O Ήλιος του Μεσονυκτίου & τα Νησιά Λοφότεν - Ιούνιος 2017

Διάρκεια: 11 ΗΜΕΡΕΣ

τιμή από 2350€

Travel Identity

Όταν σχεδιάζαμε το πρόγραμμα αυτό, είχαμε στο μυαλό μας τους ταξιδιώτες που θέλουν να δουν ένα μοναδικό φαινόμενο μαζί με μια απίθανη, εξαιρετικής ομορφιάς φύση που συναντάμε μόνο στα τοπία της Βόρειας Σκανδιναβίας. Θελήσαμε επίσης να ανεβάσουμε ψηλά τον πήχη των απαιτήσεων και σχεδιάσαμε αφ΄ ενός μεν μια διαδρομή με όσο πούλμαν χρειάζεται για να χαρούμε την ομορφιά της περιοχής, αλλά και από την άλλη να μην παραλείπεται τίποτα από τα σημαντικότερα τμήματα της Βόρειας Νορβηγίας, όπως για παράδειγμα τα νησιά Λοφότεν, που τα είδαμε και μας μάγεψαν. Πρόκειται για ένα μοναδικό θαύμα της φύσης που με την παρέμβαση του ανθρώπου και τα πολύχρωμα σπιτάκια τους, συνθέτουν μια εικόνα μαγική. Το εξωτικό κομμάτι της Σκανδιναβίας!
Βλέπουμε σχολαστικά όλο το κομμάτι της Βόρειας Σκανδιναβίας, με διανυκτερεύσεις από το Μπόντο της Νορβηγίας στο Ροβανιέμι της Φινλανδίας, αφιερώνοντας αρκετές από αυτές στο απώτατο βόρειο κομμάτι της.
Χρησιμοποιώντας πτήσεις, αποφεύγουμε τις πολύωρες διαδρομές με πούλμαν και κινούμαστε οδικά μόνο στο τμήμα που μας ενδιαφέρει. Το ταξίδι γίνεται στην ιδανικότερη εποχή, όπου σε όλες τις πόλεις που διανυκτερεύουμε το φαινόμενο του Ήλιου του Μεσονυκτίου είναι ορατό.

Το ταξίδι σε λίγες γραμμές

Ένα οδοιπορικό στα εντυπωσιακά τοπία της βόρειας Σκανδιναβίας, της μοναδικής ομορφιάς Γης του Ήλιου του Μεσονυχτίου, με τα γραφικά νησιά Λοφότεν, το "Παρίσι του Βορά", το Νάρβικ, το Τρόμσο, την Άλτα με τις βραχογραφίες, τη βορειότερη πόλη της Ευρωπαϊκής ηπείρου, το Χάμερφεστ, το συγκλονιστικό Βόρειο Ακρωτήριο, την πανέμορφη Φινλανδική Λαπωνία και την πρωτεύουσά της, το Ροβανιέμι.

 

1η ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ - ΟΣΛΟ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση μέσω ενδιάμεσου σταθμού για την πρωτεύουσα της Νορβηγίας, το Όσλο. Άφιξη και ξενάγηση στην πόλη, κατά τη διάρκεια της οποίας θα δούμε μεταξύ άλλων το λιμάνι με το επιβλητικό Δημαρχείο, την Όπερα, το Εθνικό Θέατρο, το Πανεπιστήμιο, το υπέροχο κτίριο του Υπουργείου Εξωτερικών, όπου κατά τη διάρκεια της κατοχής είχε τα γραφεία της η Γκεστάπο, τη χιονοδρομική εξέδρα του Χολμενκόλεν καθώς και το μοναδικό παγκοσμίως Πάρκο Φρόγκνερ με τα έργα του Γουστάβου Βίγκελαντ, που μόνο στο Όσλο μπορεί να δει κανείς. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ: ΟΣΛΟ - ΜΠΟΝΤΟ

Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για το Μπόντε, την αφετηρία μας για να γνωρίσουμε τις ασυναγώνιστες ομορφιές της βόρειας Νορβηγίας και του Βόρειου Ακρωτηρίου. Άφιξη και πανοραμική περιήγηση της πόλης. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ: ΜΠΟΝΤΟ - ΝΗΣΙΑ ΛΟΦΟΤΕΝ

Κατά τη σημερινή μας ημέρα θα επιβιβαστούμε στο πλοίο και θα σαλπάρουμε για τα γραφικά νησιά Λοφότεν, γνωστά για τα μικρά ψαροχώρια τους με τα χαρακτηριστικά ποικιλόχρωμα ξύλινα σπίτια που τα ονομάζουν Rorbuer, το μποέμ κλίμα και το τοπίο που συνθέτουν απόκρημνοι λόφοι και παραλίες από λευκή άμμο! Τα νησιά αυτά αποτελούν αγαπημένο θέμα των νορβηγών ζωγράφων. Άφιξη στο Σβόλβερ (Svolvaer), την πρωτεύουσα των νησιών Λοφότεν και εμπορικό τους κέντρο χάρη στο λιμάνι του. Είναι το διοικητικό κέντρο της περιοχής και έχει την ατμόσφαιρα μιας μικρής παραθαλάσσιας πόλης. Θα εξερευνήσουμε την περιοχή των νησιών Λοφότεν, που το 2007 το National Geographic Traveler τα κατέταξε στην 3η θέση ανάμεσα στους πιο δελεαστικούς νησιωτικούς προορισμούς στον κόσμο! Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

4η ΗΜΕΡΑ: ΝΗΣΙΑ ΛΟΦΟΤΕΝ - ΝΑΡΒΙΚ

Σήμερα το πρωί θα αναχωρήσουμε για το Νάρβικ, την πόλη που έπαιξε σημαντικό ρόλο κατά τον Β΄ παγκόσμιο πόλεμο. Στις 9/4/1940, οι Γερμανοί, με 11 αντιτορπιλικά και 3.000 στρατιώτες, μπήκαν στο φιόρδ του Νάρβικ και κατέλαβαν την πόλη. Ναυτική μοίρα αγγλικών πολεμικών μπήκε το ίδιο βράδυ στο φιόρδ και προκάλεσε μεγάλες ζημιές στη γερμανική αποβατική μονάδα. Στις 13/04/1940 άλλη αγγλική ναυτική δύναμη μπήκε στο φιόρδ και κατάστρεψε όλα τα γερμανικά πολεμικά. Παρά τη σημαντική αγγλική επιτυχία, οι Γερμανοί κατέλαβαν ολόκληρη την Νορβηγία. Άφιξη και πανοραμική περιήγηση της πόλης. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

5η ΗΜΕΡΑ: ΝΑΡΒΙΚ - ΤΡΟΜΣΟ

Πρωινή αναχώρηση για την αρκτική πρωτεύουσα, το Τρόμσο, τη μεγαλύτερη πόλη της βόρειας Νορβηγίας, που είναι γνωστό και ως "Παρίσι του Βορά". Το Τρόμσο ήταν η βάση εξερευνητών αρκτικής κατά τη διάρκεια του 19ου αι. Εδώ, Ρώσοι, Βρετανοί, Δανοί και Γερμανοί έκαναν μια τελευταία στάση με τα πλοία τους λίγο πριν κατευθυνθούν προς τον Αρκτικό Κύκλο για τις αποστολές τους. Άφιξη και πανοραμική περιήγηση της πόλης. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

6η ΗΜΕΡΑ: ΤΡΟΜΣΟ - ΑΛΤΑ

Σήμερα το πρωί θα αναχωρήσουμε για την Άλτα, οι βραχογραφίες της οποίας  χρονολογούνται από το 4200 έως το 500 π.Χ. και απεικονίζουν διάφορα ζώα, σκηνές από το κυνήγι και από την καθημερινή ζωή.
Λόγω της σπουδαιότητάς τους, έχουν ενταχθεί στον κατάλογο των μνημείων παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της Ουνέσκο. Οι πρώτες βραχογραφίες ανακαλύφθηκαν κατά τη δεκαετία του 1960 και έκτοτε βρέθηκαν και άλλες σε περίπου 45 διαφορετικά μέρη της περιοχής, με πιο μεγάλες και σημαντικές αυτές του Hjemmeluft, που είναι και οι μόνες επισκέψιμες. Πρώτος μας σταθμός στη διαδρομή  μας για την Άλτα είναι η περιοχή του Ullsfjorden. Από το Breivikeidet θα επιβιβαστούμε σε φέρρυ για το Σφένμπι, μέσα από μία μαγευτική διαδρομή στα φιόρδ! Συνεχίζουμε οδικά για το Λίνγκεν, μια περιοχή που περιτριγυρίζεται από ψηλές κορυφές που τοπικά τις χαρακτηρίζουν "Άλπεις" και που έρχονται σε αντίθεση με το βαθύ γαλάζιο της θάλασσας. Από εκεί επιβιβαζόμαστε και πάλι σε φέρρυ και μέσα από μία ακόμα εκπληκτική διαδρομή φθάνουμε στο όμορφο Olderdalen, απ΄ όπου αναχωρούμε οδικά για την Άλτα. Άφιξη και ξενάγηση στην Άλτα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

7η ΗΜΕΡΑ: ΑΛΤΑ - ΧΑΜΕΡΦΕΣΤ - ΧΟΝΙΝΓΚΒΟΓΚ (ΒΟΡΕΙΟ ΑΚΡΩΤΗΡΙΟ)

Πρωινή αναχώρηση για το Χάμερφεστ, τη βορειότερη πόλη της Ευρωπαϊκής ηπείρου, μία αρκτική τοποθεσία από φιόρδ, παγετώνες, παγωμένες βουνοκορφές. Βόλτα στην πόλη και αναχώρηση για το Χόνινγκσβογκ, το λιμάνι και την πρωτεύουσα του νησιού Μαγκερέια, του νησιού του Βορείου Ακρωτηρίου. Διασχίζοντας στη συνέχεια, ένα τοπίο γυμνό, θα έλθουμε στο Βόρειο Ακρωτήριο, που υψώνεται στα 308 m από τη θάλασσα του Μπάρεντς. Το σημείο αυτό θεωρείται το βορειότερο σημείο της ηπειρωτικής Ευρώπης (71010΄21"). Από εδώ ο Βόρειος Πόλος απέχει μόνο 1.800 km. Βλέπουμε τον ήλιο να δύει, να φτάνει μέχρι τον ορίζοντα στη θάλασσα και εν συνεχεία να ανατέλλει. Μια σιδερένια υδρόγειος εξηγεί το φαινόμενο του Ήλιου του Μεσονυκτίου, που οφείλεται στον μη κατακόρυφο άξονα της γης ως προς το επίπεδο περιστροφής γύρω από τον ήλιο. Τον Αύγουστο του 1553 μια καταιγίδα "φέρνει" το αγγλικό πλοίο "Edward Bonaventura" με κυβερνήτη τον Richard Chancellord στην περιοχή του κάθετου βράχου που ονομάστηκε NORDKAPP. Οι Βρετανοί έψαχναν το βόρειο πέρασμα προς την Κίνα. Το 1664 ο Ιταλός ιερέας ταξιδευτής Francesco Negri, ήταν ο πρώτος ταξιδιώτης που έφτασε σε αυτό το γεωγραφικό πλάτος. Από τότε εκατομμύρια ανθρώπων πάτησαν το βράχο και βίωσαν τη "μαγεία" του. Οι δύσκολες καιρικές συνθήκες, ο τραχύς γυμνός τόπος, η παράξενη ρότα του ήλιου στον καλοκαιρινό ουρανό και οι αφηγήσεις των πρώτων ταξιδιωτών κέντρισαν την περιέργεια όλων των επόμενων. Θα έχουμε χρόνο να φωτογραφηθούμε, να απολαύσουμε το βορειότερο σημείο της γης, να θαυμάσουμε τον Ήλιο του Μεσονυκτίου, να επισκεφθούμε το North Cape Hall, όπου θα δούμε ένα εντυπωσιακό πανοραμικό φιλμ 180° για την περιοχή και να αγοράσουμε σουβενίρ. Εδώ, στην … άκρη της γης, η ημέρα είναι ατέλειωτη, το τοπίο υποβλητικό, η θέα συναρπαστική. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στο Χόνινγκσβογκ. Διανυκτέρευση.

8η ΗΜΕΡΑ: ΧΟΝΙΝΓΚΒΟΓΚ - ΚΑΡΑΣΙΟΚ - ΙΒΑΛΟ

Συνεχίζουμε σήμερα να απολαμβάνουμε το μεγαλοπρεπές αρκτικό τοπίο, ενώ, κατά τη διάρκεια της διαδρομής μας, πιθανότατα θα συναντήσουμε και ταράνδους. Επίσης θα έχουμε την ευκαιρία να επισκεφθούμε το Μουσείο-πολιτιστικό πάρκο Σάπμι στο Καρασιόκ (Karasjok), όπου θα μάθουμε πολλά στοιχεία για τους κατοίκους της περιοχής, τους Λάπωνες (Σάμι). Στη συνέχεια θα περάσουμε τα σύνορα και θα εισέλθουμε στη Φιλανδία με προορισμό το Ίβαλο. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

9η ΗΜΕΡΑ: ΙΒΑΛΟ - ΡΟΒΑΝΙΕΜΙ, ΑΡΚΤΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ARKTIKUM, ΧΩΡΙΟ ΑΗ ΒΑΣΙΛΗ

Πρωινή αναχώρηση για την πρωτεύουσα της Φιλανδικής Λαπωνίας και το χωριό του Άη Βασίλη, το Ροβανιέμι, διασχίζοντας την ενδοχώρα της Φινλανδίας με τα θαυμάσια τοπία. Φθάνοντας θα επισκεφθούμε το κέντρο Αρκτικής ιστορίας (Arktikum) με εκθέματα μέσα από τα οποία θα γνωρίσουμε την ιστορία, τον πολιτισμό και τον τρόπο ζωής των κατοίκων της Αρκτικής και θα παρακολουθήσουμε ένα βίντεο σχετικό με το Βόρειο Σέλας. Μόλις 8 km βόρεια του Ροβανιέμι θα δούμε το σημείο του αρκτικού κύκλου, όπου κατά την παράδοση κατοικεί ο Άγιος Βασίλης. Στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για το πιο όμορφο, το πιο φιλόξενο, το πιο μαγικό χωριό του πλανήτη. Το Χωριό του Άη Βασίλη! Εκεί θα μας υποδεχτούν ο καλοκάγαθος Άγιος και τα αεικίνητα, σκανταλιάρικα ξωτικά-βοηθοί του. Μην παραλείψετε να στείλετε καρτούλες από το ταχυδρομείο του Άη Βασίλη, ενώ στον ελεύθερο χρόνο σας μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας από τα καταστήματα που βρίσκονται εκεί. Για όσους επιθυμούν προτείνουμε μια εξόρμηση στο "Santa Park", ένα φανταστικό θεματικό πάρκο για μικρά και μεγάλα παιδιά! Μια σειρά παιχνιδιών και δραστηριοτήτων σας περιμένουν, μην παραλείψετε να επισκεφτείτε το φούρνο-ζαχαροπλαστείο της κας Άη Βασίλη…θα απολαύσετε τα πιο γλυκά κουλουράκια του κόσμου! Αργά το απόγευμα αναχωρούμε για το ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

10η ΗΜΕΡΑ: ΡΟΒΑΝΙΕΜΙ - ΟΟΥΛΟΥ - ΕΛΣΙΝΚΙ

Σήμερα το πρωί θα αναχωρήσουμε για το αεροδρόμιο του Όουλου, απ΄ όπου θα πετάξουμε για την "κόρη της Βαλτικής", το Ελσίνκι. Άφιξη και ξενάγηση της πόλης, κατά τη διάρκεια της οποίας θα δούμε μεταξύ άλλων τον Καθεδρικό Ναό, την υπέροχη κεντρική πλατεία με το Πανεπιστήμιο και τη Βιβλιοθήκη, το Προεδρικό Μέγαρο, το Δημαρχείο, το Εθνικό Θέατρο, τον Σιδηροδρομικό Σταθμό, την "Εκκλησία των βράχων", μια μοναδική εκκλησία θαμμένη μέσα στον γρανίτη, το Ολυμπιακό Στάδιο, καθώς επίσης και το μνημείο προς τιμήν του Σιμπέλιους, του μεγάλου μουσουργού της Φιλανδίας. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

11η ΗΜΕΡΑ: ΕΛΣΙΝΚΙ - ΑΘΗΝΑ

Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για την Αθήνα μέσω ενδιάμεσου σταθμού. Άφιξη αυθημερόν.

 

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό
Το τελικό ενημερωτικό αποστέλλεται περίπου 3 – 5 ημέρες πριν από την εκάστοτε αναχώρηση

ΠΤΗΣΕΙΣ

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή

(Από Þ Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

LΗ 1755

20/06/2017

ΑΘΗΝΑ - ΜΟΝΑΧΟ   

06:05

07:35

LΗ 2452

20/06/2017

ΜΟΝΑΧΟ - ΟΣΛΟ

08:35

10:40

LH 851

30/06/2017

ΕΛΣΙΝΚΙ - ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ

18:05

19:35

LH 1284

30/06/2017

ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ - ΑΘΗΝΑ

20:40

00:25

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης με ενδιάμεσο σταθμό
 • Ξενοδοχεία 4*
 • Πρωινό καθημερινά
 • Όλες οι μεταφορές, οι μετακινήσεις και οι ξεναγήσεις, όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα
 • Τοπικός ξεναγός
 • Έμπειρος Έλληνας αρχηγός-συνοδός
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
 • Δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός-βιβλίο στα ελληνικά Versus Travel

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

Φόροι αεροδρομίων, επιβάρυνση καυσίμων, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά & επιπλέον πακέτο ασφάλειας, τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (Ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων, όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.ά.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων: 300 €

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ
Παρακαλούμε να αποστείλετε φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στο e-mail του ταξιδιωτικού συμβούλου (πωλητή), με τον οποίο έχετε συνομιλήσει
Χωρίς την άμεση αποστολή φωτοτυπίας του διαβατηρίου δεν θα μπορεί να περιληφθεί η ασφάλεια της προκαταβολής σας στην επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια που περιλαμβάνει το Versus στα προγράμματά του. Αν δεν έχετε e-mail, μπορείτε να προσκομίσετε μια φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στα γραφεία μας.
Κράτηση γίνεται μόνο με τα πλήρη στοιχεία σας (διεύθυνση με ταχυδρομικό κώδικα, τηλέφωνα, e-mail κλπ.). Αν θέλετε να συμπεριλάβετε και άλλα άτομα στην κράτησή σας, θα πρέπει να μας γνωρίσετε και τα δικά τους πλήρη στοιχεία.
Η κράτησή σας είναι έγκυρη και η κατοχύρωση των προσφορών γίνεται μόνο με κατάθεση της προκαταβολής.

 

ΔΩΡΕΑΝ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΟΔΗΓΟΙ VERSUS

Το Versus Travel, προσπαθώντας να καλύψει το κενό της Ελληνικής αγοράς σε ταξιδιωτικούς οδηγούς στην Ελληνική γλώσσα για τις χώρες που επισκέπτεται, εγκαινιάζει την έκδοση μιας σειράς ποιοτικών ταξιδιωτικών βιβλίων - οδηγών (προϊόν της μεγάλης μας ταξιδιωτικής εμπειρίας), που προσφέρονται δωρεάν στους ταξιδιώτες της κάθε εκδρομής.

 

ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Φροντίζουμε για την υγεία σας

Extra Παροχές Υγείας στην ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ

Δωρεάν 8 επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς και εκπτώσεις σε χειρουργικές και ιατρικές πράξεις στα εξωτερικά ιατρεία της Ευρωκλινικής Αθηνών.

Τηλεφωνική εξυπηρέτηση 24 ώρες το 24ωρο στο τηλέφωνο 1011.

Δωρεάν ένα παιδιατρικό check up και 8 δωρεάν επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς στην Ευρωκλινική Παίδων (αφορά σε παιδιά και εγγόνια των ταξιδιωτών μας)

 

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ:

• Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι έχετε διαβάσει το παρόν πρόγραμμα, το έχετε κατανοήσει και συμφωνείτε με τα αναγραφόμενα.
• Συμμετοχή επίσης στην εκδρομή σημαίνει ότι αναντίρρητα αποδέχεστε τους Όρους Συμμετοχής που αναγράφονται στην τελευταία σελίδα της μπροσούρας μας και στο site μας στο Internet. Αν θέλετε να διαβάσετε τους Όρους Συμμετοχής, παρακαλούμε ζητήστε να σας αποσταλούν.
• Συμμετοχή δηλώνετε επικοινωνώντας με το τμήμα πωλήσεων, δίνοντας αναλυτικά τα στοιχεία που σας ζητούνται και καταθέτοντας προκαταβολή 500 € κατ’ άτομο εντός της χρονικής προθεσμίας που θα σας δοθεί από το τμήμα πωλήσεων.
• Η πληρωμή της προκαταβολής γίνεται είτε με χρήση μετρητών ή στην περίπτωση χρήσης πιστωτικής κάρτας με εφάπαξ χρέωση.
• 12-18 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ. Εφόσον επιθυμείτε, μπορείτε να αποπληρώσετε το ταξίδι σας κάνοντας χρήση πιστωτικής κάρτας και συμμετέχοντας σε πρόγραμμα άτοκων δόσεων (έως και 18). Σας συστήνουμε, προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, να ενημερωθείτε έγκαιρα είτε από το τμήμα πωλήσεων, είτε από το λογιστήριο για τις πιστωτικές κάρτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα άτοκων δόσεων. 
• Το διαβατήριό σας θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 6μηνη ισχύ.
• Βεβαιωθείτε πως το διαβατήριό σας έχει κενές σελίδες, ισάριθμες με τον αριθμό των χωρών που θα επισκεφθείτε.
• Το γραφείο μας δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε πρόβλημα λόγω μη ανανέωσης του διαβατηρίου σας.
• Οι ταξιδιώτες μη Ελληνικής υπηκοότητας οφείλουν να επικοινωνούν κατ’ ιδίαν με την πρεσβεία της χώρας στην οποία επιθυμούν να ταξιδέψουν για να πληροφορηθούν τα όποια διαδικαστικά για την έκδοση βίζας, εφόσον αυτή απαιτείται. Το Versus Travel δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν πρόβλημα που ενδεχομένως παρουσιαστεί σε κάποιο αεροδρόμιο.

Έως 18 άτοκες μηνιαίες δόσεις

* Αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη

H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.

Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετέ το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα.

 Απαιτούνται 2 διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.

 

**Αναχωρήσεις από  Λάρνακα

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνονται οι πτήσεις Λάρνακα – Αθήνα - Λάρνακα με AEGEAN &

2 διανυκτέρευση στην Αθήνα στο κεντρικό ξενοδοχείο Τιτάνια 4* με πρωινό και ιδιωτικές μεταφορές.

Σας δίδετε η επιλογή άλλων ξενοδοχείων στην Αθήνα με ή χωρίς επιβάρυνση.

Επίσης, παρέχεται η δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων.

 

Γιατί να επιλέξετε το Versus Travel 

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα ένα πρόγραμμα για να δούμε και να απολαύσουμε το Βόρειο τμήμα της Σκανδιναβικής Χερσονήσου και τον Ήλιο του Μεσονυκτίου!

Ένα πρόγραμμα με διαδρομές και ξεναγήσεις "χωρίς εκπτώσεις"!

Το ταξίδι μας περιλαμβάνει:

 • Διανυκτέρευση και ξενάγηση στο Όσλο 
 • Διανυκτέρευση και περιηγήσεις στα πανέμορφα νησιά Λοφότεν   
 • Επίσκεψη στις βραχογραφίες στην Άλτα
 • Επίσκεψη στο Χάμερφεστ, τη βορειότερη πόλη της Ευρωπαϊκής ηπείρου
 • Το Βόρειο Ακρωτήριο, το βορειότερο σημείο της ηπειρωτικής Ευρώπης
 • Την πρωτεύουσα της Φιλανδικής Λαπωνίας, το Ροβανιέμι
 • Διανυκτέρευση και ξενάγηση στο Ελσίνκι
 • Πολύ καλά ξενοδοχεία 4* & 4* sup., προσεκτικά επιλεγμένα 
 • Ιδανικές πτήσεις για Όσλο και από Ελσίνκι, αποφεύγοντας τα πισωγυρίσματα στη Σκανδιναβία
 • Για να κάνουμε τα ταξίδι μας ακόμα πιο άνετο και ευχάριστο, μεταβαίνουμε αεροπορικώς από το Όσλο στο Μπόντο και από το Ροβανιέμι στο Ελσίνκι. Έτσι, αποφεύγουμε τις πολύωρες διαδρομές με πούλμαν και κινούμαστε οδικά μόνο στο τμήμα που μας ενδιαφέρει
 

Το ταξίδι γίνεται στην ιδανικότερη εποχή: σε όλες τις πόλεις που διανυκτερεύουμε το φαινόμενο του Ήλιου του Μεσονυκτίου είναι ορατό, όπως θα δείτε παρακάτω : 
 

Μπόντο (Bodø)

04 Ιουνίου - 08 Ιουλίου

Νησιά Λοφότεν

28 Μαΐου - 14 Ιουλίου

Τρόσμο (Tromsø)

20 Μαΐου - 22 Ιουλίου

Χάμμερφεστ (Hammerfest)

16 Μαΐου - 27 Ιουλίου

Βόρειο Ακρωτήριο

14 Μαΐου - 29 Ιουλίου

 


Προσφέρεται δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός-βιβλίο στα ελληνικά Versus Travel
Συγκρίνετε και μη συμβιβάζεστε με τίποτα λιγότερο!

 

 

Highlights

 • Εξερευνήστε τα γραφικά νησιά Λοφότεν
 • Επισκεφθείτε το Τρόμσο, το "Παρίσι του Βορά"
 • Θαυμάστε τις βραχογραφίες στην Άλτα
 • Απολαύστε τον Ήλιο του Μεσονυκτίου στο Βόρειο Ακρωτήριο, το βορειότερο σημείο της ηπειρωτικής Ευρώπης
 • Αναζητήστε το χωριό του Άη Βασίλη στην πρωτεύουσα της Φιλανδικής Λαπωνίας, το Ροβανιέμι

Παρόμοιοι Προορισμοί

Μόνο στο Versus Travel

 • Διαδρομές και ξεναγήσεις "χωρίς εκπτώσεις"!!!
 • Διανυκτερεύσεις και περιηγήσεις στα πανέμορφα Λοφότεν 
 • Επισκέψεις στις βραχογραφίες στην Άλτα, το Χάμερφεστ και στο βορειότερο σημείο της ηπειρωτικής Ευρώπης, το Βόρειο Ακρωτήριο

Χάρτης Ταξιδιού O Ήλιος του Μεσονυκτίου & τα Νησιά Λοφότεν - Ιούνιος 2017

Πληροφορίες για τις Χώρες Countries Info