fb

Φεστιβάλ Χέμις - Βασίλειο του Λαντάκ - Κασμίρ | 23.06.2021

Διάρκεια: 14 ΗΜΕΡΕΣ

τιμή από 1940€

Ταυτότητα ταξιδιού

Ένα συγκλονιστικό οδοιπορικό στην απάτητη γη του Κασμίρ. Ένα ταξίδι περιεκτικό, έξυπνα οργανωμένο, για ταξιδιώτες που τους αρέσουν η περιπέτεια και οι περιπλανήσεις στις λιγότερο ταξιδεμένες περιοχές του πλανήτη. Διασχίζουμε οροπέδια και ορεινά περάσματα στα Ιμαλάια, βλέπουμε τοπία καταπράσινα αλλά και «σεληνιακά», σε ένα εκπληκτικό εξερευνητικό ταξίδι, σχεδιασμένο και δοκιμασμένο από τους πλέον ειδικούς στην περιοχή αυτή, με το οποίο επισκεπτόμαστε σπάνια μέρη με έναν μοναδικό συνδυασμό. Η πολιτεία Τζίμου-Κασμίρ της Ινδίας συνθέτει ένα συναρπαστικό οδοιπορικό, που θα αποτελεί σημείο αναφοράς στις ταξιδιωτικές σας αναμνήσεις. Με δύο σπάνιες αναχωρήσεις έχουμε τη δυνατότητα να παρακολουθήσουμε και πολύ σημαντικά τοπικά θρησκευτικά φεστιβάλ, όπως οι γιορτές Χέμις στο ομώνυμο μοναστήρι και τα φεστιβάλ Πιανγκ και Καρζόγκ. Γνωρίζουμε έτσι διαφορετικές πλευρές της περιοχής, το βουδιστικό αλλά και το ισλαμικό πρόσωπο του Λαντάκ, μέσα από επισκέψεις σε βουδιστικά μοναστήρια και ισλαμικά τεμένη.

 

 

Το ταξίδι σε λίγες γραμμές

Ένα συγκλονιστικό οδοιπορικό στο Βασίλειο του Λαντάκ και στο Κασμίρ, που ξεκινά από την πρωτεύουσα Δελχί και συνεχίζει με τη Σριναγκάρ, επονομαζόμενη και «Βενετία της Ινδίας» χάρη στα αναρίθμητα κανάλια της, αλλά και τους γραφικούς κήπους. Συνεχίζουμε για το Καργκίλ  μέσω διαδρομής που μας οδηγεί μέχρι και τα 3.000 μέτρα υψόμετρο, και συνεχίζουμε για το Λεχ όπου και θα παρακολουθήσουμε τους εορτασμούς του Φεστιβάλ Χέμις (στην αναχώρηση 24.07 θα δούμε αντ’ αυτού το θρησκευτικό φεστιβάλ Καρζόγκ, στο Πιανγκ). Ανεβαίνοντας ακόμη περισσότερο σε υψόμετρο περνάμε από την Κοιλάδα Νούμπρα, βλέπουμε τη λίμνη Πανγκόνγκ, πριν επιστρέψουμε στην πρωτεύουσα Δελχί.

 

 

Μόνο Στο Versus

ΔΩΡΕΑΝ

Αποκλειστική ταξιδιωτική ασφάλεια του Versus Τravel με καλύψεις για τον κορωνοϊό πριν και μετά το ταξίδι αλλά και για καραντίνα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Νοιώστε απόλυτα προστατευμένοι, όπως σας έχουμε συνηθίσει.

Το ταξίδι μας περιλαμβάνει:

  • Οδική μεταφορά από το Λαντάκ στο Κασμίρ, μέσω εξαιρετικών οδικών περασμάτων, με διανυκτέρευση στο Καργκίλ.
  • Διανυκτέρευση σε houseboat στη Σριναγκάρ. Βαρκάδα στη λίμνη Νταλ, στη Σριναγκάρ, με το τοπικό πλοιάριο σικάρα.
  • Παρακολουθούμε το Φεστιβάλ Χέμις στο Λεχ.
  • Εκτενής επίσκεψη του Λαντάκ για να ανακαλύψουμε μοναδικά τοπία των Ιμαλαΐων.
  • Διαδρομή στην Κοιλάδα Νούμπρα, σε ένα εκπληκτικό, απόκοσμο τοπίο.
  • Πλήρης διατροφή. Ιδανικές πτήσεις με άφιξη στη Σριναγκάρ και αναχώρηση από Λεχ.
  • Ξεναγήσεις στη Σριναγκάρ και στο Λεχ.
  • Επισκέψεις σε εκπληκτικά βουδιστικά μοναστήρια.
  • Οδική διάσχιση από το Λαντάκ στο Κασμίρ μέσω εξαιρετικών περασμάτων, με επίσκεψη στο Καργκίλ.
  • Διαδρομή στον αυτοκινητόδρομο Khardungla, με το μεγαλύτερο υψόμετρο στον κόσμο (5.600 μ.).

Το ταξίδι συνοδεύει έμπειρος Έλληνας αρχηγός-συνοδός.

Εμπειρίες από το ταξίδι

1η ημέρα: Αθήνα/Θεσσαλονίκη/Λάρνακα - Πτήση για Δελχί

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση μέσω ενδιάμεσου σταθμού για το Δελχί.

 

2η ημέρα: Δελχί

Άφιξη στην πρωτεύουσα της Ινδίας και σύντομη περιήγηση στην πόλη κατά τη διάρκεια της οποίας θα δούμε το Κόκκινο Φρούριο, το μνημείο αφιερωμένο στον Μαχάτμα Γκάντι, το τέμενος Τζάμα Μασίντ (το μεγαλύτερο στην Ινδία) και τη λεωφόρο Ρατζ Παθ. Ακολουθεί μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

3η ημέρα: Δελχί – Πτήση για Σριναγκάρ

Μετάβαση στο αεροδρόμιο και πτήση για τον Βορρά και τη Σριναγκάρ, την πρωτεύουσα της πολιτείας Τζαμού και Κασμίρ, σε υψόμετρο 1.730 μ. Η κοιλάδα στην οποία βρίσκεται η πόλη έχει προκαλέσει τον θαυμασμό του κάθε ταξιδιώτη που είχε την τύχη να έρθει μέχρι εδώ. Θα έχουμε την ευκαιρία στην πρώτη γνωριμία με την πόλη να αντιληφθούμε γιατί πολλοί παρομοιάζουν τη Σριναγκάρ με τη Βενετία. Το βράδυ θα απολαύσουμε μια «βόλτα» στη λίμνη Νταλ με τα χαρακτηριστικά σικάρα (shikara), τις τοπικές παραδοσιακές βάρκες. Διανυκτέρευση σε houseboat.

 

4η ημέρα: Σριναγκάρ (Ξενάγηση)

Μετά το πρωινό μας θα επισκεφθούμε τους λεγόμενους «Κήπους της Ηδονής» ή Κήπο Νισάτ, δημιούργημα του 16ου αι. σε τεχνοτροπία Μουγκάλ, ο μεγαλύτερος Μουγκάλ κήπος στο Κασμίρ. Θα δούμε επίσης τους «Κήπους της Αγάπης» (Κήποι Σαλιμάρ), επίσης Μουγκάλ, καθώς και τους κήπους «Τσεσμασάνι», δημιούργημα και αυτοί των αυτοκρατόρων Μουγκάλ. Η συνέχεια μας φέρνει στο τζαμί Τζαμία Μασίντ, στο κέντρο της παλιάς πόλης, χτισμένο το μακρινό 1394. Διανυκτέρευση σε houseboat στη Σριναγκάρ. 

 

5η ημέρα: Σριναγκάρ – Καργκίλ

Πρωινή αναχώρηση με προορισμό μας το Καργκίλ. Καθ’ οδόν θα περάσουμε από το Σοναμάργκ, σε υψόμετρο περίπου 3.000 μ., σε ένα εντυπωσιακό τοπίο όπου οι χιονισμένες βουνοκορφές μοιάζουν να αγγίζουν τον καταγάλανο ουρανό και ο ποταμός Σιντ που διασχίζει την κοιλάδα μας συντροφεύει. Θα κάνουμε στάση στο Ντρας (σε ορισμένες μελέτες κατατάσσεται ως ο 2ος πιο ψυχρός κατοικημένος οικισμός στον κόσμο!), απ’ όπου θα συνεχίσουμε μέχρι το Καργκίλ. Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο κατάλυμά μας. Διανυκτέρευση.

6η ημέρα: Καργκίλ – Μονή Μουλμπέκ – Μονή Λαμαγιούρου – Λεχ

Σήμερα θα αναχωρήσουμε με πρώτο μας σταθμό το μοναστήρι Μουλμπέκ (Mulbekh), απ’ όπου θα συνεχίσουμε για τα Περάσματα Ναμικάλα και Φάτουλα. Στη συνέχεια θα φτάσουμε στο βουδιστικό μοναστήρι Λαμαγιούρου, του 11ου αι., ίσως το πιο γραφικό σε ολόκληρο το Λαντάκ. Αφού κάνουμε ακόμη μία στάση στο Αλτσί, για να δούμε το λατρευτικό συγκρότημα του 11ου αι., το πιο σημαντικό βουδιστικό κέντρο στο Λαντάκ, θα φτάσουμε στο Λεχ. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

 

7η ημέρα: Λεχ (Περιήγηση)

Η βουδιστική παράδοση είναι πλουσιότατη και πανταχού παρούσα στο Λαντάκ. Σήμερα λοιπόν θα δούμε το μοναστήρι Σαμκέρ (ανοιχτό για το κοινό μόνο το πρωί και το βράδυ), τη στούπα Σάντι, καθώς και το παλάτι του Λεχ, που επιβλέπει την πολιτεία του Λεχ, φτιαγμένο κατ’ εικόνα του ανακτόρου Ποτάλα της Λάσα τον 17ο αι. Αφού απολαύσουμε την περιήγησή μας στο Λεχ, θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

8η ημέρα: Λεχ (Γιορτές Χέμις)

Έγκαιρη πρωινή αναχώρηση για το μοναστήρι Χέμις, όπου θα παρακολουθήσουμε τις σπουδαίες ομώνυμες γιορτές που διοργανώνονται εδώ. Το Χέμις είναι χτισμένο το 1630, μέσα σε ένα φαράγγι, στη δυτική όχθη του Ινδού ποταμού, και θεωρείται το πλουσιότερο από τα μοναστήρια του Λαντάκ. Μπορείτε επομένως να πάρετε μια ιδέα για τη λαμπρότητα των εορτασμών! Οι γιορτές είναι αφιερωμένες στον άρχοντα Παντμασαμπχάμπα, μια θεωρούμενη ενσάρκωση του Βούδα, που πιστεύεται πως γεννήθηκε τη 10η ημέρα του πέμπτου μήνα του έτους του Πιθήκου, όπως είχε προβλεφθεί από τον Βούδα Σακγιαμούνι. Η αποστολή του ήταν να βελτιώσει την πνευματική στάθμη όλων των έμβιων όντων, ενώ η παρακολούθηση των τελετουργικών θεωρείται πως προσφέρει πνευματικό σθένος και καλή υγεία! Τα τελετουργικά και οι εκδηλώσεις διαρκούν σχεδόν όλη την ημέρα, κυρίως μέσα στο κυρίως συγκρότημα του μοναστηριού. Στο τέλος της ημέρας θα επιστρέψουμε στο Λεχ. Διανυκτέρευση.

 


ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην αναχώρηση 24.07 αυτές τις ημέρες θα δούμε το θρησκευτικό Φεστιβάλ Καρζόγκ, στο Πιανγκ.

9η ημέρα: Λεχ – Καλσάρ – Ντισκίτ – Κοιλάδα Νούμπρα

Σήμερα θα αναχωρήσουμε για την Κοιλάδα Νούμπρα, μέσω των χωριών Χόρζεϊ και Γκάνγκλες. Θα φτάσουμε μέχρι το υψόμετρο των 5.602 μ., καθώς η διαδρομή μας ακολουθεί τον δρόμο Καρντούνγκλα, τον αυτοκινητόδρομο με το μεγαλύτερο υψόμετρο στον κόσμο. Περιττό να σημειώσουμε πως η θέα από εδώ είναι άκρως εντυπωσιακή. Επόμενη στάση το Καλσάρ, στην Κοιλάδα Σιοκ, και κατόπιν ακολουθεί η Κοιλάδα Νούμπρα, όπου θα κάνουμε στάση στο μοναστήρι Σαμαστάλινγκ. Θα περάσουμε από την πόλη Ντισκίτ, απ’ όπου θα συνεχίσουμε για τη γειτονική Χουντέρ – εκεί, αν είμαστε τυχεροί, θα δούμε τις σπάνιες βακτριανές καμήλες με τη διπλή καμπούρα. Μεταφορά και τακτοποίηση στο κατάλυμά μας. Διανυκτέρευση.

10η ημέρα: Νούμπρα – Λεχ

Αφού πάρουμε πρωινό, θα αναχωρήσουμε προς την αντίθεση κατεύθυνση, μέσω της ίδιας διαδρομής, με προορισμό μας το Λεχ. Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

11η ημέρα: Λεχ – Πανγκόνγκ

Σήμερα θα ξεκινήσουμε για μια ολοήμερη εξόρμηση στη λίμνη Πανγκόνγκ, περνώντας από τα γραφικά χωριά Σέι και Τίκσεϊ. Ακολουθεί το πέρασμα Τσανγκ-Λα, που παρά το μεγάλο του υψόμετρο (5.475 μ.) θεωρείται από τα πλέον ήπια περάσματα στο Λαντάκ, ακόμα και εν μέσω χειμώνα. Άφιξη στην περιοχή της Πανγκόνγκ, μεταφορά και τακτοποίηση στο κατάλυμά μας. Διανυκτέρευση.

 

12η ημέρα: Πανγκόνγκ (Περιήγηση) – Λεχ

Τη σημερινή ημέρα θα απολαύσουμε τη βόλτα μας στη λίμνη Πανγκόνγκ, από τις ορεινές λίμνες με το μεγαλύτερο υψόμετρο στον κόσμο, που μοιράζεται μεταξύ Ινδίας και Κίνας (75%-25%), παρατηρώντας τα χρώματα στα νερά της που μοιάζουν να μεταβάλλονται διαρκώς. Επιστροφή στο Λεχ, τακτοποίηση στα δωμάτιά μας και διανυκτέρευση.

 

13η ημέρα: Λεχ – Πτήση για Δελχί – Πτήση επιστροφής

Μεταφορά στο αεροδρόμιο του Λεχ και πτήση για Δελχί. Άφιξη και στη συνέχεια επιβίβαση στην πτήση επιστροφής μας μέσω ενδιάμεσου σταθμού.

 

 

14η ημέρα: Άφιξη σε Αθήνα/Θεσσαλονίκη/Λάρνακα

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό. 
Το τελικό ενημερωτικό αποστέλλεται
3-5 ημέρες
πριν από την εκάστοτε αναχώρηση.

Περιλαμβάνονται

  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης.
  • Μεταφορές με πολυτελές, κλιματιζόμενο πούλμαν.
  • Ξεναγήσεις και περιηγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.
  • Διαμονή στα καλύτερα διαθέσιμα ξενοδοχεία και καταλύματα της περιοχής (η τουριστική υποδομή είναι χαμηλή). Στη Σριναγκάρ διαμονή σε houseboat.
  • Πλήρης διατροφή εκτός από το Δελχί που είναι με ημιδιατροφή.
  • Το ταξίδι συνοδεύει έμπειρος Έλληνας αρχηγός-συνοδός.

Αναχωρήσεις από Κύπρο       

  • Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνονται οι φόροι, ο επίναυλος καυσίμων, τα φιλοδωρήματα, τα αχθοφορικά (όπου είναι δυνατόν), και η ειδική κυπριακή επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια χωρίς επιβάρυνση (ζητήστε μας τι περιλαμβάνει) εκτός από εισόδους σε μουσεία και αξιοθέατα καθώς και έξοδα προσωπικής φύσεως, ποτά αναψυκτικά κλπ.

 

Δεν περιλαμβάνονται
(δεν ισχύει για τις αναχωρήσεις από την Κύπρο)

  • Φόροι αεροδρομίων, επιβάρυνση καυσίμων, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά & επιπλέον πακέτο ασφάλειας, τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (Ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων, όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.ά.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων: 790 €
  • Βίζα Ινδίας: 25 € (πληροφορίες δείτε παρακάτω).

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΒΙΖΑΣ ΙΝΔΙΑΣ

Σας πληροφορούμε ότι η τουριστική βίζα για την Ινδία από 26/02/2016 εκδίδεται online για τα ελληνικά διαβατήρια. Για την έκδοσή της απαιτείται να μας αποστείλετε με e-mail ένα έγχρωμο και καθαρό αντίγραφο του διαβατηρίου σας και μια φωτογραφία διαβατηρίου σε λευκό φόντο. Η έκδοση της βίζας δεν περιλαμβάνεται στο κόστος της εκδρομής. Το κόστος της είναι 25 €/άτομο.
Για πληροφορίες σχετικά με τα επιπλέον δικαιολογητικά που αφορούν σε ανήλικους και σπουδαστές, επικοινωνήστε με το γραφείο μας.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

Παρακαλούμε να αποστείλετε φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στο e-mail του ταξιδιωτικού συμβούλου (πωλητή), με τον οποίο έχετε συνομιλήσει
Χωρίς την άμεση αποστολή φωτοτυπίας του διαβατηρίου δεν θα μπορεί να περιληφθεί η ασφάλεια της προκαταβολής σας στην επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια που περιλαμβάνει το Versus στα προγράμματά του. Αν δεν έχετε e-mail, μπορείτε να προσκομίσετε μια φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στα γραφεία μας.
Κράτηση γίνεται μόνο με τα πλήρη στοιχεία σας (διεύθυνση με ταχυδρομικό κώδικα, τηλέφωνα, e-mail κλπ.). Αν θέλετε να συμπεριλάβετε και άλλα άτομα στην κράτησή σας, θα πρέπει να μας γνωρίσετε και τα δικά τους πλήρη στοιχεία.
Η κράτησή σας είναι έγκυρη και η κατοχύρωση των προσφορών γίνεται μόνο με κατάθεση της προκαταβολής.
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ, πριν την κατάθεση της προκαταβολής σας, με σκοπό να καταχωρηθεί η κράτησή σας και στη συνέχεια το ποσό της κατάθεσής σας στον φάκελό σας. Παρακαλούμε μην παραλείψετε να μας ενημερώσετε. Για την αποφυγή κάθε ταλαιπωρίας σας, παρακαλούμε ελέγχετε το ημερήσιο πιστωτικό όριο συναλλαγών των πιστωτικών και χρεωστικών καρτών σας, πριν προβείτε στην όποια συναλλαγή με το Versus Travel.

 


ΔΩΡΕΑΝ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΟΔΗΓΟΙ VERSUS
Το Versus Travel, προσπαθώντας να καλύψει το κενό της Ελληνικής αγοράς σε ταξιδιωτικούς οδηγούς στην Ελληνική γλώσσα για τις χώρες που επισκέπτεται, εγκαινιάζει την έκδοση μιας σειράς ποιοτικών ταξιδιωτικών βιβλίων – οδηγών (προϊόν της μεγάλης μας ταξιδιωτικής εμπειρίας), που προσφέρονται δωρεάν στους ταξιδιώτες της κάθε εκδρομής.

 

 

ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ταξιδιωτική Ασφάλεια

Extra Παροχές Υγείας στην ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ

• Δωρεάν 8 επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς και εκπτώσεις σε χειρουργικές και ιατρικές πράξεις στα εξωτερικά ιατρεία της Ευρωκλινικής Αθηνών.
• Τηλεφωνική εξυπηρέτηση 24 ώρες το 24ωρο στο τηλέφωνο 1011.
• Δωρεάν ένα παιδιατρικό check up και 8 δωρεάν επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς στην Ευρωκλινική Παίδων (αφορά σε παιδιά και εγγόνια των ταξιδιωτών μας)


ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ:

• Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι έχετε διαβάσει το παρόν πρόγραμμα, το έχετε κατανοήσει και συμφωνείτε με τα αναγραφόμενα.
• Συμμετοχή επίσης στην εκδρομή σημαίνει ότι αναντίρρητα αποδέχεστε τους Όρους Συμμετοχής που αναγράφονται στην τελευταία σελίδα της μπροσούρας μας και στο site μας στο Internet. Αν θέλετε να διαβάσετε τους Όρους Συμμετοχής, παρακαλούμε ζητήστε να σας αποσταλούν.
• Συμμετοχή δηλώνετε επικοινωνώντας με το τμήμα πωλήσεων, δίνοντας αναλυτικά τα στοιχεία που σας ζητούνται και καταθέτοντας προκαταβολή 1.000 € κατ’ άτομο εντός της χρονικής προθεσμίας που θα σας δοθεί από το τμήμα πωλήσεων.
• Η πληρωμή της προκαταβολής γίνεται είτε με χρήση μετρητών ή στην περίπτωση χρήσης πιστωτικής κάρτας με εφάπαξ χρέωση.
• 12-18 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ. Εφόσον επιθυμείτε, μπορείτε να αποπληρώσετε το ταξίδι σας κάνοντας χρήση πιστωτικής κάρτας και συμμετέχοντας σε πρόγραμμα άτοκων δόσεων (έως και 18). Σας συστήνουμε, προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, να ενημερωθείτε έγκαιρα είτε από το τμήμα πωλήσεων, είτε από το λογιστήριο για τις πιστωτικές κάρτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα άτοκων δόσεων. 
• Το διαβατήριό σας θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 6μηνη ισχύ.
• Βεβαιωθείτε πως το διαβατήριό σας έχει κενές σελίδες, ισάριθμες με τον αριθμό των χωρών που θα επισκεφθείτε.
• Το γραφείο μας δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε πρόβλημα λόγω μη ανανέωσης του διαβατηρίου σας.
• Οι ταξιδιώτες μη Ελληνικής υπηκοότητας ή οι κάτοχοι μη Ελληνικών διαβατηρίων οφείλουν να επικοινωνούν κατ’ ιδίαν με την πρεσβεία της χώρας στην οποία επιθυμούν να ταξιδέψουν, για να πληροφορηθούν τα όποια διαδικαστικά για την έκδοση βίζας, εφόσον αυτή απαιτείται. Το Versus Travel δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν πρόβλημα που ενδεχομένως παρουσιαστεί σε κάποιο αεροδρόμιο.
• Σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και στην Τουρκία, μπορείτε να ταξιδέψετε με αστυνομική ταυτότητα νέου τύπου. Διευκρινίζουμε ότι αυτό γίνεται μόνο με πολιτική ταυτότητα και όχι με υπηρεσιακή. Ενημερωθείτε σχετικά από το τμήμα πωλήσεων του γραφείου μας. 


Έως 18 άτοκες μηνιαίες δόσεις

* Αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη

Όλες οι τιμές για αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη περιλαμβάνουν το αεροπορικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη – Αθήνα – Θεσσαλονίκη στο οποίο οφείλεται και η διαφορά στην τιμή.
Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετε το κόστος αυτό
μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα.

Δεν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.

**Αναχωρήσεις από  Λάρνακα

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και η αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας. Σύμφωνα με τις πτήσεις αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα και θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “StopoverAthens" από 50 € το άτομο με μεταφορές.

 

ΔΩΡΕΑΝ

Αποκλειστική ταξιδιωτική ασφάλεια του Versus Τravel με καλύψεις για τον κορωνοϊό πριν και μετά το ταξίδι αλλά και για καραντίνα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Νοιώστε απόλυτα προστατευμένοι, όπως σας έχουμε συνηθίσει.

Το ταξίδι μας περιλαμβάνει:

  • Οδική μεταφορά από το Λαντάκ στο Κασμίρ, μέσω εξαιρετικών οδικών περασμάτων, με διανυκτέρευση στο Καργκίλ.
  • Διανυκτέρευση σε houseboat στη Σριναγκάρ. Βαρκάδα στη λίμνη Νταλ, στη Σριναγκάρ, με το τοπικό πλοιάριο σικάρα.
  • Παρακολουθούμε το Φεστιβάλ Χέμις στο Λεχ.
  • Εκτενής επίσκεψη του Λαντάκ για να ανακαλύψουμε μοναδικά τοπία των Ιμαλαΐων.
  • Διαδρομή στην Κοιλάδα Νούμπρα, σε ένα εκπληκτικό, απόκοσμο τοπίο.
  • Πλήρης διατροφή. Ιδανικές πτήσεις με άφιξη στη Σριναγκάρ και αναχώρηση από Λεχ.
  • Ξεναγήσεις στη Σριναγκάρ και στο Λεχ.
  • Επισκέψεις σε εκπληκτικά βουδιστικά μοναστήρια.
  • Οδική διάσχιση από το Λαντάκ στο Κασμίρ μέσω εξαιρετικών περασμάτων, με επίσκεψη στο Καργκίλ.
  • Διαδρομή στον αυτοκινητόδρομο Khardungla, με το μεγαλύτερο υψόμετρο στον κόσμο (5.600 μ.).

Το ταξίδι συνοδεύει έμπειρος Έλληνας αρχηγός-συνοδός.

Highlights

  • Τα χαρακτηριστικά «σικάρα», οι παραδοσιακές βάρκες στη Σριναγκάρ.
  • Η διαμονή σε houseboat στη Σριναγκάρ.
  • Οι περίφημοι κήποι Μουγκάλ στη Σριναγκάρ.
  • Οι γιορτές Χέμις στο Λεχ, στο Λαντάκ, από τα μεγαλύτερα θρησκευτικά φεστιβάλ της Ινδίας.
  • Τα τοπία σε υψόμετρο από 3.000 έως και πάνω από 5.000 μέτρα!
  • Η απίστευτα γραφική λίμνη Πανγκόνγκ, από τις ορεινές λίμνες με το μεγαλύτερο υψόμετρο στον κόσμο.

Σχόλια Πελατών

Παρόμοιοι Προορισμοί

Μόνο στο Versus Travel

  • Παρακολουθούμε το Φεστιβάλ Χέμις στο Λεχ.
  • Εκτενής επίσκεψη του Λαντάκ.
  • Διαδρομή στην Κοιλάδα Νούμπρα, σε ένα εκπληκτικό, απόκοσμο τοπίο.
  • Ιδανικές πτήσεις με άφιξη στη Σριναγκάρ και αναχώρηση από Λεχ.

 

Χάρτης Ταξιδιού Φεστιβάλ Χέμις - Βασίλειο του Λαντάκ - Κασμίρ | 23.06.2021

Πληροφορίες για τις Χώρες Countries Info