fb

Black Friday στη Νέα Υόρκη | 23.11.2019

Διάρκεια: 8 ΗΜΕΡΕΣ

τιμή από 1230€

Ταυτότητα ταξιδιού

Η σύγχρονη Πόλη του Φωτός, η Μέκκα της οικονομίας είναι η πόλη που κρύβεται στις καρδιές και στα όνειρα όλων μας. Η πόλη που έχει τους περισσότερους ουρανοξύστες, το μεγαλύτερο λιμάνι, τη μεγαλύτερη αίθουσα θεάτρου, το μεγαλύτερο εμπορικό κατάστημα, την πιο μοντέρνα λυρική σκηνή και το μεγαλύτερο μουσείο του δυτικού ημισφαιρίου. Η Νέα Υόρκη, η πόλη με τα χίλια πρόσωπα, η πόλη που δεν κοιμάται ποτέ, δεν έχει περάσει τυχαία στο συλλογικό υποσυνείδητο ως πρωτεύουσα του κόσμου. Μουσεία σύγχρονης τέχνης, κτίρια που σε κάνουν να αισθάνεσαι ανύπαρκτος, εστιατόρια και εμπορικά κέντρα: η Νέα Υόρκη δεν έχει «λίγο απ’ όλα», τα έχει όλα στον υπερθετικό βαθμό! Τις ημέρες αυτές έχουμε φυσικά και την ευκαιρία να κάνουμε τα ψώνια μας στην Black Friday, την ημέρα με τις μεγαλύτερες εκπτώσεις του χρόνου!

Το ταξίδι σε λίγες γραμμές

Η σύγχρονη πόλη του φωτός, η Μέκκα της οικονομίας, είναι η πόλη που κρύβεται στις καρδιές και στα όνειρα όλων μας. Η πόλη που έχει τους περισσότερους ουρανο-ξύστες, το μεγαλύτερο λιμάνι, τη μεγαλύτερη αίθουσα θεάτρου, το μεγαλύτερο εμπορικό κατάστημα, την πιο μοντέρνα λυρική σκηνή και το μεγαλύτερο μουσείο του δυτικού ημισφαιρίου.

Απολαμβάνουμε στο έπακρο τη συγκλονιστική μητρόπολη του κόσμου, τη Νέα Υόρκη, οικεία όσο καμιά άλλη πόλη της Γης, ακόμα και για όσους δεν την έχουν ποτέ επισκεφθεί. Η πόλη που δεν κοιμάται ποτέ έχει άπειρες επιλογές για διασκέδαση, πολιτισμό, sightseeing, και φυσικά για ατελείωτα ψώνια, με την ευκαιρία της περίφημης Black Friday!

Μόνο Στο Versus

Η διαφορετικότητα του Versus

 

Ένα πρόγραμμα όπως μας το έχετε ζητήσει!

 

Ένα χορταστικό, πλήρες ταξίδι στη Νέα Υόρκη, όπου θα είμαστε για να ζήσουμε από κοντά τον… «πυρετό» της Black Friday και να κάνουμε τα ψώνια μας σε τιμές που προσφέρονται μόνο μία φορά τον χρόνο!

 

 

Το βασικό μας πρόγραμμα στη Νέα Υόρκη περιλαμβάνει:

 

  • Απευθείας πτήσεις με την Emirates.
  • 7 διαν/σεις στην Νέα Υόρκη στο ξενοδοχείο Marriott East Side 4*,  στην καρδιά του Μανχάταν.
  • Μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο της Νέας Υόρκης.
  • Δυο πλήρεις πολύωρες ξεναγήσεις στη Νέα Υόρκη με εξειδικευμένο Έλληνα αρχηγό.
  • Κρουαζιέρα στον ποταμό Χάντσον για να δούμε τη Νέα Υόρκη εν πλω.
  • Μία ολοήμερη περιήγηση της Νέας Υόρκης και των μουσείων της με χρήση των μέσων μεταφοράς, με τον αρχηγό μας (δεν περιλαμβάνονται οι είσοδοι).

 

 

1η ημέρα: Αθήνα/Θεσσαλονίκη/Λάρνακα – Νέα Υόρκη

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για την πόλη-ίνδαλμα των Ηνωμένων Πολιτειών, τη Νέα Υόρκη. Το «Big Apple», όπως ονομάζεται από τους Αμερικανούς, είναι το οικονομικό, εμπορικό, πολιτιστικό, ασφαλιστικό και τουριστικό κέντρο της χώρας. Είναι η πολυπληθέστερη πόλη της Αμερικής, η πόλη που έχει τους περισσότερους ουρανοξύστες, η πόλη με το μεγαλύτερο λιμάνι του κόσμου, η πόλη με το μεγαλύτερο μουσείο του δυτικού ημισφαιρίου, η πόλη με τη μεγαλύτερη αίθουσα θεάτρου στον κόσμο, η πόλη με τη μεγαλύτερη νεογοτθικού ρυθμού εκκλησία στον κόσμο, η πόλη με το μεγαλύτερο εμπορικό κατάστημα στον κόσμο, η πόλη με την πιο μοντέρνα Λυρική Σκηνή στον κόσμο. Η μητρόπολη του κόσμου. Μέσα της χωράνε όλοι οι λαοί και όλες οι φυλές. Γιάπηδες και φρικιά, γυαλιστερές λιμουζίνες και άστεγοι, χρώματα σ΄ όλες τις παραλλαγές, συνεχής κίνηση. Μια πόλη που δεν κοιμάται ποτέ. Μια ζούγκλα που σε προκαλεί να την εξερευνήσεις. Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση σε κεντρικό ξενοδοχείο στο Μανχάταν, το νησί όπου κτυπάει η καρδιά της πόλης. Διανυκτέρευση.

 

2η ημέρα: Νέα Υόρκη (1η – 7ωρη ξενάγηση)

Ολοήμερη 7ωρη ξενάγηση στο Lower Manhattan με πούλμαν συνεχώς στη διάθεσή μας! Θα περάσουμε από την 5η Λεωφόρο, το συγκρότημα Rockefeller, τη Δημοτική Βιβλιοθήκη, το Empire State Building, το κτίριο Flatiron, τη Union Square, το Greenwich Village, το SoHo, τη «Μικρή Ιταλία» την Chinatown, το Δημαρχείο της πόλης, το κτίριο Woolworth, το παρεκκλήσι του Αγίου Παύλου, το καταπληκτικό Oculus έργο του Calatrava (κόστισε 4 δις δολάρια), το «Σημείο Μηδέν», το ολοκαίνουργιο One World Trade Center (Freedom Tower) που χτίστηκε στη θέση των δίδυμων πύργων, τις 2 τεράστιες πισίνες με μαύρο γρανίτη –μνημείο για τους πεσόντες–, την ελληνική εκκλησία του Αγίου Νικολάου που ξαναχτίστηκε,  το Παρεκκλήσι της Αγίας Τριάδας, τη Wall Street με το κτίριο του χρηματιστηρίου και την τράπεζα Morgan Stanley, τον περίφημο «Ταύρο του Χρηματιστηρίου» και το ολοκαίνουργιο άγαλμα fearless Girl, και θα καταλήξουμε στις αποβάθρες Ολοήμερη 7ωρη ξενάγηση στο Lower Manhattan με πούλμαν συνεχώς στη διάθεσή μας! Θα περάσουμε από την 5η Λεωφόρο, το συγκρότημα Rockefeller, τη Δημοτική Βιβλιοθήκη, το Empire State Building, το κτίριο Flatiron, τη Union Square, το Greenwich Village, το SoHo, τη «Μικρή Ιταλία» την Chinatown, το Δημαρχείο της πόλης, το κτίριο Woolworth, το παρεκκλήσι του Αγίου Παύλου, το καταπληκτικό Oculus έργο του Calatrava (κόστισε 4 δις δολάρια), το «Σημείο Μηδέν», το ολοκαίνουργιο One World Trade Center (Freedom Tower) που χτίστηκε στη θέση των δίδυμων πύργων, τις 2 τεράστιες πισίνες με μαύρο γρανίτη –μνημείο για τους πεσόντες–, την ελληνική εκκλησία του Αγίου Νικολάου που ξαναχτίστηκε,  το Παρεκκλήσι της Αγίας Τριάδας, τη Wall Street με το κτίριο του χρηματιστηρίου και την τράπεζα Morgan Stanley, τον περίφημο «Ταύρο του Χρηματιστηρίου» και το ολοκαίνουργιο άγαλμα fearless Girl, και θα καταλήξουμε στις αποβάθρες του Battery Park, απ’ όπου αναχωρούν όλα τα πλοιάρια για το Staten Island, το Άγαλμα της Ελευθερίας και το Elis Island. Επιστρέφοντας θα δούμε το Tudor City και τα Ηνωμένα Έθνη, το σιδηροδρομικό σταθμό Grand Central Terminal, το κτίριο Chrysler και θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μας, ολοκληρώνοντας ένα μεγάλο γύρο του νότιου τμήματος του νησιού. Ο αρχηγός σάς καθοδηγεί και σας προτείνει πάντα κάτι που να ταιριάζει στο γούστο, αλλά και στην αντοχή σας σε αυτήν την ανεπανάληπτη μεγαλούπολη που δεν κοιμάται ποτέ! Υπόλοιπο της ημέρας ελεύθερο για να δείτε από κοντά και με το δικό σας ρυθμό τις περιοχές που γνωρίσαμε το πρωί, να χαζέψετε την ποικιλία των θεαμάτων και θεάτρων και να εγκλιματιστείτε στην υπέροχη αυτή πόλη.

3η ημέρα: Νέα Υόρκη (2η – 8ωρη ξενάγηση, με κρουαζιέρα Circle Line)

Κατά τη 2η ολοήμερη μας ξενάγηση θα κινηθούμε στο Upper Manhattan, στο κεντρικό και βόρειο τμήμα του νησιού. Θα περάσουμε από την περιοχή του Columbus Circle και του συγκροτήματος της Times Warner, θα δούμε το Lincoln Center, το οποίο στεγάζει την Μητροπολιτική Όπερα της Νέας Υόρκης –και συνολικά 11 οργανισμούς– η οποία εκπέμπει τις παραστάσεις της μέσω δορυφόρου σε ολόκληρο τον κόσμο, το κτίριο Dakota όπου έζησε και δολοφονήθηκε  ο John Lennon, το μεγαλειώδες Central Park και το Strawberry Fields, το Αμερικάνικο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας (το μεγαλύτερο στον κόσμο), τον τεράστιο Ναό του St. John the Divine, το Πανεπιστήμιο Κολούμπια, τον καθεδρικό στο Riverside, τον Τάφο του στρατηγού Γκραντ, τη λεωφόρο Dr. Martin Luther King – ραχοκοκαλιά του Harlem, το Apollo Theater.  Επίσης θα περάσουμε από το Conservatory Garden, το νοσοκομείο Mount Sinai και μέσω του Museum Mile θα δούμε (εξωτερικά) τα διάσημα μουσεία Guggenheim, Metropolitan, καθώς και το ξενοδοχείο Πλάζα, ορόσημο για το εμπορικό τμήμα της 5ης Λεωφόρου. Στη συνέχεια θα μεταβούμε στην αποβάθρα του Pier 83  για μια χορταστική κρουαζιέρα γύρω από το Νησί του Μανχάταν. Το πλοιάριο διαθέτει έναν μεγάλο, κλειστό, κλιματιζόμενο χώρο με καθίσματα και καντίνα, αλλά και ανοιχτό κατάστρωμα, ώστε ανεξαρτήτως καιρού να μπορείτε να θαυμάσετε από το «νερό» τους ουρανοξύστες, τις γέφυρες, το Άγαλμα της Ελευθερίας, τα πάρκα, τις γειτονιές και τη φύση της περιοχής, που με άλλον τρόπο δεν θα μπορούσατε να τα δείτε. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας.

4η ημέρα: Νέα Υόρκη (Ημέρα ελεύθερη ή επίσκεψη μουσείων με τον αρχηγό μας, εκπτωτικό κέντρο Woodbury Commons Premium Outlet)

Ημέρα ελεύθερη για όσους παραμείνουν στο «νησί», για να χορτάσουν το «Μεγάλο Μήλο». Επισκεφθείτε τα κομψά καταστήματα της 5ης Λεωφόρου, τα πολυκαταστήματα, αλλά και τα μικρά του κέντρου, κάντε μια βόλτα με άμαξα μπροστά από το ξενοδοχείο Πλάζα, σήμα κατατεθέν της πόλης, απολαύστε μια διαδρομή στο Σέντραλ Παρκ, περπατήσετε στη γέφυρα του Brooklyn, χαθείτε στα δρομάκια της Chinatown, πετάξετε με ελικόπτερο πάνω από το Μανχάταν – μία εμπειρία που θα σας μείνει πραγματικά αξέχαστη. Συμβουλευτείτε από τον αρχηγό μας όσοι επιθυμείτε να πάτε στο Μητροπολιτικό Μουσείο ή στο παράρτημά του στο βόρειο Harlem, The Cloisters, το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας, το Μουσείο Guggenheim, το Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης (ΜΟΜΑ) ή το παράρτημά του στο Queens PS2. Προτάσεις για το βράδυ είναι να επισκεφθείτε το Ροκφέλερ Σέντερ ή το δημοφιλές Birdland jazz bar της Νέας Υόρκης ή να παρακολουθήσετε μία παράσταση στο Μπρόντγουεϊ.

Όσοι επιθυμούν μπορούν να ακολουθήσουν τον αρχηγό μας σε επισκέψεις μουσείων, εμπορικών εκπτωτικών κέντρων και αξιοθέατών λιγότερο γνωστών, επωφελούμενοι από την εμπειρία του γραφείου μας. Για όσους το επιθυμούν, το Versus μπορεί σήμερα να κανονίσει τη μετάβαση (προαιρετικά) στο εκπτωτικό κέντρο Woodbury Commons Premium Outlet το πρωί και την επιστροφή σας στην πόλη αργά το απόγευμα.

5η-6η ημέρα: Νέα Υόρκη (Ημέρες ελεύθερες)

Ημέρες ελεύθερες για να απολαύσετε τη Νέα Υόρκη. Μπορείτε να επισκεφτείτε τα πολυκαταστήματα, αλλά και τα μικρά και μεγάλα μαγαζιά του κέντρου, τα ιδιαίτερα κτίρια/μουσεία ιστορίας της πόλης και των μεταναστών της.

Προαιρετική εκδρομή στη Φιλαδέλφεια και στο περίφημο Ατλάντικ Σίτι

Μια όμορφη διαδρομή 200 km, που περνά από την ιστορική πόλη της Φιλαδέλφειας, την πρώτη πρωτεύουσα των Ηνωμένων Πολιτειών, την πόλη όπου ανακηρύχθηκε η ανεξαρτησία της χώρας στις 4/7/1776. Θα δούμε τον λόφο με το Μουσείο Τεχνών, το παλιό υδραγωγείο και το πάρκο Fairmount πάνω στον ποταμό Schuylkill, το παλιό κεντρικό τμήμα της πόλης που σχεδιάστηκε από τον ιδρυτή της William Penn με το Δημαρχείο, την πλατεία και τη Liberty Bell, τη Φιλοσοφική Εταιρεία με ιδρυτή τον Benjamin Franklin και τα παλιά σπίτια της περιοχής Society Hill. Στη συνέχεια κατευθυνόμαστε στο χαριτωμένο θέρετρο του Ατλάντικ Σίτι, με την εντυπωσιακή νυχτερινή ζωή όλο το χρόνο. Φωτισμένα καζίνο, club, εστιατόρια και το εντυπωσιακό παραλιακό Boardwalk (τίτλος της ομώνυμης κινηματογραφικής σειράς), συνθέτουν ένα θέαμα που θα σας μείνει αξέχαστο. Η επιστροφή στη Νέα Υόρκη είναι  αργά το απόγευμα.

Προαιρετική εκδρομή στην Ουάσιγκτον

Αναχώρηση το πρωί οδικώς για την Ουάσιγκτον. Άφιξη και αμέσως μετά θα ξεκινήσουμε την περιήγησή μας από το περίφημο Καπιτώλιο το οποίο είναι το Κοινοβούλιο καθώς και η έδρα της Γερουσίας, χρονολογείται από το 1793, το δε επιστέγασμα της είναι το ίδιο εντυπωσιακό όπως και η ιστορία του κτίσματος. Είναι 79 μέτρα ύψος και είναι ακριβές αντίγραφο του Αγ. Πέτρου της Ρώμης. Ακριβώς απέναντι της όλης περιοχής δεσπόζει το μνημείο του Τζωρτζ Ουάσιγκτον, ένας τεράστιος οβελίσκος, ύψους 153 μ. Μετά θα κατευθυνθούμε προς τον Λευκό Οίκο που χρονολογείται από το 1800 και αποτελεί μόνιμη προεδρική κατοικία. Καθ΄ οδόν για τον Λευκό Οίκο θα περάσουμε από την Εθνική Πινακοθήκη, το πολύ όμορφο μουσείο Φυσικής Ιστορίας, το Υπουργείο Οικονομικών, και μετά θα κατευθυνθούμε και θα επισκεφθούμε το μνημείο που έχει στηθεί προς τιμήν του Τ. Τζέφερσον. Κατόπιν θα περάσουμε να δούμε το μνημείο του Αβραάμ Λίνκολν, με το άγαλμα του να δεσπόζει στο κέντρο του μνημείου. Τέλος, θα επισκεφθούμε το μνημείο του Β’ Παγκοσμίου πολέμου με τις πανύψηλες πλάκες και το σιντριβάνι του.  Τέλος θα επισκεφθούμε την Georgetown, την παλιότερη συνοικία της Ουάσιγκτον με την καταπληκτική αρχιτεκτονική και τους γραφικούς δρόμους της. Επιστροφή στη Νέα Υόρκη το βράδυ στο ξενοδοχείο μας.

 

7η ημέρα: Νέα Υόρκη – Black Friday

Ημέρα αφιερωμένη στα ψώνια σήμερα: η ημέρα της Παρασκευής μετά την Ημέρα των Ευχαριστιών (Thanksgiving) έχει καθιερωθεί στην αμερικανική συνείδηση ως «η ημέρα των απίστευτων εκπτώσεων» στα καταστήματα. Οι εικόνες φρενίτιδας χιλιάδων ανθρώπων που περιμένουν καρτερικά το άνοιγμα των καταστημάτων και των malls για να προλάβουν τα αγαθά που τους ενδιαφέρουν σε τιμή υποπολλαπλάσια της «κανονικής», κάνουν κάθε χρόνο τον γύρο του κόσμου! Στην περίπτωση μάλιστα της Νέας Υόρκης οι προσφορές που βγαίνουν την ημέρα της Black Friday είναι υπέρ το δέον δελεαστικές και καλό θα ήταν να είστε προετοιμασμένοι για εκπτώσεις και προσφορές που μόνο στα όνειρα φαίνονται αληθινές!

 

8η ημέρα: Νέα Υόρκη - Πτήση επιστροφής

Το πρωί ελεύθερος χρόνος. Νωρίς το απόγευμα μεταφορά στο αεροδρόμιο Newark και πτήση απευθείας για την Αθήνα.

Άφιξη την επόμενη ημέρα.

 

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό.

Το τελικό ενημερωτικό αποστέλλεται περίπου 3-5 ημέρες πριν από την εκάστοτε αναχώρηση.

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από
- Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

EK 209

23.11.2019

ΑΘΗΝΑ – ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ

17:35

21:20

EK 210

30.11.2019

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ – ΑΘΗΝΑ

23:55

16:05 +1

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης.
  • 7 διαν/σεις στη Νέα Υόρκη στο ξενοδοχείο Mariott East Side 4*, στην καρδιά του Μανχάταν.
  • Μεταφορές από-προς το αεροδρόμιο της Νέας Υόρκης.
  • Δύο πλήρης πολύωρες ξεναγήσεις στη Νέα Υόρκη με εξειδικευμένο Έλληνα αρχηγό.
  • Κρουαζιέρα στον ποταμό Χάντσον για να δούμε τη Νέα Υόρκη εν πλω.
  • Μια ολοήμερη περιήγηση της Νέας Υόρκης και των μουσείων της με χρήση των μέσων μεταφοράς, με τον αρχηγό μας (δεν περιλαμβάνονται οι είσοδοι).
  • Δεν περιλαμβάνονται γεύματα, είσοδοι σε μουσεία και αξιοθέατα. 
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Ειδική άδεια εισόδου Αμερικής (ESTA)

 

Αναχωρήσεις από Κύπρο       
Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνονται οι φόροι, ο επίναυλος καυσίμων, τα φιλοδωρήματα, τα αχθοφορικά (όπου είναι δυνατόν), και η ειδική κυπριακή επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια χωρίς επιβάρυνση (ζητήστε μας τι περιλαμβάνει), εκτός από:

  • Είσοδοι σε μουσεία και αξιοθέατα, εισιτήρια των μέσων μεταφοράς που θα χρησιμοποιήσουμε στις προαιρετικές μας εξορμήσεις.
  • Γεύματα, ποτά ή άλλα έξοδα προσωπικής φύσεως.

 

ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ (CITY TAXES) περιλαμβάνονται στο τελικό κόστος του προγράμματός μας και δεν πληρώνονται επιτόπου από τους ταξιδιώτες, όπως σε άλλα προγράμματα.

Δεν περιλαμβάνονται

  • Φόροι αεροδρομίων, επιβάρυνση καυσίμων, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά & επιπλέον πακέτο ασφάλειας, τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (Ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.α.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη, και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων: €560
  • Γεύματα, είσοδοι σε μουσεία και αξιοθέατα.

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ VISA

Το Versus αναλαμβάνει την έκδοση ESTA (άδεια εισόδου στις ΗΠΑ) για λογαριασμό των πελατών του. Για τον σκοπό αυτό είναι απαραίτητη –εκτός από την προσκόμιση του διαβατηρίου σας– και η συμπλήρωση του ειδικού εντύπου μας με τα στοιχεία που απαιτούνται και που ζητά η Αμερικανική Υπηρεσία Μετανάστευσης.

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΤΑΞΙΔΙΟΥ

  • Παρακαλούμε να αποστείλετε φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στο e-mail του ταξιδιωτικού συμβούλου (πωλητή), με τον οποίο έχετε συνομιλήσει.
  • Χωρίς την άμεση αποστολή φωτοτυπίας του διαβατηρίου δεν θα μπορεί να περιληφθεί η ασφάλεια της προκαταβολής σας στην επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια που περιλαμβάνει το Versus στα προγράμματά του. Αν δεν έχετε e-mail, μπορείτε να προσκομίσετε μια φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στα γραφεία μας.
  • Κράτηση γίνεται μόνο με τα πλήρη στοιχεία σας (διεύθυνση με ταχυδρομικό κώδικα, τηλέφωνα, e-mail κ.λπ.). Αν θέλετε να συμπεριλάβετε και άλλα άτομα στην κράτησή σας, θα πρέπει να μας γνωρίσετε και τα δικά τους πλήρη στοιχεία.
  • Η κράτησή σας είναι έγκυρη και η κατοχύρωση των προσφορών γίνεται μόνο με κατάθεση της προκαταβολής. 
  • ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ, πριν την κατάθεση της προκαταβολής σας, με σκοπό να καταχωρηθεί η κράτησή σας και στη συνέχεια το ποσό της κατάθεσής σας στον φάκελό σας. Παρακαλούμε μην παραλείψετε να μας ενημερώσετε.

 

ΔΩΡΕΑΝ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΟΔΗΓΟΙ VERSUS

Το Versus Travel, προσπαθώντας να καλύψει το κενό της ελληνικής αγοράς σε ταξιδιωτικούς οδηγούς στην ελληνική γλώσσα για τις χώρες που επισκέπτεται, εγκαινιάζει την έκδοση μιας σειράς ποιοτικών ταξιδιωτικών βιβλίων-οδηγών (προϊόν της μεγάλης μας ταξιδιωτικής εμπειρίας), που προσφέρονται δωρεάν στους ταξιδιώτες της κάθε εκδρομής.

 

ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ταξιδιωτική ασφάλεια

Extra Παροχές Υγείας στην ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ

• Δωρεάν 8 επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς και εκπτώσεις σε χειρουργικές και ιατρικές πράξεις στα εξωτερικά ιατρεία της Ευρωκλινικής Αθηνών.
• Τηλεφωνική εξυπηρέτηση 24 ώρες το 24ωρο στο τηλέφωνο 1011.
• Δωρεάν ένα παιδιατρικό check up και 8 δωρεάν επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς στην Ευρωκλινική Παίδων (αφορά σε παιδιά και εγγόνια των ταξιδιωτών μας).

 

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ

• Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι έχετε διαβάσει το παρόν πρόγραμμα, το έχετε κατανοήσει και συμφωνείτε με τα αναγραφόμενα.
• Συμμετοχή επίσης στην εκδρομή σημαίνει ότι αναντίρρητα αποδέχεστε τους Όρους Συμμετοχής που αναγράφονται στην τελευταία σελίδα της μπροσούρας μας και στο site μας στο Internet. Αν θέλετε να διαβάσετε τους Όρους Συμμετοχής, παρακαλούμε ζητήστε να σας αποσταλούν.
• Συμμετοχή δηλώνετε επικοινωνώντας με το τμήμα πωλήσεων, δίνοντας αναλυτικά τα στοιχεία που σας ζητούνται και καταθέτοντας προκαταβολή 1.000 ? κατ? άτομο εντός της χρονικής προθεσμίας που θα σας δοθεί από το τμήμα πωλήσεων.
• Η πληρωμή της προκαταβολής γίνεται είτε με χρήση μετρητών ή στην περίπτωση χρήσης πιστωτικής κάρτας με εφάπαξ χρέωση.
• 12-18 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ. Εφόσον επιθυμείτε, μπορείτε να αποπληρώσετε το ταξίδι σας κάνοντας χρήση πιστωτικής κάρτας και συμμετέχοντας σε πρόγραμμα άτοκων δόσεων (έως και 18). Σας συστήνουμε, προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, να ενημερωθείτε έγκαιρα είτε από το τμήμα πωλήσεων, είτε από το λογιστήριο για τις πιστωτικές κάρτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα άτοκων δόσεων. 
• Το διαβατήριό σας θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 6μηνη ισχύ.
• Βεβαιωθείτε πως το διαβατήριό σας έχει κενές σελίδες, ισάριθμες με τον αριθμό των χωρών που θα επισκεφθείτε.
• Το γραφείο μας δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε πρόβλημα λόγω μη ανανέωσης του διαβατηρίου σας.
• Οι ταξιδιώτες μη Ελληνικής υπηκοότητας ή οι κάτοχοι μη Ελληνικών διαβατηρίων οφείλουν να επικοινωνούν κατ' ιδίαν με την πρεσβεία της χώρας στην οποία επιθυμούν να ταξιδέψουν, για να πληροφορηθούν τα όποια διαδικαστικά για την έκδοση βίζας, εφόσον αυτή απαιτείται. Το Versus Travel δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν πρόβλημα που ενδεχομένως παρουσιαστεί σε κάποιο αεροδρόμιο.
• Σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και στην Τουρκία, μπορείτε να ταξιδέψετε με αστυνομική ταυτότητα νέου τύπου. Διευκρινίζουμε ότι αυτό γίνεται μόνο με πολιτική ταυτότητα και όχι με υπηρεσιακή. Ενημερωθείτε σχετικά από το τμήμα πωλήσεων του γραφείου μας.

*Αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη
Όλες οι τιμές για αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη περιλαμβάνουν το αεροπορικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη – Αθήνα – Θεσσαλονίκη στο οποίο οφείλεται και η διαφορά στην τιμή.
Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετε το κόστος αυτό
μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα.

Δεν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα

**Αναχωρήσεις από  Λάρνακα
 Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και η αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας. Σύμφωνα με τις πτήσεις αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα και θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “StopoverAthens" από 50 € το άτομο με μεταφορές.

 

Η διαφορετικότητα του Versus

 

Ένα πρόγραμμα όπως μας το έχετε ζητήσει!

 

Ένα χορταστικό, πλήρες ταξίδι στη Νέα Υόρκη, όπου θα είμαστε για να ζήσουμε από κοντά τον… «πυρετό» της Black Friday και να κάνουμε τα ψώνια μας σε τιμές που προσφέρονται μόνο μία φορά τον χρόνο!

 

 

Το βασικό μας πρόγραμμα στη Νέα Υόρκη περιλαμβάνει:

 

  • Απευθείας πτήσεις με την Emirates.
  • 7 διαν/σεις στην Νέα Υόρκη στο ξενοδοχείο Marriott East Side 4*,  στην καρδιά του Μανχάταν.
  • Μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο της Νέας Υόρκης.
  • Δυο πλήρεις πολύωρες ξεναγήσεις στη Νέα Υόρκη με εξειδικευμένο Έλληνα αρχηγό.
  • Κρουαζιέρα στον ποταμό Χάντσον για να δούμε τη Νέα Υόρκη εν πλω.
  • Μία ολοήμερη περιήγηση της Νέας Υόρκης και των μουσείων της με χρήση των μέσων μεταφοράς, με τον αρχηγό μας (δεν περιλαμβάνονται οι είσοδοι).

 

 

Εμπειρία

BLACK FRIDAY – Η μέρα των ακαταμάχητων εκπτώσεων

 

Όταν λέμε «Black Friday» (Μαύρη Παρασκευή) αναφερόμαστε στις ΗΠΑ και στην επόμενη ημέρα από την Ημέρα των Ευχαριστιών, δηλαδή την τέταρτη Παρασκευή του Νοεμβρίου. Για τους Αμερικανούς θεωρείται ως η ημέρα έναρξης της περιόδου των Χριστουγεννιάτικων αγορών, μία παράδοση που χρονολογείται από τα μέσα του περασμένου αιώνα και το 1952.

Τις ημέρες πριν από την Black Friday τα εμπορικά καταστήματα στις Ηνωμένες Πολιτείες έχουν φροντίσει να κεντρίσουν το αγοραστικό ενδιαφέρον των καταναλωτών με προσφορές σε πολλά είδη αγαθών (κυρίως ηλεκτρονικά, είδη ένδυσης κλπ.) που πέφτουν αρκετά κάτω από το 50% της «κανονικής» τιμής. Αρκετές πολιτείες μάλιστα έχουν καθιερώσει ως επίσημη αργία όχι μόνο την Ημέρα των Ευχαριστιών αλλά και την επόμενη, ώστε σε συνδυασμό με το σαββατοκύριακο να δημιουργείται μία τετραήμερη «αργία» που εκτινάσσει τον τζίρο των καταστημάτων.

Σύμφωνα με την πρακτική που ακολουθείται, οι υποψήφιοι αγοραστές κάνουν την έρευνα αγοράς τους τις προηγούμενες ημέρες, εντοπίζουν όσα τους ενδιαφέρουν και δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που «κατασκηνώνουν» έξω από τα καταστήματα ώστε όταν οι πύλες ανοίξουν να είναι από τους πρώτους που θα φτάσουν στα ράφια με τα αγαθά που τους ενδιαφέρουν. Οι εικόνες με τους καταναλωτές να ορμούν μέσα στο κατάστημα και σχεδόν εν μέσω φρενίτιδας να τρέχουν μέσα στους διαδρόμους ώστε να προλάβουν τις αγορές που επιθυμούν, κάνουν κάθε χρόνο τον γύρο του κόσμου!

Η παράδοση της Black Friday ξεκίνησε (κατά μία εκδοχή) από τη στιγμή που οι Αμερικανοί συνειδητοποίησαν πως μετά την Ημέρα των Ευχαριστιών ο τζίρος των καταστημάτων στο λιανεμπόριο άρχισε να γυρίζει σε θετικό πρόσημο («μαύρο» αντί του «κόκκινου»). Μετά τα χρόνια της μεγάλης κρίσης άλλωστε, και τις δεκαετίες μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, η αγορά χρειαζόταν τόνωση και η Ημέρα των Ευχαριστιών πρόβαλλε ως μία πρώτης τάξεως ευκαιρία ενίσχυσης του κύκλου εργασιών.

Από τις αρχές του 21ου αιώνα, η έννοια της «Black Friday» άρχισε να εξάγεται και στον υπόλοιπο κόσμο, φτάνοντας τα τελευταία χρόνια ακόμα και στη χώρα μας.

 

Highlights

  • Τα ψώνια στην Black Friday!
  • Ανεβείτε στον ουρανοξύστη One World Trade Centre και θαυμάστε τη Νέα Υόρκη από ψηλά.
  • Περπατήστε στην Times Square με τους φωταγωγημένους ουρανοξύστες και τις τεράστιες, πολύχρωμες, φωτεινές διαφημίσεις.
  • Παρακολουθήστε κάποια από τις εκπληκτικές μουσικοχορευτικές παραστάσεις στο Broadway.
  • Απολαύστε την κρουαζιέρα γύρω από το Νησί του Μανχάταν και το ’γαλμα της Ελευθερίας.
  • Πετάξτε με ελικόπτερο πάνω από το Μανχάταν, για να έχετε μία από τις εντυπωσιακότερες εμπειρίες της ζωής σας, που θα τη διηγήστε για πάντα.
  • Δείτε το Ροκφέλερ Σέντερ και, όσοι ξέρετε πατινάζ, δοκιμάστε την τύχη σας στην πολύχρωμη παγωμένη πίστα.
  • Το MoMa (Museum of Modern Art), από τα σημαντικότερα μουσεία του κόσμου.
  • Το Metropolitan Museum.
  • Η (προαιρετική) εκδρομή στην Ουάσιγκτον.
  • Η επίσκεψη στην Astoria και στη γέφυρα του Brooklyn.

Σχόλια Πελατών

Παρόμοιοι Προορισμοί

Μόνο στο Versus Travel

  • Aπευθείας πτήσεις με Emirates
  • Διαμονή στο ξενοδοχείο Marriott East Side 4* . στην καρδιά του Μανχάτα, πάνω στην Times Square
  • 2 πλήρεις ολοήμερες ξεναγήσεις στη Νέα Υόρκη

 

Χάρτης Ταξιδιού Black Friday στη Νέα Υόρκη | 23.11.2019

Πληροφορίες για τις Χώρες Countries Info