fb

Μαδρίτη – Τολέδο - Σεγκόβια - Άβιλα | Οκτώβριος - Νοέμβριος 2021

Διάρκεια: 5,6 ΗΜΕΡΕΣ

τιμή από 499€

Ταυτότητα ταξιδιού

Ατμόσφαιρα εποχής με μεγαλόπρεπα κτίρια και αναφορές στους μεγάλους βασιλιάδες της χρυσής εποχής της Ισπανίας, μια σύγχρονη πρωτεύουσα που γοητεύει τον επισκέπτη με τη μεσογειακή ζωντάνια της, έστω και αν βρίσκεται στο κέντρο της Ιβηρικής Χερσονήσου. Αν και δεν βλέπει θάλασσα, κρατάει κάτι από το άρωμα της Μεσογείου. Πόλη ζωηρή, με κατοίκους ζωντανούς, που μιλούν και γελούν πολύ και ξέρουν να διασκεδάζουν ακόμα και στη διάρκεια των σύντομων διαλειμμάτων από τη δουλειά τα μεσημέρια, οπότε γεμίζουν με τις φωνές τους τις μπιραρίες, απολαμβάνοντας jamon, αλλά και πολλές άλλες παραδοσιακές και μη νοστιμιές.

Με πληθυσμό που ξεπερνά τα τρία εκατομμύρια, είναι κτισμένη στις όχθες του ποταμού Μανθανάρες και σε υψόμετρο 646 μέτρων. Απολαύστε την!

 

Το ταξίδι σε λίγες γραμμές

Ένα πρόγραμμα με το οποίο επισκεπτόμαστε την υπέροχη πρωτεύουσα της Ισπανίας, τη Μαδρίτη, σε μια εκτενή ξενάγησή της στα σημαντικά αξιοθέατά της, στα σπουδαία μουσεία της, στο Μουσείο του Πράδο αλλά και στο ιστορικό της κέντρο. Και ολοκληρώνουμε με το μοναδικό Τολέδο, με τη σπουδαία ιστορική, καλλιτεχνική και πολιτιστική του κληρονομιά.

Μόνο Στο Versus

ΔΩΡΕΑΝ
Αποκλειστική ταξιδιωτική ασφάλειατου Versus Τravel με καλύψεις για τον κορωνοϊό πριν και μετά το ταξίδι αλλά και για καραντίνα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Νοιώστε απόλυτα προστατευμένοι, όπως σας έχουμε συνηθίσει.

Ισχύουν όροι και υπάρχουν προϋποθέσεις δείτε αναλυτικά στο: www.versustravel.eu/apolytiprostasia

 

Το πρόγραμμά μας περιλαμβάνει:

  • Απευθείας πτήσεις της Aegean.
  • Τέσσερις διανυκτερεύσεις στη Μαδρίτη σε κεντρικό ξενοδοχείο 4*.
  • Δύο ξεναγήσεις στη Μαδρίτη, εκ των οποίων η μία πεζή.
  • Επίσκεψη στο Μουσείο Πράδο. Περιλαμβάνεται τοπικός ξεναγός (και η ξενάγηση γίνεται με ακουστικά). Έχουμε ρυθμίσει την ώρα επίσκεψής σας ώστε να αποφύγουμε την αναμονή σε ατελείωτες ουρές (η τιμή εισόδου δεν περιλαμβάνεται).
  • Ολοήμερη εκδρομή στο μαγευτικό Τολέδο.
  • Έλληνας έμπειρος αρχηγός, γνώστης της Ισπανικής Ιστορίας και κουλτούρας  που θα είναι συνεχώς μαζί σας στη Μαδρίτη.
  • Το μόνο πρόγραμμα της αγοράς με Έλληνα αρχηγό από τη Αθήνα που θα είναι διαρκώς μαζί σας και όχι μόνο τοπικό ελληνόφωνο.
  • Επιπλέον τοπικός διπλωματούχος ξεναγός, όπου είναι απαραίτητο, επιπλέον του Έλληνα αρχηγού.
  • Προσφέρεται δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός-βιβλίο στα Ελληνικά έκδοσης Versus Travel.
  • Προσοχή: Οι φόροι των πόλεων, των ξενοδοχείων και τα check points, καθώς και τα φιλοδωρήματα περιλαμβάνονται στην τελική τιμή και δεν πληρώνονται τοπικά, όπως συμβαίνει συνήθως.

 

 

1η ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ/ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ/ΛΑΡΝΑΚΑ – ΜΑΔΡΙΤΗ (ΠΤΗΣΗ, ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΗ ΞΕΝΑΓΗΣΗ)

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για την πρωτεύουσα και μεγαλύτερη πόλη της Ισπανίας, τη Μαδρίτη, μία από τις ωραιότερες ευρωπαϊκές πόλεις. Άφιξη και πανοραμική ξενάγηση στην εντυπωσιακή πρωτεύουσα της Ισπανίας που θα μας αποκαλύψει μερικά από τα μυστικά αυτής της μεγαλοπρεπούς πόλης. Θα περιηγηθούμε στις μεγάλες λεωφόρους και τις πλατείες με τα αγάλματα και τα μνημεία (Πλάθα Σιμπέλες, Πασέο ντελ Πράδο, Γκραν Βία, Πλάθα Μαγιόρ, και τα ανάκτορα Palcio Real. κ.ά.). Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

2η ΗΜΕΡΑ: ΜΑΔΡΙΤΗ (ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΠΡΑΔΟ, περιλαμβάνεται η ξενάγηση - ΠΕΖΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ)

Σήμερα θα επισκεφθούμε το Μουσείο Πράδο, σημαντικό μουσείο και μεγάλη πινακοθήκη της Ισπανίας (η είσοδος δεν περιλαμβάνεται), όπου θα δούμε εντυπωσιακές συλλογές διάσημων ζωγράφων (Βελάσκεθ, Ελ Γκρέκο, Γκόγια, Ριμπείρα, Μουρίλο, Τιτσιάνο, Ραφαήλ κ.α.) – ένα μοναδικό ταξίδι «στο χρόνο και στο χρώμα».

Στη συνέχεια της ημέρας έχουμε προγραμματίσει την περιπατητική ξενάγηση στο ιστορικό κέντρο της πόλης και τα σοκάκια της, στην Πλάθα Μαγιόρ, στην Πλάθα ντ’ Εσπάνια κ.ά. Θα αναχωρήσουμε με τον αρχηγό μας για να Επίσης, μπορείτε να επισκεφθείτε το Παλάθιο Ρεάλ, το ανάκτορο των Βουρβόνων, παλαιά κατοικία της βασιλικής οικογένειας με τα 2.800 δωμάτια –ένα κολοσσιαίο νεοκλασικό κτίριο του 18ου αιώνα, όπου έζησε και δημιούργησε ο Γκόγια ως ζωγράφος του παλατιού–, στο οποίο θα θαυμάσουμε ορισμένους από τους εσωτερικούς του χώρους. Στο ελεύθερο υπόλοιπο της ημέρας σας, το απόγευμα, σας προτείνουμε να γνωρίσετε την «άλλη Μαδρίτη» (Στάδιο S. Bernabeu, Σταθμός Atocha, Μνημείο Debod, Πάρκο Ρετίρο κ.ά.) και φυσικά τα διάσημα καταστήματα και την πλούσια αγορά της πόλης. Διανυκτέρευση.

 

 

 

3η ΗΜΕΡΑ: ΜΑΔΡΙΤΗ – ΤΟΛΕΔΟ – ΜΑΔΡΙΤΗ (ΟΛΟΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ)

Πρωινή αναχώρηση για το μοναδικό Τολέδο, Πρωτεύουσα της επαρχίας του Τολέδου, είναι παράλληλα και μια αυτόνομη κοινότητα της Castilla - La Mancha με σπουδαία ιστορική, καλλιτεχνική και πολιτιστική κληρονομιά. Θα περιπλανηθούμε στα στενά δρομάκια της μεσαιωνικής πόλης και θα επισκεφθούμε τον καθεδρικό ναό της, ένα μοναδικό κτίσμα μεγάλων καλλιτεχνών και μίγμα πολλών αρχιτεκτονικών στυλ, καθώς επίσης και την Εκκλησία του Αγίου Θωμά, όπου θα θαυμάσουμε το αριστουργηματικό έργο του Ελ Γκρέκο «Η Ταφή του Κόμητα Οργκάθ». Επιστροφή στη Μαδρίτη. Για το βράδυ σας προτείνουμε μια βόλτα για ψώνια στην κομψότερη συνοικία της πόλης, το Μπάριο Ντε Σαλαμάνκα, ένα καφέ στην ατμοσφαιρική Πλάθα Ντε Οριέντε με θέα το παλάτι ή απλώς να περιπλανηθείτε στα στενά της παλιάς πόλης καταλήγοντας στην εντυπωσιακή Πλάθα Μαγιόρ για έναν καφέ. Διανυκτέρευση.

4η ΗΜΕΡΑ: ΜΑΔΡΙΤΗ – ΑΒΙΛΑ – ΣΕΓΚΟΒΙΑ – ΜΑΔΡΙΤΗ

Πρωινή αναχώρηση από τη Μαδρίτη για μία εκδρομή στις γειτονικές πόλεις Άβιλα και Σεγκόβια. Η ιστορική Άβιλα εντυπωσιάζει με την Παλιά πόλη που περικλείεται από στιβαρά τείχη, ενώ η Σεγκόβια με το Αλκάθαρ και το ρωμαϊκό υδραγωγείο είναι από τις πιο εντυπωσιακές πόλεις της Καστίλλης. Επιστροφή στη Μαδρίτη και διανυκτέρευση.

 

5η ΗΜΕΡΑ: ΜΑΔΡΙΤΗ – ΑΘΗΝΑ/ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ/ΛΑΡΝΑΚΑ

Μετάβαση στο αεροδρόμιο της Μαδρίτης για την πτήση της επιστροφής μας.

 

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό.
Το τελικό ενημερωτικό αποστέλλεται περίπου 3-5 ημέρες πριν από την εκάστοτε αναχώρηση.

5 ΗΜΕΡΕΣ

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από
Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

Α3 700

27.10.2021

ΑΘΗΝΑ –ΜΑΔΡΙΤΗ

08:50

11:40

Α3 703

31.10.2021

ΜΑΔΡΙΤΗ –ΑΘΗΝΑ

16:40

21:10

6 ΗΜΕΡΕΣ

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από
Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

Α3 700

26.10.2021

ΑΘΗΝΑ –ΜΑΔΡΙΤΗ

08:50

11:40

Α3 703

31.10.2021

ΜΑΔΡΙΤΗ –ΑΘΗΝΑ

16:40

21:10

 

5 ΗΜΕΡΕΣ

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από
Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

Α3 700

13.11.2021

ΑΘΗΝΑ –ΜΑΔΡΙΤΗ

09:15

12:20

Α3 703

17.11.2021

ΜΑΔΡΙΤΗ –ΑΘΗΝΑ

16:40

21:10

5 ΗΜΕΡΕΣ

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από
Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

Α3 700

25.11.2021

ΑΘΗΝΑ –ΜΑΔΡΙΤΗ

09:15

12:20

Α3 701

29.11.2021

ΜΑΔΡΙΤΗ –ΑΘΗΝΑ

13:15

17:50

 

Περιλαμβάνονται

  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης.
  • Διανυκτερεύσεις το κεντρικό ξενοδοχείο (Gran Versailles 4* ή Mayorazgo 4*).
  • Τοπικοί φόροι στα ξενοδοχεία.
  • Πρωινό καθημερινά.
  • Ολοήμερη εκδρομή (7ώρη) στο Τολέδο.
  • Προσοχή: Οι φόροι των πόλεων και των ξενοδοχείων καθώς και τα φιλοδωρήματα περιλαμβάνονται στην τελική τιμή και δεν πληρώνονται τοπικά, όπως συμβαίνει συνήθως.
  • Μετακινήσεις, ξεναγήσεις, εκδρομές όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα.
  • Έλληνας συνοδός/αντιπρόσωπος, γνώστης της Ισπανικής κουλτούρας και Ιστορίας.
  • Ταξιδιωτικός οδηγός στα Ελληνικά.
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

Αναχωρήσεις από Κύπρο              

  • Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνονται οι φόροι, ο επίναυλος καυσίμων, τα φιλοδωρήματα, τα αχθοφορικά (όπου είναι δυνατόν), και η ειδική κυπριακή επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια χωρίς επιβάρυνση (ζητήστε μας τι περιλαμβάνει) εκτός από εισόδους σε μουσεία και αξιοθέατα καθώς και έξοδα προσωπικής φύσεως, ποτά αναψυκτικά κλπ.

 

 

Δεν περιλαμβάνονται
(δεν ισχύει για τις αναχωρήσεις από την Κύπρο)

  • Φόροι, επιβάρυνση καυσίμων, φιλοδωρήματα, check points και επιπλέον ασφάλεια ατυχήματος, απώλειας αποσκευών και έξτρα καλύψεων (ενημερωθείτε από το τμήμα κρατήσεων), τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.ά.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων: 230 €
  • Είσοδοι σε μουσεία και αξιοθέατα.

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΤΑΞΙΔΙΟΥ

Παρακαλούμε να αποστείλετε φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στο e-mail του ταξιδιωτικού συμβούλου (πωλητή), με τον οποίο έχετε συνομιλήσει. Χωρίς την άμεση αποστολή φωτοτυπίας του διαβατηρίου δεν θα μπορεί να περιληφθεί η ασφάλεια της προκαταβολής σας στην επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια που περιλαμβάνει το Versus στα προγράμματά του. Αν δεν έχετε e-mail, μπορείτε να προσκομίσετε μια φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στα γραφεία μας. Κράτηση γίνεται μόνο με τα πλήρη στοιχεία σας (διεύθυνση με ταχυδρομικό κώδικα, τηλέφωνα, e-mail κ.λπ.). Αν θέλετε να συμπεριλάβετε και άλλα άτομα στην κράτησή σας, θα πρέπει να μας γνωρίσετε και τα δικά τους πλήρη στοιχεία. Η κράτησή σας είναι έγκυρη και η κατοχύρωση των προσφορών γίνεται μόνο με κατάθεση της προκαταβολής. ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ, πριν την κατάθεση της προκαταβολής σας, με σκοπό να καταχωρηθεί η κράτησή σας και στη συνέχεια το ποσό της κατάθεσής σας στον φάκελό σας. Παρακαλούμε μην παραλείψετε να μας ενημερώσετε. 

 

ΔΩΡΕΑΝ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΟΔΗΓΟΙ VERSUS
Το Versus Travel, προσπαθώντας να καλύψει το κενό της ελληνικής αγοράς σε ταξιδιωτικούς οδηγούς στην Ελληνική γλώσσα για τις χώρες που επισκέπτεται, εγκαινιάζει την έκδοση μιας σειράς ποιοτικών ταξιδιωτικών βιβλίων-οδηγών (προϊόν της μεγάλης μας ταξιδιωτικής εμπειρίας), που προσφέρονται δωρεάν στους ταξιδιώτες της κάθε εκδρομής.

 

ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ταξιδιωτική ασφάλεια

Extra Παροχές Υγείας στην ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ

• Δωρεάν 8 επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς και εκπτώσεις σε χειρουργικές και ιατρικές πράξεις στα εξωτερικά ιατρεία της Ευρωκλινικής Αθηνών.
• Τηλεφωνική εξυπηρέτηση 24 ώρες το 24ωρο στο τηλέφωνο 1011.
• Δωρεάν ένα παιδιατρικό check up και 8 δωρεάν επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς στην Ευρωκλινική Παίδων (αφορά σε παιδιά και εγγόνια των ταξιδιωτών μας).


ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ

• Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι έχετε διαβάσει το παρόν πρόγραμμα, το έχετε κατανοήσει και συμφωνείτε με τα αναγραφόμενα.
• Συμμετοχή επίσης στην εκδρομή σημαίνει ότι αναντίρρητα αποδέχεστε τους Όρους Συμμετοχής που αναγράφονται στην τελευταία σελίδα της μπροσούρας μας και στο site μας στο Internet. Αν θέλετε να διαβάσετε τους Όρους Συμμετοχής, παρακαλούμε ζητήστε να σας αποσταλούν.
• Συμμετοχή δηλώνετε επικοινωνώντας με το τμήμα πωλήσεων, δίνοντας αναλυτικά τα στοιχεία που σας ζητούνται και καταθέτοντας προκαταβολή 1.000 ? κατ? άτομο εντός της χρονικής προθεσμίας που θα σας δοθεί από το τμήμα πωλήσεων.
• Η πληρωμή της προκαταβολής γίνεται είτε με χρήση μετρητών ή στην περίπτωση χρήσης πιστωτικής κάρτας με εφάπαξ χρέωση.
• 12-18 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ. Εφόσον επιθυμείτε, μπορείτε να αποπληρώσετε το ταξίδι σας κάνοντας χρήση πιστωτικής κάρτας και συμμετέχοντας σε πρόγραμμα άτοκων δόσεων (έως και 18). Σας συστήνουμε, προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, να ενημερωθείτε έγκαιρα είτε από το τμήμα πωλήσεων, είτε από το λογιστήριο για τις πιστωτικές κάρτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα άτοκων δόσεων. 
• Το διαβατήριό σας θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 6μηνη ισχύ.
• Βεβαιωθείτε πως το διαβατήριό σας έχει κενές σελίδες, ισάριθμες με τον αριθμό των χωρών που θα επισκεφθείτε.
• Το γραφείο μας δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε πρόβλημα λόγω μη ανανέωσης του διαβατηρίου σας.
• Οι ταξιδιώτες μη Ελληνικής υπηκοότητας ή οι κάτοχοι μη Ελληνικών διαβατηρίων οφείλουν να επικοινωνούν κατ' ιδίαν με την πρεσβεία της χώρας στην οποία επιθυμούν να ταξιδέψουν, για να πληροφορηθούν τα όποια διαδικαστικά για την έκδοση βίζας, εφόσον αυτή απαιτείται. Το Versus Travel δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν πρόβλημα που ενδεχομένως παρουσιαστεί σε κάποιο αεροδρόμιο.
• Σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και στην Τουρκία, μπορείτε να ταξιδέψετε με αστυνομική ταυτότητα νέου τύπου. Διευκρινίζουμε ότι αυτό γίνεται μόνο με πολιτική ταυτότητα και όχι με υπηρεσιακή. Ενημερωθείτε σχετικά από το τμήμα πωλήσεων του γραφείου μας.

Έως 12 άτοκες μηνιαίες δόσεις

* Αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη

H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.

Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετέ το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα.

Δεν απαιτούνται  διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.

**Αναχωρήσεις από  Λάρνακα

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και η αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας. Σύμφωνα με τις πτήσεις αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens" από 50 € το άτομο με μεταφορές.

 

ΔΩΡΕΑΝ
Αποκλειστική ταξιδιωτική ασφάλειατου Versus Τravel με καλύψεις για τον κορωνοϊό πριν και μετά το ταξίδι αλλά και για καραντίνα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Νοιώστε απόλυτα προστατευμένοι, όπως σας έχουμε συνηθίσει.

Ισχύουν όροι και υπάρχουν προϋποθέσεις δείτε αναλυτικά στο: www.versustravel.eu/apolytiprostasia

 

Το πρόγραμμά μας περιλαμβάνει:

  • Απευθείας πτήσεις της Aegean.
  • Τέσσερις διανυκτερεύσεις στη Μαδρίτη σε κεντρικό ξενοδοχείο 4*.
  • Δύο ξεναγήσεις στη Μαδρίτη, εκ των οποίων η μία πεζή.
  • Επίσκεψη στο Μουσείο Πράδο. Περιλαμβάνεται τοπικός ξεναγός (και η ξενάγηση γίνεται με ακουστικά). Έχουμε ρυθμίσει την ώρα επίσκεψής σας ώστε να αποφύγουμε την αναμονή σε ατελείωτες ουρές (η τιμή εισόδου δεν περιλαμβάνεται).
  • Ολοήμερη εκδρομή στο μαγευτικό Τολέδο.
  • Έλληνας έμπειρος αρχηγός, γνώστης της Ισπανικής Ιστορίας και κουλτούρας  που θα είναι συνεχώς μαζί σας στη Μαδρίτη.
  • Το μόνο πρόγραμμα της αγοράς με Έλληνα αρχηγό από τη Αθήνα που θα είναι διαρκώς μαζί σας και όχι μόνο τοπικό ελληνόφωνο.
  • Επιπλέον τοπικός διπλωματούχος ξεναγός, όπου είναι απαραίτητο, επιπλέον του Έλληνα αρχηγού.
  • Προσφέρεται δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός-βιβλίο στα Ελληνικά έκδοσης Versus Travel.
  • Προσοχή: Οι φόροι των πόλεων, των ξενοδοχείων και τα check points, καθώς και τα φιλοδωρήματα περιλαμβάνονται στην τελική τιμή και δεν πληρώνονται τοπικά, όπως συμβαίνει συνήθως.

 

 

Highlights

  • Περιηγηθείτε στη «βασίλισσα της Ισπανίας», τη Μαδρίτη.
  • Απολαύστε μια πανοραμική ξενάγηση της πόλης.
  • Περπατήστε στο ιστορικό κέντρο της.
  • Δείτε τα δεκάδες μνημεία, τις μεγάλες λεωφόρους και τις πλατείες με τα αγάλματα και τα παλάτια.
  • Επισκεφτείτε το σημαντικότατο Μουσείο του Πράδο με τις εντυπωσιακές συλλογές διάσημων ζωγράφων.
  • Εξερευνήστε το μοναδικό Τολέδο.
  • Οι μεσαιωνικές πόλεις Άβιλα και Σεγκόβια.

Σχόλια Πελατών

Παρόμοιοι Προορισμοί

Μόνο στο Versus Travel

  • 4 διαν/σεις στη Μαδρίτη σε επιλεγμένο κεντρικό ξενοδοχείο 4*
  • 2 ξεναγήσεις στη Μαδρίτη
  • Ολοήμερη εκδρομή στο Τολέδο
  • Εκδρομή στις πόλεις Άβιλα και Σεγκόβια
  • Επίσκεψη στο Πράδο (με τοπικό ξεναγό που συμπεριλαμβάνεται. Δεν περιλαμβάνεται η είσοδος)

 

Χάρτης Ταξιδιού Μαδρίτη – Τολέδο - Σεγκόβια - Άβιλα | Οκτώβριος - Νοέμβριος 2021

Πληροφορίες για τις Χώρες Countries Info