Γαλλία - Ροδανός ποταμός | 09.11.2019

Διάρκεια: 6 ΗΜΕΡΕΣ

τιμή από 899€

Travel Identity

Ένα παραμυθένιο ταξίδι στην κοιλάδα του θρυλικού Ροδανού ποταμού, στη νοτιοδυτική Γαλλία. Ακολουθώντας μια διαδρομή από τη Γενεύη μέχρι το δέλτα του ποταμού στη Μεσόγειο, γινόμαστε μάρτυρες αμέτρητων θρύλων και ιστοριών που από τα χρόνια των Ρωμαίων κατακτητών μέχρι σήμερα έχτισαν τον μύθο του Ροδανού, του πιο σημαντικού ποταμού της Ευρώπης που χύνεται στη Μεσόγειο. Μεσαιωνικές πολιτείες, τοπία λαξευμένα από τον χρόνο και την Ιστορία, γέφυρες που συνδέουν όχι μόνον τις όχθες του Ροδανού αλλά και το χθες με το σήμερα.

Μόνο Στο Versus

Η διαφορετικότητα του Versus

Το Versus travel ανοίγει πάντα δρόμους και είναι οπαδός των ιδιαίτερων ταξιδιών στην Ευρώπη και σε όλο των κόσμο ανακαλύπτοντας κρυμμένα μυστικά που πάντα πρώτοι απολαμβάνετε.

Το πρόγραμμά μας περιλαμβάνει:
 

 • Διανυκτερεύσεις σε: Λυών (1), Νιμ (2), Αβινιόν (2).
 • Επίσκεψη στην πόλη Βιέν, με την πλούσια ρωμαϊκή κληρονομιά.
 • Εκδρομή στο μεσαιωνικό χωριό Περούζ.
 • Μια διαδρομή με το «μικρό τρένο» (Petit train) στο Άιγουες Μόρτες Σαλίνες.
 • Επίσκεψη στη μεσαιωνική πόλη Ουζέ.
 • Γραφική διαδρομή με το τρένο Train de l’Ardeche.
 • Είσοδος στη γέφυρα Pont du Gard.
 • Επίσκεψη στην πόλη της Οράγγης.
 • Ειδική ξενάγηση στη γέφυρα της Αβινιόν (περιλαμβάνεται η είσοδος και ο τοπικός ξεναγός επιπλέον του Έλληνα αρχηγού)
 • Εκδρομή στα χωριά Λιμπερόν (Γκορντ και Ρουσεγιόν)
 • Απευθείας πτήσεις Αθήνα-Γενεύη, Μασσαλία-Αθήνα.
 • Προσφέρεται δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός-βιβλίο στα Ελληνικά της Versus Travel.

1η ημέρα: ΑΘΗΝΑ/ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ/ΛΑΡΝΑΚΑ – ΓΕΝΕΥΗ – ΠΕΡΟΥΖ – ΛΥΩΝ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο, γνωριμία με την ταξιδιωτική μας ομάδα και επιβίβαση στην πτήση μας για Γενεύη της Ελβετίας. Άφιξη, και αναχώρηση οδικώς για τη Γαλλία. Βγαίνοντας από τη Γενεύη, θα δούμε τη συμβολή των ποταμών Ροδανού και Αρβ, στο σημείο όπου ενώνονται τα γαλάζια νερά του Ροδανού με τα λασπώδη νερά του Αρβ, δημιουργώντας ένα ασυνήθιστο όσο και εντυπωσιακό φαινόμενο. Συνεχίζουμε τη διαδρομή μας με πρώτο σταθμό μας το μεσαιωνικό χωριό του Περούζ (Perouges), ένα γοητευτικό μεσαιωνικό χωριό, χτισμένο στην κορυφή ενός λόφου από όπου εποπτεύει ολόκληρη την κοιλάδα του ποταμού Ροδανού. Η ιστορία του χωριού ξεκινά στα τέλη του 14ου αι. ως μέρος του βασιλείου της Σαβοΐας. Για περίπου τρεις αιώνες, το Περούζ γνώρισε μέρες ακμής, κυρίως χάρη στο γεγονός πως βρισκόταν πάνω στους εμπορικούς δρόμους μεταξύ Λυών και Γενεύης. Ο 19ος αι. έφερε δύσκολες μέρες για το χωριό, στις αρχές μάλιστα του 1900 δεν είχε απομείνει παρά μία μόνο οικογένεια στο Περούζ! Η συνέχεια πάντως ήταν καλύτερη, το Περούζ ανακαινίστηκε, πολλές φορές αποτέλεσε σκηνικό κινηματογραφικών παραγωγών που αναζητούσαν το ιδανικό μεσαιωνικό φόντο, χάρη στα προστατευόμενα μνημεία του και τη… μεσαιωνική μαγεία που πλανάται στην ατμόσφαιρά του, σαγηνεύοντας τους πάντες. Θα περιηγηθούμε στο χωριό και κατόπιν θα συνεχίσουμε για τη Λυών. Με την άφιξή μας στην πόλη θα κάνουμε μια πρώτη πανοραμική ξενάγηση στην πόλη, πριν μεταβούμε στο ξενοδοχείο μας για τακτοποίηση. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα: ΛΥΩΝ – ΒΙΕΝ (γραφική διαδρομή με το τρένο Train de l?Ardeche) – ΝΙΜ

Μια πόλη γεμάτη ζωή, όπως είναι η Λυών, έχει πολλά να μας αποκαλύψει, από τα μουσεία και τις γραφικές της πλατείες, μέχρι τα λιθόστρωτα καλντερίμια της και τα εξαιρετικά εστιατόρια και wine bars. Σήμερα θα ξεναγηθούμε στο ιστορικό κέντρο της Λυών, μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO. Θα δούμε την πανοραμική θέα της πόλης, θα επισκεφθούμε τη συνοικία St. Jean Quartier, θα δούμε τη βασιλική της Notre Dame de la Fourviere και θα κάνουμε βόλτα στα περίφημα traboules της Λυών (τα μυστικά περάσματα με τις στοές και τις αλλεπάλληλες σκάλες). Στη συνέχεια, αναχωρούμε από την πόλη, με πρώτο μας σταθμό τη Βιέν (Vienne), όπου θα δούμε τον ναό του Αυγούστου και το αρχαίο θέατρο, καθώς και τον αρχαιολογικό χώρο στο Saint-Romain en Gal. Περιλαμβάνεται βόλτα με το γραφικό τρενάκι «Train de l’Ardeche», σε μια γραμμή που εγκαινιάστηκε το 1891 και σήμερα αποτελεί ιστορική και πολιτιστική κληρονομιά της περιοχής. (Σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας του τρένου, αντικαθίσταται από άλλη εκδρομή.) Συνεχίζουμε για τον τελικό μας προορισμό σήμερα, την πόλη της Νιμ (Nimes). Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα: ΝΙΜ – ΑΪΓΟΥΕΣ ΜΟΡΤΕΣ ΣΑΛΙΝΕΣ (διαδρομή με το μικρό τρένο) – ΑΡΛ – ΝΙΜ

Αναχωρούμε το πρωί από τη Νιμ και μεταβαίνουμε οδικώς στο Aigues-Mortes Salines, όπου με το «μικρό τρένο» (Petit train) θα δούμε τις πασίγνωστες αλυκές της Καμάργκ (Camargues) και κατόπιν τη λίμνη Vaccares. Η διαδρομή μας συνεχίζεται προς την Αρλ (Arles), πόλη περίφημη για τα μνημεία και την πολιτιστική της κληρονομιά. Στην Αρλ θα δούμε το Αμφιθέατρο και το αρχαίο Ρωμαϊκό θέατρο. Αφού ολοκληρώσουμε την ξενάγησή μας, επιστρέφουμε στη Νιμ εγκαίρως για να επισκεφθούμε τα διάσημα ρωμαϊκά ερείπια της πόλης, όπως την Αρένα, το Αμφιθέατρο, το Maison Carree και άλλα. Διανυκτέρευση.

4η ημέρα: ΝΙΜ – OYZE – ΓΕΦΥΡΑ PONT DU GARD – ΑΒΙΝΙΟΝ

Πρωινή αναχώρηση από τη Νιμ χαράσσοντας πορεία προς τον βορρά. Ερχόμαστε στην Ουζέ (Uzes), μια γοητευτική μεσαιωνική πόλη στην ύπαιθρο της επαρχίας Γκαρντ. Η περιήγησή μας στην πανέμορφη κοιλάδα του Ροδανού ποταμού συνεχίζεται με την εμβληματική γέφυρα Pont du Gard (η είσοδος περιλαμβάνεται), ένα εκπληκτικό ρωμαϊκό υδραγωγείο που κάποτε χρησίμευε για την υδροδότηση της Νιμ (η είσοδος περιλαμβάνεται). Συνεχίζουμε για την πόλη της Αβινιόν (Avignon), την «πόλη των Παπών». Θα επισκεφθούμε, φυσικά, το Παλάτι των Παπών και την περίφημη γέφυρα της Αβινιόν, όπου θα πραγματοποιήσουμε αναλυτική ξενάγηση με τοπικό ξεναγό (περιλαμβάνεται). Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

5η ημέρα: ΑΒΙΝΙΟΝ – ΟΡΑΓΓΗ – ΧΩΡΙΑ ΛΙΜΠΕΡΟΝ – LES BAUX DE PROVENCE – ΑΒΙΝΙΟΝ

Πρωινή αναχώρηση για τη γειτονική πόλη της Οράγγης (Orange), πόλη που έχει συνδέσει το όνομά της με… τέσσερις χώρες και δύο ηπείρους! Στην ξενάγησή μας στην Οράγγη θα δούμε τη Ρωμαϊκή Αψίδα του Θριάμβου και το αρχαίο θέατρο, σύμβολα της ρωμαϊκής κληρονομιάς της πόλης. Αναχωρούμε από την Οράγγη, περνάμε ανάμεσα από εκτεταμένες εκτάσεις με αμπέλια και φτάνουμε στο κάστρο Chateauneuf-du-Pape, όπου θα σταματήσουμε για να απολαύσουμε μια θαυμάσια πανοραμική θέα στην κοιλάδα του Ροδανού. Το απόγευμα θα επισκεφθούμε τα χωριά της Λιμπερόν, το Γκορντ και το Ρουσεγιόν, καθώς και το Les Baux-de-Provence, ένα εντυπωσιακό πετρόκτιστο φρούριο, με φανταστική θέα στην πεδιάδα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

6η ημέρα: ΑΒΙΝΙΟΝ – ΜΑΣΣΑΛΙΑ – ΠΤΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση οδικώς για τη Μασσαλία, όπου θα κάνουμε μια περιήγηση στα σημαντικότερα αξιοθέατα και στη συνέχεια θα μεταβούμε στο αεροδρόμιο της πόλης, όπου θα επιβιβαστούμε στην πτήση επιστροφής για Αθήνα.

Αναχωρήσεις από Αθήνα

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 899 € 250 €
Twin Room 899 € 250 €
Triple Room 899 € 250 €
Single Room 1249 € 250 €

Αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 989 € 250 €
Twin Room 989 € 250 €
Triple Room 989 € 250 €
Single Room 1339 € 250 €
Σημείωση:

Παρέχεται έκπτωση -40€ για κρατήσεις ΕΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση.
H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.
Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετέ το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα.

Δεν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.
 

Αναχωρήσεις από Κύπρο

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1309 € 0 €
Twin Room 1309 € 0 €
Triple Room 1309 € 0 €
Single Room 1659 € 0 €
Σημείωση:

Με τους φόρους και το αεροπορικό Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα.

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα  περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και οι αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις  αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens" από 50 € το άτομο με μεταφορές.

 

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από
Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

A3 854

09/11/2019

ΑΘΗΝΑ – ΓΕΝΕΥΗ

08:15

10:05

A3 695

14/11/2019

ΜΑΣΣΑΛΙΑ – ΑΘΗΝΑ

16:35

20:15

 

Περιλαμβάνονται

 • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης.
 • Ξενοδοχεία 3* & 4*
 • Πρωινό καθημερινά.
 • Μετακινήσεις, ξεναγήσεις όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα.
 • Έλληνας αρχηγός με εμπειρία στην περιοχή.
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
 • Δωρεάν ταξιδιωτικό οδηγός-βιβλίο του Versus Travel στα ελληνικά.

 

Αναχωρήσεις από Κύπρο

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνονται οι φόροι, ο επίναυλος καυσίμων, τα φιλοδωρήματα, και η ειδική κυπριακή επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια χωρίς επιβάρυνση (ζητήστε μας τι περιλαμβάνει) εκτός από:

 • Είσοδοι σε μουσεία και αξιοθέατα.
 • Έξοδα προσωπικής φύσεως, ποτά, αναψυκτικά κ.λπ.

Δεν περιλαμβάνονται

 • Φόροι, επιβάρυνση καυσίμων & επιπλέον πακέτο ασφάλειας, τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (Ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.ά.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την καθεμία κάλυψη και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων: € 250
 • Είσοδοι εκτός από αυτές που αναφέρονται.
 • Φιλοδωρήματα, αχθοφορικά


ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΤΑΞΙΔΙΟΥ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ
Παρακαλούμε να αποστείλετε φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στο e-mail του ταξιδιωτικού συμβούλου (πωλητή), με τον οποίο έχετε συνομιλήσει
Χωρίς την άμεση αποστολή φωτοτυπίας του διαβατηρίου δεν θα μπορεί να περιληφθεί η ασφάλεια της προκαταβολής σας στην επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια που περιλαμβάνει το Versus στα προγράμματά του. Αν δεν έχετε e-mail, μπορείτε να προσκομίσετε μια φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στα γραφεία μας.
Κράτηση γίνεται μόνο με τα πλήρη στοιχεία σας (διεύθυνση με ταχυδρομικό κώδικα, τηλέφωνα, e-mail κλπ.). Αν θέλετε να συμπεριλάβετε και άλλα άτομα στην κράτησή σας, θα πρέπει να μας γνωρίσετε και τα δικά τους πλήρη στοιχεία.
Η κράτησή σας είναι έγκυρη και η κατοχύρωση των προσφορών γίνεται μόνο με κατάθεση της προκαταβολής.
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ, πριν την κατάθεση της προκαταβολής σας, με σκοπό να καταχωρηθεί η κράτησή σας και στη συνέχεια το ποσό της κατάθεσής σας στον φάκελό σας. Παρακαλούμε μην παραλείψετε να μας ενημερώσετε. Για την αποφυγή κάθε ταλαιπωρίας σας, παρακαλούμε ελέγχετε το ημερήσιο πιστωτικό όριο συναλλαγών των πιστωτικών και χρεωστικών καρτών σας, πριν προβείτε στην όποια συναλλαγή με το Versus Travel.

 


ΔΩΡΕΑΝ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΟΔΗΓΟΙ VERSUS
Το Versus Travel, προσπαθώντας να καλύψει το κενό της Ελληνικής αγοράς σε ταξιδιωτικούς οδηγούς στην Ελληνική γλώσσα για τις χώρες που επισκέπτεται, εγκαινιάζει την έκδοση μιας σειράς ποιοτικών ταξιδιωτικών βιβλίων – οδηγών (προϊόν της μεγάλης μας ταξιδιωτικής εμπειρίας), που προσφέρονται δωρεάν στους ταξιδιώτες της κάθε εκδρομής.

 

 

ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ταξιδιωτική Ασφάλεια

Extra Παροχές Υγείας στην ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ

• Δωρεάν 8 επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς και εκπτώσεις σε χειρουργικές και ιατρικές πράξεις στα εξωτερικά ιατρεία της Ευρωκλινικής Αθηνών.
• Τηλεφωνική εξυπηρέτηση 24 ώρες το 24ωρο στο τηλέφωνο 1011.
• Δωρεάν ένα παιδιατρικό check up και 8 δωρεάν επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς στην Ευρωκλινική Παίδων (αφορά σε παιδιά και εγγόνια των ταξιδιωτών μας)


ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ:

• Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι έχετε διαβάσει το παρόν πρόγραμμα, το έχετε κατανοήσει και συμφωνείτε με τα αναγραφόμενα.
• Συμμετοχή επίσης στην εκδρομή σημαίνει ότι αναντίρρητα αποδέχεστε τους Όρους Συμμετοχής που αναγράφονται στην τελευταία σελίδα της μπροσούρας μας και στο site μας στο Internet. Αν θέλετε να διαβάσετε τους Όρους Συμμετοχής, παρακαλούμε ζητήστε να σας αποσταλούν.
• Συμμετοχή δηλώνετε επικοινωνώντας με το τμήμα πωλήσεων, δίνοντας αναλυτικά τα στοιχεία που σας ζητούνται και καταθέτοντας προκαταβολή 1.000 € κατ’ άτομο εντός της χρονικής προθεσμίας που θα σας δοθεί από το τμήμα πωλήσεων.
• Η πληρωμή της προκαταβολής γίνεται είτε με χρήση μετρητών ή στην περίπτωση χρήσης πιστωτικής κάρτας με εφάπαξ χρέωση.
• 12-18 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ. Εφόσον επιθυμείτε, μπορείτε να αποπληρώσετε το ταξίδι σας κάνοντας χρήση πιστωτικής κάρτας και συμμετέχοντας σε πρόγραμμα άτοκων δόσεων (έως και 18). Σας συστήνουμε, προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, να ενημερωθείτε έγκαιρα είτε από το τμήμα πωλήσεων, είτε από το λογιστήριο για τις πιστωτικές κάρτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα άτοκων δόσεων. 
• Το διαβατήριό σας θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 6μηνη ισχύ.
• Βεβαιωθείτε πως το διαβατήριό σας έχει κενές σελίδες, ισάριθμες με τον αριθμό των χωρών που θα επισκεφθείτε.
• Το γραφείο μας δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε πρόβλημα λόγω μη ανανέωσης του διαβατηρίου σας.
• Οι ταξιδιώτες μη Ελληνικής υπηκοότητας ή οι κάτοχοι μη Ελληνικών διαβατηρίων οφείλουν να επικοινωνούν κατ’ ιδίαν με την πρεσβεία της χώρας στην οποία επιθυμούν να ταξιδέψουν, για να πληροφορηθούν τα όποια διαδικαστικά για την έκδοση βίζας, εφόσον αυτή απαιτείται. Το Versus Travel δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν πρόβλημα που ενδεχομένως παρουσιαστεί σε κάποιο αεροδρόμιο.
• Σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και στην Τουρκία, μπορείτε να ταξιδέψετε με αστυνομική ταυτότητα νέου τύπου. Διευκρινίζουμε ότι αυτό γίνεται μόνο με πολιτική ταυτότητα και όχι με υπηρεσιακή. Ενημερωθείτε σχετικά από το τμήμα πωλήσεων του γραφείου μας. 


Έως 12 άτοκες μηνιαίες δόσεις

* Αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη

H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.

Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετέ το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα.

Δεν απαιτούνται  διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.

**Αναχωρήσεις από  Λάρνακα

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και οι αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις  αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens" από 50 € το άτομο με μεταφορές.

 

 

 

Η διαφορετικότητα του Versus

Το Versus travel ανοίγει πάντα δρόμους και είναι οπαδός των ιδιαίτερων ταξιδιών στην Ευρώπη και σε όλο των κόσμο ανακαλύπτοντας κρυμμένα μυστικά που πάντα πρώτοι απολαμβάνετε.

Το πρόγραμμά μας περιλαμβάνει:
 

 • Διανυκτερεύσεις σε: Λυών (1), Νιμ (2), Αβινιόν (2).
 • Επίσκεψη στην πόλη Βιέν, με την πλούσια ρωμαϊκή κληρονομιά.
 • Εκδρομή στο μεσαιωνικό χωριό Περούζ.
 • Μια διαδρομή με το «μικρό τρένο» (Petit train) στο Άιγουες Μόρτες Σαλίνες.
 • Επίσκεψη στη μεσαιωνική πόλη Ουζέ.
 • Γραφική διαδρομή με το τρένο Train de l’Ardeche.
 • Είσοδος στη γέφυρα Pont du Gard.
 • Επίσκεψη στην πόλη της Οράγγης.
 • Ειδική ξενάγηση στη γέφυρα της Αβινιόν (περιλαμβάνεται η είσοδος και ο τοπικός ξεναγός επιπλέον του Έλληνα αρχηγού)
 • Εκδρομή στα χωριά Λιμπερόν (Γκορντ και Ρουσεγιόν)
 • Απευθείας πτήσεις Αθήνα-Γενεύη, Μασσαλία-Αθήνα.
 • Προσφέρεται δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός-βιβλίο στα Ελληνικά της Versus Travel.

Σχόλια Πελατών

Παρόμοιοι Προορισμοί

Μόνο στο Versus Travel

 • Διανυκτερεύσεις σε: Λυών (1), Νιμ (2), Αβινιόν (2).
 • Εκδρομή στο μεσαιωνικό χωριό Περούζ.
 • Μια διαδρομή με το «μικρό τρένο» (Petit train) στο Άιγουες Μόρτες Σαλίνες.
 • Γραφική διαδρομή με το τρένο Train de l’Ardeche.
 • Απευθείας πτήσεις Αθήνα-Γενεύη, Μασσαλία-Αθήνα.

 

Περίοδοι

 • Οκτώβριος - Νοέμβριος 2019

Αναχωρήσεις

9/11Bonus Online Κράτησης

Χάρτης Ταξιδιού Γαλλία - Ροδανός ποταμός | 09.11.2019

Πληροφορίες για τις Χώρες Countries Info