Μπανγκόκ – Σιγκαπούρη |Χριστούγεννα 2019

Διάρκεια: 10 ΗΜΕΡΕΣ

τιμή από 990€

Travel Identity

Αποκλειστική πρόταση του Versus Travel, που έχει στο ενεργητικό του δεκάδες πραγματοποιήσεων και εκατοντάδες ευχαριστημένων ταξιδιωτών. Εναλλακτικό ταξίδι στην αυθεντική Ασία, που διατηρεί γνήσιες εικόνες και μέρη που ξεφεύγουν από τα κοινότυπα. Η ευρύτερη περιοχή του ποταμού Κβάι, με τη γέφυρα και τη σιδηροδρομική γραμμή, είναι ένα από τα συγκινητικά κομμάτια του ταξιδιού μας που συνδυάζεται με την κοσμοπολίτικη πρωτεύουσα Μπανγκόκ, την πλούσια φύση και τους αρχαίους πολιτισμούς που γνωρίζουμε, κυρίως με την επίσκεψή μας στην ιστορική Αγιουτάγια, μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO. Ένα χαρακτηριστικό στοιχείο είναι η αφετηρία και το κλείσιμο του ταξιδιού μας σε δύο μεγάλα μητροπολιτικά κέντρα όχι μόνο της νοτιοναατολικής Ασίας, αλλά του πλανήτη ολόκληρου, την Μπανγκόκ και τη Σιγκαπούρη, στις οποίες αφιερώνουμε επαρκή χρόνο για να τις γνωρίσουμε όπως πρέπει.

 

Το ταξίδι σε λίγες γραμμές

Η Μπανγκόκ είναι μία κοσμοπολίτικη πρωτεύουσα με ιδιαίτερο παλμό και χρώμα, που αξίζει να αφιερώσουμε χρόνο για να τη γνωρίσουμε σε βάθος.

Ο ποταμός Κβάι έχει μείνει στην Ιστορία χάρη στην ιστορία που μεταφέρθηκε στον κινηματογράφο το 1957, με αφορμή την κατασκευή της γέφυρας από αιχμαλώτους πολέμου.

Η Σιγκαπούρη είναι μια ολόκληρη χώρα μέσα στα σύνορα μιας πόλης - της "Πόλης του Λιονταριού" και προσφέρει όλα εκείνα τα συστατικά που καθιστούν ένα μέρος ιδανικό προορισμό διακοπών. Η χώρα, που σχεδόν ακουμπά στον Ισημερινό, συνδυάζει την παράδοση με τον μοντέρνο τρόπο ζωής. Ένα ξεχωριστό κράμα πολιτισμών συνθέτουν τη μοναδική ταυτότητα της Σιγκαπούρης

Το Versus Travel, πρωτοπόρο στην Ελληνική αγορά, ταξιδεύει, ανακαλύπτει και σας προτείνει νέους, φρέσκους, ιδιαίτερους ταξιδιωτικούς προορισμούς

 

Μόνο Στο Versus

Η διαφορετικότητα του Versus

Το Versus Τravel πραγματοποιεί το ταξίδι αυτό καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους με εξαιρετική επιτυχία!

Πλούσιο πρόγραμμα που συνδυάζει μεγαλουπόλεις, ζούγκλα και εξωτισμό, με πολύ καλά επιλεγμένα ξενοδοχεία:

 • Στην Μπανγκόκ:  ξενοδοχείο Aetas Hotel Bangkok 5*
 • Στον ποταμό Κβάι: ξενοδοχείο Royal River Kwai Hotel 3*
 • Στη Σιγκαπούρη: ξενοδοχείο Park Hotel Clarke Quay 4*
 • Με πρωινό.

 

Μην ξεχνάτε να ζητάτε τα ξενοδοχεία που σας προσφέρουν

 • Επίσκεψη στο Βασιλικό Παλάτι της Μπανγκόκ, που πολλοί αποκαλούν ως το 8ο Θαύμα του κόσμου.
 • Επίσκεψη στην Αγιούταγια, μνημείο πολιτιστικής κληρονομιάς της Unesco.
 • Προσφέρεται δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός-βιβλίο στα ελληνικά Versus Travel

 

1η ημέρα: Αθήνα/Θεσσαλονίκη/Λάρνακα – Μπανγκόκ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση μέσω ενδιάμεσου σταθμού για την Μπανγκόκ, την πρωτεύουσα της Ταϊλάνδης.

 

2η ημέρα: Μπανγκόκ (άφιξη, περιήγηση)

Άφιξη στην Μπανγκόκ, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας, και πρώτη επαφή με την κοσμοπολίτικη πρωτεύουσα της Ταϊλάνδης. Διανυκτέρευση.

 

3η ημέρα: Μπανγκόκ (ξενάγηση)

Η ξενάγηση της πόλης ξεκινάει σήμερα το πρωί με βαρκάδα κατά μήκος του ποταμού με τα αμέτρητα κανάλια. Θα φτάσουμε στο Θόνμπουρι, την 3η κατά σειρά πρωτεύουσα της Ταϊλάνδης (1767-1782), όπου θα επισκεφτούμε τον παλιότερο ναό της πόλης, το Ναό της Αυγής, που είναι καλυμμένος με κομμάτια κινέζικης πορσελάνης και δεσπόζει θεαματικά στο ποτάμι.

Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε το Βασιλικό Παλάτι της Μπανγκόκ, που έχει χαρακτηριστεί ως το 8ο Θαύμα του Κόσμου. Χτίστηκε το 1783 και καλύπτει μια έκταση 218.400 τετρ. χλμ. Περικυκλωμένα από ένα ψηλό λευκό τείχος μήκους 1.900 μ., μια συστάδα 100 διαφορετικών, πολυτελών και με ιδιαίτερη αρχιτεκτονική κτίρια, εκπροσωπούν 200 χρόνια ιστορίας και αρχιτεκτονικού πειραματισμού. Ναοί με πολύχρωμες πορσελάνινες διακοσμήσεις, στούπες, πύργοι, επιβλητικές θεότητες, επίχρυσοι δράκοι, μυθολογικές μορφές και εκπληκτικές τοιχογραφίες συνθέτουν ένα σχεδόν εξωπραγματικό σκηνικό. Ολόκληρο το Ραμαγιάνα (Ramakien), το έπος που γράφτηκε στην Ινδία πριν από 2.000 χρόνια και έγινε παραμύθι από την Κατμαντού έως το Μπαλί, χορός στη Μαλαισία και κουκλοθέατρο στην Ινδονησία, είναι θαυμάσια ζωγραφισμένο στο εσωτερικό μέρος του περιστυλίου. Εδώ βρίσκεται και ο Ναός του Σμαραγδένιου Βούδα με το περίφημο άγαλμα του Βούδα από νεφρίτη (όχι σμαράγδι) πάνω σε χρυσό θρόνο, στολισμένο με πολύτιμα πετράδια, που φυλάσσεται σε μια γυάλινη προθήκη. Είναι η πιο ιερή μορφή της Ταϊλάνδης, προστάτης της χώρας. Συνεχίζουμε για το Ναό Βατ Πο, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε ένα από τα πιο εντυπωσιακά αγάλματα του Βούδα σε κεκλιμένη στάση. Ο ναός αυτός αποτελεί επίσης την παλαιότερη και πιο έγκριτη σχολή ταϊλανδέζικου μασάζ στη χώρα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

4η ημέρα: Μπανγκόκ – Αγιούταγια – Ποταμός Κβάι

Πρωινή αναχώρηση από την Μπανγκόκ για την Αγιούταγια, παλιά πρωτεύουσα της Ταϊλάνδης, από το 1350 έως το 1767. Θα επισκεφθούμε το ιστορικό πάρκο της πόλης, με τους ναούς της περιόδου από τον 14ο έως τον 18ο αι. Ο αρχαιολογικός χώρος, αναγνωρισμένος από το 1981 ως Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO, καλύπτει έκταση 289 εκταρίων, με ερείπια από την πόλη που καταστράφηκε ολοσχερώς το 1797 από τους Βιρμανούς. Θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε τα ερείπια του βασιλικού παλατιού και τις τρεις στούπες του Βατ Πχρα Σι Σανπφέτ, που θα μας εντυπωσιάσουν. Στη συνέχεια θα δούμε το Μνημείο Βατ Μαχατχάτ, όπου το κεφάλι του Βούδα βρίσκεται σφηνωμένο ανάμεσα στις πολυάριθμες ρίζες ενός δέντρου, καθώς και τον Βατ Πανάνγκ Τσονγκ με το μεγαλύτερο καθιστό Βούδα. Μετά το πέρας της ξενάγησής μας θα αναχωρήσουμε για τον ποταμό Κβάι, όπου θα επισκεφθούμε τον ναό ή την τοπική αγορά, πριν μεταφερθούμε στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

5η ημέρα: Ποταμός Κβάι – τρένο Death Railway – Μουσείο JEATH – Μπαγκόκ

Μετά το πρωινό μας, απολαμβάνουμε μία βόλτα με το Death Railway, το τρένο σε μια σιδηροδρομική γραμμή που ξεκίνησε να κατασκευάζεται κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο από ντόπιους και αιχμαλώτους πολέμου των Ιαπώνων. Σκοπός της γραμμής ήταν να αποτελέσει τη σύνδεση μεταξύ της δυτικής Ταϊλάνδης και της Βιρμανίας, και παρόλο που μεγάλο μέρος της κατασκευάστηκε πολύ γρήγορα, ποτέ δεν πρόλαβε να περάσει τα σύνορα. Μέρος της γραμμής αποτελούσε (και αποτελεί) η περίφημη Γέφυρα του Ποταμού Κβάι, η ιστορία της οποίας μεταφέρθηκε με μεγάλη επιτυχία στον κινηματογράφο την δεκαετία του ’50, χαρίζοντας παράλληλα και μία από τις δημοφιλέστερες μελωδίες όλων των εποχών, με εκείνο το χαρακτηριστικό σφύριγμα των Βρετανών αιχμαλώτων. Θα επισκεφθούμε λοιπόν και το Μουσείο JEATH (από τα αρχικά των εθνοτήτων που εργάστηκαν για την κατασκευή της σιδηροδρομικής γραμμής: Japanese, English, Australian, American, Thai, Holland) καθώς και το συμμαχικό νεκροταφείο της εποχής εκείνης, πριν αναχωρήσουμε οδικώς για την Μπανγκόκ. Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

6η ημέρα: Μπανγκόκ (ημέρα ελεύθερη)

Ημέρα ελεύθερη στην Μπανγκόκ για να χαρούμε μία ημέρα με χαλαρούς ρυθμούς, σε μία από τις πιο κοσμοπολίτικες πρωτεύουσες της νοτιοανατολικής Ασίας. Αν συμπεριλάβει κανείς και την ευρύτερη μητροπολιτική περιοχή της πόλης, τότε ο συνολικός πληθυσμός της Μπανγκόκ φτάνει τα 15.000.000, συνειδητοποιεί λοιπόν κανείς για τι σταυροδρόμι λαών και πολιτισμών πρόκειται. Οι επιλογές λοιπόν σε μια τέτοια πόλη είναι εξ ορισμού πολλές και εμείς με τον αρχηγό μας θα έχουμε την ευκαιρία να ανακαλύψουμε κάποιες από αυτές.

7η ημέρα: Μπανγκόκ – Σιγκαπούρη (πτήση)

Αναχώρηση για το αεροδρόμιο της πόλης από όπου θα πετάξουμε για τη Σιγκαπούρη, μία από τις πιο ανεπτυγμένες και οργανωμένες πόλεις στον κόσμο. Άφιξη και χρόνος ελεύθερος στην πόλη. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

8η ημέρα: Σιγκαπούρη (ξενάγηση)

Κατά τη σημερινή περιήγησή μας στην πόλη θα περάσουμε από το διοικητικό της κέντρο, όπου θα δούμε μεταξύ άλλων το Δημαρχείο, το Ανώτατο Δικαστήριο και το Κοινοβούλιο. Στη συνέχεια  θα θαυμάσουμε τον υπέροχο κόλπο της πόλης από το Merlion Park, καθώς και τον βοτανικό κήπο με τις ορχιδέες, που θα σας αφήσουν άφωνους με την ομορφιά και την ποικιλία τους. Αφού επισκεφθούμε τον ναό Thian Hock Keng, έναν από τους παλιότερους της Σιγκαπούρης, θα μπούμε στη συνοικία των Κινέζων και έπειτα στη συνοικία των Ινδών με τη μεθυστική μυρωδιά των μπαχαρικών. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

 

9η ημέρα: Σιγκαπούρη (πρωινό ελεύθερο) – Πτήση επιστροφής

Πρωινό ελεύθερο στην Σιγκαπούρη για να το διαθέσετε όπως επιθυμείτε. Ο αρχηγός της εκδρομής θα είναι κοντά σας για να σχεδιάσετε μαζί βόλτες στην πόλη (check-out στις 12:00). Στη συνέχεια, μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση επιστροφής, μέσω ενδιάμεσου σταθμού.

 

10η ημέρα: Άφιξη σε Αθήνα/Θεσσαλονίκη/Λάρνακα

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό. 
Το τελικό ενημερωτικό αποστέλλεται
περίπου 3-5 ημέρες
πριν από την εκάστοτε αναχώρηση.

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από
Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

LH 1751

24.12.2019

ΑΘΗΝΑ – ΜΟΝΑΧΟ

12:55

14:30

LH 5446

24.12.2019

ΜΟΝΑΧΟ – ΜΠΑΝΓΚΟΚ

18:20

10:50 +1

LH 791

01.01.2020

ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ – ΜΟΝΑΧΟ

23:55

06:00 +1

LH 1750

02.01.2020

ΜΟΝΑΧΟ – ΑΘΗΝΑ

08:40

12:05

 

Περιλαμβάνονται

 • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης με ενδιάμεσο σταθμό
 • Διαμονή σε επιλεγμένα πολύ καλά ξενοδοχεία.
 • Πρωινό καθημερινά
 • Μετακινήσεις, ξεναγήσεις, επισκέψεις όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα
 • Τοπικός ξεναγός
 • Έλληνας αρχηγός
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
 • Δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός-βιβλίο στα ελληνικά Versus Travel

Αναχωρήσεις από Κύπρο

 • Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνονται οι φόροι, ο επίναυλος καυσίμων, τα φιλοδωρήματα, τα αχθοφορικά (όπου είναι δυνατόν), και η ειδική κυπριακή επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια χωρίς επιβάρυνση (ζητήστε μας τι περιλαμβάνει)

 

 

Δεν περιλαμβάνονται
(δεν ισχύει για τις αναχωρήσεις από την Κύπρο)

 • Φόροι αεροδρομίων, επιβάρυνση καυσίμων, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά & επιπλέον πακέτο ασφάλειας, τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (Ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.α.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη, και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων: €790

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

Παρακαλούμε να αποστείλετε φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στο e-mail του ταξιδιωτικού συμβούλου (πωλητή), με τον οποίο έχετε συνομιλήσει
Χωρίς την άμεση αποστολή φωτοτυπίας του διαβατηρίου δεν θα μπορεί να περιληφθεί η ασφάλεια της προκαταβολής σας στην επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια που περιλαμβάνει το Versus στα προγράμματά του. Αν δεν έχετε e-mail, μπορείτε να προσκομίσετε μια φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στα γραφεία μας.
Κράτηση γίνεται μόνο με τα πλήρη στοιχεία σας (διεύθυνση με ταχυδρομικό κώδικα, τηλέφωνα, e-mail κλπ.). Αν θέλετε να συμπεριλάβετε και άλλα άτομα στην κράτησή σας, θα πρέπει να μας γνωρίσετε και τα δικά τους πλήρη στοιχεία.
Η κράτησή σας είναι έγκυρη και η κατοχύρωση των προσφορών γίνεται μόνο με κατάθεση της προκαταβολής. 

 

ΔΩΡΕΑΝ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΟΔΗΓΟΙ VERSUS
Το Versus Travel, προσπαθώντας να καλύψει το κενό της Ελληνικής αγοράς σε ταξιδιωτικούς οδηγούς στην Ελληνική γλώσσα για τις χώρες που επισκέπτεται, εγκαινιάζει την έκδοση μιας σειράς ποιοτικών ταξιδιωτικών βιβλίων – οδηγών (προϊόν της μεγάλης μας ταξιδιωτικής εμπειρίας), που προσφέρονται δωρεάν στους ταξιδιώτες της κάθε εκδρομής.

 

ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ταξιδιωτική Ασφάλεια

Extra Παροχές Υγείας στην ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ

• Δωρεάν 8 επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς και εκπτώσεις σε χειρουργικές και ιατρικές πράξεις στα εξωτερικά ιατρεία της Ευρωκλινικής Αθηνών.
• Τηλεφωνική εξυπηρέτηση 24 ώρες το 24ωρο στο τηλέφωνο 1011.
• Δωρεάν ένα παιδιατρικό check up και 8 δωρεάν επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς στην Ευρωκλινική Παίδων (αφορά σε παιδιά και εγγόνια των ταξιδιωτών μας)


ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ:

• Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι έχετε διαβάσει το παρόν πρόγραμμα, το έχετε κατανοήσει και συμφωνείτε με τα αναγραφόμενα.
• Συμμετοχή επίσης στην εκδρομή σημαίνει ότι αναντίρρητα αποδέχεστε τους Όρους Συμμετοχής που αναγράφονται στην τελευταία σελίδα της μπροσούρας μας και στο site μας στο Internet. Αν θέλετε να διαβάσετε τους Όρους Συμμετοχής, παρακαλούμε ζητήστε να σας αποσταλούν.
• Συμμετοχή δηλώνετε επικοινωνώντας με το τμήμα πωλήσεων, δίνοντας αναλυτικά τα στοιχεία που σας ζητούνται και καταθέτοντας προκαταβολή 1.000 € κατ’ άτομο εντός της χρονικής προθεσμίας που θα σας δοθεί από το τμήμα πωλήσεων.
• Η πληρωμή της προκαταβολής γίνεται είτε με χρήση μετρητών ή στην περίπτωση χρήσης πιστωτικής κάρτας με εφάπαξ χρέωση.
• 12-18 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ. Εφόσον επιθυμείτε, μπορείτε να αποπληρώσετε το ταξίδι σας κάνοντας χρήση πιστωτικής κάρτας και συμμετέχοντας σε πρόγραμμα άτοκων δόσεων (έως και 18). Σας συστήνουμε, προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, να ενημερωθείτε έγκαιρα είτε από το τμήμα πωλήσεων, είτε από το λογιστήριο για τις πιστωτικές κάρτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα άτοκων δόσεων. 
• Το διαβατήριό σας θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 6μηνη ισχύ.
• Βεβαιωθείτε πως το διαβατήριό σας έχει κενές σελίδες, ισάριθμες με τον αριθμό των χωρών που θα επισκεφθείτε.
• Το γραφείο μας δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε πρόβλημα λόγω μη ανανέωσης του διαβατηρίου σας.
• Οι ταξιδιώτες μη Ελληνικής υπηκοότητας ή οι κάτοχοι μη Ελληνικών διαβατηρίων οφείλουν να επικοινωνούν κατ’ ιδίαν με την πρεσβεία της χώρας στην οποία επιθυμούν να ταξιδέψουν, για να πληροφορηθούν τα όποια διαδικαστικά για την έκδοση βίζας, εφόσον αυτή απαιτείται. Το Versus Travel δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν πρόβλημα που ενδεχομένως παρουσιαστεί σε κάποιο αεροδρόμιο.
• Σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και στην Τουρκία, μπορείτε να ταξιδέψετε με αστυνομική ταυτότητα νέου τύπου. Διευκρινίζουμε ότι αυτό γίνεται μόνο με πολιτική ταυτότητα και όχι με υπηρεσιακή. Ενημερωθείτε σχετικά από το τμήμα πωλήσεων του γραφείου μας. 


Έως 12 άτοκες μηνιαίες δόσεις

* Αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη

H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.

Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετέ το κόστος αυτό
μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα.

Δεν απαιτούνται  διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.

**Αναχωρήσεις από  Λάρνακα

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και η αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας. Σύμφωνα με τις πτήσεις αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “StopoverAthens" από 50 € το άτομο με μεταφορές.

 

Η διαφορετικότητα του Versus

Το Versus Τravel πραγματοποιεί το ταξίδι αυτό καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους με εξαιρετική επιτυχία!

Πλούσιο πρόγραμμα που συνδυάζει μεγαλουπόλεις, ζούγκλα και εξωτισμό, με πολύ καλά επιλεγμένα ξενοδοχεία:

 • Στην Μπανγκόκ:  ξενοδοχείο Aetas Hotel Bangkok 5*
 • Στον ποταμό Κβάι: ξενοδοχείο Royal River Kwai Hotel 3*
 • Στη Σιγκαπούρη: ξενοδοχείο Park Hotel Clarke Quay 4*
 • Με πρωινό.

 

Μην ξεχνάτε να ζητάτε τα ξενοδοχεία που σας προσφέρουν

 • Επίσκεψη στο Βασιλικό Παλάτι της Μπανγκόκ, που πολλοί αποκαλούν ως το 8ο Θαύμα του κόσμου.
 • Επίσκεψη στην Αγιούταγια, μνημείο πολιτιστικής κληρονομιάς της Unesco.
 • Προσφέρεται δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός-βιβλίο στα ελληνικά Versus Travel

 

Highlights

 • Επισκεφθείτε το πολύβουο κέντρο της Μπανγκόκ.
 • Απολαύστε την επίσκεψη στο Βασιλικό Παλάτι της Μπανγκόκ, που έχει χαρακτηριστεί και ως το 8ο θαύμα του κόσμου.
 • Η περιήγηση στο ιστορικό πάρκο της Αγιουτάγια, μνημείο της UNESCO.
 • Η γέφυρα του ποταμού Κβάι, με την περίφημη ιστορία της σιδηροδρομικής γραμμής.
 • Η διαδρομή με το τραίνο στο Death Railway, στην περιοχή του ποταμού Κβάι.
 • Η Σιγκαπούρη, μία από τις πιο κοσμοπολίτικες μητροπόλεις του κόσμου.

 

 

Σχόλια Πελατών

Παρόμοιοι Προορισμοί

Μόνο στο Versus Travel

 • Επιλεγμένα πολύ καλά ξενοδοχεία, από τα καλύτερα στην κάθε περιοχή
 • Επίσκεψη και διαμονή στον θρυλικό ποταμό Κβάι
 • Με επίσκεψη στην ιστορική Αγιουτάγια, με τα εντυπωσιακά μνημεία

Χάρτης Ταξιδιού Μπανγκόκ – Σιγκαπούρη |Χριστούγεννα 2019

Πληροφορίες για τις Χώρες Countries Info