fb

Λευκορωσία | Μάιος- Σεπτέμβριος 2021

Διάρκεια: 8 ΗΜΕΡΕΣ

τιμή από 1099€

Ταυτότητα ταξιδιού

Ζήστε μια ξεχωριστή εμπειρία με ένα ταξίδι σε μια σχετικά… άγνωστη ευρωπαϊκή χώρα: τη Λευκορωσία! Παρά τις ταραγμένες ιστορικές περιόδους της, πολλοί αρχιτεκτονικοί θησαυροί και αξιοθέατα έχουν επιζήσει για να περιγράψουν με γλαφυρότητα την ιστορία αυτής της συναρπαστικής χώρας. Η αρχιτεκτονική της ποικιλία είναι μοναδική. Μερικά από τα παλαιότερα κτίρια χρονολογούνται από τον Μεσαίωνα. Τα καλλιτεχνικά κινήματα αλλά και οι θρησκευτικές επιρροές έχουν παίξει καθοριστικό ρόλο στην διαμόρφωση της αρχιτεκτονικής κουλτούρας με παραδείγματα ρωμαϊκής και γοτθικής αρχιτεκτονικής, μπαρόκ, κλασικισμού και μοντερνισμού, που βρίσκονται διάσπαρτα σε όλη την περιοχή.

 

Το ταξίδι σε λίγες γραμμές

Ένα ιδιαίτερο ταξίδι σε μία χώρα όχι τόσο τουριστική, που όμως το Versus μιας και πάντα αναζητά το κάτι νέο, δημιούργησε και σας παρουσιάζει. Ξεκινάμε από το Μίνσκ, την πρωτεύουσα της χώρας, την πόλη με τα 2 πρόσωπα όπως την αποκαλούν. Θα κατευθυνθούμε προς τα βόρεια και την πόλη Πολότσκ, μια από τις παλαιότερες πόλεις της Λευκορωσίας στις όχθες του ποταμού Νταουγκάβα περνώντας από το χωριό Κατίν που δεν υπάρχει καν στο χάρτη μιας και καταστράφηκε ολοσχερώς από τους Ναζί το 1943. Στις όχθες του ίδιου ποταμού θα επισκεφτούμε και την όμορφη πόλη Βιτέβσκ. Το ταξίδι θα συνεχίσει στα νοτιοδυτικά της χώρας και στις πόλεις Νεσβίζ, Μπρέστ και Χρόντνα, όμορφες και μυστηριώδεις πόλεις με κάστρα και παλιά αρχοντικά στις οποίες και θα διανυκτερεύσουμε. Από αυτές τις πόλεις θα κάνουμε εξορμήσεις σε δύο υπέροχα χωριά και στο Εθνικό Πάρκο Μπιαλοβιέσκα, που έχει χαρακτηριστεί από την UNESCO ως Τόπος Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς λόγω του μοναδικού φυσικού του τοπίου. Τα χωριά που θα δούμε είναι το  χωριό Μυροβάνκα με την υπέροχη «καστροκλησσιά» του και το Μιρ, ένα εκπληκτικό φρουριακό σύμπλεγμα, το διαμάντι της λευκορώσικης αρχιτεκτονικής, που η UNESCO έχει συμπεριλάβει στον κατάλογο των Μνημείων Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς.

Μόνο Στο Versus

ΔΩΡΕΑΝ
Αποκλειστική ταξιδιωτική ασφάλειατου Versus Τravel με καλύψεις για τον κορωνοϊό πριν και μετά το ταξίδι αλλά και για καραντίνα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Νοιώστε απόλυτα προστατευμένοι, όπως σας έχουμε συνηθίσει.

 

Το πρόγραμμά μας περιλαμβάνει:

  • Ημιδιατροφή καθημερινά.
  • Ξενάγηση στο Μινσκ, το Πολότσκ, το Βιτέμπσκ, την Μπρεστ και την Χρόντνα.
  • Επίσκεψη στην Εθνική Πινακοθήκη του Μινσκ.
  • Επίσκεψη στο ιστορικό Κατίν, με τα μνημεία του Β’ ΠΠ.
  • Είσοδος στο National Museum of Arts (Μινσκ).
  • Επίσκεψη στην Πινακοθήκη του Πολότσκ.
  • Επίσκεψη στο Μουσείο Μαρκ Σαγκάλ, στο Βιτέβσκ.
  • Επίσκεψη στο Νέσβιτς με το ιστορικό κάστρο-παλάτι.
  • Εκδρομή στο δάσος Belovezhkaya Puscha, Τόπος Παγκόσμιας Κληρονομιάς της Unesco.
  • Επίσκεψη στο Κάστρο του Μπρεστ και στο 5th Fort.
  • Επίσκεψη στο Κάστρο Μιρ, μνημείο της UNESCO.
  • Έμπειρος Έλληνας αρχηγός/συνοδός.
  • Όλες οι μεταφορές, εκδρομές, μετακινήσεις και ξεναγήσεις, όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα.

 

1η ημέρα: ΑΘΗΝΑ/ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ/ΛΑΡΝΑΚΑ – πτήση για ΜΙΝΣΚ (ξενάγηση)

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για Μινσκ, μέσω ενδιάμεσου σταθμού. Σήμερα η μέρα μας είναι αφιερωμένη στη γνωριμία μας με τα «δύο» πρόσωπα της πόλης, του παλαιού και του καινούριου. Θα περιηγηθούμε στα σοκάκια της πόλης και θα θαυμάσουμε την αρχιτεκτονική στις ιστορικές εκκλησίες του Καθεδρικού Ναού του Πέτρου & Παύλου και την εκκλησία των Αγ. Συμεών και Ελένης. Θα περπατήσουμε στο ιστορικό της κέντρο και θα δούμε το κτίριο του Δημαρχείου και τον ναό της Παρθένου Μαρίας. Θα περιηγηθούμε στο Trinity Suburb και θα νιώσουμε τη ζωντανή, καθημερινή, ατμόσφαιρα της πόλης,

θα δούμε την πλατεία Νίκης με τον ύψους 38 μέτρων οβελίσκο και τη φλόγα που μένει άσβεστη τιμώντας τους νεκρούς του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, την πλατεία Ανεξαρτησίας, τα ιστορικά γραφεία της KGB, το Προεδρικό Μέγαρο, το γήπεδο του χόκεϊ, το κτίριο της Βιβλιοθήκης που είναι χτισμένο σε σχήμα διαμαντιού και συμβολίζει την ανθρώπινη γνώση, και φυσικά το National Museum of Arts. Υπόλοιπο ημέρας ελεύθερο. Διανυκτέρευση στο Μινσκ.

 

2η ημέρα: ΜΙΝΣΚ – KΑΤΙΝ – ΠΟΛΟΤΣΚ

Μετά το πρόγευμα θα αναχωρήσουμε για το Πολότσκ. Στην διαδρομή θα κάνουμε στάση στο ηρωικό χωριό που δεν υπάρχει πια στον χάρτη, το Κατίν (Κhatyn). To χωριό καταστράφηκε ολοσχερώς από τους Ναζί την άνοιξη του 1943. Στις 22 Μαρτίου του 1943, έξι μόλις χιλιόμετρα μακριά από το χωριό, δολοφονήθηκε ο Γερμανός αξιωματικός της μεραρχίας από τους Παρτιζάνους. Οι Γερμανοί ως αντίποινα «εξαφάνισαν» τους κατοίκους του χωριού. Το Κατίν είναι ένα μόνο από τα 628 χωριά της Λευκορωσίας που κάηκαν ολοσχερώς από τους ναζί – 186 από αυτά δεν ξαναχτίστηκαν ποτέ. Σήμερα η περιοχή αποτελεί σημείο μνήμης για όλους τους πεσόντες κατά την διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου.

Στη συνέχεια, κατευθυνόμαστε για το Πολότσκ, μια από τις παλαιότερες πόλεις της Λευκορωσίας που βρίσκεται στις όχθες του ποταμού Νταουγκάβα ή Δυτικός Ντβίνα. Θα δούμε τον ναό της Αγίας Σοφίας του Πολότσκ, ο οποίος χρονολογείται από τον 11o αιώνα. Πραγματικό αριστούργημα της Ορθόδοξης αρχιτεκτονικής. Πολύ ενδιαφέρον παρουσιάζει το Μουσείο Αρχιτεκτονικής Ιστορίας που στεγάζεται στο υπόγειο της εκκλησίας. Αν θέλετε μπορείτε να επισκεφθείτε και το Μουσείο Τυπογραφίας που στεγάζεται σε ένα παλαιό μοναστήρι. Όσοι το επισκεφθούν θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν τη διαδρομή του βιβλίου από τη μορφή του παπύρου έως και τις σύγχρονες μορφές εκτύπωσης που χρησιμοποιούμε σήμερα. Διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο μας στο Πολότσκ.

3η ημέρα: ΠΟΛΟΤΣΚ – ΒΙΤΕΒΣΚ – ΜΙΝΣΚ

Μετά το πρόγευμα, θα επισκεφθούμε την Πινακοθήκη πριν αναχωρήσουμε για το Βιτέβσκ, πόλη που και αυτή βρίσκεται στις όχθες του ποταμού Νταουγκάβα. Μεταξύ άλλων, θα θαυμάσουμε το μέγαρο του κυβερνήτη, τον Ναό του Ευαγγελισμού και της Αγίας Βαρβάρας, το Δημαρχείο, τον Καθεδρικό της Κοίμησης, το θερινό αμφιθέατρο και κυρίως το μικρό κόκκινο σπιτάκι στην οδό Pokrovskaya, όπου έζησε τα νεανικά του χρόνια ο ζωγράφος Μαρκ Σαγκάλ. Λίγο πιο πέρα βρίσκεται και το Μουσείο Μαρκ Σαγκάλ, με έργα του ίδιου. Συνεχίζουμε για το Μινσκ, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας και διανυκτέρευση.

 

 

4η ημέρα: ΜΙΝΣΚ – ΝΕΣΒΙΖ – ΜΠΡΕΣΤ

Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε για το δυτικό τμήμα της χώρας, με πρώτο μας σταθμό την πόλη Νέσβιζ (Nesvizh), την παλαιότερη και πιο… μυστηριώδη πόλη της Λευκορωσίας. Γιατί μυστηριώδη; Η ιστορία ξεκινά από τα τέλη του 15ου με αρχές του 16ου αιώνα, όταν η οικογένεια των Ράτζιβιλς ξεκίνησε την κατασκευή του καινούριου κάστρου της πόλης, σε αντικατάσταση της παλαιότερης ξύλινης κατασκευής. Περισσότερο μέγαρο και λιγότερο κάστρο, ήταν τόσο πολυτελές που μπροστά του ωχριούσαν τα αντίστοιχα αρχοντικά της αυτοκρατορικής Ευρώπης. Το «μυστηριώδες» τώρα έρχεται στον θρύλο που θέλει την Μαύρη Κυρία να περιδιαβαίνει ακόμα στους διαδρόμους του πύργου, κυρίως τις νύχτες που δεν έχει φεγγάρι. Κατόπιν συνεχίζουμε οδικώς για την πόλη Μπρεστ, όπου θα έχουμε μία πρώτη γνωριμία με την πόλη, με έναν περίπατο στην Soviet Street, όπου θα θαυμάσουμε την αρχιτεκτονική των κτιρίων, που συνδυάζουν την ιστορία και την αρχοντιά με τη ζεστή ατμόσφαιρα μιας φιλόξενης ευρωπαϊκής πόλης. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

5η ημέρα: ΜΠΡΕΣΤ

Η Μπρεστ είναι μια από τις πιο όμορφες και δημοφιλείς πόλεις της Λευκορωσίας. Πρόκειται για παραμεθόρια πόλη της Λευκορωσίας με μεγάλη ιστορία. Κατά την ξενάγησή μας θα γνωρίσουμε τα μουσεία και τα αξιοθέατα της πόλης με σημαντικότερο αυτό τού Φρουρίου της Μπρέστ. Το φρούριο χτίστηκε από τους Ρώσους τον 19ο αιώνα, και κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο δέχθηκε την επίθεση των Ναζί, καταφέρνοντας να αντισταθεί στον κατακτητή για έναν ολόκληρο μήνα. Όλα τα ορόσημα της τραγικής ιστορίας του Φρουρίου φιλοξενούνται σε φωτογραφίες και κινηματογραφικό υλικό στο Μουσείο Αμύνης του Φρουρίου. Θα δούμε επίσης το αποκαλούμενο 5ο Φρούριο (4 χλμ. ΝΔ του Φρουρίου της Μπρεστ), ένα από τα βασικά οχυρά της αμυντικής γραμμής Μπρεστ-Λιτόβσκ. Χτίστηκε το 1878, ανακαινίστηκε το 1908-1911 και ξεχωρίζει με το πενταγωνικό του σχήμα. Διανυκτέρευση στην Μπρεστ.

6η ημέρα: ΜΠΡΕΣΤ – ΜΠΕΛΟΒΕΖΚΑΓΙΑ ΠΟΥΣΑ – ΧΡΟΝΤΝΑ (ξενάγηση)

Πρόγευμα. Σήμερα θα μεταφερθούμε στο Εθνικό Πάρκο Μπιαλοβιέσκα «Belovezhskaya Puscha», που έχει χαρακτηριστεί από την UNESCO ως Τόπος Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς. Το φυσικό περιβάλλον είναι μοναδικό. Στην περιοχή αυτή φυτρώνουν τα ψηλότερα έλατα της Ευρώπης και ζουν βουβάλια, και άλλα σπάνια ήδη του ζωικού βασιλείου. Μεγάλα ονόματα της ευρωπαϊκής ιστορίας έχουν συνδέσει το όνομά τους με την περιοχή, όπως ο Ναπολέοντας και ο Νικόλαος Β΄. Θα επισκεφθούμε το μουσείο φυσικής ιστορίας και τον υπαίθριο ζωολογικό κήπο.

Κατόπιν αναχωρούμε προς βορρά, για την Χρόντνα (Grodno), την πάλαι ποτέ κατοικία των Λιθουανών πριγκήπων και των Πολωνών βασιλέων. Χτισμένη στην όχθη του Νέμαν, η πόλη θεωρείται ως η ωραιότερη της Λευκορωσίας, με εξαιρετικά δείγματα παλιάς αρχιτεκτονικής, που αποτυπώνουν σε μεγάλο βαθμό τα μεγαλεία αλλοτινών εποχών. Στην ξενάγησή μας στην πόλη θα δούμε πολλά και ενδιαφέροντα σημεία αναφορά της Χρόντνα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

7η ημέρα: ΧΡΟΝΤΝΑ – ΜΥΡΟΒΑΝΚΑ – ΜΙΡ – ΜΙΝΣΚ

Πρωινό και αναχώρηση από τη Χρόντνα με τελικό μας προορισμό το Μινσκ. Καθοδόν κάνουμε στάση στο χωριό Μυροβάνκα για να δούμε την υπέροχη «καστροκλησσιά» του. Επόμενος σταθμός μας το κάστρο του Μιρ, ένα εκπληκτικό φρουριακό σύμπλεγμα, το διαμάντι της λευκορώσικης αρχιτεκτονικής, που η UNESCO έχει συμπεριλάβει στον κατάλογο των Μνημείων Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς. Το κάστρο θεμελιώθηκε στα τέλη του 15ου αιώνα (με αρχές του 16ου αι.), με γοτθική τεχνοτροπία, με τετραγωνικό σχήμα και ψηλούς πύργους σε κάθε μία από τις γωνίες του. Μετά την επίσκεψή μας, συνεχίζουμε για το Μινσκ. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Υπόλοιπο ημέρας ελεύθερο και διανυκτέρευση.

 

8η ημέρα: ΜΙΝΣΚ – ΠΤΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

Πρωινό και ελεύθερος χρόνος στο Μινσκ για τα τελευταία μας ψώνια και τις αποχαιρετιστήριες βόλτες μας στην πρωτεύουσα της Λευκορωσίας. Στη συνέχεια μεταβαίνουμε στο αεροδρόμιο για την πτήση επιστροφής μας, μέσω ενδιάμεσου σταθμού.

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό. 
Το τελικό ενημερωτικό αποστέλλεται
περίπου 3-5 ημέρες
πριν από την εκάστοτε αναχώρηση.

Περιλαμβάνονται

  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης μέσω ενδιάμεσου σταθμού.
  • Ξενοδοχεία 4*, 3* (εκτός του Μινσκ, τα ξενοδοχεία στη Λευκορωσία είναι βασικών προδιαγραφών. Έχουμε προσπαθήσει να εξασφαλίσουμε τα καλύτερα διαθέσιμα στις περιοχές που επισκεπτόμαστε).
  • Ημιδιατροφή καθημερινά.
  • Όλες οι μεταφορές, ξεναγήσεις, εκδρομές, μετακινήσεις και ξεναγήσεις, όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα.
  • Έμπειρος Έλληνας αρχηγός, συνοδός & ξεναγός.
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.

 

Δεν περιλαμβάνονται         

  • Φόροι αεροδρομίων, επιβάρυνση καυσίμων, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά & επιπλέον πακέτο ασφάλειας, τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (Ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.α.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη, και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων: € 370
  • Είσοδοι σε μουσεία και αξιοθέατα που δεν αναφέρονται ως περιλαμβανόμενα καθώς και έξοδα προσωπικής φύσεως, ποτά αναψυκτικά κλπ.

 

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ

Για τη Λευκορωσία ισχύει δωρεάν βίζα εισόδου μόνο για είσοδο/έξοδο από το αεροδρόμιο του Μινσκ.


ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΤΑΞΙΔΙΟΥ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ
Παρακαλούμε να αποστείλετε φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στο e-mail του ταξιδιωτικού συμβούλου (πωλητή), με τον οποίο έχετε συνομιλήσει
Χωρίς την άμεση αποστολή φωτοτυπίας του διαβατηρίου δεν θα μπορεί να περιληφθεί η ασφάλεια της προκαταβολής σας στην επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια που περιλαμβάνει το Versus στα προγράμματά του. Αν δεν έχετε e-mail, μπορείτε να προσκομίσετε μια φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στα γραφεία μας.
Κράτηση γίνεται μόνο με τα πλήρη στοιχεία σας (διεύθυνση με ταχυδρομικό κώδικα, τηλέφωνα, e-mail κλπ.). Αν θέλετε να συμπεριλάβετε και άλλα άτομα στην κράτησή σας, θα πρέπει να μας γνωρίσετε και τα δικά τους πλήρη στοιχεία.
Η κράτησή σας είναι έγκυρη και η κατοχύρωση των προσφορών γίνεται μόνο με κατάθεση της προκαταβολής.
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ, πριν την κατάθεση της προκαταβολής σας, με σκοπό να καταχωρηθεί η κράτησή σας και στη συνέχεια το ποσό της κατάθεσής σας στον φάκελό σας. Παρακαλούμε μην παραλείψετε να μας ενημερώσετε. Για την αποφυγή κάθε ταλαιπωρίας σας, παρακαλούμε ελέγχετε το ημερήσιο πιστωτικό όριο συναλλαγών των πιστωτικών και χρεωστικών καρτών σας, πριν προβείτε στην όποια συναλλαγή με το Versus Travel.

 


ΔΩΡΕΑΝ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΟΔΗΓΟΙ VERSUS
Το Versus Travel, προσπαθώντας να καλύψει το κενό της Ελληνικής αγοράς σε ταξιδιωτικούς οδηγούς στην Ελληνική γλώσσα για τις χώρες που επισκέπτεται, εγκαινιάζει την έκδοση μιας σειράς ποιοτικών ταξιδιωτικών βιβλίων – οδηγών (προϊόν της μεγάλης μας ταξιδιωτικής εμπειρίας), που προσφέρονται δωρεάν στους ταξιδιώτες της κάθε εκδρομής.

 

 

ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ταξιδιωτική Ασφάλεια

Extra Παροχές Υγείας στην ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ

• Δωρεάν 8 επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς και εκπτώσεις σε χειρουργικές και ιατρικές πράξεις στα εξωτερικά ιατρεία της Ευρωκλινικής Αθηνών.
• Τηλεφωνική εξυπηρέτηση 24 ώρες το 24ωρο στο τηλέφωνο 1011.
• Δωρεάν ένα παιδιατρικό check up και 8 δωρεάν επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς στην Ευρωκλινική Παίδων (αφορά σε παιδιά και εγγόνια των ταξιδιωτών μας)


ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ:

• Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι έχετε διαβάσει το παρόν πρόγραμμα, το έχετε κατανοήσει και συμφωνείτε με τα αναγραφόμενα.
• Συμμετοχή επίσης στην εκδρομή σημαίνει ότι αναντίρρητα αποδέχεστε τους Όρους Συμμετοχής που αναγράφονται στην τελευταία σελίδα της μπροσούρας μας και στο site μας στο Internet. Αν θέλετε να διαβάσετε τους Όρους Συμμετοχής, παρακαλούμε ζητήστε να σας αποσταλούν.
• Συμμετοχή δηλώνετε επικοινωνώντας με το τμήμα πωλήσεων, δίνοντας αναλυτικά τα στοιχεία που σας ζητούνται και καταθέτοντας προκαταβολή 1.000 € κατ’ άτομο εντός της χρονικής προθεσμίας που θα σας δοθεί από το τμήμα πωλήσεων.
• Η πληρωμή της προκαταβολής γίνεται είτε με χρήση μετρητών ή στην περίπτωση χρήσης πιστωτικής κάρτας με εφάπαξ χρέωση.
• 12-18 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ. Εφόσον επιθυμείτε, μπορείτε να αποπληρώσετε το ταξίδι σας κάνοντας χρήση πιστωτικής κάρτας και συμμετέχοντας σε πρόγραμμα άτοκων δόσεων (έως και 18). Σας συστήνουμε, προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, να ενημερωθείτε έγκαιρα είτε από το τμήμα πωλήσεων, είτε από το λογιστήριο για τις πιστωτικές κάρτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα άτοκων δόσεων. 
• Το διαβατήριό σας θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 6μηνη ισχύ.
• Βεβαιωθείτε πως το διαβατήριό σας έχει κενές σελίδες, ισάριθμες με τον αριθμό των χωρών που θα επισκεφθείτε.
• Το γραφείο μας δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε πρόβλημα λόγω μη ανανέωσης του διαβατηρίου σας.
• Οι ταξιδιώτες μη Ελληνικής υπηκοότητας ή οι κάτοχοι μη Ελληνικών διαβατηρίων οφείλουν να επικοινωνούν κατ’ ιδίαν με την πρεσβεία της χώρας στην οποία επιθυμούν να ταξιδέψουν, για να πληροφορηθούν τα όποια διαδικαστικά για την έκδοση βίζας, εφόσον αυτή απαιτείται. Το Versus Travel δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν πρόβλημα που ενδεχομένως παρουσιαστεί σε κάποιο αεροδρόμιο.
• Σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και στην Τουρκία, μπορείτε να ταξιδέψετε με αστυνομική ταυτότητα νέου τύπου. Διευκρινίζουμε ότι αυτό γίνεται μόνο με πολιτική ταυτότητα και όχι με υπηρεσιακή. Ενημερωθείτε σχετικά από το τμήμα πωλήσεων του γραφείου μας. 


Έως 12 άτοκες μηνιαίες δόσεις

* Αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη

H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.

Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετέ το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα.

Απαιτούνται 2 διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.

Για την διαμονή και τις μεταφορές σας στην Αθήνα δείτε την ειδική προσφορά

«StopOver Athens»

**Αναχωρήσεις από  Λάρνακα

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και η αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας. Σύμφωνα με τις πτήσεις αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens" από 50 € το άτομο με μεταφορές.

 

ΔΩΡΕΑΝ
Αποκλειστική ταξιδιωτική ασφάλειατου Versus Τravel με καλύψεις για τον κορωνοϊό πριν και μετά το ταξίδι αλλά και για καραντίνα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Νοιώστε απόλυτα προστατευμένοι, όπως σας έχουμε συνηθίσει.

 

Το πρόγραμμά μας περιλαμβάνει:

  • Ημιδιατροφή καθημερινά.
  • Ξενάγηση στο Μινσκ, το Πολότσκ, το Βιτέμπσκ, την Μπρεστ και την Χρόντνα.
  • Επίσκεψη στην Εθνική Πινακοθήκη του Μινσκ.
  • Επίσκεψη στο ιστορικό Κατίν, με τα μνημεία του Β’ ΠΠ.
  • Είσοδος στο National Museum of Arts (Μινσκ).
  • Επίσκεψη στην Πινακοθήκη του Πολότσκ.
  • Επίσκεψη στο Μουσείο Μαρκ Σαγκάλ, στο Βιτέβσκ.
  • Επίσκεψη στο Νέσβιτς με το ιστορικό κάστρο-παλάτι.
  • Εκδρομή στο δάσος Belovezhkaya Puscha, Τόπος Παγκόσμιας Κληρονομιάς της Unesco.
  • Επίσκεψη στο Κάστρο του Μπρεστ και στο 5th Fort.
  • Επίσκεψη στο Κάστρο Μιρ, μνημείο της UNESCO.
  • Έμπειρος Έλληνας αρχηγός/συνοδός.
  • Όλες οι μεταφορές, εκδρομές, μετακινήσεις και ξεναγήσεις, όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα.

 

Παρόμοιοι Προορισμοί

Μόνο στο Versus Travel

  • Ημιδιατροφή καθημερινά.
  • Ξενάγηση στο Μινσκ, το Πολότσκ, το Βιτέμπσκ, την Μπρεστ και την Χρόντνα.
  • Επίσκεψη στο ιστορικό Κατίν, με τα μνημεία του Β’ ΠΠ.

 

Χάρτης Ταξιδιού Λευκορωσία | Μάιος- Σεπτέμβριος 2021

Πληροφορίες για τις Χώρες Countries Info