fb

Αλσατία με διαμονή και στη Χαϊδελβέργη – Ρομαντικός δρόμος | Οκτώβριος-Νοεμβριος 2021

Διάρκεια: 6 ΗΜΕΡΕΣ

τιμή από 1084€

Ταυτότητα προορισμού

Έξι ημέρες σε ένα συνδυαστικό πανόραμα της Αλσατίας με τον Μέλανα Δρυμό της Γερμανίας και τον Ρήνο. Μία εναλλακτική πρόταση, που καλύπτει την ωραιότερη πόλη του Ρομαντικού Δρόμου, το Ρότενμπουρκ Ομπ ντερ Τάουμπερ, το Στρασβούργο και τα χαρακτηριστικά χωριά της Αλσατίας Κολμάρ, Ριμπωβιλέ και Έγκισχαϊμ. Ένα πρόγραμμα όπου συμπλέκονται ονειρικά μεσαιωνικά δουκάτα και δροσερά κελάρια, με προηγμένες πολιτείες και απαστράπτουσα κουλτούρα. Στο Στρασβούργο κτυπά η καρδιά των ευρωπαϊκών θεσμών, στη Χαϊδελβέργη μεσουρανεί το Πανεπιστήμιο ως κιβωτός σοφίας, στο Μπάντεν-Μπάντεν οι θεατρικές σκηνές, τα spa και τα τυχερά παιχνίδια γεμίζουν από μεγιστάνες, ενώ στον Μέλανα Δρυμό ερχόμαστε στον πνεύμονα της Ευρώπης. Ελάτε με το Versus σε μία νέα, δροσερή και προσιτή καλοκαιρινή ταξιδιωτική εμπειρία.

Ταυτότητα ταξιδιού

Ένα ταξίδι σε μια από τις πιο σαγηνευτικές πλευρές της ηπείρου μας για να ανακαλύψουμε μια διαφορετική Ευρώπη. Με βάση ένα έξυπνο και χορταστικό πρόγραμμα, θα ταξιδέψουμε για 6 ημέρες στη Γαλλία και στη Γερμανία, για να δούμε την Αλσατία με το Στρασβούργο, έδρα πολλών ευρωπαϊκών θεσμών, και την ευρύτερη περιφέρεια που φημίζεται για τους αμπελώνες της και τα εκλεκτά κρασιά της, και τον μυθικό ποταμό Ρήνο που έχει συνδεθεί άρρηκτα με τον γερμανικό ρομαντισμό, με δεκάδες κάστρα στις όχθες του και κουκλίστικες πόλεις όπως η Χαϊδελβέργη. Θα δούμε ακόμη τον παραδείσιο Μέλανα Δρυμό και μέρος του περίφημου Ρομαντικού Δρόμου, όπως το πανέμορφο Ρότενμπουργκ ομπ ντερ Τάουμπερ. Με την τεράστια εμπειρία που μας εξασφαλίζουν τα αναρίθμητα ταξίδια μας στην Ευρώπη, καταφέραμε να φτιάξουμε ένα πλήρες όσο και ορθολογικό πρόγραμμα 6 ημερών, με πτήσεις που αφήνουν γεμάτες μέρες, και ευρηματικό σχεδιασμό ώστε να απολαύσουμε στο έπακρο αυτή την τόσο ιδιαίτερη πλευρά της Ευρώπης.

Το ταξίδι σε λίγες γραμμές

Με αφετηρία τη Φρανκφούρτη αναχωρούμε για το Στρασβούργο, βάση για τις εξορμήσεις μας στην Αλσατία. Επισκεπτόμαστε το κουκλίστικο Ριμπωβιλέ, το γραφικό Έγκισχαϊμ με τα παραδοσιακά σπίτια, το «στολίδι της Αλσατίας», το Κολμάρ, τον φημισμένο προορισμό ιαματικών λουτρών Μπάντεν Μπάντεν, καθώς επίσης τον Μέλανα Δρυμό με την πόλη Τρίμπεργκ. Συνεχίζουμε για την φημισμένη πανεπιστημιούπολη της Χαϊδελβέργης, όπου και διανυκτερεύουμε, και επισκεπτόμαστε το Ρότενμπουργκ ομπ ντερ Τάουμπερ πριν την επιστροφή μας.

Μόνο Στο Versus

ΔΩΡΕΑΝ
Αποκλειστική ταξιδιωτική ασφάλεια του Versus Τravel με καλύψεις για τον κορωνοϊό πριν και μετά το ταξίδι αλλά και για καραντίνα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Νοιώστε απόλυτα προστατευμένοι, όπως σας έχουμε συνηθίσει.

 

Χορταστική 6ήμερη διάρκεια για να έχουμε το χρόνο να απολαύσουμε και να εξερευνήσουμε. Ολόκληρη ημέρα αφιερωμένη στη ξενάγηση αλλά και περιήγηση του Στρασβούργου για να το εξερευνήσουμε. Αφιερώνουμε 3 διανυκτερεύσεις στο Στρασβούργο.

Το πρόγραμμά μας περιλαμβάνει:

  • Απευθείας πτήσεις με την Lufthansa.
  • Τρεις διανυκτερεύσεις στο Στρασβούργο, στο ξενοδοχείο Hilton 4*.
  • Δύο διανυκτερεύσεις στη Χαϊδελβέργη, στο ξενοδοχείο Marriott Heidelberg 4* ή στο Crowne Plaza Heidelberg 4*.
  • Πρωινό μπουφέ καθημερινά.
  • Επίσκεψη στα μοναδικά χαρακτηριστικά χωριά της Αλσατίας Κολμάρ, Ριμπωβιλέ, Έγκισχαϊμ.
  • Επίσκεψη στο μοναδικό Ρότενμπουρκ Ομπ ντερ Τάουμπερ, το ωραιότερο χωριό του Ρομαντικού Δρόμου.
  • Επίσκεψη στο Μπάντεν-Μπάντεν.
  • Εκδρομή στον Μέλανα Δρυμό.
  • Έμπειρος Έλληνας αρχηγός.
  • Προσοχή: Οι φόροι των πόλεων και των ξενοδοχείων, καθώς και τα φιλοδωρήματα περιλαμβάνονται στην τελική τιμή και δεν πληρώνονται τοπικά, όπως συμβαίνει συνήθως.

Εμπειρίες από το ταξίδι

1η ημέρα: Αθήνα/Θεσσαλονίκη/Λάρνακα – Φρανκφούρτη – Χαϊδελβέργη (ξενάγηση)

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και αναχώρηση για τη Φρανκφούρτη. Άφιξη και άμεση αναχώρηση οδικώς για την πανέμορφη Χαϊδελβέργη, μία από τις πιο γοητευτικές μεσαιωνικές πόλεις της Γερμανίας, αγαπημένη καλλιτεχνών και διανοουμένων και με τεράστια πανεπιστημιακή παράδοση. Το Πανεπιστήμιο της πόλης είναι άλλωστε το παλαιότερο της Γερμανίας, καθώς πρωτολειτούργησε το 1382 χωρίς να σταματήσει έκτοτε να πρωταγωνιστεί στα γερμανικά γράμματα.

Ξεκινάμε λοιπόν τη γνωριμία μας με την ιστορική πόλη της Χαϊδελβέργης: θα περπατήσουμε στον μεγάλο εμπορικό πεζόδρομο της Χάουπτ Στράσσε (Hauptstrasse) που διασχίζει την Παλιά Πόλη της Χαϊδελβέργης, θα δούμε την πλατεία της Αγοράς με τον επιβλητικό ναό του Αγίου Πνεύματος. Στον λόφο πάνω από την Παλιά Πόλη δεσπόζει το Κάστρο (προαιρετική ανάβαση) από όπου απολαμβάνει κανείς την καλύτερη θέα στην πόλη, με τα κωδωνοστάσια και τις στέγες των σπιτιών, και στον ποταμό Νέκαρ (Neckar), τον παραπόταμο του Ρήνου που διασχίζει τη Χαϊδελβέργη. Τέσσερις γέφυρες στεφανώνουν τις όχθες του Νέκαρ, με την Παλιά Γέφυρα (Altebrücke) να είναι μακράν η ωραιότερη. Όσοι το επιθυμούν μπορούν να ακολουθήσουν τον αρχηγό μας και να περάσουν στην απέναντι πλευρά της πόλης και να περπατήσουν στο περίφημο Μονοπάτι των Φιλοσόφων (Philosophenweg), ένα γραφικό και καταπράσινο καλντερίμι όπου συνήθιζαν στα χρόνια της Ρομαντικής περιόδου να περιδιαβαίνουν καθηγητές και φιλόσοφοι του πανεπιστημίου, αναζητώντας την απαραίτητη ησυχία που απαιτούσαν οι συλλογισμοί τους. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας και διανυκτέρευση.

2η ημέρα: Χαϊδελβέργη – Ρότενμπουργκ ομπ ντερ Τάουμπερ – Χαϊδελβέργη

Το πρόγραμμα της σημερινής ημέρας μάς κατευθύνει προς την ενδοχώρα της Γερμανίας και τον πολυθρύλητο Ρομαντικό Δρόμο μια διαδρομή 365 χλμ. απίστευτης γραφικότητας που θεωρείται ως μία από τις 2-3 ωραιότερες διαδρομές στην Ευρώπη. Προορισμός μας είναι η μεσαιωνική πόλη του Ρότενμπουργκ (Rothenburg ob der Tauber), στην περιοχή της Φρανκονίας, αναπόσπαστο κομμάτι του Ρομαντικού Δρόμου, Στο Ρότενμπουργκ θα δούμε λοιπόν την εκκλησία του Αγίου Ιωάννη, τον λουθηρανικό ναό του Αγίου Ιακώβου, την πλατεία Κόρνμαρκτ (Kornmarkt) ενώ θα υπάρχει και ελεύθερος χρόνος για ξένοιαστο σεργιάνι στα γραφικά δρομάκια της πόλης. Επιστροφή στη Χαϊδελβέργη και διανυκτέρευση.

3η ημέρα: Χαϊδελβέργη – Μπάντεν Μπάντεν – Τρίμπεργκ – Μέλανας Δρυμός – Στρασβούργο

Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε οδικώς για το κοσμοπολίτικο Μπάντεν Μπάντεν (Baden Baden),  φημισμένο για τα ιαματικά λουτρά του και το καζίνο του. Εδώ θα έχουμε χρόνο στη διάθεσή μας για έναν περίπατο, προκειμένου να πάρουμε μια γεύση από την αρχοντική αυτή πολιτεία που σαγήνευσε τσάρους, αυτοκράτορες και κάθε λογής γαλαζοαίματους της Γηραιάς Ηπείρου. Κατόπιν συνεχίζουμε για το Τρίμπεργκ (Triberg), πόλη που αποτελεί από τα σημαντικότερα κέντρα του λεγόμενου Uhrenstrasse (Clock Road) της Γερμανίας, ο «Δρόμος του Ρολογιού» δηλαδή. Πρόκειται για μια τουριστική διαδρομή στην περιφέρεια του Μέλανα Δρυμού (Schwarwald) που συνδέει τα (πάμπολλα) κέντρα παραγωγής ρολογιών της ευρύτερης περιοχής. Βρισκόμαστε στην περιοχή του διάσημου Μέλανα Δρυμού. Συνεχίζουμε για τη Γαλλία και το Στρασβούργο. Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

4η ημέρα: Στρασβούργο

Το Στρασβούργο είναι η πόλη που αποτυπώνει όσο λίγες την έννοια «ευρωπαϊκή ταυτότητα». Ο λόγος φυσικά είναι προφανής, καθώς εδώ φιλοξενούνται κάποια από τα σημαντικότερα όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπως το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Μαζί θα εξερευνήσουμε το ιστορικό κέντρο της πόλης, όπου θα θαυμάσουμε τη μεσαιωνική πόλη και τον καθεδρικό ναό της Notre Dame (η 6η ψηλότερη εκκλησία στον κόσμο!), θα δούμε την πλατεία του Γουτεμβέργιου και τα κανάλια της «Μικρής Γαλλίας» (Petite France) με τα οποία ο ποταμός Ιλλ «διεισδύει» στα σπλάχνα της πόλης. Στη συνέχεια θα μεταβούμε στο ξενοδοχείο μας για να τακτοποιηθούμε στα δωμάτιά μας, ενώ για όσους επιθυμούν υπάρχει δυνατότητα για μια κρουαζιέρα στον Ιλλ με σκάφος bateaux mouche (γυάλινου περιβλήματος) όπου μπορεί κανείς να δει και το φράγμα Vauban (προαιρετικό κόστος). Καθώς βρισκόμαστε στην καρδιά της Αλσατίας, μην παραλείψετε να δοκιμάσετε αυθεντικές αλσατικές γεύσεις, όπως το γνωστό ταρτ-φλαμπέ. Διανυκτέρευση στο Στρασβούργο. 

5η ημέρα: Στρασβούργο – Ριμπωβιλέ – Έγκισχαϊμ – Κολμάρ – Στρασβούργο

Σήμερα η μέρα μάς επιφυλάσσει μια ολοήμερη εκδρομή στους «Δρόμους του Κρασιού» της Αλσατίας. Μετά το πρωινό μας λοιπόν αναχωρούμε για τα μικρά χωριά γύρω από το Στρασβούργο με πρώτη στάση μας το κουκλίστικο Ριμπωβιλέ (Ribeauville), στις πλαγιές των Βοσγίων Λόφων. Ολόκληρη η περιοχή όπου βρισκόμαστε ζει και αναπνέει για την οινοκαλλιέργεια, όπως μαρτυρούν και οι απέραντοι αμπελώνες που αντικρίζουμε, όπως και οι άφθονοι συνεταιρισμοί που φέρνουν κοντά τους παραγωγούς της περιοχής. Το κλίμα άλλωστε της περιοχής, με τους Βοσγίους λόφους από τη μια μεριά και τον Μέλανα Δρυμό από την άλλη, είναι εξαιρετικά ευνοϊκό για τις καλλιέργειες και η Αλσατία το έχει εκμεταλλευτεί στο έπακρο. Ένα από τα πιο φημισμένα αλσατικά κρασιά είναι το λεγόμενο «ρίσλινγκ» (Riesling), ένα ξηρό κρασί που αξίζει να δοκιμάσετε. Θα κάνουμε επίσης μια στάση στο γραφικό χωριό του Έγκισχαϊμ (Eguisheim) πριν συνεχίσουμε τη διαδρομή μας μέχρι την Κολμάρ (Kolmar), το «στολίδι της Αλσατίας» και αδιαμφισβήτητη κορωνίδα των Δρόμων του Κρασιού. Με μια βόλτα στο παραμυθένιο ιστορικό κέντρο της πόλης θα δούμε τον Καθεδρικό ναό, τη συνοικία Μικρή Βενετία που διασχίζει ο Λαχ, παραπόταμος του Ιλλ, καθώς και το σπίτι του γλύπτη Φρεντερίκ Μπαρτολντί (Frédéric Bartholdi)· αν το όνομά του δεν σας λέει πολλά, είναι εκείνος που φιλοτέχνησε το Άγαλμα της Ελευθερίας που το γαλλικό κράτος δώρισε στις Ηνωμένες Πολιτείες! Στον ελεύθερο χρόνο σας στην Κολμάρ μπορείτε να τιμήσετε τα εστιατόρια της Σκεπαστής Αγοράς, πριν επιβιβαστούμε στο πούλμαν για την επιστροφή μας στο Στρασβούργο. Διανυκτέρευση.

6η ημέρα: Στρασβούργο – Φρανκφούρτη (πανοραμική ξενάγηση) – Αθήνα/Θεσσαλονίκη/Λάρνακα

Αναχωρούμε για τη Γερμανία και τη Φρανκφούρτη, την «οικονομική πρωτεύουσα» της Ευρώπης. Αν και σήμερα είναι ευρέως γνωστή ως η έδρα της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, η Φρανκφούρτη υπήρξε (και είναι ακόμα) η πόλη του σπουδαίου Γκαίτε, συγγραφέα του θρυλικού Φάουστ και κορυφαία ίσως φυσιογνωμία των γερμανικών γραμμάτων. Εδώ θα υπάρχει ελεύθερος χρόνος στη διάθεσή σας για μια βόλτα όπου μεταξύ άλλων μπορείτε να δείτε τον Καθεδρικό ναό όπου στέφονταν οι αυτοκράτορες της Αγίας Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας, τον Άγιο Παύλο που θεωρείται κοιτίδα της γερμανικής δημοκρατίας, την κεντρική πλατεία Ρέμερ (Römer) και την Σιδηρά Γέφυρα (Eiserner Steg) με την αρχαιοελληνική επιγραφή και τα χιλιάδες… λουκέτα των ερωτευμένων. Στη συνέχεια θα μεταβούμε στο αεροδρόμιο για την πτήση επιστροφής μας στην Αθήνα.

 

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό. 
Το τελικό ενημερωτικό αποστέλλεται
περίπου 3-5 ημέρες
πριν από την εκάστοτε αναχώρηση.

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από
Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

Α3 830

25/10/2021

ΑΘΗΝΑ – ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ

08:15

10:15

Α3 833

30/10/2021

ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ – ΑΘΗΝΑ

18:20

22:00

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από
Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

LH 1285

27/10/2021

ΑΘΗΝΑ – ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ

07:00

09:00

LH 1284

01/11/2021

ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ – ΑΘΗΝΑ

16:50

20:35

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από
Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

A3 830

09/11/2021

ΑΘΗΝΑ – ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ

08:25

10:25

A3 833

14/11/2021

ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ – ΑΘΗΝΑ

18:15

22:05

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από
Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

A3 830

25/11/2021

ΑΘΗΝΑ – ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ

08:25

10:25

A3 833

30/11/2021

ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ – ΑΘΗΝΑ

18:15

22:05

 

Περιλαμβάνονται

  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης με απευθείας πτήσεις της Lufthansa.
  • Διαμονή σε ξενοδοχεία 4*.
  • Τρεις διανυκτερεύσεις στο Στρασβούργο στο ξενοδοχείο Hilton 4*.
  • Δύο διανυκτερεύσεις στη Χαϊδελβέργη στο ξενοδοχείο Marriott Heidelberg 4* ή στο Crowne Plaza Heidelberg 4*.
  • Πρωινό καθημερινά σε μπουφέ.
  • Μεταφορές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις, όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα.
  • Έμπειρος Έλληνας αρχηγός-σύνοδος του γραφείου μας.
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.

Αναχωρήσεις από Κύπρο

  • Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνονται οι φόροι, ο επίναυλος καυσίμων, τα φιλοδωρήματα, τα αχθοφορικά (όπου είναι δυνατόν), και η ειδική κυπριακή επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια χωρίς επιβάρυνση (ζητήστε μας τι περιλαμβάνει) εκτός από Είσοδοι στους επισκεπτόμενους χώρους.

Δεν περιλαμβάνονται

  • Φόροι αεροδρομίων, επιβάρυνση καυσίμων, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά & επιπλέον πακέτο ασφάλειας, τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (Ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.α.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη, και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων: €285
  • Είσοδοι στους επισκεπτόμενους χώρους.

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΤΑΞΙΔΙΟΥ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ
Παρακαλούμε να αποστείλετε φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στο e-mail του ταξιδιωτικού συμβούλου (πωλητή), με τον οποίο έχετε συνομιλήσει
Χωρίς την άμεση αποστολή φωτοτυπίας του διαβατηρίου δεν θα μπορεί να περιληφθεί η ασφάλεια της προκαταβολής σας στην επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια που περιλαμβάνει το Versus στα προγράμματά του. Αν δεν έχετε e-mail, μπορείτε να προσκομίσετε μια φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στα γραφεία μας.
Κράτηση γίνεται μόνο με τα πλήρη στοιχεία σας (διεύθυνση με ταχυδρομικό κώδικα, τηλέφωνα, e-mail κλπ.). Αν θέλετε να συμπεριλάβετε και άλλα άτομα στην κράτησή σας, θα πρέπει να μας γνωρίσετε και τα δικά τους πλήρη στοιχεία.
Η κράτησή σας είναι έγκυρη και η κατοχύρωση των προσφορών γίνεται μόνο με κατάθεση της προκαταβολής.
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ, πριν την κατάθεση της προκαταβολής σας, με σκοπό να καταχωρηθεί η κράτησή σας και στη συνέχεια το ποσό της κατάθεσής σας στον φάκελό σας. Παρακαλούμε μην παραλείψετε να μας ενημερώσετε. Για την αποφυγή κάθε ταλαιπωρίας σας, παρακαλούμε ελέγχετε το ημερήσιο πιστωτικό όριο συναλλαγών των πιστωτικών και χρεωστικών καρτών σας, πριν προβείτε στην όποια συναλλαγή με το Versus Travel.

 


ΔΩΡΕΑΝ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΟΔΗΓΟΙ VERSUS
Το Versus Travel, προσπαθώντας να καλύψει το κενό της Ελληνικής αγοράς σε ταξιδιωτικούς οδηγούς στην Ελληνική γλώσσα για τις χώρες που επισκέπτεται, εγκαινιάζει την έκδοση μιας σειράς ποιοτικών ταξιδιωτικών βιβλίων – οδηγών (προϊόν της μεγάλης μας ταξιδιωτικής εμπειρίας), που προσφέρονται δωρεάν στους ταξιδιώτες της κάθε εκδρομής.

 

 

ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ταξιδιωτική Ασφάλεια

Extra Παροχές Υγείας στην ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ

• Δωρεάν 8 επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς και εκπτώσεις σε χειρουργικές και ιατρικές πράξεις στα εξωτερικά ιατρεία της Ευρωκλινικής Αθηνών.
• Τηλεφωνική εξυπηρέτηση 24 ώρες το 24ωρο στο τηλέφωνο 1011.
• Δωρεάν ένα παιδιατρικό check up και 8 δωρεάν επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς στην Ευρωκλινική Παίδων (αφορά σε παιδιά και εγγόνια των ταξιδιωτών μας)


ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ:

• Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι έχετε διαβάσει το παρόν πρόγραμμα, το έχετε κατανοήσει και συμφωνείτε με τα αναγραφόμενα.
• Συμμετοχή επίσης στην εκδρομή σημαίνει ότι αναντίρρητα αποδέχεστε τους Όρους Συμμετοχής που αναγράφονται στην τελευταία σελίδα της μπροσούρας μας και στο site μας στο Internet. Αν θέλετε να διαβάσετε τους Όρους Συμμετοχής, παρακαλούμε ζητήστε να σας αποσταλούν.
• Συμμετοχή δηλώνετε επικοινωνώντας με το τμήμα πωλήσεων, δίνοντας αναλυτικά τα στοιχεία που σας ζητούνται και καταθέτοντας προκαταβολή 1.000 € κατ’ άτομο εντός της χρονικής προθεσμίας που θα σας δοθεί από το τμήμα πωλήσεων.
• Η πληρωμή της προκαταβολής γίνεται είτε με χρήση μετρητών ή στην περίπτωση χρήσης πιστωτικής κάρτας με εφάπαξ χρέωση.
• 12-18 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ. Εφόσον επιθυμείτε, μπορείτε να αποπληρώσετε το ταξίδι σας κάνοντας χρήση πιστωτικής κάρτας και συμμετέχοντας σε πρόγραμμα άτοκων δόσεων (έως και 18). Σας συστήνουμε, προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, να ενημερωθείτε έγκαιρα είτε από το τμήμα πωλήσεων, είτε από το λογιστήριο για τις πιστωτικές κάρτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα άτοκων δόσεων. 
• Το διαβατήριό σας θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 6μηνη ισχύ.
• Βεβαιωθείτε πως το διαβατήριό σας έχει κενές σελίδες, ισάριθμες με τον αριθμό των χωρών που θα επισκεφθείτε.
• Το γραφείο μας δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε πρόβλημα λόγω μη ανανέωσης του διαβατηρίου σας.
• Οι ταξιδιώτες μη Ελληνικής υπηκοότητας ή οι κάτοχοι μη Ελληνικών διαβατηρίων οφείλουν να επικοινωνούν κατ’ ιδίαν με την πρεσβεία της χώρας στην οποία επιθυμούν να ταξιδέψουν, για να πληροφορηθούν τα όποια διαδικαστικά για την έκδοση βίζας, εφόσον αυτή απαιτείται. Το Versus Travel δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν πρόβλημα που ενδεχομένως παρουσιαστεί σε κάποιο αεροδρόμιο.
• Σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και στην Τουρκία, μπορείτε να ταξιδέψετε με αστυνομική ταυτότητα νέου τύπου. Διευκρινίζουμε ότι αυτό γίνεται μόνο με πολιτική ταυτότητα και όχι με υπηρεσιακή. Ενημερωθείτε σχετικά από το τμήμα πωλήσεων του γραφείου μας. 


Έως 12 άτοκες μηνιαίες δόσεις

* Αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη

Όλες οι τιμές για αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη περιλαμβάνουν το αεροπορικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη - Αθήνα – Θεσσαλονίκη στο οποίο και οφείλεται η διαφορά στην τιμή. Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετέ το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα.

Aπαιτούνται 2 διανυκτερεύσεις στην Αθήνα. Για την διαμονή και τις μεταφορές σας στην Αθήνα δείτε την ειδική προσφορά «StopOver Athens»

** Αναχωρήσεις από Λάρνακα

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και η αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας. Σύμφωνα με τις πτήσεις αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα και θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens" από 50 € το άτομο με μεταφορές.

Σημείωση: Οι τιμές για τις αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη και Κύπρο είναι ενδεικτικές και εξαρτώνται από τις τιμές των εισιτηρίων μετάβασης στην Αθήνα. Οι τελικές τιμές διαμορφώνονται κατά την κράτησή σας, κατόπιν διαθεσιμότητας. Στην περίπτωση των ταξιδιωτών που αναχωρούν από την Κύπρο, υπάρχει δυνατότητα αναχώρησης από τη Λάρνακα χωρίς πέρασμα από την Αθήνα. Κατά τη στιγμή της κράτησής σας, διερευνούμε κατά πόσο αυτό συμφέρει οικονομικά τον ταξιδιώτη και του το προτείνουμε.

 

ΔΩΡΕΑΝ
Αποκλειστική ταξιδιωτική ασφάλεια του Versus Τravel με καλύψεις για τον κορωνοϊό πριν και μετά το ταξίδι αλλά και για καραντίνα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Νοιώστε απόλυτα προστατευμένοι, όπως σας έχουμε συνηθίσει.

 

Χορταστική 6ήμερη διάρκεια για να έχουμε το χρόνο να απολαύσουμε και να εξερευνήσουμε. Ολόκληρη ημέρα αφιερωμένη στη ξενάγηση αλλά και περιήγηση του Στρασβούργου για να το εξερευνήσουμε. Αφιερώνουμε 3 διανυκτερεύσεις στο Στρασβούργο.

Το πρόγραμμά μας περιλαμβάνει:

  • Απευθείας πτήσεις με την Lufthansa.
  • Τρεις διανυκτερεύσεις στο Στρασβούργο, στο ξενοδοχείο Hilton 4*.
  • Δύο διανυκτερεύσεις στη Χαϊδελβέργη, στο ξενοδοχείο Marriott Heidelberg 4* ή στο Crowne Plaza Heidelberg 4*.
  • Πρωινό μπουφέ καθημερινά.
  • Επίσκεψη στα μοναδικά χαρακτηριστικά χωριά της Αλσατίας Κολμάρ, Ριμπωβιλέ, Έγκισχαϊμ.
  • Επίσκεψη στο μοναδικό Ρότενμπουρκ Ομπ ντερ Τάουμπερ, το ωραιότερο χωριό του Ρομαντικού Δρόμου.
  • Επίσκεψη στο Μπάντεν-Μπάντεν.
  • Εκδρομή στον Μέλανα Δρυμό.
  • Έμπειρος Έλληνας αρχηγός.
  • Προσοχή: Οι φόροι των πόλεων και των ξενοδοχείων, καθώς και τα φιλοδωρήματα περιλαμβάνονται στην τελική τιμή και δεν πληρώνονται τοπικά, όπως συμβαίνει συνήθως.

Highlights

  • Ξενάγηση στη Χαϊδελβέργη, από τις πιο σπουδαίες πανεπιστημιουπόλεις της Γερμανίας.
  • Βόλτα στα κανάλια του Στρασβούργου.
  • Περιήγηση στους Δρόμους του Κρασιού στην Αλσατία (Κολμάρ, Ριμπωβιλέ, Έγκισχαϊμ)
  • «Γεύση» από τον περίφημο Ρομαντικό Δρόμο και το Ρότενμπουργκ ομπ ντερ Τάουμπερ.

Σχόλια Πελατών

Παρόμοιοι Προορισμοί

Μόνο στο Versus Travel

  • Απευθείας πτήσεις με την Lufthansa
  • 3 διαν/σεις στο Στρασβούργο στο Hilton 4* και 2 διαν/σεις στη Χαϊδελβέργη, στο ξενοδοχείο Crowne Plaza Heidelberg 4* ή στο Marriott Heidelberg 4*

 

Χάρτης Ταξιδιού Αλσατία με διαμονή και στη Χαϊδελβέργη – Ρομαντικός δρόμος | Οκτώβριος-Νοεμβριος 2021

Πληροφορίες για τις Χώρες Countries Info