Κιργιστάν - αγώνες με άλογα | 18.07.2019

Διάρκεια: 11 ΗΜΕΡΕΣ

τιμή από 1390€

Travel Identity

Το ορεινό Κιργιστάν θεωρείται η λιγότερο αστικοποιημένη από τις πρώην σοβιετικές δημοκρατίες, με ξεχωριστή πολιτιστική ταυτότητα: Σε αυτήν τη νευραλγική γειτονιά του πλανήτη οι αχανείς εκτάσεις μιας φύσης παράξενης ήταν πάντα πέρασμα ισχυρών λαών που μετακινούνταν για να κατακτήσουν τον κόσμο. Πρόγραμμα εμπλουτισμένο με πολλά πολιτιστικά στοιχεία και δραστηριότητες που θα κάνουν την επαφή μας με τη φύση και το τοπικό στοιχείο πιο ουσιαστική και τη γνωριμία μας με την κουλτούρα της Κεντρικής Ασίας περισσότερο εμπεριστατωμένη.

 

Το ταξίδι σε λίγες γραμμές

Το ταξίδι μας ξεκινά με άφιξη στην Αλμάτι (ή Άλμα Άτα), την παλιά πρωτεύουσα του Καζακστάν, στην οποία και ξεναγούμαστε. Πριν μπούμε στο Κιργιστάν επισκεπτόμαστε το Φαράγγι Χαρίν, ένα μοναδικό φυσικό μνημείο του Καζακστάν, και στη συνέχεια διασχίζουμε τα σύνορα με το Κιργιστάν. Ερχόμαστε στο Καρακόλ, προσεγγίζουμε με ειδικά οχήματα τα Φαράγγι Αλτίν-Αρασάν και κατευθυνόμαστε στη λίμνη Ισίκ Κουλ τη μεγαλύτερη ορεινή λίμνη στην Κεντρική Ασία. Κάνουμε βαρκάδα στη λίμνη, μένουμε σε γιούρτες στην περιοχή της γειτονικής λίμνης Σον Κουλ, όπου και θα παρακολουθήσουμε το τοπικό Φεστιβάλ με αγώνες αλόγων. Βλέπουμε ακόμα το Μπισκέκ, κάνουμε στάση στο Φαράγγι Κεγκέτι και κατόπιν επιστρέφουμε στο Αλμάτι από όπου παίρνουμε τον δρόμο της επιστροφής.

 

Μόνο Στο Versus

Η διαφορετικότητα του Versus

Το ταξίδι μας περιλαμβάνει:

 • Διαμονή σε ξενοδοχεία 4*. Στη Λίμνη Σον Κουλ διαμονή σε γιούρτα.
 • Πλήρης διατροφή.
 • Παρακολούθηση του φεστιβάλ με αγώνες αλόγων στη λίμνη Σον Κουλ. Βόλτα με ειδικά οχήματα στο φαράγγι Αλτίν-Αρασάν.
 • Βαρκάδα στη λίμνη Ισίκ Κουλ.
 • Δείπνο με τοπική οικογένεια στο Καρακόλ.
 • Επίσκεψη σε μουσείο παραδοσιακών κιργέζικων χαλιών.
 • Εμπεριστατωμένη ξενάγηση στο Μπισκέκ.
 • Εκτεταμένη ξενάγηση στην Αλμάτι, στο Καζακστάν.

Το ταξίδι συνοδεύει έμπειρος Έλληνας αρχηγός-συνοδός.

 

1η ημέρα: Αθήνα/Θεσσαλονίκη/Λάρνακα - Πτήση για Αλμάτι

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση μέσω ενδιάμεσου σταθμού για την Αλμάτι ή Άλμα Άτα, την πρώην πρωτεύουσα του Καζακστάν, πριν η Αστάνα αναλάβει τον ρόλο για τον οποίο ακριβώς σχεδιάστηκε.

2η ημέρα: Άφιξη στην Αλμάτι (ξενάγηση)

Άφιξη στην Αλμάτι. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας, όπου θα έχουμε χρόνο για ξεκούραση. Στη συνέχεια ακολουθεί μια περιήγηση στην πόλη, ξεκινώντας από το κέντρο της, γνωρίζοντας αρκετά πράγματα για την ιστορία και την ανάπτυξη της πόλης και βλέποντας παράλληλα εμβληματικά αξιοθέατα, όπως το Παλάτι του Προέδρου, το Πράσινο Παζάρι και η πλατεία Δημοκρατίας. Μετά τη χορταστική περιήγηση θα βγούμε εκτός πόλης, στο φαράγγι Μέντεο (Medeo), με το πελώριο φράγμα που προστατεύει την Αστάνα από τις κάποτε καταστρεπτικές πλημμύρες. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα: Αλμάτι - Φαράγγι Χαρίν - Κέγκεν - Καρακόλ

Πρωινή αναχώρηση από την Αλμάτι, με πρώτο μας σταθμό το φαράγγι Χαρίν: ένα μοναδικό φυσικό μνημείο του Καζακστάν, περίπου 12 εκατομμυρίων ετών, όπου θα φτάσουμε έπειτα από μια πολύ ενδιαφέρουσα διαδρομή. Εκεί θα θαυμάσουμε το υπέροχο τοπίο, θα κάνουμε μια βόλτα μέσα από τον λαβύρινθο της Κοιλάδας των Κάστρων με τις απρόσιτες βραχοπλαγιές και στη συνέχεια θα συνεχίσουμε προς τα σύνορα με το Κιργιστάν. Μετά τις σχετικές διατυπώσεις θα μπούμε στο Κιργιστάν και θα μεταβούμε στο Καρακόλ, όπου και θα καταλύσουμε σε ξενώνα. Διανυκτέρευση.

4η ημέρα: Καρακόλ - Φαράγγι Αλτίν-Αρασάν - Καρακόλ

Η σημερινή είναι ημέρα περιπέτειας! Από το Καρακόλ θα ξεκινήσουμε για το Φαράγγι Αλτίν-Αρασάν (Χρυσή Πηγή), το οποίο και θα προσεγγίσουμε με ειδικά οχήματα, που συνήθως χρησιμοποιούνται από τον στρατό: η απίστευτη διαδρομή κατά μήκος του βουνού θα μας μείνει σίγουρα αξέχαστη! Φτάνοντας στο φαράγγι θα έχουμε χρόνο για να κολυμπήσουμε στις θερμές πηγές. Η συνέχεια της ημέρας μάς φέρνει πίσω στο Καρακόλ, όπου θα έχουμε τη χαρά να δειπνήσουμε στο σπίτι μιας ντόπιας οικογένειας, γνωρίζοντας έτσι από πρώτο χέρι την τοπική φιλοξενία αλλά και την καθημερινότητα των κατοίκων. Διανυκτέρευση.

5η ημέρα: Καρακόλ - Λίμνη Ισίκ Κουλ

Αφού πάρουμε πρωινό, θα επισκεφθούμε το τέμενος Ντούνγκαν (Dungan), σινικής τεχνοτροπίας, με την ασυνήθιστη ιδιαιτερότητα πως χτίστηκε χωρίς να χρησιμοποιηθεί ούτε ένα μεταλλικό καρφί. Θα δούμε επίσης μια ξύλινη ορθόδοξη εκκλησία και στη συνέχεια θα αφήσουμε το Καρακόλ και θα κατευθυνθούμε στη λίμνη Ισίκ Κουλ, και συγκεκριμένα στη βόρεια όχθη της. Είναι η μεγαλύτερη ορεινή λίμνη στην Κεντρική Ασία! Το απόγευμα θα επισκεφθούμε το μικρό τοπικό μουσείο για να δούμε τη συλλογή από χειροτεχνήματα και μουσικά όργανα που φιλοξενεί. Διανυκτέρευση στην περιοχή της λίμνης.

6η ημέρα: Λίμνη Ισίκ Κουλ (Τσόλπον Άτα, βαρκάδα στη λίμνη)

Θα συνεχίσουμε την εξερεύνηση της βόρειας όχθης της Ισίκ Κουλ, ξεκινώντας σήμερα από τις πετρογραφίες που έχουν εντοπιστεί εδώ, ηλικίας περίπου 2.000 ετών! Από το ίδιο σημείο η πανοραμική θέα στη λίμνη μοιάζει με πίνακα ζωγραφικής. Επόμενο βήμα στην περιήγησή μας είναι η επίσκεψη στο τοπικό μουσείο στην Τσόλπον Άτα, για να πάρουμε μια εικόνα για τον πολιτισμό, την ιστορία, τη νοοτροπία ακόμα του κιργιζικού λαού. Αργότερα θα έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε βαρκάδα στα νερά της Ισίκ Κουλ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

7η ημέρα: Βόρεια όχθη της Λίμνης Ισίκ Κουλ - Κοχκόρ - Λίμνη Σον Κουλ

Το πρωί μάς περιμένει ακόμα μια όμορφη βαρκάδα στη λίμνη Ισίκ Κουλ, ενώ στη συνέχεια θα μεταβούμε στη γειτονική λίμνη Σον-Κουλ. Καθ’ οδόν, ωστόσο, θα κάνουμε μια στάση στην πόλη Κοχκόρ, όπου θα μπούμε σε κιργέζικο σπίτι και θα γνωρίσουμε τη μοναδική φιλοξενία μιας οικογένειας Κιργιζίων. Θα δούμε, επίσης, το τοπικό μουσείο, ενώ θα παρατηρήσουμε, συμμετέχοντας κιόλας, ύφανση των περίφημων τοπικών χαλιών! Μετάβαση στην περιοχή με τις γιούρτες, όπου και θα διανυκτερεύσουμε.

8η ημέρα: Λίμνη Σον Κουλ (Φεστιβάλ Αγώνες Αλόγων)

Η επίσκεψή μας στη Σον-Κουλ οφείλεται κυρίως στο γεγονός ότι μας δίνεται η ευκαιρία να δούμε από κοντά τους εντυπωσιακούς αγώνες με τα άλογα! Σήμερα, λοιπόν, θα δούμε από κοντά τους πλούσιους εορτασμούς των Εθνικών Ιππικών Αγώνων: αγώνες ιππέων, κατά μονάδες ή και σε ζεύγη, ιππασία, ακόμα και πάλη πάνω σε άλογα! Θα ιππεύσουμε και εμείς, όμως παράλληλα θα μάθουμε να ζυμώνουμε ψωμί όπως οι ντόπιοι, ενώ η ημέρα μας θα κλείσει με φολκλορική παράσταση με χορούς και τραγούδια της πλούσιας παράδοσης του Κιργιστάν. Διανυκτέρευση.

9η ημέρα: Λίμνη Σον Κουλ - Φαράγγι Κεγκέτι - Μπισκέκ

Μετά το πρωινό μας θα αναχωρήσουμε για το Μπισκέκ. Καθ’ οδόν θα κάνουμε μια στάση στον Πύργο Μπουράνα, όπως και στο Φαράγγι Κεγκέτι, όπου θα γευματίσουμε με οικογένεια Κιργιζίων. Αμέσως μετά θα συνεχίσουμε για το Μπισκέκ. Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο κατάλυμά μας. Διανυκτέρευση.

10η ημέρα: Μπισκέκ (Ξενάγηση) - Αλμάτι

Σήμερα θα αφιερώσουμε το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας στο Μπισκέκ. Στην ξενάγησή μας στην πόλη θα δούμε την πλατεία της Νίκης, το Άλσος των Βελανιδιών, το Εθνικό Μουσείο Τεχνών, το κτίριο της Φιλαρμονικής και, φυσικά, το τοπικό παζάρι, χωρίς το οποίο μια επίσκεψη στο Μπισκέκ θα ήταν λειψή! Μετά το μεσημέρι θα αναχωρήσουμε για τα σύνορα με το Καζακστάν και αφού τα περάσουμε θα συνεχίσουμε μέχρι την Αλμάτι. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

11η ημέρα: Αλμάτι - Πτήση επιστροφής

Πολύ πρωινή αναχώρηση από το ξενοδοχείο μας και μετάβαση στο αεροδρόμιο της Αλμάτι. Πτήση μέσω ενδιάμεσου σταθμού για Αθήνα/Θεσσαλονίκη/Λάρνακα.

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από
Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

ΤΚ 1850

18.07.2019

ΑΘΗΝΑ – ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

15:40

17:05

ΤΚ 350

18.07.2019

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ – ΑΛΜΑΤΙ

20:35

04:45

ΤΚ 353

28.07.2019

ΑΛΜΑΤΙ – ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

10:00

13:20

ΤΚ 1843

28.07.2019

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ – ΑΘΗΝΑ

19:10

20:45

 

Περιλαμβάνονται

 •   Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης.
 •   Πλήρης διατροφή.
 •   Διαμονή σε ξενοδοχεία 4*, τα καλύτερα διαθέσιμα. Στη λίμνη Σον Κουλ διαμονή σε γιούρτα.
 •   Μεταφορές, ξεναγήσεις και περιηγήσεις όπως περιγράφονται στο πρόγραμμα.
 •   Είσοδοι στα αξιοθέατα που επισκεπτόμαστε.
 •   Έμπειρος Έλληνας συνοδός.

Αναχωρήσεις από Κύπρο       

 • Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνονται οι φόροι, ο επίναυλος καυσίμων, τα φιλοδωρήματα, τα αχθοφορικά (όπου είναι δυνατόν), και η ειδική κυπριακή επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια χωρίς επιβάρυνση (ζητήστε μας τι περιλαμβάνει) εκτός από εισόδους σε μουσεία και αξιοθέατα καθώς και έξοδα προσωπικής φύσεως, ποτά αναψυκτικά κλπ

Δεν περιλαμβάνονται
(δεν ισχύει για τις αναχωρήσεις από την Κύπρο)

 • Φόροι αεροδρομίων, επιβάρυνση καυσίμων, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά & επιπλέον πακέτο ασφάλειας, τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (Ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων, όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.ά.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων: 740 €

 

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΤΑΞΙΔΙΟΥ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ
Παρακαλούμε να αποστείλετε φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στο e-mail του ταξιδιωτικού συμβούλου (πωλητή), με τον οποίο έχετε συνομιλήσει
Χωρίς την άμεση αποστολή φωτοτυπίας του διαβατηρίου δεν θα μπορεί να περιληφθεί η ασφάλεια της προκαταβολής σας στην επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια που περιλαμβάνει το Versus στα προγράμματά του. Αν δεν έχετε e-mail, μπορείτε να προσκομίσετε μια φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στα γραφεία μας.
Κράτηση γίνεται μόνο με τα πλήρη στοιχεία σας (διεύθυνση με ταχυδρομικό κώδικα, τηλέφωνα, e-mail κλπ.). Αν θέλετε να συμπεριλάβετε και άλλα άτομα στην κράτησή σας, θα πρέπει να μας γνωρίσετε και τα δικά τους πλήρη στοιχεία.
Η κράτησή σας είναι έγκυρη και η κατοχύρωση των προσφορών γίνεται μόνο με κατάθεση της προκαταβολής.
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ, πριν την κατάθεση της προκαταβολής σας, με σκοπό να καταχωρηθεί η κράτησή σας και στη συνέχεια το ποσό της κατάθεσής σας στον φάκελό σας. Παρακαλούμε μην παραλείψετε να μας ενημερώσετε. Για την αποφυγή κάθε ταλαιπωρίας σας, παρακαλούμε ελέγχετε το ημερήσιο πιστωτικό όριο συναλλαγών των πιστωτικών και χρεωστικών καρτών σας, πριν προβείτε στην όποια συναλλαγή με το Versus Travel.

 


ΔΩΡΕΑΝ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΟΔΗΓΟΙ VERSUS
Το Versus Travel, προσπαθώντας να καλύψει το κενό της Ελληνικής αγοράς σε ταξιδιωτικούς οδηγούς στην Ελληνική γλώσσα για τις χώρες που επισκέπτεται, εγκαινιάζει την έκδοση μιας σειράς ποιοτικών ταξιδιωτικών βιβλίων – οδηγών (προϊόν της μεγάλης μας ταξιδιωτικής εμπειρίας), που προσφέρονται δωρεάν στους ταξιδιώτες της κάθε εκδρομής.

 

 

ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ταξιδιωτική Ασφάλεια

Extra Παροχές Υγείας στην ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ

• Δωρεάν 8 επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς και εκπτώσεις σε χειρουργικές και ιατρικές πράξεις στα εξωτερικά ιατρεία της Ευρωκλινικής Αθηνών.
• Τηλεφωνική εξυπηρέτηση 24 ώρες το 24ωρο στο τηλέφωνο 1011.
• Δωρεάν ένα παιδιατρικό check up και 8 δωρεάν επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς στην Ευρωκλινική Παίδων (αφορά σε παιδιά και εγγόνια των ταξιδιωτών μας)


ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ:

• Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι έχετε διαβάσει το παρόν πρόγραμμα, το έχετε κατανοήσει και συμφωνείτε με τα αναγραφόμενα.
• Συμμετοχή επίσης στην εκδρομή σημαίνει ότι αναντίρρητα αποδέχεστε τους Όρους Συμμετοχής που αναγράφονται στην τελευταία σελίδα της μπροσούρας μας και στο site μας στο Internet. Αν θέλετε να διαβάσετε τους Όρους Συμμετοχής, παρακαλούμε ζητήστε να σας αποσταλούν.
• Συμμετοχή δηλώνετε επικοινωνώντας με το τμήμα πωλήσεων, δίνοντας αναλυτικά τα στοιχεία που σας ζητούνται και καταθέτοντας προκαταβολή 1.000 € κατ’ άτομο εντός της χρονικής προθεσμίας που θα σας δοθεί από το τμήμα πωλήσεων.
• Η πληρωμή της προκαταβολής γίνεται είτε με χρήση μετρητών ή στην περίπτωση χρήσης πιστωτικής κάρτας με εφάπαξ χρέωση.
• 12-18 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ. Εφόσον επιθυμείτε, μπορείτε να αποπληρώσετε το ταξίδι σας κάνοντας χρήση πιστωτικής κάρτας και συμμετέχοντας σε πρόγραμμα άτοκων δόσεων (έως και 18). Σας συστήνουμε, προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, να ενημερωθείτε έγκαιρα είτε από το τμήμα πωλήσεων, είτε από το λογιστήριο για τις πιστωτικές κάρτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα άτοκων δόσεων. 
• Το διαβατήριό σας θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 6μηνη ισχύ.
• Βεβαιωθείτε πως το διαβατήριό σας έχει κενές σελίδες, ισάριθμες με τον αριθμό των χωρών που θα επισκεφθείτε.
• Το γραφείο μας δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε πρόβλημα λόγω μη ανανέωσης του διαβατηρίου σας.
• Οι ταξιδιώτες μη Ελληνικής υπηκοότητας ή οι κάτοχοι μη Ελληνικών διαβατηρίων οφείλουν να επικοινωνούν κατ’ ιδίαν με την πρεσβεία της χώρας στην οποία επιθυμούν να ταξιδέψουν, για να πληροφορηθούν τα όποια διαδικαστικά για την έκδοση βίζας, εφόσον αυτή απαιτείται. Το Versus Travel δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν πρόβλημα που ενδεχομένως παρουσιαστεί σε κάποιο αεροδρόμιο.
• Σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και στην Τουρκία, μπορείτε να ταξιδέψετε με αστυνομική ταυτότητα νέου τύπου. Διευκρινίζουμε ότι αυτό γίνεται μόνο με πολιτική ταυτότητα και όχι με υπηρεσιακή. Ενημερωθείτε σχετικά από το τμήμα πωλήσεων του γραφείου μας. 


Έως 12 άτοκες μηνιαίες δόσεις

* Αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη

Όλες οι τιμές για αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη περιλαμβάνουν το αεροπορικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη – Αθήνα – Θεσσαλονίκη στο οποίο οφείλεται και η διαφορά στην τιμή.
Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετε το κόστος αυτό
μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα.

Δεν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.

**Αναχωρήσεις από  Λάρνακα

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και οι αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις  αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “StopoverAthens" από 50 € το άτομο με μεταφορές.

 

Η διαφορετικότητα του Versus

Το ταξίδι μας περιλαμβάνει:

 • Διαμονή σε ξενοδοχεία 4*. Στη Λίμνη Σον Κουλ διαμονή σε γιούρτα.
 • Πλήρης διατροφή.
 • Παρακολούθηση του φεστιβάλ με αγώνες αλόγων στη λίμνη Σον Κουλ. Βόλτα με ειδικά οχήματα στο φαράγγι Αλτίν-Αρασάν.
 • Βαρκάδα στη λίμνη Ισίκ Κουλ.
 • Δείπνο με τοπική οικογένεια στο Καρακόλ.
 • Επίσκεψη σε μουσείο παραδοσιακών κιργέζικων χαλιών.
 • Εμπεριστατωμένη ξενάγηση στο Μπισκέκ.
 • Εκτεταμένη ξενάγηση στην Αλμάτι, στο Καζακστάν.

Το ταξίδι συνοδεύει έμπειρος Έλληνας αρχηγός-συνοδός.

 

Highlights

 • Το φαράγγι Χαρίν, ένα μοναδικό μνημείο της φύσης, στο Καζακστάν
 • Η λίμνη Ισίκ Κουλ, η μεγαλύτερη ορεινή λίμνη στην Κεντρική Ασία.
 • Η βαρκάδα στα νερά της Ισίκ Κουλ.
 • Η φιλοξενία των Κιργιζίων!
 • Το φεστιβάλ με αγώνες αλόγων στη λίμνη Σον Κουλ.
 • Η πόλη Μπισκέκ στο Κιργιστάν.

 

 

Παρόμοιοι Προορισμοί

Μόνο στο Versus Travel

 •  Διαμονή σε ξενοδοχεία 4*. Στη Λίμνη Σον Κουλ διαμονή σε γιούρτα.
 •  Πλήρης διατροφή.
 •  Παρακολούθηση του φεστιβάλ με αγώνες αλόγων στη λίμνη Σον Κουλ. Βόλτα με ειδικά οχήματα στο φαράγγι Αλτίν-Αρασάν.

Περίοδοι

 • Καλοκαίρι 2019

Χάρτης Ταξιδιού Κιργιστάν - αγώνες με άλογα | 18.07.2019

Πληροφορίες για τις Χώρες Countries Info