Από Κύπρο - Ξεχωριστή Ιταλία, Κρεμαστά Χωριά, Τσίνκουε Τέρρε | Καλοκαίρι 2019

Διάρκεια: 8 ΗΜΕΡΕΣ

τιμή από 999€

Ταυτότητα ταξιδιού

Άλλο ένα εκπληκτικό ευρωπαϊκό ταξίδι του Versus Travel, πάντα έξω από τα καθιερωμένα. Με σωστές ώρες πτήσεων για να εκμεταλλεύεστε στο έπακρο τον διαθέσιμο χρόνο. Ένα πρόγραμμα αφιερωμένο στην μαγευτική Τοσκάνη και την Λιγυρία. Με άνετες μετακινήσεις, το ταξίδι αυτό θα μας προσφέρει πρωτόγνωρες εμπειρίες σε μια γνώριμη χώρα. Από την "Αιώνια Πόλη", την Ρώμη, κατευθυνόμαστε στην μεσαιωνική Σιένα και το Σαν Τζιμινιάνο με τους αγέρωχους πύργους του και φθάνουμε στην μεσαιωνική Λούκα με το οκτάγωνο σχήμα της, η οποία θα αποτελέσει ορμητήριο για την εξερεύνησή μας στην ακτή της Λιγυρίας, στην Λα Σπέτσια και την μαγική περιοχή και ακτογραμμή του Τσίνκουε Τέρρε, των πέντε "γαιών" - τα πέντε κρεμαστά χωριά - που μόνο με πίνακες ζωγραφικής μπορείς να τα παρομοιάσεις. Το βαρκάκι και το τραίνο για την ημερήσια αυτή εκδρομή περιλαμβάνεται βεβαίως στην τιμή της εκδρομής. Το πρόγραμμα εμπλουτίζεται με μια εκδρομή στο μαγευτικό Πορτοφίνο.  Επισκεπτόμαστε την πολυθρύλητη Φλωρεντία και βέβαια τη Ρώμη, την αιώνια πόλη.

Το ταξίδι σε λίγες γραμμές

Από την "Αιώνια Πόλη", την Ρώμη, κατευθυνόμαστε στην μεσαιωνική Σιένα και το Σαν Τζιμινιάνο με τους αγέρωχους πύργους του και φθάνουμε στην μεσαιωνική Λούκα με το οκτάγωνο σχήμα της, η οποία θα αποτελέσει ορμητήριο για την εξερεύνησή μας στην ακτή της Λιγυρίας, στην Λα Σπέτσια και την περιοχή Τσίνκουε Τέρρε. Επισκεπτόμαστε την Πίζα με τον περίφημο κεκλιμένο της Πύργο και συνεχίζουμε στην κορωνίδα των πόλεων, την Φλωρεντία. Τέλος, κατά την επιστροφή μας προς την Ρώμη, επισκεπτόμαστε την Περούτζια, την Ασίζη και το Σπολέτο.

Μόνο Στο Versus

Η διαφορετικότητα του Versus

Το πρόγραμμά μας περιλαμβάνει:

 • Επίσκεψη στη μεσαιωνική πόλη Σιένα.
 • Επίσκεψη στο Σαν Τζιμινιάνο με τους αγέρωχους πύργους.
 • Τρεις διανυκτερεύσεις στη Λούκα, απ΄ όπου θα εξορμήσουμε στην ακτή της Λιγυρίας. Με καραβάκι από τη Λα Σπέτσια θα θαυμάσουμε τα κρεμαστά χωριά στην περιοχή Τσίνκουε Τέρρε, το Πόρτο Βένερε και στη Λα Σπέτσια (περιλαμβάνεται το κόστος για το καραβάκι και το τραίνο).
 • Επίσκεψη στη μεσαιωνική Λούκα με το οκταγωνικό της σχήμα.
 • Δύο διανυκτερεύσεις στην κορωνίδα των πόλεων της Τοσκάνης, τη Φλωρεντία.
 • Δύο διανυκτερεύσεις στη Ρώμη που μας δίνουν επιπλέον χρόνο ακόμα και την τελευταία ημέρα.
 • Διαμονή σε άριστα ξενοδοχεία 4* (ο φόρος περιλαμβάνεται, δεν πληρώνετε τίποτα τοπικά).
 • Εκδρομή στο Πορτοφίνο.
 • Επίσκεψη στο Ραπάλλο.
 • Προσοχή: οι φόροι των πόλεων, των ξενοδοχείων και τα check points, καθώς και τα φιλοδωρήματα περιλαμβάνονται στην τελική τιμή και δεν πληρώνονται τοπικά, όπως συμβαίνει συνήθως.

Προσφέρεται δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός-βιβλίο στα Ελληνικά έκδοσης Versus Travel.

1η ΗΜΕΡΑ: ΛΑΡΝΑΚΑ – ΡΩΜΗ – ΣΙΕΝΑ – ΣΑΝ ΤΖΙΜΙΝΙΑΝΟ – ΛΟΥΚΑ (Πτήση, οδική διαδρομή)

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πρωινή πτήση για την «Αιώνια Πόλη», τη Ρώμη. Άφιξη και οδική αναχώρηση με τελικό προορισμό τη Λούκα. Καθ΄ οδόν θα σταματήσουμε στη Σιένα, που χωρίς αμφιβολία είναι μια από τις ωραιότερες μεσαιωνικές πόλεις της Ιταλίας, από εκείνες τις λιγοστές πόλεις που διερωτάται κανείς πώς κατόρθωσαν να παραμείνουν ανέγγιχτες από τη φθορά του χρόνου και την ανθρώπινη παρέμβαση. Θα περπατήσουμε μέσα στο ιστορικό κέντρο της παλιάς πόλης, εξερευνώντας τα δρομάκια και τις γειτονιές, θα σταθούμε στην Πιάτσα Ντελ Κάμπο με τον τυπικό πύργο του Δημαρχείου και θα ανηφορίσουμε μέχρι την πλατεία Ντουόμο. Μετά την επίσκεψή μας θα αναχωρήσουμε για τη Λούκα. Τακτοποίηση στο όμορφο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

2η ΗΜΕΡΑ: ΛΟΥΚΑ – ΛΑ ΣΠΕΤΣΙΑ – ΤΣΙΝΚΟΥΕ ΤΕΡΡΕ – ΛΟΥΚΑ

Πρωινή αναχώρηση για να εξερευνήσουμε την περιοχή Τσίνκουε Τέρρε (Cinque Terre). H περιοχή των πέντε χωριών, οι «πέντε γαίες», όπως μεταφράζεται, είναι μια βραχώδης δαντελωτή παραλιακή ζώνη, με πέντε μικρά χωριά ασύγκριτης ομορφιάς κτισμένα στα απόκρημνα βράχια της Λιγυρίας, στην Ιταλική Ριβιέρα. Τα πέντε αυτά χωριά, Riomaggiore, Manarola, Corniglia, Vernazza και Monterosso, έχουν ανακηρυχθεί από την Unesco τόπος Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς. Και όχι άδικα: είναι ένας καλά κρυμμένος παράδεισος, ξεχασμένος από τον χρόνο, με τη γνήσια ομορφιά του να προκαλεί μια ανέμελη διάθεση. Τα πολύχρωμα σπίτια με τα μικρά μπαλκονάκια διακοσμημένα με γλάστρες βασιλικού αλλάζουν συνεχώς χρώμα στο φως του ηλίου.

Από τη Λα Σπέτσια (La Spezia) θα επιβιβαστούμε σε πλοιάριο που θα μας πάει στο Πόρτο Βένερε (Porto Venere) πριν από τα κρεμαστά χωριά, χωριό που κλείνει νοτιοδυτικά τον Κόλπο των Ποιητών και από το οποίο λίγο αργότερα θα ξεκινήσουμε την κρουαζιέρα μας. Στη διαδρομή μας, η θέα από τη θάλασσα προς αυτά τα τοπία κατά μήκος των ακτών, θα μας γεμίσει με εικόνες συγκλονιστικής ομορφιάς.        
Από το Πόρτο Βένερε θα σαλπάρουμε για τη Βερνάτσα (Vernazza) και στη συνέχεια με το τοπικό τρένο θα έρθουμε στη Μαναρόλα (Manarola). Εδώ θα σταματήσουμε για να γνωρίσουμε το παλαιότερο από τα κρεμαστά χωριά, οικισμός με εξαιρετική οινοπαραγωγή και τη δική του τοπική διάλεκτο, τα μαναρολέζε. Θα απολαύσουμε τον καφέ ή το ποτό μας, και στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε με το τοπικό τρένο για τη Λα Σπέτσια. Εκεί θα συναντήσουμε τον οδηγό μας που θα μας μεταφέρει πίσω στη Λούκα. Το βράδυ ακολουθείστε τον αρχηγό μας σε μια βόλτα στο ιστορικό κέντρο της πόλης. Διανυκτέρευση στη Λούκα.       
 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Σε περίπτωση απαγόρευσης απόπλου για τα πλοιάρια που κάνουν τη θαλάσσια εκδρομή στα χωριά Cinque Terre, η εκδρομή θα γίνει με τοπικό τρένο από τη Λα Σπέτσια προς Βερνάτσα, Μαναρόλα και Ρίο Ματζόρε.

 

3η ΗΜΕΡΑ: ΛΟΥΚΑ – SΑΝΤΑ MARGHERITA LIGURE – ΠΟΡΤΟΦΙΝΟ – ΛΟΥΚΑ

Αναχώρηση το πρωί από το ξενοδοχείο μας για να γνωρίσουμε τις ομορφιές της Ιταλικής Ριβιέρας στην Μητροπολιτική περιοχή της Γένοβα. Άφιξη στην Santa Margherita Ligure, το παλιό Porto Napoleone που μετά τον Β' Παγκ. Πόλεμο εξελίχθηκε σε παραθαλάσσιο θέρετρο, μετάβαση με πλοιάριο στο διάσημο Πορτοφίνο, πανέμορφο ψαροχώρι που αναπτύσεται γύρω από το λιμάνι του και στον λόφο δεσπόζει η εκκλησία του Αγίου Γεωργίου με πανοραμική θέα, παραμονή και επιστροφή στην Santa Margherita Ligure όπου θα παραμείνουμε για να απολαύσουμε την βόλτα μας στο λιμάνι. Επιστροφή στη Lucca και διανυκτέρευση.

4η ΗΜΕΡΑ: ΛΟΥΚΑ (Ξενάγηση) – ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ

Μετά το πρωινό, αφήνουμε το ξενοδοχείο μας και ξεκινάμε για την ξενάγησή μας στη Λούκα, μια εντυπωσιακή μεσαιωνική πόλη με… οκταγωνικό σχήμα. Θα επισκεφθούμε την ελλειπτική Πιάτσα ντελ Μερκάτο, που διατηρεί το σχήμα του αρχαίου ρωμαϊκού αμφιθεάτρου, καθώς και τον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Μαρτίνου, τον Πύργο του Ρολογιού, και την εκκλησία Σαν Φρεντιάνο. Στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για την Τοσκάνη και την πρωτεύουσά της, την πανέμορφη Φλωρεντία.

Αφού τακτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο μας, θα γνωρίσουμε ένα μέρος του ιστορικού κέντρου της διάσημης αυτής πόλης, με την παλιά Γέφυρα, όπου μπορούμε να χαλαρώσουμε με ένα βραδινό ποτό. Διανυκτέρευση στη Φλωρεντία.

 

5η ΗΜΕΡΑ: ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ (ξενάγηση)

Πρωινή ξενάγηση (με τοπικό ξεναγό) της περίφημης αυτής πόλης-μουσείου, όπως δικαίως χαρακτηρίζεται, κατά τη διάρκεια της οποίας θα γνωρίσουμε την Πιάτσα ντε λα Σινιορία, την εντυπωσιακή εκκλησία του Τίμιου Σταυρού (Santa Croce), τόπο ταφής 270 επιφανών Φλωρεντιανών, ανάμεσα στους οποίους ο Γαλιλαίος, ο Δάντης, ο Μιχαήλ Άγγελος και ο Μακιαβέλι. Θα δούμε επίσης την Πόντε Βέκκιο με τα σπίτια και τα μαγαζάκια που μοιάζουν να αιωρούνται πάνω από το ποτάμι, καθώς και την ιστορική πλατεία του Καθεδρικού Ναού με το καμπαναριό, την Παναγία των Λουλουδιών (Santa Maria del Fiore) με τον περίφημο τρούλο του Μπρουνελέσκι –σήμα κατατεθέν της πόλης– και το ιστορικό Βαπτιστήριο.

Στη συνέχεια, θα επισκεφθούμε τη συνοικία όπου έζησε ο πατέρας της ιταλικής γλώσσας, ο μεγάλος φιλόσοφος της Αναγέννησης, ο Δάντης Αλιγκέρι. Δεν θα παραλείψουμε βεβαίως να περάσουμε από την περίφημη Πιάτσα Ρεπούμπλικα με τα ιστορικά καφέ Gilli και Paszkowski, καθώς και από την περίφημη Αψίδα του Θριάμβου. Στο τέλος της ξενάγησης, σας προτείνουμε να επισκεφθείτε την πιο σημαντική πινακοθήκη της Ιταλίας, την Γκαλερία Ουφίτσι, όπου θα έχετε την ευκαιρία να θαυμάσετε έργα ζωγραφικής Φλωρεντιανών, Βενετσιάνων και Φλαμανδών καλλιτεχνών. Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση στη Φλωρεντία.

 

 

6η ΗΜΕΡΑ: ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ – ΣΑΝ ΤΖΙΜΙΝΙΑΝΟ – ΟΡΒΙΕΤΟ – ΡΩΜΗ

Πρωινή αναχώρηση με προορισμό το φημισμένο Σαν Τζιμινιάνο, το «Μανχάταν» της Τοσκάνης. Ψηλοί, αγέρωχοι πύργοι –σύμβολα δόξας, πλούτου και αντιπαράθεσης μεταξύ οικογενειών, όταν η κάθε μία ανταγωνιζόμενη την άλλη, έκτιζε τον ένα πύργο ψηλότερο απ' τον άλλο– μας καλωσορίζουν από μακριά, δίνοντας στην πόλη μια παραμυθένια όψη. 

Μετά την επίσκεψη μας στο San Gimignano θα συνεχίσουμε για την επαρχία Terni για να γνωρίσουμε το Orvieto που βρίσκεται κοντά στον Αυτοκινητόδρομο του ήλιου, στην κορυφή ενός απότομου ηφαιστειακού υψώματος. Στον οικισμό αυτό λοιπόν, που πρωτοχτίστηκε από τους Ετρούσκους με το όνομα Βέλζνα, θα δούμε το ιστορικό κέντρο με τον καθεδρικό ναό Γοτθικού ναού πριν συνεχίσουμε τη διαδρομή μας με προορισμό την Αιώνια πόλη. Βραδινή βόλτα με τον αρχηγό για να δούμε την Φοντάνα ντι Τρέβι, το Πάνθεον και την Πιάτσα Ναβόνα. Διανυκτέρευση στη Ρώμη.

 

7η ΗΜΕΡΑ: ΡΩΜΗ (Ξενάγηση)

Πρωινή πανοραμική ξενάγηση της πόλης, κατά τη διάρκεια της οποίας θα δούμε μεταξύ άλλων το Κολοσσαίο, το μεγαλύτερο σωζόμενο αρχαίο ρωμαϊκό αμφιθέατρο του κόσμου, την πλατεία Βενετίας και το μνημείο του  Άγνωστου Στρατιώτη, το Δικαστικό Μέγαρο και τη βασιλική Σάντα Μαρία Ματζόρε.

Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Στο ελεύθερο απόγευμά σας, σας προτείνουμε να επισκεφθείτε το Βατικανό, ένα ξεχωριστό, ανεξάρτητο κρατίδιο μέσα στα όρια της Ρώμης, που είναι η έδρα της Καθολικής Εκκλησίας και του Πάπα. Στα σημαντικότατα μουσεία του θα δείτε μεταξύ άλλων το σύμπλεγμα του Λαοκόωντα, τον Απόλλωνα του Μπελβεντέρε, τις αίθουσες που έχει διακοσμήσει ο μεγάλος ζωγράφος Ραφαήλ με την περίφημη Σχολή των Αθηνών, την Καπέλα Σιστίνα με τις μεγαλοφυείς τοιχογραφίες του Μιχαήλ Αγγέλου, που θεωρούνται ένα από τα μεγαλύτερα αριστουργήματα της παγκόσμιας ζωγραφικής όλων των εποχών κ.ά. Περάστε στη συνέχεια στη Βασιλική του Αγίου Πέτρου, τη μεγαλύτερη εκκλησία του κόσμου, για να δείτε την Πιετά του Μιχαήλ Άγγελου και το κιβώριο που δεσπόζει πάνω από τον παπικό βωμό, έργο του Μπερνίνι. Διανυκτέρευση στη Ρώμη.

 

8η ΗΜΕΡΑ: ΡΩΜΗ – ΠΤΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

Σήμερα η ημέρα είναι ελεύθερη για χαλαρές βόλτες στη Ρώμη. Σας προτείνουμε να επισκεφθείτε το Πάρκο Μποργκέζε, με την ομώνυμη βίλα-μουσείο, τη γνωστή Via Condotti και την διάσημη Πιάτσα ντι Εσπάνια. Αργά το απόγευμα θα μεταβούμε στο αεροδρόμιο για την πτήση επιστροφής στην Λάρνακα.

ΠΤΗΣΕΙΣ

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από
Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

AZ 743

30.06.2019

ΛΑΡΝΑΚΑ – ΡΩΜΗ

05:30

07:45

ΑΖ 742

07.07.2019

ΡΩΜΗ – ΛΑΡΝΑΚΑ

22:40

02:35

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από
Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

AZ 743

14.07.2019

ΛΑΡΝΑΚΑ – ΡΩΜΗ

05:30

07:45

ΑΖ 742

21.07.2019

ΡΩΜΗ – ΛΑΡΝΑΚΑ

22:40

02:35

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από
Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

AZ 743

18.07.2019

ΛΑΡΝΑΚΑ – ΡΩΜΗ

05:30

07:45

ΑΖ 742

04.08.2019

ΡΩΜΗ – ΛΑΡΝΑΚΑ

22:40

02:35

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από
Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

AZ 743

11.08.2019

ΛΑΡΝΑΚΑ – ΡΩΜΗ

05:30

07:45

ΑΖ 742

18.08.2019

ΡΩΜΗ – ΛΑΡΝΑΚΑ

22:40

02:35

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από
Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

AZ 743

25.08.2019

ΛΑΡΝΑΚΑ – ΡΩΜΗ

05:30

07:45

ΑΖ 742

01.09.2019

ΡΩΜΗ – ΛΑΡΝΑΚΑ

22:40

02:35

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

 • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης
 • Μεταφορές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις, όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα.
 • Οι βαρκάδες, η διαδρομή με το τρένο και το τελεφερίκ.
 • Πρωινό καθημερινά.
 • Έμπειρος Έλληνας αρχηγός-σύνοδος του γραφείου μας
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

 • Είσοδοι στους επισκεπτόμενους χώρους.

***Τα άτομα με κυπριακό διαβατήριο που διαμένουν στην Κύπρο και ξεκινούν από την Κύπρο καλύπτονται ασφαλιστικά μέχρι 70 ετών. 

 

ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ

Απαραίτητα Έγγραφα

 • Ευρωπαϊκή ταυτότητα (για ταξίδια εντός της Ε.Ε.) ή διαβατήριο (εκτός Ε.Ε.). Η ταυτότητα θα πρέπει να αναφέρει ότι η ιθαγένεια είναι κυπριακή. Το διαβατήριο θα πρέπει να έχει ισχύ 6 μηνών.
 • Για τους κατόχους αγγλικών διαβατηρίων (overseas citizen) απαιτείται βίζα την οποία αναλαμβάνει ο ίδιος ο κάτοχος.
 • Ακόμα και για παιδιά κάτω των 12 ετών ισχύουν τα ίδια έγγραφα που απαιτούνται από τους ενήλικες(δηλαδή: διαβατήριο ή ταυτότητα ή βίζα).
 • Νέοι άνω των 16 ετών πρέπει να έχουν άδεια εξόδου (λόγω στρατιωτικής θητείας).

 

Για την κράτηση σας:

 • Επικοινωνήστε με το γραφείο μας και δώστε μας τα πλήρη στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση με ταχυδρομικό κώδικα, τηλέφωνα, e-mail κ.λπ.). Αν θέλετε να συμπεριλάβετε και άλλα άτομα στην κράτησή σας, θα πρέπει να μας γνωστοποιήσετε και τα δικά τους πλήρη στοιχεία. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τυχόν λάθος στο όνομα μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα μεγάλη ταλαιπωρία, επιπλέον χρεώσεις ή ακόμα και αδυναμία πραγματοποίησης του ταξιδιού.
 • Η κράτησή σας είναι έγκυρη και η κατοχύρωση των προσφορών γίνεται μόνο με κατάθεση της προκαταβολής.
 • Για πληρωμές μέσω τραπέζης:

 

ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ:

BANK OF CYPRUS

Account: 3570 2500 0809

VERSUS TRAVEL CUPRUS LTD

Στο λογαριασμό αυτό δεχόμαστε καταθέσεις αυστηρά μόνο από ταξιδιώτες με κυπριακό διαβατήριο.

 

Μην ξεχάσετε:

 • Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι έχετε διαβάσει το παρόν πρόγραμμα, το έχετε κατανοήσει και συμφωνείτε με τα αναγραφόμενα.
 • Συμμετοχή επίσης στην εκδρομή σημαίνει ότι αναντίρρητα αποδέχεστε τους Όρους Συμμετοχής που αναγράφονται στην τελευταία σελίδα της μπροσούρας μας και στο site μας στο internet. Αν θέλετε να διαβάσετε τους Όρους Συμμετοχής, παρακαλούμε ζητήστε να σας αποσταλούν.
 • Συμμετοχή δηλώνετε επικοινωνώντας με το τμήμα πωλήσεων, δίνοντας αναλυτικά τα στοιχεία που σας ζητούνται και καταθέτοντας προκαταβολή 300 € κατ’ άτομο εντός της χρονικής προθεσμίας που θα σας δοθεί από το τμήμα πωλήσεων.
 • Βεβαιωθείτε πως το διαβατήριό σας έχει κενές σελίδες, ισάριθμες με τον αριθμό των χωρών που θα επισκεφτείτε.
 • Το γραφείο μας δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε πρόβλημα λόγω μη ανανέωσης του διαβατηρίου σας.

Αναχωρήσεις: 30.06,14.07, 28.07, 11.08, 25.08

Η διαφορετικότητα του Versus

Το πρόγραμμά μας περιλαμβάνει:

 • Επίσκεψη στη μεσαιωνική πόλη Σιένα.
 • Επίσκεψη στο Σαν Τζιμινιάνο με τους αγέρωχους πύργους.
 • Τρεις διανυκτερεύσεις στη Λούκα, απ΄ όπου θα εξορμήσουμε στην ακτή της Λιγυρίας. Με καραβάκι από τη Λα Σπέτσια θα θαυμάσουμε τα κρεμαστά χωριά στην περιοχή Τσίνκουε Τέρρε, το Πόρτο Βένερε και στη Λα Σπέτσια (περιλαμβάνεται το κόστος για το καραβάκι και το τραίνο).
 • Επίσκεψη στη μεσαιωνική Λούκα με το οκταγωνικό της σχήμα.
 • Δύο διανυκτερεύσεις στην κορωνίδα των πόλεων της Τοσκάνης, τη Φλωρεντία.
 • Δύο διανυκτερεύσεις στη Ρώμη που μας δίνουν επιπλέον χρόνο ακόμα και την τελευταία ημέρα.
 • Διαμονή σε άριστα ξενοδοχεία 4* (ο φόρος περιλαμβάνεται, δεν πληρώνετε τίποτα τοπικά).
 • Εκδρομή στο Πορτοφίνο.
 • Επίσκεψη στο Ραπάλλο.
 • Προσοχή: οι φόροι των πόλεων, των ξενοδοχείων και τα check points, καθώς και τα φιλοδωρήματα περιλαμβάνονται στην τελική τιμή και δεν πληρώνονται τοπικά, όπως συμβαίνει συνήθως.

Προσφέρεται δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός-βιβλίο στα Ελληνικά έκδοσης Versus Travel.

Highlights

 • Περπατήστε μέσα στο ιστορικό κέντρο της τέλεια διατηρημένης παλιάς πόλης της Σιένα.
 • Ανακαλύψτε το Σαν Τζιμινιάνο, το "Μανχάταν" της Τοσκάνης, με τους αγέρωχους πύργους-σύμβολα δόξας, πλούτου και αντιπαράθεσης μεταξύ οικογενειών.
 • Εξερευνήστε την περίφημη πόλη-μουσείο και πρωτεύουσα της Τοσκάνης, την Φλωρεντία.
 • Περιηγηθείτε στην εντυπωσιακή μεσαιωνική πόλη Λούκα με το οκταγωνικό της σχήμα.
 • Θαυμάστε τη δαντελωτή παραλιακή ζώνη και τα πέντε ασύγκριτης ομορφιάς μικρά χωριά, τα Τσίνκουε Τέρρε, χτισμένα στα απόκρημνα βράχια της Ιταλικής Ριβιέρας.

Σχόλια Πελατών

Παρόμοιοι Προορισμοί

Μόνο στο Versus Travel

 • Ρώμη – Σιένα – Λούκα – Τσίνκουε Τέρρε - Λα Σπέτσια – Φλωρεντία – Σάντα Μαργαρίτα - Πορτοφίνο
 • Θα θαυμάσουμε τα "Κρεμαστά Xωριά" με καραβάκι και με τοπικό τραινάκι (το κόστος περιλαμβάνεται)
 • Τέλειες, απευθείας πτήσεις της Alitalia
 • Διαμονή σε άριστα ξενοδοχεία 4* (ο φόρος περιλαμβάνεται, δεν πληρώνετε τίποτα τοπικά)
 

Χάρτης Ταξιδιού Από Κύπρο - Ξεχωριστή Ιταλία, Κρεμαστά Χωριά, Τσίνκουε Τέρρε | Καλοκαίρι 2019

Πληροφορίες για τις Χώρες Countries Info