fb

Από Κύπρο - Νότια Ιταλία - Ρώμη με Κάπρι και ακτή Αμάλφι | Καλοκαίρι 2019

Διάρκεια: 8 ΗΜΕΡΕΣ

τιμή από 1089€

Ταυτότητα ταξιδιού

Ευρωπαϊκό ταξίδι στον Ιταλικό Νότο, με τα χαρακτηριστικά της Ευρώπης του Versus Travel. Καθημερινά γεμάτο πρόγραμμα, με εμπεριστατωμένες ιστορικές επισκέψεις στις αρχαίες πόλεις του Ερκολάνο (Herculaneum), της Ποσειδωνίας (Paestum) και της Πομπηίας, αλλά και επίσκεψη σε ένα από τα πιο ξεχωριστά νησιά της Μεσογείου, το Κάπρι, να περιλαμβάνονται εντός της τιμής. Από τα ταξίδια μας στον κόσμο είναι το κομμάτι γης που έχουμε ξεχωρίσει για τη γραφικότητά του και για τον αέρα της αρχοντιάς που αποπνέει. Έχει "πάρει" κάτι από τους διάσημους επισκέπτες του. Στην κρουαζιέρα μας στην ακτή Αμαλφιτάνα ο ταξιδιώτης θα ανακαλύψει μικρές πόλεις, σκαρφαλωμένες σε απότομα βράχια, κρυστάλλινα τυρκουάζ νερά σε κρυφούς κόλπους της ακτογραμμής, πλαγιές πνιγμένες στο άρωμα των λεμονανθών, φυσικές ομορφιές που συνδυάζονται με την κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα. Ένα 8ήμερο ταξίδι που τα έχει όλα στον υπερθετικό βαθμό.

 

Το ταξίδι σε λίγες γραμμές

Από την βασίλισσα της Καμπανίας, την χιλιοτραγουδισμένη Νάπολη ,   εξορμούμε στη μαγευτική Κοστιέρα Αμαλφιτάνα, στον μυχό του ομώνυμου κόλπου της  Τυρρηνικής θάλασσας και επισκεπτόμαστε το γαλήνιο Σορρέντο, το διάσημο Κάπρι, γνωστό και ως ο "Ο Κήπος της Εδέμ", το Ερκολάνο, την Πομπηία και την αρχαία Ελληνική αποικία της Ποσειδωνίας.
Απολαμβάνουμε μια μοναδική ολοήμερη βόλτα  στην Κοστιέρα Αμαλφιτάνα με επισκέψεις  στο Αμάλφι και  το μαγευτικό Ποζιτάνο, χτισμένο στην απότομη πλαγιά ενός γκρεμού. Προαιρετικά,  αν μπορέσετε  να ξεφύγετε τον εναγκαλισμό της Νάπολης, θα έχετε τη δυνατότητα να κάνετε μια 2η κρουαζιέρα στα νησάκια Ίσκια και Πρόσιντα 
 

Μόνο Στο Versus

Η διαφορετικότητα του Versus

Ένα πλούσιο αεροπορικό πρόγραμμα στην περιοχή της Πομπηίας, της Νάπολης και του Κόλπου με τα διάσημα νησάκια με επιπλέον διανυκτερεύσεις στη Ρώμη.

Το πρόγραμμά μας περιλαμβάνει:

  • Εξαιρετικές απευθείας πτήσεις για Νάπολη.
  • 2 διανυκτερεύσεις στη Νάπολη,  στην  καρδιά της  πόλης, για να ζήσετε  στους ρυθμούς και τα αξιοθέατά της και όχι απομονωμένοι όλες τις ημέρες στο Σαλέρνο.
  • Επίσκεψη  και ξενάγηση στη Νάπολη & στο αρχαιολογικό της μουσείο.
  • 2 διανυκτερεύσεις στη Ρώμη.
  • 3 διανυκτερεύσεις στο Σαλέρνο σε ξενοδοχείο  4*.
  • Ημιδιατροφή στο Σαλέρνο (3 δείπνα).
  • Επισκέψεις και  εξορμήσεις στην  περιοχή του  Σαλέρνο,  του Ποζιτάνο και του Αμάλφι στην Κοστιέρα  Αμαλφιτάνα.
  • Περιλαμβάνεται το κόστος για τα πλοιάρια και για την επίσκεψή μας στην Αμαλφιτάνα και στο Κάπρι από  το Σορρέντο αξίας €68.
  • Επισκέψεις στους σημαντικότερους αρχαιολογικούς χώρους της Πομπηίας, του Ερκολάνο  (Ηράκλεια, Herculaneum) και της Ποσειδωνίας (Πέστουμ,  Paestum).

1η ημέρα: Λάρνακα – Νάπολη (πτήση) – Σαλέρνο (επισκέψεις)

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πρωινή πτήση για την Ρώμη. Άφιξη και μεταφορά στη Νάπολη όπου θα κάνουμε μια βόλτα και θα έχουμε μία πρώτη γνωριμία με την πόλη. Στην συνέχεια, αναχωρούμε για το Σαλέρνο. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

 

2η ημέρα: Σαλέρνο – Κοστιέρα Αμαλφιτανά – Αμάλφι, Ποζιτάνο – Σαλέρνο (κρουαζιέρα) (Περιλαμβάνονται τα καραβάκια)

Σήμερα το πρωί θα κατευθυνθούμε με τα πόδια στην προβλήτα του λιμανιού, που βρίσκεται κοντά στο ξενοδοχείο μας, από την οποία θα αποπλεύσουμε για τη μαγευτική μας κρουαζιέρα στην Κοστιέρα Αμαλφιτάνα. Πρώτη μας στάση θα είναι στο Αμάλφι, όπου κατά τη διάρκεια της περιήγησής μας στο χωριό, θα επισκεφθούμε τον καθεδρικό ναό και θα έχουμε χρόνο για την απαραίτητη βόλτα μας, αλλά και για φαγητό. Στη συνέχεια θα καταπλεύσουμε στο Ποζιτάνο, που είναι "κρεμασμένο" στα βράχια. Βόλτα στα μικρά, στενά δρομάκια που θυμίζουν κυκλαδίτικα σοκάκια και χρόνος για καφέ. Αναχώρηση το απόγευμα για το ξενοδοχείο μας στο Σαλέρνο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

Σημείωση: η διαδρομή με το πλοιάριο μπορεί να πραγματοποιηθεί και αντίστροφα.

 

3η ημέρα: Σαλέρνο – Κάπρι – Σορρέντο – Σαλέρνο (Περιλαμβάνονται τα καραβάκια)

Νωρίς το πρωί θα επιβιβαστούμε στο ταχύπλοο για το θεϊκό Κάπρι, που χαρακτηρίζεται ως ο "Κήπος της Εδέμ", λόγω της οργιώδους βλάστησής του και της ποικιλίας των λουλουδιών του. Άφιξη στο νησί και μεταφορά με μικρά τοπικά πουλμανάκια στο πάνω χωριό, το Ανακάπρι (Anacapri, πληρωμή επιτόπου). Θα κάνουμε τη βόλτα μας, θα έχουμε χρόνο να τσιμπήσουμε κάτι για μεσημεριανό και στη συνέχεια θα κατεβούμε στο Κάπρι για να απολαύσουμε έναν καφέ και  για να κάνουμε τις αγορές μας. Συνεχίζουμε  για το Σορρέντο, την πανέμορφη και μοναδική πόλη-κόσμημα της Καμπανίας. Χρόνος ελεύθερος για μια βόλτα στο διάσημο αυτό θέρετρο με την ατμόσφαιρα της Belle Epoque. Επιστροφή στο Σαλέρνο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

 

4η ημέρα: Σαλέρνο – Ποσειδωνία – Νάπολη – (Ξενάγηση στο Μουσείο, Πεζοπορική περιήγηση, Προαιρετική εκδρομή με πλοιάριο στα νησάκια Ίσκια και Πρόσιντα)

πρωινή αναχώρηση για την Ποσειδωνία (Paestum), μία αρχαία ελληνική αποικία με έναν από τους  επιβλητικότερους Ναούς της Μεγάλης Ελλάδας, αφιερωμένος στη θεά Ήρα (6ος π.Χ. αι.). Περιήγηση στο αρχαιολογικό πάρκο και συνεχίζουμε για την πρωτεύουσα της Καμπανίας, τη Νάπολη, όπου θα επισκεφθούμε το καταπληκτικό εθνικό-αρχαιολογικό μουσείο της πόλης, όπου θα δούμε ευρήματα από την Πομπηία και το Ερκολάνο. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Ακολουθεί πεζοπορική περιήγηση στο ιστορικό κέντρο της πόλης με τον αρχηγό σας (για όσους το επιθυμούν και μπορούν να περπατήσουν), κατά τη διάρκεια της οποίας θα γνωρίσετε το ιστορικό και παλαιό κέντρο της πόλης, τα ιστορικά της μνημεία, τα στέκια της, το εμπορικό της κέντρο και τα καταστήματά της. Η ρομαντική Νάπολη είναι η μεγαλύτερη πόλη της νότιας Ιταλίας. Διαθέτει μερικές από τις καλύτερες όπερες και θέατρα του κόσμου, ενώ συχνά την αποκαλούν υπαίθριο μουσείο, χάρη στα πολλά ιστορικά αγάλματα και μνημεία της. Κάντε βόλτα, όπως οι οικογένειες των ντόπιων, στον παραλιακό δρόμο καθώς ο ήλιος δύει στον Κόλπο της Νάπολης.

Εναλλακτικά - όσοι το επιθυμείτε - μπορείτε να μεταβείτε στο λιμάνι και να επιβιβαστείτε σε ταχύπλοο για να επισκεφθείτε τα νησάκια Ίσκια και Πρόσιντα, καθώς και τα άλλα νησάκια και σημεία στα οποία προσεγγίζει το πλοίο, όπως τα Casamicciola, Lacco Ameno,  Sant Angelo κλπ. Διανυκτέρευση.

5η ημέρα: Νάπολη – Πομπηία – Ερκολάνο – Νάπολη

Σήμερα το πρωί θα αναχωρήσουμε για την αρχαία Πομπηία. Άφιξη και επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο. Συνεχίζουμε για το Ερκολάνο, την πόλη που έθαψε η λάβα και η στάχτη του Βεζούβιου μαζί με την Πομπηία. Μετά τις τελευταίες ανασκαφές αναδείχθηκαν καταπληκτικά ευρήματα σε πολύ καλή κατάσταση. Επιστροφή αργά το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

6η ημέρα: Νάπολη – Ρώμη (διαμονή)

Πανοραμική ξενάγηση στην ιστορική αυτή πόλη, κατά τη διάρκεια της οποίας θα θαυμάσουμε τον πολυτραγουδισμένο κόλπο της Νάπολης με τη θέα προς το ηφαίστειο Βεζούβιο, την παραλιακή λεωφόρο και τα κύρια σημεία του ιστορικού της κέντρου, όπως την πλατεία του Δημαρχείου, το θέατρο San Carlo, το Κάστρο των Ανδηγαυών κ.ά. Στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για την Αιώνια Πόλη, την Ρώμη. Τακτοποίηση. Διανυκτέρευση.

 

7η ημέρα: Ρώμη (ξενάγηση)

Πρωινή πανοραμική ξενάγηση της πόλης, κατά τη διάρκεια της οποίας θα δούμε μεταξύ άλλων το Κολοσσαίο, το μεγαλύτερο σωζόμενο αρχαίο ρωμαϊκό αμφιθέατρο του κόσμου, την πλατεία Βενετίας και το μνημείο του  Άγνωστου Στρατιώτη, το Δικαστικό Μέγαρο και τη βασιλική Σάντα Μαρία Ματζόρε.Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Στο ελεύθερο απόγευμά σας, σας προτείνουμε να επισκεφθείτε το Βατικανό, ένα ξεχωριστό, ανεξάρτητο κρατίδιο μέσα στα όρια της Ρώμης, που είναι η έδρα της Καθολικής Εκκλησίας και του Πάπα. Στα σημαντικότατα μουσεία του θα δείτε μεταξύ άλλων το σύμπλεγμα του Λαοκόωντα, τον Απόλλωνα του Μπελβεντέρε, τις αίθουσες που έχει διακοσμήσει ο μεγάλος ζωγράφος Ραφαήλ με την περίφημη Σχολή των Αθηνών, την Καπέλα Σιστίνα με τις μεγαλοφυείς τοιχογραφίες του Μιχαήλ Αγγέλου, που θεωρούνται ένα από τα μεγαλύτερα αριστουργήματα της παγκόσμιας ζωγραφικής όλων των εποχών κ.ά. Περάστε στη συνέχεια στη Βασιλική του Αγίου Πέτρου, τη μεγαλύτερη εκκλησία του κόσμου, για να δείτε την Πιετά του Μιχαήλ Άγγελου και το κιβώριο που δεσπόζει πάνω από τον παπικό βωμό, έργο του Μπερνίνι. Διανυκτέρευση στη Ρώμη.

8η ημέρα: Ρώμη – Λάρνακα (Πτήση)

Ελεύθερη ημέρα, για να απολαύσετε τη Ρώμη όπως επιθυμείτε. Check out από τα δωμάτια στις 12:00. Το απόγευμα μεταφορά στο αεροδρόμιο (και επίσκεψη στο outlet Castel Romano) για την πτήση της επιστροφής.

 

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό. 
Το τελικό ενημερωτικό αποστέλλεται
περίπου 3-5 ημέρες
πριν από την εκάστοτε αναχώρηση.

ΠΤΗΣΕΙΣ

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από
Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

AZ 743

30.06.2019

ΛΑΡΝΑΚΑ – ΡΩΜΗ

05:30

07:45

ΑΖ 742

07.07.2019

ΡΩΜΗ – ΛΑΡΝΑΚΑ

22:40

02:35

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από
Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

AZ 743

14.07.2019

ΛΑΡΝΑΚΑ – ΡΩΜΗ

05:30

07:45

ΑΖ 742

21.07.2019

ΡΩΜΗ – ΛΑΡΝΑΚΑ

22:40

02:35

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από
Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

AZ 743

18.07.2019

ΛΑΡΝΑΚΑ – ΡΩΜΗ

05:30

07:45

ΑΖ 742

04.08.2019

ΡΩΜΗ – ΛΑΡΝΑΚΑ

22:40

02:35

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από
Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

AZ 743

11.08.2019

ΛΑΡΝΑΚΑ – ΡΩΜΗ

05:30

07:45

ΑΖ 742

18.08.2019

ΡΩΜΗ – ΛΑΡΝΑΚΑ

22:40

02:35

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από
Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

AZ 743

25.08.2019

ΛΑΡΝΑΚΑ – ΡΩΜΗ

05:30

07:45

ΑΖ 742

01.09.2019

ΡΩΜΗ – ΛΑΡΝΑΚΑ

22:40

02:35

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης.
  • 3 διανυκτερεύσεις στο Salerno 4*, 2 διανυκτερεύσεις στην Νάπολη 4* και 2 στη Ρώμη.
  • Ο δημοτικός φόρος διαμονής στα ξενοδοχεία του Σαλέρνο της Νάπολης.
  • Πρόγευμα καθημερινά
  • Ημιδιατροφή στο Σαλέρνο (3 δείπνα)
  • Ακτοπλοϊκές μετακινήσεις με πλοιάριο ή ταχύπλοο στα νησάκια Κάπρι, Αμάλφι και Ποζιτάνο (το συνολικό κόστος των €68, περιλαμβάνεται στην τιμή)
  • Μετακινήσεις, ξεναγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν, όπως αναφέρονται αναλυτικά στο πρόγραμμά μας
  • Τοπικός ξεναγός για τις ξεναγήσεις μας σε Πομπηία, Ηράκλεια και Νάπολη
  • Έμπειρος Έλληνας αρχηγός-συνοδός
  • Επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια, προσφορά του Versus.
  • Προσοχή: Οι φόροι των πόλεων και των ξενοδοχείων, καθώς και τα φιλοδωρήματα περιλαμβάνονται στην τελική τιμή και δεν πληρώνονται τοπικά, όπως συμβαίνει συνήθως.
  • Οι φόροι αεροδρομίων, επιβάρυνση καυσίμων, check points, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά & επιπλέον πακέτο ασφάλειας.

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Οι είσοδοι σε άλλα μουσεία και αξιοθέατα.

Παρατήρηση: Το πρόγραμμα έχει πολύ περπάτημα και ξεναγήσεις-επισκέψεις σε αρχαιολογικούς χώρους και άλλα σημεία ενδιαφέροντος.

***Τα άτομα με κυπριακό διαβατήριο που διαμένουν στην Κύπρο και ξεκινούν από την Κύπρο καλύπτονται ασφαλιστικά μέχρι 70 ετών. 

 

Παρατήρηση: Το πρόγραμμα έχει πολύ περπάτημα και ξεναγήσεις-επισκέψεις σε αρχαιολογικούς χώρους και άλλα σημεία ενδιαφέροντος

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΤΑΞΙΔΙΟΥ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ
Παρακαλούμε να αποστείλετε φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στο e-mail του ταξιδιωτικού συμβούλου (πωλητή), με τον οποίο έχετε συνομιλήσει
Χωρίς την άμεση αποστολή φωτοτυπίας του διαβατηρίου δεν θα μπορεί να περιληφθεί η ασφάλεια της προκαταβολής σας στην επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια που περιλαμβάνει το Versus στα προγράμματά του. Αν δεν έχετε e-mail, μπορείτε να προσκομίσετε μια φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στα γραφεία μας.
Κράτηση γίνεται μόνο με τα πλήρη στοιχεία σας (διεύθυνση με ταχυδρομικό κώδικα, τηλέφωνα, e-mail κλπ.). Αν θέλετε να συμπεριλάβετε και άλλα άτομα στην κράτησή σας, θα πρέπει να μας γνωρίσετε και τα δικά τους πλήρη στοιχεία.
Η κράτησή σας είναι έγκυρη και η κατοχύρωση των προσφορών γίνεται μόνο με κατάθεση της προκαταβολής.
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣπριν την κατάθεση της προκαταβολής σας, με σκοπό να καταχωρηθεί η κράτησή σας και στη συνέχεια το ποσό της κατάθεσής σας στον φάκελό σας. Παρακαλούμε μην παραλείψετε να μας ενημερώσετε. Για την αποφυγή κάθε ταλαιπωρίας σας, παρακαλούμε ελέγχετε το ημερήσιο πιστωτικό όριο συναλλαγών των πιστωτικών και χρεωστικών καρτών σας, πριν προβείτε στην όποια συναλλαγή με το Versus Travel.

 

 

ΔΩΡΕΑΝ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΟΔΗΓΟΙ VERSUS
Το Versus Travel, προσπαθώντας να καλύψει το κενό της Ελληνικής αγοράς σε ταξιδιωτικούς οδηγούς στην Ελληνική γλώσσα για τις χώρες που επισκέπτεται, εγκαινιάζει την έκδοση μιας σειράς ποιοτικών ταξιδιωτικών βιβλίων – οδηγών (προϊόν της μεγάλης μας ταξιδιωτικής εμπειρίας), που προσφέρονται δωρεάν στους ταξιδιώτες της κάθε εκδρομής.

 

 

ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ταξιδιωτική Ασφάλεια

Extra Παροχές Υγείας στην ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ

• Δωρεάν 8 επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς και εκπτώσεις σε χειρουργικές και ιατρικές πράξεις στα εξωτερικά ιατρεία της Ευρωκλινικής Αθηνών.
• Τηλεφωνική εξυπηρέτηση 24 ώρες το 24ωρο στο τηλέφωνο 1011.
• Δωρεάν ένα παιδιατρικό check up και 8 δωρεάν επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς στην Ευρωκλινική Παίδων (αφορά σε παιδιά και εγγόνια των ταξιδιωτών μας)


ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ:

• Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι έχετε διαβάσει το παρόν πρόγραμμα, το έχετε κατανοήσει και συμφωνείτε με τα αναγραφόμενα.
• Συμμετοχή επίσης στην εκδρομή σημαίνει ότι αναντίρρητα αποδέχεστε τους Όρους Συμμετοχής που αναγράφονται στην τελευταία σελίδα της μπροσούρας μας και στο site μας στο Internet. Αν θέλετε να διαβάσετε τους Όρους Συμμετοχής, παρακαλούμε ζητήστε να σας αποσταλούν.
• Συμμετοχή δηλώνετε επικοινωνώντας με το τμήμα πωλήσεων, δίνοντας αναλυτικά τα στοιχεία που σας ζητούνται και καταθέτοντας προκαταβολή 1.000 € κατ’ άτομο εντός της χρονικής προθεσμίας που θα σας δοθεί από το τμήμα πωλήσεων.
• Η πληρωμή της προκαταβολής γίνεται είτε με χρήση μετρητών ή στην περίπτωση χρήσης πιστωτικής κάρτας με εφάπαξ χρέωση.
• 12-18 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ. Εφόσον επιθυμείτε, μπορείτε να αποπληρώσετε το ταξίδι σας κάνοντας χρήση πιστωτικής κάρτας και συμμετέχοντας σε πρόγραμμα άτοκων δόσεων (έως και 18). Σας συστήνουμε, προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, να ενημερωθείτε έγκαιρα είτε από το τμήμα πωλήσεων, είτε από το λογιστήριο για τις πιστωτικές κάρτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα άτοκων δόσεων. 
• Το διαβατήριό σας θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 6μηνη ισχύ.
• Βεβαιωθείτε πως το διαβατήριό σας έχει κενές σελίδες, ισάριθμες με τον αριθμό των χωρών που θα επισκεφθείτε.
• Το γραφείο μας δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε πρόβλημα λόγω μη ανανέωσης του διαβατηρίου σας.
• Οι ταξιδιώτες μη Ελληνικής υπηκοότητας ή οι κάτοχοι μη Ελληνικών διαβατηρίων οφείλουν να επικοινωνούν κατ’ ιδίαν με την πρεσβεία της χώρας στην οποία επιθυμούν να ταξιδέψουν, για να πληροφορηθούν τα όποια διαδικαστικά για την έκδοση βίζας, εφόσον αυτή απαιτείται. Το Versus Travel δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν πρόβλημα που ενδεχομένως παρουσιαστεί σε κάποιο αεροδρόμιο.
• Σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και στην Τουρκία, μπορείτε να ταξιδέψετε με αστυνομική ταυτότητα νέου τύπου. Διευκρινίζουμε ότι αυτό γίνεται μόνο με πολιτική ταυτότητα και όχι με υπηρεσιακή. Ενημερωθείτε σχετικά από το τμήμα πωλήσεων του γραφείου μας. 

 

Αναχωρήσεις: 30.06,14.07, 28.07, 11.08, 25.08

Η διαφορετικότητα του Versus

Ένα πλούσιο αεροπορικό πρόγραμμα στην περιοχή της Πομπηίας, της Νάπολης και του Κόλπου με τα διάσημα νησάκια με επιπλέον διανυκτερεύσεις στη Ρώμη.

Το πρόγραμμά μας περιλαμβάνει:

  • Εξαιρετικές απευθείας πτήσεις για Νάπολη.
  • 2 διανυκτερεύσεις στη Νάπολη,  στην  καρδιά της  πόλης, για να ζήσετε  στους ρυθμούς και τα αξιοθέατά της και όχι απομονωμένοι όλες τις ημέρες στο Σαλέρνο.
  • Επίσκεψη  και ξενάγηση στη Νάπολη & στο αρχαιολογικό της μουσείο.
  • 2 διανυκτερεύσεις στη Ρώμη.
  • 3 διανυκτερεύσεις στο Σαλέρνο σε ξενοδοχείο  4*.
  • Ημιδιατροφή στο Σαλέρνο (3 δείπνα).
  • Επισκέψεις και  εξορμήσεις στην  περιοχή του  Σαλέρνο,  του Ποζιτάνο και του Αμάλφι στην Κοστιέρα  Αμαλφιτάνα.
  • Περιλαμβάνεται το κόστος για τα πλοιάρια και για την επίσκεψή μας στην Αμαλφιτάνα και στο Κάπρι από  το Σορρέντο αξίας €68.
  • Επισκέψεις στους σημαντικότερους αρχαιολογικούς χώρους της Πομπηίας, του Ερκολάνο  (Ηράκλεια, Herculaneum) και της Ποσειδωνίας (Πέστουμ,  Paestum).

Highlights

  • Περιπλανηθείτε στον "Κήπο της Εδέμ", το Κάπρι
  • Γνωρίστε την Belle Epoque ατμόσφαιρα του Σορρέντο
  • Περιηγηθείτε στον αρχαιολογικό χώρο της Πομπηίας
  • Κάντε βόλτα στο κέντρο της Νάπολης και επισκεφθείτε το αρχαιολογικό της μουσείο
  • Θαυμάστε τα καταπληκτικά ευρήματα του Ερκολάνο (Herculaneum)
  • Ανακαλύψτε έναν από τους επιβλητικότερους Ναούς της Μεγάλης Ελλάδας στην Ποσειδωνία (Paestum)
  • Εκδράμετε με καραβάκι στο πανέμορφο Κάπρι

Σχόλια Πελατών

Παρόμοιοι Προορισμοί

Μόνο στο Versus Travel

  • 2 Διανυκτερεύσεις στην  Νάπολη  στην  καρδιά της  πόλης, για να ζήσετε  στους ρυθμούς και τα αξιοθέατά της
  • 3 Διανυκτερεύσεις στο Σαλέρνο 4*, με ημιδιατροφή
  • Επίσκεψη  και ξενάγηση στην Νάπολη & στο αρχαιολογικό της μουσείο
  • Ξενάγηση της Ρώμης
  • Επισκέψεις και  εξορμήσεις στην  περιοχή του  Σαλέρνο,  του Ποζιτάνο και του Αμάλφι στην Κοστιέρα  Αμαλφιτάνα

Εκτεταμένη επίσκεψη  της Νότιας Ιταλίας και όχι απλό πέρασμα 

Χάρτης Ταξιδιού Από Κύπρο - Νότια Ιταλία - Ρώμη με Κάπρι και ακτή Αμάλφι  | Καλοκαίρι 2019

Πληροφορίες για τις Χώρες Countries Info