fb

Βέροια «Γενίτσαροι & Μπούλες» | 21.02.20

Διάρκεια: 5 ΗΜΕΡΕΣ

τιμή από 329€

Ταυτότητα ταξιδιού

  • Το μοναδικό έθιμο στην Ελλάδα «Γενίτσαροι & Μπούλες», το οποίο πραγματοποιείται για 2 συνεχόμενες Κυριακές, αυτή των Αποκρεών και της Τυρινής. Οι ντόπιοι προτιμούν να συμμετέχουν στις εκδηλώσεις την πρώτη Κυριακή, όπου δεν κατακλύζεται η Νάουσα από τους επισκέπτες. Το Versus επίλεξε για εσάς την παρακολούθηση του εθίμου την Κυριακή των Αποκρεών, ώστε να το απολαύσετε μαζί με τους ντόπιους.
  •  Επίσκεψη στα Λουτρά Πόζαρ ή Λουτρά Λουτρακίου που αναβλύζουν σε θερμ. 37°, με αξιόλογη χημική σύσταση. Το γραφείο μας, θα προσφέρει δωρεάν είσοδο στον καταρράκτη  για μπάνιο! Η περιοχή έχει ανακηρυχθεί ως σπηλαιοπάρκο (Σπηλαιοπάρκο Αλμωπίας) και είναι το πρώτο του είδους του στην Ελλάδα!
  • Ψάρεμα και ψήσιμο ψαριών στην πλάβα του βραβευμένου Σεφ Άγγελου Ναουμίδη

Μόνο Στο Versus

Γιατί να επιλέξετε το Versus Travel
Γιατί το πρόγραμμα είναι εμπεριστατωμένο, που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει:

  • Μετακινήσεις/μεταφορές με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν
  • Τέσσερεις (4) διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο AIGES MELATHRON 4* στην Βέροια 
  • Πρωινό και δείπνο καθημερινά 
  • Έμπειρος Αρχηγός/συνοδός του γραφείου μας
  • Aσφάλεια αστικής ευθύνης
  • Φ.Π.Α.

 

1η ημέρα – Παρασκευή 21/02/2020: Αθήνα – Βεργίνα – Βέροια – Aiges Melathron

Αναχώρηση από την Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις. Σήμερα θα έχουμε την ευκαιρία να επισκεφτούμε τον αρχαιολογικό χώρο της Βεργίνας: θα γνωρίσουμε την αρχαία πόλη που γεννήθηκε και μεγάλωσε ο Μέγας Αλέξανδρος και θα θαυμάσουμε τους αρχαιολογικούς θησαυρούς του λαμπρού Μακεδονικού Βασιλείου. Η επίσκεψη στο Μουσείο βασιλικών τάφων Αιγών αποτελεί μια μοναδική και πρωτόγνωρη εμπειρία που συναρπάζει. Μέσα σε μια υποβλητική ατμόσφαιρα, όπου κυριαρχεί το σκοτάδι, λάμπουν φωτισμένα τα αρχαία αντικείμενα. Η θέα του τάφου του Φιλίππου Β΄ και των θησαυρών που εκτίθενται κοντά στον τόπο που βρέθηκαν, γεννά ανείπωτο θαυμασμό και δέος. Η χρυσή λάρνακα με το δεκαεξάκτινο αστέρι, το χρυσό στεφάνι του ηγεμόνα, το χρυσό διάδημα και το χρυσοπόρφυρο ύφασμα της συζύγου του, οι μοναδικές τοιχογραφίες - είναι μερικά μόνο από τα αριστουργήματα  που θα θαυμάσετε.

Θα συνεχίσουμε για την πόλη της Βέροιας, όπου θα περιπλανηθούμε στην εβραϊκή συνοικία της Μπαρμπούτας, που διατηρεί τον ιδιαίτερο χαρακτήρα της με τα σπίτια με τις εβραϊκές περιγραφές, τα αρχοντικά και την Συναγωγή. Στην συνοικία της Κυριώτισσας θα περπατήσουμε στα σοκάκια της Παλιάς Πόλης με τις βυζαντινές εκκλησίες.

Γεύμα ελεύθερο. Άφιξη στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση και δείπνο. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα – Σάββατο 22/02/2020: Aiges Melathron – Λίμνη Βεγορίτιδα – Πιπερόκτημα – Ψάρεμα και ψήσιμο ψαριών στην πλάβα του βραβευμένου Σεφ Άγγελου Ναουμίδη

Μετά το πλούσιο πρωινό μας, αναχωρούμε για μια μέρα γεμάτη εκπλήξεις! Μας περιμένει μια όμορφη μέρα στη λίμνη Bεγορίτιδα, μία περιοχή, που έχει χαρακτηρισθεί ως Περιοχή Κοινοτικού Ενδιαφέροντος στο Ευρωπαϊκό Οικολογικό Δίκτυο Natura 2000. Οι απόκρημνες όχθες της αποτελούν ιδανικό καταφύγιο για πλήθος άγριων πουλιών, ενώ τα νερά της φιλοξενούν πλήθος ψαριών.  Θα επισκεφθούμε το «Πιπερόκτημα» με Παραδοσιακή Βιοκαλλιέργεια Πιπεριάς Φλωρίνης. Στον Άγιο Παντελεήμονα του Νομού Φλωρίνης, σε υψόμετρο 600 μ. και σε ένα ιδιαίτερο ξηρό μικρόκλιμα, η οικογένεια Ναουμίδη, καλλιεργεί τη φημισμένη κόκκινη πιπεριά Φλωρίνης στο αγρόκτημά της. Την οποία μεταποιεί και συσκευάζει στην πετρόκτιστη μονάδα της, ένα ζωντανό παράδειγμα αρμονικού συνδυασμού παραδοσιακής αρχιτεκτονικής και σύγχρονων εγκαταστάσεων. Σε περιφραγμένη έκταση 80 στρεμμάτων, αποκομμένο από άλλες καλλιέργειες, σε κοντινή απόσταση από τους φημισμένους αμπελώνες του Αμυνταίου, το πιπερόκτημα βρίσκεται στους πρόποδες του όρους Βόρα: το ιδιαίτερα ξηρό μικροκλίμα της περιοχής σε συνδυασμό με τη σύσταση του εδάφους και το πλούσιο οικοσύστημα καθιστά ιδανικές τις συνθήκες για την καλλιέργεια της πιπεριάς. Η λίμνη Βεγορίτιδα και γειτονική η λίμνη των Πετρών εκατέρωθεν συμβάλλουν καθοριστικά στην ηπιότητα του κλίματος η οποία ευνοεί την ανάπτυξη της πιπεριάς. Εδώ το φύτευμα, η συγκομιδή της πιπεριάς και το ξεβοτάνισμα γίνονται με το χέρι. Η χρήση φυτοφαρμάκων είναι απαγορευτική και για τη λίπανση χρησιμοποιούνται μόνο κοπριά από ζώα ελεύθερης βοσκής. Ανάλογα τον αριθμό των ατόμων, το γκρουπ θα ξεναγηθεί στο πιπερόκτημα και στις μουστοπιπεριές και μετά θα μεταβεί κοντά στη λίμνη Βεγορίτιδα για να επιβιβασθεί στην ιδιωτική πλάβα του βραβευμένου σεφ μας. Θα ψαρέψουμε και φυσικά με πολύ κέφι την θα ψήσουμε την «ψαριά»  μας στην πλάβα ενώ ο Σεφ μας θα ανασύρει κερωμένο και δροσερό κρασί από το βυθό της λίμνης, για να συνοδέψουμε τον εκλεκτό μεζέ μας!

Επίσης θα δοκιμάσουμε ντόπιο τσίπουρο και θα έχουμε μια ολοκληρωμένη ξενάγηση και ψήσιμο ψαριών για περίπου μιάμιση ώρα!

 Ο Άγγελος Ναουμίδης «γεννήθηκε» στη Λίμνη. Την ξέρει τόσο καλά όσο κανένας άλλος! Θα κινούμαστε περιμετρικά της Λίμνης Βεγορίτιδας (λίμνη Οστρόβου), και ουσιαστικά θα είμαστε στα σύνορα των νομών Πέλλας, Φλώρινας και Κοζάνης. Γύρω μας, τα όρη Βόρας στα βόρεια και Βέρμιο στα ανατολικά. Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο. 

Δείπνο και Διανυκτέρευση.

Σημείωση: Κατά τους χειμερινούς μήνες, οι καιρικές συνθήκες μπορεί να μην μας επιτρέψουν το ψάρεμα στη Βεγορίτιδα. Εφόσον υπάρξει ανάγκη, ο αρχηγός της εκδρομής θα προτείνει εναλλακτική επίσκεψη.

3η ημέρα – Κυριακή 23/02/2020: Aiges Melathron – Νάουσα – «Γενίτσαροι & Μπούλες»

Πρωινό μπουφέ και αναχώρηση για τη Νάουσα, όπου ξετυλίγεται ένα από τα πιο εντυπωσιακά έθιμα της Αποκριάς. Ο όμιλος «Γενίτσαροι & Μπούλες» θα μας υποδεχτεί στο πετρόκτιστο οίκημα του με κρασί και τσίπουρο, όπου θα ξεναγηθούμε στις εγκαταστάσεις του θα δούμε από κοντά την προετοιμασία του Γενίτσαρου. Θα γίνουμε ένα με το μπουλούκι και θα κατευθυνθούμε μαζί τους στο Δημαρχείο της πόλης για να πάρουμε «άδεια» από τον Δήμαρχο ώστε να ξεκινήσει ο χορός. Μόλις παρθεί η άδεια ο σκοπός του νταουλιού και του ζουρνά θα συνοδεύσει τα βήματα μας στους δρόμους της πόλης.

Σε αντίθεση με την «αταξία» που επικρατεί τις μέρες της Αποκριάς, το έθιμο της Νάουσας χαρακτηρίζει η πειθαρχημένη, τυποποιημένη και εξαιρετικής αισθητικής εμφάνισης των συμμετεχόντων. Το ντύσιμο, το μάζεμα, το προσκύνημα, το δρομολόγιο, το μουσικό ρεπερτόριο, οι χοροί, τα όργανα και οι συμμετέχοντες κρατούν εδώ και αιώνες τους ίδιους κανόνες. Μια εμπειρία μοναδική που δεν περιγράφεται με λέξεις.

Γεύμα ελεύθερο και αργά το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο μας.

4η ημέρα – Δευτέρα 24/02/2020: Aiges Melathron – Λίμνη Άγρα-Βρυττών-Νησίου – Κερασιές – Λουτρά Πόζαρ Αλμωπίας

Μετά το πλούσιο πρωϊνό μας, αναχωρούμε για μια πανέμορφη διαδρομή! Θα περάσουμε από τη Λίμνη Άγρα-Βρυττών-Νησίου, για να μεταβούμε κατόπιν στα Λουτρά Πόζαρ. Θα θαυμάσουμε την καταπληκτική λίμνη, που είναι μια τεχνητή λίμνη που δημιουργήθηκε το 1953, στα δυτικά του νομού Πέλλας, για τις ανάγκες του Υδροηλεκτρικού Σταθμού της ΔΕΗ, πάνω στην κοίτη του ποταμού Εδεσσαίου στο σημείο που παλιότερα υπήρχε ένα έλος, γνωστό με την ονομασία «έλη Τιάβου».

Στα βόρειά της «σηκώνεται» επιβλητικά το Καϊμάκτσαλαν (ή Καϊμακτσαλάν) και στα νότια το όρος Βέρμιο. Στα δυτικά της βρίσκεται η λίμνη Βεγορίτιδα, από την οποία ήταν υδατικά εξαρτημένη μέχρι το 1990, και στα ανατολικά, σε απόσταση έξι χλμ. βρίσκεται η πόλη της Έδεσσας με τον κάμπο της.  Η λίμνη βρίσκεται σε υψόμετρο 470 μέτρων, και η έκτασή της, μαζί με τις γύρω γεωργικές και δασικές περιοχές φτάνει τα 12.000 στρέμματα. Το βάθος της φτάνει μέχρι τα έξι μέτρα. Τα νερά της τροφοδοτούνται από τις πηγές στο Νησί και στα Βρυττά καθώς και από τοπικούς χειμάρρους. Πρόκειται για ένα πανέμορφο υγροβιότοπο με πολλές διαφορετικές εικόνες. Στα δυτικά της βρίσκονται οι «Πηγές» με κρυστάλλινα νερά που εκβάλλουν στη λίμνη και όμορφα αυτοσχέδια ξύλινα γεφυράκια. Οι πανέμορφοι καλαμιώνες, οι δαίδαλοι με τα κανάλια, τα υγρολίβαδα και το απροσπέλαστο εσωτερικό της, την διαφοροποιούν από πολλούς άλλους υγροβιότοπους. Η λίμνη Άγρα-Βρυττών-Νησίου είναι από τους πιο όμορφους τόπους για περπάτημα και παρατήρηση της άγριας φύσης στη Βόρεια Ελλάδα!!  Θα σταματήσουμε και θα απολαύσουμε τη φύση!

Στη συνέχεια, ακολουθούμε τη διαδρομή προς το γραφικό χωριό Κερασιές. Οι Κερασιές είναι ένα ακόμα χωριό της Ορεινής Πέλλας. Στο κέντρο του χωριού υπάρχει μία πανέμορφη, παραδοσιακή γραφική πλατεία, στην οποία δεσπόζει ένας μεγάλος πλάτανος και γύρω υπάρχουν καφενεία  και παντοπωλεία.

Συνεχίζουμε για τα Λουτρά Πόζαρ. Η μόδα των spa, έκανε την τελευταία δεκαετία, διάσημα τα ιαματικά Λουτρά Πόζαρ! Το νερό των λουτρών αναβλύζει σε θερμοκρασία 37ο C, έχει πολλές θεραπευτικές ιδιότητες και είναι πόσιμο. Η λέξη «πόζαρ» σημαίνει θράκα, αναμμένο κάρβουνο. Κατά τους Βαλκανικούς πολέμους, στην περιοχή ήταν οχυρωμένος ο σερβικός στρατός. Ένας Σέρβος ενθουσιασμένος από τα ζεστά νερά έφτιαξε την πρώτη γούρνα. Μετά τη συνθήκη του Νεϊγί το 1919, η περιοχή της Αριδαίας επιστρέφει στο ελληνικό κράτος και αρχίζει η διαχείριση των λουτρών από έναν Αθηναίο αρχικά και αργότερα από τον Πόντιο γαμπρό του, ο οποίος ύστερα από απαλλοτρίωση των κτημάτων γύρω από τις πηγές, έχτισε το υδροθεραπευτήριο. Από το 1982-1994 τα λουτρά ανήκαν στην κοινότητα Λουτρακίου. Το 1994, μάλιστα κατασκευάστηκε η πισίνα. Σήμερα,  τα λουτρά διαχειρίζεται ο δήμος Αλμωπίας.

Οι ιαματικές πηγές των Λουτρών Πόζαρ αναβλύζουν σε υψόμετρο 390 μ. Δημιουργούνται από το νερό της βροχής, το οποίο εισχωρεί στο έδαφος σε μεγάλο βάθος, θερμαίνεται, στη συνέχεια ανεβαίνει ψηλότερα και σταδιακά εμπλουτίζεται με μέταλλα και άλλα στοιχεία. Ξεχωριστή ομορφιά στον τόπο προσδίδουν οι φυσικοί καταρράκτες κατά μήκος του ποταμού, με ιαματικό νερό, ό-που μπορεί ο επισκέπτης να κάνει το μπάνιο του τόσο για λόγους υγείας όσο και για λόγους αναψυχής. Θα προσφέρουμε είσοδο στον καταρράκτη. Tο πάρκο αποτελείται από σύμπλεγμα 17 σπηλαίων και τα παλαιοντολογικά ευρήματα που έχουν βρεθεί στο εσωτερικό τους, είναι μάρτυρες της κατοίκησης της περιοχής από τη Νεολιθική Εποχή. Πολλά από αυτά εκτίθενται στο Φυσιογραφικό – Λαογραφικό Μουσείο των Λουτρών, συνοδεία πλούσιου φωτογραφικού υλικού.

5η ημέρα – Τρίτη 25/02/2020: Aiges Melathron – Λίμνη Πολυφύτου - Επιστροφή Αθήνα

Μετά το πρωινό θα κατευθυνθούμε στη λίμνη Πολυφύτου. Η λίμνη Πολυφύτου είναι μία μεγάλη τεχνητή λίμνη που έχει δημιουργηθεί στο ρου του ποταμού Αλιάκμονα και κόβει στα δύο το νομό Κοζάνης στα ανατολικά του. Η λίμνη δημιουργήθηκε το 1973, μετά την κατασκευή του ομώνυμου φράγματος της ΔΕΗ (Πολυφύτου), ύψους 112 μέτρων, στα Στενά του Αλιάκμονα. Γύρω της υψώνονται πολλοί διάσημοι ορεινοί όγκοι: Πιέρια, Βέρμιο, Τίταρος, Καμβούνια, Βούρινος και Άσκιο. Στην περιοχή έχουν καταγραφεί 128 είδη πουλιών, από τα οποία 82 φωλιάζουν εδώ. Σημαντική είναι η παρουσία των αργυροπελεκάνων με περισσότερα από 100 άτομα να ζουν σε μόνιμη βάση στην λίμνη. Από τους ερωδιούς εδώ φωλιάζουν λευκοτσικνιάδες, σταχτοτσικνιάδες, αργυροτσικνιάδες, μικροτσικνιάδες και νυχτοκόρακες, ενώ οι κορμοράνοι δημιουργούν δύο μεγάλες αποικίες. Από τα αρπακτικά εδώ ζούνε φιδαετοί, γερακίνες, αετογερακίνες,

λιβαδόκιρκοι, διπλοσάινα, πετρίτες, ξεφτέρια, σπάνια χρυσογέρακα, μαυροκιρκίνεζα, βραχοκιρκίνεζα, μπούφοι, τυτούδες, κουκουβάγιες, κ.ά. Άλλα θαυμαστά είδη της λίμνης είναι οι μαυροπελαργοί, οι λευκοί πελαργοί, τα ποταμογλάρονα, οι χαλκόκοτες, τα περιστασιακά φοινικόπτερα, οι μελισσοφάγοι, οι χαλκοκουρούνες, οι φάσσες, τα τρυγόνια, οι γερακότσιχλες, οι αβοκέτες, τα σκουφοβουτηχτάρια, οι κοκκινοσκέληδες, οι δασότρυγγες, οι μαχητές, οι τουρλίδες, οι χουλιαρόπαπιες, τα κιρκίρια, τα γκισάρια, οι μαυροκέφαλες πάπιες, οι γιδοβυζάχτρες, οι αμπελουργοί, τα αηδόνια, οι γαλιάντρες, οι κοκκινοκεφαλάδες και οι αετομάχοι. Οι όχθες της λίμνης, οι θαμνώδεις εκτάσεις, τα υγρολίβαδα και οι καλλιέργειες είναι εξαιρετικοί τόποι ορνιθοπαρατήρησης.

Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ

21.02.20

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Μετακινήσεις/μεταφορές με κλιματιζόμενο πούλμαν.
  • Διαμονή στο πολυτελές Aiges Melathron 4* για 4βραδιές
  • Ημιδιατροφή καθημερινά (πρωϊνό & δείπνο σε μπουφέ στο ξενοδοχείο)
  • Κατά την άφιξη των πελατών, θα προσφερθεί δωρεάν τοπικό ούζο ή τσίπουρο
  • Επιπρόσθετα προσφέρουμε δωρεάν ένα απλό γεύμα, από την «ψαριά» μας, όπου θα ψήσουμε τα ψάρια που θα ψαρέψουμε, την ημέρα εκδρομής με την πλάβα και το βραβευμένο σεφ, Άγγελο Ναουμίδη.
  • Δωρεάν η είσοδος στον όμιλο «Γενίτσαροι & Μπούλες» για την προετοιμασία του Γενίτσαρου και την ξενάγηση
  • Είσοδος στον καταρράκτη των Λουτρών Πόζαρ
  • Έμπειρος αρχηγός/συνοδός του γραφείου μας
  • Folder πληροφοριών (στυλό, luggage tag, sudoku)
  • Ταξιδιωτική ασφάλιση για ταξιδιώτες μέχρι 75ετών
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης & ΦΠΑ.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Τα εισιτήρια εισόδων σε χώρους επισκέψεων & Μουσεία
  • Ποτά κατά τη διάρκεια των δείπνων
  • Γεύματα εκτός ξενοδοχείου
  • Προσωπικά έξοδα
  • Φόρος διαμονής* (3€/δωμάτιο/διανυκτέρευση)

 

 

ΕΙΔΙΚΟΣ ΦΟΡΟΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Από 01/01/18 έχει τεθεί σε ισχύ ο νέος φόρος διαμονής βάσει του άρθρου 53 του Ν. 4389/2016. Στις αναγραφόμενες τιμές των ξενοδοχείων δεν περιλαμβάνεται, και θα πρέπει να καταβάλλεται από τον πελάτη απευθείας στο ξενοδοχείο.

Ο φόρος διαμορφώνεται για ξενοδοχεία:

2*, 0,50€ ανά δωμάτιο ανά διανυκτέρευση.

3*, 1,50€ ανά δωμάτιο ανά διανυκτέρευση.

4*, 3,00€ ανά δωμάτιο ανά διανυκτέρευση.

5*, 4,00€ ανά δωμάτιο ανά διανυκτέρευση.

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
ανά άτομο για 5 ημέρες

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ

ΔΙΚΛΙΝΟ

ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ

ΤΡΙΚΛΙΝΟ

21.02

€329

€409

Κατόπιν ζήτησης

 

 

 

 

 

 

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ
Παρακαλούμε να αποστείλετε φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στο e-mail του ταξιδιωτικού συμβούλου (πωλητή), με τον οποίο έχετε συνομιλήσει
Χωρίς την άμεση αποστολή φωτοτυπίας του διαβατηρίου δεν θα μπορεί να περιληφθεί η ασφάλεια της προκαταβολής σας στην επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια που περιλαμβάνει το Versus στα προγράμματά του. Αν δεν έχετε e-mail, μπορείτε να προσκομίσετε μια φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στα γραφεία μας.
Κράτηση γίνεται μόνο με τα πλήρη στοιχεία σας (διεύθυνση με ταχυδρομικό κώδικα, τηλέφωνα, e-mail κλπ.). Αν θέλετε να συμπεριλάβετε και άλλα άτομα στην κράτησή σας, θα πρέπει να μας γνωρίσετε και τα δικά τους πλήρη στοιχεία.
Η κράτησή σας είναι έγκυρη και η κατοχύρωση των προσφορών γίνεται μόνο με κατάθεση της προκαταβολής. 

 


ΔΩΡΕΑΝ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΟΔΗΓΟΙ VERSUS
Το Versus Travel, προσπαθώντας να καλύψει το κενό της Ελληνικής αγοράς σε ταξιδιωτικούς οδηγούς στην Ελληνική γλώσσα για τις χώρες που επισκέπτεται, εγκαινιάζει την έκδοση μιας σειράς ποιοτικών ταξιδιωτικών βιβλίων – οδηγών (προϊόν της μεγάλης μας ταξιδιωτικής εμπειρίας), που προσφέρονται δωρεάν στους ταξιδιώτες της κάθε εκδρομής.

 

 

ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ταξιδιωτική Ασφάλεια

Extra Παροχές Υγείας στην ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ

• Δωρεάν 8 επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς και εκπτώσεις σε χειρουργικές και ιατρικές πράξεις στα εξωτερικά ιατρεία της Ευρωκλινικής Αθηνών.
• Τηλεφωνική εξυπηρέτηση 24 ώρες το 24ωρο στο τηλέφωνο 1011.
• Δωρεάν ένα παιδιατρικό check up και 8 δωρεάν επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς στην Ευρωκλινική Παίδων (αφορά σε παιδιά και εγγόνια των ταξιδιωτών μας)


ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ:

• Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι έχετε διαβάσει το παρόν πρόγραμμα, το έχετε κατανοήσει και συμφωνείτε με τα αναγραφόμενα.
• Συμμετοχή επίσης στην εκδρομή σημαίνει ότι αναντίρρητα αποδέχεστε τους Όρους Συμμετοχής που αναγράφονται στην τελευταία σελίδα της μπροσούρας μας και στο site μας στο Internet. Αν θέλετε να διαβάσετε τους Όρους Συμμετοχής, παρακαλούμε ζητήστε να σας αποσταλούν.
• Συμμετοχή δηλώνετε επικοινωνώντας με το τμήμα πωλήσεων, δίνοντας αναλυτικά τα στοιχεία που σας ζητούνται και καταθέτοντας προκαταβολή 1.000 € κατ’ άτομο εντός της χρονικής προθεσμίας που θα σας δοθεί από το τμήμα πωλήσεων.
• Η πληρωμή της προκαταβολής γίνεται είτε με χρήση μετρητών ή στην περίπτωση χρήσης πιστωτικής κάρτας με εφάπαξ χρέωση.
• 12-18 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ. Εφόσον επιθυμείτε, μπορείτε να αποπληρώσετε το ταξίδι σας κάνοντας χρήση πιστωτικής κάρτας και συμμετέχοντας σε πρόγραμμα άτοκων δόσεων (έως και 18). Σας συστήνουμε, προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, να ενημερωθείτε έγκαιρα είτε από το τμήμα πωλήσεων, είτε από το λογιστήριο για τις πιστωτικές κάρτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα άτοκων δόσεων. 
• Το διαβατήριό σας θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 6μηνη ισχύ.
• Βεβαιωθείτε πως το διαβατήριό σας έχει κενές σελίδες, ισάριθμες με τον αριθμό των χωρών που θα επισκεφθείτε.
• Το γραφείο μας δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε πρόβλημα λόγω μη ανανέωσης του διαβατηρίου σας.
• Οι ταξιδιώτες μη Ελληνικής υπηκοότητας ή οι κάτοχοι μη Ελληνικών διαβατηρίων οφείλουν να επικοινωνούν κατ’ ιδίαν με την πρεσβεία της χώρας στην οποία επιθυμούν να ταξιδέψουν, για να πληροφορηθούν τα όποια διαδικαστικά για την έκδοση βίζας, εφόσον αυτή απαιτείται. Το Versus Travel δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν πρόβλημα που ενδεχομένως παρουσιαστεί σε κάποιο αεροδρόμιο.
• Σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και στην Τουρκία, μπορείτε να ταξιδέψετε με αστυνομική ταυτότητα νέου τύπου. Διευκρινίζουμε ότι αυτό γίνεται μόνο με πολιτική ταυτότητα και όχι με υπηρεσιακή. Ενημερωθείτε σχετικά από το τμήμα πωλήσεων του γραφείου μας. 


Γιατί να επιλέξετε το Versus Travel
Γιατί το πρόγραμμα είναι εμπεριστατωμένο, που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει:

  • Μετακινήσεις/μεταφορές με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν
  • Τέσσερεις (4) διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο AIGES MELATHRON 4* στην Βέροια 
  • Πρωινό και δείπνο καθημερινά 
  • Έμπειρος Αρχηγός/συνοδός του γραφείου μας
  • Aσφάλεια αστικής ευθύνης
  • Φ.Π.Α.

 

Highlights

Γαστρονομικές προτάσεις

  • Στη Βέροια θα γευθείτε το παραδοσιακό ρεβανί και καζάν ντιπί
  • Στη Νάουσα μην παραλείψετε τα δοκιμάσετε τα γκαβόψαρα… δεν είναι ψαρομεζές, αλλά ο πιο διάσημος τσιπουρομεζές με μελιτζάνες ψημένες σε αλατόνερο με σινάπι!!!
  • Οι τοπικές νοστιμιές της Βέροιας είναι πολλές…  τοπικές συνταγές όπως Κουκουλωτό με κρέας αρνίσιο, Σαρμαδάκια με μαϊντανό, Ζυγούρι με κυδώνι, Φασουλονταβά, Χασάπικο, Βαρένικα, Αριάν ή κεφίρ, Υβριστόν, Πισία και πλούσιες άλλες συνταγές συνοδευόμενες με ξινόμαυρο κρασί ή τσίπουρο. Κυρίαρχο στοιχείο της βεργιώτικης γαστρονομίας είναι η πίτα. Μπορεί κανείς να γευτεί πίτες όλων των ειδών όπως χορτόπιτες (τσουκνιδόπιτες, πρασόπιτες) τυρόπιτες, μουστόπιτες, πατσαβουρόπιτες, κρεατόπιτες, ριζόπιτες, κολοκυθόπιτες, μπατζόπιτες.

 

Σημειώσεις εκδρομής:

1.     Για την ημερήσια εκδρομή ψαρέματος στη Βεγορίτιδα με την 20θέσια πλάβα του βραβευμένου σεφ μας ’γγελου Ναουμίδη:  Βάσει του αριθμού των συμμετεχόντων, το γκρουπ θα «χωριστεί». Κάποια άτομα από το γκρουπ θα ξεναγούνται στο πιπερόκτημα και κάποια άλλα, θα κάνουν τη βαρκάδα καθώς έχει προδιαγραφές χωρητικότητας για την ασφάλειά μας.

2.     Συνιστώνται αθλητικά κλειστά παπούτσια ή μποτάκια, για τις εκδρομές μας.

3.     Συνιστάται να έχετε μαζί σας πετσέτες ή μπουρνούζι και παντόφλες για την επίσκεψη σας στα Λουτρά Πόζαρ. Μην ξεχάσετε τα μαγιό σας!

Σχόλια Πελατών

Παρόμοιοι Προορισμοί

Μόνο στο Versus Travel

Παρακολούθηση του εθίμου «Γενίτσαροι & Μπούλες» στη Νάουσα-Βεργίνα – Βέροια – «Πιπερόκτημα» – Λίμνη Βεγορίτιδα – Ψάρεμα στη λίμνη με πλάβα, με τον βραβευμένο σεφ ’γγελο Ναουμίδη – Νάουσα – Λίμνη ’γρα-Βρυττών-Νησίου – Λουτρά Πόζαρ Αλμωπίας – Λίμνη Πολυφύτου

Χάρτης Ταξιδιού Βέροια «Γενίτσαροι & Μπούλες» | 21.02.20

Πληροφορίες για τις Χώρες Countries Info