Ολλανδία | 27.07.2019

Διάρκεια: 6 ΗΜΕΡΕΣ

τιμή από 699€

Travel Identity

Άμστερνταμ, η πιο γραφική, πολύχρωμη και ελεύθερη πόλη της Ευρώπης, με τα δεκάδες κανάλια και τις αμέτρητες χαριτωμένες γέφυρες, τα υπέροχα ολλανδικού ρυθμού σπίτια με τις στενές κλιμακωτές προσόψεις, τα χιλιάδες ποδήλατα,  τα πολύ ιδιαίτερα vintage cafe με  το νεανικό ανέμελο πλήθος, η πόλη που φιλοξενεί το μουσείο με τα σημαντικότερα έργα του πολυαγαπημένου μας Vincent  Van Gogh.
Το Γκρόνινγκεν, το «Μεγάλο Χωριό» όπως το αποκαλούν οι Ολλανδοί, ή Χρόνινγκεν, είναι πόλη γνωστή για το πανεπιστήμιό της, την underground κουλτούρα και τον πανύψηλο πύργο Μαρνιτόρεν, κτίσμα του 1627.

Μόνο Στο Versus

Η ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ VERSUS

Το πρόγραμμά μας περιλαμβάνει:

Πλούσιες ξεναγήσεις και επισκέψεις στα σημαντικότερα μνημεία και τα αξιοθέατα της πόλης, για να απολαύσετε αυτό τo ταξίδι έτσι όπως μόνο το Versus Travel σχεδιάζει και πραγματοποιεί, δίνοντας έντονη χροιά στο πολιτιστικό στοιχείο.

• Απευθείας πτήσεις με KLM.
• Ξενάγηση στο Άμστερνταμ.
• Επίσκεψη σε εργαστήριο κοπής και επεξεργασίας διαμαντιών.
• Προσοχή: Οι φόροι των πόλεων και των ξενοδοχείων καθώς και τα φιλοδωρήματα περιλαμβάνονται στην τελική τιμή και δεν πληρώνονται τοπικά, όπως συμβαίνει συνήθως.
• Έμπειρο Έλληνα τοπικό αρχηγό - συνοδό με ειδικές γνώσεις και άδεια ξενάγησης.

1η ημέρα: Αθήνα/Θεσσαλονίκη/Λάρνακα – Άμστερνταμ – Γκίτχορν – Γκρόνινγκεν

Συνάντηση στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος και πρωινή πτήση για το Άμστερνταμ.
Αμέσως μετά τις διαδικασίες της άφιξης, επιβιβαζόμαστε στο πούλμαν μας και κατευθυνόμαστε στο κουκλίστικο χωριό Γκίτχορν όπου θα πραγματοποιήσουμε μια μικρή κρουαζιέρα στα κανάλια του. Έτσι ακριβώς μετακινούνται στο χωριό και οι περίπου δυόμισι χιλιάδες κάτοικοί του, με βαρκάκια ή με ποδήλατα, καθώς η χρήση του αυτοκινήτου είναι εξαιρετικά περιορισμένη.
Στη συνέχεια αναχωρούμε για το Γκρόνινγκεν, όπου και θα διανυκτερεύσουμε.

2η ημέρα: Γκρόνινγκεν (ξενάγηση)

Η σημερινή ημέρα είναι αφιερωμένη στο Γκρόνινγκεν, ή Χρόνινγκεν όπως το προφέρουν οι Ολλανδοί, γνωστό ακόμα και ως «το Μεγάλο Χωριό». Η πόλη είναι ευρεύως γνωστή για το πανεπιστήμιό της, την underground κουλτούρα και τον πανύψηλο πύργο Μαρνιτόρεν, κτίσμα του 1627. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα: Γκρόνινγκεν – Άμστερνταμ (ξενάγηση)

Αναχώρηση από το Γκρόνινγκεν με προορισμό μας την πρωτεύουσα Άμστερνταμ.
Το Άμστερνταμ θεμελιώθηκε τον 13ο αιώνα γύρω από ένα ημικυκλικό ανάχωμα (dam) στις εκβολές του ποταμού Άμστελ, - εξού και το όνομα του Amstelledamme που αργότερα τροποποιήθηκε σε Amsterdam – με σκοπό να προστατεύεται από τα νερά της θάλασσας που ως γνωστόν η στάθμη τους ήταν και είναι υψηλότερη από το έδαφος. Αυτό συμβαίνει κατά μήκος όλης της ακτογραμμής της χώρας, για τον λόγο αυτό η και επίσημη ονομασία της είναι The Netherlands που σημαίνει Κάτω Χώρες.
Η πόλη αρχικά αναπτύχθηκε σε τρία ομοκεντρικά κανάλια γύρω από το πρώτο πυρήνα που έλαβαν για ευνόητους λόγους τα ονόματα Herengracht, Kaisersgracht, και Prinsengracht που είναι και τα ωραιότερα με τις ακριβές παλιές αρχοντικές κατοικίες των μεγάλων οικογενειών και στην συνέχεια εξαπλώθηκε κατά τον ίδιο τρόπο μέχρι να πάρει την σημερινή της μορφή.
Η διαδρομή μας μεταφέρει αρχικά στην υπέροχη και γεμάτη πράσινο ζώνη του Άμστερνταμ διπλά στις όχθες του ποταμού Άμστελ. Θα θαυμάσουμε τον παραδοσιακό «Μύλο του Ρέμπραντ» και τις όμορφες παράκτιες κατοικίες, απολαμβάνοντας την απόλυτη αρμονία του περιβάλλοντος κατά μήκος του «διάσημου» ποταμού, και μεταξύ άλλων το εντυπωσιακό «Στάδιο Αρένα».

Στη συνέχεια θα κατευθυνθούμε στο κέντρο της πόλης, το οποίο οριοθετείται από τρία κύρια ημικυκλικά κανάλια (και αμέτρητα άλλα περιμετρικά), που ενώνονται μεταξύ τους με περισσότερες από χίλιες γέφυρες για να ολοκληρώσουμε στο ξενοδοχείο μας.
Το κέντρο του Άμστερνταμ όντας πεζοδρομημένο στο μεγαλύτερο μέρος του, προσφέρεται για περπάτημα, και αυτό ακριβώς θα κάνουμε! Το απόγευμα, με την συνοδεία μας θα διασχίσουμε το ιστορικό κέντρο και θα περπατήσουμε στην πλατεία του Βάτερλο με το σύγχρονο δημαρχείο, διασχίζοντας την πλατεία Ρέμπραντ, το παζάρι των λουλουδιών, τον πύργο του παλιού νομισματοκοπείου, την κεντρική πλατεία Dam, το μοναδικό «Παλάτι του Βασιλιά», τον «πλωτό» Κεντρικό σιδηροδρομικό Σταθμό.  (Μετάβαση με τραμ και υπόδειξη στον τρόπο χρήσης του). Διανυκτέρευση.

4η ημέρα: Άμστερνταμ (Πλατεία Μουσείων – Coster Diamonds – Amsterdam Shopping Experience – Αγορές)

Πρωινό και αναχώρηση από το ξενοδοχείο μας για την Πλατεία των Μουσείων. Εκεί θα επισκεφθούμε δωρεάν και με Ελληνόφωνη συνοδεία, το μεγαλύτερο αδαμαντοκοπείο της πόλης, τον οίκο Coster Diamonds, όπου θα γνωρίσουμε όλη τη διαδικασία επεξεργασίας των διαμαντιών, από το αρχικό έως το τελικό στάδιο ενώ στη συνέχεια μπορούμε να δούμε ιστορικά «κομμάτια» καθώς και πληθώρα διαμαντιών μέσα από την τεράστια συλλογή κοσμημάτων του οίκου.
Επίσης όποιος επιθυμεί μπορεί να επισκεφθεί τα φημισμένα μουσεία Van Gogh, Rijks (Εθνική Πινακοθήκη) και Stedelijk Museum (Σύγχρονης Τέχνης) που βρίσκονται ακριβώς απέναντι. (ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για την επίσκεψη στο Μουσείο Van Gogh είναι απαραίτητη η προκράτηση και προπληρωμή εισιτηρίων (19€) σε συγκεκριμένη ημέρα και ώρα. Αν θέλετε να το επισκεφθείτε, θα πρέπει να μας το γνωστοποιήσετε έγκαιρα, πριν την αναχώρησή σας από την Αθήνα).
Στην συνέχεια μπορείτε να απολαύσετε την μέρα που είναι αφιερωμένη στην πρωτεύουσα της Ολλανδίας, μέσω των φημισμένων αγορών της. Το Άμστερνταμ ως παγκόσμιο κέντρο εμπορίου, φημίζεται για τις αγορές του. Μπορείτε να απολαύσετε την βόλτα σας, σε μια από τις φημισμένες αγορές της πόλης, όπως στην Kalverstraat (Πρώτος Εμπορικός Πεζόδρομος της Ευρώπης, μετά τον Β' Παγκόσμιο πόλεμο) και στην P.C Hooftstraat η οποία φιλοξενεί τους παγκόσμιους οίκους μόδας. Δεν πρέπει να παραλείψετε μια βόλτα στην περιοχή Jordaan και στους φημισμένους «Εννέα δρόμους» (9 Straatjes). Επίσης στα μεγάλα εμπορικά πολυκαταστήματα όπως το Bijenkorf και το Magna Plaza (πρώην κτίριο του κεντρικού ταχυδρομείου, χτισμένο το 1895) μπορείτε να βρείτε πληθώρα προϊόντων όπως και να απολαύσετε παράλληλα ένα καφέ ή γεύμα. Απόγευμα στην διάθεση σας. Διανυκτέρευση.

5η ημέρα: Άμστερνταμ (ημέρα ελεύθερη)

Ελεύθερη ημέρα στο Άμστερνταμ, για χαλαρές βόλτες στην ολλανδική πρωτεύουσα.
Σας προτείνουμε μια προαιρετική ολοήμερη εκδρομή στην ενδοχώρα της Ολλανδίας για να δείτε τα αναχώματα (dam) το σύστημα των καναλιών, τους φωτογενείς ολλανδικούς ανεμόμυλους, εξοχικές κατοικίες και τις απαράμιλλα οργανωμένες γεωργικές καλλιέργειες, καθώς επίσης και τις σημαντικές Ολλανδικές πόλεις, Ρότερνταμ και Χάγη, όπως επίσης και την μοναδική Μεσαιωνική πόλη του Ντέλφτ!
Χάγη: Πόλη-οικοδέσποινα του Ολλανδικού Κοινοβουλίου & Διεθνών Οργανισμών όπως το περίφημο «Παλάτι της Ειρήνης» (Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης), και τα μοναδικής αξίας κτίρια που στεγάζουν υπουργεία και πρεσβείες συγκροτώντας την πιο κομψή Ολλανδική πόλη!
Ρότερνταμ: Φιλοξενεί το μεγαλύτερο εμπορικό λιμάνι της Ευρώπης, που μαζί με τους σύγχρονους ουρανοξύστες, τα πιο μοντέρνα αρχιτεκτονικής αξίας οικοδομήματα και τις εντυπωσιακές γέφυρες «Willem & Erasmus», παρουσιάζει μια φουτουριστική αρχιτεκτονική του που σε καθηλώνει.
Ντελφτ: H πρώτη πρωτεύουσα του Ολλανδικού κράτους. Μια ιστορική πόλη που με το πανέμορφο μεσαιωνικό της κέντρο, τα ιδιαίτερα κανάλια της, και τους μεγαλοπρεπείς βασιλικούς ναούς στην κεντρική πλατεία, σε μεταφέρει σε μια 'άλλη εποχή!' Γενέτειρα επίσης του Johannes Veermeer που φιλοτέχνησε το διάσημο πορτρέτο: «το κορίτσι με το μαργαριταρένιο σκουλαρίκι».
Διανυκτέρευση στο Άμστερνταμ.
Σημείωση: Την ημέρα αυτή ο αρχηγός της εκδρομής δεν θα βρίσκεται μαζί σας.

6η ημέρα: Άμστερνταμ – Αθήνα/Θεσσαλονίκη/Λάρνακα

Πρωινό στο ξενοδοχείο. Χρόνος ελεύθερος στην διάθεση σας. Αναχώρηση για το αεροδρόμιο και πτήση επιστροφής.

Σημείωση: Την ημέρα αυτή ο αρχηγός της εκδρομής δεν θα βρίσκεται μαζί σας.

Αναχωρήσεις από Αθήνα

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 699 € 260 €
Twin Room 699 € 260 €
Triple Room 699 € 260 €
Single Room 1089 € 260 €

Αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 879 € 260 €
Twin Room 879 € 260 €
Triple Room 879 € 260 €
Single Room 1269 € 260 €
Σημείωση:

Παρέχεται έκπτωση -80€ για κρατήσεις ΕΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση.

H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.
Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετέ το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα.
Απαιτούνται 2 διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.
Για την διαμονή και τις μεταφορές σας στην Αθήνα δείτε την ειδική προσφορά
«StopOver Athens»
 

Αναχωρήσεις από Κύπρο

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1209 € 0 €
Twin Room 1209 € 0 €
Triple Room 1209 € 0 €
Single Room 1599 € 0 €
Σημείωση:

Με τους φόρους και το αεροπορικό Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα.

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα  περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και οι αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις  αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens" από 50 € το άτομο με μεταφορές.

 

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή

(Από Þ Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

KL 1572

27.07.2019

ΑΘΗΝΑ – ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ

06:00

08:30

KL 1581

01.08.2019

ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ – ΑΘΗΝΑ

20:55

01:10

 

 

 

 

Περιλαμβάνονται

 • Αεροπορικά εισιτήρια σε οικονομική θέση.
 • Διαμονή σε ξενοδοχεία 4*
 • Πρωινό καθημερινά.
 • Κρουαζιέρα στα κανάλια του ποταμού Άμστελ, στο Άμστερνταμ.
 • Όλες οι μετακινήσεις, ξεναγήσεις, εκδρομές σύμφωνα με το αναλυτικό πρόγραμμα.
 • Έλληνας αρχηγός (δεν θα είναι μαζί σας την 5η και 6η ημέρα του προγράμματος).
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.

Προσοχή: Οι φόροι των πόλεων και των ξενοδοχείων καθώς και τα φιλοδωρήματα περιλαμβάνονται στην τελική τιμή και δεν πληρώνονται τοπικά, όπως συμβαίνει συνήθως

Αναχωρήσεις από Κύπρο

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνονται οι φόροι, ο επίναυλος καυσίμων, τα φιλοδωρήματα, τα αχθοφορικά (όπου είναι δυνατόν), και η ειδική κυπριακή επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια χωρίς επιβάρυνση (ζητήστε μας τι περιλαμβάνει) εκτός από:

 • Είσοδοι σε μουσεία και αξιοθέατα
 • Έξοδα προσωπικής φύσεως, ποτά αναψυκτικά κλπ.

Δεν περιλαμβάνονται
(δεν ισχύει για τις αναχωρήσεις από την Κύπρο
)

 • Φόροι αεροδρομίων, επιβάρυνση καυσίμων, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά & επιπλέον πακέτο ασφάλειας, τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (Ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων, όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.ά.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων: 260 €
 • Είσοδοι σε αξιοθέατα κλπ.

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΤΑΞΙΔΙΟΥ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ
Παρακαλούμε να αποστείλετε φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στο e-mail του ταξιδιωτικού συμβούλου (πωλητή), με τον οποίο έχετε συνομιλήσει
Χωρίς την άμεση αποστολή φωτοτυπίας του διαβατηρίου δεν θα μπορεί να περιληφθεί η ασφάλεια της προκαταβολής σας στην επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια που περιλαμβάνει το Versus στα προγράμματά του. Αν δεν έχετε e-mail, μπορείτε να προσκομίσετε μια φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στα γραφεία μας.
Κράτηση γίνεται μόνο με τα πλήρη στοιχεία σας (διεύθυνση με ταχυδρομικό κώδικα, τηλέφωνα, e-mail κλπ.). Αν θέλετε να συμπεριλάβετε και άλλα άτομα στην κράτησή σας, θα πρέπει να μας γνωρίσετε και τα δικά τους πλήρη στοιχεία.
Η κράτησή σας είναι έγκυρη και η κατοχύρωση των προσφορών γίνεται μόνο με κατάθεση της προκαταβολής.
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ, πριν την κατάθεση της προκαταβολής σας, με σκοπό να καταχωρηθεί η κράτησή σας και στη συνέχεια το ποσό της κατάθεσής σας στον φάκελό σας. Παρακαλούμε μην παραλείψετε να μας ενημερώσετε. Για την αποφυγή κάθε ταλαιπωρίας σας, παρακαλούμε ελέγχετε το ημερήσιο πιστωτικό όριο συναλλαγών των πιστωτικών και χρεωστικών καρτών σας, πριν προβείτε στην όποια συναλλαγή με το Versus Travel.

 


ΔΩΡΕΑΝ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΟΔΗΓΟΙ VERSUS
Το Versus Travel, προσπαθώντας να καλύψει το κενό της Ελληνικής αγοράς σε ταξιδιωτικούς οδηγούς στην Ελληνική γλώσσα για τις χώρες που επισκέπτεται, εγκαινιάζει την έκδοση μιας σειράς ποιοτικών ταξιδιωτικών βιβλίων – οδηγών (προϊόν της μεγάλης μας ταξιδιωτικής εμπειρίας), που προσφέρονται δωρεάν στους ταξιδιώτες της κάθε εκδρομής.

 

 

ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ταξιδιωτική Ασφάλεια

Extra Παροχές Υγείας στην ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ

• Δωρεάν 8 επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς και εκπτώσεις σε χειρουργικές και ιατρικές πράξεις στα εξωτερικά ιατρεία της Ευρωκλινικής Αθηνών.
• Τηλεφωνική εξυπηρέτηση 24 ώρες το 24ωρο στο τηλέφωνο 1011.
• Δωρεάν ένα παιδιατρικό check up και 8 δωρεάν επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς στην Ευρωκλινική Παίδων (αφορά σε παιδιά και εγγόνια των ταξιδιωτών μας)


ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ:

• Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι έχετε διαβάσει το παρόν πρόγραμμα, το έχετε κατανοήσει και συμφωνείτε με τα αναγραφόμενα.
• Συμμετοχή επίσης στην εκδρομή σημαίνει ότι αναντίρρητα αποδέχεστε τους Όρους Συμμετοχής που αναγράφονται στην τελευταία σελίδα της μπροσούρας μας και στο site μας στο Internet. Αν θέλετε να διαβάσετε τους Όρους Συμμετοχής, παρακαλούμε ζητήστε να σας αποσταλούν.
• Συμμετοχή δηλώνετε επικοινωνώντας με το τμήμα πωλήσεων, δίνοντας αναλυτικά τα στοιχεία που σας ζητούνται και καταθέτοντας προκαταβολή 1.000 € κατ’ άτομο εντός της χρονικής προθεσμίας που θα σας δοθεί από το τμήμα πωλήσεων.
• Η πληρωμή της προκαταβολής γίνεται είτε με χρήση μετρητών ή στην περίπτωση χρήσης πιστωτικής κάρτας με εφάπαξ χρέωση.
• 12-18 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ. Εφόσον επιθυμείτε, μπορείτε να αποπληρώσετε το ταξίδι σας κάνοντας χρήση πιστωτικής κάρτας και συμμετέχοντας σε πρόγραμμα άτοκων δόσεων (έως και 18). Σας συστήνουμε, προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, να ενημερωθείτε έγκαιρα είτε από το τμήμα πωλήσεων, είτε από το λογιστήριο για τις πιστωτικές κάρτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα άτοκων δόσεων. 
• Το διαβατήριό σας θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 6μηνη ισχύ.
• Βεβαιωθείτε πως το διαβατήριό σας έχει κενές σελίδες, ισάριθμες με τον αριθμό των χωρών που θα επισκεφθείτε.
• Το γραφείο μας δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε πρόβλημα λόγω μη ανανέωσης του διαβατηρίου σας.
• Οι ταξιδιώτες μη Ελληνικής υπηκοότητας ή οι κάτοχοι μη Ελληνικών διαβατηρίων οφείλουν να επικοινωνούν κατ’ ιδίαν με την πρεσβεία της χώρας στην οποία επιθυμούν να ταξιδέψουν, για να πληροφορηθούν τα όποια διαδικαστικά για την έκδοση βίζας, εφόσον αυτή απαιτείται. Το Versus Travel δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν πρόβλημα που ενδεχομένως παρουσιαστεί σε κάποιο αεροδρόμιο.
• Σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και στην Τουρκία, μπορείτε να ταξιδέψετε με αστυνομική ταυτότητα νέου τύπου. Διευκρινίζουμε ότι αυτό γίνεται μόνο με πολιτική ταυτότητα και όχι με υπηρεσιακή. Ενημερωθείτε σχετικά από το τμήμα πωλήσεων του γραφείου μας. 


Έως 12 άτοκες μηνιαίες δόσεις

* Αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη

Όλες οι τιμές για αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη περιλαμβάνουν το αεροπορικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη - Αθήνα – Θεσσαλονίκη στο οποίο και οφείλεται η διαφορά στην τιμή. Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετέ το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα.

Απαιτούνται 2 διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.

Για την διαμονή και τις μεταφορές σας στην Αθήνα δείτε την ειδική προσφορά

«StopOver Athens»

**Αναχωρήσεις από  Λάρνακα

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και οι αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις  αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens" από 50 € το άτομο με μεταφορές.

 

Η ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ VERSUS

Το πρόγραμμά μας περιλαμβάνει:

Πλούσιες ξεναγήσεις και επισκέψεις στα σημαντικότερα μνημεία και τα αξιοθέατα της πόλης, για να απολαύσετε αυτό τo ταξίδι έτσι όπως μόνο το Versus Travel σχεδιάζει και πραγματοποιεί, δίνοντας έντονη χροιά στο πολιτιστικό στοιχείο.

• Απευθείας πτήσεις με KLM.
• Ξενάγηση στο Άμστερνταμ.
• Επίσκεψη σε εργαστήριο κοπής και επεξεργασίας διαμαντιών.
• Προσοχή: Οι φόροι των πόλεων και των ξενοδοχείων καθώς και τα φιλοδωρήματα περιλαμβάνονται στην τελική τιμή και δεν πληρώνονται τοπικά, όπως συμβαίνει συνήθως.
• Έμπειρο Έλληνα τοπικό αρχηγό - συνοδό με ειδικές γνώσεις και άδεια ξενάγησης.

Παρόμοιοι Προορισμοί

Μόνο στο Versus Travel

 • Απευθείας πτήσεις με KLM. 
 • Ξενάγηση στο Άμστερνταμ. 
 • Επίσκεψη σε εργαστήριο κοπής και επεξεργασίας διαμαντιών. 

Περίοδοι

 • Καλοκαίρι 2019

Αναχωρήσεις

27/7Bonus Online Κράτησης

Χάρτης Ταξιδιού Ολλανδία | 27.07.2019

Πληροφορίες για τις Χώρες Countries Info