fb

Ουαλία - Κορνουάλη | Μάιος - Καλοκαίρι 2021

Διάρκεια: 7 ΗΜΕΡΕΣ

τιμή από 1290€

Ταυτότητα ταξιδιού

Ένα εξαιρετικά πλήρες κι εμπεριστατωμένο πρόγραμμα που συνδυάζει αρμονικά δυο από τις πιο όμορφες περιοχές του Ηνωμένου Βασιλείου, την Ουαλία και την Κορνουάλη.

Ξεκινώντας από το “μουσικό λίκνο” και ποδοσφαιρόφιλο Μάντσεστερ, “κατηφορίζουμε” το Ηνωμένο Βασίλειο, όπου θα γίνουμε γνώστες και μύστες της θαυμαστής φύσης και κουλτούρας της Βρετανικής υπαίθρου.

Ένα ταξίδι – αφιέρωμα στις περιοχές αυτές: από το βορειοδυτικό Μάντσεστερ, έως το νοτιοανατολικότερο άκρο του Βασιλείου και την Κορνουάλη, κι από την γενέτειρά του Σαίξπηρ το Στράτφορντ-Απόν-Έιβον, έως το μεγαλιθικό μνημείο Στοόυνχετζ, ένα από τους πιο σημαντικούς, μυστικιστικούς κι αινιγματικούς χώρους παγκοσμίως!

Κάθε στάση μας θα είναι και μια αποκάλυψη που θα μας γεμίσει και θα μας εντρυφήσει σε άλλα μονοπάτια!

Το ταξίδι σε λίγες γραμμές

Ένα ταξίδι στα όρια του ονειρικού στην Ουαλία και την Κορνουάλη, με αφετηρία το ποδοσφαιρόφιλο και μουσικόφιλο Μάντσεστερ, στο Τσέστερ μία από τις καλύτερα διατηρημένες περιτοιχισμένες πόλεις του Ην. Βασιλείου, στην ιστορική πρωτεύουσα της Ουαλίας Κάρντιφ, το Μπρίστολ όπου οι γοτθικού τύπου ναοί “δένουν” αρμονικά με τα μεσαιωνικά κτίρια και τα πάρκα (δεν είναι τυχαίο που οι Άγγλοι την θεωρούν την πιο όμορφη πόλη της Αγγλίας), τη λουτρόπολη Μπαθ με τις ιαματικές πηγές, το Πλύμουθ που η ιστορία του χρονολογείται από την εποχή του Χαλκού, το γραφικό Σόλσμπερι, το μυστηριώδες Στόουνχετζ και το Ντόρσετ με τη γεωλογική ιστορία εκατομμυρίων ετών.

 

Μόνο Στο Versus

ΔΩΡΕΑΝ

Αποκλειστική ταξιδιωτική ασφάλεια του Versus Τravel με καλύψεις για τον κορωνοϊό πριν και μετά το ταξίδι αλλά και για καραντίνα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Νοιώστε απόλυτα προστατευμένοι, όπως σας έχουμε συνηθίσει.


Μετά την περυσινή επιτυχία, επαναλαμβάνουμε το ταξίδι μας στην Ουαλία και στην Κορνουάλη!

Το πρόγραμμά μας περιλαμβάνει:

  • Προσοχή: οι φόροι των πόλεων των ξενοδοχείων καθώς και τα φιλοδωρήματα περιλαμβάνονται στην τελική τιμή και δεν πληρώνονται τοπικά, όπως συμβαίνει συνήθως.
  • Με τέλειες πτήσεις, πρωί για  Μάντσεστερ και απόγευμα από Μπρίστολ, ώστε να έχουμε όλο τον χρόνο στη διάθεσή μας.
  • Πρωινό καθημερινά.
  • ΠΡΟΣΟΧΗ: Στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται είσοδοι συνολικού κόστους €130.
  • Εξαιρετικά προσεγμένο δρομολόγιο με σωστή ροή προγράμματος και διαμονές σε πόλεις – κλειδιά, ώστε να έχουμε τη δυνατότητα να εξερευνήσουμε αναλυτικά και σε βάθος τις περιοχές.
  • Επιλεγμένα ξενοδοχεία 4* κατά μήκος της διαδρομής μας, τα οποία βρίσκονται σε στρατηγικές θέσεις.
  • Επισκέψεις σε επιβλητικά κάστρα, εντυπωσιακούς Καθεδρικούς Ναούς και Ρωμαϊκά λουτρά.
  • Επίσκεψη του μυστικιστικού κι αινιγματικού Στόουνχετζ.
  • Και σε όλα αυτά, οι είσοδοι περιλαμβάνονται στην τιμή και δεν πληρώνετε τίποτα τοπικά!
  • Έμπειρος και καταρτισμένος αρχηγός.

Εμπειρίες από το ταξίδι

1η ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ/ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ/ΛΑΡΝΑΚΑ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ (Πτήση, Πανοραμική περιήγηση) – ΤΣΕΣΤΕΡ (ξενάγηση)

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για το Μάντσετσερ. Η πόλη πρωτοχτίστηκε από τους Κέλτες, και αργότερα οι Ρωμαίοι έκτισαν το πρώτο οχυρό κι έδωσαν το όνομα Μαμούκιο, απ’ όπου προέρχεται και η ονομασία της πόλης. Παρόλο που τον 14ο αιώνα ήταν κωμόπολη, γνώρισε ιδιαίτερη ανάπτυξη τα χρόνια της βιομηχανικής επανάστασης κι αργότερα έγινε το μεγαλύτερο κέντρο εμπορίου βαμβακιού, παγκόσμια. Άφιξη και σύντομη πανοραμική περιήγηση της πόλης, κατά τη διάρκεια της οποίας θα δούμε μεταξύ άλλων εξωτερικά το διάσημο Ολντ Τράφορντ, έδρα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, και το Μουσείο Επιστήμης και Τεχνολογίας. Στη συνέχεια αναχωρούμε οδικώς για το Τσέστερ. Άφιξη, στην πανέμορφη πόλη και περιήγηση, όπου θα περπατήσουμε στα  άψογα διατηρημένα  μεσαιωνικά αστικά τείχη  και θα δούμε από κοντά την αγορά και τα περίφημα Ρόουζ με τις απομιμήσεις μεσαιωνικών προσόψεων, το Ρωμαϊκό αμφιθέατρο του 1ου αιώνα, τον Καθεδρικό Ναό και ρολόι του Τσέστερ στην Ανατολική Πύλη αφιερωμένο για την 60η επέτειο της βασίλισσας Βικτωρίας. Τακτοποίηση στα δωμάτια. Διανυκτέρευση.

 

2η ΗΜΕΡΑ: ΤΣΕΣΤΕΡ – ΚΑΣΤΡΑ ΚΑΡΝΑΦΟΝ & ΠΟΡΤΜΕΪΡΙΟΝ – ΕΘΝΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΣΝΟΟΥΝΤΟΝΙΑ – ΚΑΡΔΙΦ

Πρωινή αναχώρηση με τελικό μας προορισμό για σήμερα το Κάρδιφ. Στην πρώτη μας στάση θα επισκεφτούμε το κάστρο Κέρναρφον (Caernarfon) ένα πανέμορφο κι επιβλητικό μεσαιωνικό Κάστρο με πλούσια ιστορία καθώς ήταν το επίκεντρο πολλών πολέμων. Χρονολογείται από τον 11ο αιώνα και δαπανήθηκαν τεράστια ποσά για την κατασκευή του, που διήρκησε περίπου 2 αιώνες! Από το 1969 ανήκει στα Μνημεία Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO.

Θα συνεχίσουμε με την επίσκεψή μας στο δεύτερο κάστρο της ημέρας, το κουκλίστικο Ποερμεΐριον (Portmeirion), το πιο δημοφιλές αξιοθέατο της Βόρειας Ουαλίας! Σχεδιάστηκε και κτίστηκε το 1975 σε ιταλικό στυλ και είναι ευρέως γνωστό μια και έχει χρησιμοποιηθεί πολλές φορές σε ταινίες και τηλεοπτικές σειρές.

Διαμέσου μιας γραφικής κι εκπληκτικής διαδρομής φτάνουμε στο Εθνικό Πάρκο Σνοουντόνια, που πήρε το όνομά του από το ψηλότερο βουνό της Ουαλίας Σνοουντον (Snowdon). Το πάρκο ιδρύθηκε το 1951 και καταλαμβάνει μια έκταση 2140 τ. χλμ. Σε αντίθεση με άλλα πάρκα άλλων χωρών, το Πάρκο είναι και δημόσιας αλλά και ιδιωτικής εκμετάλλευσης. Θα επισκεφτούμε την άγρια και ταυτόχρονα ήρεμη φύση που μας προσφέρει ο Εθνικός Δρυμός. Στάση για καφέ στο Μπέτζελερτ, ένα μικρό ορεινό χωριό με γραφικά πέτρινα εξοχικά, διάσημο από τον συγκινητικό μύθο του πρίγκηπα Llewelyn και του πιστού του σκύλου Gelert.

Διασχίζουμε τη συναρπαστική Ουαλική ενδοχώρα, με τα εντυπωσιακά βουνά στο βορρά, ψαροχώρια σε ακτές με απόκρημνα βράχια και  αμμουδερές παραλίες, λόφοι και κοιλάδες στολισμένες με κάστρα. Θα επιλέξουμε την “ραχοκοκαλιά της Ουαλίας” έναν επαρχιακό δρόμο για να περάσουμε μέσα από την καρδιά του Εθνικού πάρκου Μπρέκον Μπίκονς με τις απόκρημνες κι εντυπωσιακές πλαγιές από ψαμμίτη και μοναδικούς καταρράκτες και σπηλιές. Φτάνουμε τελικά στην πρωτεύουσα της Ουαλίας, το ιστορικό Κάρδιφ. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

3η ΗΜΕΡΑ: ΚΑΡΔΙΦ (ξενάγηση) – ΜΠΙΓΚ ΠΙΤ – ΓΚΛΟΣΤΕΡ – ΜΠΛΕΝΧΑΪΜ – ΣΟΛΣΜΠΕΡΙ

Γνωρίζουμε σήμερα την ουαλική πρωτεύουσα μέσα από ξενάγηση που θα μας συστήσει τα πιο εμβληματικά σημεία του Κάρδιφ. Ανάμεσα σε αυτά δεν μπορεί φυσικά να λείπει το κάστρο της πόλης, κτίσμα του 11ου αιώνα δια χειρός Νορμανδών (πάνω σε ερείπια ρωμαϊκού φρουρίου). 

Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε ένα πραγματικό ορυχείο άνθρακα κι ένα από τα κορυφαία μουσεία εξόρυξης της Βρετανίας, το Μπιγκ Πιτ (Big Pit). Απολαύστε μια περιήγηση πολυμέσων ενός σύγχρονου ανθρακωρυχείου με έναν εικονικό ανθρακωρύχο στις μεταλλευτικές στοές, καθώς και τις εκθέσεις στα ανθρακωρυχεία Λουτρά και Ιστορικά κτήρια ανθρακωρυχείο.

Συνεχίζουμε για την περιοχή Κότσγουολντς (Cotswolds) όπου οι Βρετανοί περηφανεύονται πως διαθέτει τα ωραιότερα χωριά της Αγγλίας. Ερχόμαστε στο Γκλόστερ (Gloucester) για να δούμε τον καθεδρικό ναό που χτίστηκε το 1100 ως νορμανδικό αβαείο-εκκλησία κι επέζησε της καταστροφής χάρη στην ιστορική του σύνδεσης με τη μοναρχία. Έχει ένα από τα μεγαλύτερα μεσαιωνικά βιτρό παράθυρα στην Αγγλία κι ένα κομψό κι εντυπωσιακό εσωτερικό. Από αυτή την εκκλησία ήταν που ο William ο Πρώτος παρήγγειλε το “Μεγάλο Κτηματολόγιο” και στην πρόσφατη ιστορία, ο καθεδρικός ναός έχει πρωταγωνιστήσει στις ταινίες του Χάρι Πότερ. Το απόγευμα θα επισκεφθούμε το Blenheim Palace, που χτίστηκε στις αρχές του 18ου αιώνα για να γιορταστεί η νίκη επί των Γάλλων στον Πόλεμο της Ισπανικής Διαδοχής. Ειδικότερα, χτίστηκε ως δώρο στον Πρώτο Δούκα του Μάλμπορο, John Churchill, στρατιωτικός διοικητής που ηγήθηκε των συμμαχικών δυνάμεων στη Μάχη της Blenheim στις 13 Αυγούστου 1704.

Άφιξη στο όμορφο χωριό του Σόλσμπερι, τακτοποίηση και διανυκτέρευση.

 

4η ΗΜΕΡΑ: ΣΟΛΣΜΠΕΡΙ (ξενάγηση) – ΣΤΟΟΥΝΧΕΤΖ – ΠΛΥΜΟΥΘ

Επισκεπτόμαστε τον Αγγλικανικό καθεδρικό ναό του Σόλσμπερι, επισήμως γνωστός ως ο Καθεδρικός Ναός της Παναγίας, από τα κορυφαία αντιπροσωπευτικά δείγματα Early English αρχιτεκτονικής.

Στη συνέχεια μας περιμένει ένα από τα highlights του ταξιδιού μας, ο περιτριγυρισμένος από μυστήριο αρχαίος πέτρινος κύκλος του Στόουνχεντζ! Είναι ένα καταπληκτικό επίτευγμα της μηχανικής και το πιο σημαντικό προϊστορικό μέρος στην Αγγλία, το οποίο πέρα από την αρχαιολογική σημασία του είχε και πιθανώς αστρονομικό ρόλο.

Κατόπιν συνεχίζουμε για το Πλύμουθ, στην καρδιά της Κορνουάλης. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας και διανυκτέρευση.

 

5η ΗΜΕΡΑ: ΠΛΥΜΟΥΘ (ξενάγηση) – ΣΑΙΝΤ ΜΑΪΚΛ ΜΑΟΥΝΤ – ΣΑΙΝΤ ΑΪΒΣ – ΠΛΥΜΟΥΘ

Πόλη γνωστή για το πανεπιστήμιό της, το Πλύμουθ έχει και ιστορία που χρονολογείται ήδη από την εποχή της ρωμαϊκής κατάκτησης. Στην ξενάγησή μας στην πόλη θα μάθουμε πολλά και ενδιαφέροντα για την παραθαλάσσια αυτή πόλη, πριν συνεχίσουμε την ημέρα μας με μια επίσκεψη στο Σαιντ Μίκαελ Μάουντ (St. Michael’s Mount), ένα νησί που στέφεται από μια μεσαιωνική εκκλησία και το κάστρο του. Η απότομη ακτογραμμή στο τέλος του ομόσπονδου κράτους δεν είναι μακριά από τη βόρεια ακτή της Κορνουάλης. Μπορείτε να απολαύσετε τις όμορφες παραλίες στο ψαροχώρι του Σαιντ Άιβς, καθώς και το μοναδικό φάρο που ενέπνευσε μια σειρά από καλλιτέχνες. Στη συνέχεια επιστρέφουμε στο Πλύμουθ. Διανυκτέρευση.

 

6η ΗΜΕΡΑ: ΠΛΥΜΟΥΘ – ΕΞΕΤΕΡ (καθεδρικός ναός) – ΝΤΟΡΣΕΤ (Jurassic Coast) – ΜΠΑΘ

Η σημερινή διαδρομή μάς αποκαλύπτει μία από τις ωραιότερες όψεις της Κορνουάλης και ολόκληρης της Βρετανίας. Από το Πλύμουθ φτάνουμε στο Έξετερ για να επισκεφθούμε τον όμορφο και διαφορετικό καθεδρικό ναό με τις φανταστικές αψίδες του. Ο Καθεδρικός Ναός του Έξετερ είναι ένα από τα παλαιότερα και πιο όμορφα της Αγγλίας. Βρίσκεται στο κέντρο της πόλης, και κοσμεί την πόλη για σχεδόν χίλια χρόνια. Οι επιβλητικοί του πύργοι χρονολογούνται από τις αρχές του 12ου αιώνα.

Συνεχίζουμε στη λεγόμενη Jurassic Coast, μία εντυπωσιακά γραφική διαδρομή που δίκαια συγκαταλέγεται στα μνημεία Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO (από το 2001). Πέρα από τη φυσική ομορφιά, το τοπίο αποτελεί μνημείο ανυπολόγιστης γεωλογικής αξίας καθώς τρεις γεωλογικοί περίοδοι, η Τριασική, η Ιουρασική και η Κρητιδική (του Μεσοζωικού Αιώνα) έχουν αφήσει τα ίχνη τους στα πετρώματα και τη διαμόρφωση του εδάφους, με τον επισκέπτη έτσι να βρίσκεται ενώπιον Ιστορίας 250 εκατομμυρίων ετών!

Η ημέρα μας ολοκληρώνεται φτάνοντας στο Μπαθ. Τακτοποίηση στα δωμάτιά μας καδι διανυκτέρευση.

 

7η ΗΜΕΡΑ: ΜΠΑΘ (ξενάγηση) – ΜΠΡΙΣΤΟΛ – ΠΤΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

Η πόλη του Μπαθ ήταν ήδη ιαματικό λουτρό στα Ρωμαϊκά χρόνια και θα είστε σε θέση να επισκεφθείτε τα Ρωμαϊκά Λουτρά, στην καρδιά της πόλης του Bath και τα οποία ανάγονται στα Μνημεία Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO. Αποτελούνται από τα εντυπωσιακά σωζόμενα ερείπια ενός από τους μεγαλύτερους θρησκευτικούς χώρους με ιαματικά λουτρά του αρχαίου κόσμου. Το εντυπωσιακό είναι ότι μετά από τόσους αιώνες, το φυσικό ζεστό νερό εξακολουθεί να ρέει. Μετά την ξενάγησή μας, μεταβαίνουμε στο Μπρίστολ, όπου εφόσον ο χρόνος το επιτρέπει θα έχουμε μία σύντομη γνωριμία με την πόλη, πριν την επιβίβαση στην πτήση επιστροφής μας, μέσω ενδιάμεσου σταθμού.

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από
Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

KL 1572

10/05/2021

ΑΘΗΝΑ – ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ

06:00

08:30

KL 1073

10/05/2021

ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ

10:05

10:25

KL 1054

16/05/2021

ΜΠΡΙΣΤΟΛ – ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ

17:15

19:35

KL 1581

16/05/2021

ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ – ΑΘΗΝΑ

20:55

01:10 +1

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από
Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

KL 1572

18/06/2021

ΑΘΗΝΑ – ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ

06:00

08:30

KL 1073

18/06/2021

ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ

10:05

10:25

KL 1054

24/06/2021

ΜΠΡΙΣΤΟΛ – ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ

17:15

19:35

KL 1581

24/06/2021

ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ – ΑΘΗΝΑ

20:55

01:10 +1

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Αεροπορικά  εισιτήρια οικονομικής θέσης με ενδιάμεσο σταθμό
  • Διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία 4*
  • Τοπικοί φόροι στα ξενοδοχεία
  • Πρωινό καθημερινά.
  • Εκδρομές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν
  • Είσοδοι όπου αναφέρονται
  • Έμπειρος αρχηγός, συνοδός του Γραφείου μας σε όλη τη διάρκεια του ταξιδιού
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΚΥΠΡΟ

  • Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνονται οι φόροι, ο επίναυλος καυσίμων, τα φιλοδωρήματα, τα αχθοφορικά (όπου είναι δυνατόν), και η ειδική κυπριακή επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια χωρίς επιβάρυνση (ζητήστε μας τι περιλαμβάνει).

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

(δεν ισχύει για τις αναχωρήσεις από την Κύπρο)

  • Φόροι αεροδρομίων, επιβάρυνση καυσίμων, check points, φόροι πόλεων, φιλοδωρήματα, επιπλέον πακέτο ασφάλειας κλπ., τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (Ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.α.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη, και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων: 330.00 €

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

Παρακαλούμε να αποστείλετε φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στο e-mail του ταξιδιωτικού συμβούλου (πωλητή), με τον οποίο έχετε συνομιλήσει
Χωρίς την άμεση αποστολή φωτοτυπίας του διαβατηρίου δεν θα μπορεί να περιληφθεί η ασφάλεια της προκαταβολής σας στην επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια που περιλαμβάνει το Versus στα προγράμματά του. Αν δεν έχετε e-mail, μπορείτε να προσκομίσετε μια φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στα γραφεία μας.
Κράτηση γίνεται μόνο με τα πλήρη στοιχεία σας (διεύθυνση με ταχυδρομικό κώδικα, τηλέφωνα, e-mail κλπ.). Αν θέλετε να συμπεριλάβετε και άλλα άτομα στην κράτησή σας, θα πρέπει να μας γνωρίσετε και τα δικά τους πλήρη στοιχεία.
Η κράτησή σας είναι έγκυρη και η κατοχύρωση των προσφορών γίνεται μόνο με κατάθεση της προκαταβολής.
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ, πριν την κατάθεση της προκαταβολής σας, με σκοπό να καταχωρηθεί η κράτησή σας και στη συνέχεια το ποσό της κατάθεσής σας στον φάκελό σας. Παρακαλούμε μην παραλείψετε να μας ενημερώσετε. Για την αποφυγή κάθε ταλαιπωρίας σας, παρακαλούμε ελέγχετε το ημερήσιο πιστωτικό όριο συναλλαγών των πιστωτικών και χρεωστικών καρτών σας, πριν προβείτε στην όποια συναλλαγή με το Versus Travel.

 


ΔΩΡΕΑΝ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΟΔΗΓΟΙ VERSUS
Το Versus Travel, προσπαθώντας να καλύψει το κενό της Ελληνικής αγοράς σε ταξιδιωτικούς οδηγούς στην Ελληνική γλώσσα για τις χώρες που επισκέπτεται, εγκαινιάζει την έκδοση μιας σειράς ποιοτικών ταξιδιωτικών βιβλίων – οδηγών (προϊόν της μεγάλης μας ταξιδιωτικής εμπειρίας), που προσφέρονται δωρεάν στους ταξιδιώτες της κάθε εκδρομής.

 

 

ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ταξιδιωτική Ασφάλεια

Extra Παροχές Υγείας στην ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ

• Δωρεάν 8 επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς και εκπτώσεις σε χειρουργικές και ιατρικές πράξεις στα εξωτερικά ιατρεία της Ευρωκλινικής Αθηνών.
• Τηλεφωνική εξυπηρέτηση 24 ώρες το 24ωρο στο τηλέφωνο 1011.
• Δωρεάν ένα παιδιατρικό check up και 8 δωρεάν επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς στην Ευρωκλινική Παίδων (αφορά σε παιδιά και εγγόνια των ταξιδιωτών μας)


ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ:

• Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι έχετε διαβάσει το παρόν πρόγραμμα, το έχετε κατανοήσει και συμφωνείτε με τα αναγραφόμενα.
• Συμμετοχή επίσης στην εκδρομή σημαίνει ότι αναντίρρητα αποδέχεστε τους Όρους Συμμετοχής που αναγράφονται στην τελευταία σελίδα της μπροσούρας μας και στο site μας στο Internet. Αν θέλετε να διαβάσετε τους Όρους Συμμετοχής, παρακαλούμε ζητήστε να σας αποσταλούν.
• Συμμετοχή δηλώνετε επικοινωνώντας με το τμήμα πωλήσεων, δίνοντας αναλυτικά τα στοιχεία που σας ζητούνται και καταθέτοντας προκαταβολή 1.000 € κατ’ άτομο εντός της χρονικής προθεσμίας που θα σας δοθεί από το τμήμα πωλήσεων.
• Η πληρωμή της προκαταβολής γίνεται είτε με χρήση μετρητών ή στην περίπτωση χρήσης πιστωτικής κάρτας με εφάπαξ χρέωση.
• 12-18 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ. Εφόσον επιθυμείτε, μπορείτε να αποπληρώσετε το ταξίδι σας κάνοντας χρήση πιστωτικής κάρτας και συμμετέχοντας σε πρόγραμμα άτοκων δόσεων (έως και 18). Σας συστήνουμε, προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, να ενημερωθείτε έγκαιρα είτε από το τμήμα πωλήσεων, είτε από το λογιστήριο για τις πιστωτικές κάρτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα άτοκων δόσεων. 
• Το διαβατήριό σας θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 6μηνη ισχύ.
• Βεβαιωθείτε πως το διαβατήριό σας έχει κενές σελίδες, ισάριθμες με τον αριθμό των χωρών που θα επισκεφθείτε.
• Το γραφείο μας δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε πρόβλημα λόγω μη ανανέωσης του διαβατηρίου σας.
• Οι ταξιδιώτες μη Ελληνικής υπηκοότητας ή οι κάτοχοι μη Ελληνικών διαβατηρίων οφείλουν να επικοινωνούν κατ’ ιδίαν με την πρεσβεία της χώρας στην οποία επιθυμούν να ταξιδέψουν, για να πληροφορηθούν τα όποια διαδικαστικά για την έκδοση βίζας, εφόσον αυτή απαιτείται. Το Versus Travel δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν πρόβλημα που ενδεχομένως παρουσιαστεί σε κάποιο αεροδρόμιο.
• Σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και στην Τουρκία, μπορείτε να ταξιδέψετε με αστυνομική ταυτότητα νέου τύπου. Διευκρινίζουμε ότι αυτό γίνεται μόνο με πολιτική ταυτότητα και όχι με υπηρεσιακή. Ενημερωθείτε σχετικά από το τμήμα πωλήσεων του γραφείου μας. 


Έως 12 άτοκες μηνιαίες δόσεις

* Αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη

H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.

Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετέ το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα
 με δικά σας μέσα.

Απαιτούνται 2 διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.

Για την διαμονή και τις μεταφορές σας στην Αθήνα δείτε παρακάτω την ειδική προσφορά

«StopOver Athens»

**Αναχωρήσεις από  Λάρνακα

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και η αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις  αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “StopoverAthens" από 50 € το άτομο με μεταφορές.

 

ΔΩΡΕΑΝ

Αποκλειστική ταξιδιωτική ασφάλεια του Versus Τravel με καλύψεις για τον κορωνοϊό πριν και μετά το ταξίδι αλλά και για καραντίνα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Νοιώστε απόλυτα προστατευμένοι, όπως σας έχουμε συνηθίσει.


Μετά την περυσινή επιτυχία, επαναλαμβάνουμε το ταξίδι μας στην Ουαλία και στην Κορνουάλη!

Το πρόγραμμά μας περιλαμβάνει:

  • Προσοχή: οι φόροι των πόλεων των ξενοδοχείων καθώς και τα φιλοδωρήματα περιλαμβάνονται στην τελική τιμή και δεν πληρώνονται τοπικά, όπως συμβαίνει συνήθως.
  • Με τέλειες πτήσεις, πρωί για  Μάντσεστερ και απόγευμα από Μπρίστολ, ώστε να έχουμε όλο τον χρόνο στη διάθεσή μας.
  • Πρωινό καθημερινά.
  • ΠΡΟΣΟΧΗ: Στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται είσοδοι συνολικού κόστους €130.
  • Εξαιρετικά προσεγμένο δρομολόγιο με σωστή ροή προγράμματος και διαμονές σε πόλεις – κλειδιά, ώστε να έχουμε τη δυνατότητα να εξερευνήσουμε αναλυτικά και σε βάθος τις περιοχές.
  • Επιλεγμένα ξενοδοχεία 4* κατά μήκος της διαδρομής μας, τα οποία βρίσκονται σε στρατηγικές θέσεις.
  • Επισκέψεις σε επιβλητικά κάστρα, εντυπωσιακούς Καθεδρικούς Ναούς και Ρωμαϊκά λουτρά.
  • Επίσκεψη του μυστικιστικού κι αινιγματικού Στόουνχετζ.
  • Και σε όλα αυτά, οι είσοδοι περιλαμβάνονται στην τιμή και δεν πληρώνετε τίποτα τοπικά!
  • Έμπειρος και καταρτισμένος αρχηγός.

Highlights

  • Η διαδρομή στο Dorser Jurassic Coast, μνημείο της UNESCO και το «γεωλογικό ημερολόγιο της Γης»
  • Περιηγηθείτε στο πανέμορφο Εθνικό Πάρκο Σνοουντόνια
  • Δείτε τα επιβλητικά κάστρα Κέρναρφον και Πορτμεΐριον
  • Μάθετε πώς γίνεται η εξόρυξη του άνθρακα στο ορυχείο Μπιγκ Πιτ
  • Εντυπωσιαστείτε από τα θερμά ιαματικά λουτρά στο Μπαθ
  • Νιώστε την κατάνυξη μέσα στους Καθεδρικούς Ναούς του Γκλόστερ και του Έξετερ
  • Νιώστε το δέος και το μυστήριο στον αρχαίο πέτρινο κύκλο του Στόουνχετζ.
  • Η ξενάγηση στην πόλη του Κάρδιφ, πρωτεύουσα της Ουαλίας.

Σχόλια Πελατών

Παρόμοιοι Προορισμοί

Μόνο στο Versus Travel

Ένα ταξίδι που μας βάζει μέσα σε μια κάψουλα του χρόνου! Μας ταξιδεύει από την νεολιθική εποχή, στη Ρωμαϊκή κυριαρχία κι από τον Μεσαίωνα έως τη σύγχρονη εποχή!

Κι όλα αυτά, διαμέσου μιας γοητευτικής και συνάμα μυστηριώδους διαδρομής!

Χάρτης Ταξιδιού Ουαλία - Κορνουάλη | Μάιος - Καλοκαίρι 2021

Πληροφορίες για τις Χώρες Countries Info