Η μαγική Βιρμανία του Versus | Καλοκαίρι - Νοέμβριος 2021

Διάρκεια: 14 ΗΜΕΡΕΣ

τιμή από 1490€

Ταυτότητα ταξιδιού

Το Versus Travel βρίσκεται σε μια συνεχή αναζήτηση του διαφορετικού και του "παραπάνω". Αναζητούμε άγνωστες πτυχές της κάθε χώρας, του κάθε τόπου. Έτσι, ύστερα από δεκάδες αποστολές ταξιδιωτών μας στη Βιρμανία και μετά από μεγάλη επιτόπια έρευνα, ανακαλύψαμε κρυφές ομορφιές της μαγικής αυτής χώρας και διαμορφώσαμε ένα ιδιαίτερο και μοναδικό πρόγραμμα, που εκτός από τα περίφημα βουδιστικά της μνημεία, περιλαμβάνει επισκέψεις σε χωριά, γνωριμία με φυλές, κρουαζιέρες, αγορές και διαδρομές με περίφημα τοπικά τραίνα. Με τον τρόπο αυτό εξασφαλίζουμε επαφή με τον ντόπιο πληθυσμό και ανακαλύπτουμε κρυφές ομορφιές, που γοητεύουν τον επισκέπτη. Το ταξίδι αυτό μας προσφέρει εικόνες αμόλυντες από τον τουρισμό, που πραγματικά θα μας ξαφνιάσουν. Έτσι όπως ήταν η Ασία χρόνια πριν!!! Στην αναζήτηση του πρωτόγονου που χάνεται παρουσιάζουμε ένα πρόγραμμα - αποκάλυψη, όπως είναι και η ίδια η χώρα.

Το ταξίδι σε λίγες γραμμές

Η Βιρμανία (Μιανμάρ) είναι μία χώρα μοναδική, μια αποκάλυψη στα μάτια του ταξιδιώτη, ένας από τους πιο μυστηριώδεις και ανεξερεύνητους προορισμούς στον κόσμο, με πολιτιστική κληρονομιά χιλιάδων χρόνων. Αμόλυντη από τον μαζικό τουρισμό κρύβει αναρίθμητους θησαυρούς που γέννησαν η φύση και ο άνθρωπος. Μαζί λοιπόν θα την εξερευνήσουμε, ξεκινώντας από την Γιαγκόν με την παγόδα Σβενταγκόν, ιερό σύμβολο του Βιρμανικού Βουδισμού, αλλά και τους αναρίθμητους άλλους βουδιστικούς θησαυρούς. Συνεχίζουμε για την "πόλη με τις 3.000 παγόδες", τη Μπαγκάν, τον "Όλυμπο της Βιρμανίας", το Όρος Πόπα, και το κέντρο του Βιρμανικού πολιτισμού, το Μανταλέι. Από εκεί θα επισκεφθούμε την αρχαία πρωτεύουσα της χώρας, την Αμαραπούρα, θα πλεύσουμε τον ποταμό Ιραουάντι μέχρι το Μινγκούν και θα "ανακαλύψουμε" την χαμένη μέσα στη βλάστηση πόλη Πγιν Οο Λγουίν. Τέλος, θα δούμε χιλιάδες αγαλματίδια του Βούδα στις σπηλιές της Πιντάγια και τους ιδιαίτερους κωπηλάτες της πανέμορφης λίμνης Ίνλε, ενώ με την επιστροφή μας στην Γιαγκόν θα έχουμε την ευκαιρία να επισκεφθούμε και τον περίφημο Χρυσό Βράχο.

 

 

Μόνο Στο Versus

ΔΩΡΕΑΝ

Αποκλειστική ταξιδιωτική ασφάλεια του Versus travel με καλύψεις για τον κορωνοϊό πριν και μετά το ταξίδι αλλά και για καραντίνα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Νοιώστε απόλυτα προστατευμένοι, όπως σας έχουμε συνηθίσει.

Ισχύουν όροι και υπάρχουν προϋποθέσεις: Δείτε αναλυτικά στο www.versustravel.eu/apolytiprostasia ή στην αρχή του παρόντος προγράμματος


Οι καινοτομίες ενός από τα πιο επιτυχημένα προγράμματα του Versus.

Επισκέψεις - εκδρομές που κάνουν αυτό το πρόγραμμα μοναδικό:

 • Το πρόγραμμα είναι 14ήμερο με 12 διαν/σεις. Την τελευταία ημέρα επιστρέφουμε αυθημερόν στην Αθήνα και δεν διανυκτερεύουμε στο αεροσκάφος.
 • 4 εσωτερικές πτήσεις (Γιανγκόν-Μπαγκάν, Μπαγκάν-Μανταλέι, Μανταλέι-Χέχο, Χέχο-Γιανγκόν) για να αποφύγουμε τεράστιες οδικές διαδρομές και να απολαύσουμε περισσότερο τη χώρα.
 • Διαμονή σε εξαιρετικά ξενοδοχεία 4* sup. και 5* με ημιδιατροφή, με δείπνα μέσα στα πολυτελή ξενοδοχεία και όχι σε τοπικά εστιατόρια αμφιβόλου ποιότητας. Είναι μία επιλογή που κοστίζει αλλά για τον ταξιδιώτη είναι πολύ σημαντικό.
 • Επίσκεψη στον Golden Rock (Χρυσό Βράχο).
 • Τρεις (3) διανυκτερεύσεις στο Μπαγκάν με εκτενή ξενάγηση στον αρχαιολογικό, κρουαζιέρα με την δύση του ήλιου και επίσκεψη στην παραδοσιακή αγορά Nyaung Oo, που είναι μια πανδαισία χρωμάτων. Έτσι δίνουμε περισσότερο χρόνο στον εκπληκτικό αυτό αρχαιολογικό χώρο και επιπλέον έχουμε τον χρόνο να επισκεφθούμε χωριά και τοπικές αγορές για να έρθουμε σε επαφή με το τοπικό στοιχείο και τον τρόπο ζωής. ’λλωστε τα διαφορετικά ταξίδια Versus δίνουν τη δυνατότητα να εισχωρήσουμε στον τρόπο ζωής της κάθε περιοχής, εκεί που κρύβονται οι εικόνες, τα χρώματα και τα αρώματα του κάθε τόπου. Έτσι, δεν περικόπτουμε  διανυκτερεύσεις σε αυτή την περιοχή για μείωση κόστους.
 • Περιήγηση σε χωριουδάκια και σε τοπικές αγορές γύρω από το Μπανγκάν, όπως το χωριουδάκι Minnanthu και η αγορά Nyaung Oo, βγαλμένα από το παρελθόν, εκεί όπου ντόπιοι ζουν, πουλούν και αγοράζουν φρούτα και λαχανικά σε μια ατμόσφαιρα όλο ζωντάνια! Στο χωριουδάκι Minnanthu η βασική μετακίνηση είναι με βοϊδάμαξες.
 • Μαγική βαρκάδα στη δύση του ηλίου στο Μπαγκάν, που θα βρείτε μόνο στο Versus.
 • Κρουαζιέρα στο Μανταλέι με τις σκηνές της καθημερινής ζωής των ντόπιων να ξετυλίγονται μπροστά μας.
 • Διαδρομή με το διάσημο τραίνο στην Πγιν Οο Λγουίν, όπου περνά πάνω από την Viaduct Gokhteik, τη μεγαλύτερη σιδηροδρομική γέφυρα σε στύλους της εποχής της. Οι περισσότεροι θυμούνται ότι αυτή είναι μία επίσκεψη που το Versus ενέταξε πρώτο στα προγράμματά του.
 • Εξονυχιστική επίσκεψη της Λίμνης Ίνλε και του εντυπωσιακού Indein επίσκεψη σε χωριά και αγορές όπου περιφέρονται οι φυλές Πα Ο. Διαθέτουμε 3 διαν/σεις στη λίμνη Ίνλε και δεν τις περικόπτουμε σπαταλώντας διαν/σεις σε πιο οικονομικές μικρότερου ενδιαφέροντος πόλεις της περιοχής.
 • Δείπνο καλωσορίσματος στο Karaweik Royal Barge Restaurant, παρακολουθώντας φολκλορική παράσταση.
 • Ξενοδοχεία 4* sup. και όχι χαμηλότερης κατηγορίας, εκτός από το Χρυσό Βράχο που είναι βασικών ανέσεων λόγω έλλειψης υποδομής στην περιοχή.
 • Εμπειρότατος αρχηγός με εξειδίκευση στην περιοχή.
 • Δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός-βιβλίο στα ελληνικά Versus Travel.

 

Με το Versus παίρνετε πάντα περισσότερα

Συγκρίνετε και μη συμβιβάζεστε με τίποτα λιγότερο!

Εμπειρίες από το ταξίδι

1η ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ/ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ/ΛΑΡΝΑΚΑ – ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΓΙΑΝΓΚΟΝ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση μέσω ενδιάμεσου σταθμού για την μεγαλύτερη πόλη της Βιρμανίας, την Γιανγκόν ή Ρανγκούν, όπως ήταν η παλαιότερη ονομασία της. Η Γιανγκόν ήταν πρωτεύουσα της χώρας μέχρι τις 6/11/2005. Σημερινή πρωτεύουσα είναι η Νέι Πι Ντο (Naypyidaw), μια νέα πόλη που η κατασκευή της ξεκίνησε το 2002. Το όνομα της νέας αυτής πόλης ανακοινώθηκε στις 27/03/2006 και σημαίνει "βασιλική πόλη του ήλιου".

 

2η ΗΜΕΡΑ: ΓΙΑΝΓΚΟΝ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ, ΔΕΙΠΝΟ ΚΑΛΟΣΩΡΙΣΜΑΤΟΣ ΜΕ ΦΟΛΚΟΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ, ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΟ ΤΡΑΙΝΟ ΤΗΣ ΓΙΑΝΓΚΟΝ)

Η βρετανική αποικιοκρατία έχει αφήσει τα σημάδια της στην αρχιτεκτονική μιας περιοχής της πόλης, την οποία θα επισκεφθούμε με την άφιξή μας σήμερα στην Γιανγκόν. Μεταφορά στο ξενοδοχείο μας για πρωινό. Στη συνέχεια θα ξεκινήσουμε την ξενάγησή μας στην πόλη από την οκταγωνική παγόδα Sule, που βρίσκεται στην καρδιά του κέντρου της Γιανγκόν. Σύμφωνα με τον μύθο, κτίστηκε πριν από περίπου 2.500 χρόνια, στα χρόνια του Βούδα. Αποτελεί σήμερα σημείο-ορόσημο στη ζωή των κατοίκων από πολιτική, γεωγραφική και ιδεολογική άποψη. Η παγόδα Chaukhtatgyi, που θα επισκεφθούμε στη συνέχεια, είναι διάσημη για το τεράστιο, μήκους 65 m, κεκλιμένο άγαλμα του Βούδα. Στη συνέχεια θα μεταβούμε στην αγορά Scott για να βρεθούμε ανάμεσα σε μία τεράστια ποικιλία αναμνηστικών από τη Βιρμανία - κοσμήματα, υφάσματα και πολύτιμους λίθους. Η περιήγησή μας θα κλείσει με την επίσκεψή μας στην παγόδα Shwedagon, ένα από τα αρχιτεκτονικά θαύματα του κόσμου. Εδώ είναι η πνευματική καρδιά της πόλης. Προσκυνητές ταξιδεύουν βδομάδες ολόκληρες για να φθάσουν στον πιο ιερό Ναό. Η εικόνα της χρυσής παγόδας με τις εκατοντάδες στούπες τριγύρω, το βράδυ είναι φαντασμαγορική. Δείπνο στο Karaweik Royal Barge Restaurant παρακολουθώντας μια φολκλορική παράσταση. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ: ΓΙΑΝΓΚΟΝ – ΜΠΑΓΚΑΝ (πτήση)

Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για το Μπαγκάν, που βρίσκεται στην δυτική όχθη του ποταμού Ιραουάντι, γνωστή ως «η πόλη με τις 4.000 παγόδες». Ό,τι είναι το Άνγκορ Βατ για την Καμπότζη, είναι το Μπαγκάν για την Μιανμάρ. Μέσα σ' ένα πραγματικά υποβλητικό τοπίο, παγόδες, μοναστήρια, ναοί, οβελίσκοι και άλλα επιβλητικά κτίσματα της αρχαίας πολιτείας, κάθε μεγέθους και εξαιρετικής αρχιτεκτονικής, υψώνουν τις αιχμές τους στον ουρανό και αφηγούνται στον έκπληκτο επισκέπτη το ιστορικο-θρησκευτικό παρελθόν της χώρας, συνιστώντας ένα απέραντο υπαίθριο μουσείο. Η πόλη υπήρξε για 230 χρόνια η πρωτεύουσα του πρώτου βασιλείου της Βιρμανίας και ο αρχαιολογικός της χώρος αποτελεί τόπο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO. Κατά τη διάρκεια της ξενάγησής μας θα επισκεφθούμε τις μνημειώδεις παγόδες Ananda, Dhammayangyi, Thabbinyu, Gawdawpalin, Bu Phaya, Manuha και Shwezigon. Θα απολαύσουμε το θαυμάσιο ηλιοβασίλεμα και θα μεταβούμε στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

4η ΗΜΕΡΑ: ΜΠΑΓΚΑΝ (ΑΓΟΡΑ NYAUNG, ΧΩΡΙΟ MINNANTHU, ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΔΥΣΗ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ)

Η πολύχρωμη αγορά του Nyaung Oo θα είναι ο πρώτος σταθμός της σημερινής μας ημέρας. Ντόπιοι πουλούν και αγοράζουν φρούτα και λαχανικά, όσπρια και ψάρια, σε μία ατμόσφαιρα όλο ζωντάνια. Στα μαγαζιά με τα είδη χειροτεχνίας που φτιάχνουν οι κάτοικοι της περιοχής, θα γνωρίσουμε τη λαϊκή βιρμανική τέχνη. Θα επισκεφθούμε τους ναούς Shwegugyi, Gubyaukgyi και Htilominlo, θα περιηγηθούμε στον οικισμό Minnanthu και θα απολαύσουμε τη δύση του ηλίου κάνοντας κρουαζιέρα στα νερά του ποταμού Ιραουάντι. Αφού δειπνήσουμε σε τοπικό εστιατόριο, θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

5η ΗΜΕΡΑ: ΜΠΑΓΚΑΝ – ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ ΠΟΠΑ – ΜΠΑΓΚΑΝ

Σήμερα το πρωί θα αναχωρήσουμε για μια διαδρομή προς το όρος Πόπα, ένα ηφαίστειο γνωστό και σαν "το σπίτι των Πνευμάτων", θαυμάζοντας τη ζωή της αγροτικής περιοχής και τους ντόπιους να παράγουν παραδοσιακά γλυκά. Το Πόπα θεωρείται ο τόπος κατοικίας των σημαντικότερων πνευμάτων της Βιρμανίας (Nats) γι΄ αυτό και το αποκαλούν "Όλυμπο της Βιρμανίας" (700 σκαλιά). Αφού επισκεφθούμε κάποια μικρά ιερά, μοναστήρια και παγόδες της περιοχής, θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

6η ΗΜΕΡΑ: ΜΠΑΓΚΑΝ – ΜΑΝΤΑΛΕΪ (πτήση) – ΠΓΙΝ ΟΟ ΛΓΟΥΙΝ

Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για Μανταλέι, το σπουδαιότερο πολιτιστικό κέντρο της χώρας και τελευταία βασιλική πρωτεύουσα της Βιρμανίας πριν από την κατάληψή της από τους Βρετανούς το 1885. Η διαμονή μας εδώ θα μας φέρει κοντά σε θαυμαστά έργα της ιστορίας και του πολιτισμού της χώρας. Φθάνοντας, θα αναχωρήσουμε οδικώς για το Πγιν Οο Λγουίν, την «πόλη των λουλουδιών»  και πρώην αποικιακό σταθμό, που βρίσκεται σε υψόμετρο 1.040 μ. Η τεράστια ποικιλία χλωρίδας πραγματικά θα μας καταπλήξει: πεύκα, ευκάλυπτοι, καφεόδεντρα, λαχανικά, φράουλες. Θα επισκεφθούμε την τοπική αγορά και θα κάνουμε πικ νικ στο Εθνικό Πάρκο Kandawgyi (πρώην βοτανικός κήπος). Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

7η ΗΜΕΡΑ: ΠΓΙΝ ΟΟ ΛΓΟΥΙΝ – ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΜΕ ΤΡΑΙΝΟ ΣΤΗ ΓΕΦΥΡΑ VIADUCT GOKHTEIK – ΜΑΝΤΑΛΕΪ

Η διαδρομή με το διάσημο τραίνο της Πγιν Οο Λγουίν δεν μπορεί να λείψει από το ταξίδι μας στην Βιρμανία. Σήμερα το πρωί λοιπόν θα μεταβούμε στον σιδηροδρομικό σταθμό για να κάνουμε μία αξέχαστη βόλτα, διασχίζοντας την Viaduct Gokhteik, την ψηλότερη γέφυρα της χώρας και μεγαλύτερη σιδηροδρομική γέφυρα σε στύλους της εποχή της. Στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για το Μανταλέι. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

8η ΗΜΕΡΑ: ΜΑΝΤΑΛΕΪ – ΑΜΑΡΑΠΟΥΡΑ – ΜΙΝΓΚΟΥΝ – ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ – ΜΑΝΤΑΛΕΪ

Σήμερα θα επισκεφθούμε την αρχαία πρωτεύουσα της Μιανμάρ, την Αμαραπούρα, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε στιγμιότυπα από την καθημερινή ζωή των 1.000 μοναχών που ζουν στο μοναστήρι Μαχαγκανταγιόν, καθώς και ένα εργοστάσιο ύφανσης μεταξιού. Νοτιοδυτικά του Μανταλέι βρίσκεται η παγόδα Μαχαμούνι, ένας από τους σημαντικότερους τόπους προσκυνήματος των βουδιστών. Σύμφωνα με την αρχαία παράδοση, το τεράστιο άγαλμα του Βούδα στο εσωτερικό του ναού, είναι ένα από τα πέντε που χυτεύτηκαν κατά τη διάρκεια της ζωής του. Το απόγευμα θα πλεύσουμε με βάρκα για μία ώρα στον υδάτινο δρόμο του Ιραουάντι για να φθάσουμε στο Μινγκούν. Σκηνές της καθημερινής ζωής των ντόπιων θα εκτυλίσσονται μπροστά μας καθ’ όλη τη διαδρομή, δίνοντάς μας μαθήματα απλότητας και ομορφιάς. Εδώ θα δούμε την ύψους 50μ. μισοτελειωμένη στούπα και την μεγαλύτερη καμπάνα του κόσμου. Πολύ κοντά βρίσκεται η μοναδικής αρχιτεκτονικής παγόδα Myatheindan. Η επίσκεψή μας στους θησαυρούς της βουδιστικής κληρονομιάς συνεχίζεται με την παγόδα Kuthodaw, όπου θα δούμε το μεγαλύτερο βιβλίο του κόσμου, καθώς και το μοναστήρι Shwenandaw, όπου θα θαυμάσουμε το μεγαλείο της αρχιτεκτονικής του ξύλου τικ και της ξυλογλυπτικής του 19ου αιώνα. Στην κορυφή του λόφου του Μανταλέι θα ολοκληρώσουμε την περιήγησή μας, βλέποντας το ηλιοβασίλεμα να δίνει μία ακόμη πιο μυστηριακή ατμόσφαιρα στην πόλη και στο οροπέδιο Shan, τους πρόποδες των Ιμαλαΐων. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

9η ΗΜΕΡΑ: ΜΑΝΤΑΛΕΪ – ΧΕΧΟ – ΠΙΝΤΑΓΙΑ – ΛΙΜΝΗ ΙΝΛΕ

Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για Χέχο. Άφιξη και οδική αναχώρηση για Πιντάγια, όπου θα περιηγηθούμε στις μοναδικές σπηλιές της με τα εννέα χιλιάδες αγαλματίδια του Βούδα. Τα αγαλματίδια αυτά είναι ένα δείγμα της βαθιάς πίστης των Βιρμανών, οι οποίοι τα έχουν τοποθετήσει εκεί στο πέρασμα των αιώνων. Θα συνεχίσουμε για τη λίμνη Ίνλε, που πλαισιώνεται από ψηλούς λόφους και από χωριά χτισμένα πάνω σε πασσάλους. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

10η ΗΜΕΡΑ: ΛΙΜΝΗ ΙΝΛΕ

Σήμερα το πρωί θα αναχωρήσουμε για μία "κρουαζιέρα" στην λίμνη Ίνλε, που είναι γνωστή για τους υδρόβιους υακίνθους, οι οποίοι βοηθούσαν τις φυλές που ζουν εκεί να δημιουργήσουν τους πλωτούς τους κήπους. Οι άνθρωποι εδώ έχουν αναπτύξει τον δικό τους μοναδικό τρόπο κωπηλασίας. Βρισκόμαστε σε έναν αλλόκοτο κόσμο από τον οποίο δύσκολα θέλουμε να "ξεκολλήσουμε" και να επιστρέψουμε στην καθημερινότητα. Στον μυστηριακό υδάτινο κόσμο της λίμνης Ίνλε, όπου θα περιηγηθούμε με βάρκες, όλα μοιάζουν να επιπλέουν και να κινούνται. Τα σπίτια πάνω στους πασσάλους, οι πλωτοί κήποι που κατασκεύασαν οι ντόπιοι μιμούμενοι τη φύση, οι υάκινθοι, οι βάρκες. Οι "κωπηλάτες του ποδιού" αλιεύουν δίπλα μας τα αναρίθμητα είδη ψαριών του ποταμού με τον δικό τους μοναδικό τρόπο. Στο χωριό Inn Paw Khone θα δούμε τους ντόπιους να υφαίνουν μετάξι σε αργαλειούς. Θα επισκεφθούμε επίσης την πιο σεβάσμια παγόδα της λίμνης Phaungdaw Oo και το μοναστήρι-μουσείο Nga Phe Kyaung με την αριστοτεχνικά σμιλευμένη ξυλόγλυπτη είσοδο, ενώ θα απολαύσουμε ένα ακόμη υπέροχο ηλιοβασίλεμα από το ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

11η ΗΜΕΡΑ: ΛΙΜΝΗ ΙΝΛΕ – ΙΝΤΕΪΝ (Εύκολο περπάτημα σε ΧΩΡΙΟ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΦΥΛΕΣ Πa O) – ΛΙΜΝΗ ΙΝΛΕ

Σήμερα το πρωί θα αναχωρήσουμε για την περιοχή Ιντέιν. Κρυμμένο από την πυκνή βλάστηση δέντρων και θάμνων, το συγκρότημα από παγόδες θα μας αποκαλύψει ένα ακόμα κεφάλαιο της βουδιστικής ιστορίας της Βιρμανίας. Ο χρόνος έχει αφήσει τα σημάδια του με διάφορους τρόπους στον λαβύρινθο από τις αμέτρητες στούπες που θα συναντήσουμε εδώ. Το απόγευμα θα συνεχίσουμε την περιήγησή μας σε χωριά της περιοχής για να δούμε τον τρόπο ζωής και τις καθημερινές δραστηριότητες των κατοίκων τους, σε μία καταπράσινη περιοχή και παράλληλα θα απολαύσουμε τους σκληροπυρηνικούς Ρα Ο (Πα Ο) με τις ιδιαίτερες ενδυμασίες να  περιφέρονται στις αγορές της λίμνης. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

12η ΗΜΕΡΑ: ΛΙΜΝΗ ΙΝΛΕ – ΓΙΑΝΓΚΟΝ – GOLDEN ROCK (ΧΡΥΣΟΣ ΒΡΑΧΟΣ)

Θα αφήσουμε πλέον σήμερα την λίμνη Ίνλε και θα μεταβούμε στο Χέχο, απ΄ όπου θα πετάξουμε για την Γιανγκόν. Φθάνοντας, θα αναχωρήσουμε για τον περίφημο Χρυσό Βράχο (Golden Rock), όπου μας περιμένει ένα μοναδικό θέαμα την καλύτερη ώρα της ημέρας, την ώρα που δύει ο ήλιος: η διάσημη μικρή παγόδα που είναι χτισμένη στην κορυφή ενός γρανιτένιου στρογγυλού βράχου καλυμμένου με φύλα χρυσού που τοποθετούν οι πιστοί και που ισορροπεί σχεδόν στον αέρα! Απολαύστε ένα μοναδικό ασιατικό ηλιοβασίλεμα και μαγευτείτε από τα χρώματα του ορίζοντα που αντικατοπτρίζονται στο χρυσό βράχο και δημιουργούν ένα πραγματικό υπερθέαμα! Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

Σημείωση: Η επίσκεψη αυτή είναι δύσκολη για τον μέσο ταξιδιώτη λόγω των οχημάτων ανάβασης στην περιοχή του Βράχου.  Υπάρχει δυνατότητα να παραληφθεί η επίσκεψη στον Χρυσό Βράχο και  να αντικατασταθεί η εκεί διανυκτέρευση, με διαμονή στην Γιανγκόν. Εφόσον δεν επιθυμείτε να συμμετέχετε στην εκδρομή στον Χρυσό Βράχο, παρακαλείσθε να το δηλώσετε στον ταξιδιωτικό σας σύμβουλο, τουλάχιστον μία εβδομάδα πριν την αναχώρηση από την Αθήνα.

13η ΗΜΕΡΑ: GOLDEN ROCK (ΧΡΥΣΟΣ ΒΡΑΧΟΣ) – ΓΙΑΝΓΚΟΝ

Θα αποχαιρετήσουμε σήμερα το πρωί την παγόδα και θα αναχωρήσουμε για την Γιανγκόν. Καθοδόν θα δούμε την παγόδα Shwemawdaw (τη μεγαλύτερη στούπα Mon στη Μυανμάρ), τους Βούδες στην παγόδα Kyaikpun και την τοπική αγορά στο Htauk Kyant. Άφιξη στη Γιανγκόν και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση. 

14η HMEPA: ΓΙΑΝΓΚΟΝ – ΑΘΗΝΑ /ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ/ΛΑΡΝΑΚΑ

Μεταφορά στο αεροδρόμιο για να πάρουμε την πτήση επιστροφής.

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό

Το τελικό ενημερωτικό αποστέλλεται περίπου 3 – 5 ημέρες πριν από την εκάστοτε αναχώρηση

 

Αναχωρήσεις από Αθήνα

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1490 € 980 €
Twin Room 1490 € 980 €
Triple Room 1490 € 980 €
Single Room 1991 € 980 €
Extras

+ ΒΙΖΑ ΒΙΡΜΑΝΙΑΣ  :  50 €


Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1490 € 980 €
Twin Room 1490 € 980 €
Triple Room 1490 € 980 €
Single Room 1991 € 980 €
Extras

+ ΒΙΖΑ ΒΙΡΜΑΝΙΑΣ  :  50 €


Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1490 € 980 €
Twin Room 1490 € 980 €
Triple Room 1490 € 980 €
Single Room 1991 € 980 €
Extras

+ ΒΙΖΑ ΒΙΡΜΑΝΙΑΣ  :  50 €


Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1490 € 980 €
Twin Room 1490 € 980 €
Triple Room 1490 € 980 €
Single Room 1991 € 980 €
Extras

+ ΒΙΖΑ ΒΙΡΜΑΝΙΑΣ  :  50 €


Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1490 € 980 €
Twin Room 1490 € 980 €
Triple Room 1490 € 980 €
Single Room 1991 € 980 €
Extras

+ ΒΙΖΑ ΒΙΡΜΑΝΙΑΣ  :  50 €


Αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1670 € 980 €
Twin Room 1670 € 980 €
Triple Room 1670 € 980 €
Single Room 2171 € 980 €
Σημείωση:
Παρέχεται έκπτωση -80€ για κρατήσεις ΕΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση
H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.
Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετέ το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα.
Δεν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.
Extras

+ ΒΙΖΑ ΒΙΡΜΑΝΙΑΣ  :  50 €


Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1670 € 980 €
Twin Room 1670 € 980 €
Triple Room 1670 € 980 €
Single Room 2171 € 980 €
Σημείωση:
Παρέχεται έκπτωση -80€ για κρατήσεις ΕΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση
H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.
Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετέ το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα.
Δεν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.
Extras

+ ΒΙΖΑ ΒΙΡΜΑΝΙΑΣ  :  50 €


Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1670 € 980 €
Twin Room 1670 € 980 €
Triple Room 1670 € 980 €
Single Room 2171 € 980 €
Σημείωση:
Παρέχεται έκπτωση -80€ για κρατήσεις ΕΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση
H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.
Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετέ το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα.
Δεν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.
Extras

+ ΒΙΖΑ ΒΙΡΜΑΝΙΑΣ  :  50 €


Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1670 € 980 €
Twin Room 1670 € 980 €
Triple Room 1670 € 980 €
Single Room 2171 € 980 €
Σημείωση:
Παρέχεται έκπτωση -80€ για κρατήσεις ΕΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση
H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.
Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετέ το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα.
Δεν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.
Extras

+ ΒΙΖΑ ΒΙΡΜΑΝΙΑΣ  :  50 €


Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1670 € 980 €
Twin Room 1670 € 980 €
Triple Room 1670 € 980 €
Single Room 2171 € 980 €
Σημείωση:
Παρέχεται έκπτωση -80€ για κρατήσεις ΕΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση
H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.
Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετέ το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα.
Δεν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.
Extras

+ ΒΙΖΑ ΒΙΡΜΑΝΙΑΣ  :  50 €


Αναχωρήσεις από Κύπρο

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 2570 € 0 €
Twin Room 2570 € 0 €
Triple Room 2570 € 0 €
Single Room 3071 € 0 €
Σημείωση:

Με τους φόρους

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα η πτήση είναι απευθείας και δεν απαιτείται πέρασμα από Αθήνα

 

Extras

+ ΒΙΖΑ ΒΙΡΜΑΝΙΑΣ  :  50 €


Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 2570 € 0 €
Twin Room 2570 € 0 €
Triple Room 2570 € 0 €
Single Room 3071 € 0 €
Σημείωση:

Με τους φόρους

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα η πτήση είναι απευθείας και δεν απαιτείται πέρασμα από Αθήνα

 

Extras

+ ΒΙΖΑ ΒΙΡΜΑΝΙΑΣ  :  50 €


Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 2570 € 0 €
Twin Room 2570 € 0 €
Triple Room 2570 € 0 €
Single Room 3071 € 0 €
Σημείωση:

Με τους φόρους

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα η πτήση είναι απευθείας και δεν απαιτείται πέρασμα από Αθήνα

 

Extras

+ ΒΙΖΑ ΒΙΡΜΑΝΙΑΣ  :  50 €


Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 2570 € 0 €
Twin Room 2570 € 0 €
Triple Room 2570 € 0 €
Single Room 3071 € 0 €
Σημείωση:

Με τους φόρους

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα η πτήση είναι απευθείας και δεν απαιτείται πέρασμα από Αθήνα

 

Extras

+ ΒΙΖΑ ΒΙΡΜΑΝΙΑΣ  :  50 €


Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 2570 € 0 €
Twin Room 2570 € 0 €
Triple Room 2570 € 0 €
Single Room 3071 € 0 €
Σημείωση:

Με τους φόρους

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα η πτήση είναι απευθείας και δεν απαιτείται πέρασμα από Αθήνα

 

Extras

+ ΒΙΖΑ ΒΙΡΜΑΝΙΑΣ  :  50 €


ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

 • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης με ενδιάμεσο σταθμό
 • Εξαιρετικά ξενοδοχεία 4* sup. και 5* επιλεγμένα από το Versus, που σίγουρα θα σας ικανοποιήσουν (εξαιρείται το ξεν. στο Χρυσό Βράχο που είναι βασικών ανέσεων λόγω έλλειψης υποδομών στην περιοχή).
 • Ημιδιατροφή καθημερινά. Συνολικά 12 γεύματα. Δείπνα μέσα στα πολυτελή ξενοδοχεία και όχι σε τοπικά εστιατόρια αμφιβόλου ποιότητας.
 • Μεταφορές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις, όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα
 • Τοπικός ξεναγός, Έλληνας αρχηγός
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
 • Δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός-βιβλίο στα ελληνικά Versus Travel.

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΚΥΠΡΟ

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνονται οι φόροι, ο επίναυλος καυσίμων, τα φιλοδωρήματα, τα αχθοφορικά (όπου είναι δυνατόν), και η ειδική κυπριακή επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια χωρίς επιβάρυνση (ζητήστε μας τι περιλαμβάνει) εκτός από Βίζα Βιρμανίας (το κόστος των 50$ καταβάλλεται στην Αθήνα, θα πρέπει όμως να μας στείλετε 2 φωτογραφίες και φωτοτυπία του διαβατηρίου σας τουλάχιστον 2 εβδομάδες πριν από την αναχώρηση της εκδρομής).               
 

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
(δεν ισχύει για τις αναχωρήσεις από την Κύπρο)

 • Φόροι, επιβάρυνση καυσίμων, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά & επιπλέον πακέτο ασφάλειας, τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.α.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων: 980 €.
 • Βίζα Βιρμανίας (το κόστος των 50$ καταβάλλεται στην Αθήνα, θα πρέπει όμως να μας στείλετε 2 φωτογραφίες και φωτοτυπία του διαβατηρίου σας τουλάχιστον 2 εβδομάδες πριν από την αναχώρηση της εκδρομής)

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ

Στη Βιρμανία θα πρέπει να έχετε μαζί σας Δολάρια Αμερικής κοπής μετά το 2000 (όχι σειρά CB) και σε πολύ καλή κατάσταση ή Ευρώ.
 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

Παρακαλούμε να αποστείλετε φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στο e-mail του ταξιδιωτικού συμβούλου (πωλητή), με τον οποίο έχετε συνομιλήσει
Χωρίς την άμεση αποστολή φωτοτυπίας του διαβατηρίου δεν θα μπορεί να περιληφθεί η ασφάλεια της προκαταβολής σας στην επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια που περιλαμβάνει το Versus στα προγράμματά του. Αν δεν έχετε e-mail, μπορείτε να προσκομίσετε μια φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στα γραφεία μας.
Κράτηση γίνεται μόνο με τα πλήρη στοιχεία σας (διεύθυνση με ταχυδρομικό κώδικα, τηλέφωνα, e-mail κλπ.). Αν θέλετε να συμπεριλάβετε και άλλα άτομα στην κράτησή σας, θα πρέπει να μας γνωρίσετε και τα δικά τους πλήρη στοιχεία.
Η κράτησή σας είναι έγκυρη και η κατοχύρωση των προσφορών γίνεται μόνο με κατάθεση της προκαταβολής. 

 


ΔΩΡΕΑΝ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΟΔΗΓΟΙ VERSUS
Το Versus Travel, προσπαθώντας να καλύψει το κενό της Ελληνικής αγοράς σε ταξιδιωτικούς οδηγούς στην Ελληνική γλώσσα για τις χώρες που επισκέπτεται, εγκαινιάζει την έκδοση μιας σειράς ποιοτικών ταξιδιωτικών βιβλίων – οδηγών (προϊόν της μεγάλης μας ταξιδιωτικής εμπειρίας), που προσφέρονται δωρεάν στους ταξιδιώτες της κάθε εκδρομής.

 

 

ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ταξιδιωτική Ασφάλεια

Extra Παροχές Υγείας στην ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ

• Δωρεάν 8 επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς και εκπτώσεις σε χειρουργικές και ιατρικές πράξεις στα εξωτερικά ιατρεία της Ευρωκλινικής Αθηνών.
• Τηλεφωνική εξυπηρέτηση 24 ώρες το 24ωρο στο τηλέφωνο 1011.
• Δωρεάν ένα παιδιατρικό check up και 8 δωρεάν επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς στην Ευρωκλινική Παίδων (αφορά σε παιδιά και εγγόνια των ταξιδιωτών μας)


ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ:

• Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι έχετε διαβάσει το παρόν πρόγραμμα, το έχετε κατανοήσει και συμφωνείτε με τα αναγραφόμενα.
• Συμμετοχή επίσης στην εκδρομή σημαίνει ότι αναντίρρητα αποδέχεστε τους Όρους Συμμετοχής που αναγράφονται στην τελευταία σελίδα της μπροσούρας μας και στο site μας στο Internet. Αν θέλετε να διαβάσετε τους Όρους Συμμετοχής, παρακαλούμε ζητήστε να σας αποσταλούν.
• Συμμετοχή δηλώνετε επικοινωνώντας με το τμήμα πωλήσεων, δίνοντας αναλυτικά τα στοιχεία που σας ζητούνται και καταθέτοντας προκαταβολή 1.000 € κατ’ άτομο εντός της χρονικής προθεσμίας που θα σας δοθεί από το τμήμα πωλήσεων.
• Η πληρωμή της προκαταβολής γίνεται είτε με χρήση μετρητών ή στην περίπτωση χρήσης πιστωτικής κάρτας με εφάπαξ χρέωση.
• 12-18 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ. Εφόσον επιθυμείτε, μπορείτε να αποπληρώσετε το ταξίδι σας κάνοντας χρήση πιστωτικής κάρτας και συμμετέχοντας σε πρόγραμμα άτοκων δόσεων (έως και 18). Σας συστήνουμε, προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, να ενημερωθείτε έγκαιρα είτε από το τμήμα πωλήσεων, είτε από το λογιστήριο για τις πιστωτικές κάρτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα άτοκων δόσεων. 
• Το διαβατήριό σας θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 6μηνη ισχύ.
• Βεβαιωθείτε πως το διαβατήριό σας έχει κενές σελίδες, ισάριθμες με τον αριθμό των χωρών που θα επισκεφθείτε.
• Το γραφείο μας δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε πρόβλημα λόγω μη ανανέωσης του διαβατηρίου σας.
• Οι ταξιδιώτες μη Ελληνικής υπηκοότητας ή οι κάτοχοι μη Ελληνικών διαβατηρίων οφείλουν να επικοινωνούν κατ’ ιδίαν με την πρεσβεία της χώρας στην οποία επιθυμούν να ταξιδέψουν, για να πληροφορηθούν τα όποια διαδικαστικά για την έκδοση βίζας, εφόσον αυτή απαιτείται. Το Versus Travel δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν πρόβλημα που ενδεχομένως παρουσιαστεί σε κάποιο αεροδρόμιο.
• Σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και στην Τουρκία, μπορείτε να ταξιδέψετε με αστυνομική ταυτότητα νέου τύπου. Διευκρινίζουμε ότι αυτό γίνεται μόνο με πολιτική ταυτότητα και όχι με υπηρεσιακή. Ενημερωθείτε σχετικά από το τμήμα πωλήσεων του γραφείου μας. 


Έως 18 άτοκες μηνιαίες δόσεις

* Αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη

Όλες οι τιμές για αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη περιλαμβάνουν το αεροπορικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη - Αθήνα – Θεσσαλονίκη στο οποίο και οφείλεται η διαφορά στην τιμή. Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετέ το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα.

Δεν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.

**Αναχωρήσεις από  Λάρνακα

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα η πτήση είναι απευθείας και δεν απαιτείται πέρασμα από Αθήνα.

 

ΔΩΡΕΑΝ

Αποκλειστική ταξιδιωτική ασφάλεια του Versus travel με καλύψεις για τον κορωνοϊό πριν και μετά το ταξίδι αλλά και για καραντίνα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Νοιώστε απόλυτα προστατευμένοι, όπως σας έχουμε συνηθίσει.

Ισχύουν όροι και υπάρχουν προϋποθέσεις: Δείτε αναλυτικά στο www.versustravel.eu/apolytiprostasia ή στην αρχή του παρόντος προγράμματος


Οι καινοτομίες ενός από τα πιο επιτυχημένα προγράμματα του Versus.

Επισκέψεις - εκδρομές που κάνουν αυτό το πρόγραμμα μοναδικό:

 • Το πρόγραμμα είναι 14ήμερο με 12 διαν/σεις. Την τελευταία ημέρα επιστρέφουμε αυθημερόν στην Αθήνα και δεν διανυκτερεύουμε στο αεροσκάφος.
 • 4 εσωτερικές πτήσεις (Γιανγκόν-Μπαγκάν, Μπαγκάν-Μανταλέι, Μανταλέι-Χέχο, Χέχο-Γιανγκόν) για να αποφύγουμε τεράστιες οδικές διαδρομές και να απολαύσουμε περισσότερο τη χώρα.
 • Διαμονή σε εξαιρετικά ξενοδοχεία 4* sup. και 5* με ημιδιατροφή, με δείπνα μέσα στα πολυτελή ξενοδοχεία και όχι σε τοπικά εστιατόρια αμφιβόλου ποιότητας. Είναι μία επιλογή που κοστίζει αλλά για τον ταξιδιώτη είναι πολύ σημαντικό.
 • Επίσκεψη στον Golden Rock (Χρυσό Βράχο).
 • Τρεις (3) διανυκτερεύσεις στο Μπαγκάν με εκτενή ξενάγηση στον αρχαιολογικό, κρουαζιέρα με την δύση του ήλιου και επίσκεψη στην παραδοσιακή αγορά Nyaung Oo, που είναι μια πανδαισία χρωμάτων. Έτσι δίνουμε περισσότερο χρόνο στον εκπληκτικό αυτό αρχαιολογικό χώρο και επιπλέον έχουμε τον χρόνο να επισκεφθούμε χωριά και τοπικές αγορές για να έρθουμε σε επαφή με το τοπικό στοιχείο και τον τρόπο ζωής. ’λλωστε τα διαφορετικά ταξίδια Versus δίνουν τη δυνατότητα να εισχωρήσουμε στον τρόπο ζωής της κάθε περιοχής, εκεί που κρύβονται οι εικόνες, τα χρώματα και τα αρώματα του κάθε τόπου. Έτσι, δεν περικόπτουμε  διανυκτερεύσεις σε αυτή την περιοχή για μείωση κόστους.
 • Περιήγηση σε χωριουδάκια και σε τοπικές αγορές γύρω από το Μπανγκάν, όπως το χωριουδάκι Minnanthu και η αγορά Nyaung Oo, βγαλμένα από το παρελθόν, εκεί όπου ντόπιοι ζουν, πουλούν και αγοράζουν φρούτα και λαχανικά σε μια ατμόσφαιρα όλο ζωντάνια! Στο χωριουδάκι Minnanthu η βασική μετακίνηση είναι με βοϊδάμαξες.
 • Μαγική βαρκάδα στη δύση του ηλίου στο Μπαγκάν, που θα βρείτε μόνο στο Versus.
 • Κρουαζιέρα στο Μανταλέι με τις σκηνές της καθημερινής ζωής των ντόπιων να ξετυλίγονται μπροστά μας.
 • Διαδρομή με το διάσημο τραίνο στην Πγιν Οο Λγουίν, όπου περνά πάνω από την Viaduct Gokhteik, τη μεγαλύτερη σιδηροδρομική γέφυρα σε στύλους της εποχής της. Οι περισσότεροι θυμούνται ότι αυτή είναι μία επίσκεψη που το Versus ενέταξε πρώτο στα προγράμματά του.
 • Εξονυχιστική επίσκεψη της Λίμνης Ίνλε και του εντυπωσιακού Indein επίσκεψη σε χωριά και αγορές όπου περιφέρονται οι φυλές Πα Ο. Διαθέτουμε 3 διαν/σεις στη λίμνη Ίνλε και δεν τις περικόπτουμε σπαταλώντας διαν/σεις σε πιο οικονομικές μικρότερου ενδιαφέροντος πόλεις της περιοχής.
 • Δείπνο καλωσορίσματος στο Karaweik Royal Barge Restaurant, παρακολουθώντας φολκλορική παράσταση.
 • Ξενοδοχεία 4* sup. και όχι χαμηλότερης κατηγορίας, εκτός από το Χρυσό Βράχο που είναι βασικών ανέσεων λόγω έλλειψης υποδομής στην περιοχή.
 • Εμπειρότατος αρχηγός με εξειδίκευση στην περιοχή.
 • Δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός-βιβλίο στα ελληνικά Versus Travel.

 

Με το Versus παίρνετε πάντα περισσότερα

Συγκρίνετε και μη συμβιβάζεστε με τίποτα λιγότερο!

Highlights

 • Επισκεφθείτε το Μπαγκάν και απολαύστε ένα θαυμάσιο ηλιοβασίλεμα στο υποβλητικό της τοπίο
 • Περιηγηθείτε σε χωριουδάκια βγαλμένα από το παρελθόν και σε τοπικές, όλο ζωντάνια, αγορές
 • Εκδράμετε στο ηφαίστειο Πόπα, "το σπίτι των Πνευμάτων", "τον Όλυμπο της Βιρμανίας"
 • Εξερευνήστε το Μανταλέι - το σπουδαιότερο πολιτιστικό κέντρο της χώρας - και την ευρύτερη περιοχή του
 • Πλεύστε στον υδάτινο δρόμο του Ιραουάντι παρακολουθώντας σκηνές της καθημερινής ζωής των ντόπιων
 • Κάντε μία αξέχαστη βόλτα με το διάσημο τραίνο της Πγιν Οο Λγουίν
 • Περιηγηθείτε στις μοναδικές σπηλιές της Πιντάγια με τα 8094 αγαλματίδια του Βούδα
 • Δείτε τους πλωτούς κήπους και τα χτισμένα σε πασσάλους χωριά της λίμνης Ίνλε
 • Ανακαλύψτε τον κρυμμένο από πυκνή βλάστηση λαβύρινθο με αμέτρητες στούπες στην περιοχή του Ιντέιν.
 • Ανεβείτε στο παραδοσιακό τραινάκι που κάνει τον γύρο της Γιανγκόν
 • Δειπνήστε στο Karaweik Royal Barge Restaurant παρακολουθώντας μια φολκλορική παράσταση.

Σχόλια Πελατών

Παρόμοιοι Προορισμοί

Μόνο στο Versus Travel

 • 3 διαν/σεις στο Μπαγκάν και 3 διαν/σεις στη λίμνη Ίνλε
 • Ημιδιατροφή μέσα στα πολυτελή ξενοδοχεία
 • Επίσκεψη στον Χρυσό Βράχο (Golden Rock)

Περίοδοι

 • Καλοκαίρι 2021
 • Οκτώβριος - Νοέμβριος 2021

Αναχωρήσεις

10/8, 24/8, 21/9, 24/10, 12/11Bonus Online Κράτησης

Χάρτης Ταξιδιού Η μαγική Βιρμανία του Versus | Καλοκαίρι - Νοέμβριος 2021

Πληροφορίες για τις Χώρες Countries Info