Γαλλία - Λυών - Κοιλάδα Ροδανου Ποταμού | 16.04.2020

Διάρκεια: 5 ΗΜΕΡΕΣ

τιμή από 779€

Travel Identity

Ένα παραμυθένιο ταξίδι στην κοιλάδα του θρυλικού Ροδανού ποταμού, στη νοτιοδυτική Γαλλία. Ακολουθώντας μια διαδρομή από τη Γενεύη μέχρι τη Λυών και τις όχθες του Ροδανού, γινόμαστε μάρτυρες αμέτρητων θρύλων και ιστοριών που από τα χρόνια των Ρωμαίων κατακτητών μέχρι σήμερα έχτισαν τον μύθο του Ροδανού, του πιο σημαντικού ποταμού της Ευρώπης που χύνεται στη Μεσόγειο. Μεσαιωνικές πολιτείες, τοπία λαξευμένα από τον χρόνο και την Ιστορία, γέφυρες που συνδέουν όχι μόνον τις όχθες του Ροδανού αλλά μαζί το χτες και το σήμερα, όλα αυτά σε ένα μοναδικό ταξίδι που δεν θέλετε να χάσετε!

Μόνο Στο Versus

Η διαφορετικότητα του
Versus

Το Versus Τravel ανοίγει πάντα δρόμους και είναι οπαδός των ιδιαίτερων ταξιδιών στην Ευρώπη και σε όλο των κόσμο ανακαλύπτοντας κρυμμένα μυστικά που πάντα πρώτοι απολαμβάνετε.

Το πρόγραμμά μας περιλαμβάνει:
 

 • Τέσσερις (4) διανυκτερεύσεις στη Λυών.
 • Εμπεριστατωμένη ξενάγηση στην πόλη της Λυών, με το τοπικό τελεφερίκ και τη βασιλική της Φουρβιέρ.
 • Επίσκεψη στο μεσαιωνικό χωριό Περούζ.
 • Επίσκεψη στην πόλη της Βιέν, με την πλούσια ρωμαϊκή κληρονομιά και τον αρχαιολογικό χώρο των Ρωμαίων στο Saint-Romain en Gal.
 • Επίσκεψη στο μεσαιωνικό χωριό Όνγκτ, χωριό που συγκαταλέγεται στα «Ωραιότερα Χωριά της Γαλλίας».
 • Επίσκεψη στην οινοπαραγωγό περιοχή Μπωζολέ και οινογνωσία σε τοπικό chateau.
 • Επίσκεψη στο αββαείο του Cluny, έδρα ενός από τα μεγαλύτερα μοναστικά τάγματα του Μεσαίωνα
 • Απευθείας πτήσεις Αθήνα-Λυών -Αθήνα.
 • Έμπειρος Έλληνας αρχηγός.
 • Προσφέρεται δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός-βιβλίο στα Ελληνικά της Versus Travel.

1η ημέρα: ΑΘΗΝΑ/ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ/ΛΑΡΝΑΚΑ – ΛΥΩΝ (ξενάγηση)

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο, γνωριμία με την ταξιδιωτική μας ομάδα και επιβίβαση στην πτήση μας για τη Λυών.

Σήμερα θα αφιερώσουμε ολόκληρη την ημέρα στην πόλη της Λυών, την τρίτη μεγαλύτερη πόλη της Γαλλίας (πίσω μόνο από το Παρίσι και τη Μασσαλία), που έχει τόσα πολλά να μας αποκαλύψει, από τα μουσεία και τις γραφικές της πλατείες, μέχρι τα λιθόστρωτα καλντερίμια της και τα εξαιρετικά εστιατόρια και wine bars. Θα πάρουμε το τοπικό τελεφερίκ για να φτάσουμε στην πλατεία Φουρβιέρ,  και να δούμε την βασιλική της Notre Dame de la Fourviere, ένα κόσμημα του 19ου αι. που απολαμβάνει μάλιστα και ωραία θέα στην κοιλάδα του Ροδανού ποταμού. Πολύ κοντά βρίσκεται το Μουσείο Lugdunum, το Γαλλο-Ρωμαϊκό Μουσείο που θα μας αποκαλύψει πολλά για την αρχαία ιστορία της Λυών, πόλη που υπήρξε σημαντικός ρωμαϊκός οικισμός. Στη συνοικία όπου βρισκόμαστε, γύρω από τη Φουρβιέρ, εντοπίζονται μάλιστα και αρχαία θέατρα, πολύ καλά διατηρημένα μέχρι τις μέρες μας. Στη βόλτα μας θα περάσουμε από τα περίφημα traboules της Λυών, τα «μυστικά περάσματα» με τις στοές και τις αλλεπάλληλες σκάλες, μία αρχιτεκτονική ιδιαιτερότητα της Λυών που έχει καταγραφεί στον κατάλογο μνημείων παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας και διανυκτέρευση.

2η ημέρα: ΛΥΩΝ – ΠΕΡΟΥΖ – ΛΥΩΝ

Αφού πάρουμε πρωινό αναχωρούμε για την εκδρομή μας στην Περούζ (Perouges), ένα γοητευτικό μεσαιωνικό χωριό, χτισμένο στην κορυφή ενός λόφου από όπου εποπτεύει ολόκληρη την κοιλάδα του ποταμού Ροδανού. Η ιστορία του χωριού ξεκινά στα τέλη του 14ου αι. ως μέρος του βασιλείου της Σαβοΐας. Για περίπου τρεις αιώνες, το χωριό γνώρισε μέρες ακμής, κυρίως χάρη στο γεγονός πως βρισκόταν πάνω στους εμπορικούς δρόμους μεταξύ Λυών και Γενεύης. Ο 19ος αι. έφερε δύσκολες μέρες για το χωριό, στις αρχές μάλιστα του 1900 δεν είχε απομείνει παρά μία μόνο οικογένεια στην Περούζ! Η συνέχεια πάντως ήταν καλύτερη, η Περούζ ανακαινίστηκε, πολλές φορές αποτέλεσε σκηνικό κινηματογραφικών παραγωγών που αναζητούσαν το ιδανικό μεσαιωνικό φόντο, χάρη στα προστατευόμενα μνημεία του και τη… μεσαιωνική μαγεία που πλανάται στην ατμόσφαιρά του, σαγηνεύοντας τους πάντες. Θα περιηγηθούμε στο χωριό και κατόπιν θα επιστρέψουμε στη Λυών. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα: ΛΥΩΝ – ΒΙΕΝ – ΛΥΩΝ

Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε για μία εκδρομή στην πόλη της Βιέν (Vienne), στην αριστερή όχθη του Ροδανού, όπου θα δούμε τον ναό του Αυγούστου και το αρχαίο θέατρο, καθώς και τον αρχαιολογικό χώρο στο Saint-Romain en Gal, στην απέναντι όχθη του ποταμού, όπου εντοπίστηκαν ρωμαϊκές θέρμες, ψηφιδωτά και πολλά ακόμα υπέροχα ευρήματα που παρουσιάζονται στο τοπικό μουσείο. Επιστροφή στη Λυών, υπόλοιπο ημέρας ελεύθερο και διανυκτέρευση.

4η ημέρα: ΛΥΩΝ – χωριό ΟΝΓΚΤ – ΜΠΩΖΟΛΕ (οινογευσία) – ΑΒΑΕΙΟ CLUNY – ΛΥΩΝ

Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να χαλαρώσουμε και παράλληλα να μυηθούμε στην ιδιοσυγκρασία της περιοχής, από το να εντρυφήσουμε στην πλούσια οινοπαραγωγή της. Ξεκινάμε λοιπόν ακολουθώντας λοιπόν μία διαδρομή που μας οδηγεί σε γραφικά χωριά, κάνοντας στάση στο Ονγκτ (Oingt), ένα μεσαιωνικό χωριό που είδε πολλά από τα παμπάλαια κτίριά του να ανακαινίζονται και σήμερα φιγουράρει στον κατάλογο με «Τα Ωραιότερα Χωριά της Γαλλίας». Ολόκληρη η γύρω περιοχή ονομάζεται Κοιλάδα Ονγκτ, με δεκάδες μικρά γραφικά χωριουδάκια και τοπία σαν βγαλμένα από πίνακες ζωγραφικής. Συνεχίζουμε με επίσκεψη στην περιοχή Μπωζολέ (Beaujolais), λίγο βορειότερα της Λυών, όπου σε ένα chateau (Chateau de Courcelles) θα γευτούμε κρασί από την τοπική παραγωγή δοκιμάζοντας διάφορες ποικιλίες. Επόμενη στάση μας, στο αββαείο του Cluny, για να ανακαλύψουμε τα απομεινάρια ενός κέντρου πνευματισμού και την έδρα του μεγαλύτερου μεσαιωνικού μοναστικού τάγματος στη Δυτική Ευρώπη! Ο ναός υπήρξε μάλιστα ο μεγαλύτερος στη δυτική Ευρώπη μέχρι που η βασιλική του Αγίου Πέτρου απέσπασε τα πρωτεία. Επιστροφή στη Λυών και διανυκτέρευση.

5η ημέρα: ΛΥΩΝ – ΠΤΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για το αεροδρόμιο της πόλης, όπου θα επιβιβαστούμε στην πτήση επιστροφής για Αθήνα.

Αναχωρήσεις από Αθήνα

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 779 € 250 €
Twin Room 779 € 250 €
Triple Room 779 € 250 €
Single Room 1009 € 250 €

Αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 869 € 250 €
Twin Room 869 € 250 €
Triple Room 869 € 250 €
Single Room 1099 € 250 €
Σημείωση:

Παρέχεται έκπτωση -80€ για κρατήσεις ΕΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση.
H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.
Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετέ το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα.
Δεν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.

Αναχωρήσεις από Κύπρο

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1189 € 0 €
Twin Room 1189 € 0 €
Triple Room 1189 € 0 €
Single Room 1419 € 0 €
Σημείωση:

Με τους φόρους και το αεροπορικό Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα.

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα  περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και οι αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις  αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens" από 50 € το άτομο με μεταφορές.

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από
Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Aφιξης

A3 646

16/04/2020

ΑΘΗΝΑ – ΛΥΩΝ

08:20

10:15

A3 647

20/04/2020

ΛΥΩΝ – ΑΘΗΝΑ

17:15

20:55

 

 

Περιλαμβάνονται

 • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης.
 • Τέσσερις (4) διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4*.
 • Πρωινό καθημερινά.
 • Είσοδος στο Μουσείο Λουνγκντουνούμ.
 • Είσοδος στο Αβαείο Cluny.
 • Είσοδος στον αρχαιολογικό χώρο του Saint-Roman-en-Gal και στο αρχαίο θέατρο της Βιέν.
 • Οινογνωσία στο Chateau de Corcelles.
 • Μετακινήσεις, ξεναγήσεις όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα.
 • Έλληνας αρχηγός με εμπειρία στην περιοχή.
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
 • Δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός-βιβλίο Versus Travel στα Ελληνικά.

 

Αναχωρήσεις από Κύπρο

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνονται οι φόροι, ο επίναυλος καυσίμων, τα φιλοδωρήματα, και η ειδική κυπριακή επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια χωρίς επιβάρυνση (ζητήστε μας τι περιλαμβάνει) εκτός από:

 • Είσοδοι σε μουσεία και αξιοθέατα (εκτός από αυτές που αναφέρονται ρητά στο πρόγραμμα)
 • Έξοδα προσωπικής φύσεως, ποτά, αναψυκτικά κ.λπ.

Δεν περιλαμβάνονται

 • Φόροι, επιβάρυνση καυσίμων & επιπλέον πακέτο ασφάλειας, τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (Ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.ά.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την καθεμία κάλυψη και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων: € 250
 • Δεν περιλαμβάνονται είσοδοι εκτός από αυτές που αναφέρονται ρητά.
 • Φιλοδωρήματα, αχθοφορικά

 


ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΤΑΞΙΔΙΟΥ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ
Παρακαλούμε να αποστείλετε φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στο e-mail του ταξιδιωτικού συμβούλου (πωλητή), με τον οποίο έχετε συνομιλήσει
Χωρίς την άμεση αποστολή φωτοτυπίας του διαβατηρίου δεν θα μπορεί να περιληφθεί η ασφάλεια της προκαταβολής σας στην επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια που περιλαμβάνει το Versus στα προγράμματά του. Αν δεν έχετε e-mail, μπορείτε να προσκομίσετε μια φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στα γραφεία μας.
Κράτηση γίνεται μόνο με τα πλήρη στοιχεία σας (διεύθυνση με ταχυδρομικό κώδικα, τηλέφωνα, e-mail κλπ.). Αν θέλετε να συμπεριλάβετε και άλλα άτομα στην κράτησή σας, θα πρέπει να μας γνωρίσετε και τα δικά τους πλήρη στοιχεία.
Η κράτησή σας είναι έγκυρη και η κατοχύρωση των προσφορών γίνεται μόνο με κατάθεση της προκαταβολής.
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ, πριν την κατάθεση της προκαταβολής σας, με σκοπό να καταχωρηθεί η κράτησή σας και στη συνέχεια το ποσό της κατάθεσής σας στον φάκελό σας. Παρακαλούμε μην παραλείψετε να μας ενημερώσετε. Για την αποφυγή κάθε ταλαιπωρίας σας, παρακαλούμε ελέγχετε το ημερήσιο πιστωτικό όριο συναλλαγών των πιστωτικών και χρεωστικών καρτών σας, πριν προβείτε στην όποια συναλλαγή με το Versus Travel.

 


ΔΩΡΕΑΝ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΟΔΗΓΟΙ VERSUS
Το Versus Travel, προσπαθώντας να καλύψει το κενό της Ελληνικής αγοράς σε ταξιδιωτικούς οδηγούς στην Ελληνική γλώσσα για τις χώρες που επισκέπτεται, εγκαινιάζει την έκδοση μιας σειράς ποιοτικών ταξιδιωτικών βιβλίων – οδηγών (προϊόν της μεγάλης μας ταξιδιωτικής εμπειρίας), που προσφέρονται δωρεάν στους ταξιδιώτες της κάθε εκδρομής.

 

 

ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ταξιδιωτική Ασφάλεια

Extra Παροχές Υγείας στην ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ

• Δωρεάν 8 επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς και εκπτώσεις σε χειρουργικές και ιατρικές πράξεις στα εξωτερικά ιατρεία της Ευρωκλινικής Αθηνών.
• Τηλεφωνική εξυπηρέτηση 24 ώρες το 24ωρο στο τηλέφωνο 1011.
• Δωρεάν ένα παιδιατρικό check up και 8 δωρεάν επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς στην Ευρωκλινική Παίδων (αφορά σε παιδιά και εγγόνια των ταξιδιωτών μας)


ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ:

• Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι έχετε διαβάσει το παρόν πρόγραμμα, το έχετε κατανοήσει και συμφωνείτε με τα αναγραφόμενα.
• Συμμετοχή επίσης στην εκδρομή σημαίνει ότι αναντίρρητα αποδέχεστε τους Όρους Συμμετοχής που αναγράφονται στην τελευταία σελίδα της μπροσούρας μας και στο site μας στο Internet. Αν θέλετε να διαβάσετε τους Όρους Συμμετοχής, παρακαλούμε ζητήστε να σας αποσταλούν.
• Συμμετοχή δηλώνετε επικοινωνώντας με το τμήμα πωλήσεων, δίνοντας αναλυτικά τα στοιχεία που σας ζητούνται και καταθέτοντας προκαταβολή 1.000 € κατ’ άτομο εντός της χρονικής προθεσμίας που θα σας δοθεί από το τμήμα πωλήσεων.
• Η πληρωμή της προκαταβολής γίνεται είτε με χρήση μετρητών ή στην περίπτωση χρήσης πιστωτικής κάρτας με εφάπαξ χρέωση.
• 12-18 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ. Εφόσον επιθυμείτε, μπορείτε να αποπληρώσετε το ταξίδι σας κάνοντας χρήση πιστωτικής κάρτας και συμμετέχοντας σε πρόγραμμα άτοκων δόσεων (έως και 18). Σας συστήνουμε, προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, να ενημερωθείτε έγκαιρα είτε από το τμήμα πωλήσεων, είτε από το λογιστήριο για τις πιστωτικές κάρτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα άτοκων δόσεων. 
• Το διαβατήριό σας θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 6μηνη ισχύ.
• Βεβαιωθείτε πως το διαβατήριό σας έχει κενές σελίδες, ισάριθμες με τον αριθμό των χωρών που θα επισκεφθείτε.
• Το γραφείο μας δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε πρόβλημα λόγω μη ανανέωσης του διαβατηρίου σας.
• Οι ταξιδιώτες μη Ελληνικής υπηκοότητας ή οι κάτοχοι μη Ελληνικών διαβατηρίων οφείλουν να επικοινωνούν κατ’ ιδίαν με την πρεσβεία της χώρας στην οποία επιθυμούν να ταξιδέψουν, για να πληροφορηθούν τα όποια διαδικαστικά για την έκδοση βίζας, εφόσον αυτή απαιτείται. Το Versus Travel δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν πρόβλημα που ενδεχομένως παρουσιαστεί σε κάποιο αεροδρόμιο.
• Σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και στην Τουρκία, μπορείτε να ταξιδέψετε με αστυνομική ταυτότητα νέου τύπου. Διευκρινίζουμε ότι αυτό γίνεται μόνο με πολιτική ταυτότητα και όχι με υπηρεσιακή. Ενημερωθείτε σχετικά από το τμήμα πωλήσεων του γραφείου μας. 


Έως 12 άτοκες μηνιαίες δόσεις

* Αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη

H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.

Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετέ το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα.

Δεν απαιτούνται  διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.

**Αναχωρήσεις από  Λάρνακα

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και η αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας. Σύμφωνα με τις πτήσεις αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens" από 50 € το άτομο με μεταφορές.

 

Η διαφορετικότητα του
Versus

Το Versus Τravel ανοίγει πάντα δρόμους και είναι οπαδός των ιδιαίτερων ταξιδιών στην Ευρώπη και σε όλο των κόσμο ανακαλύπτοντας κρυμμένα μυστικά που πάντα πρώτοι απολαμβάνετε.

Το πρόγραμμά μας περιλαμβάνει:
 

 • Τέσσερις (4) διανυκτερεύσεις στη Λυών.
 • Εμπεριστατωμένη ξενάγηση στην πόλη της Λυών, με το τοπικό τελεφερίκ και τη βασιλική της Φουρβιέρ.
 • Επίσκεψη στο μεσαιωνικό χωριό Περούζ.
 • Επίσκεψη στην πόλη της Βιέν, με την πλούσια ρωμαϊκή κληρονομιά και τον αρχαιολογικό χώρο των Ρωμαίων στο Saint-Romain en Gal.
 • Επίσκεψη στο μεσαιωνικό χωριό Όνγκτ, χωριό που συγκαταλέγεται στα «Ωραιότερα Χωριά της Γαλλίας».
 • Επίσκεψη στην οινοπαραγωγό περιοχή Μπωζολέ και οινογνωσία σε τοπικό chateau.
 • Επίσκεψη στο αββαείο του Cluny, έδρα ενός από τα μεγαλύτερα μοναστικά τάγματα του Μεσαίωνα
 • Απευθείας πτήσεις Αθήνα-Λυών -Αθήνα.
 • Έμπειρος Έλληνας αρχηγός.
 • Προσφέρεται δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός-βιβλίο στα Ελληνικά της Versus Travel.

Σχόλια Πελατών

Παρόμοιοι Προορισμοί

Μόνο στο Versus Travel

 • Τέσσερις διανυκτερεύσεις στη Λυών.
 • Εκδρομή στο μεσαιωνικό χωριό Περούζ.
 • Επίσκεψη στην οινοπαραγωγό περιοχή Μπωζολέ και οινογνωσία σε τοπικό chateau.
 • Απευθείας πτήσεις Αθήνα-Λυών-Αθήνα.

 

Περίοδοι

 • Πάσχα 2020

Αναχωρήσεις

16/4Bonus Online Κράτησης

Χάρτης Ταξιδιού Γαλλία - Λυών - Κοιλάδα Ροδανου Ποταμού | 16.04.2020

Πληροφορίες για τις Χώρες Countries Info