fb

Ντουμπάι (σαφάρι στην έρημο) – Άμπου Ντάμπι | 20.03.2020

Διάρκεια: 6 ΗΜΕΡΕΣ

τιμή από 785€

Ταυτότητα ταξιδιού

Ένα πλούσιο ταξίδι κατά τη διάρκεια του οποίου θα έχουμε μια ολοκληρωμένη γνωριμία με την «Πόλη του Χρυσού», το Ντουμπάι, αλλά και με το Άμπου Ντάμπι, το μεγαλύτερο από τα επτά εμιράτα και πρωτεύουσα της Ομοσπονδίας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων. Στη χώρα όπου η Δύση συναντά την Ανατολή, θα κινηθούμε μεταξύ των επιβλητικών ουρανοξυστών εκπληκτικής αρχιτεκτονικής και της ερήμου, που άλλοτε κάλυπτε όλη την επιφάνεια της περιοχής. Θα δούμε πώς μέσα σε ένα χρονικό διάστημα πενήντα ετών, η έρημος μετατράπηκε σε μία υπερσύγχρονη μεγαλούπολη με μεγάλες εκτάσεις πρασίνου…

 

 

Το ταξίδι σε λίγες γραμμές

Ένα υπέροχο ταξίδι στο Ντουμπάι, που συμπυκνώνει κάποια από τα σημαντικότερα στοιχεία του πολιτισμού και της τεράστιας υποδομής ενός πραγματικά εντυπωσιακού προορισμού που αποτελεί παγκόσμια μητρόπολη και σπουδαίο τουριστικό κέντρο.

Ξεκινάμε με δύο εκτενείς ξεναγήσεις στην πόλη του Ντουμπάι και της παραλιακής Τζουμέιρα, όπου συνειδητοποιούμε πως έχουμε μπροστά μας μια σύγχρονη πόλη και ένα σπουδαίο επιχειρηματικό κέντρο της Μέσης Ανατολής, ενώ τον επισκέπτη συναρπάζει η κατασκευή σπουδαίων έργων και εντυπωσιακών υπερσύγχρονων κτιρίων. Αφιερώνουμε ξεχωριστή ξενάγηση για το παλιό, παραδοσιακό κομμάτι του Ντουμπάι, και ξεχωριστή για το μοντέρνο τμήμα της πόλης, ώστε να αποκτήσουμε μία ολοκληρωμένη και σφαιρική εικόνα του Ντουμπάι, πέρα από τις συνηθισμένες τουριστικές προσεγγίσεις.

Συνεχίζουμε με ένα σαφάρι με 4Χ4 στην έρημο με τους χρυσούς αμμόλοφους και απολαμβάνουμε στο Desert Camp μια βραδιά αναβίωσης του τρόπου ζωής των Βεδουίνων. Ολοκληρώνουμε με το «Μανχάταν της Μέσης Ανατολής», το Άμπου Ντάμπι, σύγχρονη και κοσμοπολίτικη πόλη, συνώνυμη του πετρελαϊκού πλούτου και της χλιδής, με ενδιαφέροντα θρησκευτικά και πολιτιστικά αξιοθέατα.

 

Μόνο Στο Versus

Η διαφορετικότητα του Versus

Ένα διαφορετικό ταξίδι-εμπειρία στο Ντουμπάι και όχι ένα απλό πρόγραμμα city break, με ειδικά σχεδιασμένες ξεναγήσεις και όχι επιδερμικές βόλτες, και 1 διανυκτέρευση στο χλιδάτο Άμπου Ντάμπι.

  • Απευθείας πτήσεις με Emirates.
  • Έλληνας έμπειρος αρχηγός και όχι τοπικός ελληνόφωνος για περικοπή κόστους. Ο αρχηγός μας έχει εξαιρετική γνώση της περιοχής, και θα μας δείξει ένα άλλο πρόσωπο του Ντουμπάι, πέρα από συνηθισμένες τουριστικές προσεγγίσεις.
  • Σαφάρι στην αραβική έρημο με jeep 4X4.
  • Βεδουίνικη βραδιά στην έρημο, με παραδοσιακές αραβικές λιχουδιές και χορό της κοιλιάς.
  • Δύο ξεναγήσεις της πόλης του Ντουμπάι και της παραλιακής περιοχής Τζουμέιρα. Θα δούμε σε ξεχωριστή ξενάγηση το παλιό, παραδοσιακό κομμάτι του Ντουμπάι, και σε επόμενη ξενάγηση το μοντέρνο τμήμα της πόλης, ώστε να αφιερώσουμε στο κάθε ένα τον απαιτούμενο χρόνο.
  • Θα δούμε το Νησί του Φοίνικα από ψηλά με χρήση του monorail!
  • Διανυκτέρευση στο Άμπου Ντάμπι, με επίσκεψη στο Μουσείο του Λούβρου, και με γεύμα.

 

1η ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ/ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ/ΛΑΡΝΑΚΑ – ΝΤΟΥΜΠΑΪ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για την «Πόλη του Χρυσού», το Ντουμπάι. Άφιξη στο Ντουμπάι, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

2η ημέρα: ΝΤΟΥΜΠΑΪ – ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΣΤΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΝΤΟΥΜΠΑΪ (ΝΤΕΪΡΑ – ΜΠΑΡ ΝΤΟΥΜΠΑΪ – ΖΑΜΠΙΛ – γεύμα)

Μετά το πρωινό ξεκινάμε την πρώτη μας ξενάγηση για να δούμε την παλιά πόλη του Ντουμπάι και να καταλάβουμε το πώς ξεκίνησαν όλα. Πρώτη μας επίσκεψη η περιοχή του Μπαρ Ντουμπάι και το κομμάτι της Μπαστάκια όπου βρίσκονται τα πρώτα «χτιστά» σπίτια του Ντουμπάι. Μια γραφική περιοχή με στενά δρομάκια την οποία θα διασχίσουμε πεζή (αν το επιτρέπει ο καιρός λόγω υψηλών θερμοκρασιών κάποιους μήνες του χρόνου) για να καταλήξουμε στο μουσείο του Ντουμπάι που στεγάζεται στο πιο παλιό κτίριο της πόλης, το Φρούριο Αλ Φαχίντι. Στο μουσείο θα δούμε πως ζούσαν οι ντόπιοι πριν από την ανακάλυψη του πετρελαίου από βίντεο που θα παρακολουθήσουμε αλλά και από αναπαραστάσεις της καθημερινότητάς τους στο παρελθόν και έτσι θα έχουμε μια πληρέστερη εικόνα της πόλης και της εξέλιξής της.  Εν συνεχεία θα φτάσουμε στο Creek, το κανάλι του Ντουμπάι όπου και θα επιβιβαστούμε στα Abra, τα πλωτά τους ταξί για να το διασχίσουμε και να φτάσουμε στην περιοχή της Ντέιρα. Εκεί βρίσκονται οι αγορές Χρυσού και Μπαχαρικών. Θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για να κάνετε τις αγορές σας σε μπαχαρικά, σουβενίρ και γιατί όχι σε χρυσό και μην ξεχάσετε το παζάρι στις τιμές. Σας προτείνουμε να δοκιμάσετε και ένα φυσικό χυμό από εξωτικά φρούτα όπως μάνγκο και αβοκάντο. Η ξενάγησή μας θα συνεχίσει με την περιοχή Ζαμπίλ όπου θα δούμε κάποια από τα παλάτια των Σεΐχηδων και θα σταματήσουμε για φωτογραφίες μπροστά από το παλάτι του σημερινού Σεΐχη του Ντουμπάι, Μοχάμεντ Μπιν Ράσιντ Αλ Μακτούμ. Αν είμαστε τυχεροί θα δούμε και παγώνια να κάνουν βόλτα στην είσοδο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας και απόγευμα είναι ελεύθερο. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα: ΝΤΟΥΜΠΑΪ - ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΜΟΝΤΕΡΝΟΥ ΝΤΟΥΜΠΑΪ (ΤΖΟΥΜΕΪΡΑ – ΝΤΟΥΜΠΑΪ ΜΑΡΙΝΑ – ΝΗΣΙ ΦΟΙΝΙΚΑ – ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΣΕΪΧ ΖΑΪΝΤ – ΜΠΟΥΡΤΖ ΧΑΛΙΦΑ)

Μετά το πρωινό μας ξεκινάμε για το κέντρο της πόλης ή αλλιώς Downtown. Θα κινηθούμε κατά μήκος του δρόμου Σεΐχη Ζάιντ, του ενός από τους μεγαλύτερους και πιο κεντρικούς δρόμους όπου θα δούμε πανοραμικά τους δίδυμους πύργους του Ντουμπάι, την επέκταση του καναλιού Creek, το ψηλότερο ξενοδοχείο στον κόσμο και την κατασκευή του εναέριου μετρό τους. Μέσα από αυτή τη διαδρομή θα καταλήξουμε στα πόδια του ψηλότερου πύργου στον κόσμο του Μπουρτζ Χαλίφα, όπου θα κάνουμε στάση για φωτογραφίες. Στη συνέχεια, θα κατευθυνθούμε στο πάρκο Zabeel, όπου θα δούμε το Dubai Frame, μια εντυπωσιακή κατασκευή που μοιάζει με γιγάντια κορνίζα, η οποία αποτελείται από δύο πύργους 150 μ. ο καθένας, οι οποίοι στην κορυφή συνδέονται με μια γυάλινη γέφυρα. Κατόπιν, θα περιηγηθούμε στην περιοχή Downtown και στο Boulevard Street με τα υπέροχα μαγαζιά και θα συνεχίσουμε για την παραλιακή περιοχή της Τζουμέιρα. Εκεί θα κάνουμε στάση για φωτογραφίες στο ξενοδοχείο-κατάρτι Μπουρτζ Αλ Αράμπ. Θα συνεχίσουμε με στάση για φωτογραφίες σε ένα υπέροχο συγκρότημα με κάποια από τα πιο ακριβά ξενοδοχεία της πόλης. Η ξενάγησή μας συνεχίζεται με το τεχνητό νησί του φοίνικα Palm Jumeirah. Εκεί θα πάρουμε το εναέριο τρενάκι (monorail – κόστος 20AED) για να δούμε το νησί από ψηλά, τα φύλλα με τις βίλες όλων των επωνύμων, το πάρκο Aquaventure και έτσι θα έχουμε μια καλύτερη εικόνα του πως είναι το νησί σαν κατασκευή. Θα βγάλουμε φωτογραφίες μπροστά από το ξενοδοχείο Ατλάντις και μετά αναχώρηση  για την περιοχή Ντουμπάι Μαρίνα. Στάση για φωτογραφίες μπροστά από τον ψηλότερο στριφτό πύργο στον κόσμο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Το απόγευμα είναι ελεύθερο. Θα σας προτείναμε να επισκεφτείτε ένα από τα πολλά εμπορικά της πόλης όπως το Dubai Mall ή το Emirates Mall. Για το βράδυ σας προτείνουμε να κάνετε μια κρουαζιέρα στην Dubai Marina με δείπνο. Διανυκτέρευση.

4η ημέρα: ΝΤΟΥΜΠΑΪ - Σαφάρι στην έρημο με 4Χ4

Το μεσημέρι  περίπου 15.30 θα μας παραλάβουν από το ξενοδοχείο οι οδηγοί – ξεναγοί μας για το σαφάρι. Μετά από περίπου 1 ώρα διαδρομή θα φτάσουμε στο σημείο όπου θα ξεκινήσει το σαφάρι. Δενόμαστε και ξεκινάμε να διασχίσουμε την έρημο που άλλοτε διέσχιζαν τα καραβάνια. Θα κινηθούμε με τα jeep πάνω στους αμμόλοφους ενώ θα κάνουμε και στάσεις για φωτογραφίες στους αμμόλοφους και στο ηλιοβασίλεμα. Η διαδρομή μας θα καταλήξει στις τέντες των Βεδουίνων όπου θα έχουμε το δείπνο μας. Εκεί θα έχουμε και την ευκαιρία να κάνουμε βόλτα με καμήλες, χέννα τατουάζ, ναργιλέ και βέβαια να απολαύσουμε χορό της κοιλιάς και το χορό του δερβίση. Και όλα αυτά κάτω από τα αστέρια της ερήμου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας γεμάτοι νέες εμπειρίες.

5η ημέρα: ΝΤΟΥΜΠΑΪ – ΑΜΠΟΥ ΝΤΑΜΠΙ (ξενάγηση)

Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε για την πρωτεύουσα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, το Άμπου Ντάμπι ή, όπως το λένε οι ντόπιοι, το «πράσινο Εμιράτο». Μετά από μια απόσταση 190 χλμ. (περίπου 2 ώρες), και διασχίζοντας την περιοχή με τα 17 παλάτια των γιων του Σεΐχη Ζάιντ με το προεδρικό παλάτι, φτάνουμε σε ένα από τα πιο όμορφα ξενοδοχεία στον κόσμο, το Emirates Palace. Ένα ξενοδοχείο-όνειρο με μάρμαρο, αλάβαστρο, γρανίτη και χρυσό σε όλους τους χώρους, όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για φωτογραφίες. Το πρόγραμμά μας συνεχίζεται με το πολιτιστικό χωριό του Άμπου Ντάμπι, ένας χώρος που μας ταξιδεύει στο παρελθόν της πόλης. Η περιήγησή μας στην πρωτεύουσα συνεχίζεται με την επίσκεψη στο Yas Island, το νησί όπου φιλοξενεί την πίστα της Φόρμουλα Ένα. Θα κάνουμε μια στάση για φωτογραφίες και μετά θα μπούμε στην είσοδο του  Ferrari World για φωτογραφίες και, για τους λάτρεις, αγορές αναμνηστικών από τη μεγαλύτερη boutique Ferrari στον κόσμο (χρόνου επιτρέποντος – δεν περιλαμβάνεται η είσοδος στα παιχνίδια του πάρκου). Στη συνέχεια, θα επισκεφθούμε το μεγαλοπρεπές Τζαμί του Σεΐχη Ζάιντ, όπου θα ξεναγηθούμε και θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για φωτογραφίες. Θεωρείται το πιο όμορφο τζαμί στον μουσουλμανικό κόσμο. Μέσα από τον πανέμορφο παραλιακό δρόμο της πόλης, φτάνουμε στο Μουσείο του Λούβρου του Άμπου Ντάμπι όπου και θα επισκεφτούμε (είσοδος 60AED). Εκεί σας δίνεται ο χρόνος να θαυμάσετε το εκπληκτικό από αρχιτεκτονικής άποψης μουσείο και τα δεκάδες εκθέματα διαφόρων πολιτισμών που εκτίθενται μέσα. Γεύμα κατά τη διάρκεια της ξενάγησής μας. Καταλήγουμε στο ξενοδοχείο. Τακτοποίηση και διανυκτέρευση.

6η ΗΜΕΡΑ: ΑΜΠΟΥ ΝΤΑΜΠΙ – ΝΤΟΥΜΠΑΪ – ΑΘΗΝΑ/ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ/ΛΑΡΝΑΚΑ

Αναχώρηση για το Ντουμπάι για την πτήση της επιστροφής μας με ενδιάμεσο σταθμό και άφιξη αυθημερόν στην Αθήνα.

 

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό.
Το τελικό ενημερωτικό αποστέλλεται 3-5 ημέρες πριν από την εκάστοτε αναχώρηση.

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από
Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

EK 210

20/03/2020

ΑΘΗΝΑ –  ΝΤΟΥΜΠΑΪ

17:05

23:40

EK 209

25/03/2020

ΝΤΟΥΜΠΑΪ – ΑΘΗΝΑ

10:50

14:00

 

Περιλαμβάνονται

  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης με Emirates.
  • Ξενοδοχείο 5* με πρωινό καθημερινά
  • 1 γεύμα μετά το τέλος της ξενάγησης στο παραδοσιακό Ντουμπάι.
  • 1 γεύμα κατά τη διάρκεια της ξενάγησης του Άμπου Ντάμπι
  • 1 δείπνο Bbq στην έρημο με χορευτικό σόου (στο σαφάρι)
  • Περιηγήσεις, ξεναγήσεις με Έλληνα αρχηγό/ συνοδό από Αθήνα και όχι τοπικό ελληνόφωνο
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός-βιβλίο στα ελληνικά Versus Travel

Αναχωρήσεις από Κύπρο              
Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνονται οι φόροι, ο επίναυλος καυσίμων, τα φιλοδωρήματα, τα αχθοφορικά (όπου είναι δυνατόν), και η ειδική κυπριακή επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια χωρίς επιβάρυνση (ζητήστε μας τι περιλαμβάνει) εκτός από εισόδους σε μουσεία και αξιοθέατα καθώς και έξοδα προσωπικής φύσεως, ποτά αναψυκτικά κλπ.

Δεν περιλαμβάνονται
(δεν ισχύει για τις αναχωρήσεις από την Κύπρο)

  • Φόροι αεροδρομίων, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά & επιπλέον πακέτο ασφάλειας, τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.ά.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων. 379
  • Η είσοδος στο Μουσείο του Λούβρου: 60 AED
  • Η είσοδος στο monorail: 20 AED

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ
ΝΕΟΣ ΦΟΡΟΣ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΩΝ ΣΤΟ ΝΤΟΥΜΠΑΪ

ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΝΤΟΥΜΠΑΪ ΑΠΟ 1η ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014, ΚΑΘΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΤΟ ΝΤΟΥΜΠΑΪ ΘΑ ΧΡΕΩΝΕΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΦΟΡΟ ΑΝΑ ΔΩΜΑΤΙΟ & ΑΝΑ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΤΑΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟ CHECK ΟUT.
Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΦΟΡΟΣ ΧΡΕΩΝΕΤΑΙ ΑΝΑ ΔΩΜΑΤΙΟ και ΑΝΑ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ, ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ.
ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΑΣ ΣΤΟ ΝΤΟΥΜΠΑΪ  Η ΧΡΕΩΣΗ ΕΙΝΑΙ 15 DIRHAM ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΑΝΑ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ.
ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΟ ΛΟΙΠΟΝ, Η ΧΡΕΩΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ:
15  DIRHAM  Χ 4 ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΙΣ = 45 DIRHAM TO  ΔΩΜΑΤΙΟ*

*15 DIRHAMS ΙΣΟΥΝΤΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΕ 3,6 €
  45 DIRHAM = 10,80 €

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για την είσοδό σας στο μεγάλο τζαμί στο ’μπου Ντάμπι είναι απαραίτητη ειδική ενδυμασία για τις γυναίκες: φούστα μακριά μέχρι τον αστράγαλο ή παντελόνι φαρδύ που να μη διαγράφεται το σώμα, μαντήλα για το κεφάλι και μακρυμάνικο πουκάμισο ή μπλούζα (όχι ντεκολτέ).

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ
Παρακαλούμε να αποστείλετε φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στο e-mail του ταξιδιωτικού συμβούλου (πωλητή), με τον οποίο έχετε συνομιλήσει
Χωρίς την άμεση αποστολή φωτοτυπίας του διαβατηρίου δεν θα μπορεί να περιληφθεί η ασφάλεια της προκαταβολής σας στην επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια που περιλαμβάνει το Versus στα προγράμματά του. Αν δεν έχετε e-mail, μπορείτε να προσκομίσετε μια φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στα γραφεία μας.
Κράτηση γίνεται μόνο με τα πλήρη στοιχεία σας (διεύθυνση με ταχυδρομικό κώδικα, τηλέφωνα, e-mail κλπ.). Αν θέλετε να συμπεριλάβετε και άλλα άτομα στην κράτησή σας, θα πρέπει να μας γνωρίσετε και τα δικά τους πλήρη στοιχεία.
Η κράτησή σας είναι έγκυρη και η κατοχύρωση των προσφορών γίνεται μόνο με κατάθεση της προκαταβολής. 

ΔΩΡΕΑΝ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΟΔΗΓΟΙ VERSUS

Το Versus Travel, προσπαθώντας να καλύψει το κενό της Ελληνικής αγοράς σε ταξιδιωτικούς οδηγούς στην Ελληνική γλώσσα για τις χώρες που επισκέπτεται, εγκαινιάζει την έκδοση μιας σειράς ποιοτικών ταξιδιωτικών βιβλίων – οδηγών (προϊόν της μεγάλης μας ταξιδιωτικής εμπειρίας), που προσφέρονται δωρεάν στους ταξιδιώτες της κάθε εκδρομής.

 

ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ταξιδιωτική Ασφάλεια

Extra Παροχές Υγείας στην ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ

• Δωρεάν 8 επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς και εκπτώσεις σε χειρουργικές και ιατρικές πράξεις στα εξωτερικά ιατρεία της Ευρωκλινικής Αθηνών.
• Τηλεφωνική εξυπηρέτηση 24 ώρες το 24ωρο στο τηλέφωνο 1011.
• Δωρεάν ένα παιδιατρικό check up και 8 δωρεάν επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς στην Ευρωκλινική Παίδων (αφορά σε παιδιά και εγγόνια των ταξιδιωτών μας)


ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ:

• Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι έχετε διαβάσει το παρόν πρόγραμμα, το έχετε κατανοήσει και συμφωνείτε με τα αναγραφόμενα.
• Συμμετοχή επίσης στην εκδρομή σημαίνει ότι αναντίρρητα αποδέχεστε τους Όρους Συμμετοχής που αναγράφονται στην τελευταία σελίδα της μπροσούρας μας και στο site μας στο Internet. Αν θέλετε να διαβάσετε τους Όρους Συμμετοχής, παρακαλούμε ζητήστε να σας αποσταλούν.
• Συμμετοχή δηλώνετε επικοινωνώντας με το τμήμα πωλήσεων, δίνοντας αναλυτικά τα στοιχεία που σας ζητούνται και καταθέτοντας προκαταβολή 500 € κατ’ άτομο εντός της χρονικής προθεσμίας που θα σας δοθεί από το τμήμα πωλήσεων.
• Η πληρωμή της προκαταβολής γίνεται είτε με χρήση μετρητών ή στην περίπτωση χρήσης πιστωτικής κάρτας με εφάπαξ χρέωση.
•  Το διαβατήριό σας θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 6μηνη ισχύ.
• Βεβαιωθείτε πως το διαβατήριό σας έχει κενές σελίδες, ισάριθμες με τον αριθμό των χωρών που θα επισκεφθείτε.
• Το γραφείο μας δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε πρόβλημα λόγω μη ανανέωσης του διαβατηρίου σας.
• Οι ταξιδιώτες μη Ελληνικής υπηκοότητας ή οι κάτοχοι μη Ελληνικών διαβατηρίων οφείλουν να επικοινωνούν κατ’ ιδίαν με την πρεσβεία της χώρας στην οποία επιθυμούν να ταξιδέψουν, για να πληροφορηθούν τα όποια διαδικαστικά για την έκδοση βίζας, εφόσον αυτή απαιτείται. Το Versus Travel δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν πρόβλημα που ενδεχομένως παρουσιαστεί σε κάποιο αεροδρόμιο.
• Σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και στην Τουρκία, μπορείτε να ταξιδέψετε με αστυνομική ταυτότητα νέου τύπου. Διευκρινίζουμε ότι αυτό γίνεται μόνο με πολιτική ταυτότητα και όχι με υπηρεσιακή. Ενημερωθείτε σχετικά από το τμήμα πωλήσεων του γραφείου μας.

* Αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη

H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.

Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετέ το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα.

Δεν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.

**Αναχωρήσεις από Λάρνακα

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα  δεν απαιτείται πέρασμα από Αθήνα.

 

 

Η διαφορετικότητα του Versus

Ένα διαφορετικό ταξίδι-εμπειρία στο Ντουμπάι και όχι ένα απλό πρόγραμμα city break, με ειδικά σχεδιασμένες ξεναγήσεις και όχι επιδερμικές βόλτες, και 1 διανυκτέρευση στο χλιδάτο Άμπου Ντάμπι.

  • Απευθείας πτήσεις με Emirates.
  • Έλληνας έμπειρος αρχηγός και όχι τοπικός ελληνόφωνος για περικοπή κόστους. Ο αρχηγός μας έχει εξαιρετική γνώση της περιοχής, και θα μας δείξει ένα άλλο πρόσωπο του Ντουμπάι, πέρα από συνηθισμένες τουριστικές προσεγγίσεις.
  • Σαφάρι στην αραβική έρημο με jeep 4X4.
  • Βεδουίνικη βραδιά στην έρημο, με παραδοσιακές αραβικές λιχουδιές και χορό της κοιλιάς.
  • Δύο ξεναγήσεις της πόλης του Ντουμπάι και της παραλιακής περιοχής Τζουμέιρα. Θα δούμε σε ξεχωριστή ξενάγηση το παλιό, παραδοσιακό κομμάτι του Ντουμπάι, και σε επόμενη ξενάγηση το μοντέρνο τμήμα της πόλης, ώστε να αφιερώσουμε στο κάθε ένα τον απαιτούμενο χρόνο.
  • Θα δούμε το Νησί του Φοίνικα από ψηλά με χρήση του monorail!
  • Διανυκτέρευση στο Άμπου Ντάμπι, με επίσκεψη στο Μουσείο του Λούβρου, και με γεύμα.

 

Highlights

  • Επισκεφτείτε εξαιρετικά κτίρια στην «Πόλη του Χρυσού», το μαγευτικό και χλιδάτο Ντουμπάι, αλλά και την παραλιακή περιοχή Τζουμέιρα.
  • Εκδράμετε στην πρωτεύουσα της Ομοσπονδίας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, το «Μανχάταν της Μέσης Ανατολής», το Άμπου Ντάμπι.
  • Γνωρίστε τον τρόπο ζωής και τις παραδόσεις των Βεδουίνων και των άλλων φυλών της ερήμου στο Desert Camp.
  • Βιώστε μια βεδουίνικη βραδιά στην έρημο με παραδοσιακές αραβικές λιχουδιές και χορό της κοιλιάς.

 

Σχόλια Πελατών

Παρόμοιοι Προορισμοί

Μόνο στο Versus Travel

  • Απευθείας πτήσεις με Emirates.
  • Έλληνας αρχηγός και όχι τοπικός ελληνόφωνος για περικοπή κόστους.
  • Σαφάρι στην αραβική έρημο με jeep 4x4.

Χάρτης Ταξιδιού Ντουμπάι (σαφάρι στην έρημο) – Άμπου Ντάμπι | 20.03.2020

Πληροφορίες για τις Χώρες Countries Info