fb

Ταξίδι στους λόφους και τη γαστρονομία του Κιάντι |Μάιος - Σεπτέμβριος 2021

Διάρκεια: 5 ΗΜΕΡΕΣ

τιμή από 1299€

Ταυτότητα ταξιδιού

Το Versus Travel εισάγει έναν άλλο τρόπο ταξιδιού, διαφορετικό από ό,τι έχουμε συνηθίσει μέχρι σήμερα. Ταξιδεύουμε γνωρίζοντας σε βάθος τον προορισμό μας με περιηγήσεις χωρίς βιασύνες και σφιχτά ωράρια, συνδυάζοντας παράλληλα γεύσεις που χαϊδεύουν τον ουρανίσκο μας. Μια ασυνήθιστη ισορροπία γευστικής και οινικής απόλαυσης, με την περιηγητική εξερεύνηση που πάντοτε αναζητάμε!

Ο Δημήτρης Αντωνόπουλος είναι πεπειραμένος γευσιγνώστης και κριτικός εστιατορίων στο «Αθηνόραμα». Έχει διατελέσει επί πολλά χρόνια Academy Chair για τον θεσμό Worlds 50 Best Restaurants και ταξιδεύει στον πλανήτη δοκιμάζοντας κορυφαία εστιατόρια.

Το ταξίδι σε λίγες γραμμές

Στους λόφους και τη γαστρονομία του Κιάντι
Sienna, Montepulciano, Montalcino, San Gimignano, περιπλανιόμαστε σ ένα από τα ομορφότερα μέρη του κόσμου, αφηνόμαστε στη γοητεία των μοναδικών λόφων του Chianti, χανόμαστε σε μεσαιωνικά χωριά, τρώμε σε εξαιρετικά εστιατόρια και δοκιμάζουμε μοναδικά κρασιά. Και φυσικά θα επισκεφτούμε το εστιατόριο και το κρεοπωλείο  του καλύτερου χασάπη στον κόσμο,  του ποιητή-φιλόσοφου-οραματιστή Dario Cecchini που όταν ξεκοκαλίζει τραγουδάει άριες, απαγγέλλει βροντερά αποσπάσματα της Θείας Κωμωδίας του Δάντη ή ακούει ΑC/DC! Το δείπνο στο εστιατόριό του είναι ένα μοναδικό «θεατρικό» και foodie χάπενινγκ! Ένα μοναδικό ταξίδι γαστρονομικής ευωχίας με ξεναγό μας τον γνωστό γευσιγνώστη Δημήτρη Αντωνόπουλο, σε μέρη που η ομορφιά τους σου παίρνει την ψυχή…

 

Μόνο Στο Versus

ΔΩΡΕΑΝ

Αποκλειστική ταξιδιωτική ασφάλεια του Versus Τravel με καλύψεις για τον κορωνοϊό πριν και μετά το ταξίδι αλλά και για καραντίνα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Νοιώστε απόλυτα προστατευμένοι, όπως σας έχουμε συνηθίσει.


Η ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ VERSUS

  •  Διαμονή στη Σιένα σε ξενοδοχεία 4*.
  •  Περιλαμβάνει οινογνωσία και δείπνα σε βραβευμένα εστιατόρια (κόστος από 50 έως 200€ το άτομο στο καθένα).
  •  Δείπνο σε ένα από τα καλύτερα εστιατόρια της Ιταλίας, το «Arnolfo», στο Colle di val d’Elsa, βραβευμένο με 2 αστέρια Michelin.
  •  Ξενάγηση στη μεσαιωνική Σιένα.
  •  Επισκέψεις σε οινοποιεία και οινογνωσία μοναδικών κρασιών.
  •  Επίσκεψη στα chateau Castello di Ama και Castello di Brolio.
  •  Δείπνο στο εστιατόριο «Officina della Bistecca» του διάσημου Dario Cecchini.
  •  Απευθείας πτήσεις από Αθήνα για Ρώμη.
  •  Το ταξίδι πραγματοποιείται με τη συνοδεία και την πολύτιμη βοήθεια του πεπειραμένου γευσιγνώστη Δημήτρη Αντωνόπουλου.
  •  Οι κρατήσεις στα εστιατόρια που αναφέρουμε έχουν γίνει για την ομάδα των ταξιδιωτών και ισχύουν για κρατήσεις έναν μήνα πριν από την αναχώρηση. Για τους ταξιδιώτες που θα πραγματοποιήσουν κράτηση σε λιγότερο από έναν μήνα από την ημερομηνία αναχώρησης ενδέχεται να έχουμε αλλαγές στις αναφερόμενες υπηρεσίες, οπότε θα ενημερωθούν ανάλογα και θα αποφασίσουν αν θέλουν να συμμετάσχουν.

1η ημέρα: Αθήνα/Θεσσαλονίκη/Λάρνακα – Ρώμη (πτήση) – Πιέντσα – Σιένα

Άφιξη το πρωί στη Ρώμη  και μετακίνηση προς Σιένα. Πρώτη στάση στη διαδρομή μας η Πιέντσα, η πόλη που έχτισε ο Πάπας Πίος 2ος για να εκφράσει τα ουμανιστικά ιδεώδη της Αναγέννησης και αποτελεί Παγκόσμια Πολιτιστική Κληρονομιά της UNESCO. Η πόλη βρίσκεται ανάμεσα σε πανέμορφους αρμονικούς λόφους που έχουν εμπνεύσει ποιητές και ζωγράφους κα είναι η πρωτεύουσα του pecorino. Στο Palazzo Piccolomini και στους δρόμους της πόλης έκανε πολλά γυρίσματα της ταινίας του «Ρωμαίος και Ιουλιέτα» το 1968 ο σκηνοθέτης Φράνκο Τζεφιρέλι. Αναχώρηση για τη Σιένα. Εγκατάσταση στο ξενοδοχείο και βόλτα στην πόλη.
ΔΕΙΠΝΟ: Το βράδυ θα δειπνήσουμε στο εξαιρετικό ατμοσφαιρικό εστιατόριο «Osteria Le Logge» (κόστος περίπου: €110 με κρασί, περιλαμβάνεται)

2η ημέρα: Σιένα (ξενάγηση) – Castello di Ama (ξενάγηση, οινογνωσία) – Castello di Brolio – Παντσάνο – Σιένα

Περιπλάνηση στη μοναδική Σιένα, μεσαιωνική πόλη που δεν έχει αλλάξει ουσιαστικά τα τελευταία 800 χρόνια. Θα περιπλανηθούμε αράζοντας στην καταπληκτική  Piazza del Campo Santa που μοιάζει με κοχύλι Σεν Ζακ, θα θαυμάσουμε το Museo Civico, θα σκαρφαλώσουμε στον περίφημο Torre Mangia για να δούμε τη θέα από ύψος 102 μ. (προαιρετικό), θα πάμε στο Maria della Scala ένα παλιό νοσοκομείο που έχει μετατραπεί σε ιστορικό μουσείο (προαιρετικό, όπως και η περιοδική έκθεση Dürer, Altdorfer και οι Μετρ του Βορρά). Και φυσικά θα επισκεφθούμε τα καλύτερα ζαχαροπλαστεία που κάνουν  το περίφημο Panforte di Siena  και φυσικά ricciarelli, cantucci, cavallucci, και μοναδικά καταστήματα ντελικατέσεν (Pasticceria Bini Via di Stalloreggi 91/93 - Ricciarelli, Cantucci, Cavallucci and Panforte, Antica Pizzicheria de Miccoli  al Palazzo della Chigiana(Via di Città, 95).
Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε ένα από τα κορυφαία chateau της Τοσκάνης το Castello di Ama που εκτός από πανέμορφο και με καταπληκτικά κρασιά φιλοξενεί και μια μοναδική έκθεση έργων μοντέρνας τέχνης κορυφαίων καλλιτεχνών (Louise Bourgeois, Hiroshi Sugimoto, Michelangelo Pistoletto, Chen Zhen). Θα ξεναγηθούμε, θα δοκιμάσουμε κρασιά και το λάδι του κτήματος (περιλαμβάνεται) στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το γενέθλιο τόπο του Chianti, το μοναδικό κόκκινο κάστρο Castello di Brolio γοτθικής αρχιτεκτονικής όπου ο «σιδηρούς βαρόνος» Bettino Ricasoli έγραψε το 1872 την πρώτη συνταγή του Chianti (περιλαμβάνεται).
ΔΕΙΠΝΟ: Το βράδυ θα δειπνήσουμε στο εστιατόριο, «Officina della Bistecca», του καλύτερου χασάπη στον κόσμο,  του ποιητή-φιλόσοφου-οραματιστή Dario Cecchini που όταν ξεκοκαλίζει τραγουδάει άριες, απαγγέλλει βροντερά αποσπάσματα της Θείας Κωμωδίας του Δάντη ή ακούειΑC/DC! Το δείπνο στο εστιατόριό του είναι ένα μοναδικό «θεατρικό» και foodie χάπενινγκ! (Μενού 10 πιάτων με κρασί κόστος περίπου 50€, περιλαμβάνεται)

3η ημέρα: Σιένα – Παντσάνο – Σαν Τζιμινιάνο – Κόλε ντι Βαλ ντ?Έλσα – Σιένα

Πρωινή αναχώρηση για το χασάπικο του Dario Cecchini στο Παντσάνο για να ψωνίσουμε σπεσιαλιτέ του(προαιρετικό). Μετάβαση σ ένα από τα σημαντικότερα οινοποιία της Τοσκάνης Fontodi, (ξενάγηση και γευσιγνωσία).
Κατόπιν αναχωρούμε για το «Μανχάταν» της Τοσκάνης το περίφημο και γραφικό Σαν Τζιμινιάνο με τους πανύψηλους πύργους του. Ξενάγηση, βόλτες στα σοκάκια του πανέμορφου χωριού,  όπου θα δοκιμάσουμε και τα πολυβραβευμένα σπέσιαλ παγωτά  του maestro gelatiere Sergio Dondoli (περιλαμβάνεται).
ΔΕΙΠΝΟ: Το βράδυ θα δειπνήσουμε σε ένα από τα καλύτερα εστιατόρια της Ιταλίας, το περίφημο «Arnolfo» στο Colle di Val d'Elsa, με 2 αστέρια Michelin (Κόστος: περίπου €200/άτομο, περιλαμβάνεται).

4η ημέρα: Σιένα – Μονταλτσίνο – Μοντεπουλτσιάνο – Κίρικο ντ? Όρτσια – Σιένα

Περιπλάνηση στο ομορφότερο κομμάτι της Τοσκάνης του πολυζωγραφισμένους  και πολυφωτογραφημένους λόφους νοτίως της Σιένα στην κοιλάδα της Βαλ ντ’ Όρτσια, και σε μεσαιωνικά χωριά και πόλεις. Πρώτη στάση μας το γραφικό χωριό του Μονταλτσίνο που διατηρεί όλο το χρώμα του. Ανάμεσα σε palazzo –όπως το Pieri– κάστρα (Fortezza di Montalcino) και νεοκλασικούς ναούς, θα χαρούμε ένα ονομαστό χωριό που έχει δώσει το όνομα του στο περίφημο κρασί Brunello di Montalcino. Συνεχίζοντας το δρόμο μας για το Μοντεπουλτσιάνο θα περάσουμε μέσα από την Βαλ ντ’ Όρτσια και τους ονειρεμένους λόφους της και θα καταλήξουμε στο οινοποιείο Salcheto ένα από τα πιο ανερχόμενα της περιοχής. Στην ευγενή πόλη των Μεδίκων που έχει δώσει το όνομά της στο θρυλικό κρασί Vino Nobile di Montepulciano, θα περιπλανηθούμε σε δρόμους, σοκάκια και πλατείες, όλο κτίρια της αναγέννησης, ωραία μαγαζιά και μπουτίκ ντελικατέσεν, και θα χαρούμε με την καρτποσταλική θέα.
ΔΕΙΠΝΟ: Το βράδυ θα δειπνήσουμε στην εξαιρετική τρατορία «Fonte Alla Vena» στο γραφικό χωριό Κίρικο ντ’ Όρτσια (κόστος: περίπου 60€ με κρασί, περιλαμβάνεται)

5η ημέρα: Σιένα – Ορβιέττο – Ρώμη – Πτήση επιστροφής

Ελεύθερο πρωινό στη Σιένα και το μεσημέρι αναχώρηση για το γραφικό Ορβιέττο με τον καταπληκτικό καθεδρικό ναό. Θα γευματίσουμε  στην ονομαστή τρατορία  «La Palomba» (περιλαμβάνεται) και κατόπιν θα αναχωρήσουμε για τη Ρώμη και το αεροδρόμιο όπου θα επιβιβαστούμε στην πτήση επιστροφής μας.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  •  Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης.
  •  Τέσσερις διανυκτερεύσεις συνολικά στη Σιένα σε ξενοδοχείο 4*.
  •  Περιλαμβάνονται 4 δείπνα σε επιλεγμένα, διάσημα εστιατόρια.
  •  Ξεναγήσεις, μεταφορές όπως περιγράφονται στο πρόγραμμα, με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.
  •  Έμπειρος Έλληνας ξεναγός. 

Αναχωρήσεις από Κύπρο

  • Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνονται οι φόροι, ο επίναυλος καυσίμων, τα φιλοδωρήματα, τα αχθοφορικά (όπου είναι δυνατόν), και η ειδική κυπριακή επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια χωρίς επιβάρυνση (ζητήστε μας τι περιλαμβάνει)

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ  (δεν ισχύει για τις αναχωρήσεις από την Κύπρο)

  •   Φόροι, επιβάρυνση καυσίμων,  φιλοδωρήματα, αχθοφορικά & επιπλέον πακέτο ασφάλειας, τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (Ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.α.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη, και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων: € 245

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΤΑΞΙΔΙΟΥ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ
Παρακαλούμε να αποστείλετε φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στο e-mail του ταξιδιωτικού συμβούλου (πωλητή), με τον οποίο έχετε συνομιλήσει
Χωρίς την άμεση αποστολή φωτοτυπίας του διαβατηρίου δεν θα μπορεί να περιληφθεί η ασφάλεια της προκαταβολής σας στην επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια που περιλαμβάνει το Versus στα προγράμματά του. Αν δεν έχετε e-mail, μπορείτε να προσκομίσετε μια φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στα γραφεία μας.
Κράτηση γίνεται μόνο με τα πλήρη στοιχεία σας (διεύθυνση με ταχυδρομικό κώδικα, τηλέφωνα, e-mail κλπ.). Αν θέλετε να συμπεριλάβετε και άλλα άτομα στην κράτησή σας, θα πρέπει να μας γνωρίσετε και τα δικά τους πλήρη στοιχεία.
Η κράτησή σας είναι έγκυρη και η κατοχύρωση των προσφορών γίνεται μόνο με κατάθεση της προκαταβολής.
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ, πριν την κατάθεση της προκαταβολής σας, με σκοπό να καταχωρηθεί η κράτησή σας και στη συνέχεια το ποσό της κατάθεσής σας στον φάκελό σας. Παρακαλούμε μην παραλείψετε να μας ενημερώσετε. Για την αποφυγή κάθε ταλαιπωρίας σας, παρακαλούμε ελέγχετε το ημερήσιο πιστωτικό όριο συναλλαγών των πιστωτικών και χρεωστικών καρτών σας, πριν προβείτε στην όποια συναλλαγή με το Versus Travel.

 


ΔΩΡΕΑΝ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΟΔΗΓΟΙ VERSUS
Το Versus Travel, προσπαθώντας να καλύψει το κενό της Ελληνικής αγοράς σε ταξιδιωτικούς οδηγούς στην Ελληνική γλώσσα για τις χώρες που επισκέπτεται, εγκαινιάζει την έκδοση μιας σειράς ποιοτικών ταξιδιωτικών βιβλίων – οδηγών (προϊόν της μεγάλης μας ταξιδιωτικής εμπειρίας), που προσφέρονται δωρεάν στους ταξιδιώτες της κάθε εκδρομής.

 

 

ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ταξιδιωτική Ασφάλεια

Extra Παροχές Υγείας στην ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ

• Δωρεάν 8 επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς και εκπτώσεις σε χειρουργικές και ιατρικές πράξεις στα εξωτερικά ιατρεία της Ευρωκλινικής Αθηνών.
• Τηλεφωνική εξυπηρέτηση 24 ώρες το 24ωρο στο τηλέφωνο 1011.
• Δωρεάν ένα παιδιατρικό check up και 8 δωρεάν επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς στην Ευρωκλινική Παίδων (αφορά σε παιδιά και εγγόνια των ταξιδιωτών μας)


ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ:

• Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι έχετε διαβάσει το παρόν πρόγραμμα, το έχετε κατανοήσει και συμφωνείτε με τα αναγραφόμενα.
• Συμμετοχή επίσης στην εκδρομή σημαίνει ότι αναντίρρητα αποδέχεστε τους Όρους Συμμετοχής που αναγράφονται στην τελευταία σελίδα της μπροσούρας μας και στο site μας στο Internet. Αν θέλετε να διαβάσετε τους Όρους Συμμετοχής, παρακαλούμε ζητήστε να σας αποσταλούν.
• Συμμετοχή δηλώνετε επικοινωνώντας με το τμήμα πωλήσεων, δίνοντας αναλυτικά τα στοιχεία που σας ζητούνται και καταθέτοντας προκαταβολή 1.000 € κατ’ άτομο εντός της χρονικής προθεσμίας που θα σας δοθεί από το τμήμα πωλήσεων.
• Η πληρωμή της προκαταβολής γίνεται είτε με χρήση μετρητών ή στην περίπτωση χρήσης πιστωτικής κάρτας με εφάπαξ χρέωση.
• 12-18 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ. Εφόσον επιθυμείτε, μπορείτε να αποπληρώσετε το ταξίδι σας κάνοντας χρήση πιστωτικής κάρτας και συμμετέχοντας σε πρόγραμμα άτοκων δόσεων (έως και 18). Σας συστήνουμε, προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, να ενημερωθείτε έγκαιρα είτε από το τμήμα πωλήσεων, είτε από το λογιστήριο για τις πιστωτικές κάρτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα άτοκων δόσεων. 
• Το διαβατήριό σας θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 6μηνη ισχύ.
• Βεβαιωθείτε πως το διαβατήριό σας έχει κενές σελίδες, ισάριθμες με τον αριθμό των χωρών που θα επισκεφθείτε.
• Το γραφείο μας δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε πρόβλημα λόγω μη ανανέωσης του διαβατηρίου σας.
• Οι ταξιδιώτες μη Ελληνικής υπηκοότητας ή οι κάτοχοι μη Ελληνικών διαβατηρίων οφείλουν να επικοινωνούν κατ’ ιδίαν με την πρεσβεία της χώρας στην οποία επιθυμούν να ταξιδέψουν, για να πληροφορηθούν τα όποια διαδικαστικά για την έκδοση βίζας, εφόσον αυτή απαιτείται. Το Versus Travel δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν πρόβλημα που ενδεχομένως παρουσιαστεί σε κάποιο αεροδρόμιο.
• Σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και στην Τουρκία, μπορείτε να ταξιδέψετε με αστυνομική ταυτότητα νέου τύπου. Διευκρινίζουμε ότι αυτό γίνεται μόνο με πολιτική ταυτότητα και όχι με υπηρεσιακή. Ενημερωθείτε σχετικά από το τμήμα πωλήσεων του γραφείου μας. 


Έως 12 άτοκες μηνιαίες δόσεις

* Αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη

H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.

Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετέ το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα.

Απαιτούνται 2 διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.

**Αναχωρήσεις από  Λάρνακα

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και η αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις  αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens" από 50 € το άτομο με μεταφορές.

 

ΔΩΡΕΑΝ

Αποκλειστική ταξιδιωτική ασφάλεια του Versus Τravel με καλύψεις για τον κορωνοϊό πριν και μετά το ταξίδι αλλά και για καραντίνα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Νοιώστε απόλυτα προστατευμένοι, όπως σας έχουμε συνηθίσει.


Η ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ VERSUS

  •  Διαμονή στη Σιένα σε ξενοδοχεία 4*.
  •  Περιλαμβάνει οινογνωσία και δείπνα σε βραβευμένα εστιατόρια (κόστος από 50 έως 200€ το άτομο στο καθένα).
  •  Δείπνο σε ένα από τα καλύτερα εστιατόρια της Ιταλίας, το «Arnolfo», στο Colle di val d’Elsa, βραβευμένο με 2 αστέρια Michelin.
  •  Ξενάγηση στη μεσαιωνική Σιένα.
  •  Επισκέψεις σε οινοποιεία και οινογνωσία μοναδικών κρασιών.
  •  Επίσκεψη στα chateau Castello di Ama και Castello di Brolio.
  •  Δείπνο στο εστιατόριο «Officina della Bistecca» του διάσημου Dario Cecchini.
  •  Απευθείας πτήσεις από Αθήνα για Ρώμη.
  •  Το ταξίδι πραγματοποιείται με τη συνοδεία και την πολύτιμη βοήθεια του πεπειραμένου γευσιγνώστη Δημήτρη Αντωνόπουλου.
  •  Οι κρατήσεις στα εστιατόρια που αναφέρουμε έχουν γίνει για την ομάδα των ταξιδιωτών και ισχύουν για κρατήσεις έναν μήνα πριν από την αναχώρηση. Για τους ταξιδιώτες που θα πραγματοποιήσουν κράτηση σε λιγότερο από έναν μήνα από την ημερομηνία αναχώρησης ενδέχεται να έχουμε αλλαγές στις αναφερόμενες υπηρεσίες, οπότε θα ενημερωθούν ανάλογα και θα αποφασίσουν αν θέλουν να συμμετάσχουν.

Σχόλια Πελατών

Παρόμοιοι Προορισμοί

Μόνο στο Versus Travel

  •  Διαμονή στη Σιένα σε ξενοδοχεία 4*.
  •  Περιλαμβάνει οινογνωσία και δείπνα σε βραβευμένα εστιατόρια (κόστος από 50 έως 200€ το άτομο στο καθένα).
  •  Δείπνο σε ένα από τα καλύτερα εστιατόρια της Ιταλίας, το «Arnolfo», στο Colle di val d’Elsa, βραβευμένο με 2 αστέρια Michelin.

Χάρτης Ταξιδιού Ταξίδι στους λόφους και τη γαστρονομία του Κιάντι |Μάιος - Σεπτέμβριος 2021

Πληροφορίες για τις Χώρες Countries Info