμμετοχής, παρακαλούμε ζητήστε να σας αποσταλούν.
• Συμμετοχή δηλώνετε επικοινωνώντας με το τμήμα πωλήσεων, δίνοντας αναλυτικά τα στοιχεία που σας ζητούνται και καταθέτοντας προκαταβολή 1.000 € κατ’ άτομο εντός της χρονικής προθεσμίας που θα σας δοθεί από το τμήμα πωλήσεων.
• Η πληρωμή της προκαταβολής γίνεται είτε με χρήση μετρητών ή στην περίπτωση χρήσης πιστωτικής κάρτας με εφάπαξ χρέωση.
• 12-18 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ. Εφόσον επιθυμείτε, μπορείτε να αποπληρώσετε το ταξίδι σας κάνοντας χρήση πιστωτικής κάρτας και συμμετέχοντας σε πρόγραμμα άτοκων δόσεων (έως και 18). Σας συστήνουμε, προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, να ενημερωθείτε έγκαιρα είτε από το τμήμα πωλήσεων, είτε από το λογιστήριο για τις πιστωτικές κάρτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα άτοκων δόσεων. 
• Το διαβατήριό σας θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 6μηνη ισχύ.
• Βεβαιωθείτε πως το διαβατήριό σας έχει κενές σελίδες, ισάριθμες με τον αριθμό των χωρών που θα επισκεφθείτε.
• Το γραφείο μας δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε πρόβλημα λόγω μη ανανέωσης του διαβατηρίου σας.
• Οι ταξιδιώτες μη Ελληνικής υπηκοότητας ή οι κάτοχοι μη Ελληνικών διαβατηρίων οφείλουν να επικοινωνούν κατ’ ιδίαν με την πρεσβεία της χώρας στην οποία επιθυμούν να ταξιδέψουν, για να πληροφορηθούν τα όποια διαδικαστικά για την έκδοση βίζας, εφόσον αυτή απαιτείται. Το Versus Travel δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν πρόβλημα που ενδεχομένως παρουσιαστεί σε κάποιο αεροδρόμιο.
• Σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και στην Τουρκία, μπορείτε να ταξιδέψετε με αστυνομική ταυτότητα νέου τύπου. Διευκρινίζουμε ότι αυτό γίνεται μόνο με πολιτική ταυτότητα και όχι με υπηρεσιακή. Ενημερωθείτε σχετικά από το τμήμα πωλήσεων του γραφείου μας. 


Η διαφορετικότητα του Versus

Το ταξίδι πραγματοποιείται σε μικρές ταξιδιωτικές ομάδες –

Διπλανή θέση στο πούλμαν κενή, εκτός αν είστε οικογένεια

 

 • Διαμονή στο Divani Corfu Palace 4* με ημιδιατροφή καθημερινά.
 • Ξεναγήσεις στα σημαντικότερα μνημεία και αξιοθέατα για να απολαύσετε αυτό το ταξίδι έτσι όπως μόνο το Versus Travel σχεδιάζει και υλοποιεί, δίνοντας έμφαση στο πολιτιστικό στοιχείο.
 • Επισκέψεις σε τοπικές μονάδες παραγωγής και συνεταιρισμούς, όπως το εργοστάσιο παρασκευής κουμκουάτ Μαυρομάτη, η Μελισσοκομική Κέρκυρας Βασιλάκης, οι αμπελώνες του Κτήματος Θεοτόκη και το Οικολογικό Αγρόκτημα Βιόπορος.
 • Ολοκληρωμένη περιήγηση στα «κρυμμένα» χωριά του νησιού, σε διαδρομές που καλύπτουν κάθε απομονωμένο κομμάτι του, όπως η Παλαιά Περίθεια και οι Περουλάδες στα βόρεια και ο Πέλεκας και η Λευκίμμη στα νότια της Κέρκυρας.
 • Επίσκεψη στο Μον Ρεπό, στο Αχίλλειο, στην Παλαιοκαστρίτσα, στο Ποντικονήσι, στο Canal d’ Amour και το Παρατηρητήριο Κάιζερ.
 • Τοπικός ξεναγός στα αξιοθέατα και στους αρχαιολογικούς χώρους για εμπεριστατωμένες ξεναγήσεις.
 • Προαιρετική κρουαζιέρα σε Παξούς και Αντίπαξους.

Σχόλια Πελατών

Παρόμοιοι Προορισμοί

Μόνο στο Versus Travel

• Διαμονή στο εξαιρετικό Divani Corfu Palace 4* με ημιδιατροφή καθημερινά.
• Ξεναγήσεις στα σημαντικότερα μνημεία και αξιοθέατα για να απολαύσετε αυτό το ταξίδι έτσι όπως μόνο το Versus Travel σχεδιάζει και υλοποιεί, δίνοντας έμφαση στο πολιτιστικό στοιχείο.
• Επισκέψεις σε τοπικές μονάδες παραγωγής και συνεταιρισμούς, όπως το εργοστάσιο παρασκευής κουμκουάτ Μαυρομάτη, η Μελισσοκομική Κέρκυρας Βασιλάκης, οι αμπελώνες του Κτήματος Θεοτόκη και το Οικολογικό Αγρόκτημα Βιόπορος.

Περίοδοι

 • Καλοκαίρι 2020

Αναχωρήσεις

24/7, 31/7, 7/8, 14/8, 21/8, 28/8, 4/9, 11/9Bonus Online Κράτησης

Χάρτης Ταξιδιού Κέρκυρα | Ιούλιος - Σεπτέμβριος 2020

Πληροφορίες για τις Χώρες Countries Info