Οι κρυμμένες ομορφιές της Σκωτίας, Χάιλαντς με το Νησί Μαλ | Καλοκαίρι 2017

Διάρκεια: 8 ΗΜΕΡΕΣ

τιμή από 1499€

Travel Identity

Μια εκδρομή αφιερωμένη στην Σκωτία, με έμφαση στα σπουδαιότερα αξιοθέατά της, χωρίς παραπλανητικές προσθήκες του τύπου "Αγγλία - Σκωτία", με ένα πούλμαν να "τρέχει" από το Λονδίνο μέχρι τον βορρά και πίσω πάλι μέσα σε 8 Ημέρες!

Ένα γεμάτο πρόγραμμα, χωρίς "πασαλείμματα" και περιττά τρεχάματα από πόλη σε πόλη, όπου φαινομενικά προβάλλονται τα πάντα και τελικά σου μένει "ένα τίποτα", με πολύ κούραση και πολλά χιλιόμετρα.

Στο πρόγραμμα αυτό, εκτός από επισκέψεις σε σημαντικά αξιοθέατα της περιοχής, θα έχετε και τον χρόνο να χαρείτε το Εδιμβούργο - μια από τις πέντε ωραιότερες πόλεις του κόσμου - την αναγεννημένη Γλασκώβη και φυσικά να γνωρίσετε την Σκωτσέζικη ύπαιθρο, τα περίφημα Χάιλαντς και Λόουλαντς με τα κάστρα και τις θρυλικές της λίμνες, με διαμονή σε ξενοδοχεία προ-κρατημένα εδώ και μήνες.

Το ταξίδι σε λίγες γραμμές

Ένα ταξίδι-περιήγηση στην Σκωτία, που πέρα από τις δύο μεγαλύτερες πόλεις της, το πανέμορφο Εδιμβούργο και την αναγεννημένη Γλασκώβη, θα απολαύσουμε τα περίφημα highlands με την πρωτεύουσά τους Ίνβερνες και το Άβιεμορ,  τις υπέροχες λίμνες τους και τα θρυλικά τους κάστρα, καθώς και το νησί Μαλ (Isle Of Mull) στο σύμπλεγμα των Εβρίδων.

1η ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ/ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΕΔΙΜΒΟΥΡΓΟ – ΓΛΑΣΚΩΒΗ (Πτήση, Ξενάγηση)

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για Εδιμβούργο. Φθάνοντας, θα αναχωρήσουμε για την πανέμορφη, αναγεννημένη Γλασκώβη. Μια παλαιότερα άσχημη και βιομηχανική πόλη, έχει μεταμορφωθεί σήμερα σε ένα ακόμη κόσμημα της Σκωτίας. Άφιξη και ξενάγηση της πόλης κατά τη διάρκεια της οποίας θα δούμε τα σημαντικότερα αξιοθέατά της, όπως την Πλατεία του Γεωργίου με τα επιβλητικά Bικτωριανά κτίρια, το πανεπιστήμιο της Γλασκώβης, τον ναό του St Mungo, καθώς και την παλιά Γεωργιανή συνοικία. Βόλτα στον πεζόδρομο του ιστορικού κέντρου της πόλης. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ: ΓΛΑΣΚΩΒΗ – ΤΡΟΣΣΑΚΣ – ΛΙΜΝΗ ΛΟΜΟΝΤ – ΟΜΠΑΝ

Πρωινή αναχώρηση για τη μεγαλύτερη λίμνη της Βρετανίας, την Λόμοντ. Συνεχίζουμε τη διαδρομή μας διασχίζοντας το Εθνικό πάρκο Τρόσσακς, με τα ωραιότερα τοπία των νότιων Highlands.  Στη διαδρομή μας θα έχουμε επιλεγμένες στάσεις για να θαυμάσουμε και να φωτογραφίσουμε το υπέροχο τοπίο και μέσω των λιμνών Awe, Kilchum, Castlem και Etive με το κάστρο Dunstaffnage και θα φθάσουμε στην περιοχή της λίμνης Όμπαν.  Διανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ: ΟΜΠΑΝ – ISLE OF MULL – ΟΜΠΑΝ

Ολοήμερη εκδρομή στο Νησί Μαλ (Isle of Mull), ένα από τα μεγαλύτερα νησιά της Σκωτίας και του νησιωτικού συμπλέγματος των Εβρίδων.
Κατά τη σημερινή ημέρα θα έχουμε την ευκαιρία να επισκεφθούμε κι ένα αποστακτήριο παραγωγής ουίσκι. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας.
Διανυκτέρευση.

4η ΗΜΕΡΑ: ΟΜΠΑΝ – ΦΟΡΤ ΓΟΥΙΛΙΑΜ – ΙΝΒΕΡΝΕΣ/ΑΒΙΕΜΟΡ

Πρωινή αναχώρηση για μια θαυμάσια διαδρομή στα περίφημα Χάιλαντς της Σκωτίας. Από το Φορτ Ουίλιαμ, στους πρόποδες της υψηλότερης βρετανικής βουνοκορφής Μπεν Νέβις, φθάνουμε στο Φορτ Ωγκάστας και στη συνέχεια θα κινηθούμε παράλληλα με τη μυστηριώδη λίμνη Νες (Loch Ness) και "τη Νέσι" της, το τέρας που θρυλείται ότι ζει στα νερά της. Επιβίβαση σε πλοιάριο για μια ωριαία κρουαζιέρα στη λίμνη (προαιρετικά, £ 30), κατά τη διάρκεια της οποίας θα θαυμάσουμε από κοντά το ωραιότατο τοπίο με τα ερείπια του κάστρου Χουργάρτ. Αποβίβαση στις παρυφές της πρωτεύουσας των Χάιλαντς, το Ίνβερνες. Άφιξη και επίσκεψη στην πόλη. Τελικός μας προορισμός για σήμερα είναι το Άβιεμορ, όπου θα διανυκτερεύσουμε.

5η ΗΜΕΡΑ: ΑΒΙΕΜΟΡ – ΣΑΙΝΤ ΑΝΤΡΙΟΥΣ – ΕΔΙΜΒΟΥΡΓΟ

Πρωινή αναχώρηση για το Εδιμβούργο. Στη διαδρομή μας θα δούμε το διάσημο κάστρο Μπλαιρ, έδρα των δουκών Μπλαιρ Άθολλ. Ακολούθως κινούμαστε μέσω του Κιλλικράνκι και της περιοχής του Πιτλόχρι προς το Σαιντ Άντριους. Στάση και επίσκεψη στην πόλη με το παλαιότερο πανεπιστήμιο της Σκωτίας και παγκόσμια πρωτεύουσα του Golf! Στη συνέχεια θα διασχίσουμε την παλαιότερη κρεμαστή γέφυρα της Σκωτίας, την περίφημη γέφυρα του ποταμού Φορθ (Firth of Forth) και θα καταλήξουμε στην "Αθήνα του Βορρά", το πανέμορφο Εδιμβούργο. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

6η ΗΜΕΡΑ: ΕΔΙΜΒΟΥΡΓΟ (Ξενάγηση)

Η πρωινή μας ξενάγηση θα ξεκινήσει από το Γεωργιανό τμήμα της πόλης, που άρχισε να κτίζεται στα μέσα του 18ου αιώνα. Θα δούμε υπέροχες πλατείες, μεγάλους δρόμους και ιστορικά κτίρια, που διατηρούν μέχρι σήμερα τη μεγαλοπρέπειά τους. Συνεχίζοντας, θα ανεβούμε στον λόφο Calton, όπου βρίσκεται το μνημείο του Νέλσωνα και ο ημιτελής Παρθενώνας. Από την κορυφή του λόφου θα απολαύσουμε την πανοραμική θέα της πόλης. Στη συνέχεια θα περάσουμε από το ιστορικό παλάτι του Χόλιρουντ - την επίσημη κατοικία της Βασιλικής οικογένειας, που το χρησιμοποιεί ως κατοικία όταν επισκέπτεται την Σκωτία. Δια μέσου του Royal Mile - του Βασιλικού Μιλίου - θα διασχίσουμε την παλιά πόλη του Εδιμβούργου, βλέποντας το Τόλμπουθ (Tolbooth), το σπίτι του Τζον Νοξ και την παλιά αγορά Grass Μarket στους πρόποδες του πύργου. Στο τέλος της ξενάγησής μας θα σταματήσουμε για επίσκεψη στο ιστορικό κάστρο του Εδιμβούργου (προαιρετική είσοδος). Εδώ εκτίθενται "τα κοσμήματα του στέμματος" δηλαδή, το Στέμμα, το Σπαθί, το Βασιλικό Σκήπτρο, όπως και η θρυλική Λίθος του Scone ή Λίθος του πεπρωμένου. Θα δούμε επίσης το μικρό παρεκκλήσι της Αγίας Μαργαρίτας (900 ετών) και το Μαυσωλείο των Σκωτσέζων πεσόντων στρατιωτών. Απόγευμα ελεύθερο για βόλτες στην υπέροχη πόλη. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Το βράδυ μπορείτε να συμμετάσχετε (προαιρετικά) σε μία Σκωτσέζικη βραδιά με παραδοσιακούς χορούς. Διανυκτέρευση.

7η ΗΜΕΡΑ: ΕΔΙΜΒΟΥΡΓΟ – ΜΠΑΝΟΚΜΠΕΡΝ – ΣΤΕΡΛΙΝΓΚ – ΕΔΙΜΒΟΥΡΓΟ (Ολοήμερη εκδρομή)


Πρωινή αναχώρηση για μια πρώτη γνωριμία με τα Χάιλαντς - μια  εκδρομή στην κεντρική Σκωτία, με ιστορική σημασία για την ανεξαρτησία της χώρας και το παλαιό μεγαλείο της. Πρώτη μας στάση θα είναι στο Μπάνοκμπερν, όπου δόθηκε το 1314 η περίφημη μάχη, στην προσπάθεια ανεξαρτησίας των Σκωτσέζων με τους Χαιλάντερς του, απέναντι στον Αγγλικό στρατό του Εδουάρδου Β΄. Στη συνέχεια κατευθυνόμαστε στο Κάστρο του Στέρλινγκ, ένα από τα πιο διάσημα της Σκωτίας. Εδώ έζησαν πολλοί Σκωτσέζοι βασιλείς, όπως οι Στιούαρτ, ο Ιάκωβος Δ' και Ε', ο πατέρας της Μαρίας Στιούαρτ. Εδώ εστέφθη βασίλισσα της Σκωτίας η Μαρία  Στιούαρτ σε ηλικία 6 ημερών. Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας στο Εδιμβούργο. Διανυκτέρευση.

8η ΗΜΕΡΑ: ΕΔΙΜΒΟΥΡΓΟ – ΑΘΗΝΑ/ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Μεταφορά στο αεροδρόμιο του Εδιμβούργου και πτήση επιστροφής με ενδιάμεσο σταθμό.

 

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό
Το τελικό ενημερωτικό αποστέλλεται περίπου 3 – 5 ημέρες πριν από την εκάστοτε αναχώρηση

ΠΤΗΣΕΙΣ

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή

(Από Þ Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

KL 1572

06/07/2017

ΑΘΗΝΑ – ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ

06:00

08:30

KL 1279

06/07/2017

ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ – ΕΔΙΜΒΟΥΡΓΟ

09:45

10:15

KL 1286

13/07/2017

ΕΔΙΜΒΟΥΡΓΟ – ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ

15:45

18:20

KL 1581

13/07/2017

ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ – ΑΘΗΝΑ

20:55

01:10 (+1)

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή

(Από Þ Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

KL 1572

01/08/2017

ΑΘΗΝΑ – ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ

06:00

08:30

KL 1279

01/08/2017

ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ – ΕΔΙΜΒΟΥΡΓΟ

09:45

10:15

KL 1286

08/08/2017

ΕΔΙΜΒΟΥΡΓΟ – ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ

15:45

18:20

KL 1581

08/08/2017

ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ – ΑΘΗΝΑ

20:55

01:10 (+1)

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή

(Από Þ Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

KL 1572

09/08/2017

ΑΘΗΝΑ – ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ

06:00

08:30

KL 1279

09/08/2017

ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ – ΕΔΙΜΒΟΥΡΓΟ

09:45

10:15

KL 1286

16/08/2017

ΕΔΙΜΒΟΥΡΓΟ – ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ

15:45

18:20

KL 1581

16/08/2017

ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ – ΑΘΗΝΑ

20:55

01:10 (+1)

 

Αριθμός Πτήσης Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή

(Από Þ Προς)

Ώρα

Αναχώρηση

Ώρα Άφιξης
LH 1585 12/09/2017 ΑΘΗΝΑ - ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ 06:25 08:25
LH 962 12/09/2017 ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ - ΕΔΙΜΒΟΥΡΓΟ 11:00 11:55
LH963 19/09/2017 ΕΔΙΜΒΟΥΡΓΟ - ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ  12:45 15:35
LH 1284 19/09/2017 ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ - ΑΘΗΝΑ 20:40 00:25 (+1)

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

 • Αεροπορικά  εισιτήρια οικονομικής θέσης με ενδιάμεσο σταθμό
 • Διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία 4* και συγκεκριμένα:
  • Γλασκώβη: 1 Διανυκτέρευση στα εξαιρετικά ξενοδοχεία Jyrys’s Inn 4*
  • Όμπαν: 2 Διανυκτερεύσεις στο Best Western The Queens Hotel 4* για την εξερεύνηση της περιοχής και την ολοήμερη εκδρομή στο Νησί Mull των Εβρίδων.
  • Άβιεμορ: 1 Διανυκτέρευση στα Scottish Highlands, στο κλασσικό MacDonald Highlands Resort Hotel 4*  με πρωινό 
  • Εδιμβούργο: 3 Διανυκτερεύσεις στα ΚΕΝΤΡΙΚΟΤΑΤΑ ξενοδοχεία Apex City 4* & στο ξενοδοχείο George 4* 
 • Τοπικοί φόροι στα ξενοδοχεία*
 • Πρωινό μπουφέ καθημερινά.
 • Εκδρομές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν 
 • Ολοήμερη εκδρομή στο Νησί Μαλ (Isle of Mull. (το κόστος του πλοιαρίου περιλαμβάνεται)
 • Έμπειρος αρχηγός, συνοδός, ξεναγός του Γραφείου μας σε όλη τη διάρκεια του ταξιδιού 
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

* ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ & ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ (CITY TAXES) περιλαμβάνονται στο τελικό κόστος του προγράμματός μας και δεν πληρώνονται επιτόπου από τους ταξιδιώτες, όπως σε άλλα προγράμματα

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

 • Φόροι αεροδρομίων, επιβάρυνση καυσίμων, φιλοδωρήματα, επιπλέον πακέτο ασφάλειας κλπ., τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (Ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.α.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη, και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων: 300 €
 • Είσοδοι σε μουσεία και αξιοθέατα, η βόλτα με πλοιάριο στη λίμνη Λοχ Νες, είσοδοι σε κάστρα και αποστακτήρια Ουίσκυ.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

Παρακαλούμε να αποστείλετε φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στο e-mail του ταξιδιωτικού συμβούλου (πωλητή), με τον οποίο έχετε συνομιλήσει
Χωρίς την άμεση αποστολή φωτοτυπίας του διαβατηρίου δεν θα μπορεί να περιληφθεί η ασφάλεια της προκαταβολής σας στην επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια που περιλαμβάνει το Versus στα προγράμματά του. Αν δεν έχετε e-mail, μπορείτε να προσκομίσετε μια φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στα γραφεία μας.
Κράτηση γίνεται μόνο με τα πλήρη στοιχεία σας (διεύθυνση με ταχυδρομικό κώδικα, τηλέφωνα, e-mail κλπ.). Αν θέλετε να συμπεριλάβετε και άλλα άτομα στην κράτησή σας, θα πρέπει να μας γνωρίσετε και τα δικά τους πλήρη στοιχεία.
Η κράτησή σας είναι έγκυρη και η κατοχύρωση των προσφορών γίνεται μόνο με κατάθεση της προκαταβολής. 

 


ΔΩΡΕΑΝ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΟΔΗΓΟΙ VERSUS
Το Versus Travel, προσπαθώντας να καλύψει το κενό της Ελληνικής αγοράς σε ταξιδιωτικούς οδηγούς στην Ελληνική γλώσσα για τις χώρες που επισκέπτεται, εγκαινιάζει την έκδοση μιας σειράς ποιοτικών ταξιδιωτικών βιβλίων – οδηγών (προϊόν της μεγάλης μας ταξιδιωτικής εμπειρίας), που προσφέρονται δωρεάν στους ταξιδιώτες της κάθε εκδρομής.

 

 

ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ταξιδιωτική Ασφάλεια

Extra Παροχές Υγείας στην ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ

• Δωρεάν 8 επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς και εκπτώσεις σε χειρουργικές και ιατρικές πράξεις στα εξωτερικά ιατρεία της Ευρωκλινικής Αθηνών.
• Τηλεφωνική εξυπηρέτηση 24 ώρες το 24ωρο στο τηλέφωνο 1011.
• Δωρεάν ένα παιδιατρικό check up και 8 δωρεάν επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς στην Ευρωκλινική Παίδων (αφορά σε παιδιά και εγγόνια των ταξιδιωτών μας)


ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ:

• Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι έχετε διαβάσει το παρόν πρόγραμμα, το έχετε κατανοήσει και συμφωνείτε με τα αναγραφόμενα.
• Συμμετοχή επίσης στην εκδρομή σημαίνει ότι αναντίρρητα αποδέχεστε τους Όρους Συμμετοχής που αναγράφονται στην τελευταία σελίδα της μπροσούρας μας και στο site μας στο Internet. Αν θέλετε να διαβάσετε τους Όρους Συμμετοχής, παρακαλούμε ζητήστε να σας αποσταλούν.
• Συμμετοχή δηλώνετε επικοινωνώντας με το τμήμα πωλήσεων, δίνοντας αναλυτικά τα στοιχεία που σας ζητούνται και καταθέτοντας προκαταβολή 1.000 € κατ’ άτομο εντός της χρονικής προθεσμίας που θα σας δοθεί από το τμήμα πωλήσεων.
• Η πληρωμή της προκαταβολής γίνεται είτε με χρήση μετρητών ή στην περίπτωση χρήσης πιστωτικής κάρτας με εφάπαξ χρέωση.
• 12-18 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ. Εφόσον επιθυμείτε, μπορείτε να αποπληρώσετε το ταξίδι σας κάνοντας χρήση πιστωτικής κάρτας και συμμετέχοντας σε πρόγραμμα άτοκων δόσεων (έως και 18). Σας συστήνουμε, προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, να ενημερωθείτε έγκαιρα είτε από το τμήμα πωλήσεων, είτε από το λογιστήριο για τις πιστωτικές κάρτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα άτοκων δόσεων. 
• Το διαβατήριό σας θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 6μηνη ισχύ.
• Βεβαιωθείτε πως το διαβατήριό σας έχει κενές σελίδες, ισάριθμες με τον αριθμό των χωρών που θα επισκεφθείτε.
• Το γραφείο μας δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε πρόβλημα λόγω μη ανανέωσης του διαβατηρίου σας.
• Οι ταξιδιώτες μη Ελληνικής υπηκοότητας ή οι κάτοχοι μη Ελληνικών διαβατηρίων οφείλουν να επικοινωνούν κατ’ ιδίαν με την πρεσβεία της χώρας στην οποία επιθυμούν να ταξιδέψουν, για να πληροφορηθούν τα όποια διαδικαστικά για την έκδοση βίζας, εφόσον αυτή απαιτείται. Το Versus Travel δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν πρόβλημα που ενδεχομένως παρουσιαστεί σε κάποιο αεροδρόμιο.
• Σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και στην Τουρκία, μπορείτε να ταξιδέψετε με αστυνομική ταυτότητα νέου τύπου. Διευκρινίζουμε ότι αυτό γίνεται μόνο με πολιτική ταυτότητα και όχι με υπηρεσιακή. Ενημερωθείτε σχετικά από το τμήμα πωλήσεων του γραφείου μας. 


Έως 12 άτοκες μηνιαίες δόσεις

* Αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη

H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.

Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετέ το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα.

Απαιτούνται 2 διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.

Για την διαμονή και τις μεταφορές σας στην Αθήνα δείτε παρακάτω την ειδική προσφορά

«StopOver Athens»

 

**Αναχωρήσεις από  Λάρνακα

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνονται οι πτήσεις Λάρνακα – Αθήνα - Λάρνακα με AEGEAN &

2 διανυκτερεύσεις στην Αθήνα στο κεντρικό ξενοδοχείο Τιτάνια 4* με πρωινό και ιδιωτικές μεταφορές.

Σας δίδετε η επιλογή άλλων ξενοδοχείων στην Αθήνα με ή χωρίς επιβάρυνση.

Επίσης, παρέχεται η δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων.

 

Γιατί να επιλέξετε το Versus Travel

Η Σκωτία λόγω του μεγάλου κόστους διαμονής ιδιαίτερα την καλοκαιρινή περίοδο, υπήρξε μια ”αδικημένη” περιοχή μια και στα προγράμματά της αφιερωνόταν λίγος χρόνος κι αντιμετωπιζόταν σαν μικρή προσθήκη σε εκδρομές του τύπου "Αγγλία–Σκωτία", με ένα πούλμαν να "τρέχει" από το Λονδίνο μέχρι τον βορρά και πάλι πίσω μέσα σε 8 Ημέρες!

Στο Versus, εδώ και χρόνια της δίνουμε την αξία που της αξίζει. Επιπλέον, μετά την περσυνή επιτυχία, προσθέτουμε και φέτος τον Ιούλιο κι ένα νησί στις εσωτερικές Εβρίδες, με πάρα πολύ ενδιαφέρον.

Στο επίκεντρο του προγράμματος λοιπόν κρυμμένες ομορφιές της Σκωτίας που ανακαλύψαμε και σας προσφέρουμε. Πάντα στο επίκεντρο η Σκωτσέζικη ύπαιθρος, τα περίφημα Χάιλαντς και Λόουλαντς, με τα κάστρα και τις θρυλικές της λίμνες!

Η πληθωρική διαμονή σε μια από της ομορφότερες πόλεις στον κόσμο το Εδιμβούργο και μάλιστα στο κέντρο του για ατελείωτες βόλτες, κάτι ιδιαίτερα σπάνιο για το καλοκαίρι, είναι από μόνη της ένα αδιαπραγμάτευτο πλεονέκτημα.

Ένα πρόγραμμα λοιπόν όλο αφιερωμένο στη Σκωτία.

 

Το πρόγραμμά μας περιλαμβάνει:

 • Προσοχή: οι φόροι των πόλεων των ξενοδοχείων καθώς και τα φιλοδωρήματα περιλαμβάνονται στην τελική τιμή και δεν πληρώνονται τοπικά, όπως συμβαίνει συνήθως.
 • Πτήσεις από και προς την Σκωτία προς αποφυγήν άσκοπων οδικών χιλιομέτρων στην Αγγλία και χασίματος χρόνου μέσω Λονδίνου
 • Ολοήμερη εκδρομή στο Νησί Μαλ (Isle of Mull) στο σύμπλεγμα των Εβρίδων, στην δυτική ακτογραμμή, με τα σκωτσέζικα φιόρδ, τις λίμνες και τα εκπληκτικά τοπία (το κόστος του πλοιαρίου περιλαμβάνεται)
 • Τα ξενοδοχεία μας:
 • Γλασκώβη: 1 Διανυκτέρευση στο εξαιρετικό ξενοδοχείο Jurys’s Inn 4* με πρωινό
 • Όμπαν: 2 Διανυκτερεύσεις στο Best Western the Queens 4* στο Oban με πρωινό, για την εξερεύνηση της περιοχής και την ολοήμερη εκδρομή στο Νησί Μαλ των Εβρίδων
 • Άβιεμορ: 1 Διανυκτέρευση στα Scottish Highlands, στο κλασσικό MacDonald Highlands Resort Hotel 4*  με πρωινό
 • Εδιμβούργο: 3 Διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Apex City 4* & George Edinburgh 4* με πρωινό, στην καρδιά της πόλης, εξαιρετικά σπάνιο για την καλοκαιρινή περίοδο!
 • Έμπειρος και καταρτισμένος αρχηγός
 • Προσφέρεται δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός- βιβλίο στα Ελληνικά Versus Travel
 

Highlights

 • Επισκεφθείτε "την Αθήνα του Βορρά", το πανέμορφο Εδιμβούργο
 • Κάντε μια μίνι "κρουαζιέρα" στη μυστηριώδη λίμνη Λοχ Νες και αναζητήστε τη Νέσι, το θρυλικό τέρας που ζει στα νερά της
 • Γνωρίστε την πανέμορφη, αναγεννημένη Γλασκώβη.
 • Ανακαλύψτε το νησί Μαλ στο σύμπλεγμα των Εβρίδων, στην δυτική ακτογραμμή, με τα σκωτσέζικα φιόρδ, τις λίμνες και τα εκπληκτικά τοπία

Παρόμοιοι Προορισμοί

Μόνο στο Versus Travel

 • ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΕΔΙΜΒΟΥΡΓΟ ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΟΤΑΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ 
 • Ένας πλήρης γύρος της Σκωτίας από το νοτιότερο στο βορειότερο άκρο της και ξανά στον νότο, που θα μας δείξει κρυμμένες ομορφιές της, λίμνες και φιόρδ
 • Επίσκεψη στο Νησί Μαλ (Isle of Mull), ένα από  σημαντικότερα νησιά της Σκωτίας και του νησιωτικού συμπλέγματος των Εβρίδων.

Χάρτης Ταξιδιού Οι κρυμμένες ομορφιές της Σκωτίας, Χάιλαντς με το Νησί Μαλ | Καλοκαίρι 2017

Πληροφορίες για τις Χώρες Countries Info