fb

Πράσινο Ακρωτήριο | Μάιος - Χριστούγεννα 2021

Διάρκεια: 8 ΗΜΕΡΕΣ

τιμή από 1599€

Ταυτότητα ταξιδιού

Στη μέση του Ατλαντικού, 460 χιλιόμετρα από τις ακτές της Σενεγάλης, βρίσκεται η μέχρι το 1975 πορτογαλική αποικία του Κάπο Βέρντε (Νησιά του Πράσινου Ακρωτηρίου), ένα αρχιπέλαγος στα δυτικά της Αφρικής, ένα σύμπλεγμα από 10 μεγάλα και πολλά μικρότερα νησιά, που ούτε πράσινα μπορεί να τα πει κανείς, ούτε …ακρωτηριακά. Από το διάστημα μοιάζουν σαν σπασμένο κυματοθραύστη δυτικά της κίτρινης μάζας της Σαχάρας. Η χώρα πήρε την ονομασία της από το Cap Vert (Πράσινο Ακρωτήριο) της σημερινής Σενεγάλης, στο δυτικότερο άκρο της ηπειρωτικής Αφρικής.

Τα ανεμοδαρμένα και άνυδρα νησιά έχουν μια αλλόκοτη γεωλογική ομορφιά, μια αρχιτεκτονική που περισσότερο θυμίζει Κούβα παρά Αφρική και μια μουσική κουλτούρα που έχει κατακτήσει όλο τον κόσμο. Ένα αρχιπέλαγος που τραγουδά και χορεύει ασταμάτητα στους ρυθμούς της δικής του μουσικής.

Ένας παλιός κρεολέζικος μύθος λέει πως όταν ο Θεός τέλειωσε το έργο του κι έτριψε με ικανοποίηση τα χέρια του, χώματα και υπολείμματα από τη δημιουργία που είχαν μείνει ανάμεσα στα δάχτυλά του, έπεσαν στη θάλασσα και σχημάτισαν τα νησιά.

Η μοναδικότητα του τοπίου με τα βουνά, τις χαράδρες, τις κατάφυτες κοιλάδες, τα απόκρημνα βράχια και τα φιόρδ, τα σκόρπια ροζ, μπλε, κίτρινα σπίτια, τα άσπρα ξωκλήσια, τα καλντερίμια με τις μικρές πέτρες από βασάλτη, η απεραντοσύνη της θάλασσας, οι χρυσές αμμουδιές, τα γαλαζοπράσινα νερά, ο λαμπερός ήλιος και οι φιλόξενοι κάτοικοι που τραγουδούν τα μόρνας και χορεύουν τα κολαντέιρας διασκεδάζοντας έτσι την τύχη τους, που τους έριξε σε μια χούφτα νησιά στη μέση του ωκεανού, δημιουργούν στους επισκέπτες απίστευτα συναισθήματα.

Το ταξίδι σε λίγες γραμμές

Ένα υπέροχο ταξίδι σε τρία από τα Νησιά του Πράσινο Ακρωτηρίου, σε ισάριθμους κρυμμένους θησαυρούς στη μέση του ωκεανού. Από την πρωτεύουσα Πραΐα που βρίσκεται στο νησί Σαντιάγκο, πετάμε για το Μιντέλο, την πολιτιστική πρωτεύουσα της χώρας που βρίσκεται στο νησί Σάο Βιτσέντε. Από εκεί θα επιβιβαστούμε σε πλοίο με προορισμό το νησί Σάντο Αντάο και το λιμάνι Πόρτο Νόβο απ΄ όπου θα κατευθυνθούμε προς τη Ριμπέιρα Γκράντε. Το ταξίδι μας ολοκληρώνεται με την επιστροφή μας στην Πράια και το Νησί Σαντιάγκο, από όπου θα πάρουμε και τον δρόμο επιστροφής μας.

 

Μόνο Στο Versus

ΔΩΡΕΑΝ

Αποκλειστική ταξιδιωτική ασφάλεια του Versus Τravel με καλύψεις για τον κορωνοϊό πριν και μετά το ταξίδι αλλά και για καραντίνα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Νοιώστε απόλυτα προστατευμένοι, όπως σας έχουμε συνηθίσει.

Το ταξίδι μας αυτό αποτελεί ένα πλούσιο πρόγραμμα στα Νησιά του Πράσινου Ακρωτηρίου και περιλαμβάνει:

  • Επίσκεψη σε τρία νησιά του αρχιπελάγους:
  • Το Σαντιάγκο, το μεγαλύτερο από τα νησιά του Πράσινου Ακρωτηρίου, όπου βρίσκεται και η πρωτεύουσα Πραΐα
  • Το Σάο Βισέντε, όπου βρίσκεται το Μιντέλο, η πολιτιστική πρωτεύουσα της χώρας και πατρίδα της Σεζάρια Εβόρα
  • Το Σάντο Αντάο, το πιο πράσινο από όλα τα νησιά του αρχιπελάγους
  • Ημιδιατροφή (εκτός της ημέρας άφιξης στην Πράια)
  • Έμπειρος Έλληνας αρχηγός.
  • Τοπικός αγγλόφωνος ξεναγός.

Το σημαντικότερο, οι αναχωρήσεις του Versus πραγματοποιούνται!

 

Εμπειρίες από το ταξίδι

1η ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ/ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ/ΛΑΡΝΑΚΑ – ΠΡΑΪΑ (ΝΗΣΙ ΣΑΝΤΙΑΓΚΟ)

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση μέσω ενδιάμεσων σταθμών για το Πράσινο Ακρωτήριο, και την Πράια. Πρωτεύουσα του συμπλέγματος των νησιών η Πράια βρίσκεται στο νοτιοανατολικό τμήμα του νησιού Σαντιάγκο, ούσα και η μεγαλύτερη πόλη του. Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

 

2η ΗΜΕΡΑ: ΠΡΑΪΑ – ΣΙΝΤΑΝΤΕ ΒΕΛΙΑ – ΠΡΑΪΑ (Ξενάγηση)

Το Σαντιάγο είναι το μεγαλύτερο από τα νησιά του Πράσινου Ακρωτηρίου σε έκταση και πληθυσμό. Το νησί ήταν ακατοίκητο όταν ανακαλύφθηκε από τους Πορτογάλους στις αρχές της δεκαετίας του 1460, οι οποίοι το 1495 το κατέστησαν τμήμα της Αυτοκρατορίας τους. Οι Πορτογάλοι ίδρυσαν εκεί την Ριμπέιρα Γκράντε, τη σημερινή Σιντάντε Βέλια (Παλιά Πόλη), την πρώτη αποικιακή ευρωπαϊκή πόλη στους τροπικούς. Στο λιμάνι της κάποτε έδεναν τα πειρατικά ιστιοφόρα του Φράνσις Ντρέικ. Μέχρι τα τέλη του 19ου αιώνα που καταργήθηκε η δουλεία υπήρξε διαμετακομιστικός σταθμός για το αφρικανικό δουλεμπόριο.

Κατά τη διάρκεια της σημερινής μας ξενάγησης θα γνωρίσουμε καλύτερα την Παλιά Πόλη, λίγο έξω από την Πράια, και θα δούμε τα κυριότερα αξιοθέατά της. Θα δούμε τον δρόμο της Rua Banana με τα παλιά, μικρά σπίτια αποικιακής αρχιτεκτονικής, και την εκκλησία της Νόσα Σενιόρα ντο Ροσάριο, την παλαιότερη αποικιακή εκκλησία στον κόσμο! Θα δούμε επίσης το Πελουρίνιο, περιοχή με φοίνικες και «εξωτικό» πρόσωπο σήμερα, που κάποτε ωστόσο αποτελούσε κόμβο για το δουλεμπόριο της εποχής. Θα συνεχίσουμε προς την περιοχή της Ριμπέιρα Γκράντε, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε την τοπική «γκρόγκα», το τοπικό ρούμι δηλαδή, το πιο αγαπημένο ποτό στο Πράσινο Ακρωτήριο, ενώ θα γευματίσουμε σε τοπικό εστιατόριο, κοντά στη θάλασσα. Πριν επιστρέψουμε στην Πράια θα επισκεφθούμε και το Φρούριο Φελίπε.

Το απόγευμα θα γνωρίσουμε καλύτερα το κέντρο της πρωτεύουσας Πράια, με το ιστορικό κομμάτι της πόλης, το Πλατώ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

 

3η ΗΜΕΡΑ: ΠΡΑΪΑ (ΟΛΟΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΕΝΔΟΧΩΡΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ)

Μετά το πρωινό μας, αναχωρούμε για μια ολοήμερη εκδρομή στην ενδοχώρα του Σαντιάγο, του νησιού όπου βρισκόμαστε.  Καθώς κατευθυνόμαστε προς το βορεινό τμήμα του Σαντιάγο, θα κάνουμε μία στάση στην Ασσομάδα, τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη του νησιού και γνωστή για τη μεγάλη αγορά της. Συνεχίζουμε προς τη Σέρρα Μαλαγκέτα, τον ορεινό όγκο στο βόρειο Σαντιάγο, και καταλήγουμε στον όρμο του Ταρραφάλ, παραθαλάσσιος οικισμός με κυριότερα αξιοθέατα τις πρώην πολιτικές φυλακές και το Μουσείο Αναγέννησης. Μετά το γεύμα μας, θα γνωρίσουμε μία χαρακτηριστική πλευρά της κουλτούρας του Πράσινου Ακρωτηρίου, μία παράσταση Μπατούκου, η παραδοσιακή μουσική της χώρας! Το απόγευμα επιστρέφουμε στην Πράια, ακολουθώντας την διαδρομή κατά μήκος της ανατολικής ακτής του νησιού. Διανυκτέρευση. 

 

4η ΗΜΕΡΑ: ΠΡΑΪΑ – ΜΙΝΤΕΛΟ (ΝΗΣΙ ΣΑΟ ΒΙΣΕΝΤΕ – Πτήση, Ξενάγηση)

Πρωινή αναχώρηση για το αεροδρόμιο του νησιού και πτήση για το νησί Σαν Βισέντε. Το νησί ανακαλύφθηκε από Πορτογάλους θαλασσοπόρους το 1462, ανήμερα της γιορτής του Αγίου Βικεντίου, προς τιμή του οποίου πήρε το όνομά του. Το Μιντέλο είναι η πόλη με τα πιο έντονα σημάδια της πορτογαλικής παρουσίας στην περιοχή. Πατρίδα της Σεζάρια Εβόρα και πολλών άλλων λιγότερο διεθνώς γνωστών μουσικών, το Μιντέλο αποτελεί την αδιαμφισβήτητη πολιτιστική πρωτεύουσα της χώρας, μια πόλη με χρωματιστά σπίτια και νοσταλγική ατμόσφαιρα, σπίτια με έντονα χρώματα και αρχιτεκτονική που μαγνητίζει το βλέμμα. Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. 

Στη συνέχεια της ημέρας θα γνωρίσουμε το Μιντέλο: την ιδιαίτερη ψαραγορά του καθώς και την αγορά φρούτων και λαχανικών, αλλά και την υπαίθρια αγορά στην Πλατεία ντε Εστρέλα. Θα περάσουμε από την Εθνική Βιβλιοθήκη, θα επισκεφθούμε το Πολιτιστικό Κέντρο του Μιντέλο ενώ δεν θα παραλείψουμε να περάσουμε από την Ρούα ντα Λισμπόα, τον δρόμο με τα πολλά μπαρ και εστιατόρια, τον εμπορικό δρόμο Ρούα ντα Πράια, τον Πύργο της Μπελέμ και την Πλατεία που φέρει το όνομα του Αμίλκαρ Καμπράλ, μίας εμβληματικής μορφής στο εθνικοαπελευθερωτικό κίνημα της χώρας. Θα επισκεφθούμε επίσης ένα τοπικό εργαστήριο κατασκευής μουσικών οργάνων, πριν απολαύσουμε ένα γεύμα συνοδεία ζωντανής μουσικής! Διανυκτέρευση στο Μιντέλο.

 

5η ΗΜΕΡΑ: ΜΙΝΤΕΛΟ – ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΣΑΝΤΟ ΑΝΤΑΟ – ΜΙΝΤΕΛΟ

Νωρίς το πρωί μεταβαίνουμε στο λιμάνι από όπου θα αναχωρήσουμε ακτοπλοϊκώς για το γειτονικό νησί του Σάντο Αντάο. το δεύτερο μεγαλύτερο νησί του Πράσινου Ακρωτηρίου, το δυτικότερο της χώρας αλλά και το πιο… πράσινο απ’ όλα! Το Σάο Αντάο είναι ένας θησαυρός καλά κρυμμένος στα βάθη του Ατλαντικού. Απότομες κατάφυτες πλαγιές πετάγονται μέσα από τη θάλασσα και χάνονται στα σύννεφα, ενώ μικρά ψαροχώρια είναι σφηνωμένα στην άκρη του γκρεμού ή στη σκιά ενός ηφαιστειογενούς βράχου. Οι κάτοικοι του νησιού αυτού κατόρθωσαν να δαμάσουν τη γη και παράγουν μπανάνες, καφέ, καλαμπόκι, και ζαχαροκάλαμο, από το οποίο φτιάχνουν το τοπικό ρούμι.

Το λιμάνι Πόρτο Νόβο (Porto Novo) όπου θα αποβιβαστούμε βρίσκεται στην άνυδρη πλευρά του νησιού, όμως καθώς θα φθάσουμε στην κορυφή θα δούμε την κατάφυτη δυτική πλευρά του. Μια ωραία διαδρομή μέσω Ντελγαδίμ θα μας φέρει μέχρι το ορεινό χωριό Φοντάινιας, που μοιάζει να αιωρείται στις απότομες βουνοπλαγιές. Θα φτάσουμε μέχρι το παραθαλάσσιο Πόντα ντο Σολ, ένα όμορφο ψαροχώρι στο βορειοανατολικότερο άκρο του νησιού. Το απόγευμα θα έρθουμε στην καταπράσινη κοιλάδα του Παούλ όπου θα δούμε τις καλλιέργειες στις αναβαθμίδες, άπειρα τροπικά φυτά, ενώ θα επισκεφθούμε και ένα τοπικό αποστακτήριο όπου θα δοκιμάσουμε γκρόγκα. Κατόπιν, το φέρι θα μας οδηγήσει πίσω στο Σάο Βισέντε. Άφιξη και επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

6η ΗΜΕΡΑ: ΜΙΝΤΕΛΟ (Περιήγηση στο νησί Σάο Βισέντε)

Μετά το πρωινό μας ξεκινάμε για την περιήγησή μας στο νησί του Σάο Βισέντε. Θα περάσουμε τα χωριά Καλιάου και Μπαΐα ντας Γκάτας (μια φυσική πισίνα που θεωρείται από τις ασφαλέστερες ακτές στο Πράσινο Ακρωτήρι), θα δούμε τις αμμοθίνες στην Πράια Γκράντε, και θα φτάσουμε μέχρι την κορυφή του Μόντε Βέρδε, το υψηλότερο σημείο στο νησί από όπου, αν οι καιρικές συνθήκες το επιτρέπουν, θα μπορέσουμε να δούμε μέχρι τα νησιά Σάο Αντάο και Σάντα Λουτσία. Επιστροφή στο Μιντέλο. Διανυκτέρευση. 

7η ΗΜΕΡΑ: ΜΙΝΤΕΛΟ – πτήση για ΠΡΑΪΑ (ΝΗΣΙ ΣΑΝΤΙΑΓΟ) – ΠΤΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

Μετάβαση στο αεροδρόμιο του νησιού και πτήση για το νησί Σαντιάγκο. Άφιξη στην Πράια όπου θα έχουμε χρόνο να ξεκουραστούμε, πριν την πτήση επιστροφής μας.

 

8η ΗΜΕΡΑ: ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΑΘΗΝΑ/ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ/ΛΑΡΝΑΚΑ

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό. 
Το τελικό ενημερωτικό αποστέλλεται
3-5 ημέρες
πριν από την εκάστοτε αναχώρηση.

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή

(Από Þ Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

ΑΤ 915

1η ημέρα

ΑΘΗΝΑ – ΚΑΖΑΜΠΛΑΝΚΑ

19:15

21:40

ΑΤ 591

1η ημέρα

ΚΑΖΑΜΠΛΑΝΚΑ – ΠΡΑΪΑ

23:35

01:40+1

ΑΤ 593

8η ημέρα

ΠΡΑΪΑ – ΚΑΖΑΜΠΛΑΝΚΑ

04:55

10:35

ΑΤ 914

8η ημέρα

ΚΑΖΑΜΠΛΑΝΚΑ – ΑΘΗΝΑ

12:00

18:05

 

Περιλαμβάνονται

  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης μέσω ενδιάμεσων σταθμών
  • Ξενοδοχεία 3*, 4*,
  • Ημιδιατροφή (εκτός της πρώτης ημέρας λόγω της άφιξης στο Σαντιάγκο αργά το βράδυ)
  • Ξεναγήσεις, επισκέψεις και είσοδοι στα διάφορα αξιοθέατα, όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα
  • Τοπικός ξεναγός
  • Έμπειρος Έλληνας αρχηγός
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

Αναχωρήσεις από Κύπρο       

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνονται οι φόροι, ο επίναυλος καυσίμων, τα φιλοδωρήματα, τα αχθοφορικά (όπου είναι δυνατόν), και η ειδική κυπριακή επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια χωρίς επιβάρυνση (ζητήστε μας τι περιλαμβάνει) εκτός από εισόδους σε μουσεία και αξιοθέατα καθώς και έξοδα προσωπικής φύσεως, ποτά αναψυκτικά κλπ.

 

Δεν περιλαμβάνονται
(δεν ισχύει για τις αναχωρήσεις από την Κύπρο)

  • Φόροι αεροδρομίων, επιβάρυνση καυσίμων, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά & επιπλέον πακέτο ασφάλειας, τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (Ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων, όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.ά.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων: +690 €
  • Βίζα εισόδου. Εκδίδεται και πληρώνεται κατά την άφιξή σας στη χώρα με κόστος 25 €

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

Παρακαλούμε να αποστείλετε φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στο e-mail του ταξιδιωτικού συμβούλου (πωλητή), με τον οποίο έχετε συνομιλήσει
Χωρίς την άμεση αποστολή φωτοτυπίας του διαβατηρίου δεν θα μπορεί να περιληφθεί η ασφάλεια της προκαταβολής σας στην επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια που περιλαμβάνει το Versus στα προγράμματά του. Αν δεν έχετε e-mail, μπορείτε να προσκομίσετε μια φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στα γραφεία μας.
Κράτηση γίνεται μόνο με τα πλήρη στοιχεία σας (διεύθυνση με ταχυδρομικό κώδικα, τηλέφωνα, e-mail κλπ.). Αν θέλετε να συμπεριλάβετε και άλλα άτομα στην κράτησή σας, θα πρέπει να μας γνωρίσετε και τα δικά τους πλήρη στοιχεία.
Η κράτησή σας είναι έγκυρη και η κατοχύρωση των προσφορών γίνεται μόνο με κατάθεση της προκαταβολής.
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ, πριν την κατάθεση της προκαταβολής σας, με σκοπό να καταχωρηθεί η κράτησή σας και στη συνέχεια το ποσό της κατάθεσής σας στον φάκελό σας. Παρακαλούμε μην παραλείψετε να μας ενημερώσετε. Για την αποφυγή κάθε ταλαιπωρίας σας, παρακαλούμε ελέγχετε το ημερήσιο πιστωτικό όριο συναλλαγών των πιστωτικών και χρεωστικών καρτών σας, πριν προβείτε στην όποια συναλλαγή με το Versus Travel.

 

ΔΩΡΕΑΝ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΟΔΗΓΟΙ VERSUS
Το Versus Travel, προσπαθώντας να καλύψει το κενό της Ελληνικής αγοράς σε ταξιδιωτικούς οδηγούς στην Ελληνική γλώσσα για τις χώρες που επισκέπτεται, εγκαινιάζει την έκδοση μιας σειράς ποιοτικών ταξιδιωτικών βιβλίων – οδηγών (προϊόν της μεγάλης μας ταξιδιωτικής εμπειρίας), που προσφέρονται δωρεάν στους ταξιδιώτες της κάθε εκδρομής.

 

 

ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ταξιδιωτική Ασφάλεια

Extra Παροχές Υγείας στην ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ

• Δωρεάν 8 επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς και εκπτώσεις σε χειρουργικές και ιατρικές πράξεις στα εξωτερικά ιατρεία της Ευρωκλινικής Αθηνών.
• Τηλεφωνική εξυπηρέτηση 24 ώρες το 24ωρο στο τηλέφωνο 1011.
• Δωρεάν ένα παιδιατρικό check up και 8 δωρεάν επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς στην Ευρωκλινική Παίδων (αφορά σε παιδιά και εγγόνια των ταξιδιωτών μας)


ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ:

• Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι έχετε διαβάσει το παρόν πρόγραμμα, το έχετε κατανοήσει και συμφωνείτε με τα αναγραφόμενα.
• Συμμετοχή επίσης στην εκδρομή σημαίνει ότι αναντίρρητα αποδέχεστε τους Όρους Συμμετοχής που αναγράφονται στην τελευταία σελίδα της μπροσούρας μας και στο site μας στο Internet. Αν θέλετε να διαβάσετε τους Όρους Συμμετοχής, παρακαλούμε ζητήστε να σας αποσταλούν.
• Συμμετοχή δηλώνετε επικοινωνώντας με το τμήμα πωλήσεων, δίνοντας αναλυτικά τα στοιχεία που σας ζητούνται και καταθέτοντας προκαταβολή 1.000 € κατ’ άτομο εντός της χρονικής προθεσμίας που θα σας δοθεί από το τμήμα πωλήσεων.
• Η πληρωμή της προκαταβολής γίνεται είτε με χρήση μετρητών ή στην περίπτωση χρήσης πιστωτικής κάρτας με εφάπαξ χρέωση.
• 12-18 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ. Εφόσον επιθυμείτε, μπορείτε να αποπληρώσετε το ταξίδι σας κάνοντας χρήση πιστωτικής κάρτας και συμμετέχοντας σε πρόγραμμα άτοκων δόσεων (έως και 18). Σας συστήνουμε, προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, να ενημερωθείτε έγκαιρα είτε από το τμήμα πωλήσεων, είτε από το λογιστήριο για τις πιστωτικές κάρτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα άτοκων δόσεων. 
• Το διαβατήριό σας θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 6μηνη ισχύ.
• Βεβαιωθείτε πως το διαβατήριό σας έχει κενές σελίδες, ισάριθμες με τον αριθμό των χωρών που θα επισκεφθείτε.
• Το γραφείο μας δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε πρόβλημα λόγω μη ανανέωσης του διαβατηρίου σας.
• Οι ταξιδιώτες μη Ελληνικής υπηκοότητας ή οι κάτοχοι μη Ελληνικών διαβατηρίων οφείλουν να επικοινωνούν κατ’ ιδίαν με την πρεσβεία της χώρας στην οποία επιθυμούν να ταξιδέψουν, για να πληροφορηθούν τα όποια διαδικαστικά για την έκδοση βίζας, εφόσον αυτή απαιτείται. Το Versus Travel δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν πρόβλημα που ενδεχομένως παρουσιαστεί σε κάποιο αεροδρόμιο.
• Σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και στην Τουρκία, μπορείτε να ταξιδέψετε με αστυνομική ταυτότητα νέου τύπου. Διευκρινίζουμε ότι αυτό γίνεται μόνο με πολιτική ταυτότητα και όχι με υπηρεσιακή. Ενημερωθείτε σχετικά από το τμήμα πωλήσεων του γραφείου μας. 


Έως 12 άτοκες μηνιαίες δόσεις

* Αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη

Όλες οι τιμές για αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη περιλαμβάνουν το αεροπορικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη – Αθήνα – Θεσσαλονίκη στο οποίο οφείλεται και η διαφορά στην τιμή.
Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετε το κόστος αυτό
μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα.

Δεν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.

**Αναχωρήσεις από  Λάρνακα

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και η αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα και θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “StopoverAthens" από 50 € το άτομο με μεταφορές.

 

ΔΩΡΕΑΝ

Αποκλειστική ταξιδιωτική ασφάλεια του Versus Τravel με καλύψεις για τον κορωνοϊό πριν και μετά το ταξίδι αλλά και για καραντίνα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Νοιώστε απόλυτα προστατευμένοι, όπως σας έχουμε συνηθίσει.

Το ταξίδι μας αυτό αποτελεί ένα πλούσιο πρόγραμμα στα Νησιά του Πράσινου Ακρωτηρίου και περιλαμβάνει:

  • Επίσκεψη σε τρία νησιά του αρχιπελάγους:
  • Το Σαντιάγκο, το μεγαλύτερο από τα νησιά του Πράσινου Ακρωτηρίου, όπου βρίσκεται και η πρωτεύουσα Πραΐα
  • Το Σάο Βισέντε, όπου βρίσκεται το Μιντέλο, η πολιτιστική πρωτεύουσα της χώρας και πατρίδα της Σεζάρια Εβόρα
  • Το Σάντο Αντάο, το πιο πράσινο από όλα τα νησιά του αρχιπελάγους
  • Ημιδιατροφή (εκτός της ημέρας άφιξης στην Πράια)
  • Έμπειρος Έλληνας αρχηγός.
  • Τοπικός αγγλόφωνος ξεναγός.

Το σημαντικότερο, οι αναχωρήσεις του Versus πραγματοποιούνται!

 

Παρόμοιοι Προορισμοί

Μόνο στο Versus Travel

  • Το Σαντιάγκο, το μεγαλύτερο από τα νησιά του Πράσινου Ακρωτηρίου, όπου βρίσκεται και η πρωτεύουσα Πραΐα
  • Το Σάο Βισέντε, όπου βρίσκεται το Μιντέλο, η πολιτιστική πρωτεύουσα της χώρας και πατρίδα της Σεζάρια Εβόρα

Χάρτης Ταξιδιού Πράσινο Ακρωτήριο | Μάιος - Χριστούγεννα 2021

Πληροφορίες για τις Χώρες Countries Info