fb

Βιετνάμ – Καμπότζη Super προσφορά | Φεβρουάριος - Πάσχα 2020

Διάρκεια: 14 ΗΜΕΡΕΣ

τιμή από 1699€

Ταυτότητα ταξιδιού

Ένα πολύ δουλεμένο και εμπλουτισμένο με πολλά πρόσθετα στοιχεία πρόγραμμα, που έχει διαμορφωθεί με την επιτόπια έρευνα και την πολύχρονη εμπειρία μας στην Ινδοκίνα. Στην άκρη της Ανατολής, ένα πρόγραμμα «φορτωμένο», όπως σας συνηθίζουμε, με πολλά πρωτόγνωρα αξιοθέατα. Τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του, όπως η διαμονή σε ξενοδοχεία 4*, 5* στο Βιετνάμ, τα γεύματα μέσα στα ξενοδοχεία (εκτός του γεύματος κατά τη διάρκεια της κρουαζιέρας μας στο Χαλόνγκ Μπέι) -προσθήκη που κοστίζει, αλλά εξασφαλίζει την ευχαρίστησή σας- και άλλα που θα διαβάσετε στο πρόγραμμά μας το καθιστούν κάτι παραπάνω από ποιοτικό. Η διήμερη επίσκεψή μας στο σημαντικότερο αρχαιολογικό χώρο της Ασίας κοντά στο Σιέμ Ρεπ (Άγκορ Βατ, Άγκορ Τομ, Μπαγιόν κ.λπ.) στην Καμπότζη και όχι επίσκεψη-«ξεπέταγμα» σε ένα απόγευμα, καθώς επίσης και η διείσδυση στα μυστικά του Δέλτα του Μεκόνγκ με επίσκεψη σε παραδοσιακό χωριουδάκι δίνουν στο ταξίδι προστιθέμενη αξία, με στοιχεία που δεν θα βρείτε πουθενά αλλού.

 

 

 

Το ταξίδι σε λίγες γραμμές

Ινδοκίνα... Μια χερσόνησος ανάμεσα στον κινεζικό κολοσσό και στην απέραντη Ινδία. Στη μια πλευρά της τη χαϊδεύουν τα κύματα του Ινδικού Ωκεανού και στην άλλη της Θάλασσας της Κίνας. Και οι δυο την προίκισαν με τη μαγεία, τη θρησκεία, την τέχνη, τον πανάρχαιο πολιτισμό τους και τη σοφία τους. Ο ποταμός Μεκόνγκ, «η μητέρα των ποταμών», διαδραματίζει από πανάρχαιους χρόνους πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή των λαών της Νοτιοανατολικής Ασίας. Είναι για την Ινδοκίνα ό,τι ο Νείλος για την Αίγυπτο.

 

Με τα μάτια του ταξιδευτή...

 

Ένα ταξίδι στο ΒΙΕΤΝΑΜ δεν είναι απλώς μια περιήγηση σε μια μακρινή και εξωτική χώρα. Είναι μια ολόκληρη διαδικασία διείσδυσης στην ιστορία παλαιών αλλά και νεότερων χρόνων, μια ιστορία πρόσφατη, σχεδόν νωπή. Good morning Vietnam…

Η ΚΑΜΠΟΤΖΗ ήταν κοιτίδα του Πολιτισμού των Χμερ. Η λαμπρότερη ιστορική περίοδος του πολιτισμού αυτού ήταν μεταξύ του 9ου και του 14ου αιώνα. Το Άνγκορ Βατ είναι από τα ωραιότερα και πιο επιβλητικά μνημεία του κόσμου.

Η διάχυτη ηρεμία και η απλότητα, ο παραδοσιακός τρόπος ζωής των ανθρώπων της υπαίθρου και τα μοναδικά τοπία της Ινδοκίνας θα κάνουν το ταξίδι σας αληθινό ταξίδι ψυχής!

 

Μόνο Στο Versus

Η διαφορετικότητα του Versus

 

Ταξιδέψτε στην Ινδοκίνα με τους ειδικούς κaι απολαύστε το πρόγραμμα που αγάπησαν οι Έλληνες ταξιδιώτες, με πλούσιες παροχές και συνεχείς καινοτομίες!

  • Με το πρόγραμμα αυτό επισκεπτόμαστε ολόκληρο το Βιετνάμ, το Βόρειο, το Νότιο αλλά και το Κεντρικό Βιετνάμ. Έτσι, εκτός των άλλων, στο μαγευτικό Κεντρικό Βιετνάμ επισκεπτόμαστε το πανέμορφο και μοναδικής αρχιτεκτονικής παραθαλάσσιο Χόι Αν, το Ντανάγκ (όπου βρίσκονται και οι πιο όμορφες παραλίες του Βιετνάμ) και την αυτοκρατορική πόλη Χουέ, όπου πραγματοποιούμε μια υπέροχη κρουαζιέρα στον Ποταμό των Αρωμάτων. Το Κεντρικό Βιετνάμ μπορεί να παραλείπεται ορισμένες φορές από κάποια προγράμματα για μείωση κόστους, αλλά Βιετνάμ χωρίς το κεντρικό κομμάτι του δεν είναι Βιετνάμ.
  • Όλες οι διανυκτερεύσεις είναι στην Ινδοκίνα και όχι σε «άσχετες» με το πρόγραμμα πρωτεύουσες της Ασίας.
  • Ta ξενοδοχεία στο Βιετνάμ είναι 4*, 5*, και στην Καμπότζη 4* sup.
  • Τα γεύματα δίνονται μέσα στα ξενοδοχεία και όχι σε τοπικά εστιατόρια (εκτός από το Χαλόνγκ Μπέι, με δείπνο θαλασσινών εν πλω). Στην Ινδοκίνα αυτή η παροχή κοστίζει πολύ ακριβά, αλλά δίνει ποιότητα γευμάτων που σε τοπικά εστιατόρια δεν υπάρχει.
  • To πρόγραμμά μας περιλαμβάνει 3 διανυκτερεύσεις στο Σιέμ Ρεπ -έναν από τους πιο σημαντικούς αρχαιολογικούς χώρους του κόσμου- και όχι μία, όπως άλλα προγράμματα της αγοράς. Έτσι, παρότι αυξάνει το κόστος, πραγματοποιούμε διήμερη ξενάγηση στον εκπληκτικό αυτό αρχαιολογικό χώρο με τους σημαντικότερους ναούς της Ινδοκίνας, κάτι που είναι απαραίτητο χρονικά για να μπορέσουμε να τον δούμε με πληρότητα.
  • 3 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4* στο πανέμορφο Ανόι, από το οποίο συνήθως μειώνονται οι διανυκτερεύσεις λόγω κόστους ή γίνονται σε μικρότερες πόλεις.
  • 1 διανυκτέρευση στην πρωτεύουσα της Καμπότζης, Πνομ Πενχ.
  • Διανυκτέρευση στο εκπληκτικό παραθαλάσσιο Χόι Αν.
  • Διανυκτέρευση στο Χουέ για να το γνωρίσουμε όπως πρέπει και όχι εξαντλητική εκδρομή από το Χόι Αν.
  • Κρουαζιέρα στον Κόλπο Χαλόνγκ.
  • Εκδράμουμε στη περιοχή του Δέλτα του Μεκόνγκ και επισκεπτόμαστε το παραδοσιακό χωριό Μι Το για να γνωρίσουμε καλύτερα την τοπική κουλτούρα. Άλλη μια νέα προσθήκη του Versus, που δεν υπάρχει σε άλλα προγράμματα.
  • Η ξενάγησή μας στο Ανόι περιλαμβάνει και το πολύ ενδιαφέρον Εθνολογικό Μουσείο.
  • Προσφέρεται δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός - βιβλίο στα Ελληνικά Versus Travel.

 

1η ημέρα: Αθήνα/Θεσσαλονίκη – Πτήση για Ανόι

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση, μέσω ενδιάμεσου σταθμού, για το Ανόι, την πρωτεύουσα του Βιετνάμ.

 

2η ημέρα: Άφιξη στο Ανόι (ξενάγηση)

Άφιξη στο Ανόι και ξεκινάμε τη γνωριμία μας με την πόλη. Θα δούμε το επιβλητικό Μαυσωλείο του Χο Τσι Μινχ (1890-1969), τόπος προσκυνήματος και αμέριστου σεβασμού για τους Βιετναμέζους, καθώς επίσης και τη διάσημη Μονόστηλη Βουδιστική Παγόδα. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

3η ημέρα: Ανόι – Χαλόνγκ (ολοήμερη εκδρομή) – Ανόι

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας στο Ανόι και πρωινή αναχώρηση μέσω μιας υπέροχης διαδρομής για το Χάλονγκ Μπέι. Η τοποθεσία, λόγω της εντυπωσιακής ομορφιάς της, χαρακτηρίστηκε το 1994 Τοπίο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς. Φτάνοντας θα επιβιβαστούμε σε ιδιωτικό πλοιάριο και θα απολαύσουμε μια υπέροχη κρουαζιέρα, πλέοντας ανάμεσα σε καταπράσινες ψηλές βραχονησίδες που ξεπροβάλλουν από τα σμαραγδένια νερά του Κόλπου Τονκίν. Πρόκειται για ένα μοναδικό θέαμα, που θα μείνει για πάντα χαραγμένο στη μνήμη μας. Ένα γεύμα με θαλασσινά θα προσφερθεί κατά την διάρκεια της κρουαζιέρας μας, ενόσω θα επισκεπτόμαστε το σπήλαιο Τιέν Κουνγκ, γνωστό ως «σπήλαιο του Ουρανού» - το μεγαλύτερο και πιο εντυπωσιακό σπήλαιο του Χαλόνγκ, αποτελούμενο από τρεις μεγάλες αίθουσες, εξαίσια διακοσμημένες με σταλακτίτες και σταλαγμίτες. Θα δούμε επίσης τα νησάκια Fighting Cocks, Dog Stone, Sail και Dau Go Grotto. Μετά το τέλος της κρουαζιέρας, επιστρέφοντας στο Ανόι θα σταματήσουμε στο Χάι Ντουόνγκ για να δοκιμάσουμε παραδοσιακό κέικ με φασόλια! Διανυκτέρευση στο Ανόι.

 

4η ημέρα: Ανόι (ξενάγηση – παράσταση με μαριονέτες στο νερό)

Η σημερινή ημέρα είναι εξ ολοκλήρου αφιερωμένη στο Ανόι, την πρωτεύουσα του Βιετνάμ. Μετά το πρωινό μας λοιπόν θα ξεναγηθούμε στην πόλη όπου θα δούμε το Εθνολογικό Μουσείο, καθώς και τον αφιερωμένο στον Κομφούκιο Ναό της Λογοτεχνίας, που αποτέλεσε το πρώτο πανεπιστήμιο του Βιετνάμ και πρωτολειτούργησε το 1076 για την εκπαίδευση των γιων των μανδαρίνων. Βλέπουμε επίσης την πανέμορφη λίμνη Χόαν Κιέμ με τον ναό Νγκοκ Σον.

Το απόγευμα θα κάνουμε μια απολαυστική βόλτα με τα ποδήλατα που οδηγούν οι Βιετναμέζοι στα γραφικάδρομάκια της παλιάς πόλης. Στο τέλος της ημέρας θα παρακολουθήσουμε μια εντυπωσιακή παράσταση με μαριονέτες στο νερό, μια μοναδική μορφή βιετναμέζικης τέχνης, που έχει τις ρίζες της στις παραδόσεις και στους μύθους που συνοδεύουν την καλλιέργεια του ρυζιού. Διανυκτέρευση.

5η ημέρα: Ανόι – Χουέ (πτήση)

Πρωινό και αναχώρηση αεροπορικώς για τη Χουέ(Hue), την αυτοκρατορική πρωτεύουσα του Βιετνάμ στο διάστημα 1802-1945. Στη Χουέ θα δούμε μεταξύ άλλων την Απαγορευμένη Πόλη (Αυτοκρατορικό Προπύργιο), όπου κατοικούσε η βασιλική οικογένεια και τους τάφους των βασιλέων Khai Dinh, Tu Duc και Minh Mang. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

6η ημέρα: Χουέ – Ντανάνγκ – Χόι Αν

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας και βαρκάδα στον ποταμό των Αρωμάτων για να δούμε την παγόδα Thien Mu και το μαυσωλείο του βασιλιά Μινχ Μανγκ. Εν συνεχεία αναχώρηση για την αρχαία πόλη του Χόι Αν, μέσω Ντανάνγκ. Περιπατητική ξενάγηση στην πόλη που υπήρξε ένα σπουδαίο εμπορικό λιμάνι στο διάστημα κατά τον 16ο αι. έως και τον 18ο αι. Η πόλη παρουσιάζει ένα μοναδικό αρχιτεκτονικό στυλ με έντονες επιρροές από την κουλτούρα του Βιετνάμ, της Κίνας και της Ιαπωνίας. Θα δούμε την Ιαπωνική Γέφυρα, τον κινεζικό ναό Phuc Kien, τις αρχαίες κατοικίες Tan Ky και την τοπική αγορά. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο και διανυκτέρευση στο Χόι Αν.

 

7η ημέρα: Χόι Αν (ξενάγηση) – Ντανάνγκ – Πτήση για Σαϊγκόν (Χο Τσι Μινχ)

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας και περιπατητική ξενάγηση στη Χόι Αν. Θα ανακαλύψουμε το ιστορικό κέντρο της πόλης και θα παρατηρήσουμε το πολυπολιτισμικό υπόβαθρο που σμιλεύτηκε κυρίως κατά τους 16ο και 18ο αιώνα, όταν αποτελούσε πολύ σπουδαίο εμπορικό κέντρο αναμειγνύοντας βιετναμέζικες, κινεζικές και ιαπωνικές επιρροές. Θα επισκεφθούμε την Ιαπωνική Γέφυρα, τον κινεζικό ναό Πουκ Κιέν, τις αρχαίες κατοικίες Ταν Κι και την αγορά της πόλης. Μετάβαση στο αεροδρόμιο της Ντανάνγκ και πτήση για τη Σαϊγκόν, τη μεγαλύτερη πόλη του Βιετνάμ. Η πρωτεύουσα του νότιου τμήματος, ονομαζόταν Πρέι Νοκόρ μέχρι τον 17ο αιώνα και την εισβολή των Βιέτ, που έδωσαν το όνομα τους στο σημερινό κράτος. Άλλαξε σε Σαϊγκόν ως κέντρο της Γαλλικής Ινδοκίνας, και ως ορμητήριο των αμερικάνικων δυνάμεων. Τέλος, πήρε το όνομα του πολιτικού, φιλοσόφου, και ήρωα Χο Τσι Μινχ από το 1976, και την ένωση του νοτίου με το βόρειο τμήμα της χώρας. Με την άφιξή μας στη Σαϊγκόν ακολουθεί ξενάγηση της πόλης όπου θα δούμε την παγόδα Βιν Νγιέμ, το παλιό Δημαρχείο, την Όπερα, τη μικρή «Νοτρ Νταμ» και το θαυμάσιο Κεντρικό Ταχυδρομείο, το Προεδρικό μέγαρο, ή παλάτι της Ανεξαρτησίας, κτίρια τα οποία σηματοδοτούν την έντονη γαλλική επιρροή στην πόλη από την περίοδο της αποικιοκρατίας. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

*ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Σε περίπτωση βραδινής άφιξης στη Σαϊγκόν, η ξενάγηση θα πραγματοποιηθεί σε επόμενη ημέρα.

8η ημέρα: Σαϊγκόν – Μι Το (Δέλτα Μεκόνγκ)

Στο επίκεντρό μας σήμερα βρίσκεται η περιοχή του Δέλτα του ποταμού Μεκόνγκ, μια τεράστια περιοχή που αρδεύεται από αυτή την υδάτινη ραχοκοκαλιά της Ινδοκίνας. Θα οδηγηθούμε προς τα νoτιο-δυτικά, στο χωριό Μι Το, και εκεί θα επιβιβαστούμε σε πλοιάριο για να δούμε την πλωτή τοπική ψαραγορά. Θα μπούμε σε αμαξάκια με άλογο για να επισκεφτούμε το γραφικό χωριουδάκι, και στη συνέχεια σε μικρά βαρκάκια, όπου θα γνωρίσουμε την καθημερινότητα των ντόπιων, μέσω των μικρών υδάτινων καναλιών. Η ζωή σε αυτά τα πλωτά μέρη μοιάζει τόσο μακρινή, απλή και ήρεμη, σε σχέση με την κοντινή μεγαλούπολη.  Διανυκτέρευση στη Σαϊγκόν.

 

9η ημέρα: Σαϊγκόν – Τούνελ Κου Τσι – Σαϊγκόν – Πτήση για Σιεμ Ρεπ

Σήμερα το πρωί θα αναχωρήσουμε για την περιοχή Κου Τσι, που ονομαζόταν και «Σιδηρούν Τρίγωνο», γιατί ενώ βρισκόταν κοντά στη Σαϊγκόν, ήταν το ορμητήριο και κρησφύγετο των επαναστατικών δυνάμεων στον πόλεμο του 1970-75. Εκεί είναι φτιαγμένο ένα ολόκληρο υπόγειο χωριό με δαιδαλώδη τούνελ μήκους άνω των 200 χιλ., όπου θα επισκεφθούμε τα μεγαλύτερα από αυτά. Κάτω από 3-4 μέτρα χώμα για να αντέχει τους βομβαρδισμούς, διακινείτο ένα ολόκληρο στράτευμα Βιετκόνγκ, ενάντια στις αμερικάνικες δυνάμεις. Στα εκθέματα του τοπικού μουσείου αποτυπώνεται η περίοδος του πολέμου, που άφησε ανεξίτηλα τα σημάδια του στη χώρα, τη γη, και τους ανθρώπους της. Μετά την επίσκεψη μας θα μεταβούμε οδικώς στο αεροδρόμιο της Σαϊγκόν για να επιβιβαστούμε στην πτήση για Σιεμ Ρεπ της Καμπότζης. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

10η ημέρα: Σιεμ Ρεπ (ξενάγηση)

Νωρίς το πρωί αναχωρούμε για να επισκεφτούμε τον πιο διάσημο ναό, το μεγαλειώδες Άνγκορ Βατ, η έκταση του οποίου είναι ίδια με αυτήν του παλατιού στο Πεκίνο. Θεωρείται τέλειο δείγμα αρχιτεκτονικής των Χμερ, καταδεικνύοντας το απόγειο της άλλοτε κραταιάς αυτοκρατορίας, γι’ αυτό και τρεις από τους κεντρικούς του πύργους απεικονίζονται στη σημαία της Καμπότζης. Συνεχίζουμε την περιήγησή μας σε άλλους ναούς, ο καθένας εκ των οποίων παρουσιάζει ιδιαίτερη αρχιτεκτονική και γοητεία. Ο Neak Pean, υπήρξε αρχαίο νοσοκομείο, και έχει μια μεγάλη τετράγωνη λίμνη περιστοιχιζόμενη από τέσσερις μικρότερες. Ο Prasat Kravan, μικρός ναός χτισμένος εξ ολοκλήρου από τούβλα, έχει στο εσωτερικό του θαυμάσια ανάγλυφα. Τέλος, ο ναός Pre Rup, είναι από τους παλαιότερους του συγκροτήματος και είναι αφιερωμένος στο Θεό Σίβα. Από την κορυφή του θα έχουμε την ευκαιρία να ατενίσουμε την περιοχή και να απολαύσουμε ένα μαγευτικό ηλιοβασίλεμα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας και διανυκτέρευση.

11η ημέρα: Σιεμ Ρεπ

Σήμερα θα αναχωρήσουμε για τη Λίμνη Tonle Sap, όπου θα κάνουμε μια όμορφη βαρκάδα με επίσκεψη στο πλωτό χωριό Chong Chneah. Οι εικόνες θα σας μείνουn σίγουρα αξέχαστες. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.              

 

12η ημέρα: Σιεμ Ρεπ – Πνομ Πενχ

Αναχώρηση οδικώς για την πρωτεύουσα Πνομ Πενχ. Στη διαδρομή, στάσεις και επισκέψεις σε σημεία που έχουμε επιλέξει για να γνωρίσουμε την αυθεντική ζωή της Καμπότζης στην επαρχία της. Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

13η ημέρα: Πνομ Πενχ – Πτήση επιστροφής

Το πρωί θα ξεναγηθούμε στην πόλη αρχίζοντας από το Μουσείο Tuol Sleng, που ήταν φυλακές κατά τη ζοφερή περίοδο διακυβέρνησης των Ερυθρών Χμερ. Θα συνεχίσουμε με το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο, το Βασιλικό Παλάτι, και την εκπληκτική Ασημένια Παγόδα, το δάπεδο της οποίας είναι κατασκευασμένο από 5.000 ασημένια πλακάκια βάρους ενός κιλού το καθένα. Οι οξυκόρυφες στέγες και τα μυτερά αετώματα των κτιρίων, θυμίζουν έντονα την κοινή πολιτιστική παράδοση που έχει η Καμπότζη με την γειτονική Ταϋλάνδη. Βαρκάδα στον ποταμό Τόνλε Σαπ και κατόπιν μεταφορά στο αεροδρόμιο, για την πτήση επιστροφής στην Ελλάδα, μέσω ενδιάμεσου σταθμού.

 

 

14η ημέρα: Άφιξη σε Αθήνα/Θεσσαλονίκη

Το παραπάνω πρόγραμμα
είναι ενδεικτικό. Το τελικό ενημερωτικό αποστέλλεται περίπου 3-5 ημέρες πριν από την εκάστοτε αναχώρηση

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία  Πτήσης

Διαδρομή

(Από Þ Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

EK 210

20.02.2020

ΑΘΗΝΑ – ΝΤΟΥΜΠΑΪ

17:55

00:20

EK 394

21.02.2020

ΝΤΟΥΜΠΑΪ – ΑΝΟΪ

03:40

12:40

EK 371

03.03.2020

ΠΝΟΜ ΠΕΝΧ – ΝΤΟΥΜΠΑΪ

23:05

06:00

EK 209

04.03.2020

ΝΤΟΥΜΠΑΪ – ΑΘΗΝΑ

11:50

15:25

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία  Πτήσης

Διαδρομή

(Από Þ Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

EK 210

14.03.2020

ΑΘΗΝΑ – ΝΤΟΥΜΠΑΪ

17:05

23:40

EK 394

15.03.2020

ΝΤΟΥΜΠΑΪ – ΑΝΟΪ

03:40

12:40

EK 371

26.03.2020

ΠΝΟΜ ΠΕΝΧ – ΝΤΟΥΜΠΑΪ

23:05

06:00

EK 209

27.03.2020

ΝΤΟΥΜΠΑΪ – ΑΘΗΝΑ

10:50

14:00

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης με ενδιάμεσο σταθμό.
  • Ta ξενοδοχεία στο Βιετνάμ είναι 4*, 5*, και στην Καμπότζη 4* sup.
  • Ημιδιατροφή καθημερινά μέσα στα ξενοδοχεία και όχι σε τοπικά εστιατόρια, εκτός του γεύματος εν πλω στο Χαλόνγκ Μπέι.
  • Μεταφορές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις, όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα.
  • Εκδρομή στο Μι Το.
  • Επίσκεψη στο Εθνολογικό Μουσείο στο Ανόι.
  • Επίσκεψη στο Κεντρικό Βιετνάμ (Ντανάγκ, Χόι Αν, Χουέ), όπου βρίσκονται μαγικά πολιτιστικά στολίδια και οι πανέμορφες παραλίες του Βιετνάμ.
  • Τοπικός ξεναγός.
  • Έλληνας έμπειρος αρχηγός (ανάλογα την αναχώρηση μπορεί να σας περιμένει στην Ασία).
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
  • Δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός - βιβλίο στα Ελληνικά Versus Travel.

Προσοχή: ΟΙ ΒΙΖΕΣ ΣΤΗΝ ΙΝΔΟΚΙΝΑ ΕΚΔΙΔΟΝΤΑΙ ΤΟΠΙΚΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ 2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑ.

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Φόροι, επιβάρυνση καυσίμων, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά & επιπλέον πακέτο ασφάλειας, τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.α.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων: 940 €.
  • Βίζες που πληρώνονται τοπικά (βίζα Βιετνάμ $25 καθώς και η βίζα Καμπότζης $30] και δεν περιλαμβάνονται στους φόρους που πληρώνονται στην Αθήνα.

 

Προσοχή: ΟΙ ΒΙΖΕΣ ΣΤΗΝ ΙΝΔΟΚΙΝΑ ΕΚΔΙΔΟΝΤΑΙ ΤΟΠΙΚΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ 2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑ.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ

  • Το διαβατήριό σας θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 6μηνη ισχύ.
  • Βεβαιωθείτε ότι το διαβατήριό σας έχει κενές σελίδες, ισάριθμες με τον αριθμό των χωρών που θα επισκεφθείτε.
  • Το γραφείο μας δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε πρόβλημα λόγω μη ανανέωσης του διαβατηρίου σας.
  • Οι ταξιδιώτες μη ελληνικής υπηκοότητας ή οι κάτοχοι μη ελληνικών διαβατηρίων οφείλουν να επικοινωνούν κατ’ ιδίαν με την πρεσβεία της χώρας στην οποία επιθυμούν να ταξιδέψουν, προκειμένου να πληροφορηθούν τα όποια διαδικαστικά για την έκδοση βίζας, εφόσον αυτή απαιτείται. Το Versus Travel δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν πρόβλημα που ενδεχομένως παρουσιαστεί σε κάποιο αεροδρόμιο.
  • Σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και στην Τουρκία, μπορείτε να ταξιδέψετε με αστυνομική ταυτότητα νέου τύπου. Διευκρινίζουμε ότι αυτό γίνεται μόνο με πολιτική ταυτότητα και όχι με υπηρεσιακή. Ενημερωθείτε σχετικά από το τμήμα πωλήσεων.
  • Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι έχετε διαβάσει το παρόν πρόγραμμα, το έχετε κατανοήσει και συμφωνείτε με τα αναγραφόμενα, και ότι αναντίρρητα αποδέχεστε τους όρους συμμετοχής που αναγράφονται στα έντυπά μας και στο σάιτ μας στο Ίντερνετ. Αν θέλετε να διαβάσετε τους όρους συμμετοχής, παρακαλούμε ζητήστε να σας αποσταλούν.

12-18 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ: Εφόσον επιθυμείτε, μπορείτε να αποπληρώσετε το ταξίδι σας κάνοντας χρήση πιστωτικής κάρτας και συμμετέχοντας σε πρόγραμμα άτοκων δόσεων (έως και 18). Σας συστήνουμε, προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, να ενημερωθείτε έγκαιρα είτε από το τμήμα πωλήσεων, είτε από το λογιστήριο για τις πιστωτικές κάρτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα άτοκων δόσεων. 

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

  • Η κράτηση γίνεται μόνο με την αποστολή του διαβατηρίου σας στο e-mail του ταξιδιωτικού συμβούλου (πωλητή), με τον οποίο έχετε συνομιλήσει.
  • Χωρίς την άμεση αποστολή φωτοτυπίας του διαβατηρίου δεν θα μπορεί να περιληφθεί η ασφάλεια της προκαταβολής σας στην επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια που περιλαμβάνει το Versus στα προγράμματά του. Αν δεν έχετε e-mail, μπορείτε να προσκομίσετε μια φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στα γραφεία μας.
  • Κράτηση γίνεται μόνο με τα πλήρη στοιχεία σας (διεύθυνση με ταχυδρομικό κώδικα, τηλέφωνα, e-mail κ.λπ.).
  • Αν θέλετε να συμπεριλάβετε και άλλα άτομα στην κράτησή σας, θα πρέπει να μας γνωρίσετε και τα δικά τους πλήρη στοιχεία.
  • Η κράτησή σας είναι έγκυρη και η κατοχύρωση των προσφορών γίνεται μόνο με κατάθεση της προκαταβολής.

 

ΔΩΡΕΑΝ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΟΔΗΓΟΙ VERSUS

Το Versus Travel, προσπαθώντας να καλύψει το κενό της ελληνικής αγοράς σε ταξιδιωτικούς οδηγούς στην ελληνική γλώσσα για τις χώρες που επισκέπτεται, εγκαινιάζει την έκδοση μιας σειράς ποιοτικών ταξιδιωτικών βιβλίων-οδηγών (προϊόν της μεγάλης μας ταξιδιωτικής εμπειρίας), που προσφέρονται δωρεάν στους ταξιδιώτες της κάθε εκδρομής.

 

ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ταξιδιωτική ασφάλεια

Extra Παροχές Υγείας στην ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ

• Δωρεάν 8 επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς και εκπτώσεις σε χειρουργικές και ιατρικές πράξεις στα εξωτερικά ιατρεία της Ευρωκλινικής Αθηνών.
• Τηλεφωνική εξυπηρέτηση 24 ώρες το 24ωρο στο τηλέφωνο 1011.
• Δωρεάν ένα παιδιατρικό check up και 8 δωρεάν επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς στην Ευρωκλινική Παίδων (αφορά σε παιδιά και εγγόνια των ταξιδιωτών μας).

Έως 18 άτοκες μηνιαίες δόσεις

*Αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη

H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.

Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετέ το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα.

Δεν απαιτούνται  διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.

**Αναχωρήσεις από  Λάρνακα

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα η πτήση είναι απευθείας και δεν απαιτείται πέρασμα από Αθήνα.

 

Η διαφορετικότητα του Versus

 

Ταξιδέψτε στην Ινδοκίνα με τους ειδικούς κaι απολαύστε το πρόγραμμα που αγάπησαν οι Έλληνες ταξιδιώτες, με πλούσιες παροχές και συνεχείς καινοτομίες!

  • Με το πρόγραμμα αυτό επισκεπτόμαστε ολόκληρο το Βιετνάμ, το Βόρειο, το Νότιο αλλά και το Κεντρικό Βιετνάμ. Έτσι, εκτός των άλλων, στο μαγευτικό Κεντρικό Βιετνάμ επισκεπτόμαστε το πανέμορφο και μοναδικής αρχιτεκτονικής παραθαλάσσιο Χόι Αν, το Ντανάγκ (όπου βρίσκονται και οι πιο όμορφες παραλίες του Βιετνάμ) και την αυτοκρατορική πόλη Χουέ, όπου πραγματοποιούμε μια υπέροχη κρουαζιέρα στον Ποταμό των Αρωμάτων. Το Κεντρικό Βιετνάμ μπορεί να παραλείπεται ορισμένες φορές από κάποια προγράμματα για μείωση κόστους, αλλά Βιετνάμ χωρίς το κεντρικό κομμάτι του δεν είναι Βιετνάμ.
  • Όλες οι διανυκτερεύσεις είναι στην Ινδοκίνα και όχι σε «άσχετες» με το πρόγραμμα πρωτεύουσες της Ασίας.
  • Ta ξενοδοχεία στο Βιετνάμ είναι 4*, 5*, και στην Καμπότζη 4* sup.
  • Τα γεύματα δίνονται μέσα στα ξενοδοχεία και όχι σε τοπικά εστιατόρια (εκτός από το Χαλόνγκ Μπέι, με δείπνο θαλασσινών εν πλω). Στην Ινδοκίνα αυτή η παροχή κοστίζει πολύ ακριβά, αλλά δίνει ποιότητα γευμάτων που σε τοπικά εστιατόρια δεν υπάρχει.
  • To πρόγραμμά μας περιλαμβάνει 3 διανυκτερεύσεις στο Σιέμ Ρεπ -έναν από τους πιο σημαντικούς αρχαιολογικούς χώρους του κόσμου- και όχι μία, όπως άλλα προγράμματα της αγοράς. Έτσι, παρότι αυξάνει το κόστος, πραγματοποιούμε διήμερη ξενάγηση στον εκπληκτικό αυτό αρχαιολογικό χώρο με τους σημαντικότερους ναούς της Ινδοκίνας, κάτι που είναι απαραίτητο χρονικά για να μπορέσουμε να τον δούμε με πληρότητα.
  • 3 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4* στο πανέμορφο Ανόι, από το οποίο συνήθως μειώνονται οι διανυκτερεύσεις λόγω κόστους ή γίνονται σε μικρότερες πόλεις.
  • 1 διανυκτέρευση στην πρωτεύουσα της Καμπότζης, Πνομ Πενχ.
  • Διανυκτέρευση στο εκπληκτικό παραθαλάσσιο Χόι Αν.
  • Διανυκτέρευση στο Χουέ για να το γνωρίσουμε όπως πρέπει και όχι εξαντλητική εκδρομή από το Χόι Αν.
  • Κρουαζιέρα στον Κόλπο Χαλόνγκ.
  • Εκδράμουμε στη περιοχή του Δέλτα του Μεκόνγκ και επισκεπτόμαστε το παραδοσιακό χωριό Μι Το για να γνωρίσουμε καλύτερα την τοπική κουλτούρα. Άλλη μια νέα προσθήκη του Versus, που δεν υπάρχει σε άλλα προγράμματα.
  • Η ξενάγησή μας στο Ανόι περιλαμβάνει και το πολύ ενδιαφέρον Εθνολογικό Μουσείο.
  • Προσφέρεται δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός - βιβλίο στα Ελληνικά Versus Travel.

 

Highlights

  • Απολαύστε μια υπέροχη κρουαζιέρα στο Χάλονγκ Μπέι ανάμεσα σε καταπράσινες βραχονησίδες που ξεπροβάλλουν από τα σμαραγδένια νερά του Κόλπου Τονκίν.
  • Διεισδύστε στα δαιδαλώδη τούνελ του Κου Τσι, κρησφύγετο των Βιετκόνγκ στον πόλεμο του Βιετνάμ.
  • Επισκεφτείτε το Ναό Μπαγιόν, κτίσμα μοναδικής ομορφιάς και μεγαλοπρέπειας.
  • Ανακαλύψτε το Τα Προμ, που έχει μείνει σχεδόν ανέπαφο μέσα στη ζούγκλα.
  • Γοητευτείτε από το μεγαλειώδες Άνγκορ Βατ στη Καμπότζη.
  • Δείτε το Μαυσωλείο του Χο Τσι Μινχ στη Σαϊγκόν.

 

Σχόλια Πελατών

Παρόμοιοι Προορισμοί

Μόνο στο Versus Travel

  • Επίσκεψη στο Εθνολογικό Μουσείο του Ανόι.
  • Επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο Μι Σον (My Son) του πολιτισμού των Chams.
  • Εκδρομή στο χωριό Μι Το (My Tho), στην περιοχή του Δέλτα του Μεκόνγκ.

Χάρτης Ταξιδιού Βιετνάμ – Καμπότζη Super προσφορά | Φεβρουάριος - Πάσχα 2020

Πληροφορίες για τις Χώρες Countries Info