Νέα Υόρκη με επεκτάσεις στις ΗΠΑ | Καλοκαίρι 2019

Διάρκεια: 15 ΗΜΕΡΕΣ

τιμή από 1899€

Travel Identity

Η πόλη που ποτέ δεν κοιμάται, η Μέκκα της οικονομίας είναι η πόλη που κρύβεται στις καρδιές και στα όνειρα όλων μας. Η πόλη με τους περισσότερους ουρανοξύστες, το μεγαλύτερο λιμάνι, τη μεγαλύτερη αίθουσα θεάτρου, το μεγαλύτερο εμπορικό κατάστημα, την πιο μοντέρνα λυρική σκηνή και το μεγαλύτερο μουσείο του δυτικού ημισφαιρίου. Η Νέα Υόρκη, η πόλη με τα χίλια πρόσωπα, δεν έχει περάσει τυχαία στο συλλογικό υποσυνείδητο ως πρωτεύουσα του κόσμου. Μουσεία σύγχρονης τέχνης, κτίρια που σε κάνουν να αισθάνεσαι μικροσκοπικός, εστιατόρια και εμπορικά κέντρα: το «Μεγάλο Μήλο» δεν έχει… λίγο απ’ όλα, τα έχει όλα στον υπερθετικό βαθμό!

Ένα πρόγραμμα που συνδυάζει την υπέροχη Νέα Υόρκη με προτάσεις για μοναδικές επεκτάσεις σε διάφορες πόλεις των ΗΠΑ.

Το ταξίδι σε λίγες γραμμές

Απολαμβάνουμε στο έπακρο τη συγκλονιστική μητρόπολη του κόσμου, τη Νέα Υόρκη, οικεία όσο καμιά άλλη πόλη της Γης, ακόμα και για όσους δεν την έχουν ποτέ επισκεφθεί.

Το ταξίδι αυτό μας δίνει επίσης τη δυνατότητα να είμαστε ευέλικτοι ώστε έπειτα από 4 διανυκτερεύσεις στη Νέα Υόρκη να συνεχίσουμε το ταξίδι μας με αρκετούς διαφορετικούς τρόπους, αφιερώνοντας 9 διανυκτερεύσεις σε διάφορες πόλεις των ΗΠΑ ή/και στις Μπαχάμες.

Μόνο Στο Versus

Η διαφορετικότητα του Versus

Ένα πρόγραμμα όπως μας το έχετε ζητήσει!

Με αφετηρία την πάντα ελκυστική Νέα Υόρκη και ύστερα από 4 διανυκτερεύσεις σε αυτήν, προτείνουμε επεκτάσεις 9 διανυκτερεύσεων σε διάφορες πόλεις των ΗΠΑ.

Τα πληρέστερα 15ήμερα προγράμματα που έχουν ποτέ προταθεί!

Το βασικό μας πρόγραμμα στη Νέα Υόρκη περιλαμβάνει:

 

 • Απευθείας πτήσεις με την Emirates.
 • 4 διανυκτερεύσεις στη Νέα Υόρκη στο ξενοδοχείο Marriott Marquis 4*. Μια σπάνια διαμονή πάνω στην Times Square, στο πιο κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης.
 • Μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο της Νέας Υόρκης.
 • Δυο πλήρεις πολύωρες ξεναγήσεις στη Νέα Υόρκη με εξειδικευμένο Έλληνα αρχηγό.
 • Κρουαζιέρα στον ποταμό Χάντσον για να δούμε τη Νέα Υόρκη εν πλω.
 • Μία ολοήμερη περιήγηση της Νέας Υόρκης και των μουσείων της με χρήση των μέσων μεταφοράς με τον αρχηγό μας (δεν περιλαμβάνονται οι είσοδοι).

Βασικό Πρόγραμμα

1η ημέρα: Αθήνα/Θεσσαλονίκη – Νέα Υόρκη

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για την πόλη-ίνδαλμα των Ηνωμένων Πολιτειών, τη Νέα Υόρκη. Τo «Big Apple», όπως ονομάζεται από τους Αμερικανούς, είναι το οικονομικό, ασφαλιστικό, εμπορικό, πολιτιστικό και τουριστικό κέντρο της χώρας. Είναι η πολυπληθέστερη πόλη της Αμερικής, η πόλη που έχει τους περισσότερους ουρανοξύστες, η πόλη με το μεγαλύτερο λιμάνι του κόσμου, η πόλη με το μεγαλύτερο μουσείο του δυτικού ημισφαιρίου, η πόλη με τη μεγαλύτερη αίθουσα Θεάτρου στον κόσμο, η πόλη με τη μεγαλύτερη νεογοτθικού ρυθμού εκκλησία στον κόσμο, η πόλη με το μεγαλύτερο εμπορικό κατάστημα στον κόσμο, η πόλη με την πιο μοντέρνα λυρική Σκηνή στον κόσμο. Η μητρόπολη του κόσμου. Μέσα της χωράνε όλοι οι λαοί και όλες οι φυλές. Γιάπηδες και φρικιά, γυαλιστερές λιμουζίνες και άστεγοι, χρώματα σ΄ όλες τις παραλλαγές, συνεχής κίνηση. Μια πόλη που δεν κοιμάται ποτέ. Μια ζούγκλα που σε προκαλεί να την εξερευνήσεις. Άφιξη, υποδοχή από τους συνεργάτες μας, μεταφορά και τακτοποίηση σε κεντρικό ξενοδοχείο στο Μανχάταν, το νησί όπου κτυπάει η καρδιά της πόλης. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα: Νέα Υόρκη (1η ξενάγηση)

Πρωινή αναχώρηση για την πλούσια  περιήγησή μας στο Lower Manhattan. Θα περάσουμε από το κτίριο των Ηνωμένων Εθνών, το Gramercy Park, την αψίδα Ουάσιγκτον, την Union Square, το πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης, το Empire State Building, το κτήριο της Flatiron, το Village, το Soho, τη "Μικρή Ιταλία", την Chinatown, τη Γέφυρα του Μπρούκλιν, το κτήριο του Woolworth. Μετά θα κινηθούμε πεζοί για να δούμε από κοντά την εκκλησία του Αγίου Παύλου, το "Σημείο Μηδέν" - "Ground zero" & Freedom Tower, την Αγία Τριάδα, τη Wall Street, το Federal Building όπου ορίστηκε ο George Washington, τον Ταύρο της Wall Street, το Clinton Castle και τέλος την αποβάθρα στο Battery Park για τις απαραίτητες φωτογραφίες με φόντο το Άγαλμα της Ελευθερίας. Το βράδυ για όσους θέλουν ο αρχηγός μας θα σας πάει μια μεγάλη βόλτα για να δείτε την ΝΥ από κοντά μαζί του αλλά και να γνωρίσετε τα μυστικά του Grand Central Terminal αλλά και το Rockfeller Center. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα: Νέα Υόρκη (2η ξενάγηση + κρουαζιέρα στον ποταμό Χάντσον)

Κατά τη σημερινή 2η πρωινή ξενάγησή μας στην πόλη θα συνδυάσουμε τις επισκέψεις μας με πούλμαν και με τα πόδια. Ξεκινάμε με το άγαλμα του Χριστόφορου Κολόμβου, το Lincoln Center και το Conservatory Garden στο Central Park. Συνεχίζουμε με το Αμερικάνικο Μουσείο Φυσικής ιστορίας, το μεγαλύτερο στον κόσμο (εξωτερικά), το κτήριο Ντακότα (John Lennon), τον Άγιο Ιωάννη (St. John the Divine), το Πανεπιστήμιο Κολούμπια, τον Καθεδρικό στο Riverside, τον τάφο του Στρατηγού Γκραντ, τη λεωφόρο του Dr Martin Luther King, το Apollo Theater και την πλατεία Ellington. Στη συνέχεια, πεζοί, θα δούμε εξωτερικά το  Ωδείο,  το Μουσείο του Γκουγκενχάιμ, το Metropolitan Museum και το ξενοδοχείο Πλάζα. Πάλι στην 5η Λεωφόρο για να δούμε το Grand Central, το κτήριο της Chrysler, το Tudor City και τα Ηνωμένα Έθνη. Στο τέλος της ξενάγησής μας το πούλμαν θα σας μεταφέρει στην αποβάθρα, για να επιβιβαστείτε στο πλοιάριο για μια 2ωρη βόλτα-κρουαζιέρα στον ποταμό Χάντσον. Μια όμορφη κρουαζιέρα-εμπειρία, που θα σας δώσει τη δυνατότητα να γνωρίσετε το Μανχάταν με τους ουρανοξύστες του από την πλωτή πλευρά. Φανταστικό θέαμα! Επιστροφή στο ξενοδοχείο με τον αρχηγό σας και με τοπικό μεταφορικό μέσο*. Υπόλοιπο ημέρας ελεύθερο. Διανυκτέρευση.

*Μετά την κρουαζιέρα, μπορείτε φυσικά όσοι το επιθυμείτε να αποσπαστείτε και να εξειδικεύσετε την επίσκεψη σας σε κάποιο μουσείο ή μνημείο  που σας ενδιαφέρει και να επιστρέψετε μόνοι σας στο ξενοδοχείο όποτε επιθυμείτε. Ο αρχηγός μας θα σας έχει πλήρως κατατοπίσει στο πώς να κυκλοφορείτε στην πόλη και να κάνετε χρήση των ΜΜΜ. Εξάλλου και το ταξί είναι πολύ προσιτό.

4η ημέρα: Νέα Υόρκη (Ημέρα ελεύθερη)

Η σημερινή ελεύθερη ημέρα είναι «πολύτιμη» και πρέπει να την αξιοποιήσετε με τον καλύτερο τρόπο.

Μπορείτε να ανεβείτε στο Empire State Building ή στο ολοκαίνουργιο One World Trade Center (Freedom Tower). Μπορείτε να πάτε στο Rockefeller Center, να ανεβείτε στο Top of the Rock και να απολαύσετε την θέα με τους ουρανοξύστες της Νέας Υόρκης από ψηλά. Ακόμη μια βόλτα στο Central Park είναι must! Μπορείτε να το διασχίσετε με άμαξα καθώς επίσης και στα πολυτελή καταστήματα της 5ης Λεωφόρου.

Με την καθοδήγηση του αρχηγού σας μπορείτε να  επισκεφθείτε Μουσεία όπως το MoMa  – Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης,  το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας (National History Museum) και το Μουσείο Guggenheim.

Ενδιάμεσα, στο πανοραμικό μέρος της ξενάγησης μας, μπορείτε να επισκεφθείτε και την συνοικία του Μπρούκλιν: η θέα της γέφυρας του Μπρούκλιν και ακριβώς απέναντι της Manhattan Bridge με το skyline κόβει πραγματικά την ανάσα. Προτάσεις για το βράδυ είναι να παρακολουθήσετε μία παράσταση στο Μπρόντγουεϊ, καθώς και το δημοφιλές Birdland Jazz Bar της Νέας Υόρκης, βόλτα στην Αγορά στο Grand Central ή μια βόλτα στο φωτισμένο Bryant Park.  Τέλος  η ΝΥ είναι ολόκληρη μια μοναδική αγορά, με καταπληκτικές τιμές και ατέλειωτη ποικιλία στα πάντα, ωστόσο στο εκπτωτικό χωριό Woodbury Commons Outlet, πάνω από 240 φίρμες προσφέρουν απίστευτες προσφορές που δεν μπορούν να αφήσουν κανένα ασυγκίνητο!

5η ημέρα – 13η ημέρα: Νέα Υόρκη

Ελεύθερες ημέρες στη Νέα Υόρκη για να τις διαθέσετε όπως επιθυμείτε. Οι προκλήσεις της πόλεις είναι αναρίθμητες. Στις ημέρες αυτές ο αρχηγός μας δεν θα βρίσκεται στη Νέα Υόρκη.

14η ημέρα: Νέα Υόρκη – Πτήση επιστροφής

Πρωινό ελεύθερο και  αφού παραδώσουμε τα δωμάτιά μας μέχρι τις 11:00, θα έχουμε την ευκαιρία να αφιερώσουμε ακόμη μερικές ώρες σε αυτήν την ανεπανάληπτη μεγαλούπολη. Αργότερα θα μεταβούμε στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής στην Αθήνα μέσω ενδιάμεσου σταθμού.

ΕΠΕΚΤΑΣΗ 1η: ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ (4) – ΜΑΪΑΜΙ (4) – ΟΡΛΑΝΤΟ (5)

Εξασφαλισμένες αναχωρήσεις: 19.07, 27.07, 01.08, 25.08 αλλά και σε άλλες ημερομηνίες όλο το χρόνο. Ρωτήστε τους ταξιδιωτικούς μας συμβούλους.

 

1η - 4η ημέρα: Όπως αναγράφεται στο βασικό πρόγραμμα της Νέας Υόρκης

5η ημέρα: Νέα Υόρκη – Μαϊάμι

Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για το κοσμοπολίτικο Μαϊάμι που βρίσκεται στην πολιτεία της Φλόριντα των ΗΠΑ, της πολιτείας του ονείρου για τους περισσότερους Αμερικανούς, γιατί βρίσκεται στις ηλιόλουστες Νότιες Ακτές. Το Μαϊάμι είναι χτισμένο σε μια περιοχή με τροπικό κλίμα και βλάστηση και προικισμένο με μεγάλες αμμουδιές, ακριβώς στις εκβολές του ομώνυμου ποταμού, στον Κόλπο Μπίσκεϊν του Ατλαντικού Ωκεανού. Η μεγαλύτερη πόλη της πολιτείας ήταν κάποτε ένα ψαροχώρι στην άκρη μιας άγριας φύσης. Σήμερα θεωρείται μία από τις μεγαλύτερες και πιο πολυτελείς λουτροπόλεις του κόσμου και η μεγαλύτερη πλουτοπαραγωγική πηγή της είναι ο εξαιρετικά ανεπτυγμένος τουρισμός.

 Άφιξη και μεταφορά στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

6η ημέρα: Μαϊάμι (Προαιρετική Ξενάγηση)

Πρωινή εξόρμηση στο Μαϊάμι, κατά τη διάρκεια της οποίας θα γνωρίσετε τα σημαντικότερα αξιοθέατα, τις ξακουστές παραλίες και τα in spots της εκπληκτικής αυτής πόλης, όπως η κεντρική αγορά, το Downtown Miami, το South Beach, το Brickell, το Coconut Grove, η κουβανική συνοικία Little Havana, και θα δούμε περιοχές γνωστών αστέρων του Χόλιγουντ, όπως της Madonna και του Stallone, η περιοχή Βισκάγια, το Watson Island, η Πλατεία Καρταχένα, το Πανεπιστήμιο του Μαϊάμι κ.ά.

7η - 8η ημέρα: Μαϊάμι (Ημέρες ελεύθερες)

Ελεύθερες ημέρες για να απολαύσετε τη θάλασσα και τις βόλτες σας στο ηλιόλουστο Μαϊάμι, να κάνετε τα ψώνια σας στη θαυμάσια αγορά της πόλης με τα γιγαντιαία εμπορικά κέντρα και shopping malls (καταστήματα ΜAYFAIR και BAYSIDE) και να επισκεφτείτε το Florida Aquarium (ενυδρείο) - από ωραιότερα του κόσμου. Επίσης, μπορείτε να επισκεφτείτε τα Everglades -τους βάλτους με τη μοναδική πανίδα και χλωρίδα- και να περιηγηθείτε με τα ειδικά ελικοφόρα πλοιάρια, που «πλανάρουν» στην επιφάνεια του νερού, να κάνετε κρουαζιέρα στον Κόλπο και άλλα πολλά. Για το βράδυ σας προτείνουμε μια κρουαζιέρα με δείπνο στα κανάλια της πόλης ή διασκέδαση στην περιοχή Art Deco.

9η ημέρα: Μαϊάμι – Ορλάντο

Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για το Ορλάντο, την πόλη των μεγάλων θεαμάτων, το οποίο βρίσκεται στο κέντρο της πολιτείας Φλόριντα.

10η - 12η ημέρα: Ορλάντο (Ημέρες ελεύθερες – Disneyworld, Universal Studios)

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ: Σας προτείνουμε να ξεκινήσετε τη σημερινή σας ημέρα με επίσκεψη στα στούντιο της κινηματογραφικής εταιρίας Γιουνιβέρσαλ, της μεγαλύτερης κινηματογραφικής βιομηχανίας του κόσμου, όπου με τα ειδικά τρενάκια θα γυρίσετε το χώρο των στούντιο, θα δείτε πώς γυρίζονται τα κινηματογραφικά εφέ του ευρηματικού Στίβεν Σπίλμπεργκ και των άλλων μάγων της 7ης Τέχνης, καθώς και τα σκηνικά φημισμένων ταινιών, όπως «Επιστροφή στο μέλλον», «Ο Εξωγήινος», «Τα σαγόνια του καρχαρία», «Ο Εξολοθρευτής» κ.ά. Για το βράδυ σας προτείνουμε να επισκεφτείτε το Church Street Station, όπου μπορεί κανείς να απολαύσει κάποιο θέαμα,

το Rosie Gradys (Dixieland Revue) ή να ακούσετε Rock & Roll Classics στο Orchid Garden και να επισκεφτείτε τα salloons, τα  εστιατόρια ή τα καταστήματα.

13η ημέρα: Ορλάντο (Ημέρα ελεύθερη – Magic Kingdom Park, Epcot Center)

Σας προτείνουμε να επισκεφτείτε ένα από τα πιο χαρούμενα μέρη στο πλανήτη μας, το «Μαγικό Βασίλειο» του Γουόλτ Ντίσνεϊ, μια παραμυθούπολη για μικρούς και μεγάλους. Μέσα από τα θεάματά του θα σας ταξιδέψει στη χαρά της μαγείας και της φαντασίας. Πριν από περίπου 30 χρόνια ο Ντίσνεϊ συνέλαβε την ιδέα να δημιουργήσει ένα πάρκο που θα φιλοξενούσε όλους τους αγαπημένους ήρωές του. Το Magic Kingdom Park είναι διαμορφωμένο σε 4 ενότητες: τη Γη της Περιπέτειας (Adventure land), τη Γη της Φαντασίας (Fantasy land), τη Γη των Συνόρων (Frontier land) και στη Γη του Αύριο (Tomorrow land). Ο Μίκυ και η παρέα του, η Χιονάτη, η Σταχτοπούτα, η Αλίκη, ο Πήτερ Παν, οι Πειρατές της Καραϊβικής σάς περιμένουν να περάσετε τη μαγική πύλη που οδηγεί στη χώρα της φαντασίας και του παραμυθιού! Εναλλακτικά μπορείτε να επιλέξετε το EPCOT Center (EPCOT: Environmental Prototype Community of Tomorrow), ένα  πειραματικό πρότυπο του κόσμου του μέλλοντος μέσα από τη διαρκή εξέλιξη της επιστήμης και της τεχνολογίας, που αποτελεί μία από τις εντυπωσιακές δημιουργίες του Οργανισμού Ντίσνεϊ. Η μαγευτική φωνή του Jeremy Irons σας αφηγείται όλη την ιστορία της ανθρώπινης επικοινωνίας από τα ιερογλυφικά μέχρι το Ίντερνετ, καθώς θα περιφερόσαστε με ένα τρενάκι μέσα στο Διαστημόπλοιο - Γη, μια τεράστια σφαίρα, μια μηχανή του χρόνου που θα σας μεταφέρει από το παρελθόν στο μέλλον. Στον ίδιο χώρο υπάρχουν και πολύ εντυπωσιακά περίπτερα διαφόρων κρατών (Αμερικής, Καναδά, Κίνας, Μεξικού, Νορβηγίας κ.λπ.), που παρουσιάζουν την καθημερινή ζωή, την τέχνη και τον πολιτισμό τους. Το βράδυ θα παρακολουθήσετε μια μοναδική παρουσίαση με κλασική μουσική, ακτίνες λέιζερ, χιλιάδες πυροτεχνήματα και φώτα στη λίμνη του EPCOT Center.

14η ημέρα: Ορλάντο – Νέα Υόρκη – Πτήση επιστροφής

Μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής μέσω Νέας Υόρκης.

ΕΠΕΚΤΑΣΗ: 2η ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ (4) – ΜΑΪΑΜΙ (4) – ΝΕΑ ΟΡΛΕΑΝΗ (5)

Εξασφαλισμένες αναχωρήσεις: 19.07, 27.07, 01.08, 25.08 αλλά και σε άλλες ημερομηνίες όλο το χρόνο. Ρωτήστε τους ταξιδιωτικούς μας συμβούλους.

 

1η - 4η ημέρα: Όπως αναγράφεται στο βασικό πρόγραμμα της Νέας Υόρκης

5η ημέρα: Νέα Υόρκη – Μαϊάμι

Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για το κοσμοπολίτικο Μαϊάμι που βρίσκεται στην πολιτεία της Φλόριντα των ΗΠΑ, της πολιτείας του ονείρου για τους περισσότερους Αμερικανούς, γιατί βρίσκεται στις ηλιόλουστες Νότιες Ακτές. Το Μαϊάμι είναι χτισμένο σε μια περιοχή με τροπικό κλίμα και βλάστηση και προικισμένο με μεγάλες αμμουδιές, ακριβώς στις εκβολές του ομώνυμου ποταμού, στον Κόλπο Μπίσκεϊν του Ατλαντικού Ωκεανού. Άφιξη και μεταφορά στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

6η ημέρα: Μαϊάμι (Προαιρετική Ξενάγηση)

Πρωινή εξόρμηση στο Μαϊάμι, κατά τη διάρκεια της οποίας θα γνωρίσετε τα σημαντικότερα αξιοθέατα, τις ξακουστές παραλίες και τα Inn Spots της εκπληκτικής αυτής πόλης, όπως την κεντρική αγορά, το Downtown Miami, το South Beach, το Brickell, το Coconut Grove, την κουβανική συνοικία Little Havana και θα δούμε περιοχές γνωστών αστέρων του Χόλιγουντ, όπως της Madonna και του Stallone, την περιοχή Βισκάγια, το Watson Island, την Πλατεία Καρταχένα, το Πανεπιστήμιο του Μαϊάμι κ.ά.

7η - 8η ημέρα: Μαϊάμι (Ημέρες ελεύθερες)

Ελεύθερες ημέρες για να απολαύσετε τη θάλασσα και τις βόλτες σας στο ηλιόλουστο Μαϊάμι, να κάνετε τα ψώνια σας στη θαυμάσια αγορά της πόλης με τα γιγαντιαία εμπορικά κέντρα και shopping malls και να επισκεφτείτε το Florida Aquarium (ενυδρείο) - από ωραιότερα του κόσμου. Επίσης, μπορείτε να επισκεφτείτε τα Everglades -τους βάλτους με τη μοναδική πανίδα και χλωρίδα- και να περιηγηθείτε με τα ειδικά ελικοφόρα πλοιάρια, που «πλανάρουν» στην επιφάνεια του νερού, να κάνετε κρουαζιέρα στον Κόλπο και άλλα πολλά. Για το βράδυ σας προτείνουμε μια κρουαζιέρα με δείπνο στα κανάλια της πόλης ή διασκέδαση στην περιοχή Art Deco.

9η ημέρα: Μαϊάμι – Νέα Ορλεάνη

Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για την ατμοσφαιρική Νέα Ορλεάνη, το λίκνο της μουσικής τζαζ, στους δρόμους της οποίας γαλουχήθηκαν δεκάδες μουσικοί. Η πολιτεία της Λουιζιάνας, που έχει το όνομα του βασιλιά της Γαλλίας Λουδοβίκου ΙΔ΄, αποτέλεσε έναν από τους κυριότερους πυρήνες του Γαλλικού αποικισμού στην Αμερική και πουλήθηκε στις ΗΠΑ από τον Ναπολέοντα το 1803. Διαρρέεται από τον Μισισιπή, τον μεγαλύτερο σε μήκος ποταμό της Βόρειας Αμερικής (5.790 km). Στις όχθες του, στον Αμερικανικό Νότο, γεννήθηκαν τα μπλουζ, τα spirituals και η τζαζ. Η Νέα Ορλεάνη, το Big Easy (η «μεγάλη ξενοιασιά»), όπως είναι το παρατσούκλι της, είναι μια φιλελεύθερη και ανοικτή πόλη. Οι διάφορες φυλές και πολιτισμοί που τη συνθέτουν, της δίνουν μια ζωντάνια μοναδική. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Για το βράδυ σας προτείνουμε να περπατήσετε στην παγκοσμίως γνωστή Bοurbon Street, τον πιο ζωντανό δρόμο της πόλης, εδώ που ο Louis Armstrong έκανε τα πρώτα βήματά του, και να απολαύσετε το ποτό σας σε κάποιο από τα πολλά μπαρ με ζωντανή τζαζ και μπλουζ μουσική.

10η ημέρα: Νέα Ορλεάνη (Προαιρετική Ξενάγηση και κρουαζιέρα στον Μισισιπή)

Ο Μισισιπής είναι το αίμα της πόλης, η γαλλική συνοικία, η ψυχή της και η πλατεία Τζάκσον, η καρδιά της. Ένα κράμα καραϊβικού στιλ, γαλλικής κομψότητας και σπανιόλικης γοητείας σε αμερικανικό έδαφος. Η Νέα Ορλεάνη συχνά αποκαλείται «η βορειότερη πόλη της Καραϊβικής», λόγω της χαλαρής της ατμόσφαιρας, των έκδηλων κοινωνικών αντιθέσεων και των εξωστρεφών της κατοίκων - Αφροαμερικανοί κατά το 60%. Η σημερινή μας ξενάγηση θα αρχίσει με την παλιότερη γειτονιά της, τη French Quarter (τη Γαλλική Συνοικία), που είχε την τύχη να παραμείνει ανέπαφη από τη μανία του τυφώνα «Κατρίνα» στις 29/8/2005. Θα περάσουμε από την εμβληματική πλατεία Τζάκσον (Jackson Square), θα δούμε το παλιό Δημαρχείο, τον Ναό του Αγίου Λουδοβίκου και τα αποικιακού ρυθμού αρχοντικά με τα δαντελωτά περίτεχνα κιγκλιδώματα των μπαλκονιών από σφυρήλατο σίδερο, τα ξύλινα παντζούρια και τους παστέλ αποχρώσεων τοίχους. Θα συνεχίσουμε με την πλατεία του Στρατηγού Λη, το Superdome και το Garden District, που δημιουργήθηκε από τους νεοφερμένους Αμερικανούς μετά την αγορά της Λουιζιάνας από τους Γάλλους, όπου και θα δούμε δρόμους με ονόματα από την ελληνική μυθολογία και πολλές επαύλεις με πανέμορφους κήπους - το όνομα εξάλλου της περιοχής προέρχεται από τους υπέροχους κήπους των σπιτιών της. Ολοκληρώνοντας την ξενάγηση της πόλης μας περιμένει μια συναρπαστική εμπειρία, καθώς θα επιβιβαστούμε σε ποταμόπλοιο και θα απολαύσουμε μια κρουαζιέρα στον Μισισιπή! Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

11η - 13η ημέρα: Νέα Ορλεάνη

Ημέρες ελεύθερες στη Νέα Ορλεάνη. Αν ψάχνετε για κάποιες ενδιαφέρουσες προτάσεις για την ημέρα αυτή, θα σας προτείναμε να επισκεφθείτε το City Park, ένα από τα μεγαλύτερα δημόσια πάρκα στις ΗΠΑ, ανοιχτό από το 1854, καθώς και το New Orleans Museum of Art με τη μεγάλη συλλογή γαλλικής ζωγραφικής των 19ου και 20ού αι. όπου ξεχωρίζουν έργα του Ντεγκά, που έζησε μάλιστα στην περιοχή περίπου στα 1870. Στη συνοικία Lower Garden District θα βρείτε καταστήματα με παλιούς δίσκους βινυλίου όπου με λίγη τύχη θα ανακαλύψετε αληθινά διαμάντια, ενώ ωραία εμπειρία είναι και μία βόλτα με τα «streetcars», τα μικρά τοπικά τραμ (κόστος περίπου $1,25, που εκτελούν δρομολόγια από τη Γαλλική Συνοικία μέχρι το Garden District. Διανυκτέρευση.

14η ημέρα: Νέα Ορλεάνη – Νέα Υόρκη – Πτήση επιστροφής

Μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής μέσω Νέας Υόρκης. 

ΕΠΕΚΤΑΣΗ 3η: ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ (4) – ΣΙΚΑΓΟ (4) – ΝΕΑ ΟΡΛΕΑΝΗ (5)

Εξασφαλισμένες αναχωρήσεις: 19.07, 27.07, 01.08, 25.08 αλλά και σε άλλες ημερομηνίες όλο το χρόνο. Ρωτήστε τους ταξιδιωτικούς μας συμβούλους.

 

1η - 4η ημέρα: Όπως αναγράφεται στο βασικό πρόγραμμα της Νέας Υόρκης

5η ημέρα: Νέα Υόρκη – Σικάγο

Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για το Σικάγο, τη μεγαλύτερη πόλη της Μεσοδυτικής (Midwest) πολιτείας Ιλινόις και την 3η μεγαλύτερη από άποψη πληθυσμού στις Ηνωμένες Πολιτείες μετά τη Νέα Υόρκη και το Λος Άντζελες. Το Σικάγο είναι χτισμένο στη ΝΔ όχθη της λίμνης Μίσιγκαν και στις εκβολές των μικρών ποταμών Σικάγο και Κάλιουμετ. Μία πόλη πολυ-κινηματογραφημένη, που θα σας εντυπωσιάσει και θα σας προκαλέσει με το δυναμικό της χαρακτήρα. Στη δεκαετία του 1920, την εποχή δηλαδή της ποτοαπαγόρευσης, έδρασαν εδώ οι γκάνγκστερ Τζον Ντίλινγκερ και Αλ Καπόνε. Το Σικάγο είναι η πόλη που έλαβε σάρκα και οστά η έννοια «ουρανοξύστης», η πόλη όπου πρωτοκατασκευάστηκαν οι ατσάλινοι ουρανοξύστες. Η αρχιτεκτονική σχολή του Σικάγο είναι αυτή που ανέδειξε από το 1871 μέχρι το 1910 τους σπουδαιότερους εκπροσώπους της αμερικανικής αρχιτεκτονικής, όπως το Λούις Σάλιβαν, τον Τζ. Έλμσλι, το Γουίλιαμ Λε Μπαρόν Τζένεϊ, τον Ντάνιελ Χάντσον Μπέρνχαμ, το Φρανκ Λόιντ Ράιτ κ.ά. Εδώ εμφανίστηκε για πρώτη φορά η ιδέα του αστικού κέντρου με τα πολυώροφα κτίρια που περιβάλλεται από προάστια. Ο υπέργειος ηλεκτρικός σιδηρόδρομος εκτελεί ένα κυκλικό δρομολόγιο γύρω από το κέντρο της πόλης (The El). Τα υπερυψωμένα εναέρια τρένα περικυκλώνουν το κέντρο της πόλης σαν θηλιά, εξ ου και η ονομασία Loop.

Άφιξη και μεταφορά στο ξενοδοχείο. Για το βράδυ οι προτάσεις είναι πολλές, αφού η «βασίλισσα του Ιλινόις» είναι μια από τις πιο ζωντανές αμερικανικές πόλεις. Τα μπλουζ και η τζαζ αποτελούν μέρος της κουλτούρας του. Μουσικές σκηνές, νάιτ κλαμπ, εστιατόρια όλων των ειδών, ντισκοτέκ και μπαρ για κάθε γούστο και για όλες τις ηλικίες περιμένουν αυτούς που ξέρουν να διασκεδάζουν και να απολαμβάνουν κάθε στιγμή της ζωής τους.

6η ημέρα: Σικάγο (Προαιρετική ξενάγηση)

Προαιρετική ξενάγηση της πόλης με ελληνόφωνο ξεναγό, κατά την διάρκεια της οποίας θα δούμε τα σημαντικότερα αξιοθέατα της πόλης.

7η - 8η ημέρα: Σικάγο

Κατά τις ελεύθερες ημέρες στο Σικάγο μπορείτε να επισκεφτείτε μνημεία και μουσεία που βρίθουν σε αυτήν τη μεγαλούπολη και «Μέκκα» της παγκόσμιας αρχιτεκτονικής, όπως το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας με τα αρτιότερα απολιθώματα δεινοσαύρων που υπάρχουν στη γη, την αποβάθρα του Ναυτικού, το Μουσείο Σμιθ με τα χρωματιστά βιτρό, το μνημείο Ελκς, το Northwestern University κ.ά. Επίσης σας προτείνουμε να κάνετε μια βόλτα στα γιγάντια shopping malls, όπως το Woodfield Shopping Mall, το οποίο μπορείτε να επισκεφτείτε με ειδικά shuttles (δωρεάν).

9η ημέρα: Σικάγο – Νέα Ορλεάνη

Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για την ατμοσφαιρική Νέα Ορλεάνη, το λίκνο της μουσικής τζαζ, στους δρόμους της οποίας γαλουχήθηκαν δεκάδες μουσικοί. Η πολιτεία της Λουιζιάνας, που έχει το όνομα του βασιλιά της Γαλλίας Λουδοβίκου ΙΔ΄, αποτέλεσε έναν από τους κυριότερους πυρήνες του Γαλλικού αποικισμού στην Αμερική και πουλήθηκε στις ΗΠΑ από τον Ναπολέοντα το 1803. Διαρρέεται από τον Μισισιπή, τον μεγαλύτερο σε μήκος ποταμό της Βόρειας Αμερικής (5.790 km). Στις όχθες του, στον Αμερικανικό Νότο, γεννήθηκαν τα μπλουζ, τα spirituals και η τζαζ. Η Νέα Ορλεάνη, το Big Easy (η «μεγάλη ξενοιασιά»), όπως είναι το παρατσούκλι της, είναι μια φιλελεύθερη και ανοικτή πόλη. Οι διάφορες φυλές και πολιτισμοί που τη συνθέτουν, της δίνουν μια ζωντάνια μοναδική. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Για το βράδυ σας προτείνουμε να περπατήσετε στην παγκοσμίως γνωστή Bοurbon Street, τον πιο ζωντανό δρόμο της πόλης, εδώ που ο Louis Armstrong έκανε τα πρώτα βήματά του, και να απολαύσετε το ποτό σας σε κάποιο από τα πολλά μπαρ με ζωντανή τζαζ και μπλουζ μουσική.

10η ημέρα: Νέα Ορλεάνη (Προαιρετική Ξενάγηση και κρουαζιέρα στον Μισισιπή)

Ο Μισισιπής είναι το αίμα της πόλης, η Γαλλική συνοικία η ψυχή της και η πλατεία Τζάκσον η καρδιά της. Ένα κράμα Καραϊβικού στυλ, Γαλλικής κομψότητας και Σπανιόλικης γοητείας σε Αμερικανικό έδαφος. Η Νέα Ορλεάνη συχνά αποκαλείται «η βορειότερη πόλη της Καραϊβικής», λόγω της χαλαρής της ατμόσφαιρας, των έκδηλων κοινωνικών αντιθέσεων και των εξωστρεφών της κατοίκων - Αφροαμερικανοί κατά το 60%. Η σημερινή μας ξενάγηση θα αρχίσει με την παλιότερη γειτονιά της, την French Quarter (τη Γαλλική συνοικία), που είχε την τύχη να παραμείνει ανέπαφη από τη μανία του τυφώνα «Κατρίνα» στις 29/8/2005. Θα περάσουμε από την εμβληματική πλατεία Τζάκσον (Jackson Square), θα δούμε το παλιό Δημαρχείο, τον Ναό του Αγίου Λουδοβίκου και τα αποικιακού ρυθμού αρχοντικά με τα δαντελωτά περίτεχνα κιγκλιδώματα των μπαλκονιών από σφυρήλατο σίδερο, τα ξύλινα παντζούρια και τους παστέλ χρώματος τοίχους. Θα συνεχίσουμε με την πλατεία του Στρατηγού Λη, το Superdome και το Garden District, που δημιουργήθηκε από τους νεοφερμένους Αμερικανούς μετά την αγορά της Λουιζιάνας από τους Γάλλους, όπου και θα δούμε δρόμους με ονόματα από την Ελληνική Μυθολογία και πολλές επαύλεις με πανέμορφους κήπους - το όνομα εξάλλου της περιοχής προέρχεται από τους υπέροχους κήπους των σπιτιών της. Ολοκληρώνοντας την ξενάγηση της πόλης μας περιμένει μια συναρπαστική εμπειρία, καθώς θα επιβιβαστούμε σε ποταμόπλοιο και θα απολαύσουμε μια κρουαζιέρα στον Μισισιπή! Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

11η - 13η ημέρα: Νέα Ορλεάνη

Ημέρες ελεύθερες στη Νέα Ορλεάνη. Αν ψάχνετε για κάποιες ενδιαφέρουσες προτάσεις για την ημέρα αυτή, θα σας προτείναμε να επισκεφθείτε το City Park, ένα από τα μεγαλύτερα δημόσια πάρκα στις ΗΠΑ, ανοιχτό από το 1854, καθώς και το New Orleans Museum of Art με τη μεγάλη συλλογή γαλλικής ζωγραφικής των 19ου και 20ου αι. όπου ξεχωρίζουν έργα του Ντεγκά, που έζησε μάλιστα στην περιοχή περίπου στα 1870. Στη συνοικία Lower Garden District θα βρείτε καταστήματα με παλιούς δίσκους βινυλίου όπου με λίγη τύχη θα ανακαλύψετε αληθινά διαμάντια, ενώ ωραία εμπειρία είναι και μία βόλτα με τα «streetcars», τα μικρά τοπικά τραμ (κόστος περίπου $1,25, που εκτελούν δρομολόγια από τη Γαλλική Συνοικία μέχρι το Garden District. Διανυκτέρευση.

14η ημέρα: Νέα Ορλεάνη – Νέα Υόρκη – Πτήση για Αθήνα

Μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής μέσω Νέας Υόρκης.

ΕΠΕΚΤΑΣΗ 4η: ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ (4) – ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ/ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΥΟΝ (4) – ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ (5)

Εξασφαλισμένες αναχωρήσεις: 19.07, 27.07, 01.08, 25.08 αλλά και σε άλλες ημερομηνίες όλο το χρόνο. Ρωτήστε τους ταξιδιωτικούς μας συμβούλους.

1η - 4η ημέρα: Όπως αναγράφεται στο βασικό πρόγραμμα της Νέας Υόρκης

5η ημέρα: Νέα Υόρκη – Λας Βέγκας

Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για την παγκόσμια Μέκκα του τζόγου και των shows, το φαντασμαγορικό Λας Βέγκας, που βρίσκεται στην πολιτεία της Νεβάδας. Το Λας Βέγκας είναι μια πόλη στη μέση της ερήμου, ασήμαντη μέχρι το 1946, όταν λειτούργησε εκεί το πρώτο καζίνο. Σήμερα είναι η πιο θεαματική πόλη του κόσμου, η παγκόσμια πρωτεύουσα του τζόγου και της διασκέδασης. Εδώ θρησκεία είναι η τύχη και ο χρόνος μετρούνται από τις περιστροφές της ρουλέτας. Υπερπολυτελή ξενοδοχεία, τυχερά παιχνίδια και εκπληκτικά υπερθεάματα είναι το τρίπτυχο που καθορίζει αυτήν τη μοναδική πόλη. Κάθε σημείο της είναι και μια έκπληξη και τα 24 παρεκκλήσια όπου μπορεί κανείς να παντρευτεί ανά πάσα στιγμή το πιστοποιούν. Άφιξη τακτοποίηση στο πολυτελές ξενοδοχείο μας στην καρδιά της πόλης, στη διάσημη STRIP, με όλα τα διεθνούς φήμης ξενοδοχεία - καζίνο (Caesar's Palace, Luxor, Treasure Island, Mirage, New York New York, Flamingo, Tropicana κ.λπ.) με τους εντυπωσιακούς εξωτερικούς και εσωτερικούς τους χώρους. Κατά τη διάρκεια της σημερινή ημέρας μπορείτε να κάνετε μια βόλτα με τα πόδια για να δείτε τα περίφημα shows που προσφέρουν τα διάφορα ξενοδοχειακά συγκροτήματα στους θαμώνες της πόλης, όπως χορούς σιντριβανιών κ.λπ. Το βράδυ η πόλη λαμπυρίζει εκτυφλωτικά και υπόσχεται κάθε είδους διασκέδαση στα καζίνο και τα shows, όπου έχετε την ευκαιρία να δείτε και να ακούσετε διάσημους καλλιτέχνες.

6η - 8η ημέρα: Λας Βέγκας (Εκδρομή στο Γκραν Κάνυον και οι υπόλοιπες ημέρες ελεύθερες)

Εκδρομή στο Γκραν Κάνυον (περιλαμβάνεται). Ποιος φτάνει έως εδώ και δεν επισκέπτεται το καταπληκτικότερο γεωλογικό μνημείο της γης, το Γκραν Κάνυον; Ετοιμαστείτε λοιπόν για τη μοναδική αυτή εμπειρία, συμμετέχοντας σε μια οργανωμένη εκδρομή με τοπικό Αγγλόφωνο ξεναγό. Με πρωινή αναχώρηση για το Γκραν Κάνυον στο West Rim (Μεγάλο Φαράγγι), που βρίσκεται στην πολιτεία της Αριζόνας. Καθ’ οδόν στάση για φωτογραφίες στο τεράστιο Φράγμα Χούβερ και στη συνέχεια άφιξη στη δυτική πλευρά της χαράδρας του Γκραν Κάνυον (West Rim). Ο ορμητικός ποταμός Κολοράντο έχει αφήσει τη σφραγίδα του στη γη και εξακολουθεί να σμιλεύει τα αριστουργήματά του εδώ και εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια. Το Κάι Μπαμπ, το «ξαπλωμένο βουνό» όπως αποκαλούσαν οι Ινδιάνοι το φαράγγι, είναι μια ατέλειωτη έκταση εκπληκτικών τοπίων και χρωμάτων, όπου η φύση αποκαλύπτει όλη της τη μεγαλοπρέπεια. Επιστροφή αργά το απόγευμα στο ξενοδοχείο. Εναλλακτικά, μπορείτε να δείτε το Γκραν Κάνυον… αφ’  υψηλού - με ελικόπτερο ή αεροσκάφος, με τις ειδικές πτήσεις από το Λας Βέγκας. Ένα διαφορετικό υπερθέαμα από τα ψηλά, που αφήνει άφωνους όλους κι αξίζει το πρόσθετο κόστος!

Υπόλοιπες ημέρες ελεύθερες
Ημέρες ελεύθερες για ψώνια και βόλτες στη διάσημη Λεωφόρο Strip με τα πολυκαταστήματα, τις μπουτίκ και τα παράξενα μουσεία της! Μην παραλείψετε μια νυχτερινή πτήση με ελικόπτερο πάνω από φαντασμαγορικά φωταγωγημένο Λας Βέγκας. Ένα μοναδικό υπερθέαμα.

9η ημέρα: Λας Βέγκας – Λος Άντζελες

Μεταφορά στο αεροδρόμιο και αναχώρηση για το Λος Άντζελες, την Πόλη των Αγγέλων που βρίσκεται στο νότιο τμήμα της Καλιφόρνιας.

10η ημέρα: Λος Άντζελες (Προαιρετική Ξενάγηση)

Προαιρετική ξενάγηση της πόλης με ελληνόφωνο ξεναγό, για να θαυμάσουμε την Πόλη των Αγγέλων. Διανυκτέρευση.

11η - 13η ημέρα: Λος Άντζελες (Ημέρες ελεύθερες)

Σας συνιστούμε να πάτε με το μετρό στα στούντιο της κινηματογραφικής εταιρίας Γιουνιβέρσαλ, που βρίσκονται στα περίχωρα του Χόλιγουντ. Με τα ειδικά τρενάκια θα γυρίσετε το χώρο των στούντιο, θα δείτε σκηνικά φημισμένων ταινιών και τον τρόπο με τον οποίο γυρίζονται οι ταινίες, τα διάφορα εφέ, τρικ κ.λπ. Το κόστος της εισόδου στα Universal Studios (περίπου $95) καταβάλλεται επιτόπου. Επίσης αν έχετε και τα παιδιά μαζί σας αξίζει μία επίσκεψη στην Disneyland (κόστος εισόδου περίπου 90 $) και τα άλλα θεματικά πάρκα, όπως το Knott’s Berry Farm, από τα μεγαλύτερα κέντρα αναψυχής στον κόσμο (www.knott.com), μια παραμυθένια ατμόσφαιρα με εκπληκτικά θεάματα και  συναρπαστικά παιχνίδια που απολαμβάνουν μικροί και μεγάλοι. Στο Πάρκο της Disneyland μπορείτε να δείτε το Magic Kingdom Park, που  είναι διαμορφωμένο σε 4 ενότητες: τη Γη της Περιπέτειας (Adventure land), τη Γη της Φαντασίας (Fantasy land), τη Γη των Συνόρων (Frontier land) και στη Γη του Αύριο (Tomorrow land). Ο Μίκυ και η παρέα του, η Χιονάτη, η Σταχτοπούτα, η Αλίκη, ο Πήτερ Παν, οι Πειρατές της Καραϊβικής σάς περιμένουν να περάσετε τη μαγική πύλη που οδηγεί στη χώρα της φαντασίας και του παραμυθιού! Άλλη μία πρόταση είναι ξαναπάτε στις διάσημες παραλίες της πόλης ή στη διάσημη Λεωφόρο Rodeo Drive στο Beverly Hills, για καφέ και «χαβαλέ» με τους διάσημους και «παράξενους» που κυκλοφορούν γύρω από τα γνωστά «στέκια»  ή ακόμη -αν αντέχει η τσέπη σας- για πανάκριβα και επώνυμα ψώνια.

14η ημέρα: Λος Άντζελες – Πτήση για Αθήνα

Μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής μέσω Νέας Υόρκης.

ΕΠΕΚΤΑΣΗ 5η: ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ (4) – ΜΑΪΑΜΙ (2) – ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ/ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΥΟΝ (3) – ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ (4)

Εξασφαλισμένες αναχωρήσεις: 19.07, 27.07, 01.08, 25.08 αλλά και σε άλλες ημερομηνίες όλο το χρόνο. Ρωτήστε τους ταξιδιωτικούς μας συμβούλους.

1η - 4η ημέρα: Όπως αναγράφεται στο βασικό πρόγραμμα της Νέας Υόρκης

5η ημέρα: Νέα Υόρκη – Μαϊάμι

Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για το κοσμοπολίτικο Μαϊάμι που βρίσκεται στην πολιτεία της Φλόριντα των ΗΠΑ, της πολιτείας του ονείρου για τους περισσότερους Αμερικανούς, γιατί βρίσκεται στις ηλιόλουστες Νότιες Ακτές. Το Μαϊάμι είναι χτισμένο σε μια περιοχή με τροπικό κλίμα και βλάστηση και προικισμένο με μεγάλες αμμουδιές, ακριβώς στις εκβολές του ομώνυμου ποταμού, στον Κόλπο Μπίσκεϊν του Ατλαντικού Ωκεανού. Η μεγαλύτερη πόλη της πολιτείας ήταν κάποτε ένα ψαροχώρι στην άκρη μιας άγριας φύσης. Σήμερα θεωρείται μία από τις μεγαλύτερες και πιο πολυτελείς λουτροπόλεις του κόσμου και η μεγαλύτερη πλουτοπαραγωγική πηγή της είναι ο εξαιρετικά ανεπτυγμένος τουρισμός. Άφιξη και μεταφορά στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

6η ημέρα: Μαϊάμι (Προαιρετική Ξενάγηση)

Περιγραφή προαιρετικής ξενάγησης με ελληνόφωνο ξεναγό: Πρωινή εξόρμηση στο Μαϊάμι, κατά τη διάρκεια της οποίας θα γνωρίσετε τα σημαντικότερα αξιοθέατα, τις ξακουστές παραλίες και τα in spots της εκπληκτικής αυτής πόλης, όπως η κεντρική αγορά, το Downtown Miami, το South Beach, το Brickell, το Coconut Grove, η κουβανική συνοικία Little Havana, και θα δείτε περιοχές γνωστών αστέρων του Χόλιγουντ, όπως της Madonna και του Stallone, η περιοχή Βισκάγια, το Watson Island, η Πλατεία Καρταχένα, το Πανεπιστήμιο του Μαϊάμι κ.ά.

7η ημέρα: Μαϊάμι – Λας Βέγκας

Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για την παγκόσμια Μέκκα του τζόγου και των shows, το φαντασμαγορικό Λας Βέγκας, που βρίσκεται στην πολιτεία της Νεβάδας. Το Λας Βέγκας είναι μια πόλη στη μέση της ερήμου, ασήμαντη μέχρι το 1946, όταν λειτούργησε εκεί το πρώτο καζίνο. Σήμερα είναι η πιο θεαματική πόλη του κόσμου, η παγκόσμια πρωτεύουσα του τζόγου και της διασκέδασης. Εδώ θρησκεία είναι η τύχη και ο χρόνος μετρούνται από τις περιστροφές της ρουλέτας. Υπερπολυτελή ξενοδοχεία, τυχερά παιχνίδια και εκπληκτικά υπερθεάματα είναι το τρίπτυχο που καθορίζει αυτήν τη μοναδική πόλη. Κάθε σημείο της είναι και μια έκπληξη και τα 24 παρεκκλήσια όπου μπορεί κανείς να παντρευτεί ανά πάσα στιγμή το πιστοποιούν. Άφιξη τακτοποίηση στο πολυτελές ξενοδοχείο μας στην καρδιά της πόλης, στη διάσημη STRIP, με όλα τα διεθνούς φήμης ξενοδοχεία - καζίνο (Caesar's Palace, Luxor, Treasure Island, Mirage, New York New York, Flamingo, Tropicana κ.λπ.) με τους εντυπωσιακούς εξωτερικούς και εσωτερικούς τους χώρους. Κατά τη διάρκεια της σημερινή ημέρας μπορείτε να κάνετε μια βόλτα με τα πόδια για να δείτε τα περίφημα shows που προσφέρουν τα διάφορα ξενοδοχειακά συγκροτήματα στους θαμώνες της πόλης, όπως χορούς σιντριβανιών κ.λπ. Το βράδυ η πόλη λαμπυρίζει εκτυφλωτικά και υπόσχεται κάθε είδους διασκέδαση στα καζίνο και τα shows, όπου έχετε την ευκαιρία να δείτε και να ακούσετε διάσημους καλλιτέχνες.

8η - 9η ημέρα: Λας Βέγκας (Εκδρομή στο Γκραν Κάνυον και οι υπόλοιπες ημέρες ελεύθερες)

Εκδρομή στο Γκραν Κάνυον (περιλαμβάνεται)
Ετοιμαστείτε για μια μοναδική εμπειρία, συμμετέχοντας σε μια οργανωμένη εκδρομή με τοπικό Αγγλόφωνο ξεναγό. Με πρωινή αναχώρηση για το Γκραν Κάνυον στο West Rim (Μεγάλο Φαράγγι), που βρίσκεται στην πολιτεία της Αριζόνας. Καθ’ οδόν στάση για φωτογραφίες στο τεράστιο Φράγμα Χούβερ και στη συνέχεια άφιξη στη δυτική πλευρά της χαράδρας του Γκραν Κάνυον (West Rim). Ο ορμητικός ποταμός Κολοράντο έχει αφήσει τη σφραγίδα του στη γη και εξακολουθεί να σμιλεύει τα αριστουργήματά του εδώ και εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια. Το Κάι Μπαμπ, το «ξαπλωμένο βουνό» όπως αποκαλούσαν οι Ινδιάνοι το φαράγγι, είναι μια ατέλειωτη έκταση εκπληκτικών τοπίων και χρωμάτων, όπου η φύση αποκαλύπτει όλη της τη μεγαλοπρέπεια. Επιστροφή αργά το απόγευμα στο ξενοδοχείο.
Εναλλακτικά, μπορείτε να δείτε το Γκραν Κάνυον… αφ’  υψηλού - με ελικόπτερο ή αεροσκάφος, με τις ειδικές πτήσεις από το Λας Βέγκας. Ένα διαφορετικό υπερθέαμα από τα ψηλά, που αφήνει άφωνους όλους κι αξίζει το πρόσθετο κόστος!
Ημέρες ελεύθερες για ψώνια και βόλτες στη διάσημη Λεωφόρο Strip με τα πολυκαταστήματα, τις μπουτίκ και τα παράξενα μουσεία της! Μην παραλείψετε μια νυχτερινή πτήση με ελικόπτερο πάνω από φαντασμαγορικά φωταγωγημένο Λας Βέγκας. Ένα μοναδικό υπερθέαμα.

10η ημέρα: Λας Βέγκας – Λος Άντζελες

Μεταφορά στο αεροδρόμιο και αναχώρηση για το Λος Άντζελες, την Πόλη των Αγγέλων που βρίσκεται στο νότιο τμήμα της Καλιφόρνιας.

11η ημέρα: Λος Άντζελες (Προαιρετική Ξενάγηση)

Προαιρετική ξενάγηση της πόλης με ελληνόφωνο ξεναγό, για να θαυμάσουμε την Πόλη των Αγγέλων. Διανυκτέρευση.

12η - 13η ημέρα: Λος Άντζελες (Ημέρες ελεύθερες)

Σας συνιστούμε να πάτε με το μετρό στα στούντιο της κινηματογραφικής εταιρίας Γιουνιβέρσαλ, που βρίσκονται στα περίχωρα του Χόλιγουντ. Με τα ειδικά τρενάκια θα γυρίσετε το χώρο των στούντιο, θα δείτε σκηνικά φημισμένων ταινιών και τον τρόπο με τον οποίο γυρίζονται οι ταινίες, τα διάφορα εφέ, τρικ κ.λπ. Το κόστος της εισόδου στα Universal Studios ($95 περίπου) καταβάλλεται επιτόπου. Επίσης αν έχετε και τα παιδιά μαζί σας αξίζει μία επίσκεψη στην Disneyland (κόστος εισόδου περίπου 90 $) και τα άλλα θεματικά πάρκα, όπως το Knott’s Berry Farm, από τα μεγαλύτερα κέντρα αναψυχής στον κόσμο (www.Knott.com), μια παραμυθένια ατμόσφαιρα με εκπληκτικά θεάματα και  συναρπαστικά παιχνίδια που απολαμβάνουν μικροί και μεγάλοι. Στο Πάρκο της Disneyland μπορείτε να δείτε το Magic Kingdom Park, που  είναι διαμορφωμένο σε 4 ενότητες: τη Γη της Περιπέτειας (Adventure land), τη Γη της Φαντασίας (Fantasy land), τη Γη των Συνόρων (Frontier land) και στη Γη του Αύριο (Tomorrow land). Ο Μίκυ και η παρέα του, η Χιονάτη, η Σταχτοπούτα, η Αλίκη, ο Πήτερ Παν, οι Πειρατές της Καραϊβικής σάς περιμένουν να περάσετε τη μαγική πύλη που οδηγεί στη χώρα της φαντασίας και του παραμυθιού! Άλλη μία πρόταση είναι ξαναπάτε στις διάσημες παραλίες της πόλης ή στη διάσημη Λεωφόρο Rodeo Drive στο Beverly Hills, για καφέ και «χαβαλέ» με τους διάσημους και «παράξενους» που κυκλοφορούν γύρω από τα γνωστά «στέκια»  ή ακόμη -αν αντέχει η τσέπη σας- για πανάκριβα και επώνυμα ψώνια.

14η ημέρα: Λος Άντζελες – Πτήση για Αθήνα

Μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής μέσω Νέας Υόρκης.

ΕΠΕΚΤΑΣΗ 6η: ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ (4) – ΝΕΑ ΟΡΛΕΑΝΗ (2) – ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ/ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΥΟΝ (3) – ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ (4)

Εξασφαλισμένες αναχωρήσεις: 19.07, 27.07, 01.08, 25.08 αλλά και σε άλλες ημερομηνίες όλο το χρόνο. Ρωτήστε τους ταξιδιωτικούς μας συμβούλους.

1η - 4η ημέρα: Όπως αναγράφεται στο βασικό πρόγραμμα της Νέας Υόρκης

5η ημέρα: Νεα Υόρκη – Νέα Ορλεάνη

Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για την ατμοσφαιρική Νέα Ορλεάνη, το λίκνο της μουσικής τζαζ, στους δρόμους της οποίας γαλουχήθηκαν δεκάδες μουσικοί. Η πολιτεία της Λουιζιάνας, που έχει το όνομα του βασιλιά της Γαλλίας Λουδοβίκου ΙΔ΄, αποτέλεσε έναν από τους κυριότερους πυρήνες του Γαλλικού αποικισμού στην Αμερική και πουλήθηκε στις ΗΠΑ από τον Ναπολέοντα το 1803. Τη διαρρέει ο Μισισιπής, ο μεγαλύτερος σε μήκος ποταμός της Βόρειας Αμερικής (5.790 km). Στις όχθες του, στον Αμερικανικό Νότο, γεννήθηκαν τα μπλουζ, τα spirituals και η τζαζ. Η Νέα Ορλεάνη, το Big Easy (η «μεγάλη ξενοιασιά»), όπως είναι το παρατσούκλι της, είναι μια φιλελεύθερη και ανοικτή πόλη. Οι διάφορες φυλές και πολιτισμοί που τη συνθέτουν, της δίνουν μια ζωντάνια μοναδική. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Για το βράδυ σας προτείνουμε να περπατήσετε στην παγκοσμίως γνωστή Bοurbon Street, τον πιο ζωντανό δρόμο της πόλης, εδώ που ο Louis Armstrong έκανε τα πρώτα βήματά του, και να απολαύσετε το ποτό σας σε κάποιο από τα πολλά μπαρ με ζωντανή τζαζ και μπλουζ μουσική.

6η ημέρα: Νέα Ορλεάνη (Προαιρετική Ξενάγηση και κρουαζιέρα στον Μισισιπή)

Περιγραφή προαιρετικής εκδρομής: Ο Μισισιπής είναι το αίμα της πόλης, η γαλλική συνοικία, η ψυχή της και η πλατεία Τζάκσον, η καρδιά της. Ένα κράμα καραϊβικού στιλ, γαλλικής κομψότητας και σπανιόλικης γοητείας σε αμερικανικό έδαφος. Η Νέα Ορλεάνη συχνά αποκαλείται «η βορειότερη πόλη της Καραϊβικής», λόγω της χαλαρής της ατμόσφαιρας, των έκδηλων κοινωνικών αντιθέσεων και των εξωστρεφών της κατοίκων - Αφροαμερικανοί κατά το 60%. Η σημερινή μας ξενάγηση θα αρχίσει με την παλιότερη γειτονιά της, τη French Quarter (τη Γαλλική Συνοικία), που είχε την τύχη να παραμείνει ανέπαφη από τη μανία του τυφώνα «Κατρίνα» στις 29/8/2005. Θα περάσουμε από την εμβληματική πλατεία Τζάκσον (Jackson Square), θα δούμε το παλιό Δημαρχείο, τον Ναό του Αγίου Λουδοβίκου και τα αποικιακού ρυθμού αρχοντικά με τα δαντελωτά περίτεχνα κιγκλιδώματα των μπαλκονιών από σφυρήλατο σίδερο, τα ξύλινα παντζούρια και τους παστέλ αποχρώσεων τοίχους. Θα συνεχίσουμε με την πλατεία του Στρατηγού Λη, το Superdome και το Garden District, που δημιουργήθηκε από τους νεοφερμένους Αμερικανούς μετά την αγορά της Λουιζιάνας από τους Γάλλους, όπου και θα δούμε δρόμους με ονόματα από την ελληνική μυθολογία και πολλές επαύλεις με πανέμορφους κήπους - το όνομα εξάλλου της περιοχής προέρχεται από τους υπέροχους κήπους των σπιτιών της. Ολοκληρώνοντας την ξενάγηση της πόλης μας περιμένει μια συναρπαστική εμπειρία, καθώς θα επιβιβαστούμε σε ποταμόπλοιο και θα απολαύσουμε μια κρουαζιέρα στον Μισισιπή! Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

7η ημέρα: Νεα Ορλεάνη – Λας Βέγκας

Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για την παγκόσμια Μέκκα του τζόγου και των shows, το φαντασμαγορικό Λας Βέγκας, που βρίσκεται στην πολιτεία της Νεβάδας. Το Λας Βέγκας είναι μια πόλη στη μέση της ερήμου, ασήμαντη μέχρι το 1946, όταν λειτούργησε εκεί το πρώτο καζίνο. Σήμερα είναι η πιο θεαματική πόλη του κόσμου, η παγκόσμια πρωτεύουσα του τζόγου και της διασκέδασης. Εδώ θρησκεία είναι η τύχη και ο χρόνος μετρούνται από τις περιστροφές της ρουλέτας. Υπερπολυτελή ξενοδοχεία, τυχερά παιχνίδια και εκπληκτικά υπερθεάματα είναι το τρίπτυχο που καθορίζει αυτήν τη μοναδική πόλη. Κάθε σημείο της είναι και μια έκπληξη και τα 24 παρεκκλήσια όπου μπορεί κανείς να παντρευτεί ανά πάσα στιγμή το πιστοποιούν. Άφιξη τακτοποίηση στο πολυτελές ξενοδοχείο μας στην καρδιά της πόλης, στη διάσημη STRIP, με όλα τα διεθνούς φήμης ξενοδοχεία - καζίνο (Caesar's Palace, Luxor, Treasure Island, Mirage, New York New York, Flamingo, Tropicana κ.λπ.) με τους εντυπωσιακούς εξωτερικούς και εσωτερικούς τους χώρους. Κατά τη διάρκεια της σημερινή ημέρας μπορείτε να κάνετε μια βόλτα με τα πόδια για να δείτε τα περίφημα shows που προσφέρουν τα διάφορα ξενοδοχειακά συγκροτήματα στους θαμώνες της πόλης, όπως χορούς σιντριβανιών κ.λπ. Το βράδυ η πόλη λαμπυρίζει εκτυφλωτικά και υπόσχεται κάθε είδους διασκέδαση στα καζίνο και τα shows, όπου έχετε την ευκαιρία να δείτε και να ακούσετε διάσημους καλλιτέχνες.

8η – 9η ημέρα: Λας Βέγκας (Εκδρομή στο Γκραν Κάνυον και οι υπόλοιπες ημέρες ελεύθερες)

Εκδρομή στο Γκραν Κάνυον (περιλαμβάνεται). Ετοιμαστείτε λοιπόν για μια μοναδική εμπειρία, συμμετέχοντας σε μια οργανωμένη εκδρομή με τοπικό Αγγλόφωνο ξεναγό. Με πρωινή αναχώρηση για το Γκραν Κάνυον στο West Rim (Μεγάλο Φαράγγι), που βρίσκεται στην πολιτεία της Αριζόνας. Καθ’ οδόν στάση για φωτογραφίες στο τεράστιο Φράγμα Χούβερ και στη συνέχεια άφιξη στη δυτική πλευρά της χαράδρας του Γκραν Κάνυον (West Rim). Ο ορμητικός ποταμός Κολοράντο έχει αφήσει τη σφραγίδα του στη γη και εξακολουθεί να σμιλεύει τα αριστουργήματά του εδώ και εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια. Το Κάι Μπαμπ, το «ξαπλωμένο βουνό» όπως αποκαλούσαν οι Ινδιάνοι το φαράγγι, είναι μια ατέλειωτη έκταση εκπληκτικών τοπίων και χρωμάτων, όπου η φύση αποκαλύπτει όλη της τη μεγαλοπρέπεια. Επιστροφή αργά το απόγευμα στο ξενοδοχείο.
Εναλλακτικά, μπορείτε να δείτε το Γκραν Κάνυον… αφ’  υψηλού - με ελικόπτερο ή αεροσκάφος, με τις ειδικές πτήσεις από το Λας Βέγκας. Ένα διαφορετικό υπερθέαμα από τα ψηλά, που αφήνει άφωνους όλους κι αξίζει το πρόσθετο κόστος!

Υπόλοιπες ημέρες ελεύθερες: Ημέρες ελεύθερες για ψώνια και βόλτες στη διάσημη Λεωφόρο Strip με τα πολυκαταστήματα, τις μπουτίκ και τα παράξενα μουσεία της! Μην παραλείψετε μια νυχτερινή πτήση με ελικόπτερο πάνω από φαντασμαγορικά φωταγωγημένο Las Vegas. Ένα μοναδικό υπερθέαμα.

10η ημέρα: Λας Βέγκας – Λος Άντζελες

Μεταφορά στο αεροδρόμιο και αναχώρηση για το Λος Άντζελες, την Πόλη των Αγγέλων που βρίσκεται στο νότιο τμήμα της Καλιφόρνιας.

11η ημέρα: Λος Άντζελες (Προαιρετική Ξενάγηση)

Προαιρετική ξενάγηση της πόλης με ελληνόφωνο ξεναγό, για να θαυμάσουμε την Πόλη των Αγγέλων. Διανυκτέρευση.

12η – 13η ημέρα: Λος Άντζελες (Ημέρες ελεύθερες)

Σας συνιστούμε να πάτε με το μετρό στα στούντιο της κινηματογραφικής εταιρίας Γιουνιβέρσαλ, που βρίσκονται στα περίχωρα του Χόλιγουντ. Με τα ειδικά τρενάκια θα γυρίσετε το χώρο των στούντιο, θα δείτε σκηνικά φημισμένων ταινιών και τον τρόπο με τον οποίο γυρίζονται οι ταινίες, τα διάφορα εφέ, τρικ κ.λπ. Το κόστος της εισόδου στα Universal Studios ($95 περίπου) καταβάλλεται επιτόπου. Επίσης αν έχετε και τα παιδιά μαζί σας αξίζει μία επίσκεψη στην Disneyland (κόστος εισόδου περίπου 90 $) και τα άλλα θεματικά πάρκα, όπως το Knott’s Berry Farm, από τα μεγαλύτερα κέντρα αναψυχής στον κόσμο (www.Knott.com), μια παραμυθένια ατμόσφαιρα με εκπληκτικά θεάματα και  συναρπαστικά παιχνίδια που απολαμβάνουν μικροί και μεγάλοι. Στο Πάρκο της Disneyland μπορείτε να δείτε το Magic Kingdom Park, που  είναι διαμορφωμένο σε 4 ενότητες: τη Γη της Περιπέτειας (Adventure land), τη Γη της Φαντασίας (Fantasy land), τη Γη των Συνόρων (Frontier land) και στη Γη του Αύριο (Tomorrow land). Ο Μίκυ και η παρέα του, η Χιονάτη, η Σταχτοπούτα, η Αλίκη, ο Πήτερ Παν, οι Πειρατές της Καραϊβικής σάς περιμένουν να περάσετε τη μαγική πύλη που οδηγεί στη χώρα της φαντασίας και του παραμυθιού! Άλλη μία πρόταση είναι ξαναπάτε στις διάσημες παραλίες της πόλης ή στη διάσημη Λεωφόρο Rodeo Drive στο Beverly Hills, για καφέ και «χαβαλέ» με τους διάσημους και «παράξενους» που κυκλοφορούν γύρω από τα γνωστά «στέκια»  ή ακόμη -αν αντέχει η τσέπη σας- για πανάκριβα και επώνυμα ψώνια.

14η ημέρα: Λος Άντζελες – Πτήση για Αθήνα

Μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής μέσω Νέας Υόρκης.

ΕΠΕΚΤΑΣΗ 7η: ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ (4) – ΜΑΪΑΜΙ (5) – ΜΠΑΧΑΜΕΣ (4)

Εξασφαλισμένες αναχωρήσεις: 19.07, 27.07, 01.08, 25.08 αλλά και σε άλλες ημερομηνίες όλο το χρόνο. Ρωτήστε τους ταξιδιωτικούς μας συμβούλους.

1η - 4η ημέρα: Όπως αναγράφεται στο βασικό πρόγραμμα της Νέας Υόρκης

5η ημέρα: Νέα Υόρκη – Μαϊάμι

Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για το κοσμοπολίτικο Μαϊάμι που βρίσκεται στην πολιτεία της Φλόριντα των ΗΠΑ, της πολιτείας του ονείρου για τους περισσότερους Αμερικανούς, γιατί βρίσκεται στις ηλιόλουστες Νότιες Ακτές. Το Μαϊάμι είναι χτισμένο σε μια περιοχή με τροπικό κλίμα και βλάστηση και προικισμένο με μεγάλες αμμουδιές, ακριβώς στις εκβολές του ομώνυμου ποταμού, στον Κόλπο Μπίσκεϊν του Ατλαντικού Ωκεανού. Η μεγαλύτερη πόλη της πολιτείας ήταν κάποτε ένα ψαροχώρι στην άκρη μιας άγριας φύσης. Σήμερα θεωρείται μία από τις μεγαλύτερες και πιο πολυτελείς λουτροπόλεις του κόσμου και η μεγαλύτερη πλουτοπαραγωγική πηγή της είναι ο εξαιρετικά ανεπτυγμένος τουρισμός. Άφιξη και μεταφορά στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

6η ημέρα: Μαϊάμι (Προαιρετική Ξενάγηση)

Πρωινή εξόρμηση στο Μαϊάμι, κατά τη διάρκεια της οποίας θα γνωρίσετε τα σημαντικότερα αξιοθέατα, τις ξακουστές παραλίες και τα Inn Spots της εκπληκτικής αυτής πόλης, όπως την κεντρική αγορά, το Downtown Miami, το South Beach, το Brickell, το Coconut Grove, την κουβανική συνοικία Little Havana και θα δούμε περιοχές γνωστών αστέρων του Χόλιγουντ, όπως της Madonna και του Stallone, την περιοχή Βισκάγια, το Watson Island, την Πλατεία Καρταχένα, το Πανεπιστήμιο του Μαϊάμι κ.ά.

7η-8η ημέρα: Μαϊάμι (Ημέρες ελεύθερες)

Ελεύθερες ημέρες για να απολαύσετε τη θάλασσα και τις βόλτες σας στο ηλιόλουστο Μαϊάμι, να κάνετε τα ψώνια σας στη θαυμάσια αγορά της πόλης με τα γιγαντιαία εμπορικά κέντρα και shopping malls (καταστήματα ΜAYFAIR και BAYSIDE) και να επισκεφτείτε το Florida Aquarium (ενυδρείο) - από ωραιότερα του κόσμου. Επίσης, μπορείτε να επισκεφτείτε τα Everglades -τους βάλτους με τη μοναδική πανίδα και χλωρίδα- και να περιηγηθείτε με τα ειδικά ελικοφόρα πλοιάρια, που «πλανάρουν» στην επιφάνεια του νερού, να κάνετε κρουαζιέρα στον Κόλπο και άλλα πολλά. Για το βράδυ σας προτείνουμε μια κρουαζιέρα με δείπνο στα κανάλια της πόλης ή διασκέδαση στην περιοχή Art Deco.

9η ημέρα – 13η ημέρα: Μαϊάμι – Μπαχάμες (Νασάου) - (Ημέρες ελεύθερες)

Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για το  Νάσαου, την πρωτεύουσα της χώρας, στο κέντρο του αρχιπελάγους και μεγαλύτερη πόλη στο συγκρότημα των νησιών που περιλαμβάνει περισσότερα από 3.000 νησιά. Το Νασάου (ή Νάσο) μαζί με το νησί  «δορυφόρο» του, το Paradise Island, κυριαρχούν στο σκηνικό.

Το Νάσαου, είναι  ένα μείγμα παλιού και νέου. Χτισμένο στο Νησί New Providence με μεγάλο και σύγχρονο λιμάνι, είναι ένας πόλος έλξης για τα κρουαζιερόπλοια και τα εκατομμύρια τουριστών που κατακλύζουν τα νησιά.  Εδώ, εκτός από τις κατάλευκες, πεντακάθαρες, τροπικές παραλίες και αμμουδιές, θα βρείτε μεγαλοπρεπή ξενοδοχεία, καζίνο, έντονη νυκτερινή ζωή, τις καλύτερες σχολές κατάδυσης και θαλασσίων σπορ στον κόσμο (δοκιμάστε να κολυμπήσετε και να ταΐσετε καρχαρίες), καθώς και πολύχρωμη τοπική αγορά, με αφορολόγητα είδη απ΄ όλη την υφήλιο. Δικαίως το νησί αυτό αποκαλείται και "Hong Kong of the Americas". Στις ελεύθερες ημέρες σας μπορείτε να κάνετε εκδρομές σε εξωτικά νησάκια με κατάλευκη άμμο και κοκοφοίνικες όπως το νησί Γαλάζια Λίμνη, που πήρε το όνομα του από την ομώνυμη ταινία. Οι εκδρομές αυτές περιλαμβάνουν συνήθως μπάρμπεκιου μεσημεριανό. Επίσης σας προτείνουμε να επισκεφτείτε το Paradise Island, το οποίο συνδεέται με το Νασάου με γέφυρα, και το ανεξάντλητο ριζόρτ Ατλαντίς που αναπαριστά την χαμένη Ατλαντίδα για να το τριγυρίσετε ή να απολαύσετε την παραλία του ή τις δραστηριότητες που υπάρχουν σε αυτό αλλά και τα εστιατόρια μπαρ του. Μπορείτε ακόμα να επιλέξετε να μείνετε σε αυτό.

14η ημέρα: Μπαχάμες (Νασάου) – Πτήση για Αθήνα

Μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής μέσω Νέας Υόρκης.

ΚΟΣΤΟΣ ΕΠΕΚΤΑΣΕΩΝ:

ΕΠΕΚΤΑΣΗ 1η: ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ – ΜΑΪΑΜΙ – ΟΡΛΑΝΤΟ

Περιλαμβάνονται

 •  4 διαν/σεις στη Νέα Υόρκη στο ξενοδοχείο Mariott Marquis 4*, με ξεναγήσεις όπως αναφέρονται παραπάνω.
 •  4 διαν/σεις στο Μαϊάμι σε ξενοδοχείο 4* στο South Beach.
 •  5 διαν/σεις στο Ορλάντο σε ξενοδοχείο 4*.
 •  3 εσωτερικά αεροπορικά εισιτήρια (Νέα Υόρκη-Μαϊάμι, Μαϊάμι-Ορλάντο, Ορλάντο-Νέα Υόρκη) με φόρους και 1 αποσκευή (δεν περιλαμβάνονται οι τοπικοί φόροι).
 •  Μεταφορές από-προς το αεροδρόμιο στο Μαϊάμι και στο Ορλάντο.

Δεν περιλαμβάνονται

 •  Γεύματα, είσοδοι σε μουσεία και αξιοθέατα. Φόροι αποσκευών πληρώνονται τοπικά στα αεροδρόμια.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Δυνατότητα μείωσης των ημερών στο Μαϊάμι και στο Ορλάντο και προσθήκη διαν/σεων στη Νέα Υόρκη με επιβάρυνση. Ζητήστε μας πληροφορίες.

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 19.07, 27.07, 01.08, 25.08

ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ: € 2.490

ΤΙΜΗ ΑΠΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ: € 2.670
Παρέχεται έκπτωση -80€ για κρατήσεις ΕΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση. Η διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσ/νίκη-Αθήνα-Θεσ/νίκη.

ΤΙΜΗ ΑΠΟ ΛΑΡΝΑΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ: € 3.490
Περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα.

ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ: + € 1.600

Φόροι, επιβάρυνση καυσίμων, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά, επιπλέον πακέτο ασφάλειας κλπ: €750. Δεν ισχύει για τις αναχωρήσεις από Κύπρο.

ΕΠΕΚΤΑΣΗ 2η: ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ – ΜΑΪΑΜΙ – ΝΕΑ ΟΡΛΕΑΝΗ

Περιλαμβάνονται

 •  4 διαν/σεις στη Νέα Υόρκη στο ξενοδοχείο Mariott Marquis 4*, με ξεναγήσεις όπως αναφέρονται παραπάνω.
 •  4 διαν/σεις στο Μαϊάμι σε ξενοδοχείο 4* στο South Beach.
 •  5 διαν/σεις στη Νέα Ορλεάνη σε ξενοδοχείο 4*.
 •  3 εσωτερικά αεροπορικά εισιτήρια (Νέα Υόρκη-Μαϊάμι, Μαϊάμι-Νέα Ορλεάνη, Νέα Ορλεάνη-Νέα Υόρκη) με φόρους και 1 αποσκευή (δεν περιλαμβάνονται οι τοπικοί φόροι).
 •  Μεταφορές από-προς το αεροδρόμιο στο Μαϊάμι και στη Νέα Ορλεάνη.

Δεν περιλαμβάνονται

 •  Γεύματα, είσοδοι σε μουσεία και αξιοθέατα. Φόροι αποσκευών πληρώνονται τοπικά στα αεροδρόμια.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Δυνατότητα μείωσης των ημερών στο Μαϊάμι και στη Νέα Ορλεάνη και προσθήκη διαν/σεων στη Νέα Υόρκη με επιβάρυνση. Ζητήστε μας πληροφορίες.

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 19.07, 27.07, 01.08, 25.08

ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ: € 2.470

ΤΙΜΗ ΑΠΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ: € 2.650
Παρέχεται έκπτωση -80€ για κρατήσεις ΕΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση. Η διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσ/νίκη-Αθήνα-Θεσ/νίκη.

ΤΙΜΗ ΑΠΟ ΛΑΡΝΑΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ: € 3.470
Περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα.

ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ: + € 1.600

Φόροι, επιβάρυνση καυσίμων, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά, επιπλέον πακέτο ασφάλειας κλπ: €750. Δεν ισχύει για τις αναχωρήσεις από Κύπρο.

 


ΕΠΕΚΤΑΣΗ 3η: ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ – ΣΙΚΑΓΟ – ΝΕΑ ΟΡΛΕΑΝΗ

Περιλαμβάνονται

 •  4 διαν/σεις στη Νέα Υόρκη στο ξενοδοχείο Mariott Marquis 4*, με ξεναγήσεις όπως αναφέρονται παραπάνω.
 •  4 διαν/σεις στο Σικάγο σε ξενοδοχείο 4*.
 •  5 διαν/σεις στη Νέα Ορλεάνη σε ξενοδοχείο 4*.
 •  3 εσωτερικά αεροπορικά εισιτήρια (Νέα Υόρκη-Σικάγο, Σικάγο-Νέα Ορλεάνη, Νέα Ορλεάνη-Νέα Υόρκη) με φόρους και 1 αποσκευή (δεν περιλαμβάνονται οι τοπικοί φόροι).
 •  Μεταφορές από-προς το αεροδρόμιο στο Σικάγο και στη Νέα Ορλεάνη.

Δεν περιλαμβάνονται

 •  Γεύματα, είσοδοι σε μουσεία και αξιοθέατα. Φόροι αποσκευών πληρώνονται τοπικά στα αεροδρόμια.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Δυνατότητα μείωσης των ημερών στο Σικάγο και στη Νέα Ορλεάνη και προσθήκη διαν/σεων στη Νέα Υόρκη με επιβάρυνση. Ζητήστε μας πληροφορίες.

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 19.07, 27.07, 01.08, 25.08

ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ: € 2.490

ΤΙΜΗ ΑΠΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ: € 2.670
Παρέχεται έκπτωση -80€ για κρατήσεις ΕΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση. Η διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσ/νίκη-Αθήνα-Θεσ/νίκη.

ΤΙΜΗ ΑΠΟ ΛΑΡΝΑΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ: € 3.490
Περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα.

ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ: + € 1.600

Φόροι, επιβάρυνση καυσίμων, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά, επιπλέον πακέτο ασφάλειας κλπ: €750. Δεν ισχύει για τις αναχωρήσεις από Κύπρο.


ΕΠΕΚΤΑΣΗ 4η: ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ – ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ/ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΥΟΝ – ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ

Περιλαμβάνονται

 •  4 διαν/σεις στη Νέα Υόρκη στο ξενοδοχείο Mariott Marquis 4*, με ξεναγήσεις όπως αναφέρονται παραπάνω.
 •  4 διαν/σεις στο Λας Βέγκας σε ξενοδοχείο 4*.
 •  5 διαν/σεις στο Λος Άντζελες σε ξενοδοχείο 4*.
 •  3 εσωτερικά αεροπορικά εισιτήρια (Νέα Υόρκη-Λας Βέγκας, Λας Βέγκας–Λος Άντζελες, Λος Άντζελες-Νέα Υόρκη) με φόρους και 1 αποσκευή (δεν περιλαμβάνονται οι τοπικοί φόροι).
 •  Μεταφορές από-προς το αεροδρόμιο στο Λας Βέγκας και στο Λος Άντζελες.
 •  Εκδρομή στο Γκραν Κάνυον από το Λας Βέγκας με αγγλόφωνη ξενάγηση.

Δεν περιλαμβάνονται

 •  Γεύματα, είσοδοι σε μουσεία και αξιοθέατα. Φόροι αποσκευών πληρώνονται τοπικά στα αεροδρόμια.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Δυνατότητα μείωσης των ημερών στο Λας Βέγκας και στο Λος Άντζελες και προσθήκη διαν/σεων στη Νέα Υόρκη με επιβάρυνση. Ζητήστε μας πληροφορίες.

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 19.07, 27.07, 01.08, 25.08

ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ: € 3.190

ΤΙΜΗ ΑΠΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ: € 3.370
Παρέχεται έκπτωση -80€ για κρατήσεις ΕΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση. Η διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσ/νίκη-Αθήνα-Θεσ/νίκη.

ΤΙΜΗ ΑΠΟ ΛΑΡΝΑΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ: € 4.190
Περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα.

ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ: + € 1.700

Φόροι, επιβάρυνση καυσίμων, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά, επιπλέον πακέτο ασφάλειας κλπ: €750. Δεν ισχύει για τις αναχωρήσεις από Κύπρο.

 

ΕΠΕΚΤΑΣΗ 5η: ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ – ΜΑΪΑΜΙ – ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ/ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΥΟΝ – ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ

Περιλαμβάνονται

 •  4 διαν/σεις στη Νέα Υόρκη στο ξενοδοχείο Mariott Marquis 4*, με ξεναγήσεις όπως αναφέρονται παραπάνω.
 •  2 διαν/σεις στο Μαϊάμι σε ξενοδοχείο 4* στο South Beach.
 •  3 διαν/σεις στο Λας Βέγκας σε ξενοδοχείο 4*.
 •  4 διαν/σεις στο Λος Άντζελες σε ξενοδοχείο 4*.
 •  4 εσωτερικά αεροπορικά εισιτήρια (Νέα Υόρκη-Μαϊάμι, Μαϊάμι-Λας Βέγκας, Λας Βέγκας-Λος Άντζελες, Λος Άντζελες-Νέα Υόρκη) με φόρους και 1 αποσκευή (δεν περιλαμβάνονται οι τοπικοί φόροι).
 •  Μεταφορές από-προς το αεροδρόμιο στο Μαϊάμι, στο Λας Βέγκας και στο Λος Άντζελες.
 •  Εκδρομή στο Γκραν Κάνυον από το Λας Βέγκας με αγγλόφωνη ξενάγηση.

Δεν περιλαμβάνονται

 •  Γεύματα, είσοδοι σε μουσεία και αξιοθέατα. Φόροι αποσκευών πληρώνονται τοπικά στα αεροδρόμια.

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 19.07, 27.07, 01.08, 25.08

ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ: € 2.490

ΤΙΜΗ ΑΠΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ: € 2.670
Παρέχεται έκπτωση -80€ για κρατήσεις ΕΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση. Η διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσ/νίκη-Αθήνα-Θεσ/νίκη.

ΤΙΜΗ ΑΠΟ ΛΑΡΝΑΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ: € 3.490
Περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα.

ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ: + € 1.600

Φόροι, επιβάρυνση καυσίμων, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά, επιπλέον πακέτο ασφάλειας κλπ: €750. Δεν ισχύει για τις αναχωρήσεις από Κύπρο.

ΕΠΕΚΤΑΣΗ 6η: ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ – ΝΕΑ ΟΡΛΕΑΝΗ – ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ/ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΥΟΝ – ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ

Περιλαμβάνονται

 •  4 διαν/σεις στη Νέα Υόρκη στο ξενοδοχείο Mariott Marquis 4*, με ξεναγήσεις όπως αναφέρονται παραπάνω.
 •  2 διαν/σεις στη Νέα Ορλεάνη σε ξενοδοχείο 4*.
 •  3 διαν/σεις στο Λας Βέγκας σε ξενοδοχείο 4*.
 •  4 διαν/σεις στο Λος Άντζελες σε ξενοδοχείο 4*.
 •  4 εσωτερικά αεροπορικά εισιτήρια (Νέα Υόρκη-Νέα Ορλεάνη, Νέα Ορλεάνη-Λας Βέγκας, Λας Βέγκας–Λος Άντζελες, Λος Άντζελες-Νέα Υόρκη) με φόρους και 1 αποσκευή (δεν περιλαμβάνονται οι τοπικοί φόροι).
 •  Μεταφορές από-προς το αεροδρόμιο στο Λας Βέγκας, στο Λος Άντζελες και στη Νέα Ορλεάνη.
 •  Εκδρομή στο Γκραν Κάνυον από το Λας Βέγκας με αγγλόφωνη ξενάγηση.

Δεν περιλαμβάνονται

 •  Γεύματα, είσοδοι σε μουσεία και αξιοθέατα. Φόροι αποσκευών πληρώνονται τοπικά στα αεροδρόμια.

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 19.07, 27.07, 01.08, 25.08

ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ: € 3.090

ΤΙΜΗ ΑΠΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ: € 3.270
Παρέχεται έκπτωση -80€ για κρατήσεις ΕΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση. Η διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσ/νίκη-Αθήνα-Θεσ/νίκη.

ΤΙΜΗ ΑΠΟ ΛΑΡΝΑΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ: € 4.090
Περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα.

ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ: + € 1.600

Φόροι, επιβάρυνση καυσίμων, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά, επιπλέον πακέτο ασφάλειας κλπ: €750. Δεν ισχύει για τις αναχωρήσεις από Κύπρο.

 


ΕΠΕΚΤΑΣΗ 7η: ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ – ΜΑΪΑΜΙ – ΜΠΑΧΑΜΕΣ

Περιλαμβάνονται

 •  4 διαν/σεις στη Νέα Υόρκη στο ξενοδοχείο Mariott Marquis 4*, με ξεναγήσεις όπως αναφέρονται παραπάνω.
 •  5 διαν/σεις στο Μαϊάμι σε ξενοδοχείο 4* στο South Beach.
 •  4 διαν/σεις στο Νασσάου (Μπαχάμες) σε ξενοδοχείο 4*.
 •  3 εσωτερικά αεροπορικά εισιτήρια (Νέα Υόρκη-Μαϊάμι, Μαϊάμι-Μπαχάμες, Μπαχάμες-Νέα Υόρκη) με φόρους και 1 αποσκευή (δεν περιλαμβάνονται οι τοπικοί φόροι).
 •  Μεταφορές από-προς το αεροδρόμιο στο Μαϊάμι και στο Νάσσαου.
 •  Εκδρομή στο Γκραν Κάνυον από το Λας Βέγκας με αγγλόφωνη ξενάγηση.

Δεν περιλαμβάνονται

 •  Γεύματα, είσοδοι σε μουσεία και αξιοθέατα. Φόροι αποσκευών πληρώνονται τοπικά στα αεροδρόμια.

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 19.07, 27.07, 01.08, 25.08

ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ: € 2.790

ΤΙΜΗ ΑΠΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ: € 2.970
Παρέχεται έκπτωση -80€ για κρατήσεις ΕΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση. Η διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσ/νίκη-Αθήνα-Θεσ/νίκη.

ΤΙΜΗ ΑΠΟ ΛΑΡΝΑΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ: € 3.790
Περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα.

ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ: + € 1.700

Φόροι, επιβάρυνση καυσίμων, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά, επιπλέον πακέτο ασφάλειας κλπ: €750. Δεν ισχύει για τις αναχωρήσεις από Κύπρο.

Αναχωρήσεις από Αθήνα

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
Marriott Marquis 4* Double Room 2190 € 650 €
Twin Room 2190 € 650 €
Triple Room 2190 € 650 €
Single Room 3980 € 650 €
Mela 4* Double Room 1899 € 650 €
Twin Room 1899 € 650 €
Triple Room 1899 € 650 €
Single Room 3299 € 650 €

Αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
Marriott Marquis 4* Double Room 2370 € 650 €
Twin Room 2370 € 650 €
Triple Room 2370 € 650 €
Single Room 4160 € 650 €
Mela 4* Double Room 2079 € 650 €
Twin Room 2079 € 650 €
Triple Room 2079 € 650 €
Single Room 3479 € 650 €
Σημείωση:

Παρέχεται έκπτωση -80€ για κρατήσεις ΕΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση.
H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.
Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετέ το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα.

Δεν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.
 

Αναχωρήσεις από Κύπρο

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
Marriott Marquis 4* Double Room 3090 € 0 €
Twin Room 3090 € 0 €
Triple Room 3090 € 0 €
Single Room 4880 € 0 €
Mela 4* Double Room 2799 € 0 €
Twin Room 2799 € 0 €
Triple Room 2799 € 0 €
Single Room 4199 € 0 €
Σημείωση:

Με τους φόρους και το αεροπορικό Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα.

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα  περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και οι αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις  αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens" από 50 € το άτομο με μεταφορές.

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από
Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

EK 209

19.07.2019

ΑΘΗΝΑ – ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ

17:35

21:20

EK 210

01.08.2019

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ – ΑΘΗΝΑ

23:55

16:05 +1

 

 

 

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από
Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

EK 209

27.07.2019

ΑΘΗΝΑ – ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ

17:35

21:20

EK 210

09.08.2019

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ – ΑΘΗΝΑ

23:55

16:05 +1

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από
Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

EK 209

01.08.2019

ΑΘΗΝΑ – ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ

17:35

21:20

EK 210

14.08.2019

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ – ΑΘΗΝΑ

23:55

16:05 +1

 

 

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από
Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

EK 209

25.08.2019

ΑΘΗΝΑ – ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ

17:35

21:20

EK 210

07.09.2019

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ – ΑΘΗΝΑ

23:55

16:05 +1

 

 

 

 

 

Περιλαμβάνονται

 • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης.
 • 4 διαν/σεις στη Νέα Υόρκη στο ξενοδοχείο Mariott Marquis 4*, μία σπάνια διαμονή πάνω στην Times Square στο πιο κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης. Οι υπόλοιπες διανυκτερεύσειςσεις μπορεί να γίνουν είτε στο ίδιο ξενοδοχείο είτε σε άλλο που προτείνουμε για να μειώσετε το κόστος της διαμονή σας (δείτε στις τιμές).
 • Μεταφορές από-προς το αεροδρόμιο της Νέας Υόρκης.
 • Δύο πλήρης πολύωρες ξεναγήσεις στη Νέα Υόρκη με εξειδικευμένο Έλληνα αρχηγό.
 • Κρουαζιέρα στον ποταμό Χάντσον για να δούμε τη Νέα Υόρκη εν πλω.
 • Μια ολοήμερη περιήγηση της Νέας Υόρκης και των μουσείων της με χρήση των μέσων μεταφοράς, με τον αρχηγό μας (δεν περιλαμβάνονται οι είσοδοι).
 • Δεν περιλαμβάνονται γεύματα, είσοδοι σε μουσεία και αξιοθέατα. Φόροι αποσκευών πληρώνονται επιτόπου στα αεροδρόμια.
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
 • Ειδική άδεια εισόδου Αμερικής (ESTA)

Για τις παροχές των επεκτάσεων δείτε τον πλήρη τιμοκατάλογο που επισυνάπτεται

* ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ & ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ (CITY TAXES) περιλαμβάνονται στο τελικό κόστος του προγράμματός μας και δεν πληρώνονται επιτόπου από τους ταξιδιώτες, όπως σε άλλα προγράμματα

Δεν περιλαμβάνονται

 • Φόροι αεροδρομίων, επιβάρυνση καυσίμων, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά & επιπλέον πακέτο ασφάλειας, τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.α.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη, και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων: €650
 • Γεύματα, είσοδοι σε μουσεία και αξιοθέατα.
 • Φόροι αποσκευών πληρώνονται επιτόπου στα αεροδρόμια.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ VISA

Οι ταξιδιώτες των χωρών που συμμετέχουν στο πρόγραμμα απαλλαγής από VISA για τις ΗΠΑ, με την έκδοση της ESTA, δεν μπορούν πλέον να κάνουν χρήση της δυνατότητας αυτής εάν έχουν ταξιδέψει ή βρίσκονται σε Ιράν, Ιράκ, Λιβύη, Σομαλία, Σουδάν, Συρία ή Υεμένη στις ή μετά την 1η Μαρτίου 2011 .

Τα άτομα που δεν μπορούν πλέον να ταξιδέψουν με ESTA μπορούν να κάνουν αίτηση για μη μεταναστευτική βίζα σε οποιαδήποτε πρεσβεία ή προξενείο των ΗΠΑ.

Ενημερώστε το Versus εάν υπάρχει σφραγίδα των χωρών αυτών στο ισχύον διαβατήριό σας.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με τους πωλητές, στο γραφείο μας.

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ
Παρακαλούμε να αποστείλετε φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στο e-mail του ταξιδιωτικού συμβούλου (πωλητή), με τον οποίο έχετε συνομιλήσει
Χωρίς την άμεση αποστολή φωτοτυπίας του διαβατηρίου δεν θα μπορεί να περιληφθεί η ασφάλεια της προκαταβολής σας στην επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια που περιλαμβάνει το Versus στα προγράμματά του. Αν δεν έχετε e-mail, μπορείτε να προσκομίσετε μια φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στα γραφεία μας.
Κράτηση γίνεται μόνο με τα πλήρη στοιχεία σας (διεύθυνση με ταχυδρομικό κώδικα, τηλέφωνα, e-mail κλπ.). Αν θέλετε να συμπεριλάβετε και άλλα άτομα στην κράτησή σας, θα πρέπει να μας γνωρίσετε και τα δικά τους πλήρη στοιχεία.
Η κράτησή σας είναι έγκυρη και η κατοχύρωση των προσφορών γίνεται μόνο με κατάθεση της προκαταβολής. 

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ, πριν την κατάθεση της προκαταβολής σας, με σκοπό να καταχωρηθεί η κράτησή σας και στη συνέχεια το ποσό της κατάθεσής σας στον φάκελό σας. Παρακαλούμε μην παραλείψετε να μας ενημερώσετε.

 

ΔΩΡΕΑΝ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΟΔΗΓΟΙ VERSUS
Το Versus Travel, προσπαθώντας να καλύψει το κενό της Ελληνικής αγοράς σε ταξιδιωτικούς οδηγούς στην Ελληνική γλώσσα για τις χώρες που επισκέπτεται, εγκαινιάζει την έκδοση μιας σειράς ποιοτικών ταξιδιωτικών βιβλίων – οδηγών (προϊόν της μεγάλης μας ταξιδιωτικής εμπειρίας), που προσφέρονται δωρεάν στους ταξιδιώτες της κάθε εκδρομής.

 

ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ταξιδιωτική Ασφάλεια

Extra Παροχές Υγείας στην ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ

• Δωρεάν 8 επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς και εκπτώσεις σε χειρουργικές και ιατρικές πράξεις στα εξωτερικά ιατρεία της Ευρωκλινικής Αθηνών.
• Τηλεφωνική εξυπηρέτηση 24 ώρες το 24ωρο στο τηλέφωνο 1011.
• Δωρεάν ένα παιδιατρικό check up και 8 δωρεάν επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς στην Ευρωκλινική Παίδων (αφορά σε παιδιά και εγγόνια των ταξιδιωτών μας)


ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ:

• Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι έχετε διαβάσει το παρόν πρόγραμμα, το έχετε κατανοήσει και συμφωνείτε με τα αναγραφόμενα.
• Συμμετοχή επίσης στην εκδρομή σημαίνει ότι αναντίρρητα αποδέχεστε τους Όρους Συμμετοχής που αναγράφονται στην τελευταία σελίδα της μπροσούρας μας και στο site μας στο Internet. Αν θέλετε να διαβάσετε τους Όρους Συμμετοχής, παρακαλούμε ζητήστε να σας αποσταλούν.
• Συμμετοχή δηλώνετε επικοινωνώντας με το τμήμα πωλήσεων, δίνοντας αναλυτικά τα στοιχεία που σας ζητούνται και καταθέτοντας προκαταβολή 1.000 € κατ’ άτομο εντός της χρονικής προθεσμίας που θα σας δοθεί από το τμήμα πωλήσεων.
• Η πληρωμή της προκαταβολής γίνεται είτε με χρήση μετρητών ή στην περίπτωση χρήσης πιστωτικής κάρτας με εφάπαξ χρέωση.
• 12-18 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ. Εφόσον επιθυμείτε, μπορείτε να αποπληρώσετε το ταξίδι σας κάνοντας χρήση πιστωτικής κάρτας και συμμετέχοντας σε πρόγραμμα άτοκων δόσεων (έως και 18). Σας συστήνουμε, προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, να ενημερωθείτε έγκαιρα είτε από το τμήμα πωλήσεων, είτε από το λογιστήριο για τις πιστωτικές κάρτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα άτοκων δόσεων. 
• Το διαβατήριό σας θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 6μηνη ισχύ.
• Βεβαιωθείτε πως το διαβατήριό σας έχει κενές σελίδες, ισάριθμες με τον αριθμό των χωρών που θα επισκεφθείτε.
• Το γραφείο μας δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε πρόβλημα λόγω μη ανανέωσης του διαβατηρίου σας.
• Οι ταξιδιώτες μη Ελληνικής υπηκοότητας ή οι κάτοχοι μη Ελληνικών διαβατηρίων οφείλουν να επικοινωνούν κατ’ ιδίαν με την πρεσβεία της χώρας στην οποία επιθυμούν να ταξιδέψουν, για να πληροφορηθούν τα όποια διαδικαστικά για την έκδοση βίζας, εφόσον αυτή απαιτείται. Το Versus Travel δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν πρόβλημα που ενδεχομένως παρουσιαστεί σε κάποιο αεροδρόμιο.
• Σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και στην Τουρκία, μπορείτε να ταξιδέψετε με αστυνομική ταυτότητα νέου τύπου. Διευκρινίζουμε ότι αυτό γίνεται μόνο με πολιτική ταυτότητα και όχι με υπηρεσιακή. Ενημερωθείτε σχετικά από το τμήμα πωλήσεων του γραφείου μας. 


Έως 12 άτοκες μηνιαίες δόσεις

 

* Αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη

H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.

Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετέ το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα.

Δεν απαιτούνται  διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.

**Αναχωρήσεις από  Λάρνακα

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και οι αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις  αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens" από 50 € το άτομο με μεταφορές.

 

Η διαφορετικότητα του Versus

Ένα πρόγραμμα όπως μας το έχετε ζητήσει!

Με αφετηρία την πάντα ελκυστική Νέα Υόρκη και ύστερα από 4 διανυκτερεύσεις σε αυτήν, προτείνουμε επεκτάσεις 9 διανυκτερεύσεων σε διάφορες πόλεις των ΗΠΑ.

Τα πληρέστερα 15ήμερα προγράμματα που έχουν ποτέ προταθεί!

Το βασικό μας πρόγραμμα στη Νέα Υόρκη περιλαμβάνει:

 

 • Απευθείας πτήσεις με την Emirates.
 • 4 διανυκτερεύσεις στη Νέα Υόρκη στο ξενοδοχείο Marriott Marquis 4*. Μια σπάνια διαμονή πάνω στην Times Square, στο πιο κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης.
 • Μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο της Νέας Υόρκης.
 • Δυο πλήρεις πολύωρες ξεναγήσεις στη Νέα Υόρκη με εξειδικευμένο Έλληνα αρχηγό.
 • Κρουαζιέρα στον ποταμό Χάντσον για να δούμε τη Νέα Υόρκη εν πλω.
 • Μία ολοήμερη περιήγηση της Νέας Υόρκης και των μουσείων της με χρήση των μέσων μεταφοράς με τον αρχηγό μας (δεν περιλαμβάνονται οι είσοδοι).

Highlights

 • Οι ξεναγήσεις στη Νέα Υόρκη, μία από τις πιο εμβληματικές μητροπόλεις του σύγχρονου κόσμου.
 • Κρουαζιέρα στον ποταμό Χάντσον, στο Μανχάταν.

Σχόλια Πελατών

Παρόμοιοι Προορισμοί

Μόνο στο Versus Travel

 • Διαμονή στo πολυτελές Marriott Marquis 4* sup, από τα καλύτερα ξενοδοχεία και το πιο κεντρικό ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης.
 • Εμπειρότατος Έλληνας αρχηγός και όχι τοπικός ελληνόφωνος
 • Κρουαζιέρα στο Μανχάταν, στον ποταμό Χάντσον, για να δούμε τη Νέα Υόρκη εν πλω.

 

 

Περίοδοι

 • Καλοκαίρι 2019

Αναχωρήσεις

25/8Bonus Online Κράτησης

Χάρτης Ταξιδιού Νέα Υόρκη με επεκτάσεις στις ΗΠΑ | Καλοκαίρι 2019

Πληροφορίες για τις Χώρες Countries Info