Βιέννη – Πράγα – Σλοβακία – Ουγγαρία | Καλοκαίρι-Οκτώβριος 2019

Διάρκεια: 7 ΗΜΕΡΕΣ

τιμή από 599€

Travel Identity

Ταξίδι στην Ευρώπη των Αψβούργων, μία περιήγηση στην Κεντρική Ευρώπη γεμάτη μεσαιωνική αίγλη και αυτοκρατορικά παλάτια. Με βάση μας τη Βιέννη εξερευνούμε την ανατολική Αυστρία φτάνοντας και στην Μπρατισλάβα, ενώ από την Πράγα ερχόμαστε στην καρδιά της μεσαιωνικής Βοημίας. Στο ταξίδι μας επισκεπτόμαστε υπέροχες μεσαιωνικές πολιτείες, όπως το Μπρνο και το Τσέσκυ Κρουμλόβ στην Τσεχία αλλά και το αρχοντικό Γκυόρ στην Ουγγαρία.

 

Το ταξίδι σε λίγες γραμμές

Από την πρωτεύουσα της Αυστρίας, την Βιέννη, στη γειτονική Σλοβακία και την Μπρατισλάβα, και συνέχεια στη γειτονική Ουγγαρία και το ανάκτορο Εστερχάζι. Ερχόμαστε φυσικά στην Τσεχία με το γραφικό Μπρνο και τη μεσαιωνική Πράγα, το πάντα γοητευτικό Κάρλοβυ Βάρυ και το Τσέσκυ Κρούμλοβ πριν επιστρέψουμε στη Βιέννη για την πτήση επιστροφής μας.

 

Μόνο Στο Versus

Η διαφορετικότητα του Versus

 • Βλέπουμε μεσαιωνικές πόλεις-μαργαριτάρια, όπως το Μπρνο και το Τσέσκυ Κρουμλόβ (Τσεχία) και το Γκυόρ (Ουγγαρία). Επισκεπτόμαστε και τις τρεις μεγάλες πρωτεύουσες, τη Βιέννη, την Πράγα και την Μπρατισλάβα. Διαμένουμε σε καινούριο, κεντρικό ξενοδοχείο στην Πράγα!
 • Προσοχή: οι φόροι των πόλεων, των ξενοδοχείων και τα check points, καθώς και τα φιλοδωρήματα περιλαμβάνονται στην τελική τιμή και δεν πληρώνονται τοπικά, όπως συμβαίνει συνήθως.
 • Προσφέρεται δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός- βιβλίο στα Ελληνικά έκδοσης Versus Travel.

Το σημαντικότερο, οι αναχωρήσεις του Versus Travel πραγματοποιούνται!

 

 

1η ημέρα: Αθήνα/Θεσσαλονίκη – Βιέννη (πτήση) – Μπρατισλάβα – Wienerwald (Πύργος Λίχτενσταϊν– Μονή Τιμίου Σταυρού) – Δάση Μάγιερλινγκ – Μπάντεν – Βιέννη

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για τη Βιέννη. Άφιξη και άμεση αναχώρηση οδικώς για την Μπρατισλάβα, την πρωτεύουσα της Σλοβακίας. Θα κάνουμε πανοραμική ξενάγηση στην όμορφη αυτή παραδουνάβια πρωτεύουσα ενώ θα έχουμε και ελεύθερο χρόνο για βόλτα. Επιστρέφουμε στην Αυστρία για να επισκεφθούμε το δάσος της Βιέννης, το Wienerwald: εκεί θα γνωρίσετε τον Πύργο του Λιχτενστάιν, το μοναστήρι του Τιμίου Σταυρού, το Μάγιερλινγκ, όπου έλαβε χώρα το δράμα του Ροδόλφου και της Μαρίας Βετσέρα. Θα ακολουθήσει επίσκεψη στην όμορφη λουτρόπολη Μπάντεν, όπου θα περπατήσουμε στον πεζόδρομο για να θαυμάσουμε τη γραφική αυτή πόλη, όπως επίσης και το πολυσύχναστο Καζίνο, ένα από τα μεγαλύτερα και ωραιότερα της Ευρώπης. Επιστροφή στη Βιέννη, εγκατάσταση στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

 

2η ημέρα: Βιέννη (ξενάγηση)

Ξεκινάμε την ξενάγηση στην αριστοκρατική αυτή πρωτεύουσα, την πόλη της Μουσικής και των Μουσείων. Θα διασχίσουμε την περίφημη Ring Strasse με τα επιβλητικά μέγαρα του 19ου αι., την μεγαλοπρεπή Όπερα, τα Μουσεία Φυσικής Ιστορίας και Ιστορίας της Τέχνης, το ελληνιστικού ρυθμού εντυπωσιακό Κοινοβούλιο, το μεγαλοπρεπές Δημαρχείο, το Πανεπιστήμιο, την κατοικία του Έλληνα ευεργέτη Σίμωνα Σίνα και το Musikverein.  Στη συνέχεια Θα επισκεφτούμε το παλάτι της Σίσσυ, το περίφημο Schönbrunn, όπου θα ξεναγηθούμε στο εσωτερικό των ανακτόρων (δωμάτιο Ναπολέοντα, κινέζικο σαλόνι, σαλόνι της Ελισάβετ κλπ). Το παλάτι οφείλει τη σημερινή του μορφή στη Μαρία Θηρεσία. Στο εξωτερικό τμήμα δεσπόζουν οι έξοχοι μπαρόκ κήποι, ισάξιοι των Βερσαλλιών, καθώς και ο παλαιότερος ζωολογικός κήπος του κόσμου. Στη συνέχεια θα καταλήξουμε στο κέντρο της πόλης, όπου βρίσκεται ο μητροπολιτικός ναός της Βιέννης Άγιος Στέφανος· ναός του 12ου αιώνα κι έπειτα, σε μεικτό ρομαντικό και γοτθικό ρυθμό, φέρεται ως κεντρικό αξιοθέατο της πόλης, με κυριότερο χαρακτηριστικό την πολύχρωμη, ψηφιδωτού ύφους, στέγη του. Κατόπιν θα περπατήσουμε στην ιστορική συνοικία της ελληνικής παροικίας, όπου βρίσκεται ο Καθεδρικός Ναός της Αγίας Τριάδας του 18ου αι. σε βυζαντινό ύφος, όπου δίπλα βρίσκεται ο ναός του Αγ. Γεωργίου και το σπίτι που έδρασε ο εθνομάρτυρας και πρόδρομος της Ελληνικής Επανάστασης Ρήγας Φεραίος. Αμέσως μετά θα επιβιβαστούμε στο λεωφορείο μας και θα κατευθυνθούμε στο ξενοδοχείο, όπου θα τακτοποιηθούμε και θα έχουμε χρόνο για ξεκούραση. Απόγευμα ελεύθερο. Προτείνουμε μια βόλτα φωταγωγημένη πόλη, να περπατήσετε στο κέντρο, στην παλιά ελληνική συνοικία, όπου βρίσκονται τα όμορφα εστιατόρια της περιοχής για καλό φαγητό, εκεί όπου σύχναζαν οι Έλληνες έμποροι τον 19ο αιώνα. Μην παραλείψετε να δειπνήσετε σε ένα από τα περίφημα κελάρια και να απολαύσετε την αυστριακή κουζίνα

3η ημέρα: Βιέννη – Νόιζιντλερζεε – Ανάκτορο Εστερχάζι (Ουγγαρία) – Γκυόρ – Βιέννη

Ξεκινάμε για μία ολοήμερη εκδρομή με πρώτο μας σταθμό τη λίμνη Νόιζιντλ, στη νότια πλευρά της Αυστρίας προς τα αυστροουγρικά σύνορα. Περνώντας τα σύνορα για τη γειτονική Ουγγαρία, θα επισκεφθούμε το ανάκτορο της οικογένειας Εστερχάζι, ένα από τα λαμπρότερα παλάτια της Ουγγαρίας, και στη συνέχεια την όμορφη πόλη Γκυόρ. Αργά το απόγευμα επιστρέφουμε στη Βιέννη. Διανυκτέρευση.

 

4η ημέρα: Βιέννη – Μπρνο – Πράγα

Αναχώρηση από την αυστριακή πρωτεύουσα με προορισμό μας την Τσεχία. Πρώτος μας σταθμός η πόλη Μπρνο, όπου θα κάνουμε πανοραμική ξενάγηση και θα έχουμε ελεύθερο χρόνο στη διάθεσή μας. Συνεχίζουμε για την Πράγα. Άφιξη στην τσεχική πρωτεύουσα, εγκατάσταση στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

 

 

5η ημέρα: Πράγα

Πρωινό και γνωριμία με την «Χρυσή Πόλη», πρώτα με πανοραμική ξενάγηση και έπειτα με βόλτα πεζή στην Παλιά Πόλη. Θα δούμε τη Μάλα Στράνα, μία από τις παλαιότερες ιστορικές συνοικίες στην Πράγα, την επιβλητική μπαρόκ εκκλησία του Αγίου Νικολάου, θα περπατήσουμε από την γραφική Γοτθική γέφυρα του Καρόλου μέσα από τα μεσαιωνικά δρομάκια της «Βασιλικής οδού» ως την πλατεία της παλιάς πόλης, με το Δημαρχείο και το φημισμένο αστρονομικό ρολόι και την «παρέλαση των αποστόλων» καθώς και στην πλατεία του ιστορικού κέντρου της Πράγας. Υπόλοιπο ημέρας ελεύθερο. Το βράδυ διασκεδάστε σε τυπικές Τσέχικες μπυραρίες με τοπικές σπεσιαλιτέ και μπύρα παραγωγής τους ή στα φημισμένα τζαζ κλαμπ της Πράγας.

6η ημέρα: Πράγα – Κάρλοβυ Βάρυ – Πράγα

 Μετά το πρωινό, θα αναχωρήσουμε με προορισμό την γνωστή λουτρόπολη Κάρλοβυ Βάρυ στη Δυτική Βοημία. Γνωστή λόγω των ιαματικών πηγών της, tον 14ο αιώνα ονομάστηκε «Βασιλική Πόλη» από τον αυτοκράτορα Κάρολο τον Δ’ και έκτοτε καθιερώθηκε ως τόπος συνάντησης προσωπικοτήτων των γραμμάτων, των τεχνών και της πολιτικής. Διασχίζοντας τον κεντρικό πεζόδρομο δίπλα στον ποταμό Τέπλα καταλαβαίνουμε  γιατί  ο Γκαίτε, ο Σίλλερ, ο Μπετόβεν, ο Μπαχ ο Τσάρος της Ρωσίας κ.α.  περπάτησαν τον ίδιο δρόμο. Μετά την ξενάγηση μας στην πόλη θα έχουμε ελεύθερο χρόνο. Επιστροφή στην Πράγα. Διανυκτέρευση.

7η ημέρα: Πράγα – Τσέσκυ Κρούμλοβ – Βιέννη – Πτήση επιστροφής

Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε για τη δεύτερη πιο όμορφη πόλη μετά την Πράγα (κατά πολλούς), το Τσέσκυ Κρούμλοβ. Χείμαρροι του ποταμού Βολτάβα τρέχουν σε πολλά σημεία αυτής της μεσαιωνικής πόλης η οποία όπως και η Πράγα είναι στην λίστα των διατηρητέων πόλεων της Ουνέσκο. Αποτελεί πολιτισμικό στολίδι με τα ιδιαίτερα καλοδιατηρημένα γοτθικού και αναγεννησιακού ρυθμού κτήρια της, τις εκκλησίες της και τα στενά δρομάκια της. Τα τείχη του Κρούμλοβ εσωκλείουν θησαυρούς ιδιαίτερης αρχιτεκτονικής και πολιτισμικής αξίας όπως η «κρυφή γέφυρα». Ελεύθερος χρόνος στην πόλη: μπορείτε να  επισκεφθείτε το κάστρο και θαυμάστε από ψηλά την πανοραμική θέα. Στη συνέχεια  αναχωρούμε με προορισμό την Βιέννη και μία στάση στο Σεντ Πέλτεν (St. Pölten). Κατόπιν μεταβαίνουμε στο αεροδρόμιο για την επιβίβαση στην πτήση επιστροφής μας. 

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό. 
Το τελικό ενημερωτικό αποστέλλεται
περίπου 3-5 ημέρες
πριν από την εκάστοτε αναχώρηση
.
 

 

8η ΗΜΕΡΑ: Βιέννη - Αθήνα/Θεσσαλονίκη

Πρωινό ελεύθερο για να περπατήσετε στην πόλη και να κάνετε τις αγορές σας. Μην παραλείψετε να επισκεφθείτε κάποιο από τα φημισμένα καφέ, όπως το παραδοσιακό SACHER με την παγκόσμια γνωστή σοκολατίνα του και τον μυρωδάτο καφέ, το CAFE CENTRAL, στέκι των διανοούμενων και συγγραφέων της εποχής, το CAFE MOTZART που βρίσκεται στην ίδια θέση από το 1794 κ.ά. Το μεσημέρι θα μεταβούμε στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής μας. Άφιξη αυθημερόν.

 

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό

Το τελικό ενημερωτικό αποστέλλεται περίπου 3 – 5 ημέρες πριν από την εκάστοτε αναχώρηση

 

Αναχωρήσεις από Αθήνα

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 599 € 260 €
Twin Room 599 € 260 €
Triple Room 599 € 260 €
Single Room 839 € 260 €

Αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 779 € 260 €
Twin Room 779 € 260 €
Triple Room 779 € 260 €
Single Room 1019 € 260 €
Σημείωση:

Παρέχεται έκπτωση -80€ για κρατήσεις ΕΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση.

H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.
Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετέ το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα.
Απαιτούνται 2 διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.
Για την διαμονή και τις μεταφορές σας στην Αθήνα δείτε την ειδική προσφορά
«StopOver Athens»

Αναχωρήσεις από Κύπρο

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 799 € 0 €
Twin Room 799 € 0 €
Triple Room 799 € 0 €
Single Room 1039 € 0 €

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από
Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

OS 804

25.07.2019

ΑΘΗΝΑ – ΒΙΕΝΝΗ

06:40

08:00

OS 803

31.07.2019

ΒΙΕΝΝΗ – ΑΘΗΝΑ

21:15

00:30

 

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από
Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

OS 804

01.08.2019

ΑΘΗΝΑ – ΒΙΕΝΝΗ

06:40

08:00

OS 803

07.08.2019

ΒΙΕΝΝΗ – ΑΘΗΝΑ

21:15

00:30

 

 

 

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από
Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

OS 804

08.08.2019

ΑΘΗΝΑ – ΒΙΕΝΝΗ

06:40

08:00

OS 803

14.08.2019

ΒΙΕΝΝΗ – ΑΘΗΝΑ

21:15

00:30

 

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από
Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

OS 804

20.08.2019

ΑΘΗΝΑ – ΒΙΕΝΝΗ

06:40

08:00

OS 803

26.08.2019

ΒΙΕΝΝΗ – ΑΘΗΝΑ

21:15

00:30

 

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από
Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

OS 804

26.10.2019

ΑΘΗΝΑ – ΒΙΕΝΝΗ

06:40

08:00

OS 803

01.11.2019

ΒΙΕΝΝΗ – ΑΘΗΝΑ

21:15

00:30

 

 

 

Περιλαμβάνονται

 • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης.
 • Διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένα 4* ξενοδοχεία.
 • Πρωινό καθημερινά.
 • Όλες οι μεταφορές, μετακινήσεις και ξεναγήσεις, όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα, με πολυτελή κλιματιζόμενα πούλμαν.
 • Τρεις (3) διανυκτερεύσεις στη Βιέννη.
 • Τρεις (3) διανυκτερεύσεις στην Πράγα.
 • Έμπειρος Έλληνας αρχηγός–συνοδός καθ’ όλη τη διάρκεια το ταξιδιού.
 • Ασφάλεια Επαγγελματικής Αστικής Ευθύνης & Ταξιδιωτική Ασφάλιση έως 75 ετών.
 • ΦΠΑ

Προσοχή: Οι φόροι των πόλεων και των ξενοδοχείων καθώς και τα φιλοδωρήματα περιλαμβάνονται στην τελική τιμή και δεν πληρώνονται τοπικά, όπως συμβαίνει συνήθως

 

Δεν περιλαμβάνονται

(δεν ισχύει για τις αναχωρήσεις από την Κύπρο)

 •   Φόροι αεροδρομίων, επιβάρυνση καυσίμων, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά, Ασφάλεια αστικής ευθύνης & επιπλέον πακέτο ασφάλειας, τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (Ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων, όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.ά.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων € 240
 • Είσοδοι σε μουσεία και αξιοθέατα.

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

Παρακαλούμε να αποστείλετε φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στο e-mail του ταξιδιωτικού συμβούλου (πωλητή), με τον οποίο έχετε συνομιλήσει
Χωρίς την άμεση αποστολή φωτοτυπίας του διαβατηρίου δεν θα μπορεί να περιληφθεί η ασφάλεια της προκαταβολής σας στην επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια που περιλαμβάνει το Versus στα προγράμματά του. Αν δεν έχετε e-mail, μπορείτε να προσκομίσετε μια φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στα γραφεία μας.
Κράτηση γίνεται μόνο με τα πλήρη στοιχεία σας (διεύθυνση με ταχυδρομικό κώδικα, τηλέφωνα, e-mail κλπ.). Αν θέλετε να συμπεριλάβετε και άλλα άτομα στην κράτησή σας, θα πρέπει να μας γνωρίσετε και τα δικά τους πλήρη στοιχεία.
Η κράτησή σας είναι έγκυρη και η κατοχύρωση των προσφορών γίνεται μόνο με κατάθεση της προκαταβολής. 

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ, πριν την κατάθεση της προκαταβολής σας, με σκοπό να καταχωρηθεί η κράτησή σας και στη συνέχεια το ποσό της κατάθεσής σας στον φάκελό σας. Παρακαλούμε μην παραλείψετε να μας ενημερώσετε.

 

ΔΩΡΕΑΝ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΟΔΗΓΟΙ VERSUS
Το Versus Travel, προσπαθώντας να καλύψει το κενό της Ελληνικής αγοράς σε ταξιδιωτικούς οδηγούς στην Ελληνική γλώσσα για τις χώρες που επισκέπτεται, εγκαινιάζει την έκδοση μιας σειράς ποιοτικών ταξιδιωτικών βιβλίων – οδηγών (προϊόν της μεγάλης μας ταξιδιωτικής εμπειρίας), που προσφέρονται δωρεάν στους ταξιδιώτες της κάθε εκδρομής.

 

ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ταξιδιωτική Ασφάλεια

Extra Παροχές Υγείας στην ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ

• Δωρεάν 8 επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς και εκπτώσεις σε χειρουργικές και ιατρικές πράξεις στα εξωτερικά ιατρεία της Ευρωκλινικής Αθηνών.
• Τηλεφωνική εξυπηρέτηση 24 ώρες το 24ωρο στο τηλέφωνο 1011.
• Δωρεάν ένα παιδιατρικό check up και 8 δωρεάν επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς στην Ευρωκλινική Παίδων (αφορά σε παιδιά και εγγόνια των ταξιδιωτών μας)


ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ:

• Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι έχετε διαβάσει το παρόν πρόγραμμα, το έχετε κατανοήσει και συμφωνείτε με τα αναγραφόμενα.
• Συμμετοχή επίσης στην εκδρομή σημαίνει ότι αναντίρρητα αποδέχεστε τους Όρους Συμμετοχής που αναγράφονται στην τελευταία σελίδα της μπροσούρας μας και στο site μας στο Internet. Αν θέλετε να διαβάσετε τους Όρους Συμμετοχής, παρακαλούμε ζητήστε να σας αποσταλούν.
• Συμμετοχή δηλώνετε επικοινωνώντας με το τμήμα πωλήσεων, δίνοντας αναλυτικά τα στοιχεία που σας ζητούνται και καταθέτοντας προκαταβολή 1.000 € κατ’ άτομο εντός της χρονικής προθεσμίας που θα σας δοθεί από το τμήμα πωλήσεων.
• Η πληρωμή της προκαταβολής γίνεται είτε με χρήση μετρητών ή στην περίπτωση χρήσης πιστωτικής κάρτας με εφάπαξ χρέωση.
• 12-18 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ. Εφόσον επιθυμείτε, μπορείτε να αποπληρώσετε το ταξίδι σας κάνοντας χρήση πιστωτικής κάρτας και συμμετέχοντας σε πρόγραμμα άτοκων δόσεων (έως και 18). Σας συστήνουμε, προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, να ενημερωθείτε έγκαιρα είτε από το τμήμα πωλήσεων, είτε από το λογιστήριο για τις πιστωτικές κάρτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα άτοκων δόσεων. 
• Το διαβατήριό σας θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 6μηνη ισχύ.
• Βεβαιωθείτε πως το διαβατήριό σας έχει κενές σελίδες, ισάριθμες με τον αριθμό των χωρών που θα επισκεφθείτε.
• Το γραφείο μας δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε πρόβλημα λόγω μη ανανέωσης του διαβατηρίου σας.
• Οι ταξιδιώτες μη Ελληνικής υπηκοότητας ή οι κάτοχοι μη Ελληνικών διαβατηρίων οφείλουν να επικοινωνούν κατ’ ιδίαν με την πρεσβεία της χώρας στην οποία επιθυμούν να ταξιδέψουν, για να πληροφορηθούν τα όποια διαδικαστικά για την έκδοση βίζας, εφόσον αυτή απαιτείται. Το Versus Travel δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν πρόβλημα που ενδεχομένως παρουσιαστεί σε κάποιο αεροδρόμιο.
• Σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και στην Τουρκία, μπορείτε να ταξιδέψετε με αστυνομική ταυτότητα νέου τύπου. Διευκρινίζουμε ότι αυτό γίνεται μόνο με πολιτική ταυτότητα και όχι με υπηρεσιακή. Ενημερωθείτε σχετικά από το τμήμα πωλήσεων του γραφείου μας. 


Έως 12 άτοκες μηνιαίες δόσεις

* Αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη

H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.

Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετέ το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα.

Απαιτούνται 2 διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.

Για την διαμονή και τις μεταφορές σας στην Αθήνα δείτε την ειδική προσφορά

«StopOver Athens»

**Αναχωρήσεις από  Λάρνακα

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και οι αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις  αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “StopoverAthens" από 50 € το άτομο με μεταφορές.

 

Η διαφορετικότητα του Versus

 • Βλέπουμε μεσαιωνικές πόλεις-μαργαριτάρια, όπως το Μπρνο και το Τσέσκυ Κρουμλόβ (Τσεχία) και το Γκυόρ (Ουγγαρία). Επισκεπτόμαστε και τις τρεις μεγάλες πρωτεύουσες, τη Βιέννη, την Πράγα και την Μπρατισλάβα. Διαμένουμε σε καινούριο, κεντρικό ξενοδοχείο στην Πράγα!
 • Προσοχή: οι φόροι των πόλεων, των ξενοδοχείων και τα check points, καθώς και τα φιλοδωρήματα περιλαμβάνονται στην τελική τιμή και δεν πληρώνονται τοπικά, όπως συμβαίνει συνήθως.
 • Προσφέρεται δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός- βιβλίο στα Ελληνικά έκδοσης Versus Travel.

Το σημαντικότερο, οι αναχωρήσεις του Versus Travel πραγματοποιούνται!

 

 

Σχόλια Πελατών

Παρόμοιοι Προορισμοί

Μόνο στο Versus Travel

 • Βλέπουμε μεσαιωνικές πόλεις-μαργαριτάρια, όπως το Μπρνο και το Τσέσκυ Κρουμλόβ (Τσεχία) και το Γκυόρ (Ουγγαρία).
 • Επισκεπτόμαστε και τις τρεις μεγάλες πρωτεύουσες, τη Βιέννη, την Πράγα και την Μπρατισλάβα.
 • Διαμένουμε σε καινούριο, κεντρικό ξενοδοχείο στην Πράγα!

 

Περίοδοι

 • Οκτώβριος - Νοέμβριος 2019

Αναχωρήσεις

26/10Bonus Online Κράτησης

Χάρτης Ταξιδιού Βιέννη – Πράγα – Σλοβακία – Ουγγαρία | Καλοκαίρι-Οκτώβριος 2019

Πληροφορίες για τις Χώρες Countries Info