Η πλήρης Ιρλανδία του Versus | Πάσχα 2020

Διάρκεια: 8 ΗΜΕΡΕΣ

τιμή από 1099€

Travel Identity

Ταξίδι Versus με εκατοντάδες ευχαριστημένους ταξιδιώτες. Ταξίδι σε έναν τόπο γεμάτο αρχαίους μύθους και θρύλους, καταπληκτικά τοπία, κέλτικη φύση και φιλόξενους κατοίκους. Σχεδιάσαμε ένα πρόγραμμα έτσι όπως της αξίζει: έναν πραγματικό γύρο της Ιρλανδίας, ενάντια στην επιδερμική αντιμετώπιση των προγραμμάτων της αγοράς. Ταξίδι για όλα τα γούστα, για άγριας ομορφιάς χερσονήσους στα νοτιοδυτικά του νησιού, για μελαγχολικά, βραχώδη τοπία, λίμνες και γραφικές πόλεις στη δυτική ακτή, ιστορία, αρχιτεκτονική και πολιτισμό στο "ζωντανό" Δουβλίνο, όμορφες ακτές, κάστρα, περίτεχνους κήπους και γαλήνια γοητεία των λιμνών στο νότιο κομμάτι. Όπου όμως και να πάτε, θα βρείτε αμέτρητες pubs με παραδοσιακή ιρλανδική μουσική. Όλα τα παραπάνω μπορείτε να τα ζήσετε με αυτόν εμπεριστατωμένο γύρο του νησιού και όχι με ημερήσιες εκδρομές. Δεν είναι τυχαίο που είναι το μόνο πρόγραμμα με διαμονή ακόμα και στο εκπληκτικό, ιστορικό και ζωντανό Μπέλφαστ!

 

Το ταξίδι σε λίγες γραμμές

Μια περιήγηση στο σμαραγδένιο νησί της Ιρλανδίας, το μεγαλύτερο τμήμα του οποίου ανήκει στην Ιρλανδική Δημοκρατία (Έιρε), ενώ το βορειοανατολικό του τμήμα, που ονομάζεται Βόρεια Ιρλανδία, ανήκει στο Ηνωμένο Βασίλειο.
Με το οδοιπορικό μας αυτό θα επισκεφθούμε τις δύο πρωτεύουσες - το Δουβλίνο και το Μπέλφαστ - καθώς και τις σημαντικότερες μικρές και μεγάλες πόλεις και τα θαύματα της φύσης των δύο αυτών περιοχών του νησιού, όπως το πανέμορφο Κορκ, το γραφικό Κιλλάρνεϋ, το "δίγλωσσο" Γκώλγουεϊ, το Λίμερικ την πιο διάσημη πανοραμική διαδρομή της Ιρλανδίας, το "Δαχτυλίδι του Κέρυ", τους περίφημους βράχους του Μόχερ, τις ανεμοδαρμένες απόκρημνες ακτές του Ντόνεγκαλ, το περιτειχισμένο Ντέρυ και την "Ακτή των Γιγάντων", ένα από τα πιο δημοφιλή τουριστικά αξιοθέατα της Βόρειας Ιρλανδίας.

Μόνο Στο Versus

Η διαφορετικότητα του Versus

Ένα ειδικό πρόγραμμα περιήγησης, που έχουμε διαμορφώσει ύστερα από μεγάλη επιτόπια έρευνα και στο οποίο έχουμε περιλάβει ειδικές επισκέψεις για να γνωρίσουμε την ιρλανδέζικη κουλτούρα, την ιστορία και τον τρόπο ζωής των κατοίκων. Ένα πρόγραμμα που θα σας συναρπάσει για την πληρότητά του, αλλά και για την διείσδυσή του στην Ιρλανδία.

 • Ιδιαίτερα πρέπει να τονίσουμε το γεγονός ότι το πρόγραμμα αυτό δίνει έμφαση στο Δουβλίνο και στην εκεί παραμονή του. Αφιερώνουμε, λόγω πτήσεων, 2 ημέρες και 2 νύχτες για να απολαύσουμε την υπέροχη νυκτερινή της ζωή
 • Πολλές από τις ειδικές επισκέψεις αναφέρονται στο πρόγραμμα και άλλες όχι, σας τις φυλάμε σαν έκπληξη!
 • Το ταξίδι μας περιλαμβάνει:
 • Τέλειες πτήσεις με KLM που λόγω της γεωγραφικής θέσης του Άμστερνταμ και της Ιρλανδίας πραγματοποιούν μία ευθεία από την Αθήνα φτάνοντας στην Ιρλανδία στις 10:25 το πρωί ώστε να έχετε όλο τον χρόνο κερδισμένο στο ταξίδι.
 • Το ανεξάρτητο κράτος της Δημοκρατίας της Ιρλανδίας, καθώς και τη Βόρεια Ιρλανδία, που ανήκει στο Ηνωμένο Βασίλειο.
 • 2 διανυκτερεύσεις στο Δουβλίνο για να έχετε και ελεύθερο χρόνο να απολαύσετε την Ιρλανδική πρωτεύουσα 
 • Ημιδιατροφή εκτός από το Δουβλίνο που έχουμε πρωινό.
 • Πλήρη γύρο της Ιρλανδίας και όχι επισκέψεις μόνο σε ένα τμήμα του νησιού
 • Προσοχή: Οι φόροι των πόλεων και των ξενοδοχείων καθώς και τα φιλοδωρήματα περιλαμβάνονται στην τελική τιμή και δεν πληρώνονται τοπικά, όπως συμβαίνει συνήθως

 

Το σημαντικότερο,
οι αναχωρήσεις του Versus πραγματοποιούνται!

1η ημέρα: Αθήνα/Θεσσαλονίκη/Λάρνακα – Δουβλίνο – Μπέλφαστ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και απευθείας πτήση για το Δουβλίνο. Άμεση αναχώρηση για το Μπέλφαστ, την πολυτάραχη πρωτεύουσα της Βόρειας Ιρλανδίας, που κατάφερε μετά από 30 χρόνια αναταραχών να μεταμορφωθεί σε μια πραγματικά πόλη-έκπληξη. Άφιξη και περιήγηση στην πόλη, κατά τη διάρκεια της οποίας θα δούμε τα σημαντικότερα αξιοθέατα του κέντρου της, όπως το περίφημο Δημοτικό Μέγαρο, τη βιβλιοθήκη Λίνεν Χολ, το κτίριο της Όπερας, το Πανεπιστήμιο Κουίνς, τον Καθεδρικό της Αγίας Άννας, τον κεκλιμένο πύργο του ρολογιού και το νεότευκτο Belfast Titanic - μουσείο αφιερωμένο στο θρυλικό ναυάγιο του Τιτανικού, ενώ θα περάσουμε και από τις κεντρικές οδούς Σάνκιλ και Φωλς, γειτονιές των ταραχών μεταξύ καθολικών και προτεσταντών κατά τις δεκαετίες 1970-1990, με τις πολυφωτογραφημένες τοιχογραφίες και murals. Διανυκτέρευση.

 

 

2η ημέρα: Μπέλφαστ – Τζάιαντς Κόζγουεϊ – Ντέρυ

Αναχωρούμε σήμερα το πρωί για την «Ακτή των Γιγάντων», ένα από τα πιο δημοφιλή τουριστικά αξιοθέατα της Βόρειας Ιρλανδίας. Έχει χαρακτηριστεί μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς από την Ουνέσκο (1986) και είναι ένα σπάνιο γεωλογικό φαινόμενο, μια περιοχή με 40.000 κίονες από βασάλτη (ηφαιστειογενές πέτρωμα), οι οποίοι δημιουργήθηκαν από μια ηφαιστειακή έκρηξη που υπολογίζεται ότι έγινε πριν 60 εκατομμύρια χρόνια. Οι περισσότεροι από τους κίονες αυτούς έχουν σχήμα εξαγώνου, αν και υπάρχουν μερικοί που έχουν τέσσερις, πέντε, επτά ή και οκτώ πλευρές. Συνεχίζουμε οδικώς μέχρι την ιστορική πόλη Ντέρυ, τη δεύτερη μεγαλύτερη – και τη μόνη περιτειχισμένη - πόλη της Βόρειας Ιρλανδίας, τα τείχη της οποίας διατηρούνται άθικτα μέχρι σήμερα. Με τη βόλτα μας πάνω στα τείχη,  θα μάθουμε πολλά στοιχεία για την ιστορία της πόλης από τον 17ο αιώνα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

3η ημέρα: Ντέρυ – Ντόνεγκαλ – Σλίγκο – Μπαλλίνα

Αναχώρηση οδικώς για να περάσουμε στο έδαφος της Δημοκρατίας της Ιρλανδίας. Πρώτη μας στάση το γραφικό Ντόνεγκαλ, μια μικρή πόλη θέρετρο με γραφικό λιμανάκι, όπου ο ποταμός Έσκε εκβάλει στον ομώνυμο κόλπο. Βόλτα στο κέντρο της πόλης. Θα περάσουμε επίσης από το Σλίγκο, την γενέτειρα του εθνικού ποιητή της Ιρλανδίας Γέιτς, για να φθάσουμε στα μεγαλιθικά μνημεία στο Carrowmore (νεολιθικής περιόδου, €4 η ομαδική είσοδος) και κατόπιν στη μικρή πόλη  Μπαλλίνα στην όχθη του ποταμού Ριτσμοντ. Η πόλη αποτελεί τουριστικό θέρετρο τους καλοκαιρινούς μήνες για τους Ιρλανδούς.  Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

4η ημέρα: Μπαλλίνα - ΓκώλγουεΪ – Περιοχή Μπέρρεν – Βράχοι Μοχέρ – Λίμερικ

Αναχώρηση οδικώς για να περάσουμε στο έδαφος της Δημοκρατίας της Ιρλανδίας. Πρώτη μας στάση το γραφικό Ντόνεγκαλ, μια μικρή πόλη θέρετρο με γραφικό λιμανάκι, όπου ο ποταμός Έσκε εκβάλει στον ομώνυμο κόλπο. Βόλτα στο κέντρο της πόλης. Θα περάσουμε επίσης από το Σλίγκο, την γενέτειρα του εθνικού ποιητή της Ιρλανδίας Γέιτς, για να φθάσουμε στα μεγαλιθικά μνημεία στο Carrowmore (νεολιθικής περιόδου, €4 η ομαδική είσοδος) και κατόπιν στη μικρή πόλη  Μπαλλίνα στην όχθη του ποταμού Ριτσμοντ. Η πόλη αποτελεί τουριστικό θέρετρο τους καλοκαιρινούς μήνες για τους Ιρλανδούς.  Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

5η ημέρα: Λίμερικ – Κάστρο Μπουνράτι – Δαχτυλίδι του Κέρυ – Κλιλλάρνεϋ

Πρωινή αναχώρηση για να επισκεφθούμε το περίφημο κάστρο Μπουνράτι του 1425 και το γραφικό χωριό που το περιβάλλει. Μια επίσκεψη που θα μας γυρίσει πίσω στον χρόνο, στις συνθήκες ζωής του μεσαίωνα. Συνεχίζουμε για το περίφημο "Δαχτυλίδι του Κέρυ", την πιο διάσημη πανοραμική διαδρομή της Ιρλανδίας, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε την εκπληκτική ομορφιά της χερσονήσου Αίβιρα (Iveragh Peninsula) με τη μεγάλη ποικιλία και τις συνεχείς αντιθέσεις του τοπίου της: βουνά, χωράφια, λίμνες και η εκπληκτική θέα στον Ατλαντικό ωκεανό καθώς θα ταξιδεύουμε στην παραλιακή διαδρομή, είναι μερικές από τις εικόνες που θα μας μείνουν πραγματικά αξέχαστες. Θα περάσουμε από το γραφικό χωριό Κιλόργκλιν, διάσημο για το φεστιβάλ Πουκ που γίνεται κάθε χρόνο, από το χωριό Καχιρσαίβιν, γενέτειρα του εθνικού ήρωα Ντάνιελ Ο΄Κόνελ και από το χωριό Σνημ με τα γραφικά του σπιτάκια βαμμένα με έντονα χρώματα. Συνεχίζουμε μέσα από τα βουνά μέχρι το φαράγγι στην τοποθεσία Μολ. Θα σταματήσουμε στο σημείο Λέιντις Βιού, απ' όπου θα απολαύσουμε τη μαγευτική θέα προς τις διάσημες λίμνες του εθνικού Δρυμού του Κιλλάρνεϋ. Αργά το απόγευμα φθάνουμε στην γραφική πόλη Κιλλάρνεϋ, όπου θα διανυκτερεύσουμε.  

 

6η ημέρα: Κιλλάρνεϋ – Κορκ – Δουβλίνο (1η ξενάγηση)

Πρωινή Αναχώρηση για τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη και σημαντικό λιμάνι, το Κορκ, μια από τις ομορφότερες πόλεις της Ιρλανδίας,  που βρίσκεται στα νοτιοδυτικά της χώρας. Στη σύντομη περιήγησή μας θα δούμε τον καθεδρικό ναό του Σ. Φίνμπαρ και τον κεντρικό εμπορικό δρόμο του Σ. Πάτρικ με την παλιά Αγγλική Αγορά. Άφιξη νωρίς στην πανέμορφη πρωτεύουσα  της Δημοκρατίας της Ιρλανδίας, το Δουβλίνο εγκατάσταση στο ξενοδοχείο μας  και ξεκινάμε για το πρώτο κομμάτι της ξενάγησης μας, με την οποία θα γνωρίσουμε την Ιρλανδική πρωτεύουσα, ξεκινώντας από τις γειτονιές της Γεωργιανής περιόδου του 18ου αιώνα που συγκεντρώνουν μερικούς από τους πιο όμορφους δρόμους του Δουβλίνου με τις χαρακτηριστικές πολύχρωμες πόρτες των σπιτιών τους. Για το βράδυ σας προτείνουμε να επισκεφθείτε μία από τις 1.000 παμπ του Δουβλίνου, εκεί δηλαδή όπου κυλάει το ακριβό τους "ύδωρ", η μπύρα Guinness, που παράγεται από το 1769 και εμπνέει στους κατοίκους ένα είδους σεβασμού. Διανυκτέρευση.

7η ημέρα: Δουβλίνο (2η ξενάγηση)

Θα συνεχίσουμε σήμερα με το Κοινοβούλιο, το κεντρικό Ταχυδρομείο, το εκπληκτικό κτίριο του Τελωνείου, την πλατεία Παρνέλ, τον δρόμο Ο’Κόνελ, τον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Πατρικίου - σύμβολο της Προτεσταντικής Εκκλησίας της Ιρλανδίας - το κάστρο του Δουβλίνου του 13ου αιώνα, την Τεμπλ Μπαρ, η οποία είναι μία από τις παλαιότερες περιοχές της πόλης και το Κολλέγιο Τρίνιτι με την ξακουστή βιβλιοθήκη του. Μπορείτε αν θέλετε να επιστρέψετε στο ξενοδοχείο, εμείς όμως σας προτείνουμε να περπατήσετε με τον αρχηγό-συνοδό σας στον κεντρικό εμπορικό πεζόδρομο της οδού Γκάφτον, καταλήγοντας στο μικρό αλλά περιεκτικό Εθνικό Μουσείο του Δουβλίνου. Για το βράδυ προτείνουμε να συνεχίσετε τις εξερευνήσεις σας στο νυκτερινό Δουβλίνο.  Διανυκτέρευση. 

 

8η ημέρα: Δουβλίνο – Αθήνα/Θεσσαλονίκη/Λάρνακα

Αναχωρώντας από το Δουβλίνο σας έχουμε μία στάση-έκπληξη, πριν μεταβούμε στο αεροδρόμιο για την πτήση επιστροφής μας. 

 


Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό

Το τελικό ενημερωτικό αποστέλλεται περίπου 3 – 5 ημέρες πριν από την εκάστοτε αναχώρηση

Αναχωρήσεις από Αθήνα

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1099 € 290 €
Twin Room 1099 € 290 €
Triple Room 1099 € 290 €
Single Room 1619 € 290 €

Αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1279 € 290 €
Twin Room 1279 € 290 €
Triple Room 1279 € 290 €
Single Room 1799 € 290 €
Σημείωση:

Παρέχεται έκπτωση -80€ για κρατήσεις ΕΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση
H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.
Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετέ το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα.
Απαιτούνται 2 διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.
Για την διαμονή και τις μεταφορές σας στην Αθήνα δείτε την ειδική προσφορά
«StopOver Athens»

Αναχωρήσεις από Κύπρο

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1639 € 0 €
Twin Room 1639 € 0 €
Triple Room 1639 € 0 €
Single Room 2159 € 0 €
Σημείωση:

Με τους φόρους και το αεροπορικό Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα.

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα  περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και οι αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις  αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens" από 50 € το άτομο με μεταφορές.

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

KL 1572

15/04/2020

ΑΘΗΝΑ – ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ

06:00

08:30

KL 945

15/04/2020

ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ – ΔΟΥΒΛΙΝΟ

09:45

10:25

KL 938

22/04/2020

ΔΟΥΒΛΙΝΟ – ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ

17:20

20:00

KL 1581

22/04/2020

ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ – ΑΘΗΝΑ

20:55

01:10

 

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

 • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης.
 • Ξενοδοχεία 4* και 3* sup.                                    
 • Ημιδιατροφή καθημερινά εκτός του Δουβλίνου που έχουμε μόνο πρωινό
 • Μεταφορές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις, όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα
 • Έμπειρος Έλληνας αρχηγός-σύνοδος του γραφείου μας
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
 • Τοπικοί φόροι στα ξενοδοχεία

Τα ξενοδοχεία στην επαρχία της Ιρλανδίας είναι απλά, με τοπικό χρώμα και δεν πρέπει να αναζητούμε την πολυτέλεια.

 

Δεν περιλαμβάνονται

 • Φόροι αεροδρομίων, επιβάρυνση καυσίμων, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά & επιπλέον πακέτο ασφάλειας, τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (Ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.α.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη, και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων: 290 €
 • Είσοδοι στους επισκεπτόμενους χώρους.
ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ
 • Λόγω της αυξημένης ζήτησης δωματίων τη συγκεκριμένη περίοδο στην Ιρλανδία και τον περιορισμένο αριθμό καταλυμάτων σε μικρές πόλεις, όπως το Λίμερικ, ανάλογα με την ημερομηνία αναχώρησης, η συγκεκριμένη διανυκτέρευση μπορεί να γίνει σε γειτονικές πόλεις, όπως το Τράλι ή άλλη
 • Τα τρίκλινα δωμάτια θα είναι κατόπιν ζήτησης ανάλογα τη διαθεσιμότητα των εκάστοτε ξενοδοχείων. Ο αριθμός τους είναι περιορισμένος και σε πολλές περιπτώσεις ίσως μπορεί να μην είναι διαθέσιμα.

 

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΩΝ
Παρακαλούμε να αποστείλετε φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στο e-mail του ταξιδιωτικού συμβούλου (πωλητή), με τον οποίο έχετε συνομιλήσει
Χωρίς την άμεση αποστολή φωτοτυπίας του διαβατηρίου δεν θα μπορεί να περιληφθεί η ασφάλεια της προκαταβολής σας στην επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια που περιλαμβάνει το Versus στα προγράμματά του. Αν δεν έχετε e-mail, μπορείτε να προσκομίσετε μια φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στα γραφεία μας.
Κράτηση γίνεται μόνο με τα πλήρη στοιχεία σας (διεύθυνση με ταχυδρομικό κώδικα, τηλέφωνα, e-mail κλπ.). Αν θέλετε να συμπεριλάβετε και άλλα άτομα στην κράτησή σας, θα πρέπει να μας γνωρίσετε και τα δικά τους πλήρη στοιχεία.
Η κράτησή σας είναι έγκυρη και η κατοχύρωση των προσφορών γίνεται μόνο με κατάθεση της προκαταβολής. 

 


ΔΩΡΕΑΝ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΟΔΗΓΟΙ VERSUS
Το Versus Travel, προσπαθώντας να καλύψει το κενό της Ελληνικής αγοράς σε ταξιδιωτικούς οδηγούς στην Ελληνική γλώσσα για τις χώρες που επισκέπτεται, εγκαινιάζει την έκδοση μιας σειράς ποιοτικών ταξιδιωτικών βιβλίων – οδηγών (προϊόν της μεγάλης μας ταξιδιωτικής εμπειρίας), που προσφέρονται δωρεάν στους ταξιδιώτες της κάθε εκδρομής.

 

 

ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ταξιδιωτική Ασφάλεια

Extra Παροχές Υγείας στην ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ

• Δωρεάν 8 επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς και εκπτώσεις σε χειρουργικές και ιατρικές πράξεις στα εξωτερικά ιατρεία της Ευρωκλινικής Αθηνών.
• Τηλεφωνική εξυπηρέτηση 24 ώρες το 24ωρο στο τηλέφωνο 1011.
• Δωρεάν ένα παιδιατρικό check up και 8 δωρεάν επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς στην Ευρωκλινική Παίδων (αφορά σε παιδιά και εγγόνια των ταξιδιωτών μας)


ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ:

• Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι έχετε διαβάσει το παρόν πρόγραμμα, το έχετε κατανοήσει και συμφωνείτε με τα αναγραφόμενα.
• Συμμετοχή επίσης στην εκδρομή σημαίνει ότι αναντίρρητα αποδέχεστε τους Όρους Συμμετοχής που αναγράφονται στην τελευταία σελίδα της μπροσούρας μας και στο site μας στο Internet. Αν θέλετε να διαβάσετε τους Όρους Συμμετοχής, παρακαλούμε ζητήστε να σας αποσταλούν.
• Συμμετοχή δηλώνετε επικοινωνώντας με το τμήμα πωλήσεων, δίνοντας αναλυτικά τα στοιχεία που σας ζητούνται και καταθέτοντας προκαταβολή 1.000 € κατ’ άτομο εντός της χρονικής προθεσμίας που θα σας δοθεί από το τμήμα πωλήσεων.
• Η πληρωμή της προκαταβολής γίνεται είτε με χρήση μετρητών ή στην περίπτωση χρήσης πιστωτικής κάρτας με εφάπαξ χρέωση.
• 12-18 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ. Εφόσον επιθυμείτε, μπορείτε να αποπληρώσετε το ταξίδι σας κάνοντας χρήση πιστωτικής κάρτας και συμμετέχοντας σε πρόγραμμα άτοκων δόσεων (έως και 18). Σας συστήνουμε, προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, να ενημερωθείτε έγκαιρα είτε από το τμήμα πωλήσεων, είτε από το λογιστήριο για τις πιστωτικές κάρτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα άτοκων δόσεων. 
• Το διαβατήριό σας θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 6μηνη ισχύ.
• Βεβαιωθείτε πως το διαβατήριό σας έχει κενές σελίδες, ισάριθμες με τον αριθμό των χωρών που θα επισκεφθείτε.
• Το γραφείο μας δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε πρόβλημα λόγω μη ανανέωσης του διαβατηρίου σας.
• Οι ταξιδιώτες μη Ελληνικής υπηκοότητας ή οι κάτοχοι μη Ελληνικών διαβατηρίων οφείλουν να επικοινωνούν κατ’ ιδίαν με την πρεσβεία της χώρας στην οποία επιθυμούν να ταξιδέψουν, για να πληροφορηθούν τα όποια διαδικαστικά για την έκδοση βίζας, εφόσον αυτή απαιτείται. Το Versus Travel δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν πρόβλημα που ενδεχομένως παρουσιαστεί σε κάποιο αεροδρόμιο.
• Σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και στην Τουρκία, μπορείτε να ταξιδέψετε με αστυνομική ταυτότητα νέου τύπου. Διευκρινίζουμε ότι αυτό γίνεται μόνο με πολιτική ταυτότητα και όχι με υπηρεσιακή. Ενημερωθείτε σχετικά από το τμήμα πωλήσεων του γραφείου μας. 


Έως 12 άτοκες μηνιαίες δόσεις

* Αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη

H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.

Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετέ το κόστος αυτό
μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα.

Απαιτούνται 2 διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.

Για την διαμονή και τις μεταφορές σας στην Αθήνα δείτε την ειδική προσφορά

«StopOver Athens»

**Αναχωρήσεις από  Λάρνακα

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και η αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας. Σύμφωνα με τις πτήσεις αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens" από 50 € το άτομο με μεταφορές.

 

Η διαφορετικότητα του Versus

Ένα ειδικό πρόγραμμα περιήγησης, που έχουμε διαμορφώσει ύστερα από μεγάλη επιτόπια έρευνα και στο οποίο έχουμε περιλάβει ειδικές επισκέψεις για να γνωρίσουμε την ιρλανδέζικη κουλτούρα, την ιστορία και τον τρόπο ζωής των κατοίκων. Ένα πρόγραμμα που θα σας συναρπάσει για την πληρότητά του, αλλά και για την διείσδυσή του στην Ιρλανδία.

 • Ιδιαίτερα πρέπει να τονίσουμε το γεγονός ότι το πρόγραμμα αυτό δίνει έμφαση στο Δουβλίνο και στην εκεί παραμονή του. Αφιερώνουμε, λόγω πτήσεων, 2 ημέρες και 2 νύχτες για να απολαύσουμε την υπέροχη νυκτερινή της ζωή
 • Πολλές από τις ειδικές επισκέψεις αναφέρονται στο πρόγραμμα και άλλες όχι, σας τις φυλάμε σαν έκπληξη!
 • Το ταξίδι μας περιλαμβάνει:
 • Τέλειες πτήσεις με KLM που λόγω της γεωγραφικής θέσης του Άμστερνταμ και της Ιρλανδίας πραγματοποιούν μία ευθεία από την Αθήνα φτάνοντας στην Ιρλανδία στις 10:25 το πρωί ώστε να έχετε όλο τον χρόνο κερδισμένο στο ταξίδι.
 • Το ανεξάρτητο κράτος της Δημοκρατίας της Ιρλανδίας, καθώς και τη Βόρεια Ιρλανδία, που ανήκει στο Ηνωμένο Βασίλειο.
 • 2 διανυκτερεύσεις στο Δουβλίνο για να έχετε και ελεύθερο χρόνο να απολαύσετε την Ιρλανδική πρωτεύουσα 
 • Ημιδιατροφή εκτός από το Δουβλίνο που έχουμε πρωινό.
 • Πλήρη γύρο της Ιρλανδίας και όχι επισκέψεις μόνο σε ένα τμήμα του νησιού
 • Προσοχή: Οι φόροι των πόλεων και των ξενοδοχείων καθώς και τα φιλοδωρήματα περιλαμβάνονται στην τελική τιμή και δεν πληρώνονται τοπικά, όπως συμβαίνει συνήθως

 

Το σημαντικότερο,
οι αναχωρήσεις του Versus πραγματοποιούνται!

Highlights

 • Επισκεφθείτε την πολυτάραχη πρωτεύουσα της Βόρειας Ιρλανδίας, το Μπέλφαστ, μια πραγματικά πόλη-έκπληξη
 • Ανακαλύψτε την «Ακτή των Γιγάντων», να σπάνιο γεωλογικό φαινόμενο με 40.000 κίονες από βασάλτη εξαγωνικού ως επί το πλείστο σχήματος.
 • Περπατήστε στα άθικτα μέχρι σήμερα τείχη της ιστορικής πόλης Ντέρυ, της μόνης περιτειχισμένης πόλης της Ιρλανδίας.
 • Θαυμάστε τους φοβερούς βράχους του Μόχερ που ελίσσονται μέσα στην άγρια θάλασσα.
 • Περιηγηθείτε στο περίφημο "Δαχτυλίδι του Κέρυ", την πιο διάσημη πανοραμική διαδρομή της Ιρλανδίας.
 • Γνωρίστε την πανέμορφη πρωτεύουσα της Δημοκρατίας της Ιρλανδίας, το Δουβλίνο, και πιέστε μια μπύρα Guinness σε κάποια από τις 1.000 παμπ της πόλης.

 

Σχόλια Πελατών

Παρόμοιοι Προορισμοί

Μόνο στο Versus Travel

 • Το πληρέστερο πρόγραμμα περιήγησης της Ιρλανδίας στην Ελληνική αγορά, με το ανεξάρτητο κράτος της Δημοκρατίας της Ιρλανδίας, καθώς και τη Βόρεια Ιρλανδία, που ανήκει στη Μεγάλη Βρετανία
 • Εξαιρετικές πτήσεις με άφιξη Μπέλφαστ και αναχώρηση από Δουβλίνο
 • Με αρκετό χρόνο στο Δουβλίνο για να το γνωρίσουμε και να το χαρούμε, όπως του αξίζει!

Περίοδοι

 • Πάσχα 2020

Αναχωρήσεις

15/4Bonus Online Κράτησης

Χάρτης Ταξιδιού Η πλήρης Ιρλανδία του Versus | Πάσχα 2020

Πληροφορίες για τις Χώρες Countries Info