fb

Βόρεια και νότια Κορέα - Μαντζουρία | Πάσχα 2020

Διάρκεια: 13 ΗΜΕΡΕΣ

τιμή από 3390€

Ταυτότητα ταξιδιού

Η πρώτη επαφή με τη Βόρεια Κορέα είναι καθηλωτική, καθώς μοιάζει σαν να προσγειωθήκαμε σε άλλον πλανήτη. Τα πάντα εδώ είναι ελεγχόμενα. Ακρογωνιαίος λίθος της φιλοσοφίας πάνω στην οποία έχει δομηθεί ολόκληρη η πολιτική, καθώς και ο τρόπος ζωής της Βόρειας Κορέας είναι το Τζούτσε (η ιδεολογία της Εθνικής Αυτάρκειας), που αναπτύχθηκε από τον μεγάλο ηγέτη Κιμ Ιλ Σουνγκ. Όλοι, μα όλοι οι πολίτες της χώρας φορούν στο μέρος της καρδιάς μια μικρή καρφίτσα με τη φωτογραφία του. Αμέτρητα αγάλματα με την κορμοστασιά του κοσμούν πολλές γωνιές της πόλης. Οι τουρίστες πρέπει να τηρούν συγκεκριμένους κανόνες: Βρίσκονται διαρκώς υπό την επιτήρηση Κορεατών συνοδών, ενώ τα μέσα μαζικής ενημέρωσης δεν μεταφέρουν καμία εικόνα ή ήχο από οποιαδήποτε πλευρά του κόσμου. Έτσι οι μάζες ελέγχονται πλήρως.

 

 

Το ταξίδι σε λίγες γραμμές

Μπορεί οι χώρες που επισκεπτόμαστε να μην συγκαταλέγονται στους πιο «εμπορικούς» προορισμούς παγκοσμίως, αποτελούν, όμως, τους πιο δημοφιλείς για τους ταξιδιώτες που έχουν κορεστεί από τα συνηθισμένα και θέλουν να δουν έναν «άλλο κόσμο». Πρόκειται για κάποια από τα πιο ιδιόμορφα και ξεχωριστά σημεία στον πλανήτη. Ιδιαίτερα ο τρόπος με τον οποίο έχει σχεδιαστεί από το Exploring the World το καθιστά το πιο πλήρες πρόγραμμα της αγοράς στις χώρες αυτές, με ορθολογική κατανομή των διανυκτερεύσεων, για να μην χάνουμε χρόνο σε άσχετες πόλεις. Σας το προτείνουμε ανεπιφύλακτα!

 

Μόνο Στο Versus

Η διαφορετικότητα του Versus
 

  • Από τη Χερσόνησο της Κορέας στις βορειοανατολικές επαρχίες της Κίνας, ένα ταξίδι περιεκτικό, έξυπνα οργανωμένο, που χωρίς να σπαταλά χρόνο και να γίνεται ανιαρό δίνει την ευκαιρία στους ταξιδιώτες να επισκεφθούν όλα τα σημαντικά αξιοθέατα της κάθε περιοχής.
  • Η επίσκεψη και η διαμονή στην Κιονγκτσού, την πρώτη και επί χίλια χρόνια πρωτεύουσα της Κορέας, δίνει στο ταξίδι επιπλέον αξία.
  • Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ημιδιατροφή σε Νότια Κορέα και Κίνα και πλήρη διατροφή στη Βόρεια Κορέα.
  • Παρακολούθηση γυμναστικών επιδείξεων (Mass Gymnastics) στην Πιονγιάνγκ (μόνο εφόσον πραγματοποιούνται τις συγκεκριμένες ημέρες του ταξιδιού μας, κάτι το οποίο τη στιγμή έκδοσης του παρόντος προγράμματος δεν είναι δυνατό να γνωρίζουμε).

 

1η - 2η ημέρα: Αθήνα/Θεσσαλονίκη/Λάρνακα - Πεκίνο

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση μέσω ενδιάμεσου σταθμού για τη μεγαλοπρεπή πρωτεύουσα της Κίνας, το Πεκίνο. Άφιξη τη δεύτερη ημέρα. Άφιξη και εγκατάσταση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση στο Πεκίνο.

3η ημέρα: Πεκίνο – Πιονγκγιάνγκ

Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για την πρωτεύουσα της Βόρειας Κορέας, την Πιονγκγιάνγκ. Με την άφιξή μας θα δούμε την αψίδα του θριάμβου -μνημείο αντίστασης των Βορειοκορεατών εναντίων των Ιαπώνων- και το μπρούντζινο άγαλμα του ηγέτη Κιμ Ιλ Σουνγκ, όπου (υποχρεωτικά) θα καταθέσουμε λουλούδια. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Θα μεταβούμε στη λεωφόρο Future Science Street, μια φουτουριστική περιοχή με ουρανοξύστες που δημιουργήθηκε για να στεγάσει επιστημονικά ιδρύματα του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου της χώρας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.

 

4η ημέρα: Πιονγκγιάνγκ

Κατά τη διάρκεια της σημερινής μας ξενάγησης στην Πιονγκγιάνγκ θα επισκεφθούμε, μεταξύ άλλων, το μετρό της πόλης, το πάρκο Μορανμπόγκ, τον πύργο Τζούτσε κ.ά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας.

 

 

5η ημέρα: Πιονγκγιάνγκ

Σήμερα το πρωί θα εκδράμουμε στο ιερό όρος Μιοχιάνγκ, «Βουνό της Μυστικής Ευωδίας», όπου θα μας δοθεί η ευκαιρία να περπατήσουμε στην όμορφη φύση. Στο όρος Μιοχιάνγκ θα επισκεφθούμε τη «Διεθνή Έκθεση Φιλίας», στην οποία εκτίθενται δώρα ξένων ηγετών προς τους ηγέτες της Βόρειας Κορέας. Επιστροφή στην Πιονγκγιάνγκ, όπου θα επισκεφθούμε το Μουσείο Κορεατικού Πολέμου και το «USS Pueblo», ένα πλοίο του αμερικανικού πολεμικού ναυτικού, που είχε «συλληφθεί» από το ναυτικό της Βόρειας Κορέας τον Ιανουάριο του 1968, καθώς είχε εισέλθει στα χωρικά ύδατα της ασιατικής χώρας. Στη συνέχεια θα παρακολουθήσουμε το μοναδικό θέαμα των γυμναστικών επιδείξεων (Mass Gymnastics, εφόσον αυτές πραγματοποιηθούν τις ημέρες του ταξιδιού μας). Αξίζει να σημειωθεί πως εδώ τα αθλήματα, ο χορός, η ζωγραφική και η μουσική διδάσκονται σε πολύ υψηλό επίπεδο.

 

6η ημέρα: Πιονγκγιάνγκ – Καεσόνγκ – Πιονγκγιάνγκ

Πρωινή αναχώρηση για την παλιά πρωτεύουσα Καεσόνγκ. Άφιξη, περιήγηση στην πόλη και επίσκεψη στη διαχωριστική γραμμή ανάμεσα στη Βόρεια και τη Νότια Κορέα. Θα επισκεφθούμε, επίσης, το Μουσείο Koryo. Η φύση γύρω από την Καεσόνγκ είναι εκπληκτική και έχει χαρακτηριστεί μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς από την UNESCO. Επιστροφή στην Πιονγκγιάνγκ, στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση. 

7η ημέρα: Πιονγκγιάνγκ – Σενιάνγκ (1η ξενάγηση)

Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για τη θρυλική πρωτεύουσα των Μαντζουριανών αυτοκρατόρων, τη Σενιάνγκ, που βρίσκεται στην καρδιά της Μαντζουρίας. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Στη συνέχεια θα περιηγηθούμε στην πόλη. Στο επίκεντρό μας σήμερα το πάρκο Beiling. Διανυκτέρευση.

 

8η ημέρα: Σενιάνγκ (2η ξενάγηση)

Πρωινή ξενάγηση της πόλης, κατά τη διάρκεια της οποίας θα δούμε τα κυριότερα αξιοθέατά της και θα επισκεφθούμε τα ανάκτορα, τα οποία αποτελούν μια μικρογραφία της Απαγορευμένης Πόλης του Πεκίνου, αλλά και το πολύ ενδιαφέρον Μουσείο Ιστορίας. Η Σενιάνγκ αποτελεί σημαντικό βιομηχανικό κέντρο της Κίνας από το 1930 και θεωρείται εμπορικός κόμβος για τις κινεζικές εξαγωγές σε Ιαπωνία, Ρωσία και Κορέα.

 

 

9η ημέρα: Σενιάνγκ – Σεούλ

Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για την εδώ και 600 χρόνια πρωτεύουσα της Ν. Κορέας, τη Σεούλ. Η Σεούλ αποτελεί τον πολιτικό, οικονομικό, εκπαιδευτικό και πολιτιστικό κόμβο ολόκληρης της χώρας. Είναι μια πολύβουη και μοντέρνα ασιατική πόλη, με υψηλό επίπεδο σε ό,τι αφορά την ποιότητα ζωής.

 

10η ημέρα: Σεούλ – Κιονγκτσού

Αναχώρηση για το Κιονγκτσού, την επί χίλια χρόνια παλιά πρωτεύουσα της Κορέας, τη «χώρα της πρωινής γαλήνης». Τα τοπία της διαδρομής μας στην ενδοχώρα, με τα ποτάμια, τα επιβλητικά βουνά και τα φαράγγια, είναι μαγευτικά. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Πρώτη επαφή και γνωριμία με την πόλη.

 

11η ημέρα: Κιονγκτσού – Σεούλ

Πρωινή ξενάγηση στο Κιονγκτσού, κατά τη διάρκεια της οποίας θα επισκεφθούμε το Εθνικό και Αρχαιολογικό Μουσείο, καθώς και τον επιβλητικό ναό Πουλγκούσα, που θεωρείται ο ιερότερος της χώρας. Είναι ένα συγκρότημα από πολυάριθμες πύλες, αυλές και εκπληκτικά διακοσμημένες παγόδες, που αν και έχουν κατασκευαστεί πριν από 15 αιώνες διατηρούνται σχεδόν ανέπαφες. Οι αλλεπάλληλες πύλες που οδηγούν στο εσωτερικό του ναού συμβολίζουν τα διαδοχικά στάδια που θα περάσει ο άνθρωπος στον δρόμο του προς τη φώτιση. Η ξενάγηση στην πόλη θα ολοκληρωθεί με την επίσκεψή μας στο σπήλαιο Σόκουραμ, όπου θα δούμε ένα πανέμορφο άγαλμα του Βούδα. Μετά τις ξεναγήσεις μας θα επιστρέψουμε στη Σεούλ, όπου και θα διανυκτερεύσουμε.

12η ημέρα: Σεούλ (Ξενάγηση) – Πτήση για Αθήνα/Θεσσαλονίκη/Λάρνακα

Η σημερινή ξενάγηση στην πόλη της Σεούλ περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, επίσκεψη στο Παλάτι Γκιόνγκ Μποκ, που κάποτε διέθετε περισσότερα από 7.000 δωμάτια, στη φουτουριστική πλατεία Dongdaemun, στο Εθνικό Λαογραφικό Μουσείο, στην Ανατολική Πύλη, καθώς και στον λόφο Νάμσαν, στον οποίο θα ανέβουμε με  το πούλμαν.

Στη συνέχεια μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση επιστροφής μέσω ενδιάμεσου σταθμού. (check out στις 12.00).

 

 

 

13η ημέρα: Άφιξη σε Αθήνα/Θεσσαλονίκη/Λάρνακα

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό. 
Το τελικό ενημερωτικό αποστέλλεται
περίπου 3-5 ημέρες
πριν από την εκάστοτε αναχώρηση
.
 

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Το πρόγραμμα της Βόρειας Κορέας είναι κρατικό και ελεγχόμενο, στο οποίο το Versus Travel δεν επιτρέπεται να επέμβει.

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή

(Από Þ Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα ?φιξης

EK 104

12.04.2020

ΑΘΗΝΑ – ΝΤΟΥΜΠΑΪ

23:00

04:45

ΕΚ 308

13.04.2020

ΝΤΟΥΜΠΑΪ – ΠΕΚΙΝΟ

10:50

22:20

ΕΚ 323

23.04.2020

ΣΕΟΥΛ – ΝΤΟΥΜΠΑΪ

23:55

04:25

ΕΚ 209

24.04.2020

ΝΤΟΥΜΠΑΪ – ΑΘΗΝΑ

10:50

15:00

 

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης μέσω ενδιάμεσου σταθμού.
  • Ξενοδοχεία 4* & 4* sup. σε Βόρεια και Νότια Κορέα, 5* στο Πεκίνο και στη Σενιάνγκ.
  • Πλήρης διατροφή στη Βόρεια Κορέα. Ημιδιατροφή στο υπόλοιπο πρόγραμμα.
  • Παρακολούθηση γυμναστικών επιδείξεων (Mass Gymnastics) στην Πιονγιάνγκ (μόνο εφόσον πραγματοποιούνται τις συγκεκριμένες ημέρες του ταξιδιού μας, κάτι το οποίο τη στιγμή έκδοσης του παρόντος προγράμματος δεν είναι δυνατό να γνωρίζουμε).
  • Μεταφορές, ξεναγήσεις, εκδρομές όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.
  • Εξειδικευμένος Έλληνας αρχηγός.
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.

 

Αναχωρήσεις από Κύπρο

  • Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνονται οι φόροι, ο επίναυλος καυσίμων, τα φιλοδωρήματα, τα αχθοφορικά (όπου είναι δυνατόν), και η ειδική κυπριακή επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια χωρίς επιβάρυνση (ζητήστε μας τι περιλαμβάνει) εκτός από Είσοδοι σε μουσεία και άλλα αξιοθέατα.

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Φόροι αεροδρομίων, επιβάρυνση καυσίμων, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά & επιπλέον πακέτο ασφάλειας, τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων, όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.ά.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων: € 830
  • Φόροι στην Κίνα που πληρώνονται τοπικά περίπου 70 €.

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ: Για όποιο ταξιδιώτη έχει στο διαβατήριό του σφραγίδα εισόδου στην Ταϊβάν, δεν επιτρέπεται η έκδοση βίζας για την Κίνα και κατά συνέπεια η είσοδός του στη χώρα.

ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΕΞΑΜΗΝΗ ΙΣΧΥΣ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΙΣΟΔΟΥ/ΕΞΟΔΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑ.

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Τρίκλινα δωμάτια ΔΕΝ διατίθενται.

 

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ: Για όποιο ταξιδιώτη έχει στο διαβατήριό του σφραγίδα εισόδου στην Ταϊβάν, δεν επιτρέπεται η έκδοση βίζας για την Κίνα και κατά συνέπεια η είσοδός του στη χώρα.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΖΑ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΟΡΕΑΣ

 

Για την έκδοση της βίζας για τη Βόρεια Κορέα απαιτούνται:

  1. Συμπλήρωση φόρμας σε υπολογιστή (όχι χειρόγραφα) με προσωπικά στοιχεία και οπωσδήποτε στα αγγλικά το επάγγελμα του κάθε συμμετέχοντα στην εκδρομή. Το επάγγελμα είναι πολύ σημαντικό να είναι σαφές, καθώς αποτελεί το πιο σημαντικό στοιχείο της βίζας.
  2. Έγχρωμη και καθαρή φωτοτυπία υπογεγραμμένου διαβατηρίου.
  3. Πρόσφατη έγχρωμη φωτογραφία 4x5cm μόνο σε λευκό φόντο.

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

Παρακαλούμε να αποστείλετε φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στο e-mail του ταξιδιωτικού συμβούλου (πωλητή), με τον οποίο έχετε συνομιλήσει
Χωρίς την άμεση αποστολή φωτοτυπίας του διαβατηρίου δεν θα μπορεί να περιληφθεί η ασφάλεια της προκαταβολής σας στην επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια που περιλαμβάνει το Versus στα προγράμματά του. Αν δεν έχετε e-mail, μπορείτε να προσκομίσετε μια φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στα γραφεία μας.
Κράτηση γίνεται μόνο με τα πλήρη στοιχεία σας (διεύθυνση με ταχυδρομικό κώδικα, τηλέφωνα, e-mail κλπ.). Αν θέλετε να συμπεριλάβετε και άλλα άτομα στην κράτησή σας, θα πρέπει να μας γνωρίσετε και τα δικά τους πλήρη στοιχεία.
Η κράτησή σας είναι έγκυρη και η κατοχύρωση των προσφορών γίνεται μόνο με κατάθεση της προκαταβολής. 

 


ΔΩΡΕΑΝ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΟΔΗΓΟΙ VERSUS
Το Versus Travel, προσπαθώντας να καλύψει το κενό της Ελληνικής αγοράς σε ταξιδιωτικούς οδηγούς στην Ελληνική γλώσσα για τις χώρες που επισκέπτεται, εγκαινιάζει την έκδοση μιας σειράς ποιοτικών ταξιδιωτικών βιβλίων – οδηγών (προϊόν της μεγάλης μας ταξιδιωτικής εμπειρίας), που προσφέρονται δωρεάν στους ταξιδιώτες της κάθε εκδρομής.

 

 

ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ταξιδιωτική Ασφάλεια

Extra Παροχές Υγείας στην ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ

• Δωρεάν 8 επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς και εκπτώσεις σε χειρουργικές και ιατρικές πράξεις στα εξωτερικά ιατρεία της Ευρωκλινικής Αθηνών.
• Τηλεφωνική εξυπηρέτηση 24 ώρες το 24ωρο στο τηλέφωνο 1011.
• Δωρεάν ένα παιδιατρικό check up και 8 δωρεάν επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς στην Ευρωκλινική Παίδων (αφορά σε παιδιά και εγγόνια των ταξιδιωτών μας)


ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ:

• Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι έχετε διαβάσει το παρόν πρόγραμμα, το έχετε κατανοήσει και συμφωνείτε με τα αναγραφόμενα.
• Συμμετοχή επίσης στην εκδρομή σημαίνει ότι αναντίρρητα αποδέχεστε τους Όρους Συμμετοχής που αναγράφονται στην τελευταία σελίδα της μπροσούρας μας και στο site μας στο Internet. Αν θέλετε να διαβάσετε τους Όρους Συμμετοχής, παρακαλούμε ζητήστε να σας αποσταλούν.
• Συμμετοχή δηλώνετε επικοινωνώντας με το τμήμα πωλήσεων, δίνοντας αναλυτικά τα στοιχεία που σας ζητούνται και καταθέτοντας προκαταβολή 1.000 € κατ’ άτομο εντός της χρονικής προθεσμίας που θα σας δοθεί από το τμήμα πωλήσεων.
• Η πληρωμή της προκαταβολής γίνεται είτε με χρήση μετρητών ή στην περίπτωση χρήσης πιστωτικής κάρτας με εφάπαξ χρέωση.
• 12-18 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ. Εφόσον επιθυμείτε, μπορείτε να αποπληρώσετε το ταξίδι σας κάνοντας χρήση πιστωτικής κάρτας και συμμετέχοντας σε πρόγραμμα άτοκων δόσεων (έως και 18). Σας συστήνουμε, προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, να ενημερωθείτε έγκαιρα είτε από το τμήμα πωλήσεων, είτε από το λογιστήριο για τις πιστωτικές κάρτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα άτοκων δόσεων. 
• Το διαβατήριό σας θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 6μηνη ισχύ.
• Βεβαιωθείτε πως το διαβατήριό σας έχει κενές σελίδες, ισάριθμες με τον αριθμό των χωρών που θα επισκεφθείτε.
• Το γραφείο μας δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε πρόβλημα λόγω μη ανανέωσης του διαβατηρίου σας.
• Οι ταξιδιώτες μη Ελληνικής υπηκοότητας ή οι κάτοχοι μη Ελληνικών διαβατηρίων οφείλουν να επικοινωνούν κατ’ ιδίαν με την πρεσβεία της χώρας στην οποία επιθυμούν να ταξιδέψουν, για να πληροφορηθούν τα όποια διαδικαστικά για την έκδοση βίζας, εφόσον αυτή απαιτείται. Το Versus Travel δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν πρόβλημα που ενδεχομένως παρουσιαστεί σε κάποιο αεροδρόμιο.
• Σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και στην Τουρκία, μπορείτε να ταξιδέψετε με αστυνομική ταυτότητα νέου τύπου. Διευκρινίζουμε ότι αυτό γίνεται μόνο με πολιτική ταυτότητα και όχι με υπηρεσιακή. Ενημερωθείτε σχετικά από το τμήμα πωλήσεων του γραφείου μας. 


Έως 18 άτοκες μηνιαίες δόσεις

* Αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη

Όλες οι τιμές για αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη περιλαμβάνουν το αεροπορικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη – Αθήνα – Θεσσαλονίκη στο οποίο οφείλεται και η διαφορά στην τιμή.
Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετε το κόστος αυτό
μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα.

Δεν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα

**Αναχωρήσεις από  Λάρνακα

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα η πτήση είναι απευθείας
και δεν απαιτείται πέρασμα από Αθήνα.

 

Η διαφορετικότητα του Versus
 

  • Από τη Χερσόνησο της Κορέας στις βορειοανατολικές επαρχίες της Κίνας, ένα ταξίδι περιεκτικό, έξυπνα οργανωμένο, που χωρίς να σπαταλά χρόνο και να γίνεται ανιαρό δίνει την ευκαιρία στους ταξιδιώτες να επισκεφθούν όλα τα σημαντικά αξιοθέατα της κάθε περιοχής.
  • Η επίσκεψη και η διαμονή στην Κιονγκτσού, την πρώτη και επί χίλια χρόνια πρωτεύουσα της Κορέας, δίνει στο ταξίδι επιπλέον αξία.
  • Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ημιδιατροφή σε Νότια Κορέα και Κίνα και πλήρη διατροφή στη Βόρεια Κορέα.
  • Παρακολούθηση γυμναστικών επιδείξεων (Mass Gymnastics) στην Πιονγιάνγκ (μόνο εφόσον πραγματοποιούνται τις συγκεκριμένες ημέρες του ταξιδιού μας, κάτι το οποίο τη στιγμή έκδοσης του παρόντος προγράμματος δεν είναι δυνατό να γνωρίζουμε).

 

Highlights

  • Το ταξίδι σε μία χώρα τόσο ιδιαίτερη όπως η Βόρεια Κορέα, είναι από μόνο του μία once in a lifetime εμπειρία.
  • Το πολεμικό πλοίο USS Pueblo, ένα πλοίο του αμερικανικού πολεμικού ναυτικού που κατασχέθηκε από τις αρχές της Βόρειας Κορέας το 1968, και εκτίθεται σήμερα στο Μουσείο Κορεατικού Πολέμου.
  • Η πόλη Σενιάνγκ, η θρυλική πρωτεύουσα των Μαντζουριανών αυτοκρατόρων.
  • Η μοντέρνα Σεούλ, μία από τις πιο ανεπτυγμένες πόλεις στον πλανήτη.
  • Ο ναός Πουλγκούσα, ο πιο ιερός στη Νότια Κορέα, με τις πολυάριθμες πύλες.
  • Το σπήλαιο Σόκουραμ, στη Νότια Κορέα, με το άγαλμα του Βούδα.
  • Η πανοραμική θέα στη Σεούλ από τον λόφο Νάμσαν.
  • Οι γυμναστικές επιδείξεις (Mass Gymnastics) στην Πιονγκγιανγκ.

 

Σχόλια Πελατών

Παρόμοιοι Προορισμοί

Μόνο στο Versus Travel

  • Ένα ταξίδι σε έναν άλλο "πλανήτη" σε μοναδική τιμή!
  • Επίσκεψη και η διαμονή στην Κιονγκτσού
  • Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ημιδιατροφή σε Νότια Κορέα και Κίνα και πλήρη διατροφή στη Βόρεια Κορέα.

Χάρτης Ταξιδιού Βόρεια και νότια Κορέα - Μαντζουρία | Πάσχα 2020

Πληροφορίες για τις Χώρες Countries Info