fb

Οι κρυμμένες ομορφιές της Σερβίας | 23.12.2019

Διάρκεια: 5 ΗΜΕΡΕΣ

τιμή από 499€

Ταυτότητα ταξιδιού

Το Βελιγράδι, η πρωτεύουσα της Σερβίας, βρίσκεται στο βόρειο τμήμα της χώρας, στο σημείο όπου ο ποταμός Σάβα εκβάλλει ή συναντάει τον (πλωτό) Δούναβη, την αρτηρία που άλλοτε το ένωνε με τις χώρες της κεντρικής Ευρώπης.

Το Βελιγράδι έχει τη γοητεία των παραποτάμιων πόλεων. Είναι μια πόλη στραμμένη στο ποτάμι, το οποίο διαμορφώνει τη γεωγραφία της αλλά και τη ζωή των κατοίκων της.

Οι Σέρβοι είναι εξαιρετικά εξωστρεφείς. Με τις πρώτες καλές ημέρες, η ζωή μεταφέρεται κυριολεκτικά στους δρόμους. Τα πάντα συμβαίνουν στις πλημμυρισμένες από κόσμο ταράτσες των καφέ, που διεκδικούν ένα μεγάλο μέρος της καθημερινότητας των κατοίκων του Βελιγραδίου, οι οποίοι φαίνεται ότι προσπαθούν να επανακτήσουν τον χαμένο χρόνο ενός καταπιεστικού καθεστώτος και του πρόσφατου καταστροφικού πολέμου. Τα κάθε είδους στέκια και η έντονη πολιτιστική κίνηση του έχουν χαρίσει τον τίτλο το "Βερολίνο των Βαλκανίων". Το κέντρο της πόλης είναι γεμάτο καταπράσινα πάρκα στα οποία οδηγούν φαρδιές, πολύβουοι λεωφόροι, που διακόπτονται από ανοιχτές πλατείες και διακοσμούνται από πανέμορφα κτίρια των αρχών του αιώνα.

Πέρα από την πρωτεύουσα, σ’ αυτό το ταξίδι γνωρίζουμε ένα πολύ αντιπροσωπευτικό κομμάτι της Σερβίας: ερχόμαστε στο Νόβι Σαντ, την πρωτεύουσα της ιστορικής επαρχίας της Βοϊβοντίνα, μπαίνουμε στον Εθνικό Δρυμό Μόκρα Γκόρα και βλέπουμε από κοντά το Ντρβένγκραντ, ή –όπως είναι πιο γνωστό- το ξύλινο χωριό του διάσημου σκηνοθέτη Εμίρ Κοστουρίτσα.

 

Το ταξίδι σε λίγες γραμμές

Ένα 5ήμερο χριστουγεννιάτικο ταξίδι στη Σερβία, που πέρα από τη γνωριμία μας με την παραποτάμια πρωτεύουσα Βελιγράδι, θα επισκεφθούμε το ατμοσφαιρικό Σρέμσκι Κάρλοβτσι, το «Γιβραλτάρ του Δούναβη», την "Αθήνα της Σερβίας", το Νόβι Σαντ, και τον Εθνικό Δρυμό Μόκρα Γκόρα με το Ντρβένγκραντ, το ξύλινο χωριό του Εμίρ Κοστουρίτσα.

 

Μόνο Στο Versus

Η διαφορετικότητα του Versus


Το πρόγραμμά μας περιλαμβάνει:

  • Απευθείας πτήσεις Αθήνα-Βελιγράδι-Αθήνα με την Aegean.
  • 2 διανυκτερεύσεις στο Βελιγράδι στο ξενοδοχείο Hotel Mona Plaza 4* Superior Belgrade και 2 διανυκτερεύσεις στο Ζλάτιμπορ στο ξενοδοχείο Μona Zlatibor Hotel 4 *
  • Φόρους πόλεως.
  • Μεταφορές και εκδρομές όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.
  • Ημιδιατροφή (στις 24/12 χριστουγεννιάτικο γκαλά).
  • Έλληνα έμπειρο αρχηγό.
  • Ελληνόφωνο ξεναγό σε όλη τη διάρκεια της εκδρομής.
  • Εκδρομές στο Νόβι Σαντ, και τον Εθνικό Δρυμό Μόκρα Γκόρα με το ξύλινο χωριό του Εμίρ Κοστουρίτσα.

 

 

1η ημέρα: ΑΘΗΝΑ/ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ/ΛΑΡΝΑΚΑ – ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ (περιήγηση)

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο, γνωριμία με την ταξιδιωτική μας ομάδα και επιβίβαση στην απευθείας πτήση μας για το Βελιγράδι (Beograd / Београд). Άφιξη στη σερβική μεγαλούπολη, μια από τις πιο ιστορικές ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, απλωμένη στη συμβολή των ποταμών Σάβα και Δούναβη, με Ιστορία 7.000 χρόνων, που δεν αφήνει κανένα επισκέπτη ασυγκίνητο από την ομορφιά του και τις γοητευτικές του αντιθέσεις.

Ξεκινάμε τη γνωριμία μας με την πόλη με επίσκεψη στο Μουσείο του Τίτο (ή το Μουσείο Τέσλα) και το φρούριο/πάρκο Καλεμεγκντάν, γνωστό ως η Ακρόπολη του Βελιγραδίου, το οποίο υπήρξε οχυρό, σύνορο μεταξύ Ανατολής με Δύση. Εν συνεχεία, θα περπατήσουμε στο ιστορικό κέντρο της πόλης, διασχίζοντας τη κεντρικότερη πλακόστρωτη εμπορική οδό Κνέζ Μιχαήλοβα, βλέποντας τη πλατεία Δημοκρατίας, το σιντριβάνι και αρκετά παλαιά κτήρια. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο και διανυκτέρευση.

 

2η ημέρα: ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ (περιήγηση) – ΣΡΕΜΣΚΙ ΚΑΡΛΟΒΤΣΙ – ΝΟΒΙ ΣΑΝΤ (ξενάγηση) – ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ

Συνεχίζουμε σήμερα την ξενάγησή μας στη σερβική πρωτεύουσα με επίσκεψη στην εκκλησία του Αγίου Σάββα, περνώντας από κατεστραμμένα κτίρια -αποτέλεσμα των βομβαρδισμών της πόλης κατά τον πόλεμο του 1999- της Βουλής, της Κυβέρνησης και του Δημαρχείου. Κατόπιν βγαίνουμε εκτός Βελιγραδίου, με πρώτο σταθμό της διαδρομής μας την κωμόπολη Σρέμσκι Κάρλοβτσι (Sremski Carlovci / Сремски Карловци): η κεντρική πλατεία της πόλης, Trg Branka Radicevica, μας μεταφέρει με χαρακτηριστική ευκολία στο χθες· γύρω από τη μαρμάρινη πηγή με τα τέσσερα κεφάλια λιονταριών ορθώνονται κτίσματα του 18ου και των αρχών του 19ου αιώνα, το ένα ομορφότερο από το άλλο. Εδώ θα δούμε το παλιό Πατριαρχείο, τον ναό του Αγίου Νικολάου και το πρώτο Σέρβικο Γυμνάσιο. Συνεχίζουμε τη διαδρομή μας για την όμορφη πόλη του Νόβι Σαντ (Novi Sad / Нови Сад), τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Σερβίας. Το Νόβι Σαντ (σημαίνει "Νέο Σχέδιο") ακουμπά στη βόρεια όχθη του Δούναβη και ανέκαθεν αποτελούσε κέντρο πολιτισμού και γραμμάτων, στοιχείο που του χάρισε την ονομασία «Αθήνα της Σερβίας». Θα ξεναγηθούμε στο ιστορικό κέντρο της πόλης, θα δούμε το αριστοκρατικό νεο-αναγεννησιακού ρυθμού Δημαρχείο, το νεογοτθικό Καθολικό Ναό της Παρθένου Μαρίας, με τον 76 μέτρων Πύργο του και άλλα ιστορικά κτίρια από την εποχή της Αυστροουγγαρίας! Αφού περιηγηθούμε στο Νόβι Σαντ, επιστρέφουμε το απόγευμα στο Βελιγράδι, όπου απόψε, παραμονή Χριστουγέννων, θα έχουμε χριστουγεννιάτικο γκαλά στο ξενοδοχείο μας, με ελληνική και διεθνή μουσική! Διανυκτέρευση.

3η ημέρα: ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ – ΤΟΠΟΛΑ – ΖΛΑΤΙΜΠΟΡ

Πρωινή αναχώρηση από το Βελιγράδι για το χειμερινό τουριστικό θέρετρο του Ζλάτιμπορ. Καθοδόν θα περάσουμε από την πόλη Τόπολα (Topola / Топола). Κοιτώντας τον χάρτη της Σερβίας και εστιάζοντας ακριβώς στο (νοητό) κέντρο της, εκεί θα εντοπίσουμε την πόλη της Τόπολα: είναι η πόλη όπου ο εθνικός ήρωας Τζόρτζε Πέτροβιτς (Ђорђе Петровић), γνωστότερος στην Ελλάδα ως «Καραγιώργης Σερβίας», ανέλαβε την ηγεσία του Πρώτου Σερβικού Ξεσηκωμού εναντίον των Οθωμανών το 1804. Εδώ λοιπόν θα δούμε το Μουσείο του Βασιλιά Πέτρου Α’ Καραγεώργεβιτς και την εκκλησία του Αγίου Γεωργίου με το Μαυσωλείο της οικογένειας. Κατόπιν συνεχίζουμε για το τουριστικό θέρετρο του Ζλάτιμπορ (Zlatibor / Златибор), στην οροσειρά των Δειναρικών Άλπεων. Χτισμένο σε υψόμετρο 1.000 μ., το Ζλάτιμπορ απολαμβάνει ένα ευχάριστο αλπικό κλίμα πάνω στο οποίο έχει στηρίξει την οικονομία του, άμεσα στραμμένη στον χειμερινό τουρισμό. Και αυτή η πόλη βέβαια αναγνωρίζεται για την μακρά ιστορία της: μέχρι το 1991 μάλιστα ονομαζόταν Παρτιζάνσκε Βόντε (δηλαδή «Τα Νερά των Ανταρτών»), για να αποκτήσει τη νυν ονομασία της «Ζλάτιμπορ» όταν η τότε Γιουγκοσλαβία έπνεε πλέον τα λοίσθια. Άφιξη στο Ζλάτιμπορ νωρίς το απόγευμα, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο και διανυκτέρευση.

 

4η ημέρα: ΖΛΑΤΙΜΠΟΡ – ΧΩΡΙΟ ΚΟΣΤΟΥΡΙΤΣΑ – ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΤΡΕΝΟ – ΖΛΑΤΙΜΠΟΡ

Η φυσική ομορφιά της καταπράσινης περιοχής είναι πραγματικά συγκλονιστική. Μετά το πρωινό μας λοιπόν θα επισκεφθούμε το χωριό Ντρβένγκραντ (Дрвенград / Drvengrad), το «ξύλινο χωριό» δηλαδή που έφτιαξε ο γνωστός Σέρβος σκηνοθέτης Εμίρ Κοστουρίτσα, συμβάλλοντας κι εκείνος στην απογείωση του τουριστικού ενδιαφέροντος για την περιοχή. Θα κάνουμε επίσης μία μικρή διαδρομή με το «τσίρα» (cira), το παραδοσιακό τρενάκι των Δειναρικών Άλπεων. Το απόγευμα επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο μας στο Ζλάτιμπορ. Δείπνο και διανυκτέρευση. 

5η ημέρα: ΖΛΑΤΙΜΠΟΡ – ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ – ΠΤΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

Νωρίς το πρωί, μετά το πρωινό μας, αναχωρούμε οδικώς για το Βελιγράδι. Μετάβαση στο αεροδρόμιο της πόλης και επιβίβαση στην πτήση επιστροφής μας. Άφιξη αυθημερόν.

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό. 
Το τελικό ενημερωτικό αποστέλλεται
περίπου 3-5 ημέρες
πριν από την εκάστοτε αναχώρηση
.
 

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία πτήσης

Διαδρομή
(Από
Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

Α3 976

23/12/2019

ΑΘΗΝΑ – ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ

13:10

13:50

Α3 977

27/12/2019

ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ – ΑΘΗΝΑ

14:35

17:20

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα-Βελιγράδι-Αθήνα.
  • 2 διανυκτερεύσεις στο Βελιγράδι στο ξενοδοχείο Hotel Mona Plaza 4* Superior Belgrade και 2 διανυκτερεύσεις στο Ζλάτιμπορ στο ξενοδοχείο Μona Zlatibor Hotel 4 *
  • Ημιδιατροφή (στις 24/12 χριστουγεννιάτικο γκαλά)
  • Φόροι πόλεως.
  • Μεταφορές και εκδρομές όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.
  • Ελληνας έμπειρος αρχηγός.
  • Ελληνόφωνος ξεναγός σε όλη τη διάρκεια της εκδρομής.
  • Πρωινό και δείπνο (χωρίς ποτά).
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.

 

Αναχωρήσεις από Κύπρο        

  • Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνονται οι φόροι, ο επίναυλος καυσίμων, τα φιλοδωρήματα, τα αχθοφορικά (όπου είναι δυνατόν), και η ειδική κυπριακή επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια χωρίς επιβάρυνση (ζητήστε μας τι περιλαμβάνει) εκτός από Είσοδοι στους επισκεπτόμενους χώρους.

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ (δεν ισχύει για τις αναχωρήσεις από την Κύπρο)

  • Φόροι, επιβάρυνση καυσίμων, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά & επιπλέον πακέτο ασφάλειας, τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (Ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.α.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη, και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων:  € 230
  • Είσοδοι στους επισκεπτόμενους χώρους.

 

ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ & ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ (CITY TAXES) περιλαμβάνονται στο τελικό κόστος του προγράμματός μας και δεν πληρώνονται επιτόπου από τους ταξιδιώτες, όπως σε άλλα προγράμματα.


ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΤΑΞΙΔΙΟΥ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ
Παρακαλούμε να αποστείλετε φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στο e-mail του ταξιδιωτικού συμβούλου (πωλητή), με τον οποίο έχετε συνομιλήσει
Χωρίς την άμεση αποστολή φωτοτυπίας του διαβατηρίου δεν θα μπορεί να περιληφθεί η ασφάλεια της προκαταβολής σας στην επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια που περιλαμβάνει το Versus στα προγράμματά του. Αν δεν έχετε e-mail, μπορείτε να προσκομίσετε μια φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στα γραφεία μας.
Κράτηση γίνεται μόνο με τα πλήρη στοιχεία σας (διεύθυνση με ταχυδρομικό κώδικα, τηλέφωνα, e-mail κλπ.). Αν θέλετε να συμπεριλάβετε και άλλα άτομα στην κράτησή σας, θα πρέπει να μας γνωρίσετε και τα δικά τους πλήρη στοιχεία.
Η κράτησή σας είναι έγκυρη και η κατοχύρωση των προσφορών γίνεται μόνο με κατάθεση της προκαταβολής.
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ, πριν την κατάθεση της προκαταβολής σας, με σκοπό να καταχωρηθεί η κράτησή σας και στη συνέχεια το ποσό της κατάθεσής σας στον φάκελό σας. Παρακαλούμε μην παραλείψετε να μας ενημερώσετε. Για την αποφυγή κάθε ταλαιπωρίας σας, παρακαλούμε ελέγχετε το ημερήσιο πιστωτικό όριο συναλλαγών των πιστωτικών και χρεωστικών καρτών σας, πριν προβείτε στην όποια συναλλαγή με το Versus Travel.

 


ΔΩΡΕΑΝ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΟΔΗΓΟΙ VERSUS
Το Versus Travel, προσπαθώντας να καλύψει το κενό της Ελληνικής αγοράς σε ταξιδιωτικούς οδηγούς στην Ελληνική γλώσσα για τις χώρες που επισκέπτεται, εγκαινιάζει την έκδοση μιας σειράς ποιοτικών ταξιδιωτικών βιβλίων – οδηγών (προϊόν της μεγάλης μας ταξιδιωτικής εμπειρίας), που προσφέρονται δωρεάν στους ταξιδιώτες της κάθε εκδρομής.

 

 

ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ταξιδιωτική Ασφάλεια

Extra Παροχές Υγείας στην ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ

• Δωρεάν 8 επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς και εκπτώσεις σε χειρουργικές και ιατρικές πράξεις στα εξωτερικά ιατρεία της Ευρωκλινικής Αθηνών.
• Τηλεφωνική εξυπηρέτηση 24 ώρες το 24ωρο στο τηλέφωνο 1011.
• Δωρεάν ένα παιδιατρικό check up και 8 δωρεάν επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς στην Ευρωκλινική Παίδων (αφορά σε παιδιά και εγγόνια των ταξιδιωτών μας)


ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ:

• Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι έχετε διαβάσει το παρόν πρόγραμμα, το έχετε κατανοήσει και συμφωνείτε με τα αναγραφόμενα.
• Συμμετοχή επίσης στην εκδρομή σημαίνει ότι αναντίρρητα αποδέχεστε τους Όρους Συμμετοχής που αναγράφονται στην τελευταία σελίδα της μπροσούρας μας και στο site μας στο Internet. Αν θέλετε να διαβάσετε τους Όρους Συμμετοχής, παρακαλούμε ζητήστε να σας αποσταλούν.
• Συμμετοχή δηλώνετε επικοινωνώντας με το τμήμα πωλήσεων, δίνοντας αναλυτικά τα στοιχεία που σας ζητούνται και καταθέτοντας προκαταβολή 1.000 € κατ’ άτομο εντός της χρονικής προθεσμίας που θα σας δοθεί από το τμήμα πωλήσεων.
• Η πληρωμή της προκαταβολής γίνεται είτε με χρήση μετρητών ή στην περίπτωση χρήσης πιστωτικής κάρτας με εφάπαξ χρέωση.
• 12-18 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ. Εφόσον επιθυμείτε, μπορείτε να αποπληρώσετε το ταξίδι σας κάνοντας χρήση πιστωτικής κάρτας και συμμετέχοντας σε πρόγραμμα άτοκων δόσεων (έως και 18). Σας συστήνουμε, προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, να ενημερωθείτε έγκαιρα είτε από το τμήμα πωλήσεων, είτε από το λογιστήριο για τις πιστωτικές κάρτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα άτοκων δόσεων. 
• Το διαβατήριό σας θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 6μηνη ισχύ.
• Βεβαιωθείτε πως το διαβατήριό σας έχει κενές σελίδες, ισάριθμες με τον αριθμό των χωρών που θα επισκεφθείτε.
• Το γραφείο μας δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε πρόβλημα λόγω μη ανανέωσης του διαβατηρίου σας.
• Οι ταξιδιώτες μη Ελληνικής υπηκοότητας ή οι κάτοχοι μη Ελληνικών διαβατηρίων οφείλουν να επικοινωνούν κατ’ ιδίαν με την πρεσβεία της χώρας στην οποία επιθυμούν να ταξιδέψουν, για να πληροφορηθούν τα όποια διαδικαστικά για την έκδοση βίζας, εφόσον αυτή απαιτείται. Το Versus Travel δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν πρόβλημα που ενδεχομένως παρουσιαστεί σε κάποιο αεροδρόμιο.
• Σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και στην Τουρκία, μπορείτε να ταξιδέψετε με αστυνομική ταυτότητα νέου τύπου. Διευκρινίζουμε ότι αυτό γίνεται μόνο με πολιτική ταυτότητα και όχι με υπηρεσιακή. Ενημερωθείτε σχετικά από το τμήμα πωλήσεων του γραφείου μας. 


Έως 12 άτοκες μηνιαίες δόσεις

* Αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη

H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.
Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετέ το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα.
Δεν απαιτούνται  διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.

**Αναχωρήσεις από  Λάρνακα

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα  περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και η αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα και θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens" από 50 € το άτομο με μεταφορές

 

Η διαφορετικότητα του Versus


Το πρόγραμμά μας περιλαμβάνει:

  • Απευθείας πτήσεις Αθήνα-Βελιγράδι-Αθήνα με την Aegean.
  • 2 διανυκτερεύσεις στο Βελιγράδι στο ξενοδοχείο Hotel Mona Plaza 4* Superior Belgrade και 2 διανυκτερεύσεις στο Ζλάτιμπορ στο ξενοδοχείο Μona Zlatibor Hotel 4 *
  • Φόρους πόλεως.
  • Μεταφορές και εκδρομές όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.
  • Ημιδιατροφή (στις 24/12 χριστουγεννιάτικο γκαλά).
  • Έλληνα έμπειρο αρχηγό.
  • Ελληνόφωνο ξεναγό σε όλη τη διάρκεια της εκδρομής.
  • Εκδρομές στο Νόβι Σαντ, και τον Εθνικό Δρυμό Μόκρα Γκόρα με το ξύλινο χωριό του Εμίρ Κοστουρίτσα.

 

 

Σχόλια Πελατών

Παρόμοιοι Προορισμοί

Μόνο στο Versus Travel

  • Απευθείας πτήσεις Αθήνα-Βελιγράδι-Αθήνα με την Aegean.
  • 2 διανυκτερεύσεις στο Βελιγράδι στο ξενοδοχείο Hotel Mona Plaza 4* Superior Belgrade και 2 διανυκτερεύσεις στο Ζλάτιμπορ στο ξενοδοχείο Μona Zlatibor Hotel 4 *
  • Ημιδιατροφή (περιλαμβάνεται το εορταστικό δείπνο την παραμονή των Χριστουγέννων ).

 

Χάρτης Ταξιδιού Οι κρυμμένες ομορφιές της Σερβίας  | 23.12.2019

Πληροφορίες για τις Χώρες Countries Info