fb

Νέα Ζηλανδία, στη γη των Μαορί | Μάρτιος - Οκτώβριος 2021

Διάρκεια: 16 ΗΜΕΡΕΣ

τιμή από 4990€

Ταυτότητα ταξιδιού

Οι μύθοι των αυτόχθονων Μαορί γύρω από τη δημιουργία του κόσμου μάς μιλούν για θρυλικά τοτεμικά πλάσματα που περιπλανιούνταν την εποχή των ονείρων σε ολόκληρη την ήπειρο και ονόμαζαν με το τραγούδι τους καθετί που συναντούσαν στο διάβα τους: πουλιά, ζώα, φυτά, βράχια, ποτάμια. Έτσι, τραγουδώντας, δημιούργησαν τον κόσμο. Οι αυτόχθονες βάδιζαν ανάλαφρα στη γη τους για αιώνες, μια και αυτή τους ζούσε και αυτή τους έπαιρνε όταν πέθαιναν.

Ο ερχομός των Ευρωπαίων γκρέμισε αυτούς τους μύθους, αλλά άνοιξε ένα παράθυρο στον μεγάλο κόσμο, που μέχρι τότε ήταν άγνωστος για τα απομονωμένα νησιά της Νέας Ζηλανδίας.
Αρχικά οι γενναίοι θαλασσοπόροι εξερευνητές και αργότερα το υπερπόντιο εμπόριο άλλαξαν τον πληθυσμό τους και έκαναν τον Νότιο Ειρηνικό κομμάτι του αγγλοσαξονικού κόσμου.
Τα νησιά αυτά, που συνοψίζουν τη φυσική ιστορία και τα θαύματα του πλανήτη μας, έγιναν προσιτά σε όλο τον υπόλοιπο πλανήτη. ’γρια φύση με εκπληκτική βιοποικιλότητα, αρχέγονα τοπία, παρθένοι υγρότοποι, σμαραγδένιες θάλασσες, κρυστάλλινες λίμνες, υποβρύχιοι παράδεισοι, παγωμένες έρημοι, πανάρχαια δάση βροχής και ιερές τοποθεσίες αυτόχθονων φυλών συνθέτουν ένα απίστευτο καλειδοσκόπιο εικόνων, μορφών και χρωμάτων. Εκεί που τα kiwis δεν είναι φρούτα και τα jaffacakes δεν είναι γλυκίσματα…

Μόνο Στο Versus

ΔΩΡΕΑΝ
Αποκλειστική ταξιδιωτική ασφάλεια του Versus Τravel με καλύψεις για τον κορωνοϊό πριν και μετά το ταξίδι αλλά και για καραντίνα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Νοιώστε απόλυτα προστατευμένοι, όπως σας έχουμε συνηθίσει.

 

Πλούσιο πρόγραμμα με γεμάτες ημέρες που «χτενίζει» τη Ν. Ζηλανδία από άκρη σε άκρη.

  • Επίσκεψη στο Πάρκο Γουακαρέγουα με τα γεωθερμικά πεδία.
  • Επίσκεψη στο τεράστιο ενυδρείο Kelly Tarlton’s, στο Όκλαντ.
  • Επίσκεψη σε χωριό των Μαορί, όπου θα λάβουμε μέρος σε παράσταση χορού και τραγουδιού ανάμεσα σε μεγάλες φωτιές και θα απολαύσουμε τοπικό δείπνο μαγειρεμένο σε καυτές πέτρες.
  • Επίσκεψη στο σπήλαιο Γουαϊτόμο που λαμπυρίζει!
  • Κρουαζιέρα με καταμαράν στο φιόρδ Πιοπιοτάχι.
  • Κρουαζιέρα στο Ντάουτφουλ Σάουντ.
  • Περπάτημα στο Εθνικό Πάρκο του όρους Κουκ με συνοδεία ντόπιων οδηγών μέσα από καταπληκτικά τοπία.
  • Επίσκεψη στο International Antarctic Centre.

 

Εμπειρίες από το ταξίδι

1η, 2η & 3η ημέρα: Αθήνα/Θεσσαλονίκη/Λάρνακα - Όκλαντ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο, γνωριμία με την ταξιδιωτική ομάδα και πτήση για την παλιά πρωτεύουσα της Ν. Ζηλανδίας, μέσω Εμιράτων. Λόγω βραδινής αναχώρησης, μακροσκελών πτήσεων και διαφοράς 11 ωρών από την Αθήνα, η άφιξη στον προορισμό μας θα γίνει την τρίτη ημέρα.

Το Όκλαντ είναι η πολιτιστική και πνευματική πρωτεύουσα της χώρας και το πιο σημαντικό εμπορικό και βιομηχανικό της κέντρο. Μια πόλη ζωντανή και πολύχρωμη, χτισμένη σε μια εξαιρετικά ασυνήθιστη γεωγραφική θέση, ανάμεσα σε δύο λιμάνια, το Βαϊτεμάτα και το Μανουκάου. Άφιξη, τακτοποίηση στο κεντρικότατο ξενοδοχείο μας και χρόνος ελεύθερος για ξεκούραση ή για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη.

 

4η ημέρα: Όκλαντ (Ξενάγηση, ενυδρείο)

Στην πρωινή μας ξενάγηση θα δούμε τις συνοικίες με τα παλιά αποικιακά κτίρια του 19ου αιώνα, τις αποβάθρες του λιμανιού, το Μέγαρο Βικτόρια, το εμπορικό κέντρο της πόλης και τα υπέροχα πάρκα της, το προάστιο Πάρνελ και την παραλιακή λεωφόρο. Θα επισκεφθούμε το μουσείο της πόλης, με το μνημείο των πεσόντων στους δύο Παγκόσμιους Πολέμους και την πτέρυγα με θέμα τους αυτόχθονες Μαορί, τον Νότιο Ειρηνικό, και τη γεωμορφολογία των νησιών του. Επίσης θα επισκεφθούμε το τεράστιο ενυδρείο Kelly Tarlton’s, με δέκα διαφορετικές θεματικές ζώνες, γυάλινα τούνελ και πολλά είδη τροπικών ψαριών, καρχαριών και πιγκουίνων! Τέλος, θα ανέβουμε στο παρατηρητήριο Sky Tower με τον ταχύτατο ανελκυστήρα και θα απολαύσουμε μια υπέροχη πανοραμική θέα της πόλης, του κόλπου Χαουράκι και του λιμανιού Βαϊτεμάτα. Το απόγευμα θα είναι ελεύθερο για περιπλάνηση στην πόλη.

 

5η ημέρα: Όκλαντ - Ροτορούα

Νωρίς σήμερα το πρωί θα αναχωρήσουμε για τη Ροτορούα, μια ηφαιστειογενή περιοχή με τη μεγαλύτερη θερμική δραστηριότητα στη χώρα. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής μας θα έχουμε την ευκαιρία να χαρούμε ένα μεγάλο μέρος του Βόρειου Νησιού της Νέας Ζηλανδίας. Θα επισκεφθούμε τη φάρμα Αγκροντόμ, χαρακτηριστική της κτηνοτροφικής κουλτούρας της Ν. Ζηλανδίας, με επιδείξεις εκτροφής προβάτων και εκπαίδευσης σκύλων.

Αμέσως μετά θα συνεχίσουμε στο πάρκο Ρέινμποου Σπρινγκς, περπατώντας ανάμεσα στην πυκνή βλάστηση, τις λίμνες και τα ποτάμια με τα κρυστάλλινα νερά και γνωρίζοντας από κοντά κάποιους από τους «εκπροσώπους» της τοπικής πανίδας. Στην Τε Πούγια θα δούμε το μουσείο χειροτεχνίας των Μαορί και το Πάρκο Γουακαρέγουα με τα γεωθερμικά πεδία του. Θα περπατήσουμε δίπλα σε πίδακες ατμών, σε αναβράζουσες μικρές πισίνες πυριτιούχων κοιτασμάτων και θα απολαύσουμε τις εκρήξεις νερού του Ποχούτου Γκρέιζερ (σ.σ.: «Μεγάλο Πιτσίλισμα» στην τοπική γλώσσα). Από την Τε Πούγια θα μεταβούμε στο ξενοδοχείο μας για διάλειμμα και φρεσκάρισμα, μια και το απόγευμα θα επισκεφθούμε ένα χωριό των Μάορι μέσα στο δάσος Ροτορούα. Εκεί θα δούμε παραδοσιακά σπίτια με τις χειροτεχνίες τους, θα λάβουμε μέρος σε παράσταση χορού και τραγουδιού ανάμεσα σε μεγάλες φωτιές, με τους κατοίκους να μιλούν για προγόνους, μύθους και ανιμιστικές δοξασίες, θα απολαύσουμε ένα τοπικό δείπνο μαγειρεμένο σε καυτές πέτρες και θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μας με τις εικόνες ενός πολιτισμού που σχεδόν χάθηκε από την επέλαση των Ευρωπαίων κατακτητών. 

6η ημέρα: Ροτορούα - Γουαϊτόμο - Όκλαντ - Ουέλινγκτον

Μετά το πρωινό μας θα αναχωρήσουμε για το Όκλαντ περνώντας από τα σπήλαια Γουαϊτόμο. Η ιδιαιτερότητα αυτών των τεράστιων σπηλαίων με σταλακτίτες και σταλαγμίτες, που σχηματίστηκαν από τη ροή του νερού μέσα σε χιλιάδες χρόνια, είναι οι μικροσκοπικοί «κάτοικοί» τους. Αυτά τα σπήλαια φιλοξενούν ένα είδος σκουληκιού που λαμπυρίζει και καθώς είναι χιλιάδες, το εσωτερικό των σπηλαίων μοιάζει με έναστρο ουρανό! Από το Γουαϊτόμο θα συνεχίσουμε για το Όκλαντ μέσω των Μπομπάι Χιλς και το απόγευμα θα φτάσουμε στο αεροδρόμιο για να πάρουμε την πτήση προς Ουέλινγκτον, που βρίσκεται στον Νότο του Βόρειου Νησιού.

Το Ουέλινγκτον είναι η τυπική πρωτεύουσα και η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της χώρας, χτισμένη μέσα στον ομώνυμο κόλπο. Μετά την άφιξή μας θα μεταβούμε στο ξενοδοχείο μας για δείπνο και διανυκτέρευση.

 

7η ημέρα: Ουέλινγκτον (Ξενάγηση)

Κατά την ξενάγησή μας στην πόλη θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε τα κτίρια του Κοινοβουλίου, τον παλιό Καθεδρικό Ναό του Αγίου Παύλου, τους Βοτανικούς Κήπους, το Πανεπιστήμιο Βικτόρια, το Εθνικό Μουσείο Τε Πάπα αλλά και τη θέα από τον λόφο Κέλμπουρν.

Το απόγευμα θα μεταβούμε στην περιφέρεια της πόλης και στη «Zealandia», ένα πρωτοποριακό εγχείρημα ανάπλασης αστικού πάρκου σε προστατευόμενο υδροβιότοπο. Εκεί θα δούμε όλα τα τοπικά είδη χλωρίδας και πανίδας, μεταξύ των οποίων το στρουμπουλό πτηνό Κίουι, γνωστό για το μακρόστενο ράμφος και τα μεγάλα αβγά του (σ.σ.: το όνομά του είναι παρατσούκλι όλων των Νεοζηλανδών!). Διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο μας. 

8η ημέρα: Ουέλινγκτον - Κουίνσταουν

Πρωινή αναχώρηση για το αεροδρόμιο και πτήση για το Κουίνσταουν στην ενδοχώρα του Νότιου Νησιού. Η μικρή πόλη βρίσκεται χτισμένη πάνω στη στενόμακρη λίμνη Γουακατίπου και αποτελεί το ορεινό παραθεριστικό κέντρο του νησιού. Το απόγευμα θα είναι ελεύθερο για ξεκούραση ή για βόλτα στη λίμνη με την εκπληκτική θέα στα γύρω χιονισμένα βουνά.

 

9η ημέρα: Κουίνσταουν (Ξενάγηση)

Στην πρωινή μας ξενάγηση θα δούμε τη λίμνη Χάγιες, το ιστορικό χωριό των χρυσωρύχων Άροουταουν και τη γέφυρα Έντιθ Κάβελ, που ενώνει τα άκρα του στενού φαραγγιού του ποταμού Σοτάουερ. Με το τελεφερίκ θα ανέβουμε στην κορυφή Μπομπς, για να απολαύσουμε την πανοραμική θέα της πόλης, των λιμνών και της οροσειράς Ριμάρκαμπλς. Το απόγευμα θα είναι ελεύθερο για όποιον θέλει να περιπλανηθεί στα μαγαζιά της πόλης, να κάνει κρουαζιέρα στη λίμνη, ράφτινγκ ή ψάρεμα.

 

10η ημέρα: Κουίνσταουν - Μίλφορντ Σάουντ (Κρουαζιέρα) - Τε Ανάου

 

Σήμερα θα ταξιδέψουμε νότια, κατά μήκος της λίμνης Γουακατίπου και της οροσειράς Ριμάρκαμπλς. Θα περάσουμε από την πρώην παγετωνική κοιλάδα Μαναπούρι, που τώρα είναι καλλιεργήσιμο έδαφος και γεμάτη από μικρές φάρμες και θα καταλήξουμε στην Τε Ανάου, τη μεγαλύτερη λίμνη γλυκού νερού στο Νότιο Νησί, και την πόλη-πύλη για το Εθνικό Πάρκο Φιόρδλαντ. Θα συνεχίσουμε τη διαδρομή μας στο πάρκο, μέχρι να φτάσουμε στο εκπληκτικό Μίλφορντ Σάουντ. Πρόκειται για μια υδάτινη διαδρομή μεγάλης ομορφιάς που περνά μέσα από κατακόρυφους βράχους, καταρράκτες και καταπράσινα δάση.

Το φιόρδ αυτό είχε το όνομα Πιοπιοτάχι από τους Μαορί και τώρα αποτελεί έναν από τους αγαπημένους τουριστικούς προορισμούς της Ν. Ζηλανδίας. Θα επιβιβαστούμε σε καταμαράν για μια κρουαζιέρα στα κρυστάλλινα νερά του φιόρδ, πριν επιστρέψουμε στην Τε Ανάου και στο ξενοδοχείο που θα διανυκτερεύσουμε.

 

11η ημέρα: Τε Ανάου - Ντάουτφουλ Σάουντ (Κρουαζιέρα) - Τε Ανάου

Ολοήμερη εκδρομή σήμερα στη δυτική ακτή του νησιού, προς τη θάλασσα της Τασμανίας και τα ήρεμα νερά του Ντάουτφουλ Σάουντ. Η διαδρομή θα γίνει με πούλμαν και καταμαράν, ώστε από την Τε Ανάου, να φτάσουμε στη λίμνη Μαναπούρι, να τη διασχίσουμε προς τα δυτικά, να περάσουμε το Γουίλμοτ Πας και να φθάσουμε στα παρθένα νερά του φιόρδ.

Κατά τη διάρκεια της κρουαζιέρας μας εκεί θα δούμε τα δάση της βροχής, μικρούς καταρράκτες, δελφίνια bottlenose, φώκιες και κυρίως μια απέραντη ησυχία που απλώνεται στην απάτητη αυτή περιοχή. Οι μηχανές του σκάφους σβήνουν για λίγη ώρα, ακριβώς για να απολαύσουν οι επισκέπτες αυτό το σιωπηλό υπερθέαμα. Επιστροφή στην Τε Ανάου και διανυκτέρευση.

12η ημέρα: Τε Ανάου – Τουίζελ (Όρος Κουκ & Κοιλάδα Χούκερ)

 

Σήμερα θα διασχίσουμε το κεντρικό κομμάτι του νησιού, με κατεύθυνση προς Βορρά. Θα περάσουμε από το φαράγγι Καβαράου, τη λίμνη Ντάνσταν και την επαρχία Σέντραλ Οτάγκο μέχρι το πέρασμα Λίντις. Θα αφήσουμε πίσω μας τις μικρές πόλεις της Ομαράμα, μέχρι να δούμε τα κανάλια του μεγάλου υδροηλεκτρικού φράγματος Βαϊτάκι και να καταλήξουμε στην καρδιά της αλπικής ζώνης του Νότιου Νησιού και την πόλη Τουίζελ.

Η διαδρομή στη συνέχεια θα μας οδηγήσει στις ακτές της παγετωνικής λίμνης Πουκάκι και στο Εθνικό Πάρκο του όρους Κουκ, ή Αοράκι στη γλώσσα των Μαορί, που είναι η ψηλότερη κορυφή της Ν. Ζηλανδίας και ο πιο εντυπωσιακός ορεινός όγκος της. Φθάνοντας στο ξενοδοχείο Ερμιτάζ, που αποτελεί τη βάση των ορειβατών, οι ντόπιοι οδηγοί θα μας συνοδεύσουν σε μια μεγάλη διαδρομή με τα πόδια, περνώντας από καταπληκτικά τοπία.

Θα περάσουμε από το Μνημείο των Ορειβατών, τον ποταμό Χούκερ και την κρεμαστή του γέφυρα, θα δούμε τη νότια όψη του όρους Αοράκι και τους παγετώνες που το περιτριγυρίζουν. Για όσους το επιθυμούν, υπάρχει η δυνατότητα σύντομης πτήσης με μικρό αεροσκάφος πάνω από την οροσειρά και τους παγετώνες, που προσφέρει αξέχαστη θέα. Επιστροφή το απόγευμα στο Τουίζελ και διανυκτέρευση.

 

13η ημέρα: Τουίζελ – Κράιστσερτς

Πρωινή αναχώρηση για μια διαδρομή προς τα ανατολικά και το πεδινό τμήμα του νησιού. Θα περάσουμε από τη λίμνη Τεκάπο και την εκκλησία Γκουντ Σέπαρντ, αποκαλυπτική του κτηνοτροφικού παρελθόντος και παρόντος της περιοχής, αφιερωμένη στον Καλό Ποιμένα Χριστό. Θα διασχίσουμε το πέρασμα Μπάρκες και όλη την εύφορη περιοχή των Καντέρμπερι Πλέινς μέχρι να φτάσουμε στο Κράιστσερτς, όπου και θα διανυκτερεύσουμε.

 

14η ημέρα: Κράιστσερτς (Ξενάγηση)

Μετά το πρωινό θα περιηγηθούμε στην πόλη για να γνωρίσουμε τα αξιοθέατά της. Θα δούμε την καθολική βασιλική που έδωσε το όνομά της στην περιοχή, τον εμπορικό δρόμο Κάσελ και το κέντρο Shipping Container Mall, την πλατεία Λάτιμερ και τον καθεδρικό Κάρντμπορντ. Θα συνεχίσουμε στο International Antarctic Centre, για να μάθουμε για τις συνθήκες ζωής στην Ανταρκτική και την επιστημονική σύμπραξη Ν. Ζηλανδίας και ΗΠΑ για την εξερεύνηση της ηπείρου και των εδαφών της. Τέλος, θα δούμε τον τόπο διαμονής 26 πιγκουίνων που φιλοξενούνται στο ομώνυμο πάρκο.

Διανυκτέρευση στο Κράιστσερτς.

15η ημέρα: Κράιστσερτς – πτήση επιστροφής

Πρωινό ελεύθερο στην πόλη (check out στις 12:00). Το απόγευμα θα αναχωρήσουμε για το αεροδρόμιο της πόλης και την πτήση επιστροφής μας στην Ελλάδα.

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης με ενδιάμεσους σταθμούς.
  • Ξενοδοχεία 3*, 4*, 4* superior.
  • Ημιδιατροφή καθημερινά.
  • Έμπειρος Έλληνας αρχηγός/συνοδός.
  • Τοπικός οδηγός/ξεναγός.
  • Μετακινήσεις, ξεναγήσεις, επισκέψεις, εκδρομές, όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα.
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
  • Δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός - βιβλίο στα Ελληνικά Versus Travel.

Αναχωρήσεις από Κύπρο

  • Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνονται οι φόροι, ο επίναυλος καυσίμων, τα φιλοδωρήματα, τα αχθοφορικά (όπου είναι δυνατόν), και η ειδική κυπριακή επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια χωρίς επιβάρυνση (ζητήστε μας τι περιλαμβάνει)

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Φόροι αεροδρομίων, επιβάρυνση καυσίμων, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά & επιπλέον πακέτο ασφάλειας, τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.ά.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων €900

 

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΤΑΞΙΔΙΟΥ

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ

 

Η κυβέρνηση της Νέας Ζηλανδίας ανακοίνωσε την εφαρμογή του Electronic Travel Authority που πλέον θα απαιτείται από την 1η Οκτωβρίου 2019 από ταξιδιώτες που θα προέρχονται από 60 χώρες που απαλλάσσονται από την υποχρεωτική κατοχή visa (μεταξύ αυτών και η Ελλάδα).
Ήδη είναι σε λειτουργία η σελίδα: https://www.immigration.govt.nz/new-zealand-visas/apply-for-a-visa/about-visa/nzeta?utm_source=Immigration%20New%20Zealand&utm_medium=email&utm_campaign=ETA%20Newsletter&utm_content=https%3A%2F%2Fwww.immigration.govt.nz%2Fnew-zealand-visas%2Fapply-for-a-visa%2Fabout-visa%2Fnzeta στην οποία μπορείτε να δείτε οδηγίες και περισσότερες πληροφορίες.

Παρακαλούμε σημειώστε ότι από 01/10/2019 δεν θα επιτρέπεται η επιβίβαση σε ταξιδιώτες που επιχειρούν να ταξιδέψουν στη Νέα Ζηλανδία χωρίς την New Zealand Travel Authority (NZeTA).

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ
Παρακαλούμε να αποστείλετε φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στο e-mail του ταξιδιωτικού συμβούλου (πωλητή), με τον οποίο έχετε συνομιλήσει
Χωρίς την άμεση αποστολή φωτοτυπίας του διαβατηρίου δεν θα μπορεί να περιληφθεί η ασφάλεια της προκαταβολής σας στην επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια που περιλαμβάνει το Versus στα προγράμματά του. Αν δεν έχετε e-mail, μπορείτε να προσκομίσετε μια φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στα γραφεία μας.
Κράτηση γίνεται μόνο με τα πλήρη στοιχεία σας (διεύθυνση με ταχυδρομικό κώδικα, τηλέφωνα, e-mail κλπ.). Αν θέλετε να συμπεριλάβετε και άλλα άτομα στην κράτησή σας, θα πρέπει να μας γνωρίσετε και τα δικά τους πλήρη στοιχεία.
Η κράτησή σας είναι έγκυρη και η κατοχύρωση των προσφορών γίνεται μόνο με κατάθεση της προκαταβολής.
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ, πριν την κατάθεση της προκαταβολής σας, με σκοπό να καταχωρηθεί η κράτησή σας και στη συνέχεια το ποσό της κατάθεσής σας στον φάκελό σας. Παρακαλούμε μην παραλείψετε να μας ενημερώσετε. Για την αποφυγή κάθε ταλαιπωρίας σας, παρακαλούμε ελέγχετε το ημερήσιο πιστωτικό όριο συναλλαγών των πιστωτικών και χρεωστικών καρτών σας, πριν προβείτε στην όποια συναλλαγή με το Versus Travel.

 


ΔΩΡΕΑΝ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΟΔΗΓΟΙ VERSUS
Το Versus Travel, προσπαθώντας να καλύψει το κενό της Ελληνικής αγοράς σε ταξιδιωτικούς οδηγούς στην Ελληνική γλώσσα για τις χώρες που επισκέπτεται, εγκαινιάζει την έκδοση μιας σειράς ποιοτικών ταξιδιωτικών βιβλίων – οδηγών (προϊόν της μεγάλης μας ταξιδιωτικής εμπειρίας), που προσφέρονται δωρεάν στους ταξιδιώτες της κάθε εκδρομής.

 

 

ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ταξιδιωτική Ασφάλεια

Extra Παροχές Υγείας στην ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ

• Δωρεάν 8 επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς και εκπτώσεις σε χειρουργικές και ιατρικές πράξεις στα εξωτερικά ιατρεία της Ευρωκλινικής Αθηνών.
• Τηλεφωνική εξυπηρέτηση 24 ώρες το 24ωρο στο τηλέφωνο 1011.
• Δωρεάν ένα παιδιατρικό check up και 8 δωρεάν επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς στην Ευρωκλινική Παίδων (αφορά σε παιδιά και εγγόνια των ταξιδιωτών μας)


ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ:

• Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι έχετε διαβάσει το παρόν πρόγραμμα, το έχετε κατανοήσει και συμφωνείτε με τα αναγραφόμενα.
• Συμμετοχή επίσης στην εκδρομή σημαίνει ότι αναντίρρητα αποδέχεστε τους Όρους Συμμετοχής που αναγράφονται στην τελευταία σελίδα της μπροσούρας μας και στο site μας στο Internet. Αν θέλετε να διαβάσετε τους Όρους Συμμετοχής, παρακαλούμε ζητήστε να σας αποσταλούν.
• Συμμετοχή δηλώνετε επικοινωνώντας με το τμήμα πωλήσεων, δίνοντας αναλυτικά τα στοιχεία που σας ζητούνται και καταθέτοντας προκαταβολή 1.000 € κατ’ άτομο εντός της χρονικής προθεσμίας που θα σας δοθεί από το τμήμα πωλήσεων.
• Η πληρωμή της προκαταβολής γίνεται είτε με χρήση μετρητών ή στην περίπτωση χρήσης πιστωτικής κάρτας με εφάπαξ χρέωση.
• 12-18 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ. Εφόσον επιθυμείτε, μπορείτε να αποπληρώσετε το ταξίδι σας κάνοντας χρήση πιστωτικής κάρτας και συμμετέχοντας σε πρόγραμμα άτοκων δόσεων (έως και 18). Σας συστήνουμε, προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, να ενημερωθείτε έγκαιρα είτε από το τμήμα πωλήσεων, είτε από το λογιστήριο για τις πιστωτικές κάρτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα άτοκων δόσεων. 
• Το διαβατήριό σας θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 6μηνη ισχύ.
• Βεβαιωθείτε πως το διαβατήριό σας έχει κενές σελίδες, ισάριθμες με τον αριθμό των χωρών που θα επισκεφθείτε.
• Το γραφείο μας δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε πρόβλημα λόγω μη ανανέωσης του διαβατηρίου σας.
• Οι ταξιδιώτες μη Ελληνικής υπηκοότητας ή οι κάτοχοι μη Ελληνικών διαβατηρίων οφείλουν να επικοινωνούν κατ’ ιδίαν με την πρεσβεία της χώρας στην οποία επιθυμούν να ταξιδέψουν, για να πληροφορηθούν τα όποια διαδικαστικά για την έκδοση βίζας, εφόσον αυτή απαιτείται. Το Versus Travel δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν πρόβλημα που ενδεχομένως παρουσιαστεί σε κάποιο αεροδρόμιο.
• Σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και στην Τουρκία, μπορείτε να ταξιδέψετε με αστυνομική ταυτότητα νέου τύπου. Διευκρινίζουμε ότι αυτό γίνεται μόνο με πολιτική ταυτότητα και όχι με υπηρεσιακή. Ενημερωθείτε σχετικά από το τμήμα πωλήσεων του γραφείου μας. 


Έως 18 άτοκες μηνιαίες δόσεις

* Αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη

Όλες οι τιμές για αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη περιλαμβάνουν το αεροπορικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη - Αθήνα – Θεσσαλονίκη στο οποίο και οφείλεται η διαφορά στην τιμή.
Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετέ το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα
με δικά σας μέσα.

Δεν απαιτούνται  διανυκτερεύσεις στην Αθήνα

**Αναχωρήσεις από  Λάρνακα

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και η αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας. Σύμφωνα με τις πτήσεις αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα και θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “StopoverAthens" από 50 € το άτομο με μεταφορές.

 

ΔΩΡΕΑΝ
Αποκλειστική ταξιδιωτική ασφάλεια του Versus Τravel με καλύψεις για τον κορωνοϊό πριν και μετά το ταξίδι αλλά και για καραντίνα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Νοιώστε απόλυτα προστατευμένοι, όπως σας έχουμε συνηθίσει.

 

Πλούσιο πρόγραμμα με γεμάτες ημέρες που «χτενίζει» τη Ν. Ζηλανδία από άκρη σε άκρη.

  • Επίσκεψη στο Πάρκο Γουακαρέγουα με τα γεωθερμικά πεδία.
  • Επίσκεψη στο τεράστιο ενυδρείο Kelly Tarlton’s, στο Όκλαντ.
  • Επίσκεψη σε χωριό των Μαορί, όπου θα λάβουμε μέρος σε παράσταση χορού και τραγουδιού ανάμεσα σε μεγάλες φωτιές και θα απολαύσουμε τοπικό δείπνο μαγειρεμένο σε καυτές πέτρες.
  • Επίσκεψη στο σπήλαιο Γουαϊτόμο που λαμπυρίζει!
  • Κρουαζιέρα με καταμαράν στο φιόρδ Πιοπιοτάχι.
  • Κρουαζιέρα στο Ντάουτφουλ Σάουντ.
  • Περπάτημα στο Εθνικό Πάρκο του όρους Κουκ με συνοδεία ντόπιων οδηγών μέσα από καταπληκτικά τοπία.
  • Επίσκεψη στο International Antarctic Centre.

 

Σχόλια Πελατών

Παρόμοιοι Προορισμοί

Μόνο στο Versus Travel

  • Επίσκεψη στο Πάρκο Γουακαρέγουα με τα γεωθερμικά πεδία.
  • Επίσκεψη στο τεράστιο ενυδρείο Kelly Tarlton’s, στο Όκλαντ.
  • Επίσκεψη σε χωριό των Μαορί
  • Ημιδιατροφή

Χάρτης Ταξιδιού Νέα Ζηλανδία, στη γη των Μαορί | Μάρτιος - Οκτώβριος 2021

Πληροφορίες για τις Χώρες Countries Info