Ντουμπάι – Άμπου Ντάμπι | Χριστούγεννα 2019 - Πρωτοχρονιά 2020

Διάρκεια: 8 ΗΜΕΡΕΣ

τιμή από 929€

Travel Identity

Ένα πλούσιο ταξίδι κατά τη διάρκεια του οποίου θα έχουμε μια ολοκληρωμένη γνωριμία με την «Πόλη του Χρυσού», το Ντουμπάι, αλλά και με το Άμπου Ντάμπι, του μεγαλύτερου από τα επτά εμιράτα και πρωτεύουσα της Ομοσπονδίας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, όπου επίσης θα έχουμε διαμονή. Το Versus Τravel πραγματοποιεί το ταξίδι αυτό και τις ξεχωριστές ημέρες των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς με τη δυνατότητα πραγματοποίησης σαφάρι με 4X4 στην Αραβική Έρημο αλλά και βεδουίνικης βραδιάς με παραδοσιακές αραβικές λιχουδιές και χορό της κοιλιάς. Μια κοσμοπολίτικη πρόταση με τη σφραγίδα του Versus!

 

Το ταξίδι σε λίγες γραμμές

Ένα υπέροχο ταξίδι στο Ντουμπάι, που συμπυκνώνει κάποια από τα σημαντικότερα στοιχεία του πολιτισμού και της τεράστιας υποδομής ενός πραγματικά εντυπωσιακού προορισμού που αποτελεί παγκόσμια μητρόπολη και σπουδαίο τουριστικό κέντρο. Ξεκινάμε με μια εκτενή ξενάγηση στην πόλη του Ντουμπάι και της παραλιακής Τζουμέιρα, όπου συνειδητοποιούμε πως έχουμε μπροστά μας μια σύγχρονη πόλη και ένα σπουδαίο επιχειρηματικό κέντρο της Μέσης Ανατολής, ενώ τον επισκέπτη συναρπάζει η κατασκευή σπουδαίων έργων και εντυπωσιακών υπερσύγχρονων κτιρίων. Συνεχίζουμε με ένα σαφάρι με 4Χ4 στην έρημο με τους χρυσούς αμμόλοφους και απολαμβάνουμε στο Desert Camp μια βραδιά αναβίωσης του τρόπου ζωής των Βεδουίνων. Ολοκληρώνουμε με εκδρομή στο «Μανχάταν της Μέσης Ανατολής», το Άμπου Ντάμπι, σύγχρονη και κοσμοπολίτικη πόλη, συνώνυμη του πετρελαϊκού πλούτου και της χλιδής, με ενδιαφέροντα θρησκευτικά και πολιτιστικά αξιοθέατα τα οποία και θα επισκεφτούμε.

 

Μόνο Στο Versus

Η διαφορετικότητα του Versus

Ένα διαφορετικό, εντελώς ξεχωριστό πρόγραμμα για τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, που μας αποκαλύπτει μία άλλη, λιγότερη γνωστή πλευρά του Ντουμπάι.

 • Μόνο στο Versus Έλληνας αρχηγός και όχι τοπικός ελληνόφωνος για περικοπή κόστους.
 • Δύο πλήρεις ξεναγήσεις στο Ντουμπάι
 • Διαμονή στο MEDIA ROTANA 5* (Ντουμπάι) και στο PARK ROTANA 5* (Άμπου Ντάμπι).
 • Σαφάρι στην Αραβική Έρημο με jeep 4X4.
 • Βεδουίνικη βραδιά στην έρημο, με παραδοσιακές αραβικές λιχουδιές και χορό της κοιλιάς.
 • Με επίσκεψη στο Μουσείο του Λούβρου στο Άμπου Ντάμπι.
 • Πλήρεις ξεναγήσεις της πόλης του Ντουμπάι, στο παραδοσιακό και μοντέρνο Ντουμπάι, και της παραλιακής περιοχής Τζουμέιρα με το τεχνητό νησί Palm Jumeirah.
 • Με διαμονή στο Άμπου Ντάμπι για να το απολαύσουμε όπως πρέπει.
 • Εκδρομή στο Άμπου Ντάμπι με γεύμα.

Όλα μέσα στην τιμή!

 

1η μέρα: ΑΘΗΝΑ – ΝΤΟΥΜΠΑΪ

Αναχώρηση με ενδιάμεσο σταθμό για Ντουμπάι.

2η μέρα: ΝΤΟΥΜΠΑΪ – DESERT SAFARI

Άφιξη / μεταφορά στο ξενοδοχείο / τακτοποίηση και ξεκούραση. Το μεσημέρι  περίπου 15.30 θα μας παραλάβουν από το ξενοδοχείο οι οδηγοί – ξεναγοί μας για το σαφάρι. Μετά από περίπου 1 ώρα διαδρομή θα φτάσουμε στο σημείο όπου θα ξεκινήσει το σαφάρι. Δενόμαστε και ξεκινάμε να διασχίσουμε την έρημο που άλλοτε διέσχιζαν τα καραβάνια. Θα κινηθούμε με τα jeep πάνω στους αμμόλοφους ενώ θα κάνουμε και στάσεις για φωτογραφίες στους αμμόλοφους και στο ηλιοβασίλεμα. Η διαδρομή μας θα καταλήξει στις τέντες των Βεδουίνων όπου θα έχουμε το δείπνο μας. Εκεί θα έχουμε και την ευκαιρία να κάνουμε βόλτα με καμήλες, χέννα τατουάζ, ναργιλέ και βέβαια να απολαύσουμε χορό της κοιλιάς και το χορό του δερβίση. Και όλα αυτά κάτω από τα αστέρια της ερήμου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας γεμάτοι νέες εμπειρίες.

 

3η μέρα: ΝΤΟΥΜΠΑΪ – ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΣΤΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΝΤΟΥΜΠΑΪ (ΝΤΕΪΡΑ – ΜΠΑΡ ΝΤΟΥΜΠΑΪ – ΖΑΜΠΙΛ)

Μετά το πρωινό ξεκινάμε την πρώτη μας ξενάγηση για να δούμε την παλιά πόλη του Ντουμπάι και να καταλάβουμε το πως ξεκίνησαν όλα. Πρώτη μας επίσκεψη η περιοχή του Μπαρ Ντουμπάι και το κομμάτι της Μπαστάκια όπου βρίσκονται τα πρώτα “χτιστά” σπίτια του Ντουμπάι. Μια γραφική περιοχή με στενά δρομάκια την οποία θα διασχίσουμε πεζοί ( αν το επιτρέπει ο καιρός λόγω υψηλών θερμοκρασιών κάποιους μήνες του χρόνου) για να καταλήξουμε στο μουσείο του Ντουμπάι που στεγάζετε στο πιο παλιό κτίριο της πόλης, το Φρούριο Αλ Φαχίντι. Στο μουσείο θα δούμε πως ζούσαν οι ντόπιοι πριν την ανακάλυψη του πετρελαίου από βίντεο που θα παρακολουθήσουμε αλλά και από αναπαραστάσεις της καθημερινότητάς τους στο παρελθόν και έτσι θα έχουμε μια πληρέστερη εικόνα της πόλης και της εξέλιξής της.  Εν συνεχεία θα φτάσουμε στο Creek, το κανάλι του Ντουμπάι όπου και θα επιβιβαστούμε στα Abra, τα πλωτά τους ταξί για να το διασχίσουμε και να φτάσουμε στην περιοχή της Ντέιρα. Εκεί βρίσκονται οι αγορές Χρυσού και Μπαχαρικών. Θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για να κάνετε τις αγορές σας σε μπαχαρικά, σουβενίρ και γιατί όχι σε χρυσό και μην ξεχάσετε το παζάρι στις τιμές. Σας προτείνουμε να δοκιμάσετε και ένα φυσικό χυμό από εξωτικά φρούτα όπως μάνγκο και αβοκάντο. Μετά τις αγορές θα έχουμε ένα πλούσιο γεύμα. Η ξενάγησή μας θα συνεχίσει με την περιοχή Ζαμπίλ όπου θα δούμε κάποια από τα παλάτια των Σεΐχηδων και θα σταματήσουμε για φωτογραφίες μπροστά από το παλάτι του σημερινού Σεΐχη του Ντουμπάι, Μοχάμεντ Μπιν Ράσιντ Αλ Μακτούμ. Αν είμαστε τυχεροί θα δούμε και παγώνια να κάνουν βόλτα στην είσοδο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Το απόγευμα είναι ελεύθερο. Διανυκτέρευση.

4η μέρα: ΝΤΟΥΜΠΑΪ - ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΜΟΝΤΕΡΝΟΥ ΝΤΟΥΜΠΑΪ (ΤΖΟΥΜΕΙΡΑ – ΝΤΟΥΜΠΑΪ ΜΑΡΙΝΑ – ΝΗΣΙ ΦΟΙΝΙΚΑ – ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΣΕΙΧ ΖΑΪΝΤ – ΜΠΟΥΡΤΖ ΧΑΛΙΦΑ)

Έχοντας δει το πως ξεκίνησαν όλα, στη σημερινή μας περιήγηση θα δούμε τι έχουν καταφέρει να φτιάξουν μέσα σε λιγότερο από 50 χρόνια. Μετά το πρωινό μας ξεκινάμε για το κέντρο της πόλης ή αλλιώς Downtown. Θα κινηθούμε κατά μήκος του δρόμου Σεΐχη Ζάιντ, του ενός από τους μεγαλύτερους και πιο κεντρικούς δρόμους όπου θα δούμε πανοραμικά τους δίδυμους πύργους του Ντουμπάι, την επέκταση του καναλιού Creek, το ψηλότερο ξενοδοχείο στον κόσμο και την κατασκευή του εναέριου μετρό τους. Μέσα από αυτή την διαδρομή θα καταλήξουμε στα πόδια του ψηλότερου πύργου στον κόσμο του Burj Khalifa (Μπουρτζ Χαλίφα) όπου θα κάνουμε στάση για φωτογραφίες. Θα περιηγηθούμε στην περιοχή Downtown και στο Boulevard Street με τα υπέροχα μαγαζιά και θα συνεχίσουμε για την παραλιακή περιοχή της Τζουμέιρα. Εκεί θα κάνουμε στάση για φωτογραφίες στο ξενοδοχείο κατάρτι Burj Al Arab (Μπουρτζ Αλ Αράμπ). Θα συνεχίσουμε με στάση για φωτογραφίες σε ένα υπέροχο συγκρότημα με κάποια από τα πιο ακριβά ξενοδοχεία της πόλης και θα επισκεφτούμε το κέντρο Ισλαμικής Τέχνης. Η ξενάγηση μας συνεχίζετε με το τεχνητό νησί του φοίνικα Palm Jumeirah. Εκεί θα πάρουμε το εναέριο τρενάκι (monorail) για να δούμε το νησί από ψηλά, τα φύλλα με τις βίλες όλων των επωνύμων, το πάρκο Aquaventure και έτσι θα έχουμε μια καλύτερη εικόνα του πως είναι το νησί σαν κατασκευή. Θα βγάλουμε φωτογραφίες μπροστά από το ξενοδοχείο Ατλάντις και μετά αναχώρηση  για την περιοχή Ντουμπάι Μαρίνα. Στάση για φωτογραφίες μπροστά από τον ψηλότερο στριφτό πύργο στον κόσμο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Το απόγευμα είναι ελεύθερο και θα σας προτείναμε μια κρουαζιέρα με δείπνο ή να επισκεφτείτε ένα από τα πολλά εμπορικά της πόλης όπως το Dubai Mall (Ντουμπάι Μολ) ή το Emirates Mall (Έμιρεϊτς Μολ). Διανυκτέρευση.

 

5η μέρα: ΝΤΟΥΜΠΑΪ – Ελεύθερη μέρα

Ελεύθερη ημέρα στο Ντουμπάι, μία ευκαιρία να χαλαρώσετε και να κάνετε χαλαρές βόλτες με τον αρχηγό μας. Διανυκτέρευση.

 

6η μέρα: ΝΤΟΥΜΠΑΪ – ΑΜΠΟΥ ΝΤΑΜΠΙ - ΓΕΥΜΑ

Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε για την πρωτεύουσα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, το Άμπου Ντάμπι ή όπως το λένε οι ντόπιοι το πράσινο Εμιράτο. Μετά από μια απόσταση 190 χλμ (περίπου 2 ώρες) και πριν φτάσουμε στο κέντρο της πόλης θα επισκεφτούμε το μεγαλοπρεπές Τζαμί του Σεΐχη Ζάιντ όπου θα ξεναγηθούμε και θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για φωτογραφίες. Θεωρείτε το πιο όμορφο Τζαμί στον Μουσουλμανικό κόσμο. Αφήνουμε πίσω μας το Τζαμί, διασχίζουμε την περιοχή με τα 17 παλάτια των γιων του Σεΐχη Ζάιντ, το προεδρικό παλάτι και φτάνουμε σε ένα από τα πιο όμορφα ξενοδοχεία στον κόσμο, το Emirates Palace. Ένα ξενοδοχείο όνειρο με μάρμαρο, αλάβαστρο, γρανίτη και χρυσό σε όλους τους χώρους. Εκτός από χρόνο για φωτογραφίες μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ σας. Το πρόγραμμά μας συνεχίζει με το πολιτιστικό χωριό του Άμπου Ντάμπι. Ένας χώρος που μας ταξιδεύει στο παρελθόν της πόλης. Τελειώνοντας την ξενάγησή μας γεύμα και στην συνέχεια μεταφορά στο ξενοδοχείο μας για διανυκτέρευση 

7η μέρα: ΑΜΠΟΥ ΝΤΑΜΠΙ (2η ξενάγηση)

Η σημερινή μας ξενάγηση συνεχίζει μέσα από τον πανέμορφο παραλιακό δρόμο της πόλης για να φτάσουμε στο μουσείο του Λούβρου του Άμπου Ντάμπι όπου και θα επισκεφτούμε. Εκεί σας δίνετε ο χρόνος να θαυμάσετε το καταπληκτικό από αρχιτεκτονικής άποψης μουσείο και τα δεκάδες εκθέματα διαφόρων πολιτισμών που εκτίθενται μέσα.  Η περιήγησή μας στην πρωτεύουσα θα ολοκληρωθεί με την επίσκεψη στο Yas Island το νησί όπου φιλοξενεί την πίστα της Φόρμουλα Ένα. Θα κάνουμε μια στάση για φωτογραφίες και μετά θα μπούμε στην είσοδο του  Ferrari World για φωτογραφίες και για τους λάτρεις αγορές αναμνηστικών από την μεγαλύτερη boutique Ferrari στον κόσμο ( δεν περιλαμβάνετε η είσοδος στα παιχνίδια του πάρκου). Υπόλοιπη μέρα στην διάθεσή σας. Διανυκτέρευση.

 

8η μέρα: ΑΜΠΟΥ ΝΤΑΜΠΙ – ΝΤΟΥΜΠΑΪ – ΑΘΗΝΑ

Αναχώρηση για το Ντουμπάι για την πτήση της επιστροφής μας με ενδιάμεσο σταθμό και άφιξη αυθημερόν στην Αθήνα.

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από
Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

WY 194

22/12/2019

ΑΘΗΝΑ – ΜΑΣΚΑΤ

23:20

06:30 +1

WY 605

23/12/2019

ΜΑΣΚΑΤ – ΝΤΟΥΜΠΑΪ

10:35

11:45

WY 606

29/12/2019

ΝΤΟΥΜΠΑΪ – ΜΑΣΚΑΤ

12:35

13:45

WY 193

29/12/2019

ΜΑΣΚΑΤ – ΑΘΗΝΑ

14:45

19:00

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από
Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

WY 194

29/12/2019

ΑΘΗΝΑ – ΜΑΣΚΑΤ

23:20

06:30 +1

WY 605

30/12/2019

ΜΑΣΚΑΤ – ΝΤΟΥΜΠΑΪ

10:35

11:45

WY 606

05/01/2020

ΝΤΟΥΜΠΑΪ – ΜΑΣΚΑΤ

12:35

13:45

WY 193

05/01/2020

ΜΑΣΚΑΤ – ΑΘΗΝΑ

14:45

19:00

 

Περιλαμβάνονται

 • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης.
 • Ξενοδοχεία 5* (MEDIA ROTANA 5*, PARK ROTANA 5*) με πρωινό καθημερινά.
 • 1 γεύμα μετά το τέλος της ξενάγησης του Ντουμπάι
 • 1 γεύμα μετά το τέλος της ξενάγησης του Άμπου Ντάμπι
 • 1 δείπνο Bbq στην έρημο με χορευτικό σόου (στο σαφάρι)
 • Περιηγήσεις, ξεναγήσεις με Έλληνα αρχηγό και όχι τοπικό ελληνόφωνο.
 • Έλληνας αρχηγός-συνοδός
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
 • Δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός-βιβλίο στα ελληνικά Versus Travel

Αναχωρήσεις από Κύπρο   

 • Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνονται οι φόροι, ο επίναυλος καυσίμων, τα φιλοδωρήματα, τα αχθοφορικά (όπου είναι δυνατόν), και η ειδική κυπριακή επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια χωρίς επιβάρυνση (ζητήστε μας τι περιλαμβάνει) εκτός από εισόδους σε μουσεία και αξιοθέατα καθώς και έξοδα προσωπικής φύσεως, ποτά αναψυκτικά κλπ.

 

Δεν περιλαμβάνονται
(δεν ισχύει για τις αναχωρήσεις από την Κύπρο)

 • Φόροι αεροδρομίων, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά & επιπλέον πακέτο ασφάλειας, τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.ά.).
 • Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων. 375 €

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ

ΝΕΟΣ ΦΟΡΟΣ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΩΝ ΣΤΟ ΝΤΟΥΜΠΑΪ

ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΝΤΟΥΜΠΑΪ ΑΠΟ 1ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014, ΚΑΘΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΤΟ ΝΤΟΥΜΠΑΪ ΘΑ ΧΡΕΩΝΕΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΦΟΡΟ ΑΝΑ ΔΩΜΑΤΙΟ & ΑΝΑ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΤΑΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟ CHECK ΟUT.

Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΦΟΡΟΣ ΧΡΕΩΝΕΤΑΙ ΑΝΑ ΔΩΜΑΤΙΟ & ΑΝΑ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ, ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ.

ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ.

ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΑΣ ΣΤΟ ΝΤΟΥΜΠΑΪ  Η ΧΡΕΩΣΗ ΕΙΝΑΙ 15 DIRHAM ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΑΝΑ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ.

ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΟ ΛΟΙΠΟΝ, Η ΧΡΕΩΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ:

15  DIRHAM  Χ 4 ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΙΣ = 45 DIRHAM TO  ΔΩΜΑΤΙΟ*

*15 DIRHAMS ΙΣΟΥΝΤΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΕ 3,6 €

  45 DIRHAM = 11,00 €

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για την είσοδό σας στο μεγάλο τζαμί στο ’μπου Ντάμπι είναι απαραίτητη ειδική ενδυμασία για τις γυναίκες: φούστα μακριά μέχρι τον αστράγαλο ή παντελόνι φαρδύ που να μη διαγράφεται το σώμα, μαντήλα για το κεφάλι και μακρυμάνικο πουκάμισο ή μπλούζα (όχι ντεκολτέ).

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ
Παρακαλούμε να αποστείλετε φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στο e-mail του ταξιδιωτικού συμβούλου (πωλητή), με τον οποίο έχετε συνομιλήσει
Χωρίς την άμεση αποστολή φωτοτυπίας του διαβατηρίου δεν θα μπορεί να περιληφθεί η ασφάλεια της προκαταβολής σας στην επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια που περιλαμβάνει το Versus στα προγράμματά του. Αν δεν έχετε e-mail, μπορείτε να προσκομίσετε μια φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στα γραφεία μας.
Κράτηση γίνεται μόνο με τα πλήρη στοιχεία σας (διεύθυνση με ταχυδρομικό κώδικα, τηλέφωνα, e-mail κλπ.). Αν θέλετε να συμπεριλάβετε και άλλα άτομα στην κράτησή σας, θα πρέπει να μας γνωρίσετε και τα δικά τους πλήρη στοιχεία.
Η κράτησή σας είναι έγκυρη και η κατοχύρωση των προσφορών γίνεται μόνο με κατάθεση της προκαταβολής. 

ΔΩΡΕΑΝ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΟΔΗΓΟΙ VERSUS

Το Versus Travel, προσπαθώντας να καλύψει το κενό της Ελληνικής αγοράς σε ταξιδιωτικούς οδηγούς στην Ελληνική γλώσσα για τις χώρες που επισκέπτεται, εγκαινιάζει την έκδοση μιας σειράς ποιοτικών ταξιδιωτικών βιβλίων – οδηγών (προϊόν της μεγάλης μας ταξιδιωτικής εμπειρίας), που προσφέρονται δωρεάν στους ταξιδιώτες της κάθε εκδρομής.

 

ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ταξιδιωτική Ασφάλεια

Extra Παροχές Υγείας στην ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ

• Δωρεάν 8 επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς και εκπτώσεις σε χειρουργικές και ιατρικές πράξεις στα εξωτερικά ιατρεία της Ευρωκλινικής Αθηνών.
• Τηλεφωνική εξυπηρέτηση 24 ώρες το 24ωρο στο τηλέφωνο 1011.
• Δωρεάν ένα παιδιατρικό check up και 8 δωρεάν επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς στην Ευρωκλινική Παίδων (αφορά σε παιδιά και εγγόνια των ταξιδιωτών μας)


ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ:

• Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι έχετε διαβάσει το παρόν πρόγραμμα, το έχετε κατανοήσει και συμφωνείτε με τα αναγραφόμενα.
• Συμμετοχή επίσης στην εκδρομή σημαίνει ότι αναντίρρητα αποδέχεστε τους Όρους Συμμετοχής που αναγράφονται στην τελευταία σελίδα της μπροσούρας μας και στο site μας στο Internet. Αν θέλετε να διαβάσετε τους Όρους Συμμετοχής, παρακαλούμε ζητήστε να σας αποσταλούν.
• Συμμετοχή δηλώνετε επικοινωνώντας με το τμήμα πωλήσεων, δίνοντας αναλυτικά τα στοιχεία που σας ζητούνται και καταθέτοντας προκαταβολή 500 € κατ’ άτομο εντός της χρονικής προθεσμίας που θα σας δοθεί από το τμήμα πωλήσεων.
• Η πληρωμή της προκαταβολής γίνεται είτε με χρήση μετρητών ή στην περίπτωση χρήσης πιστωτικής κάρτας με εφάπαξ χρέωση.
•  Το διαβατήριό σας θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 6μηνη ισχύ.
• Βεβαιωθείτε πως το διαβατήριό σας έχει κενές σελίδες, ισάριθμες με τον αριθμό των χωρών που θα επισκεφθείτε.
• Το γραφείο μας δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε πρόβλημα λόγω μη ανανέωσης του διαβατηρίου σας.
• Οι ταξιδιώτες μη Ελληνικής υπηκοότητας ή οι κάτοχοι μη Ελληνικών διαβατηρίων οφείλουν να επικοινωνούν κατ’ ιδίαν με την πρεσβεία της χώρας στην οποία επιθυμούν να ταξιδέψουν, για να πληροφορηθούν τα όποια διαδικαστικά για την έκδοση βίζας, εφόσον αυτή απαιτείται. Το Versus Travel δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν πρόβλημα που ενδεχομένως παρουσιαστεί σε κάποιο αεροδρόμιο.
• Σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και στην Τουρκία, μπορείτε να ταξιδέψετε με αστυνομική ταυτότητα νέου τύπου. Διευκρινίζουμε ότι αυτό γίνεται μόνο με πολιτική ταυτότητα και όχι με υπηρεσιακή. Ενημερωθείτε σχετικά από το τμήμα πωλήσεων του γραφείου μας.

Έως 12 άτοκες μηνιαίες δόσεις

* Αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη

Όλες οι τιμές για αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη περιλαμβάνουν το αεροπορικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη – Αθήνα – Θεσσαλονίκη στο οποίο οφείλεται και η διαφορά στην τιμή.
Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετε το κόστος αυτό
μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα.

Δεν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.

**Αναχωρήσεις από  Λάρνακα

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και η αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας. Σύμφωνα με τις πτήσεις  αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα και θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “StopoverAthens" από 50 € το άτομο με μεταφορές.

 

Η διαφορετικότητα του Versus

Ένα διαφορετικό, εντελώς ξεχωριστό πρόγραμμα για τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, που μας αποκαλύπτει μία άλλη, λιγότερη γνωστή πλευρά του Ντουμπάι.

 • Μόνο στο Versus Έλληνας αρχηγός και όχι τοπικός ελληνόφωνος για περικοπή κόστους.
 • Δύο πλήρεις ξεναγήσεις στο Ντουμπάι
 • Διαμονή στο MEDIA ROTANA 5* (Ντουμπάι) και στο PARK ROTANA 5* (Άμπου Ντάμπι).
 • Σαφάρι στην Αραβική Έρημο με jeep 4X4.
 • Βεδουίνικη βραδιά στην έρημο, με παραδοσιακές αραβικές λιχουδιές και χορό της κοιλιάς.
 • Με επίσκεψη στο Μουσείο του Λούβρου στο Άμπου Ντάμπι.
 • Πλήρεις ξεναγήσεις της πόλης του Ντουμπάι, στο παραδοσιακό και μοντέρνο Ντουμπάι, και της παραλιακής περιοχής Τζουμέιρα με το τεχνητό νησί Palm Jumeirah.
 • Με διαμονή στο Άμπου Ντάμπι για να το απολαύσουμε όπως πρέπει.
 • Εκδρομή στο Άμπου Ντάμπι με γεύμα.

Όλα μέσα στην τιμή!

 

Highlights

 • Επισκεφτείτε εξαιρετικά κτίρια στην «Πόλη του Χρυσού», το μαγευτικό και χλιδάτο Ντουμπάι, αλλά και την παραλιακή περιοχή Τζουμέιρα.
 • Εκδράμετε στην πρωτεύουσα της Ομοσπονδίας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, το «Μανχάταν της Μέσης Ανατολής», το Άμπου Ντάμπι.
 • Γνωρίστε τον τρόπο ζωής και τις παραδόσεις των Βεδουίνων και των άλλων φυλών της ερήμου στο Desert Camp.
 • Βιώστε μια βεδουίνικη βραδιά στην έρημο με παραδοσιακές αραβικές λιχουδιές και χορό της κοιλιάς.
 • Η διαμονή στο Άμπου Ντάμπι για να το απολαύσουμε όπως πρέπει.

Σχόλια Πελατών

Παρόμοιοι Προορισμοί

Μόνο στο Versus Travel

 • Μόνο στο Versus Έλληνας αρχηγός και όχι τοπικός ελληνόφωνος για περικοπή κόστους.
 • Διαμονή στο MEDIA ROTANA 5*.
 • Με επίσκεψη στο Μουσείο του Λούβρου στο ’μπου Ντάμπι.

 

Χάρτης Ταξιδιού Ντουμπάι – Άμπου Ντάμπι | Χριστούγεννα 2019 - Πρωτοχρονιά 2020

Πληροφορίες για τις Χώρες Countries Info