Αμβούργο | Πάσχα 2020

Διάρκεια: 5 ΗΜΕΡΕΣ

τιμή από 655€

Travel Identity

Τι θα λέγατε να περάσουμε τις πασχαλινές διακοπές μας στο Αμβούργο; Η αριστοκρατική αυτή μεγαλούπολη, και σπουδαιότερο λιμάνι της Γερμανίας, μας υποδέχεται με ανοιξιάτικη διάθεση, προσκαλώντας μας να χαρούμε την ατμόσφαιρα μιας από τις πιο «ζωντανές» και δυναμικές πόλεις της Ευρώπης.

Με την ευκαιρία αυτή θα επισκεφθούμε φυσικά και τις πανέμορφες χανσεατικές πόλεις της Βρέμης και του Λύμπεκ, για μια ολοκληρωμένη γεύση του υπέροχου γερμανικού βορρά!

 

Μόνο Στο Versus

Η διαφορετικότητα του Versus

Το πρόγραμμά μας περιλαμβάνει:
 

 • Απευθείας πτήση με Aegean για Αμβούργο.
 • Τέσσερις (4) διανυκτερεύσεις στο Αμβούργο σε πολύ καλό ξενοδοχείο 4* sup. (Hyperion Hotel Hamburg).
 • Πρωινό καθημερινά.
 • Εκδρομή στην πανέμορφη Βρέμη.
 • Εκδρομή στη χανσεατική πόλη Λύμπεκ.
 • Όλες οι μεταφορές, εκδρομές, μετακινήσεις και ξεναγήσεις, όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα.

 

1η ημέρα: Αθήνα/Θεσσαλονίκη/Λάρνακα – Αμβούργο

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και απευθείας πτήση για το Αμβούργο. Άφιξη και πανοραμική ξενάγηση στην πόλη που αποτελεί το σημαντικότερο λιμάνι της Γερμανίας. Η ξενάγησή μας με πούλμαν και εν μέρει με τα πόδια στο κέντρο της πόλης, περιλαμβάνει έναν γοητευτικό συνδυασμό από  ιστορικά κτίρια, πρωτοποριακής αρχιτεκτονικής κτίσματα, τους δρόμους με τα εξόχως πολυτελή και ακριβά  καταστήματα και καταλήγει στην πραγματική καρδιά του αστικού κορμού, στις λαϊκές γειτονιές των ναυτών και την γνωστή Ρέπερμπαν με τα κόκκινα φανάρια. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Ελεύθερο απόγευμα για βόλτες στο κέντρο της πόλης, ψώνια ή/και μουσεία. Διανυκτέρευση.

 

2η ημέρα: Αμβούργο – Λύμπεκ – Αμβούργο

Μια σύντομη διαδρομή μέσα από την καταπράσινη πεδιάδα της βορείου Γερμανίας θα μας φέρει στο Λύμπεκ, την παλιά πρωτεύουσα της Χανσεατικής Ένωσης, και σπουδαίο εμπορικό κόμβο της Βαλτικής κατά το Μεσαίωνα. Το ιστορικό κέντρο της σήμερα μικρής πόλης, είναι ένα από τα πιο γραφικά αρχιτεκτονικά σύνολα της βορείου Ευρώπης και αποτελεί πλέον μέρος της λίστας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της Ανθρωπότητας της UNESCO.  Η περιήγηση στα γραφικά σοκάκια με τα μεσαιωνικά κτίρια θα μας αποκαλύψει την σπουδαία αρχιτεκτονική  και  ιστορική ταυτότητα της πόλης.  Επιστροφή το απόγευμα στο κεντρικό μας ξενοδοχείο και ελεύθερος χρόνος για βόλτες στο κέντρο της πανέμορφης πόλης.Διανυκτέρευση.

 

3η ημέρα: Αμβούργο – Βρέμη – Αμβούργο

Το πρωί θα ξεκινήσουμε για μια ολοήμερη εκδρομή στην τρίτη πόλη της Χανσεατικής Τριάδας (μετά από το Αμβούργο και το Λύμπεκ), την πανέμορφη Βρέμη. Ξενάγηση με τα πόδια στο ιστορικό κέντρο της πόλης και επίσκεψη του πασίγνωστου δημαρχείου (είσοδος δεν περιλαμβάνεται), που μαζί με την κεντρική πλατεία και το τεράστιο μεσαιωνικό άγαλμα του Ρολάνδου, βρίσκεται επίσης στην Λίστα Μνημείων Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO. Αργά το απόγευμα επιστροφή στο Αμβούργο. Διανυκτέρευση.

 

4η ημέρα: Αμβούργο

Ημέρα ελεύθερη στο Αμβούργο για να χαρούμε την ατμόσφαιρα αυτής της αριστοκρατικής όσο και ανέλπιστα ενδιαφέρουσας πόλης. Σας προτείνουμε να επισκεφθείτε το αξιόλογο Μουσείο Καλών Τεχνών του Αμβούργου (Hamburger Kunsthalle) (είσοδος δεν περιλαμβάνεται) ή να απολαύσετε προαιρετικά μια ωριαία κρουαζιέρα στη λίμνη Alster (η τιμή αναφέρεται στα κόστη. Για την πραγματοποίησή της απαιτείται ελάχιστη συμμετοχή 20 ατόμων). Διανυκτέρευση.

 

5η ημέρα: Αμβούργο – πτήση επιστροφής

Μεταβαίνουμε στο αεροδρόμιο για να επιβιβαστούμε στην απευθείας πτήση επιστροφής μας στην Αθήνα.

 

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό. 
Το τελικό ενημερωτικό αποστέλλεται
περίπου 3-5 ημέρες
πριν από την εκάστοτε αναχώρηση.

Αναχωρήσεις από Αθήνα

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 655 € 210 €
Twin Room 655 € 210 €
Triple Room 655 € 210 €
Single Room 905 € 210 €
Extras

+ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ  :  45 €


Αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 745 € 210 €
Twin Room 745 € 210 €
Triple Room 745 € 210 €
Single Room 995 € 210 €
Σημείωση:

Παρέχεται έκπτωση -40€ για κρατήσεις ΕΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση.
H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.
Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετέ το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα.
Δεν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.

Extras

+ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ  :  45 €


Αναχωρήσεις από Κύπρο

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1025 € 0 €
Twin Room 1025 € 0 €
Triple Room 1025 € 0 €
Single Room 1275 € 0 €
Σημείωση:

Με τους φόρους και το αεροπορικό Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα.

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα  περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και οι αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις  αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens" από 50 € το άτομο με μεταφορές.

 

Extras

+ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ  :  45 €


Αριθμός
Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από
Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα
Άφιξης

Α3 824

16/04/2020

ΑΘΗΝΑ – ΑΜΒΟΥΡΓΟ

08:35

10:55

Α3 825

20/04/2020

ΑΜΒΟΥΡΓΟ – ΑΘΗΝΑ

11:40

15:40

 

 

Περιλαμβάνονται

 • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης.
 • Συνολικά 4 διανυκτερεύσεις στο Αμβούργο σε ξενοδοχείο 4* sup (Hyperion Hotel Hamburg).
 • Πρωινό καθημερινά.
 • Όλες οι μεταφορές, εκδρομές, μετακινήσεις και ξεναγήσεις, όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα.
 • Προσοχή οι φόροι των πόλεων και των ξενοδοχείων καθώς και τα φιλοδωρήματα περιλαμβάνονται στην τελική τιμή και δεν πληρώνονται τοπικά, όπως συμβαίνει συνήθως.
 • Έμπειρος Έλληνας αρχηγός, συνοδός.
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.

 

Δεν περιλαμβάνονται    

 • Φόροι αεροδρομίων, επιβάρυνση καυσίμων, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά & επιπλέον πακέτο ασφάλειας, τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (Ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.α.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη, και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων: € 210
 • Είσοδοι σε μουσεία και αξιοθέατα που δεν αναφέρονται ως περιλαμβανόμενα καθώς και έξοδα προσωπικής φύσεως, ποτά αναψυκτικά κλπ.

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

Παρακαλούμε να αποστείλετε φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στο e-mail του ταξιδιωτικού συμβούλου (πωλητή), με τον οποίο έχετε συνομιλήσει
Χωρίς την άμεση αποστολή φωτοτυπίας του διαβατηρίου δεν θα μπορεί να περιληφθεί η ασφάλεια της προκαταβολής σας στην επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια που περιλαμβάνει το Versus στα προγράμματά του. Αν δεν έχετε e-mail, μπορείτε να προσκομίσετε μια φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στα γραφεία μας.
Κράτηση γίνεται μόνο με τα πλήρη στοιχεία σας (διεύθυνση με ταχυδρομικό κώδικα, τηλέφωνα, e-mail κλπ.). Αν θέλετε να συμπεριλάβετε και άλλα άτομα στην κράτησή σας, θα πρέπει να μας γνωρίσετε και τα δικά τους πλήρη στοιχεία.
Η κράτησή σας είναι έγκυρη και η κατοχύρωση των προσφορών γίνεται μόνο με κατάθεση της προκαταβολής.
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ, πριν την κατάθεση της προκαταβολής σας, με σκοπό να καταχωρηθεί η κράτησή σας και στη συνέχεια το ποσό της κατάθεσής σας στον φάκελό σας. Παρακαλούμε μην παραλείψετε να μας ενημερώσετε. Για την αποφυγή κάθε ταλαιπωρίας σας, παρακαλούμε ελέγχετε το ημερήσιο πιστωτικό όριο συναλλαγών των πιστωτικών και χρεωστικών καρτών σας, πριν προβείτε στην όποια συναλλαγή με το Versus Travel.

 


ΔΩΡΕΑΝ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΟΔΗΓΟΙ VERSUS
Το Versus Travel, προσπαθώντας να καλύψει το κενό της Ελληνικής αγοράς σε ταξιδιωτικούς οδηγούς στην Ελληνική γλώσσα για τις χώρες που επισκέπτεται, εγκαινιάζει την έκδοση μιας σειράς ποιοτικών ταξιδιωτικών βιβλίων – οδηγών (προϊόν της μεγάλης μας ταξιδιωτικής εμπειρίας), που προσφέρονται δωρεάν στους ταξιδιώτες της κάθε εκδρομής.

 

 

ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ταξιδιωτική Ασφάλεια

Extra Παροχές Υγείας στην ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ

• Δωρεάν 8 επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς και εκπτώσεις σε χειρουργικές και ιατρικές πράξεις στα εξωτερικά ιατρεία της Ευρωκλινικής Αθηνών.
• Τηλεφωνική εξυπηρέτηση 24 ώρες το 24ωρο στο τηλέφωνο 1011.
• Δωρεάν ένα παιδιατρικό check up και 8 δωρεάν επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς στην Ευρωκλινική Παίδων (αφορά σε παιδιά και εγγόνια των ταξιδιωτών μας)


ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ:

• Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι έχετε διαβάσει το παρόν πρόγραμμα, το έχετε κατανοήσει και συμφωνείτε με τα αναγραφόμενα.
• Συμμετοχή επίσης στην εκδρομή σημαίνει ότι αναντίρρητα αποδέχεστε τους Όρους Συμμετοχής που αναγράφονται στην τελευταία σελίδα της μπροσούρας μας και στο site μας στο Internet. Αν θέλετε να διαβάσετε τους Όρους Συμμετοχής, παρακαλούμε ζητήστε να σας αποσταλούν.
• Συμμετοχή δηλώνετε επικοινωνώντας με το τμήμα πωλήσεων, δίνοντας αναλυτικά τα στοιχεία που σας ζητούνται και καταθέτοντας προκαταβολή 1.000 € κατ’ άτομο εντός της χρονικής προθεσμίας που θα σας δοθεί από το τμήμα πωλήσεων.
• Η πληρωμή της προκαταβολής γίνεται είτε με χρήση μετρητών ή στην περίπτωση χρήσης πιστωτικής κάρτας με εφάπαξ χρέωση.
• 12-18 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ. Εφόσον επιθυμείτε, μπορείτε να αποπληρώσετε το ταξίδι σας κάνοντας χρήση πιστωτικής κάρτας και συμμετέχοντας σε πρόγραμμα άτοκων δόσεων (έως και 18). Σας συστήνουμε, προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, να ενημερωθείτε έγκαιρα είτε από το τμήμα πωλήσεων, είτε από το λογιστήριο για τις πιστωτικές κάρτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα άτοκων δόσεων. 
• Το διαβατήριό σας θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 6μηνη ισχύ.
• Βεβαιωθείτε πως το διαβατήριό σας έχει κενές σελίδες, ισάριθμες με τον αριθμό των χωρών που θα επισκεφθείτε.
• Το γραφείο μας δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε πρόβλημα λόγω μη ανανέωσης του διαβατηρίου σας.
• Οι ταξιδιώτες μη Ελληνικής υπηκοότητας ή οι κάτοχοι μη Ελληνικών διαβατηρίων οφείλουν να επικοινωνούν κατ’ ιδίαν με την πρεσβεία της χώρας στην οποία επιθυμούν να ταξιδέψουν, για να πληροφορηθούν τα όποια διαδικαστικά για την έκδοση βίζας, εφόσον αυτή απαιτείται. Το Versus Travel δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν πρόβλημα που ενδεχομένως παρουσιαστεί σε κάποιο αεροδρόμιο.
• Σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και στην Τουρκία, μπορείτε να ταξιδέψετε με αστυνομική ταυτότητα νέου τύπου. Διευκρινίζουμε ότι αυτό γίνεται μόνο με πολιτική ταυτότητα και όχι με υπηρεσιακή. Ενημερωθείτε σχετικά από το τμήμα πωλήσεων του γραφείου μας. 


Έως 12 άτοκες μηνιαίες δόσεις

* Αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη

H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.

Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετέ το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα.

Δεν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.

** Αναχωρήσεις από Λάρνακα

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα  περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και οι αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις  αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens" από 50 € το άτομο με μεταφορές.

 

 

Η διαφορετικότητα του Versus

Το πρόγραμμά μας περιλαμβάνει:
 

 • Απευθείας πτήση με Aegean για Αμβούργο.
 • Τέσσερις (4) διανυκτερεύσεις στο Αμβούργο σε πολύ καλό ξενοδοχείο 4* sup. (Hyperion Hotel Hamburg).
 • Πρωινό καθημερινά.
 • Εκδρομή στην πανέμορφη Βρέμη.
 • Εκδρομή στη χανσεατική πόλη Λύμπεκ.
 • Όλες οι μεταφορές, εκδρομές, μετακινήσεις και ξεναγήσεις, όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα.

 

Σχόλια Πελατών

Παρόμοιοι Προορισμοί

Μόνο στο Versus Travel

 • Απευθείας πτήση με Aegean για Αμβούργο.
 • Τέσσερις (4) διανυκτερεύσεις στο Αμβούργο σε πολύ καλό ξενοδοχείο 4* sup. (Hyperion Hotel Hamburg).
 • Πρωινό καθημερινά.

 

Περίοδοι

 • Πάσχα 2020

Αναχωρήσεις

16/4Bonus Online Κράτησης

Χάρτης Ταξιδιού Αμβούργο | Πάσχα 2020

Πληροφορίες για τις Χώρες Countries Info