Νησιά της Μεσογείου, Σαρδηνία - Κορσική - Έλβα | 31.08.2019

Διάρκεια: 7 ΗΜΕΡΕΣ

τιμή από 1399€

Travel Identity

Νησιά της Μεσογείου

Σαρδηνία – Κορσική – Έλβα

Αποκλειστικό και σπάνιο ταξίδι σε τρία νησιά της Μεσογείου –τη Σαρδηνία, την Κορσική και τη Νήσο Έλβα– που ξεκινά από το Αλγκέρο στη βόρεια και ομορφότερη πλευρά της Σαρδηνίας, με ενδελεχή περιήγηση κατά μήκος της βόρειας ακτογραμμής, με επισκέψεις στις σημαντικότερες πόλεις και χωριά της, όπως στο πανέμορφο Οριστάνο, τη Μπόσα, το Θάρρος, το Πόρτο Τόρρες, το εκπληκτικό «κάστρο-χωριό» Καστελσάρντο και στη διάσημη Κόστα Σμεράλντα, με τα VIP θέρετρά της. Από το λιμάνι της Άγιας Τερέζας θα επιβιβαστούμε στη συνεχεία στο πλοίο για το χαρακτηριστικό λιμάνι του Μπονιφάτσιο της Κορσικής. Και από εκεί στην πρωτεύουσα του νησιού και γενέτειρα του Ναπολέοντα, το Αιάκειο. Συνεχίζουμε την περιήγησή μας με την παλιά πρωτεύουσα της Κορσικής, το Κόρτε, την Πόντε Λέτσια και την πανέμορφη Μπαστιά, απ΄ όπου θα αποπλεύσουμε για την Έλβα και την πρωτεύουσά της, το Πορτοφεράιο. Τέλος, θα επιβιβαστούμε στο φέρρυ για το Πιομπίνο της ηπειρωτικής Ιταλίας, απ΄ όπου θα αναχωρήσουμε για τη Ρώμη

Ακόμη ένα ταξίδι του Versus από τα λίγα και σπάνια, που αξίζει να πραγματοποιήσετε!

 

Το ταξίδι σε λίγες γραμμές

Ένα ταξίδι σε τρία Νησιά της Μεσογείου - την Σαρδηνία, την Κορσική και την Έλβα - που ξεκινά με επισκέψεις στις σημαντικότερες πόλεις και χωριά της Σαρδηνίας, όπως το Αλγκέρο, το Πόρτο Τόρες, το Καστελσάρντο και το Πόρτο Τσέρβο στην διάσημη Κόστα Σμεράλντα. Από το λιμάνι της Άγιας Τερέζας θα επιβιβαστούμε εν συνεχεία στο πλοίο για το λιμάνι Μπονιφάτσο της Κορσικής. Και από εκεί στο πολυσύχναστο θέρετρο Προπριάνο και στην πρωτεύουσα του νησιού και γενέτειρα του Ναπολέοντα, το Αιάκειο (Αζαξιόο). Συνεχίζουμε με την παλιά πρωτεύουσα Κόρτε,  την Πόντε Λέτσια και την πανέμορφη Μπαστιά, απ΄ όπου θα αποπλεύσουμε για την Έλβα.

 

Μόνο Στο Versus

Η διαφορετικότητα του Versus

Ακόμη ένα μοναδικό και σπάνιο ταξίδι του Versus Travel που αναμφισβήτητα αξίζει να πραγματοποιήσετε!

 • Με εμπεριστατωμένες ξεναγήσεις και ελεύθερο χρόνο για ψώνια και άλλες ευχάριστες δραστηριότητες.
 • Εκτεταμένη επίσκεψη της Κορσικής από τη μια άκρη στην άλλη.
 • Διαμονή στο πανέμορφο νησί Έλβα.
 • Προσοχή: Οι φόροι των πόλεων και των ξενοδοχείων, καθώς και τα φιλοδωρήματα περιλαμβάνονται στην τελική τιμή και δεν πληρώνονται τοπικά, όπως συμβαίνει  συνήθως.
 • Την εκδρομή συνοδεύει εμπειρότατος Έλληνας αρχηγός.

 

1η ημέρα: Αθήνα/Θεσσαλονίκη/Λάρνακα – Ρώμη (πτήση) – Αλγκέρο (πτήση)

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση μέσω Ρώμης για το Αλγκέρο, μια πανέμορφη παραθαλάσσια πόλη της βόρειας Σαρδηνίας, με το φρούριό του να δεσπόζει στο λιμάνι. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Στη συνέχεια, θα δούμε το ιστορικό κέντρο και θα περπατήσουμε στα στενά δρομάκια της υπέροχης παλιάς του πόλης. Καθώς το Αλγκέρο κατακτήθηκε το 1353 από το Στέμμα της Αραγωνίας και τα στρατεύματα της Καταλανικής Εταιρείας της Ανατολής, αποτελεί την πόλη του νησιού με τα πιο έντονα καταλανικά στοιχεία. Η διάλεκτος που μιλούν οι κάτοικοί του είναι στενά συνδεδεμένη με καταλανική γλώσσα και για τον λόγο αυτό, από το 1970 οι πινακίδες στους δρόμους αναγράφονται τόσο στα ιταλικά όσο και στα καταλανικά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

2η ημέρα: Αλγκέρο – Πόρτο Τόρρες – Καστελσάρντο – Κόστα Σμεράλντα – Σάντα Τερέζα ντι Γκαλούρα

Πρωινή αναχώρηση για το Πόρτο Τόρρες, όπου θα επισκεφθούμε τη βασιλική Σαν Γκαβίνο (San Gavino), τη μεγαλύτερη της Σαρδηνίας. Συνεχίζουμε για το γραφικό μεσαιωνικό χωριό Καστελσάρντο, το οποίο ιδρύθηκε το 1102 από την αριστοκρατική Γενοβέζικη οικογένεια Ντόρια (Doria). Σκαρφαλωμένο σε ένα ηφαιστειακό ακρωτήριο –θυμίζει κάπως τη Μονεμβασιά– το χωριό και τα σοκάκια του με τα άπειρα μικρομάγαζα είναι ένα χάρμα οφθαλμών και μια ευκαιρία για την αγορά κάποιων σουβενίρ. Στη συνέχεια, θα επισκεφθούμε τη Σάντα Τερέζα ντι Γκαλούρα και θα γνωρίσουμε την πλουσιότερη και πλέον ανεπτυγμένη τουριστικά περιοχή του νησιού, τη διάσημη Κόστα Σμεράλντα (Σμαραγδένια Ακτή). Εδώ έχουν επενδύσει τις τελευταίες δεκαετίες οι πλουσιότεροι άνθρωποι της γης, όπως ο Αγά Χαν, ο Μπερλουσκόνι, αστέρες του κινηματογράφου κ.ά. Οι καταπληκτικές παραλίες, τα νησάκια στις γαλαζοπράσινες θάλασσες με τις πολυτελείς ξενοδοχειακές μονάδες και οι πανέμορφες κατοικίες, εντυπωσιάζουν ιδιαίτερα τον επισκέπτη. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας στη Σάντα Τερέζα ντι Γκαλούρα. Διανυκτέρευση.

 

3η ημέρα: Κόστα Σμεράλντα – Αγία Τερέζα – Μπονιφάτσο (Κορσική) – Σαρτέν

Πρωινή αναχώρηση για το λιμάνι της Αγίας Τερέζας, από όπου θα επιβιβαστούμε στο πλοίο για να βρεθούμε μετά από περίπου μία ώρα στο λιμάνι Μπονιφάτσο του γαλλικού νησιού της Κορσικής. Πλησιάζοντας στο λιμάνι αυτό, μην αμελήσετε να βγείτε στο κατάστρωμα για να φωτογραφίσετε την εκπληκτική σε ομορφιά πόλη του Μπονιφάτσο, η οποία βρίσκεται στην κυριολεξία πάνω στο άκρο ενός βράχου. Στη Σιταντέλλα, την παλιά οχυρωμένη ακρόπολη, θα έχουμε χρόνο για να περπατήσουμε στις γραφικές γειτονιές με τα καταστήματα, να ανακαλύψουμε τα γραφικά στέκια, να φωτογραφίσουμε τους πύργους και τους κοφτούς βράχους και να απολαύσουμε από το Μπελβεντέρε την πανοραμική θέα στο Στενό του Μπονιφάτσιο, που σαν λεπίδα αποκόβει την Κορσική από τη Σαρδηνία. Άφιξη στο καταπληκτικό χωριό Σαρτέν, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

4η ημέρα: Σαρτέν – Προπριάνο – Αζαξιό (ξενάγηση)

Κατά τη σημερινή μας ημέρα θα επισκεφθούμε το πολυσύχναστο θέρετρο Προπριάνο και στη συνέχεια θα κατευθυνθούμε στην πρωτεύουσα του νησιού και γενέτειρα του Ναπολέοντα, το Αζαξιό (Αιάκειο). Κτισμένη σε έναν κόλπο στο δυτικό μέρος του νησιού, η πόλη σφύζει από ζωή. Φυσικά, εκεί όλα περιστρέφονται γύρω από τον Γάλλο στρατηλάτη. Ο καθεδρικός ναός στον οποίο βαπτίστηκε, η κατοικία του, τα αγάλματα και οι δρόμοι που φέρουν ονόματα της οικογένειάς του, είναι από τα βασικά αξιοθέατα της πόλης. Φθάνοντας θα ξεκινήσουμε την περιήγησή μας, κατά τη διάρκεια της οποίας θα δούμε την κεντρική πλατεία Σαρλ Ντε Γκωλ με το μνημείο του Ναπολέοντα, την πλατεία Αούστερλιτς, τη λεωφόρο Πρεμιέρ Κονσύλ με το σιντριβάνι των τεσσάρων λιονταριών, την πλατεία του Στρατάρχη Φος, την κομψότερη πλατεία της πόλης στην οποία δεσπόζει το Δημαρχείο. Περιφερειακά της πλατείας απλώνεται η Παλαιά Πόλη, στη νότια συνοικία της οποίας βρίσκεται το σπίτι του Βοναπάρτη. Θα θαυμάσουμε επίσης τον καθεδρικό ναό του 16ου αιώνα, όπου βαπτίστηκε ο Ναπολέων. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

5η ημέρα: Αζαξιό – Κόρτε – Μπαστιά

Πρωινή αναχώρηση για να διασχίσουμε την καρδιά της Κορσικής που φημίζεται για τα άγρια σε ομορφιά τοπία των βουνών της. Άφιξη στο Κόρτε, μια μικρή πόλη που βρίσκεται σε υψόμετρο 1.100 μέτρων και ήταν κάποτε η πρωτεύουσα του νησιού. Η πλατεία του Πασκάλ Παολί (Pascal Paoli) με τον ανδριάντα του φημισμένου αυτού επαναστάτη που γεννήθηκε εδώ, καθώς και τα λιθόστρωτα ανηφορικά δρομάκια της θα μας οδηγήσουν στην ακρόπολη, απ΄ όπου η θέα της περιοχής είναι καταπληκτική. Στη συνέχεια, θα αναχωρήσουμε για τον οδικό και σιδηροδρομικό κόμβο της Πόντε Λέτσια, απ΄ όπου η διαδρομή μας προς τα βορειοανατολικά θα μας οδηγήσει στην εμπορική και οικονομική πρωτεύουσα του Βόρειου τμήματος του νησιού, την πανέμορφη και γραφική Μπαστιά, το όνομα της οποίας προέρχεται από τη λέξη Βastiglia (φρούριο-φυλακή). Φθάνοντας θα επισκεφθούμε την Ακρόπολη, που ήταν η έδρα των Γενοβέζων κυβερνητών της πόλης. Το παρεκκλήσι του Σταυρού που βρίσκεται στον Καθεδρικό ναό της Άγιας Μαρίας αποτελεί πόλο έλξης όλων των επισκεπτών της πόλης για να δούνε από κοντά τη θαυματουργή εικόνα του Μαύρου Χριστού. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε την τεράστια πλατεία του Αγίου Νικολάου, όπου και εδώ κυριαρχεί το μνημείο-άγαλμα του Ναπολέοντα με αμφίεση Ρωμαίου αυτοκράτορα. Ο περίπατός μας στα γραφικά στενά δρομάκια της παλαιάς πόλης θα μας οδηγήσει στο μοναδικής ομορφιάς παλαιό λιμάνι. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

6η ημέρα: Μπαστιά – Πορτοφεράιο – Έλβα

Μεταφορά στο λιμάνι, επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους για την Έλβα, το τρίτο μεγαλύτερο ιταλικό νησί μετά τη Σικελία και τη Σαρδηνία, και το μεγαλύτερο του αρχιπελάγους της Τοσκάνης. Μετά από μιάμιση περίπου ώρα θα  φτάσουμε στην πρωτεύουσά της, το Πορτοφεράιο. Μεταφορά στο ξενοδοχείο μας. Η γνωριμία μας σήμερα με τα αξιοθέατα του νησιού θα ξεκινήσει από τη θερινή κατοικία του Ναπολέοντα στο Σαν Μαρτίνο (San Martino), την οποία θα δούμε εξωτερικά. Θα συνεχίσουμε τη διαδρομή μας διασχίζοντας ένα σημαντικό τμήμα του νησιού και θα φθάσουμε στη γραφική πόλη Μαρτσιάνα Μαρίνα (Marciana Marina), απ΄ όπου θα μπορέσουμε να αγοράσουμε τα φημισμένα κρασιά της Έλβας. Διανυκτέρευση.

 

7η ημέρα: Έλβα – Πιομπίνο – Ρώμη – Αθήνα/Θεσσαλονίκη/Λάρνακα

Μεταφορά στο λιμάνι, επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους για το Πιομπίνο, απ’ όπου φθάνοντας θα αναχωρήσουμε με προορισμό το αεροδρόμιο της Ρώμης για την πτήση επιστροφής μας.

 

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό. 
Το τελικό ενημερωτικό αποστέλλεται
περίπου 3-5 ημέρες
πριν από την εκάστοτε αναχώρηση.

Αναχωρήσεις από Αθήνα

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1399 € 220 €
Twin Room 1399 € 220 €
Triple Room 1399 € 220 €
Single Room 1899 € 220 €

Αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1579 € 220 €
Twin Room 1579 € 220 €
Triple Room 1579 € 220 €
Single Room 2079 € 220 €
Σημείωση:

Δεν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.
Παρέχεται έκπτωση -80€ για κρατήσεις ΕΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση.

H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.
Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετέ το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα.
Απαιτούνται 2 διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.
Για την διαμονή και τις μεταφορές σας στην Αθήνα δείτε την ειδική προσφορά
«StopOver Athens»
 

Αναχωρήσεις από Κύπρο

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1869 € 0 €
Twin Room 1869 € 0 €
Triple Room 1869 € 0 €
Single Room 2369 € 0 €
Σημείωση:

Με τους φόρους και το αεροπορικό Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα.

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα  περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και οι αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις  αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens" από 50 € το άτομο με μεταφορές.

 

ΠΤΗΣΕΙΣ

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από
Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

ΑΖ 717

31/08/2019

ΑΘΗΝΑ – ΡΩΜΗ

05:55

07:00

ΑΖ 1571

31/08/2019

ΡΩΜΗ – ΑΛΓΚΕΡΟ

09:40

10:45

ΑΖ 722

06/09/2019

ΡΩΜΗ – ΑΘΗΝΑ

21:50

00:45

 

Περιλαμβάνονται

 • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης.
 • Επιλεγμένα ξενοδοχεία 4* στην Σαρδηνία και 3*, 4* στην Έλβα και την Κορσική.
 • Τοπικοί φόροι στα ξενοδοχεία*
 • Μπουφέ πρόγευμα καθημερινά.
 • Όλες οι μεταφορές, ξεναγήσεις και οι εκδρομές όπως αναγράφονται αναλυτικά στο πρόγραμμα.
 • Έμπειρος Ελληνόφωνος αρχηγός-συνοδός και ξεναγός του γραφείου μας
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.

Αναχωρήσεις από Κύπρο

 • Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνονται οι φόροι, ο επίναυλος καυσίμων, τα φιλοδωρήματα, τα αχθοφορικά (όπου είναι δυνατόν), και η ειδική κυπριακή επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια χωρίς επιβάρυνση (ζητήστε μας τι περιλαμβάνει) εκτός από Είσοδοι σε μουσεία και άλλα αξιοθέατα.

 

Δεν περιλαμβάνονται

 • Φόροι αεροδρομίων, επιβάρυνση καυσίμων, check points, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά & επιπλέον πακέτο ασφάλειας, τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (Ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων, όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.ά.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων: € 220
 • Οι είσοδοι σε μουσεία και άλλα αξιοθέατα

 

Παρατήρηση: Το πρόγραμμα έχει πολύ περπάτημα και ξεναγήσεις-επισκέψεις σε αρχαιολογικούς χώρους και άλλα σημεία ενδιαφέροντος.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

Παρακαλούμε να αποστείλετε φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στο e-mail του ταξιδιωτικού συμβούλου (πωλητή), με τον οποίο έχετε συνομιλήσει
Χωρίς την άμεση αποστολή φωτοτυπίας του διαβατηρίου δεν θα μπορεί να περιληφθεί η ασφάλεια της προκαταβολής σας στην επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια που περιλαμβάνει το Versus στα προγράμματά του. Αν δεν έχετε e-mail, μπορείτε να προσκομίσετε μια φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στα γραφεία μας.
Κράτηση γίνεται μόνο με τα πλήρη στοιχεία σας (διεύθυνση με ταχυδρομικό κώδικα, τηλέφωνα, e-mail κλπ.). Αν θέλετε να συμπεριλάβετε και άλλα άτομα στην κράτησή σας, θα πρέπει να μας γνωρίσετε και τα δικά τους πλήρη στοιχεία.
Η κράτησή σας είναι έγκυρη και η κατοχύρωση των προσφορών γίνεται μόνο με κατάθεση της προκαταβολής. 

 


ΔΩΡΕΑΝ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΟΔΗΓΟΙ VERSUS
Το Versus Travel, προσπαθώντας να καλύψει το κενό της Ελληνικής αγοράς σε ταξιδιωτικούς οδηγούς στην Ελληνική γλώσσα για τις χώρες που επισκέπτεται, εγκαινιάζει την έκδοση μιας σειράς ποιοτικών ταξιδιωτικών βιβλίων – οδηγών (προϊόν της μεγάλης μας ταξιδιωτικής εμπειρίας), που προσφέρονται δωρεάν στους ταξιδιώτες της κάθε εκδρομής.

 

 

ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ταξιδιωτική Ασφάλεια

Extra Παροχές Υγείας στην ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ

• Δωρεάν 8 επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς και εκπτώσεις σε χειρουργικές και ιατρικές πράξεις στα εξωτερικά ιατρεία της Ευρωκλινικής Αθηνών.
• Τηλεφωνική εξυπηρέτηση 24 ώρες το 24ωρο στο τηλέφωνο 1011.
• Δωρεάν ένα παιδιατρικό check up και 8 δωρεάν επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς στην Ευρωκλινική Παίδων (αφορά σε παιδιά και εγγόνια των ταξιδιωτών μας)


ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ:

• Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι έχετε διαβάσει το παρόν πρόγραμμα, το έχετε κατανοήσει και συμφωνείτε με τα αναγραφόμενα.
• Συμμετοχή επίσης στην εκδρομή σημαίνει ότι αναντίρρητα αποδέχεστε τους Όρους Συμμετοχής που αναγράφονται στην τελευταία σελίδα της μπροσούρας μας και στο site μας στο Internet. Αν θέλετε να διαβάσετε τους Όρους Συμμετοχής, παρακαλούμε ζητήστε να σας αποσταλούν.
• Συμμετοχή δηλώνετε επικοινωνώντας με το τμήμα πωλήσεων, δίνοντας αναλυτικά τα στοιχεία που σας ζητούνται και καταθέτοντας προκαταβολή 1.000 € κατ’ άτομο εντός της χρονικής προθεσμίας που θα σας δοθεί από το τμήμα πωλήσεων.
• Η πληρωμή της προκαταβολής γίνεται είτε με χρήση μετρητών ή στην περίπτωση χρήσης πιστωτικής κάρτας με εφάπαξ χρέωση.
• 12-18 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ. Εφόσον επιθυμείτε, μπορείτε να αποπληρώσετε το ταξίδι σας κάνοντας χρήση πιστωτικής κάρτας και συμμετέχοντας σε πρόγραμμα άτοκων δόσεων (έως και 18). Σας συστήνουμε, προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, να ενημερωθείτε έγκαιρα είτε από το τμήμα πωλήσεων, είτε από το λογιστήριο για τις πιστωτικές κάρτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα άτοκων δόσεων. 
• Το διαβατήριό σας θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 6μηνη ισχύ.
• Βεβαιωθείτε πως το διαβατήριό σας έχει κενές σελίδες, ισάριθμες με τον αριθμό των χωρών που θα επισκεφθείτε.
• Το γραφείο μας δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε πρόβλημα λόγω μη ανανέωσης του διαβατηρίου σας.
• Οι ταξιδιώτες μη Ελληνικής υπηκοότητας ή οι κάτοχοι μη Ελληνικών διαβατηρίων οφείλουν να επικοινωνούν κατ’ ιδίαν με την πρεσβεία της χώρας στην οποία επιθυμούν να ταξιδέψουν, για να πληροφορηθούν τα όποια διαδικαστικά για την έκδοση βίζας, εφόσον αυτή απαιτείται. Το Versus Travel δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν πρόβλημα που ενδεχομένως παρουσιαστεί σε κάποιο αεροδρόμιο.
• Σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και στην Τουρκία, μπορείτε να ταξιδέψετε με αστυνομική ταυτότητα νέου τύπου. Διευκρινίζουμε ότι αυτό γίνεται μόνο με πολιτική ταυτότητα και όχι με υπηρεσιακή. Ενημερωθείτε σχετικά από το τμήμα πωλήσεων του γραφείου μας. 


Έως 12 άτοκες μηνιαίες δόσεις

* Αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη

H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.

Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετέ το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα.

Απαιτούνται 2 διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.

Για την διαμονή και τις μεταφορές σας στην Αθήνα δείτε την ειδική προσφορά

«StopOver Athens»

**Αναχωρήσεις από  Λάρνακα

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και η αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις  αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens" από 50 € το άτομο με μεταφορές.

 

Η διαφορετικότητα του Versus

Ακόμη ένα μοναδικό και σπάνιο ταξίδι του Versus Travel που αναμφισβήτητα αξίζει να πραγματοποιήσετε!

 • Με εμπεριστατωμένες ξεναγήσεις και ελεύθερο χρόνο για ψώνια και άλλες ευχάριστες δραστηριότητες.
 • Εκτεταμένη επίσκεψη της Κορσικής από τη μια άκρη στην άλλη.
 • Διαμονή στο πανέμορφο νησί Έλβα.
 • Προσοχή: Οι φόροι των πόλεων και των ξενοδοχείων, καθώς και τα φιλοδωρήματα περιλαμβάνονται στην τελική τιμή και δεν πληρώνονται τοπικά, όπως συμβαίνει  συνήθως.
 • Την εκδρομή συνοδεύει εμπειρότατος Έλληνας αρχηγός.

 

Σχόλια Πελατών

Παρόμοιοι Προορισμοί

Μόνο στο Versus Travel

 • Με εμπεριστατωμένες ξεναγήσεις και ελεύθερο χρόνο για ψώνια και άλλες ευχάριστες δραστηριότητες.
 • Εκτεταμένη επίσκεψη της Κορσικής από τη μια άκρη στην άλλη.
 • Διαμονή στο πανέμορφο νησί Έλβα.

 

Περίοδοι

 • Καλοκαίρι 2019

Αναχωρήσεις

31/8Bonus Online Κράτησης

Χάρτης Ταξιδιού Νησιά της Μεσογείου, Σαρδηνία - Κορσική - Έλβα | 31.08.2019

Πληροφορίες για τις Χώρες Countries Info