Βόρεια και νότια Κορέα - Μαντζουρία (Μογγολία) | Καλοκαίρι 2019

Διάρκεια: 14,23 ΗΜΕΡΕΣ

τιμή από 2990€

Travel Identity

Η πρώτη επαφή με τη Βόρεια Κορέα είναι καθηλωτική, καθώς μοιάζει σαν να προσγειωθήκαμε σε άλλον πλανήτη. Τα πάντα εδώ είναι ελεγχόμενα. Ακρογωνιαίος λίθος της φιλοσοφίας πάνω στην οποία έχει δομηθεί ολόκληρη η πολιτική, καθώς και ο τρόπος ζωής της Βόρειας Κορέας είναι το Τζούτσε (η ιδεολογία της Εθνικής Αυτάρκειας), που αναπτύχθηκε από τον μεγάλο ηγέτη Κιμ Ιλ Σουνγκ. Όλοι, μα όλοι οι πολίτες της χώρας φορούν στο μέρος της καρδιάς μια μικρή καρφίτσα με τη φωτογραφία του. Αμέτρητα αγάλματα με την κορμοστασιά του κοσμούν πολλές γωνιές της πόλης. Οι τουρίστες πρέπει να τηρούν συγκεκριμένους κανόνες: Βρίσκονται διαρκώς υπό την επιτήρηση Κορεατών συνοδών και δεν πρέπει να έρχονται σε επαφή με κανέναν πολίτη. Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης δεν μεταφέρουν καμία εικόνα ή ήχο από οποιαδήποτε πλευρά του κόσμου. Έτσι οι μάζες ελέγχονται πλήρως.

 

Το ταξίδι σε λίγες γραμμές

Μπορεί οι χώρες που επισκεπτόμαστε να μην συγκαταλέγονται στους πιο «εμπορικούς» προορισμούς παγκοσμίως, αποτελούν, όμως, τους πιο δημοφιλείς για τους ταξιδιώτες που έχουν κορεστεί από τα συνηθισμένα και θέλουν να δουν έναν «άλλο κόσμο». Πρόκειται για κάποια από τα πιο ιδιόμορφα και ξεχωριστά σημεία στον πλανήτη. Ιδιαίτερα ο τρόπος με τον οποίο έχει σχεδιαστεί από το Exploring the World το καθιστά το πιο πλήρες πρόγραμμα της αγοράς στις χώρες αυτές, με ορθολογική κατανομή των διανυκτερεύσεων, για να μην χάνουμε χρόνο σε άσχετες πόλεις. Σας το προτείνουμε ανεπιφύλακτα!

 

Μόνο Στο Versus

Η διαφορετικότητα του Versus
 

 • Από τη Χερσόνησο της Κορέας στις βορειοανατολικές επαρχίες της Κίνας, ένα ταξίδι περιεκτικό, έξυπνα οργανωμένο, που χωρίς να σπαταλά χρόνο και να γίνεται ανιαρό δίνει την ευκαιρία στους ταξιδιώτες να επισκεφθούν όλα τα σημαντικά αξιοθέατα της κάθε περιοχής.
 • Η επίσκεψη και η διαμονή στην Κιονγκτσού, την πρώτη και επί χίλια χρόνια πρωτεύουσα της Κορέας, δίνει στο ταξίδι επιπλέον αξία.
 • Η επέκταση στη Μογγολία για όσους ακολουθήσουν το 23ήμερο πρόγραμμα γίνεται με ολοκληρωμένο και όχι βιαστικό τρόπο, φτάνοντας μέχρι τις εσχατιές και το μυστήριο της Νοτίου ερήμου Γκόμπι.
 • Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ημιδιατροφή σε Νότια Κορέα και Κίνα και πλήρη διατροφή σε Βόρεια Κορέα και Μογγολία.

 

1η - 2η ημέρα: Αθήνα/Θεσσαλονίκη/Λάρνακα - Πεκίνο

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση μέσω ενδιάμεσου σταθμού για τη μεγαλοπρεπή πρωτεύουσα της Κίνας, το Πεκίνο. Άφιξη τη δεύτερη ημέρα. Άφιξη και εγκατάσταση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση στο Πεκίνο.

 

3η ημέρα: Πεκίνο – Πιονγκγιάνγκ

Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για την πρωτεύουσα της Βόρειας Κορέας, την Πιονγκγιάνγκ. Με την άφιξή μας θα δούμε την αψίδα του θριάμβου -μνημείο αντίστασης των Βορειοκορεατών εναντίων των Ιαπώνων- και το μπρούντζινο άγαλμα του ηγέτη Κιμ Ιλ Σουνγκ, όπου (υποχρεωτικά) θα καταθέσουμε λουλούδια. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Το απόγευμα θα επισκεφθούμε μια φάρμα με στρουθοκαμήλους στα προάστια της πόλης. Η φάρμα κατασκευάστηκε στα τέλη της δεκαετίας του ’90 ύστερα από εντολή του Κιμ Γιονγκ Ουν του 2ου και αποτελεί σημαντική πηγή τροφίμων (αβγών και κρέατος) αλλά και άλλων προϊόντων, όπως δέρματα, φτερά και πούπουλα. Στη συνέχεια θα μεταβούμε στη λεωφόρο Future Science Street, μια φουτουριστική περιοχή με ουρανοξύστες που δημιουργήθηκε πρόσφατα για να στεγάσει επιστημονικά ιδρύματα του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου της χώρας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.

 

4η ημέρα: Πιονγκγιάνγκ

Κατά τη διάρκεια της σημερινής μας ξενάγησης στην Πιονγκγιάνγκ θα επισκεφθούμε, μεταξύ άλλων, το παλάτι-μαυσωλείο του Κιμ Ιλ Σουνγκ, το κοιμητήριο των μαρτύρων, το μετρό της πόλης, το πάρκο Μορανμπόγκ, τον πύργο Τζούτσε κ.ά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας.

 

5η ημέρα: Πιονγκγιάνγκ

Σήμερα το πρωί θα εκδράμουμε στο ιερό όρος Μιοχιάνγκ, «Βουνό της Μυστικής Ευωδίας», όπου θα μας δοθεί η ευκαιρία να περπατήσουμε στην όμορφη φύση. Στο όρος Μιοχιάνγκ θα επισκεφθούμε τη «Διεθνή Έκθεση Φιλίας», στην οποία εκτίθενται δώρα ξένων ηγετών προς τους ηγέτες της Βόρειας Κορέας. Επιστροφή στην Πιονγκγιάνγκ, όπου θα επισκεφθούμε το Μουσείο Κορεατικού Πολέμου και το «USS Pueblo», ένα πλοίο του αμερικανικού πολεμικού ναυτικού, που είχε «συλληφθεί» από το ναυτικό της Βόρειας Κορέας τον Ιανουάριο του 1968, καθώς είχε εισέλθει στα χωρικά ύδατα της ασιατικής χώρας. Στη συνέχεια θα παρακολουθήσουμε το μοναδικό θέαμα των γυμναστικών επιδείξεων (εφόσον αυτές πραγματοποιηθούν). Το μόνο θετικό εδώ είναι τα αθλήματα, ο χορός, η ζωγραφική και η μουσική, που διδάσκονται σε πολύ υψηλό επίπεδο. 

6η ημέρα: Πιονγκγιάνγκ - Καεσόνγκ - Πιονγκγιάνγκ

Πρωινή αναχώρηση για την παλιά πρωτεύουσα Καεσόνγκ. Άφιξη, ξενάγηση στην πόλη και επίσκεψη στη διαχωριστική γραμμή ανάμεσα στη Βόρεια και τη Νότια Κορέα. Θα επισκεφθούμε, επίσης, το Μουσείο Koryo. Η φύση γύρω από την Καεσόνγκ είναι εκπληκτική και έχει χαρακτηριστεί μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς από την UNESCO. Επιστροφή στην Πιονγκγιάνγκ για να επισκεφθούμε το Mangyongdae Children’s Palace, ένα τεράστιο κτίριο με περισσότερα από 120 δωμάτια, πισίνες, γυμναστήριο και ένα θέατρο 2.000 ατόμων, αφιερωμένο στις εξωσχολικές δραστηριότητες των νεαρών Βορειοκορεατών. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας.

 

 

7η ημέρα: Πιονγκγιάνγκ - Σενιάνγκ (1η ξενάγηση)

Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για τη θρυλική πρωτεύουσα των Μαντζουριανών αυτοκρατόρων, τη Σενιάνγκ, που βρίσκεται στην καρδιά της Μαντζουρίας. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Στη συνέχεια θα ξεναγηθούμε στην πόλη. Στο επίκεντρό μας σήμερα τα πάρκα Beiling και Dongling.

8η ημέρα: Σενιάνγκ (2η ξενάγηση)

Πρωινή ξενάγηση της πόλης, κατά τη διάρκεια της οποίας θα δούμε τα κυριότερα αξιοθέατά της και θα επισκεφθούμε τα ανάκτορα, τα οποία αποτελούν μια μικρογραφία της Απαγορευμένης Πόλης του Πεκίνου, αλλά και το πολύ ενδιαφέρον Μουσείο Ιστορίας. Η Σενιάνγκ αποτελεί σημαντικό βιομηχανικό κέντρο της Κίνας από το 1930 και θεωρείται εμπορικός κόμβος για τις κινεζικές εξαγωγές σε Ιαπωνία, Ρωσία και Κορέα.

 

9η ημέρα: Σενιάνγκ – Σεούλ

Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για την εδώ και 600 χρόνια πρωτεύουσα της Ν. Κορέας, τη Σεούλ. Η Σεούλ αποτελεί τον πολιτικό, οικονομικό, εκπαιδευτικό και πολιτιστικό κόμβο ολόκληρης της χώρας. Είναι μια πολύβουη και μοντέρνα ασιατική πόλη, με υψηλό επίπεδο σε ό,τι αφορά την ποιότητα ζωής.

 

10η ημέρα: Σεούλ – Κιονγκτσού

Αναχώρηση για το Κιονγκτσού, την επί χίλια χρόνια παλιά πρωτεύουσα της Κορέας, τη «χώρα της πρωινής γαλήνης». Τα τοπία της διαδρομής μας στην ενδοχώρα, με τα ποτάμια, τα επιβλητικά βουνά και τα φαράγγια, είναι μαγευτικά. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Πρώτη επαφή και γνωριμία με την πόλη.

 

11η ημέρα: Κιονγκτσού – Σεούλ

Πρωινή ξενάγηση στο Κιονγκτσού, κατά τη διάρκεια της οποίας θα επισκεφθούμε το Αρχαιολογικό και Εθνικό Μουσείο, καθώς και τον επιβλητικό ναό Πουλγκούσα, που θεωρείται ο ιερότερος της χώρας. Είναι ένα συγκρότημα από πολυάριθμες πύλες, αυλές και εκπληκτικά διακοσμημένες παγόδες, που αν και έχουν κατασκευαστεί πριν από 15 αιώνες διατηρούνται σχεδόν ανέπαφες. Οι αλλεπάλληλες πύλες που οδηγούν στο εσωτερικό του ναού συμβολίζουν τα διαδοχικά στάδια που θα περάσει ο άνθρωπος στον δρόμο του προς τη φώτιση. Η ξενάγηση στην πόλη θα ολοκληρωθεί με την επίσκεψή μας στο σπήλαιο Σόκουραμ, όπου θα δούμε ένα πανέμορφο άγαλμα του Βούδα. Μετά τις ξεναγήσεις μας θα επιστρέψουμε στη Σεούλ, όπου και θα διανυκτερεύσουμε.

 

12η ημέρα: Σεούλ (Ξενάγηση)

Η σημερινή ξενάγηση στην πόλη της Σεούλ περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, επίσκεψη στο Παλάτι Γκιόνγκ Μποκ, που κάποτε διέθετε περισσότερα από 7.000 δωμάτια, στη φουτουριστική πλατεία Dongdaemun, στο Εθνικό Λαογραφικό Μουσείο, στην Ανατολική Πύλη, καθώς και στον λόφο Νάμσαν, στον οποίο θα ανέβουμε με τελεφερίκ για να απολαύσουμε τη θέα στην πόλη.

 

 

13η ημέρα: Σεούλ - Πτήση για Αθήνα/Θεσσαλονίκη

Ελεύθερη ημέρα στη Σεούλ για μια βόλτα με τον αρχηγό μας όσοι επιθυμέιτε. Οι πολυσύχναστοι δρόμοι της είναι γεμάτοι από καταστήματα, αγορές όλων των ειδών, ασυνήθιστα café και μπαρ που σφύζουν από ζωή, πολυτελείς κινηματογράφους και καταπληκτικά πολυώροφα εμπορικά κέντρα, φορτωμένα με τα τελευταία επιτεύγματα στους χώρους των ηλεκτρικών συσκευών και της μόδας. Στη συνέχεια μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση επιστροφής μέσω ενδιάμεσου σταθμού. (check out στις 12.00).

Βόρεια και Νότια Κορέα - Μαντζουρία – Μεγάλη Μογγολία Επέκταση του ανωτέρω προγράμματος στη Μογγολία και στη Νότια έρημο Γκόμπι

23 ημέρες

Όσοι ταξιδιώτες επιθυμούν, μπορούν να πραγματοποιήσουν μια επέκταση στη Μογγολία, την οποία θα δούμε με μεγάλη λεπτομέρεια φτάνοντας μέχρι τα μυστικά που κρύβει η Νότια έρημος Γκόμπι (μία διαν/ση στη Σεούλ – οκτώ διαν/σεις στη Μογγγολία και μία στο Πεκίνο). Την περιγραφή του προγράμματος θα τη βρείτε στο ταξίδι «Μογγολία - Νότια έρημος Γκόμπι». (Ζητήστε μας το σχετικό πρόγραμμα).

 

13η ημέρα: Διανυκτέρευση στη Σεούλ. Δείπνο.

Διανυκτέρευση στη Σεούλ. Δείπνο.

 

14η ημέρα: Πτήση για Ουλάν Μπατόρ (Μογγολία).

Πτήση για Ουλάν Μπατόρ (Μογγολία). Άφιξη και εγκατάσταση στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο.

15η - 20ή ημέρα: Όπως ακριβώς περιγράφεται στο πρόγραμμα της Μογγολίας από τη 2η μέχρι την 7η ημέρα.

Όπως ακριβώς περιγράφεται στο πρόγραμμα της Μογγολίας από τη 2η μέχρι την 7η ημέρα.

 

21η ημέρα: Πτήση από το Ουλάν Μπατόρ για το Πεκίνο.

Άφιξη και εγκατάσταση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση στο Πεκίνο

22η ημέρα: Μια διαφορετική ξενάγηση στο Πεκίνο και μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής.

Μια διαφορετική ξενάγηση στο Πεκίνο και μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής.

23η ημέρα: Άφιξη σε Αθήνα/Θεσσαλονίκη/ Λάρνακα.

Άφιξη σε Αθήνα/Θεσσαλονίκη/ Λάρνακα.

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό
Το τελικό ενημερωτικό αποστέλλεται περίπου 3 – 5 ημέρες πριν από την εκάστοτε αναχώρηση

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή

(Από Þ Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

EK 210

01.08.2019

ΑΘΗΝΑ – ΝΤΟΥΜΠΑΪ

18:05

23:35

ΕΚ 306

02.08.2019

ΝΤΟΥΜΠΑΪ – ΠΕΚΙΝΟ

03:55

15:25

ΕΚ 323

13.08.2019

ΣΕΟΥΛ – ΝΤΟΥΜΠΑΪ

23:55

04:25

ΕΚ 209

14.08.2019

ΝΤΟΥΜΠΑΪ – ΑΘΗΝΑ

10:50

15:00

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή

(Από Þ Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

EK 210

01.08.2019

ΑΘΗΝΑ – ΝΤΟΥΜΠΑΪ

18:05

23:35

ΕΚ 306

02.08.2019

ΝΤΟΥΜΠΑΪ – ΠΕΚΙΝΟ

03:55

15:25

ΕΚ 307

23.08.2019

ΠΕΚΙΝΟ  – ΝΤΟΥΜΠΑΪ

00:40

05:00

ΕΚ 209

23.08.2019

ΝΤΟΥΜΠΑΪ – ΑΘΗΝΑ

10:50

15:00

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

 • Ξενοδοχεία 4* & 4* sup. σε Βόρεια και Νότια Κορέα, 5* στο Πεκίνο και στη Σενιάνγκ, 4* στην Ουλάν Μπατόρ της Μογγολίας (στην υπόλοιπη Μογγολία διαμονή σε παραδοσιακές γιούρτες).
 • Πλήρης διατροφή στη Βόρεια Κορέα και στις γιούρτες της Μογγολίας.
 • Ημιδιατροφή στο υπόλοιπο πρόγραμμα.
 • Εξειδικευμένος Έλληνας αρχηγός.

 

Αναχωρήσεις από Κύπρο

 • Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνονται οι φόροι, ο επίναυλος καυσίμων, τα φιλοδωρήματα, τα αχθοφορικά (όπου είναι δυνατόν), και η ειδική κυπριακή επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια χωρίς επιβάρυνση (ζητήστε μας τι περιλαμβάνει) εκτός από Είσοδοι σε μουσεία και άλλα αξιοθέατα.

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Τρίκλινο δωμάτιο διατίθεται ΜΟΝΟ κατόπιν διαθεσιμότητας»

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

 • Φόροι αεροδρομίων, επιβάρυνση καυσίμων, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά & επιπλέον πακέτο ασφάλειας, τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων, όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.ά.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων: € 830 (13,14 ημ) , € 930 (22,23 ημ)
 • Βίζα Κίνας: 128 €
 • Φόροι στην Κίνα που πληρώνονται τοπικά περίπου 70 €.

 

ΒΙΖΑ ΚΙΝΑΣ: Για την έκδοση της βίζας απαιτείται διαβατήριο με 6μηνη ισχύ, το οποίο παραδίδεται στα γραφεία μας τουλάχιστον δέκα (10) εργάσιμες ημέρες πριν από την αναχώρηση, μαζί με μια έγχρωμη φωτογραφία.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ: Για όποιο ταξιδιώτη έχει στο διαβατήριό του σφραγίδα εισόδου στην Ταϊβάν, δεν επιτρέπεται η έκδοση βίζας για την Κίνα και κατά συνέπεια η είσοδός του στη χώρα.

 

ΒΙΖΑ ΚΙΝΑΣ: Για την έκδοση της βίζας απαιτείται διαβατήριο με 6μηνη ισχύ, το οποίο παραδίδεται στα γραφεία μας τουλάχιστον δέκα (10) εργάσιμες ημέρες πριν από την αναχώρηση, μαζί με μια έγχρωμη φωτογραφία.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ: Για όποιο ταξιδιώτη έχει στο διαβατήριό του σφραγίδα εισόδου στην Ταϊβάν, δεν επιτρέπεται η έκδοση βίζας για την Κίνα και κατά συνέπεια η είσοδός του στη χώρα.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

Παρακαλούμε να αποστείλετε φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στο e-mail του ταξιδιωτικού συμβούλου (πωλητή), με τον οποίο έχετε συνομιλήσει
Χωρίς την άμεση αποστολή φωτοτυπίας του διαβατηρίου δεν θα μπορεί να περιληφθεί η ασφάλεια της προκαταβολής σας στην επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια που περιλαμβάνει το Versus στα προγράμματά του. Αν δεν έχετε e-mail, μπορείτε να προσκομίσετε μια φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στα γραφεία μας.
Κράτηση γίνεται μόνο με τα πλήρη στοιχεία σας (διεύθυνση με ταχυδρομικό κώδικα, τηλέφωνα, e-mail κλπ.). Αν θέλετε να συμπεριλάβετε και άλλα άτομα στην κράτησή σας, θα πρέπει να μας γνωρίσετε και τα δικά τους πλήρη στοιχεία.
Η κράτησή σας είναι έγκυρη και η κατοχύρωση των προσφορών γίνεται μόνο με κατάθεση της προκαταβολής. 

 


ΔΩΡΕΑΝ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΟΔΗΓΟΙ VERSUS
Το Versus Travel, προσπαθώντας να καλύψει το κενό της Ελληνικής αγοράς σε ταξιδιωτικούς οδηγούς στην Ελληνική γλώσσα για τις χώρες που επισκέπτεται, εγκαινιάζει την έκδοση μιας σειράς ποιοτικών ταξιδιωτικών βιβλίων – οδηγών (προϊόν της μεγάλης μας ταξιδιωτικής εμπειρίας), που προσφέρονται δωρεάν στους ταξιδιώτες της κάθε εκδρομής.

 

 

ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ταξιδιωτική Ασφάλεια

Extra Παροχές Υγείας στην ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ

• Δωρεάν 8 επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς και εκπτώσεις σε χειρουργικές και ιατρικές πράξεις στα εξωτερικά ιατρεία της Ευρωκλινικής Αθηνών.
• Τηλεφωνική εξυπηρέτηση 24 ώρες το 24ωρο στο τηλέφωνο 1011.
• Δωρεάν ένα παιδιατρικό check up και 8 δωρεάν επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς στην Ευρωκλινική Παίδων (αφορά σε παιδιά και εγγόνια των ταξιδιωτών μας)


ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ:

• Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι έχετε διαβάσει το παρόν πρόγραμμα, το έχετε κατανοήσει και συμφωνείτε με τα αναγραφόμενα.
• Συμμετοχή επίσης στην εκδρομή σημαίνει ότι αναντίρρητα αποδέχεστε τους Όρους Συμμετοχής που αναγράφονται στην τελευταία σελίδα της μπροσούρας μας και στο site μας στο Internet. Αν θέλετε να διαβάσετε τους Όρους Συμμετοχής, παρακαλούμε ζητήστε να σας αποσταλούν.
• Συμμετοχή δηλώνετε επικοινωνώντας με το τμήμα πωλήσεων, δίνοντας αναλυτικά τα στοιχεία που σας ζητούνται και καταθέτοντας προκαταβολή 1.000 € κατ’ άτομο εντός της χρονικής προθεσμίας που θα σας δοθεί από το τμήμα πωλήσεων.
• Η πληρωμή της προκαταβολής γίνεται είτε με χρήση μετρητών ή στην περίπτωση χρήσης πιστωτικής κάρτας με εφάπαξ χρέωση.
• 12-18 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ. Εφόσον επιθυμείτε, μπορείτε να αποπληρώσετε το ταξίδι σας κάνοντας χρήση πιστωτικής κάρτας και συμμετέχοντας σε πρόγραμμα άτοκων δόσεων (έως και 18). Σας συστήνουμε, προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, να ενημερωθείτε έγκαιρα είτε από το τμήμα πωλήσεων, είτε από το λογιστήριο για τις πιστωτικές κάρτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα άτοκων δόσεων. 
• Το διαβατήριό σας θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 6μηνη ισχύ.
• Βεβαιωθείτε πως το διαβατήριό σας έχει κενές σελίδες, ισάριθμες με τον αριθμό των χωρών που θα επισκεφθείτε.
• Το γραφείο μας δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε πρόβλημα λόγω μη ανανέωσης του διαβατηρίου σας.
• Οι ταξιδιώτες μη Ελληνικής υπηκοότητας ή οι κάτοχοι μη Ελληνικών διαβατηρίων οφείλουν να επικοινωνούν κατ’ ιδίαν με την πρεσβεία της χώρας στην οποία επιθυμούν να ταξιδέψουν, για να πληροφορηθούν τα όποια διαδικαστικά για την έκδοση βίζας, εφόσον αυτή απαιτείται. Το Versus Travel δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν πρόβλημα που ενδεχομένως παρουσιαστεί σε κάποιο αεροδρόμιο.
• Σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και στην Τουρκία, μπορείτε να ταξιδέψετε με αστυνομική ταυτότητα νέου τύπου. Διευκρινίζουμε ότι αυτό γίνεται μόνο με πολιτική ταυτότητα και όχι με υπηρεσιακή. Ενημερωθείτε σχετικά από το τμήμα πωλήσεων του γραφείου μας. 


Έως 18 άτοκες μηνιαίες δόσεις

* Αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη

Όλες οι τιμές για αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη περιλαμβάνουν το αεροπορικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη – Αθήνα – Θεσσαλονίκη στο οποίο οφείλεται και η διαφορά στην τιμή.
Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετε το κόστος αυτό
μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα.

Δεν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα

**Αναχωρήσεις από  Λάρνακα

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα η πτήση είναι απευθείας και δεν απαιτείται πέρασμα από Αθήνα.

 

Η διαφορετικότητα του Versus
 

 • Από τη Χερσόνησο της Κορέας στις βορειοανατολικές επαρχίες της Κίνας, ένα ταξίδι περιεκτικό, έξυπνα οργανωμένο, που χωρίς να σπαταλά χρόνο και να γίνεται ανιαρό δίνει την ευκαιρία στους ταξιδιώτες να επισκεφθούν όλα τα σημαντικά αξιοθέατα της κάθε περιοχής.
 • Η επίσκεψη και η διαμονή στην Κιονγκτσού, την πρώτη και επί χίλια χρόνια πρωτεύουσα της Κορέας, δίνει στο ταξίδι επιπλέον αξία.
 • Η επέκταση στη Μογγολία για όσους ακολουθήσουν το 23ήμερο πρόγραμμα γίνεται με ολοκληρωμένο και όχι βιαστικό τρόπο, φτάνοντας μέχρι τις εσχατιές και το μυστήριο της Νοτίου ερήμου Γκόμπι.
 • Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ημιδιατροφή σε Νότια Κορέα και Κίνα και πλήρη διατροφή σε Βόρεια Κορέα και Μογγολία.

 

Highlights

 • Το ταξίδι σε μία χώρα τόσο ιδιαίτερη όπως η Βόρεια Κορέα, είναι από μόνο του μία once in a lifetime εμπειρία.
 • Το πολεμικό πλοίο USS Pueblo, ένα πλοίο του αμερικανικού πολεμικού ναυτικού που κατασχέθηκε από τις αρχές της Βόρειας Κορέας το 1968, και εκτίθεται σήμερα στο Μουσείο Κορεατικού Πολέμου.
 • Η πόλη Σενιάνγκ, η θρυλική πρωτεύουσα των Μαντζουριανών αυτοκρατόρων.
 • Η μοντέρνα Σεούλ, μία από τις πιο ανεπτυγμένες πόλεις στον πλανήτη.
 • Ο ναός Πουλγκούσα, ο πιο ιερός στη Νότια Κορέα, με τις πολυάριθμες πύλες.
 • Το σπήλαιο Σόκουραμ, στη Νότια Κορέα, με το άγαλμα του Βούδα.
 • Η πανοραμική θέα στη Σεούλ από τον λόφο Νάμσαν, όπου θα ανέβουμε με τελεφερίκ.

 

Σχόλια Πελατών

Παρόμοιοι Προορισμοί

Μόνο στο Versus Travel

 • Ένα ταξίδι σε έναν άλλο "πλανήτη" σε μοναδική τιμή!
 • Επίσκεψη και η διαμονή στην Κιονγκτσού
 • Πλήρης διατροφή στη Βόρεια Κορέα και στις γιούρτες της Μογγολίας.
 • Ημιδιατροφή στο υπόλοιπο πρόγραμμα.

Χάρτης Ταξιδιού Βόρεια και νότια Κορέα - Μαντζουρία (Μογγολία) | Καλοκαίρι 2019

Πληροφορίες για τις Χώρες Countries Info