fb

Κανάρια Νησιά | Καλοκαίρι - Φθινόπωρο 2021

Διάρκεια: 8 ΗΜΕΡΕΣ

τιμή από 999€

Ταυτότητα ταξιδιού

Με το μοναδικό οργανωμένο πρόγραμμα στα Κανάρια Νησιά ταξιδεύουμε στην Τενερίφη, το μεγαλύτερο και πολυπληθέστερο νησί του συμπλέγματος, και στην Γκραν Κανάρια, το τρίτο σε μέγεθος αλλά πιο πυκνοκατοικημένο νησί των Καναρίων. Το ταξίδι έχει σχεδιαστεί ώστε να περιλαμβάνει ημέρες γεμάτες, με ξεναγήσεις και χορταστική περιήγηση στα δύο νησιά, αλλά και πολύ ελεύθερο χρόνο για να μπορείτε να απολαύσετε τη διαμονή σας χαλαρώνοντας και απολαμβάνοντας την εκπληκτική φύση των νησιών αυτών. Φυσικά περιλαμβάνεται επίσκεψη στο Τέιδε, το μεγάλο ηφαίστειο της Τενερίφης, που αποτελεί και την ψηλότερη κορυφή όλης της Ισπανίας, και στις σαγηνευτικές αμμοθίνες στην Μασπαλόμας της Γκραν Κανάρια. Η διαμονή μας πάντα γίνεται σε ξενοδοχείο προσεκτικά επιλεγμένο ώστε να βρίσκεται σε κεντρικό σημείο της πόλης-διαμονής μας που θα μας εξυπηρετεί τόσο για τις μετακινήσεις μας όσο και για τις περιηγήσεις μας μέσα στην ίδια την πόλη.

 

Το ταξίδι σε λίγες γραμμές

Σε απόσταση αναπνοής από τις αφρικανικές ακτές, μια συστάδα 13 ισπανικών νησιών, τα Κανάρια, μοιάζουν σαν τη μικρογραφία μιας ολόκληρης ηπείρου. Αμμώδεις έρημοι, ηλιόλουστες παραλίες, καλντέρες και ηφαιστειακές εκτάσεις, τροπικά δάση και αλπικές βουνοκορφές, ατμοσφαιρικές πόλεις, χρώματα και αρώματα από τη Βόρεια Αφρική, μια απίθανη σύνθεση μεσογειακών και αφρικανικών τοπίων, ντυμένα στο ελαφρύ αεράκι του Ατλαντικού. Τα Κανάρια Νησιά, τρεις ώρες μακριά από την υπόλοιπη ηπειρωτική Ισπανία, ανοίγουν τους ορίζοντές μας αποκαλύπτοντας ένα ασύλληπτο μωσαϊκό εικόνων και χρωμάτων…

 

Μόνο Στο Versus

ΔΩΡΕΑΝ

Αποκλειστική ταξιδιωτική ασφάλεια του Versus Τravel με καλύψεις για τον κορωνοϊό πριν και μετά το ταξίδι αλλά και για καραντίνα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Νοιώστε απόλυτα προστατευμένοι, όπως σας έχουμε συνηθίσει.

 

Ένα ταξίδι αποκλειστικότητας Versus, από τη συλλογή μας με ταξίδια στα νησιά της Ευρώπης στον Ατλαντικό. Σε αυτό το ταξίδι έχουμε στο επίκεντρό μας τα ΚΑΝΑΡΙΑ ΝΗΣΙΑ εστιάζοντας στα δύο πιο σημαντικά νησιά του αρχιπελάγους, την Τενερίφη και το Γκραν Κανάρια, τα οποία και γνωρίζουμε με έναν άλλο… Versusτρόπο: Με ξεναγήσεις και ταυτόχρονα ελεύθερο χρόνο για να τα απολαύσουμε όπως πρέπει, πάντα όμως με Έλληνα αρχηγό και όχι τοπικό ελληνόφωνο.

Ένα σπάνιο πρόγραμμα και μια μοναδική ευκαιρία για να γνωρίσετε τα Κανάρια Νησιά με αρχηγό-συνοδό στην καλύτερη τουριστική περίοδο και σε εξαιρετικά χαμηλή τιμή.

Το μοναδικό οργανωμένο πρόγραμμα στα Κανάρια Νησιά!

  • Με 3 διανυκτερεύσεις στη Λας Πάλμας, σε εκπληκτικό ξενοδοχείο (πρόσφατα ανακαινισμένο) στην Playa de las Canteras, το πολυτελές NH Imperial Playa 4*, ακριβώς μπροστά στην παραλία.
  • 4 διανυκτερεύσεις στην Τενερίφη, στο εκπληκτικό Vallemar 4*με 4 δείπνα μπουφέ, στο Puerto de la Cruz.
  • Διαδρομή με φέρι από Τενερίφη προς Λας Πάλμας, ή αντίστροφα.
  • Δύο ολοήμερες εκδρομές-περιηγήσεις σε Τενερίφη και Λας Πάλμας.
  • Ημέρες ελεύθερες για να απολαύσετε τα νησιά και τις διακοπές σας μέσα σε ένα υπέροχο τροπικό περιβάλλον.
  • Προσφέρεται ταξιδιωτικός οδηγός-βιβλίο Versus Travel στα Ελληνικά.

Εμπειρίες από το ταξίδι

1η ημέρα: Αθήνα/Θεσσαλονίκη/Λάρνακα – Λας Πάλμας

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για την Λας Πάλμας την πρωτεύουσα του συμπλέγματος των Καναρίων Νήσων. Άφιξη και μεταφορά στο ξενοδοχείο μας και στη συνέχεια θα έχουμε χρόνο για έναν περίπατο με τον αρχηγό μας ώστε να γνωρίσουμε την πόλη. Μια εξαιρετική βόλτα, που συνηθίζουν πολύ και οι ντόπιοι, είναι στον δημοφιλή λιθόστρωτο δρόμο PaseodelasCanteras, δίπλα στην ομώνυμη αμμουδιά, που φτάνει μέχρι το AuditoriumAlfredoKlaus, το ωδείο της πόλης με το φουτουριστικό σχήμα.Διανυκτέρευση.

2η ημέρα: Λας Πάλμας – Μογκάν – Μας Παλόμας – Τερόρ – Αρούκας – Λας Πάλμας

Πρωινό και αναχώρηση με τον αρχηγό μας και τοπικό ξεναγό για μία άκρως ενδιαφέρουσα ολοήμερη εκδρομή στο νησί. Αφήνοντας πίσω μας την Λας Πάλμας κινούμαστε με κατεύθυνση προς τον νότο και τον όμορφο παραθαλάσσιο οικισμό Μογκάν (PuertodeMogán). Η μεγάλη αμμουδιά ακριβώς πριν το λιμάνι περιβάλλεται από τεράστια ξενοδοχειακά συγκροτήματα, ωστόσο ο ίδιος ο οικισμός που ακολουθεί αμέσως μετά, διατηρεί τον παραδοσιακό του χαρακτήρα, με τα ολόλευκα (σαν κυκλαδίτικα) σπίτια και τις κεραμιδοσκεπές. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το Μασπαλόμας (Maspalomas) και τις χαρακτηριστικές αμμοθίνες, ένα προστατευόμενο οικοσύστημα που δίνει την αίσθηση ότι βρίσκεται κάποιος στο κέντρο της Σαχάρας. Καθώς επιστρέφουμε προς το βόρειο κομμάτι του Γκραν Κανάρια θα κάνουμε μία στάση στο ιστορικό Τερόρ (Teror), όπου αξίζει να δούμε την βασιλική της Παναγίας ντελ Πίνο (VirgendelPino), έναν από τους πιο σημαντικούς ναούς των Καναρίων και προστάτιδα της Γκραν Κανάρια. Ομοίως θα μας εντυπωσιάσει και η εκκλησία του Αγίου Ιωάννη Βαπτιστή στο Αρούκας (Arucas), ένα ακόμη όμορφο χωριό που θα επισκεφθούμε, πριν επιστρέψουμε στη βάση μας στη Λας Πάλμας. Το απόγευμα μπορούμε να κάνουμε βόλτα με τον αρχηγό στο ιστορικό κέντρο της πόλης για να θαυμάσουμε τα αποικιακού ρυθμού σπίτια, τα στενά δρομάκια, την περιοχή όπου βρίσκεται ο Καθεδρικός Ναός, το Θέατρο PerezGaldós και άλλα. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα: Λας Πάλμας

Ημέρα ελεύθερη για βόλτες, για να κολυμπήστε στην Παραλία Λας Καντέρας με τη χρυσαφένια αμμουδιά ή για να λάβετε μέρος σε κάποια προαιρετική εκδρομή. Μια εξαιρετική ιδέα θα ήταν επίσης μια προαιρετική επίσκεψη στο MuseoCanario, το ιστορικό και αρχαιολογικό μουσείο της πόλης, το πιο σημαντικό στα Κανάρια, και έμπλεο εκθεμάτων που παρουσιάζουν την ιδιαίτερη ιστορική πορεία των νησιών από την αρχαιότητα και την πρώτη κατοίκηση, μέχρι τα χρόνια του Χριστόφορου Κολόμβου και τη σύγχρονη εποχή. Ο αρχηγός μας θα είναι φυσικά στη διάθεσή σας για οτιδήποτε χρειαστείτε.Διανυκτέρευση.

4η ημέρα: Λας Πάλμας (Γκραν Κανάρια) – Πουέρτο ντε λα Κρουθ (Τενερίφη)

Μετά το πρωινό μας, αφήνουμε το ξενοδοχείο μας και μεταβαίνουμε στο Αγκέτε (Agaete), το λιμάνι του νησιού για την επιβίβαση στο φέρι της ναυτιλιακής εταιρίας FredOlsenFerries με προορισμό μας τη Τενερίφη το μεγαλύτερο, πιο φημισμένο και πιο ανεπτυγμένο τουριστικά νησί στα Κανάρια. Το «νησί της αιώνιας άνοιξης», όπως το λένε λόγω του απαράμιλλου κλίματός του, είναι γεμάτο αντιθέσεις και διαθέτει μια ποικιλία τοπίων σε διάφορες περιοχές: με πολύβουα θέρετρα, πάρκα, γραφικές πόλεις-διαμάντια αστικής κομψότητας, η Τενερίφη είναι σύμβολο εξωτισμού για Ισπανούς και Ευρωπαίους. Άφιξη και μεταφορά στην Πουέρτο ντε Λα Κρουθ (PuertodelaCruz), το πιο ζωντανό τμήμα του νησιού, με την ατμόσφαιρα παλιάς ισπανικής αποικίας. Αυτός ο σικάτος οικισμός μάλιστα είναι ο πρώτος από τον οποίο ξεκίνησε η ραγδαία τουριστική ανάπτυξη των Κανάριων νησιών. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας.Δείπνο και διανυκτέρευση.

5η ημέρα: Πουέρτο ντε λα Κρουθ – Τέιδε (Τενερίφη)

Η σημερινή μας εκδρομή είναι από τις εντυπωσιακότερες εκδρομές και η σημαντικότερη στο νησί. Θα ξεκινήσουμε με μια ξενάγηση στη γειτονική πόλη της Οροτάβα (Orotava), όπου θα δούμε την Παλιά Πόλη με την ιδιαίτερη παραδοσιακή αρχιτεκτονική και τα σπίτια με τα περίτεχνα μπαλκόνια. Συνεχίζοντας, διασχίζουμε την κοιλάδα Οροτάβα, με τη χαρακτηριστική τροπική  βλάστηση και μέσα από ορεινούς δρόμους μπαίνουμε στο Εθνικό Πάρκο «Κανιάδας» (Cañadas) και ξεκινάμε να προσεγγίζουμε το θρυλικό ηφαίστειο Τέιδε (Teide), το ψηλότερο βουνό της Ισπανίας, καθώς η κορυφή του αγγίζει τα 3.718 μ. (υπάρχει η δυνατότητα προαιρετικής ανάβασης με τελεφερίκ στην κορυφή, με επιπλέον κόστος). Το Εθνικό Πάρκο γύρω του με πληθώρα ενδημικών ειδών αποτελεί ένα σεληνιακό σκηνικό, «προϊόν» λάβας και προκαλεί δέος με την απόκοσμη αύρα του. Από τη βόρεια πλευρά του μπορούμε, καιρού επιτρέποντος, να ατενίσουμε τα λεγόμενα «seaclouds», μια θάλασσα από σύννεφα που συνήθως περιβάλλουν την κορυφή του ηφαιστείου. Αντικρίζοντας αυτό το σκηνικό αναπόφευκτα σκεφτόμαστε πως ίσως να μην έχουν άδικο όσοι υποστηρίζουν πως η Τενερίφη και τα υπόλοιπα Κανάρια Νησιά είναι ό,τι έχει απομείνει από τη θρυλική Ατλαντίδα, οι κορυφές δηλαδή της περίφημης χαμένης χώρας που εδώ και αιώνες αποτελεί το ταξιδιωτικό (και όχι μόνο) δισκοπότηρο της ανθρωπότητας. Επιστροφή το απόγευμα στο Πουέρτο ντε λα Κρουθ, και ελεύθερος χρόνος για τον οποίο σας προτείνουμε μια περιπατητική βόλτα με τον αρχηγό μας στην Παλιά Πόλη και την πλατεία Τσάρκο (Charco), όπου συχνά μουσικοί παίζουν παραδοσιακούς σκοπούς των νησιών. Δείπνο και διανυκτέρευση.

6η – 7η ημέρα: Πουέρτο ντε λα Κρουθ (Τενερίφη)

Οι επόμενες δύο ημέρες της διαμονής μας στην Τενερίφη είναι ημέρες ελεύθερες για να περπατήσετε στα πανέμορφα στενά του Πουέρτο ντε λα Κρουθ, να δείτε τα ιστορικά κτίρια, να επισκεφτείτε τη γραφική αγορά, κάτι σαν ανατολίτικο παζάρι, όπου εξωτικά φρούτα μπερδεύονται με ζωηρόχρωμα υφάσματα και μικροαντικείμενα λαϊκής τέχνης ή για να λάβετε μέρος σε προαιρετικές εκδρομές και να γνωρίσετε περισσότερο το νησί. Μπορείτε να νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο και να εξερευνήσετε τις αναρίθμητες φυσικές ομορφιές αυτού του τροπικού παραδείσου: παρατηρώντας την ασύλληπτα πλούσια βλάστηση των τροπικών δασών της Τενερίφης είναι αδύνατον να μην αναρωτηθεί κανείς αν, πέρα από τον θρύλο της πολυπόθητης Ατλαντίδας, η Τενερίφη είναι το «σπίτι» και του περίφημου κήπου των Εσπερίδων, όπως επίσης θέλουν οι τοπικές δοξασίες. Πράγματι, σε μια τέτοια βλάστηση θα μπορούσαν κάλλιστα να γεννηθούν οι σπάνιοι όσο και απρόσιτοι καρποί που μόνο ένας ημίθεος σαν τον Ηρακλή θα μπορούσε να ανακαλύψει, εκπληρώνοντας έτσι έναν από τους δώδεκα άθλους του. Εναλλακτικά, μπορείτε να επισκεφθείτε τη Σάντα Κρουθ, την αρχοντική πρωτεύουσα του νησιού, ή να κατευθυνθείτε προς το νότο και να επιλέξετε για τις βουτιές σας κάποιες από τις πολλές παραλίες με τη χαρακτηριστική μαύρη, ηφαιστειακή άμμο! Αν προτιμάτε να περάσετε περισσότερο χρόνο χαλαρώνοντας στο Πουέρτο ντε λα Κρουθ, μπορείτε να επισκεφθείτε το LoroPark, ένα πολύ προσεγμένο θεματικό πάρκο που έχει αναδειχθεί ως ο καλύτερος (από όλες τις απόψεις) ζωολογικός κήπος στην Ευρώπη! Ακόμη μία καλή πρόταση είναι να κάνετε το μπάνιο σας σε μία από τις ειδικά διαμορφωμένες πισίνες με θαλασσινό νερό που βρίσκονται πάνω στην προκυμαία. Μια ακόμα καλή ιδέα είναι να εκδράμετε στην PuertoStreetArt έναν δρόμο όπου είναι γεμάτος χρώματα και εικόνες από τους «καλλιτέχνες του δρόμου». Ή να επισκεφθείτε το θαλάσσιο πάρκο LoroParque με εντυπωσιακά σόου από δελφίνια και φάλαινες! Για ό,τι χρειάζεστε, ο αρχηγός μας θα βρίσκεται στη διάθεσή σας. Δείπνο και διανυκτέρευση.

8η ημέρα: Τενερίφη – Αθήνα/Θεσσαλονίκη/Λάρνακα (πτήση)

Πτήση για Αθήνα μέσω ενδιάμεσου σταθμού.

 

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό. 
Το τελικό ενημερωτικό αποστέλλεται
περίπου 3-5 ημέρες
πριν από την εκάστοτε αναχώρηση.

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από
Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

LX 1843

12/08/2021

ΑΘΗΝΑ – ΖΥΡΙΧΗ

09:20

11:10

LX 8214

12/08/2021

ΖΥΡΙΧΗ – ΤΕΝΕΡΙΦΗ

13:20

16:50

η πτήση πραγματοποιείται από την  Edelweiss Air θυγατρική της Swiss

LX 8201

19/08/2021

ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΑΡΙΑ – ΖΥΡΙΧΗ

10:45

15:50

η πτήση πραγματοποιείται από την  Edelweiss Air θυγατρική της Swiss

LX 1842

19/08/2021

ΖΥΡΙΧΗ - ΑΘΗΝΑ

17:55

21:30

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Περιλαμβάνονται

  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης με ενδιάμεσο σταθμό
  • Μεταφορές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις, όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα
  • 3 διανυκτερεύσεις στη Λας Πάλμας, σε εκπληκτικό ξενοδοχείο (πρόσφατα ανακαινισμένο) στην PlayadelasCanteras, το πολυτελές NHImperialPlaya 4*, ακριβώς μπροστά στην παραλία, με πρωινό.
  • 4 διανυκτερεύσεις στην Τενερίφη, στο εκπληκτικό Vallemar 4* με 4 δείπνα μπουφέ, στο Πουέρτο ντε λα Κρουθ.
  • Έμπειρος Έλληνας αρχηγός-σύνοδος του γραφείου μας
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

Αναχωρήσεις από Κύπρο 

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνονται οι φόροι, ο επίναυλος καυσίμων, τα φιλοδωρήματα, τα αχθοφορικά (όπου είναι δυνατόν), και η ειδική κυπριακή επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια χωρίς επιβάρυνση (ζητήστε μας τι περιλαμβάνει) εκτός από εισόδους σε μουσεία και αξιοθέατα.

Δεν περιλαμβάνονται         
(δεν ισχύει για τις αναχωρήσεις από την Κύπρο)

  • Φόροι αεροδρομίων, επιβάρυνση καυσίμων, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά & επιπλέον πακέτο ασφάλειας, τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (Ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.α.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη, και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων:€ 490
  • Είσοδοιστουςεπισκεπτόμενους χώρους.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

Παρακαλούμε να αποστείλετε φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στο e-mail του ταξιδιωτικού συμβούλου (πωλητή), με τον οποίο έχετε συνομιλήσει
Χωρίς την άμεση αποστολή φωτοτυπίας του διαβατηρίου δεν θα μπορεί να περιληφθεί η ασφάλεια της προκαταβολής σας στην επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια που περιλαμβάνει το Versus στα προγράμματά του. Αν δεν έχετε e-mail, μπορείτε να προσκομίσετε μια φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στα γραφεία μας.
Κράτηση γίνεται μόνο με τα πλήρη στοιχεία σας (διεύθυνση με ταχυδρομικό κώδικα, τηλέφωνα, e-mail κλπ.). Αν θέλετε να συμπεριλάβετε και άλλα άτομα στην κράτησή σας, θα πρέπει να μας γνωρίσετε και τα δικά τους πλήρη στοιχεία.
Η κράτησή σας είναι έγκυρη και η κατοχύρωση των προσφορών γίνεται μόνο με κατάθεση της προκαταβολής. 

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ, πριν την κατάθεση της προκαταβολής σας, με σκοπό να καταχωρισθεί η κράτησή σας και στη συνέχεια το ποσό της κατάθεσής σας στον φάκελό σας. Παρακαλούμε μην παραλείψετε να μας ενημερώσετε. 

 

ΔΩΡΕΑΝ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΟΔΗΓΟΙ VERSUS
Το Versus Travel, προσπαθώντας να καλύψει το κενό της Ελληνικής αγοράς σε ταξιδιωτικούς οδηγούς στην Ελληνική γλώσσα για τις χώρες που επισκέπτεται, εγκαινιάζει την έκδοση μιας σειράς ποιοτικών ταξιδιωτικών βιβλίων – οδηγών (προϊόν της μεγάλης μας ταξιδιωτικής εμπειρίας), που προσφέρονται δωρεάν στους ταξιδιώτες της κάθε εκδρομής.

 

ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ταξιδιωτική Ασφάλεια

Extra Παροχές Υγείας στην ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ

• Δωρεάν 8 επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς και εκπτώσεις σε χειρουργικές και ιατρικές πράξεις στα εξωτερικά ιατρεία της Ευρωκλινικής Αθηνών.
• Τηλεφωνική εξυπηρέτηση 24 ώρες το 24ωρο στο τηλέφωνο 1011.
• Δωρεάν ένα παιδιατρικό check up και 8 δωρεάν επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς στην Ευρωκλινική Παίδων (αφορά σε παιδιά και εγγόνια των ταξιδιωτών μας)


ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ:

• Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι έχετε διαβάσει το παρόν πρόγραμμα, το έχετε κατανοήσει και συμφωνείτε με τα αναγραφόμενα.
• Συμμετοχή επίσης στην εκδρομή σημαίνει ότι αναντίρρητα αποδέχεστε τους Όρους Συμμετοχής που αναγράφονται στην τελευταία σελίδα της μπροσούρας μας και στο site μας στο Internet. Αν θέλετε να διαβάσετε τους Όρους Συμμετοχής, παρακαλούμε ζητήστε να σας αποσταλούν.
• Συμμετοχή δηλώνετε επικοινωνώντας με το τμήμα πωλήσεων, δίνοντας αναλυτικά τα στοιχεία που σας ζητούνται και καταθέτοντας προκαταβολή 1.000 € κατ’ άτομο εντός της χρονικής προθεσμίας που θα σας δοθεί από το τμήμα πωλήσεων.
• Η πληρωμή της προκαταβολής γίνεται είτε με χρήση μετρητών ή στην περίπτωση χρήσης πιστωτικής κάρτας με εφάπαξ χρέωση.
• 12-18 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ. Εφόσον επιθυμείτε, μπορείτε να αποπληρώσετε το ταξίδι σας κάνοντας χρήση πιστωτικής κάρτας και συμμετέχοντας σε πρόγραμμα άτοκων δόσεων (έως και 18). Σας συστήνουμε, προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, να ενημερωθείτε έγκαιρα είτε από το τμήμα πωλήσεων, είτε από το λογιστήριο για τις πιστωτικές κάρτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα άτοκων δόσεων. 
• Το διαβατήριό σας θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 6μηνη ισχύ.
• Βεβαιωθείτε πως το διαβατήριό σας έχει κενές σελίδες, ισάριθμες με τον αριθμό των χωρών που θα επισκεφθείτε.
• Το γραφείο μας δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε πρόβλημα λόγω μη ανανέωσης του διαβατηρίου σας.
• Οι ταξιδιώτες μη Ελληνικής υπηκοότητας ή οι κάτοχοι μη Ελληνικών διαβατηρίων οφείλουν να επικοινωνούν κατ’ ιδίαν με την πρεσβεία της χώρας στην οποία επιθυμούν να ταξιδέψουν, για να πληροφορηθούν τα όποια διαδικαστικά για την έκδοση βίζας, εφόσον αυτή απαιτείται. Το Versus Travel δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν πρόβλημα που ενδεχομένως παρουσιαστεί σε κάποιο αεροδρόμιο.
• Σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και στην Τουρκία, μπορείτε να ταξιδέψετε με αστυνομική ταυτότητα νέου τύπου. Διευκρινίζουμε ότι αυτό γίνεται μόνο με πολιτική ταυτότητα και όχι με υπηρεσιακή. Ενημερωθείτε σχετικά από το τμήμα πωλήσεων του γραφείου μας. 


Έως 12 άτοκες μηνιαίες δόσεις

* Αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη

H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.

Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετέ το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα.

Απαιτούνται 2 διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.

Για την διαμονή και τις μεταφορές σας στην Αθήνα δείτε την ειδική προσφορά

«StopOver Athens»

**Αναχωρήσεις από  Λάρνακα

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και οι αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις  αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens" από 50 € το άτομο με μεταφορές.

 

ΔΩΡΕΑΝ

Αποκλειστική ταξιδιωτική ασφάλεια του Versus Τravel με καλύψεις για τον κορωνοϊό πριν και μετά το ταξίδι αλλά και για καραντίνα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Νοιώστε απόλυτα προστατευμένοι, όπως σας έχουμε συνηθίσει.

 

Ένα ταξίδι αποκλειστικότητας Versus, από τη συλλογή μας με ταξίδια στα νησιά της Ευρώπης στον Ατλαντικό. Σε αυτό το ταξίδι έχουμε στο επίκεντρό μας τα ΚΑΝΑΡΙΑ ΝΗΣΙΑ εστιάζοντας στα δύο πιο σημαντικά νησιά του αρχιπελάγους, την Τενερίφη και το Γκραν Κανάρια, τα οποία και γνωρίζουμε με έναν άλλο… Versusτρόπο: Με ξεναγήσεις και ταυτόχρονα ελεύθερο χρόνο για να τα απολαύσουμε όπως πρέπει, πάντα όμως με Έλληνα αρχηγό και όχι τοπικό ελληνόφωνο.

Ένα σπάνιο πρόγραμμα και μια μοναδική ευκαιρία για να γνωρίσετε τα Κανάρια Νησιά με αρχηγό-συνοδό στην καλύτερη τουριστική περίοδο και σε εξαιρετικά χαμηλή τιμή.

Το μοναδικό οργανωμένο πρόγραμμα στα Κανάρια Νησιά!

  • Με 3 διανυκτερεύσεις στη Λας Πάλμας, σε εκπληκτικό ξενοδοχείο (πρόσφατα ανακαινισμένο) στην Playa de las Canteras, το πολυτελές NH Imperial Playa 4*, ακριβώς μπροστά στην παραλία.
  • 4 διανυκτερεύσεις στην Τενερίφη, στο εκπληκτικό Vallemar 4*με 4 δείπνα μπουφέ, στο Puerto de la Cruz.
  • Διαδρομή με φέρι από Τενερίφη προς Λας Πάλμας, ή αντίστροφα.
  • Δύο ολοήμερες εκδρομές-περιηγήσεις σε Τενερίφη και Λας Πάλμας.
  • Ημέρες ελεύθερες για να απολαύσετε τα νησιά και τις διακοπές σας μέσα σε ένα υπέροχο τροπικό περιβάλλον.
  • Προσφέρεται ταξιδιωτικός οδηγός-βιβλίο Versus Travel στα Ελληνικά.

Highlights

  • Ο Εθνικός Δρυμός Λας Κανιάδας και το ηφαίστειο Τέιδε, με την υψηλότερη κορυφή της Ισπανίας.
  • Το «σκηνικό ερήμου» με τις αμμοθίνες στο Μασπαλόμας.
  • Η παλιά πόλη της Λας Πάλμας.
  • Οι παραλίες μαύρης άμμου στην Τενερίφη, ιδιαίτερα στο νότιο τμήμα του νησιού.
  • Ο πολύχρωμος παραδοσιακός οικισμός του Πουέρτο ντε Μογκάν.

Σχόλια Πελατών

Παρόμοιοι Προορισμοί

Μόνο στο Versus Travel

  • Με 3 διανυκτερεύσεις στη Λας Πάλμας, στην PlayadelasCanteras, 
  •  4 διανυκτερεύσεις στην Τενερίφη, στο εκπληκτικό Vallemar 4*

Χάρτης Ταξιδιού Κανάρια Νησιά | Καλοκαίρι - Φθινόπωρο 2021

Πληροφορίες για τις Χώρες Countries Info