Λακωνία - Με τον Μυστρά και το «νησί» του Πάρη και της Ελένης |Πρωτομαγιά-Άγιο Πνεύμα 2020

Διάρκεια: 5 ΗΜΕΡΕΣ

τιμή από 349€

Μόνο Στο Versus

 
 
 

 

1η ημέρα: Αθήνα – Μυστράς – Γύθειο

Αναχώρηση στις 07.00 από την Αθήνα. Με ενδιάμεσες στάσεις, θα φτάσουμε στη περίφημη καστροπολιτεία του Μυστρά, που υποδέχεται καθημερινά επισκέπτες για να εξερευνήσουν από κοντά έναν τόπο βγαλμένο από την ιστορία της Ελλάδας. Θα περιηγηθούμε σε βυζαντινές εκκλησίες, και τείχη και θα ακολουθήσουμε τα βήματα του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου, του τελευταίου αυτοκράτορα του Βυζαντίου ο οποίος ξεκίνησε από εδώ το ταξίδι του για την Κωνσταντινούπολη, το 1449.  Ελεύθερος χρόνος για το γεύμα μας, στα ταβερνάκια του Νέου Μυστρά.

Άφιξη στο ξενοδοχείο μας στο Γύθειο και τακτοποίηση. Δείπνο και διανυκτέρευση.

 

2n ημέρα: Γύθειο – Κρανάη – Ναυάγιο – Μονεμβασιά

Πρωινό και αναχώρηση για μια πλούσια μέρα εντυπώσεων! «Πατάμε» ουσιαστικά στην γη της ανατολικής Μάνης. Σε περιπατική απόσταση από το ξενοδοχείο μας βρίσκεται η Κρανάη (Μαραθονήσι).  Μέσω του λιμενοβραχίονα, θα πάμε για μια περιπατητική ξενάγηση εκεί όπου -πάντα σύμφωνα με τη μυθολογία- ο Πάρης ξέχασε το κράνος του και αποτέλεσε το καταφύγιό του με την ωραία Ελένη, όπου πέρασαν την πρώτη τους νύχτα, πριν φύγουν για την Τροία!  Στην Κρανάη, θα δούμε τον πύργο Τζανετάκη, τον οκτάγωνο φάρο της Κρανάης ύψους 23μ., που κατασκευάσθηκε από μάρμαρο του Ταινάρου και το ναό του Αγίου Πέτρου.

Κατόπιν επιβιβαζόμαστε και αναχωρούμε οδικώς για τη Μονεμβασιά. Σε αυτή την πλευρά της Μάνης υπάρχει κάτι άγνωστο στους περισσότερους! Σε μια γαλάζια παραλία στέκει το «πλοίο φάντασμα» για πολλούς, με το όνομα «Δημήτριος», ναυαγισμένο από το 1981 στην παραλία της Σελινίτσας, στον λακωνικό κόλπο (περιοχή Βαλτάκι)! Εντυπωσιακό, σκουριασμένο ναυάγιο, με ιστορία που θα ακούσουμε και θα σταματήσουμε για να αποτυπώσουμε και αυτή την πλευρά της Ιστορίας. Στάση για φωτογραφίες.

Η Μονεμβασιά του Γιάννη Ρίτσου, το «Γιβραλτάρ της Ελλάδας» μας περιμένει. Το ίδιο και το σπίτι και ο τάφος του. Το λέει και το όνομά της: Έχει μία «μόνη εμβασία» (είσοδο) μετά από την αποκοπή της από την υπόλοιπη Πελοπόννησο, από τον ισχυρό σεισμό του 375μ.χ! Μέσα στα μεσαιωνικά τείχη της Μονεμβασιάς βρίσκεται μια από τις πιο καλοδιατηρημένες και ζωντανές καστροπολιτείες στην Ελλάδα! Πάνω από 40 εκκλησίες, αρχοντικά πλούσιων εμπόρων, κρήνες, χαμάμ και καλντερίμια διατηρούνται σε πολύ καλή κατάσταση, διαφυλάσσοντας ατόφια την ατμόσφαιρα αυτού του οικισμού που από τα βυζαντινά χρόνια μέχρι το 19ο αιώνα διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο στην ιστορία της ευρύτερης περιοχής.

Χρόνος για γεύμα ελεύθερο, στα πανέμορφα παραδοσιακά τοπικά εστιατόρια. Αργά το απόγευμα, επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο και διανυκτέρευση.

 

3η ημέρα: Μοναδική εμπειρία στο άγνωστο Σπήλαιο Καστανιάς & στο Μουσείο Νέαπολης (βίντεο από το βυθισμένο Παυλοπέτρι -Η ελληνική Πομπηϊα βυθισμένη εδώ και 5.000 χρόνια!)

Πλούσιο πρόγευμα και ξεκινάμε νωρίς για το μοναδικό και πανέμορφο χερσαίο σπήλαιο Καστανιάς, άγνωστο στο ευρύ κοινό. Φωλιάζει κυριολεκτικά στο νότιο άκρο της Πελοποννήσου. Καταπράσινη ορεινή διαδρομή για το σπήλαιο ακολουθεί την ανατολική απόληξη του Πάρνωνα που σβήνει στο ακρωτήριο του Μαλέα. Το σπήλαιο κατατάσσεται δεύτερο στο είδος του σε όλη την Ευρώπη! Τρία εκατομμύρια χρόνια χρειάστηκε η φύση για να δημιουργήσει τον απαράμιλλο λιθοματικό διάκοσμο και να πλάσει σώματα και μορφώματα μιας φαντασίας αμύθητης. Πλούσιο σε πυκνότητα και ποικιλία σχημάτων, χρωμάτων και μορφών, το θεόρατους κόκκινους και λευκούς «καταρράκτες», τις γιγάντιες πολύσχημες κολώνες, τις «κουρτίνες» και τα «σεντόνια» που ξεχύνονται σαν κέρινα ομοιώματα απ’ την οροφή, φωλιάζουν «χταπόδια» και «κοράλια», «ελεφαντάκια», «μανιτάρια», «πουλιά» και καρικατούρες, «εξωτικά φυτά» και μνημειώδη πλάσματα. Η έκταση του Σπηλαίου είναι 1.500 τ.μ., χωρίζεται σε δύο επίπεδα και ο επισκέπτης το περιέρχεται με μια διαδρομή 500 μ. Δίσκοι, επίπεδοι σταλαγμίτες, εκκεντρίτες και ελικτίτες, αποτελούν σημαντικούς σταθμούς της ξενάγησης! Με λίγη τύχη, ίσως να συναντήσετε έναν ευγενή μόνιμο κάτοικο του σπηλαίου, το τυφλό και κουφό δολιχόποδο(σπάνια σπηλαιόβια ακρίδα)! Πριν μερικά χρόνια, το σπήλαιο Καστανιάς αποτέλεσε σκηνικό για τα γυρίσματα ιταλικής ταινίας! Διάρκεια ξενάγησης: περίπου 45’. 

Συνεχίζουμε για το Αρχαιολογικό μουσείο Νέαπολης Βοϊών. Θα δούμε ευρήματα αλλά και προβολή ντοκιμαντέρ, από την μοναδικής αρχαιολογικής αξίας, βυθισμένη πολιτεία στο Παυλοπέτρι (την αρχαιότερη βυθισμένη πόλη του κόσμου!) που μπορεί εύκολα να εξερευνηθεί κολυμπώντας με μια απλή μάσκα. Παρατηρώντας κανείς τη γεωμορφολογία της περιοχής καθώς και τα αρχαιολογικά ευρήματα, διαπιστώνει ότι η Ελαφόνησος ανήκε σε κοινό φυσικό και πολιτισμικό περιβάλλον με τον κοντινό βυθισμένο οικισμό στο Παυλοπέτρι.  Το έργο της αρχαιολογικής ομάδας συγκεντρώθηκε σε ένα ντοκιμαντέρ που μεταδόθηκε από το BBC το 2011. Είναι ένα από τα λίγα μέρη στον κόσμο όπου μπορείς κυριολεκτικά να κολυμπήσεις κατά μήκος ενός βυθισμένου δρόμου μιας αρχαίας πόλης ή να κοιτάξεις μέσα σε έναν τάφο! Από άλλους θεωρείται ότι το Παυλοπέτρι ποντίσθηκε το 375 μ.Χ. από τον ίδιο σεισμό που κατέστρεψε και το Γύθειο. Θεωρείται ότι το παραθαλάσσιο έδαφος σε μεγάλη έκταση μετακινήθηκε και έτσι έγινε αποκοπή της τότε χερσονήσου στην οποία βρισκόταν και έτσι δημιουργήθηκε το σημερινό νησί της Ελαφόνησου! Η αρχαία ονομασία του νησιού, όταν ήταν ακόμα χερσόνησος, ήταν “Όνου γνάθος”, εξαιτίας του σχήματός της. Γεύμα ελεύθερο στη Νεάπολη. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο και διανυκτέρευση.

4η ημέρα: Απόσκιερη Μάνη (Αρεόπολη-Σπήλαιο Διρού – Κυπάρισσος – Γερολιμένας – Βάθεια – Πόρτο Κάγιο)

Πλούσιο πρόγευμα και ξεκινάμε για την ιδιαίτερα άγρια ομορφιά της Μάνης, από την πλευρά που δεν επισκεφθήκαμε μέχρι σήμερα.   Στην είσοδο της Λακωνικής Μάνης βρίσκεται η Αρεόπολη ,που πήρε το όνομά της είτε από τον θεό του πολέμου Άρη, ή γιατί είναι εκτεθειμένη στους δυνατούς ανέμους. Το παλιό της όνομα μέχρι το 1836 ήταν Τσίμοβα.

 Είναι ένας ιστορικός οικισμός που διατήρησε την ανεξαρτησία του επί Τουρκοκρατίας και είναι πατρίδα των Μαυρομιχαλέων.  Έχει κριθεί διατηρητέος κρατώντας το παραδοσιακό χρώμα της Μάνης.

Προχωράμε πάντα νότια και συνεχίζουμε για τον Πύργο του Διρού. Τα διάσημα σπήλαια του Διρού που είναι ένα από τα ωραιότερα σπήλαια στον κόσμο.

Στην περιοχή υπάρχουν δύο σπήλαια, της Βλυχάδας και την Αλεπότρυπας. Η ύπαρξη του σπηλαίου Βλυχάδας ήταν γνωστή στους ντόπιους από το 1900 περίπου. Κανείς όμως δεν υποψιαζόταν το θαύμα που έκρυβε στο εσωτερικό του μέχρι το 1949, όταν οι ιδρυτές της Ελληνικής Σπηλαιολογικής Εταιρίας, Γιάννης και Άννα Πετροχείλου, άρχισαν να το εξερευνούν συστηματικά. Μέσα στο σπήλαιο έχουν βρεθεί απολιθωμένα οστά πάνθηρα, ύαινας, λιονταριού, ελαφιού, κουναβιού και το μεγαλύτερο κοίτασμα οστών ιπποπόταμων στην Ευρώπη. Η τουριστική διαδρομή έχει συνολικό μήκος 1.500 μέτρα από τα οποία, τα πρώτα 1.200 είναι λιμναία και η περιήγησή τους διαρκεί περίπου 25 λεπτά.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Απαγορεύεται αυστηρά η αποκόλληση πετρωμάτων εκ του Σπηλαίου. Κάθε τέτοια ενέργεια διώκεται ποινικά. Παρακαλούμε να ακολουθείτε πιστά τις οδηγίες των λεμβούχων. Θυμηθείτε! Τα σπήλαια είναι αναπόσπαστο και σημαντικό κομμάτι της ελληνικής πολιτιστικής κληρονομιάς.

Συνεχίζουμε για Κυπάρισσο και Γερολιμένα, με τους μόλις 50 κατοίκους(!)που κάποιοι χαρακτηρίζουν ως το «ιερό λιμάνι» της Μάνης. Ελεύθερος χρόνος για γεύμα. Ακολουθεί η υπέροχη Βάθεια, η πυργοπολιτεία που στέκει αγέρωχη ,ως βασίλισσα στο θρόνο του Λακωνικού κόλπου και είναι το πιο πολυφωτογραφημένο χωριό της Μάνης! Οι πύργοι της είναι μοναδικά δείγματα λαϊκής οχυρωματικής αρχιτεκτονικής σε ολόκληρη την Ελλάδα, «υφαίνουν» το πιο όμορφο χαλί της Μάνης! Από εδώ απέκρουαν τις ληστρικές πειρατικές επιθέσεις. Το ύψος μάλιστα κάθε εμβληματικού πύργου, είχε να κάνει με το κύρος της κάθε οικογένειας που τον είχε! Συνεχίζουμε για Πόρτο Κάγιο, ένα ονομαστό κρησφύγετο πειρατών. Ωστόσο, το όνομά του το πήρε από τα νέφη των ορτυκιών που έρχονται και σταθμεύουν στο πέρασμά τους. Προς τα νότια, ο δρόμος συνεχίζει και οδηγεί στο ακρωτήριο Ταίναρο, στο νοτιότερο άκρο της ηπειρωτικής Ευρώπης!  Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο και διανυκτέρευση.

5η ημέρα: Γύθειο – Μουσείο Ελιάς και Ελληνικού Λαδιού (Σπάρτη) – Αθήνα

Μετά το πρωινό μας, θα πάρουμε το δρόμο της επιστροφής. Στάση στη Σπάρτη και στο Μουσείο Ελιάς και Ελληνικού Λαδιού. Στο Μουσείο έχετε την ευκαιρία να δείτε τις πρώτες μαρτυρίες για την παρουσία της ελιάς και την παραγωγή του λαδιού στον ελλαδικό χώρο. Σπάνια απολιθωμένα φύλλα ελιάς, 50.000-60.000 ετών, από τη Σαντορίνη, τα παλαιότερα ευρήματα που αποδεικνύουν την παρουσία ελαιόδεντρου στην Ελλάδα! Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.

 

 

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό. 
Το τελικό ενημερωτικό αποστέλλεται
περίπου 3-5 ημέρες
πριν από την εκάστοτε αναχώρηση.

Περιλαμβάνονται

 • Μετακινήσεις/μεταφορές με κλιματιζόμενο πούλμαν.
 • Τέσσερις διανυκτερεύσεις στο νεόκτιστο ξενοδοχείο Infinity 3* στο Γύθειο
 • Ημιδιατροφή (Πρωινό και δείπνο μπουφέ καθημερινά στο ξενοδοχείο)
 • Ποτό υποδοχής με σαγκριά και τοπικά κρασιά
 • ?φθονη κατανάλωση χύμα κρασιού
 • Επισκέψεις-περιηγήσεις, όπως περιγράφονται στο πρόγραμμα.
 • Είσοδος στο μοναδικό σπήλαιο της Καστανιάς.
 • Έμπειρος αρχηγός/συνοδός του γραφείου μας.
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
 • Φάκελος χαρτιών & πληροφοριών.
 • Φ.Π.Α

 

Δεν περιλαμβάνονται

 • Είσοδοι σε χώρους επισκέψεων (πέραν του Σπηλαίου Καστανιάς).
 • Γεύματα εκτός ξενοδοχείου
 • Ποτά κατά τη διάρκεια των δείπνων στο  ξενοδοχείο (αναψυκτικά, ετικέτες κρασιών, μπύρες κτλ)
 • Ατομικά έξοδα
 • Ό,τι δεν αναφέρεται ρητά στα περιλαμβανόμενα.
 • Φόρος διαμονής*

*ΕΙΔΙΚΟΣ ΦΟΡΟΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Από 01/01/18 έχει τεθεί σε ισχύ ο νέος φόρος διαμονής βάσει του άρθρου 53 του Ν. 4389/2016. Στις αναγραφόμενες τιμές των ξενοδοχείων δεν περιλαμβάνεται, και θα πρέπει να καταβάλλεται από τον πελάτη απευθείας στο ξενοδοχείο.

Ο φόρος διαμορφώνεται για ξενοδοχεία:

2*, 0,50€ ανά δωμάτιο ανά διανυκτέρευση.

3*, 1,50€ ανά δωμάτιο ανά διανυκτέρευση.

4*, 3,00€ ανά δωμάτιο ανά διανυκτέρευση.

5*, 4,00€ ανά δωμάτιο ανά διανυκτέρευση.

 

Σημειώσεις εκδρομής:

 • Το νεόκτιστο ξενοδοχείο μας διαθέτει 3 ορόφους, που δεν υποστηρίζονται από ασανσέρ. Κάθε όροφος διαθέτει περίπου 10σκαλιά. Σε περίπτωση ατόμων με δυσχέρεια στην κίνηση, παρακαλούμε ενημερώστε μας
 • Η επίσκεψη στο Μουσείο της Νεάπολης δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί μέχρι την ημέρα δημοσίευσης του προγράμματος, καθώς υπάρχουν κάποια λειτουργικά θέματα που αφορούν το μουσείο.
 • Η επιτυχής έκβαση του προγράμματος της 4ης ημέρας, εξαρτάται από την πολύ πρωινή αναχώρηση και από τις καιρικές συνθήκες που ίσως δεν επιτρέψουν να διανύσουμε τη διαδρομή μέχρι πέρας.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

Παρακαλούμε να αποστείλετε φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στο e-mail του ταξιδιωτικού συμβούλου (πωλητή), με τον οποίο έχετε συνομιλήσει
Χωρίς την άμεση αποστολή φωτοτυπίας του διαβατηρίου δεν θα μπορεί να περιληφθεί η ασφάλεια της προκαταβολής σας στην επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια που περιλαμβάνει το Versus στα προγράμματά του. Αν δεν έχετε e-mail, μπορείτε να προσκομίσετε μια φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στα γραφεία μας.
Κράτηση γίνεται μόνο με τα πλήρη στοιχεία σας (διεύθυνση με ταχυδρομικό κώδικα, τηλέφωνα, e-mail κλπ.). Αν θέλετε να συμπεριλάβετε και άλλα άτομα στην κράτησή σας, θα πρέπει να μας γνωρίσετε και τα δικά τους πλήρη στοιχεία.
Η κράτησή σας είναι έγκυρη και η κατοχύρωση των προσφορών γίνεται μόνο με κατάθεση της προκαταβολής.
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣπριν την κατάθεση της προκαταβολής σας, με σκοπό να καταχωρηθεί η κράτησή σας και στη συνέχεια το ποσό της κατάθεσής σας στον φάκελό σας. Παρακαλούμε μην παραλείψετε να μας ενημερώσετε. Για την αποφυγή κάθε ταλαιπωρίας σας, παρακαλούμε ελέγχετε το ημερήσιο πιστωτικό όριο συναλλαγών των πιστωτικών και χρεωστικών καρτών σας, πριν προβείτε στην όποια συναλλαγή με το Versus Travel.

 

 

ΔΩΡΕΑΝ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΟΔΗΓΟΙ VERSUS
Το Versus Travel, προσπαθώντας να καλύψει το κενό της Ελληνικής αγοράς σε ταξιδιωτικούς οδηγούς στην Ελληνική γλώσσα για τις χώρες που επισκέπτεται, εγκαινιάζει την έκδοση μιας σειράς ποιοτικών ταξιδιωτικών βιβλίων – οδηγών (προϊόν της μεγάλης μας ταξιδιωτικής εμπειρίας), που προσφέρονται δωρεάν στους ταξιδιώτες της κάθε εκδρομής.

 

 

ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ταξιδιωτική Ασφάλεια

Extra Παροχές Υγείας στην ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ

• Δωρεάν 8 επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς και εκπτώσεις σε χειρουργικές και ιατρικές πράξεις στα εξωτερικά ιατρεία της Ευρωκλινικής Αθηνών.
• Τηλεφωνική εξυπηρέτηση 24 ώρες το 24ωρο στο τηλέφωνο 1011.
• Δωρεάν ένα παιδιατρικό check up και 8 δωρεάν επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς στην Ευρωκλινική Παίδων (αφορά σε παιδιά και εγγόνια των ταξιδιωτών μας)


ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ:

• Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι έχετε διαβάσει το παρόν πρόγραμμα, το έχετε κατανοήσει και συμφωνείτε με τα αναγραφόμενα.
• Συμμετοχή επίσης στην εκδρομή σημαίνει ότι αναντίρρητα αποδέχεστε τους Όρους Συμμετοχής που αναγράφονται στην τελευταία σελίδα της μπροσούρας μας και στο site μας στο Internet. Αν θέλετε να διαβάσετε τους Όρους Συμμετοχής, παρακαλούμε ζητήστε να σας αποσταλούν.
• Συμμετοχή δηλώνετε επικοινωνώντας με το τμήμα πωλήσεων, δίνοντας αναλυτικά τα στοιχεία που σας ζητούνται και καταθέτοντας προκαταβολή 1.000 € κατ’ άτομο εντός της χρονικής προθεσμίας που θα σας δοθεί από το τμήμα πωλήσεων.
• Η πληρωμή της προκαταβολής γίνεται είτε με χρήση μετρητών ή στην περίπτωση χρήσης πιστωτικής κάρτας με εφάπαξ χρέωση.
• 12-18 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ. Εφόσον επιθυμείτε, μπορείτε να αποπληρώσετε το ταξίδι σας κάνοντας χρήση πιστωτικής κάρτας και συμμετέχοντας σε πρόγραμμα άτοκων δόσεων (έως και 18). Σας συστήνουμε, προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, να ενημερωθείτε έγκαιρα είτε από το τμήμα πωλήσεων, είτε από το λογιστήριο για τις πιστωτικές κάρτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα άτοκων δόσεων. 
• Το διαβατήριό σας θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 6μηνη ισχύ.
• Βεβαιωθείτε πως το διαβατήριό σας έχει κενές σελίδες, ισάριθμες με τον αριθμό των χωρών που θα επισκεφθείτε.
• Το γραφείο μας δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε πρόβλημα λόγω μη ανανέωσης του διαβατηρίου σας.
• Οι ταξιδιώτες μη Ελληνικής υπηκοότητας ή οι κάτοχοι μη Ελληνικών διαβατηρίων οφείλουν να επικοινωνούν κατ’ ιδίαν με την πρεσβεία της χώρας στην οποία επιθυμούν να ταξιδέψουν, για να πληροφορηθούν τα όποια διαδικαστικά για την έκδοση βίζας, εφόσον αυτή απαιτείται. Το Versus Travel δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν πρόβλημα που ενδεχομένως παρουσιαστεί σε κάποιο αεροδρόμιο.
• Σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και στην Τουρκία, μπορείτε να ταξιδέψετε με αστυνομική ταυτότητα νέου τύπου. Διευκρινίζουμε ότι αυτό γίνεται μόνο με πολιτική ταυτότητα και όχι με υπηρεσιακή. Ενημερωθείτε σχετικά από το τμήμα πωλήσεων του γραφείου μας. 

 
 
 
 

 

Highlights

 • Τέσσερις διανυκτερεύσεις στο νεόκτιστο ξενοδοχείο Infinity 3* στο Γύθειο
 • Ποτό υποδοχής με σαγκριά και τοπικά κρασιά
 • ?φθονη κατανάλωση χύμα κρασιού
 • Είσοδος στο μοναδικό σπήλαιο της Καστανιάς.

 

Σχόλια Πελατών

Παρόμοιοι Προορισμοί

Μόνο στο Versus Travel

 • Τέσσερις διανυκτερεύσεις στο νεόκτιστο ξενοδοχείο Infinity 3* στο Γύθειο
 • Ημιδιατροφή (Πρωινό και δείπνο μπουφέ καθημερινά στο ξενοδοχείο)
 • Είσοδος στο μοναδικό σπήλαιο της Καστανιάς.

Περίοδοι

 • Μάιος - Ιούνιος 2020

Πληροφορίες για τις Χώρες Countries Info