fb

Πανόραμα Καναδά, Από τον Ατλαντικό έως τον Ειρηνικό | Καλοκαίρι - Οκτώβριος 2019

Διάρκεια: 18 ΗΜΕΡΕΣ

τιμή από 4490€

Ταυτότητα ταξιδιού

Ο μεγάλος Καναδάς: το πρόγραμμα που τόσοι ταξιδιώτες μας έχουν αγαπήσει τα τελευταία χρόνια. Ένα από ωραιότερα κλασσικά, καλοκαιρινά και μεγάλης διάρκειας προγράμματα του Versus Travel. Το πληρέστερο, αρτιότατα σχεδιασμένο και καταξιωμένο πρόγραμμα γνωριμίας του Καναδά από την ακτή του Ατλαντικού στον Ειρηνικό, με αρκετό χρόνο εκεί που χρειάζεται για να ρουφήξετε κάθε γουλιά της μεγαλόπρεπης αυτής χώρας. Με διαμονή στις εκπληκτικές  ιστορικές πόλεις Κεμπέκ και Οτάβα, για να τις δούμε όπως τους αξίζει και να τις περπατήσουμε ακόμα και το βράδυ και όχι με κουραστικές ημερήσιες εκδρομές.

Όπως θα διαπιστώσετε διαβάζοντας το πρόγραμμά μας, με το ταξίδι μας αυτό θα διασχίσουμε απ΄ άκρη σ’ άκρη τη δεύτερη μεγαλύτερη χώρα της γης και θα γνωρίσουμε ολόκληρο τον Καναδά - και αυτόν που βρίσκεται στην πλέον ανεπτυγμένη και πυκνοκατοικημένη περιοχή της χώρας, στην Ανατολική Ακτή με τις μητροπολιτικές μεγαλουπόλεις, και τα μαγευτικά τοπία στα Καναδικά Βραχώδη Όρη, τα οποία επισκεπτόμαστε με μεγάλη λεπτομέρεια, αλλά και τον Καναδά στις ακτές του Ειρηνικού με το πανέμορφο Βανκούβερ.

 

Το ταξίδι σε λίγες γραμμές

Με το ταξίδι μας αυτό διασχίζουμε απ΄ άκρη σ’ άκρη τη δεύτερη μεγαλύτερη χώρα της γης. Ένα πρόγραμμα με το οποίο θα γνωρίσουμε ολόκληρο τον Καναδά: αυτόν που βρίσκεται στην πλέον ανεπτυγμένη και πυκνοκατοικημένη επικράτεια της χώρας, στην Ανατολική Ακτή, την ενδοχώρα του με τις αχανείς εκτάσεις, τις απέραντες κοιλάδες, τα μαγευτικά τοπία και τα Καναδικά Βραχώδη Όρη, αλλά και τον Καναδά στις ακτές του Ειρηνικού με το πανέμορφο Βανκούβερ.

 

Μόνο Στο Versus

Η διαφορετικότητα του Versus

Ο μεγάλος Καναδάς: το πρόγραμμα που τόσοι ταξιδιώτες μας έχουν αγαπήσει τα τελευταία χρόνια Ένα από ωραιότερα κλασσικά, καλοκαιρινά και μεγάλης διάρκειας προγράμματα του Versus Travel.

Το πληρέστερο, αρτιότατα σχεδιασμένο και καταξιωμένο πρόγραμμα γνωριμίας του Καναδά από την ακτή του Ατλαντικού στον Ειρηνικό, με αρκετό χρόνο εκεί που χρειάζεται για να ρουφήξετε κάθε γουλιά της μεγαλόπρεπης αυτής χώρας

Το πρόγραμμά μας περιλαμβάνει:

  • Κεντρικά, επώνυμα και σωστά επιλεγμένα ξενοδοχεία 4* με όλες τις σύγχρονες ανέσεις στις πόλεις.
  • Ξενοδοχεία και Mountain Lodges στα Βραχώδη Όρη 3* & 4*.
  • Εκδρομή με πλοίο για παρατήρηση φαλαινών στο Τάντουσακ.
  • Διαμονή στις ιστορικές πόλεις του Κεμπέκ και της Οτάβα, έτσι ώστε να βιώσετε την πραγματική τους ζωή, να τις περπατήσετε τα βράδια και νοιώσετε την ομορφιά τους.
  • Κρουαζιέρα στην περιοχή των Χιλίων Λιμνών καθ’ οδόν προς το Τορόντο.
  • Βόλτα με το καραβάκι Hornblower (Maid of the Mist) στους καταρράκτες του Νιαγάρα.
  • 5ήμερη οδική διαδρομή με ξεναγήσεις και ένα φαντασμαγορικό φωτογραφικό μεγαλείο στα Βραχώδη Όρη
  • Ολοήμερη περιήγηση στον παγετώνα Αθαμπάσκα με ειδικά οχήματα, με είσοδο στο Glacier Adventure & Glacier Skywalk.
  • Ολοήμερη περιήγηση στο Μπανφ με είσοδο στην Gondola (εναέριο τελεφερίκ).
  • Κρουαζιέρα στη λίμνη Μαϊνγουάνκα, στο Εθνικό Πάρκο Παγετώνων στο Μπανφ.
  • Εκδρομή στο Νησί της Βικτόριας.
  • Αποχαιρετιστήριο γεύμα και κρουαζιέρα στον Κόλπο του Βανκούβερ.
  • Έμπειρος αρχηγός-συνοδός με πολυετή πείρα και γνώσεις του Καναδά, για εμπεριστατωμένες ξεναγήσεις σε όλες τις πόλεις και τα μνημεία που επισκεπτόμαστε.
  • Προσεκτικά επιλεγμένες πτήσεις και ανταποκρίσεις.     
     

Διαβάστε προσεκτικά το πρόγραμμα, συγκρίνετε και μη συμβιβάζεστε με τίποτα λιγότερο

 

1η ημέρα: Αθήνα/Θεσσαλονίκη/Λάρνακα - Μόντρεαλ

Γνωριμία με την ταξιδιωτική μας ομάδα στο αεροδρόμιο και πτήση μέσω ενδιάμεσου σταθμού για τη μεγαλύτερη γαλλόφωνη πόλη του Καναδά, το Μόντρεαλ. Μετά την άφιξή μας στο ξενοδοχείο είμαστε έτοιμοι για τον πρώτο βραδινό περίπατο επί καναδικού εδάφους με τον αρχηγό μας. Το Quartier des Spectacles και το East End είναι περιοχές διασκέδασης και φαγητού στο κέντρο της πόλης και θα τις «τιμήσουμε» πρώτες.

 

2η ημέρα: Mόντρεαλ (Ξενάγηση)

Πρωινή ξενάγηση, κατά τη διάρκεια της οποίας θα δούμε την περιοχή του Ολυμπιακού χωριού και Σταδίου του 1976, τον λόφο Μον Ρεάλ, που έδωσε το όνομά του στην πόλη, το κεντρικό κτίριο του Πανεπιστημίου ΜακΓκιλ και τη γειτονιά των μουσείων του Μόντρεαλ, το παλιό λιμάνι, τη συνοικία γύρω από την πλατεία Ζακ Καρτιέ, τον καθεδρικό ναό και το δημαρχείο από το μπαλκόνι του οποίου το 1969 ο Ντε Γκολ αναφώνησε το περίφημο «Vive le Quebec libre» (Ζήτω το ελεύθερο Κεμπέκ), πυροδοτώντας το διασπαστικό κίνημα του Κεμπέκ και τροφοδοτώντας τις τεταμένες σχέσεις με την κυβέρνηση Καναδά επί σειρά ετών.

 Επιστροφή για λίγη ξεκούραση στο ξενοδοχείο μας. Έχοντας προσανατολιστεί στην πόλη από το πρωί, το απόγευμα είναι ελεύθερο για βόλτες σε ρυθμούς πιο χαλαρούς, στο Μουσείο Καλών Τεχνών, στη Βασιλική της Παναγίας, στους παλιούς δρόμους Σεν Πολ και Σεν Κάθριν, στη γεμάτη χρώματα και αρώματα αγορά Ζαν Ταλόν Μάρκετ και, γιατί όχι, στην περιοχή του Iλ Νοτρ-Νταμ, όπου κάθε χρόνο γίνεται το Γκραν Πρι του Μόντρεαλ. Ο αρχηγός μας γνωρίζει καλά την περιοχή, όπως άλλωστε αρμόζει σε ένα ταξίδι Versus, και θα είναι μαζί μας στις εξερευνήσεις μας στην πόλη για όσους θέλουν να τον ακολουθήσουν.

 

3η ημέρα: Μόντρεαλ – Κεμπέκ (Ξενάγηση)

Τρεις ώρες μόνο μας χωρίζουν από το φινετσάτο Κεμπέκ. Η διαδρομή που θα ακολουθήσουμε έχει ονοματεπώνυμο... «Chemin du Roi», δηλαδή Λεωφόρος των Βασιλέων, όπως ονομάζεται η παλαιότερη οδός στη Βόρεια Αμερική, και υπόσχεται ένα μαγευτικό τοπίο κατά μήκος του ποταμού Σεν Λόρενς και των αγροκτημάτων που οι πρώτοι έποικοι είχαν φτιάξει πάνω σε αυτόν τον ασφαλή οδικό άξονα. Φινετσάτη και εντελώς ευρωπαϊκή πόλη, το Κεμπέκ είναι η μοναδική περιτειχισμένη πόλη σε ολόκληρη τη Βόρεια Αμερική.

Από το 1985 περιλαμβάνεται στον κατάλογο πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO. Μόλις φτάσουμε θα ξεκινήσουμε την περιήγησή μας στην Κάτω και Πάνω Πόλη του Κεμπέκ. Θα δούμε την Πλας Ρουαγιάλ, το παλιό λιμάνι της Κάτω Πόλης και το σημερινό Πάρκο των Τειχών, όπου το 1759 διεξήχθη η περίφημη μάχη της κοιλάδας του Αβραάμ, ρίχνοντας την τύχη της πόλης στα χέρια των Βρετανών. Μέσω των τειχών θα μεταβούμε στο Σατό Φροντενάκ, το ξενοδοχείο-ορόσημο της πλατείας Ντιφεράν, και θα περπατήσουμε στα στενά δρομάκια της Πάνω Πόλης. Διανυκτέρευση στο Κεμπέκ.

4η ημέρα: Κεμπέκ (Ξενάγηση στα περίχωρα)

 

Η σημερινή ημέρα θα είναι αφιερωμένη στην περιφέρεια του Κεμπέκ και θα μας χαρίσει εικόνες και τοπία μοναδικά. Στις ακτές του Μπομπρέ (Bobre), στα δυτικά της πόλης, θα δούμε τους καταρράκτες Μονμορενσί (30 μέτρα ψηλότεροι του Νιαγάρα), τις παλιές αγροικίες στη λεωφόρο Ρουαγιάλ και την τεράστια Βασιλική της Αγίας Άννης του Μπομπρέ, που θεωρείται θαυματουργή και αποτελεί ιδιαίτερο τόπο προσκυνήματος για τον καθολικό κόσμο. Θα κλείσουμε την ημέρα μας περνώντας στο νησάκι της Ορλεάνης, το οποίο οι Γάλλοι έποικοι ονόμαζαν το Νησί του Βάκχου, λόγω της παρουσίας άγριων κλημάτων. Πρόκειται για ένα εύφορο νησί, γεμάτο καλλιέργειες, και βεβαίως ξενοδοχεία αγροτουρισμού, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε τα τοπικά προϊόντα και τις σπεσιαλιτέ του νησιού. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας και διανυκτέρευση.

 


 

 


5η ημέρα: Κεμπέκ (Εκδρομή στο Τάντουσακ) Εδώ που οι φάλαινες συναντούν τα παγόβουνα

Αυτή η εκδρομή θα αποτελέσει ακόμα μία παρακαταθήκη στις αναμνήσεις που θα κουβαλήσουμε επιστρέφοντας, από αυτές που χαρακτηρίζουν τα καινοτόμα και πλουσιοπάροχα προγράμματα Versus. Ανατολικά από το Κεμπέκ, ο ποταμός του Αγίου Λαυρεντίου ενώνεται με τον Ατλαντικό. Η περιοχή είναι πολύ πλούσια σε πλαγκτόν και έτσι αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά υδάτινα περάσματα στον πλανήτη για να συναντήσει κανείς φάλαινες, φώκιες και δελφίνια.

Αντίθετη είναι η πορεία των παγόβουνων, που λόγω του βόρειου ατλαντικού ρεύματος ξεφεύγουν από τον Αρκτικό Κύκλο και επιπλέοντας λιώνουν νοτιότερα. Από το παλιό λιμάνι του Τάντουσακ και μετά τη σύντομη βόλτα μας στην παλιά πόλη, θα επιβιβαστούμε σε πλοιάριο και θα βγούμε στα ανοιχτά για να είμαστε σίγουροι οτι θα δούμε φάλαινες (Το θέαμα με τις φάλαινες δεν είναι εγγυημένο, μιας και δεν μπορούμε να προγραμματίσουμε τη φύση). Επιστροφή στο Κεμπέκ και διανυκτέρευση.

6η ημέρα: Κεμπέκ – Οτάβα (ξενάγηση στην πόλη) Στην πρωτεύουσα Οτάβα

Τα σημερινά σχέδιά μας δείχνουν προς δυσμάς, με πρωταγωνίστρια την ομοσπονδιακή πρωτεύουσα του Καναδά, Οτάβα, που είναι χτισμένη στις όχθες του ομώνυμου ποταμού. Σημείο αναφοράς της πόλης το κανάλι Ριντό (Rideau), ένα εκπληκτικό για την εποχή του έργο ναυσιπλοΐας, που ένωσε εμπορικά την Οτάβα, το Τορόντο και το Μόντρεαλ.

Μόλις φτάσουμε και χωρίς να χάσουμε λεπτό, θα εξερευνήσουμε την πόλη: το Κοινοβούλιο του Καναδά, το Μουσείο Καναδικής Ιστορίας και Πολιτισμού, τον Καθεδρικό Ναό της Notre Dame, το Μέγαρο Ριντό, το Μουσείο και τους Στάβλους της Διάσημης Έφιππης Καναδικής Αστυνομίας (τους γνωστούς Mounties), και την Αγορά Μπάιγουορντς, όπου όλη η πόλη μαζεύεται για φαγητό και διασκέδαση. Πώς θα μπορούσαμε να λείπουμε εμείς…

 

 

7η ημέρα: Οτάβα – Χίλιες Λίμνες – Τορόντο (Κρουαζιέρα, οδική διαδρομή) Και από την Οτάβα στο Τορόντο μέσα από χίλιες λίμνες

Πρωινό ελεύθερο στη Οτάβα για ξεκούραση ή για βόλτες σε αυτήν τη μικρή αλλά πανέμορφη πόλη. Εύκολα με τη βοήθεια του αρχηγού μας θα βρούμε το εκπληκτικό Μουσείο των Πολιτισμών, που φιλοξενεί τεράστια ινδιάνικα τοτέμ και εκθέσεις για την ιστορία του Καναδά, την Εθνική Πινακοθήκη σε ένα κτίριο που μοιάζει με διαφανές παγόβουνο, εμπνευσμένο από την παγωμένη φύση της χώρας, και το εκπληκτικό παλιό κτίριο του Κοινοβουλίου.

Το μεσημέρι θα αναχωρήσουμε για το Τορόντο, τη μεγαλύτερη πόλη του Καναδά και πρωτεύουσα της πολιτείας Οντάριο.

 Η διαδρομή μας για ακόμη μία φορά θα είναι μαγευτική, καθώς θα διασχίσει μια περιοχή γνωστή για τις λίμνες και τα χιλιάδες νησιά της τα οποία και θα χαρούμε στην κρουαζιέρα μας με πλοιάριο.

Η περιοχή των Χιλίων Νησιών (που έδωσε το όνομά της και στο γνωστό dressing) ήταν τόπος αναψυχής για την καλή κοινωνία της Νέας Υόρκης και του Τορόντο, φιλοξενώντας σε υπερπολυτελείς επαύλεις και πανάκριβα γιοτ τους εύπορους των δύο γειτονικών πολιτειών.

Οδηγώντας κατά μήκος του ποταμού του Αγίου Λαυρεντίου και της λίμνη Οντάριο, που στη γλώσσα των Ινδιάνων Ιροκουά σημαίνει «τα νερά που αστράφτουν», θα φτάσουμε στο Τορόντο, όπου και θα διανυκτερεύσουμε σε κεντρικό ξενοδοχείο.

8η ημέρα: Τορόντο – Καταρράκτες Νιαγάρα – Τορόντο 6.000 κυβικά μέτρα... ανά δευτερόλεπτο

Πρωινή αναχώρηση για τους περίφημους καταρράκτες Νιαγάρα. Η σύντομη διαδρομή μας κατά μήκος της λίμνης Οντάριο (απ’ όπου πήρε το όνομά της η πολιτεία) είναι αποκαλυπτική της μεγάλης ανάπτυξης της πιο πλούσιας και εκβιομηχανισμένης περιοχής του Καναδά. Το καναδικό καραβάκι Χορνμπλόουερ (πρώην «Maid of the Mist») θα μας οδηγήσει στην «κουρτίνα» των νερών, για να δούμε από κοντά τις θεαματικές υδατοπτώσεις του μεγαλύτερου σε ροή νερού καταρράκτη στην κόσμο!

 Οι επιλογές για το πού θα σταθείτε βρίσκονται στη διακριτική σας ευχέρεια... Ή θα μείνετε στο κλειστό μέρος του σκάφους για απολύτως «στεγνές» επαφές με τον καταρράκτη ή θα απολαύσετε στο ανοικτό κατάστρωμα όλη τη δροσιά και τη χάρη του που ρέει κρουνηδόν... Στη συνέχεια θα υπάρχει ελεύθερος χρόνος για μια υπέροχη βόλτα και περπάτημα κατά μήκος του φαραγγιού του ποταμού Νιαγάρα ή για τα τουριστικά αξιοθέατα της πόλης, που δέχεται επισκέπτες από την εποχή της βασίλισσας Βικτωρίας! Η επιστροφή μας αργά το μεσημέρι στο Τορόντο θα μας βάλει σε πιο αστικές διαδρομές και με την ξενάγησή μας θα ανακαλύψουμε τα υπέροχα στενά της Τσάιναταουν, το τοπικό Κοινοβούλιο στο Κουίνς Παρκ, τα κτίρια του πανεπιστημίου, το στάδιο Σκάιντομ (Skydome) με τον πλήρως ανασυρόμενο θόλο του, τον πύργο CN, ύψους 553 μέτρων, και το Ίτον Σέντερ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας και διανυκτέρευση.

 

9η ημέρα: Τορόντο (μέρα ελεύθερη) – Κάλγκαρι (πτήση)

Όλο το πρωινό είναι απολύτως δικό μας για ατέλειωτες βόλτες στην πόλη. Οι επιλογές πολλές και ο αρχηγός θα είναι δίπλα σε όσους επιθυμούν να τον ακολουθήσουν. Μπορούμε να ανεβούμε στον πύργο CN, μετά να δούμε τον παλιό τερματικό σταθμό-μουσείο του υπερκαναδικού σιδηροδρόμου, να επισκεφθούμε το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας ή την υπερπολυτελή βίλα Κάζα Λόμα. Και, γιατί όχι, να απολαύσουμε τα ψώνια μας στο πολυεθνικό κέντρο και να εξερευνήσουμε με τον αρχηγό τα καταστήματα στις υπόγειες διαδρομές του δικτύου PATH. Το απόγευμα θα πάρουμε τον δρόμο για το αεροδρόμιο όπου θα επιβιβαστούμε στην πτήση μας προς το Κάλγκαρι. Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

10η ημέρα: Κάλγκαρι – Καναδικά Βραχώδη Όρη – Μπανφ (ξενάγηση)

Μετά από σύντομη βόλτα στην πόλη για να δούμε τα ιστορικά κτήρια και τα μνημεία της, τον πύργο του Κάλγκαρυ, το φρούριο, το πάρκο Stampede, όπου γίνεται κάθε χρόνο το μεγαλύτερο Rodeo Show στον κόσμο, το εμπορικό κέντρο με τους ουρανοξύστες κ.ά. αναχώρηση για το Μπανφ (Banff), που βρίσκεται στα Καναδικά Βραχώδη Όρη. Θαυμάστε το μεγαλείο των παγετώνων καθώς ανηφορίζουμε και ταξιδεύουμε στο Εθνικό Πάρκο του Μπανφ. Μετά από μια εντυπωσιακή διαδρομή άφιξη στο γραφικό Μπανφ, που είναι γνωστό για τις θερμές πηγές του. Περιήγηση στην πόλη. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

11η ημέρα: Μπανφ (Ξενάγηση, τελεφερίκ στο Σόλφερ Μάουντεν, κρουαζιέρα στη λίμνη Μαϊνγουάνκα)

Σήμερα θα αναχωρήσουμε για το ομώνυμο εθνικό πάρκο, που βρίσκεται στα καναδικά Βραχώδη Όρη και θα απολαύσουμε μια μέρα περιήγησης σε έναν από τους παγκοσμίως γνωστούς προορισμούς θερινών και χειμερινών διακοπών. Θα θαυμάσουμε την ομορφιά του Σόλφερ Μάουντεν, στο οποίο και θα ανέβουμε με τελεφερίκ μέχρι την κορυφή του, σε ύψος 2.285 μ. Η θέα είναι μοναδική και η οργάνωση αυτής της πόλης θυμίζει Κεντρική Ευρώπη, αλλά οι πινακίδες της κορυφής μάς θυμίζουν πόσο πολύ απέχουν άλλες πόλεις του κόσμου από το Μπανφ. Ακολουθεί μια κρουαζιέρα με πλοιάριο στη λίμνη Μαϊνγουάνκα, μία από τις πολλές λίμνες του Εθνικού Πάρκου Παγετώνων που τα γαλακτώδη πράσινα νερά της υποδηλώνουν την παρουσία ιζημάτων, λόγω τριβής των βράχων των βουνών με τους παγετώνες που λιώνουν.

Το απόγευμα θα έχουμε τρεις επιλογές: ή πεζοπορία με τον αρχηγό στο δάσος που περιβάλλει το ξενοδοχείο μας (σε κάποιο από τα σημαδεμένα μονοπάτια, με φοβερή θέα στη γύρω περιοχή), ή επίσκεψη στο Μουσείο Γουάιτ για τα καναδικά Βραχώδη Όρη, ή θα απολαύσουμε ζεστά ιαματικά λουτρά στο πολυτελές «Banff Springs Resort», όπως συνήθιζαν να κάνουν όλοι οι επισκέπτες της περιοχής από το 1883, οπότε ανακαλύφθηκαν αυτές οι θερμές πηγές. Διανυκτέρευση.

 

12η ημέρα: Μπανφ - Λίμνη Λουίζ – Παγετώνας Αθαμπάσκα με ειδικά οχήματα – Τζάσπερ (Oδική διαδρομή)

Πρωινή αναχώρηση με προορισμό το Εθνικό Πάρκο Τζάσπερ. Άναυδους πραγματικά θα μας αφήσει το ανεπανάληπτο μεγαλείο της φύσης στην καρδιά των Βραχωδών Ορέων, ένα τοπίο που από πολλούς χαρακτηρίζεται από τα εντυπωσιακότερα στον κόσμο: λίμνες με σμαραγδένιο χρώμα, παγετώνες και χιονισμένες βουνοκορφές που καθρεπτίζονται στα ήρεμα νερά, καταρράκτες καθώς και μία μοναδική πανίδα και χλωρίδα. Θα συναντήσουμε άπειρα ζώα της αρκτικής ζώνης (αρκούδες, ταράνδους, ελάφια, λαγούς, ενυδρίδες, λύκους κ.α.) και θα σταματήσουμε στην περίφημη Λίμνη Λουίζ, την πιο δημοφιλή και φωτογραφημένη λίμνη στον Καναδά, για να θαυμάσουμε το τοπίο με φόντο τον παγετώνα Βικτόρια. Στη συνέχεια, στην περιοχή των παγετώνων Κολούμπια, θα επιβιβαστούμε σε ειδικά κατασκευασμένο όχημα, για να εξερευνήσουμε τον παγετώνα Αθαμπάσκα. Χρόνος ελεύθερος για γεύμα και αναχώρηση με προορισμό το Τζάσπερ, παλαιό Σταθμό που ιδρύθηκε από τον Εξερευνητή David Thompson το 1811. Διανυκτέρευση.

13η ημέρα: Τζάσπερ (Χίντον) – Σαν Πικς (Οδική διαδρομή)

Σήμερα κατευθυνόμαστε προς τη δυτική ακτή του Καναδά. Η διαδρομή μας περνά από πανέμορφα τοπία με πυκνά δάση, λίμνες, ποτάμια και χιονισμένες βουνοκορφές ακόμα και το κατακαλόκαιρο. Πρώτος σταθμός μας το παρατηρητήριο στο όρος robson, για να θαυμάσουμε τις ψηλότερες κορυφές στα καναδικά βραχώδη Όρη. Συνεχίζοντας θα δούμε τους καταρράκτες spahat falls να πέφτουν από το ύψος των 66m στις ηφαιστειογενείς χαράδρες. Επόμενη στάση μας το wells gray provincial park με τους καταρράκτες dawson και helmken (4ος μεγαλύτερος στον Καναδά με ύψος 141 m). Χρόνος ελεύθερος για γεύμα και στη συνέχεια αναχώρηση για το sun peaks, ένα διάσημο παραθεριστικό κέντρο για τους Καναδούς χειμώνα και καλοκαίρι - το χειμώνα ως χιονοδρομικό κέντρο και το καλοκαίρι για τις υπαίθριες δραστηριότητες που προσφέρει.  Διανυκτέρευση.

 

 

14η ημέρα: Σαν Πικς – Βανκούβερ (Οδική διαδρομή)

Άλλη μια ημέρα εντυπωσιακής διαδρομής σήμερα, μέσα σε ένα εκπληκτικό εναλλασσόμενο τοπίο, με προορισμό το Βανκούβερ στις ακτές του Ειρηνικού. Το Βανκούβερ θεωρείται η πιο όμορφη πόλη του Καναδά και μία από τις ομορφότερες πόλεις του κόσμου. Το λοφώδες έδαφος στο οποίο είναι χτισμένο και οι πολλές γέφυρες, προσφέρουν υπέροχη θέα στον ωκεανό, στην παραλία και στην πόλη. Είναι η 3η σε μέγεθος πόλη της χώρας μετά το Τορόντο και το Μόντρεαλ. Αποτελεί το οικονομικό, βιομηχανικό και εμπορικό κέντρο της δυτικής ακτής. Οι κάτοικοί του έλκουν την καταγωγή τους από διάφορα μέρη της Ευρώπης, των ΗΠΑ και της Ασίας – είναι η πιο "ασιατική" πόλη της Βόρειας Αμερικής. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Απόγευμα ελεύθερο για μία βόλτα στην παραλία με τα γραφικά κέντρα και τα εστιατόρια με τις θαλασσινές λιχουδιές. Ακόμη μπορείτε να επισκεφθείτε με βαποράκι τα δεκάδες νησάκια στο αρχιπέλαγος και τον Κόλπο του Βανκούβερ. Για το δείπνο σας προτείνουμε κάποιο παραθαλάσσιο εστιατόριο, όπου θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε τα γιγάντια καβούρια του Ειρηνικού. Διανυκτέρευση.

15η ημέρα: Βανκούβερ (ξενάγηση, γέφυρα Καπιλάνο, βραδινή κρουαζιέρα)

Πρωινή ξενάγηση στην πανέμορφη πόλη κατά τη διάρκεια της οποίας θα επισκεφθούμε τα σημαντικότερα αξιοθέατά της, όπως την ιστορική Γκάσταουν, το Εμπορικό Κέντρο, τη γραφική συνοικία Κιτσιλάνο, το λιμάνι με τις ψαροταβέρνες, θα περάσουμε από Συνεδριακό Κέντρο με τα διάσημα λευκά πανιά του που μοιάζει με ιστιοφόρο, το Πάρκο Stanley κ.ά. Το απόγευμα μπορείτε να επιβιβαστείτε στο Seabus Ferry για μία 15λεπτη διαδρομή μέχρι τη βόρεια ακτή. Στην αποβάθρα lonsdale σας περιμένει μία μεγάλη και φαντασμαγορική αγορά. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει το Κέντρο Αλιείας και η Αγορά Σολομού.

Θα δούμε επίσης την ιδιαίτερη κρεμαστή γέφυρα Capilano, μια γέφυρα που πρωτοφτιάχτηκε το 1889, έχει μήκος περίπου 140 μέτρα και κρέμεται από τις κορυφές των δέντρων!

Για το βράδυ το VERSUS θα σας προσφέρει ένα δείπνο-κρουαζιέρα στον κόλπο του Βανκούβερ. Απολαύστε τον εξαίσιο μπουφέ και την πανέμορφη θέα με ένα ποτό στο χέρι! Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

 

16η ημέρα: Βανκούβερ (Εκδρομή στο Νησί της Βικτόρια)

Ολοήμερη εκδρομή στην πρωτεύουσα της Βρετανικής Κολομβίας, την κουκλίστικη Βικτόρια, την «πόλη της θάλασσας και των κήπων», που βρίσκεται πάνω στο νησί Βανκούβερ, το μεγαλύτερο νησί της Βόρειας Αμερικής στον Ειρηνικό ωκεανό. Η διαδρομή με το πλοιάριο διαρκεί 1½ ώρα και συνεχίζουμε οδικώς για τη Βικτόρια. Εκεί, θα δείτε το κοινοβούλιο, παλιά νεοκλασικά κτήρια με το χαρακτηριστικό στυλ της Βρετανικής περιόδου, το μουσείο με τα περίφημα τοτέμ και φυσικά θα ξεκουραστείτε πίνοντας τον καφέ σας στο διάσημο υπερπολυτελές ξενοδοχείο Fairmont Empress. Επιστροφή αργά το απόγευμα στο Βανκούβερ (Κόστος εκδρομής $ 140 -160 κατ’ άτομο / ελάχιστη συμμετοχή 15 ατόμων).

17η ημέρα: Βανκούβερ – Πτήση επιστροφής

Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση επιστροφής μέσω ενδιάμεσου σταθμού.

 

18η ημέρα: Άφιξη σε Αθήνα/Θεσσαλονίκη/ Λάρνακα

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό. 
Το τελικό ενημερωτικό αποστέλλεται
περίπου 3-5 ημέρες
πριν από την εκάστοτε αναχώρηση.

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από
Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

LH 1751

06.08.2019

ΑΘΗΝΑ – ΜΟΝΑΧΟ

13:10

14:40

LH 474

06.08.2019

ΜΟΝΑΧΟ – ΜΟΝΤΡΕΑΛ

16:35

18:45

LH 477

22.08.2019

ΒΑΝΚΟΥΒΕΡ – ΜΟΝΑΧΟ

18:25

13:20

LH 1752

23.08.2019

ΜΟΝΑΧΟ – ΑΘΗΝΑ

15:15

18:40

 

Περιλαμβάνονται

  •   Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης με ενδιάμεσους σταθμούς Αθήνα-Μόντρεαλ, Τορόντο-Κάλγκαρυ και Βανκούβερ-Αθήνα.
  •   Η εσωτερική πτήση Τορόντο-Κάλγκαρυ.
  •   Επιλεγμένα κεντρικά ξενοδοχεία 4* & lodges 3* στα Βραχώδη Όρη.
  •   Πρωινό μπουφέ καθημερινά.
  •   Εκδρομή με πλοίο για παρατήρηση φαλαινών στο Τάντουσακ (Κεμπέκ).
  •   Κρουαζιέρα στην περιοχή των Χιλίων Λιμνών καθ’ οδόν προς το Τορόντο.
  •   Εκδρομή στο Νησί της Βικτόριας.
  •   Μετακινήσεις με πολυτελή κλιματιζόμενα πούλμαν.
  •   Ειδικά οχήματα στον παγετώνα Αθαμπάσκα.
  •   Κρουαζιέρα στη λίμνη Μαϊνγουάνκα, στο Εθνικό Πάρκο Παγετώνων στο Μπανφ.
  •   Αποχαιρετιστήριο δείπνο και κρουαζιέρα στον κόλπο του Βανκούβερ.
  •   Περιηγήσεις, ξεναγήσεις, είσοδοι στα διάφορα αξιοθέατα, όπως περιγράφονται αναλυτικά στο πρόγραμμά μας
  •   Έλληνας έμπειρος αρχηγός-συνοδός
  •   Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  •   Έκδοση της ETA Καναδά

Αναχωρήσεις από Κύπρο       

  • Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνονται οι φόροι, ο επίναυλος καυσίμων, τα φιλοδωρήματα, τα αχθοφορικά (όπου είναι δυνατόν), και η ειδική κυπριακή επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια χωρίς επιβάρυνση (ζητήστε μας τι περιλαμβάνει) 

Δεν περιλαμβάνονται
(δεν ισχύει για τις αναχωρήσεις από την Κύπρο)

  • Φιλοδωρήματα, φόροι, επιβάρυνση καυσίμων και επιπλέον ασφάλεια ατυχήματος, απώλειας αποσκευών και έξτρα καλύψεων, τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (Ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.α.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη, και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων: 970 €
  • Είσοδοι σε μουσεία και άλλα αξιοθέατα που δεν αναφέρονται ρητά στο πρόγραμμά μας

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

Παρακαλούμε να αποστείλετε φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στο e-mail του ταξιδιωτικού συμβούλου (πωλητή), με τον οποίο έχετε συνομιλήσει

Χωρίς την άμεση αποστολή φωτοτυπίας του διαβατηρίου δεν θα μπορεί να περιληφθεί η ασφάλεια της προκαταβολής σας στην επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια που περιλαμβάνει το Versus στα προγράμματά του. Αν δεν έχετε e-mail, μπορείτε να προσκομίσετε μια φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στα γραφεία μας.

Κράτηση γίνεται μόνο με τα πλήρη στοιχεία σας (διεύθυνση με ταχυδρομικό κώδικα, τηλέφωνα, e-mail κλπ.). Αν θέλετε να συμπεριλάβετε και άλλα άτομα στην κράτησή σας, θα πρέπει να μας γνωρίσετε και τα δικά τους πλήρη στοιχεία.

Η κράτησή σας είναι έγκυρη και η κατοχύρωση των προσφορών γίνεται μόνο με κατάθεση της προκαταβολής.

 

ΔΩΡΕΑΝ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΟΔΗΓΟΙ VERSUS

Το Versus Travel, προσπαθώντας να καλύψει το κενό της Ελληνικής αγοράς σε ταξιδιωτικούς οδηγούς στην Ελληνική γλώσσα για τις χώρες που επισκέπτεται, εγκαινιάζει την έκδοση μιας σειράς ποιοτικών ταξιδιωτικών βιβλίων – οδηγών (προϊόν της μεγάλης μας ταξιδιωτικής εμπειρίας), που προσφέρονται δωρεάν στους ταξιδιώτες της κάθε εκδρομής.

 

ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ταξιδιωτική Ασφάλεια

Extra Παροχές Υγείας στην ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ

• Δωρεάν 8 επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς και εκπτώσεις σε χειρουργικές και ιατρικές πράξεις στα εξωτερικά ιατρεία της Ευρωκλινικής Αθηνών.
• Τηλεφωνική εξυπηρέτηση 24 ώρες το 24ωρο στο τηλέφωνο 1011.
• Δωρεάν ένα παιδιατρικό check up και 8 δωρεάν επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς στην Ευρωκλινική Παίδων (αφορά σε παιδιά και εγγόνια των ταξιδιωτών μας)


ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ:

• Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι έχετε διαβάσει το παρόν πρόγραμμα, το έχετε κατανοήσει και συμφωνείτε με τα αναγραφόμενα.
• Συμμετοχή επίσης στην εκδρομή σημαίνει ότι αναντίρρητα αποδέχεστε τους Όρους Συμμετοχής που αναγράφονται στην τελευταία σελίδα της μπροσούρας μας και στο site μας στο Internet. Αν θέλετε να διαβάσετε τους Όρους Συμμετοχής, παρακαλούμε ζητήστε να σας αποσταλούν.
• Συμμετοχή δηλώνετε επικοινωνώντας με το τμήμα πωλήσεων, δίνοντας αναλυτικά τα στοιχεία που σας ζητούνται και καταθέτοντας προκαταβολή 1.000 € κατ’ άτομο εντός της χρονικής προθεσμίας που θα σας δοθεί από το τμήμα πωλήσεων.
• Η πληρωμή της προκαταβολής γίνεται είτε με χρήση μετρητών ή στην περίπτωση χρήσης πιστωτικής κάρτας με εφάπαξ χρέωση.
• 12-18 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ. Εφόσον επιθυμείτε, μπορείτε να αποπληρώσετε το ταξίδι σας κάνοντας χρήση πιστωτικής κάρτας και συμμετέχοντας σε πρόγραμμα άτοκων δόσεων (έως και 18). Σας συστήνουμε, προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, να ενημερωθείτε έγκαιρα είτε από το τμήμα πωλήσεων, είτε από το λογιστήριο για τις πιστωτικές κάρτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα άτοκων δόσεων. 
• Το διαβατήριό σας θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 6μηνη ισχύ.
• Βεβαιωθείτε πως το διαβατήριό σας έχει κενές σελίδες, ισάριθμες με τον αριθμό των χωρών που θα επισκεφθείτε.
• Το γραφείο μας δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε πρόβλημα λόγω μη ανανέωσης του διαβατηρίου σας.
• Οι ταξιδιώτες μη Ελληνικής υπηκοότητας ή οι κάτοχοι μη Ελληνικών διαβατηρίων οφείλουν να επικοινωνούν κατ’ ιδίαν με την πρεσβεία της χώρας στην οποία επιθυμούν να ταξιδέψουν, για να πληροφορηθούν τα όποια διαδικαστικά για την έκδοση βίζας, εφόσον αυτή απαιτείται. Το Versus Travel δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν πρόβλημα που ενδεχομένως παρουσιαστεί σε κάποιο αεροδρόμιο.
• Σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και στην Τουρκία, μπορείτε να ταξιδέψετε με αστυνομική ταυτότητα νέου τύπου. Διευκρινίζουμε ότι αυτό γίνεται μόνο με πολιτική ταυτότητα και όχι με υπηρεσιακή. Ενημερωθείτε σχετικά από το τμήμα πωλήσεων του γραφείου μας. 


Έως 18 άτοκες μηνιαίες δόσεις

* Αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη

Όλες οι τιμές για αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη περιλαμβάνουν το αεροπορικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη – Αθήνα – Θεσσαλονίκη στο οποίο οφείλεται και η διαφορά στην τιμή.
Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετε το κόστος αυτό
μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα.

Δεν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.

**Αναχωρήσεις από  Λάρνακα

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και οι αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις  αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “StopoverAthens" από 50 € το άτομο με μεταφορές.

 

Η διαφορετικότητα του Versus

Ο μεγάλος Καναδάς: το πρόγραμμα που τόσοι ταξιδιώτες μας έχουν αγαπήσει τα τελευταία χρόνια Ένα από ωραιότερα κλασσικά, καλοκαιρινά και μεγάλης διάρκειας προγράμματα του Versus Travel.

Το πληρέστερο, αρτιότατα σχεδιασμένο και καταξιωμένο πρόγραμμα γνωριμίας του Καναδά από την ακτή του Ατλαντικού στον Ειρηνικό, με αρκετό χρόνο εκεί που χρειάζεται για να ρουφήξετε κάθε γουλιά της μεγαλόπρεπης αυτής χώρας

Το πρόγραμμά μας περιλαμβάνει:

  • Κεντρικά, επώνυμα και σωστά επιλεγμένα ξενοδοχεία 4* με όλες τις σύγχρονες ανέσεις στις πόλεις.
  • Ξενοδοχεία και Mountain Lodges στα Βραχώδη Όρη 3* & 4*.
  • Εκδρομή με πλοίο για παρατήρηση φαλαινών στο Τάντουσακ.
  • Διαμονή στις ιστορικές πόλεις του Κεμπέκ και της Οτάβα, έτσι ώστε να βιώσετε την πραγματική τους ζωή, να τις περπατήσετε τα βράδια και νοιώσετε την ομορφιά τους.
  • Κρουαζιέρα στην περιοχή των Χιλίων Λιμνών καθ’ οδόν προς το Τορόντο.
  • Βόλτα με το καραβάκι Hornblower (Maid of the Mist) στους καταρράκτες του Νιαγάρα.
  • 5ήμερη οδική διαδρομή με ξεναγήσεις και ένα φαντασμαγορικό φωτογραφικό μεγαλείο στα Βραχώδη Όρη
  • Ολοήμερη περιήγηση στον παγετώνα Αθαμπάσκα με ειδικά οχήματα, με είσοδο στο Glacier Adventure & Glacier Skywalk.
  • Ολοήμερη περιήγηση στο Μπανφ με είσοδο στην Gondola (εναέριο τελεφερίκ).
  • Κρουαζιέρα στη λίμνη Μαϊνγουάνκα, στο Εθνικό Πάρκο Παγετώνων στο Μπανφ.
  • Εκδρομή στο Νησί της Βικτόριας.
  • Αποχαιρετιστήριο γεύμα και κρουαζιέρα στον Κόλπο του Βανκούβερ.
  • Έμπειρος αρχηγός-συνοδός με πολυετή πείρα και γνώσεις του Καναδά, για εμπεριστατωμένες ξεναγήσεις σε όλες τις πόλεις και τα μνημεία που επισκεπτόμαστε.
  • Προσεκτικά επιλεγμένες πτήσεις και ανταποκρίσεις.     
     

Διαβάστε προσεκτικά το πρόγραμμα, συγκρίνετε και μη συμβιβάζεστε με τίποτα λιγότερο

 

Εμπειρία

Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Να δούμε από κοντά πελώριες φάλαινες!

Και ποιος δεν θα ήθελε έστω μία φορά στη ζωή του να παρακολουθήσει από κοντά αυτό το μοναδικό θέαμα, τα παιχνίδια και τις απίστευτες βουτιές που κάνουν οι φάλαινες μέσα στο νερό!

Ανατολικά από το Κεμπέκ ο ποταμός του Αγίου Λαυρεντίου διευρύνεται σημαντικά, μέχρι να συναντήσει και να ενωθεί με τον Ατλαντικό. Πλούσια σε τροφή, η θαλάσσια αυτή περιοχή αποτελεί αγαπημένο τόπο συνάντησης των φαλαινών, που μπορεί να ξεχειμωνιάζουν και να ζευγαρώνουν στην Καραϊβική, αλλά όταν ο καιρός ζεστάνει, ανεβαίνουν προς τον βόρειο Ατλαντικό προς αναζήτηση τροφής. Οπότε η περιοχή αυτή αποτελεί τον ιδανικό τόπο για να καταφέρει κανείς να συναντήσει φάλαινες.

Μια διαδρομή περίπου τριών ωρών θα μας μεταφέρει από το Κεμπέκ στο παλιό λιμάνι του Τάντουσακ, όπου θα επιβιβαστούμε σε πλοιάριο για να δούμε από κοντά το αργό και μαγικό λίκνισμα τους μέσα και έξω από το νερό και, αν είμαστε τυχεροί, ίσως να δούμε κάποια 25μετρη Γαλάζια Φάλαινα να ξεπροβάλλει ολόκληρη!

Dreams come true: Τη μοναδική αυτή εμπειρία θα ζήσουμε την 5η ημέρα του ταξιδιού μας.

 

Info

ΙNFO

Πρωτεύουσα: Οτάβα

Πληθυσμός: 32,29 εκατομμύρια

Γλώσσα: Αγγλικά και Γαλλικά (κυρίως επίσημη γλώσσα της επαρχίας του Κεμπέκ)

Διαφορά ώρας με την Ελλάδα: Υπάρχουν 6 ζώνες ώρας, σε Οτάβα, Μόντρεαλ και Τορόντο -7 ώρες, στο Κάλγκαρι -9 ώρες και στο Βανκούβερ -10 ώρες

Νόμισμα: Δολάριο Καναδά

Διεθνής κωδικός κλήσης: +1

 

Επιπλέον γνώσεις

Επιπλέον γνώσεις

Βιβλία

- «Καναδάς», του Ρίτσαρντ Φορντ, εκδόσεις Πατάκη.

-  «Canada», από το Lonely Planet.

Καναδικός κινηματογράφος

- «Παγωμένος Δρομέας», του Ζακαρίας Κούνουκ. Μια σκληρή και ταυτόχρονα λυρική ματιά στην απόμακρη καθημερινότητα των Εσκιμώων Ινουίτ.

- «Λεολό», του Ζαν-Κλοντ Λοζόν.

- «Goin’ Down the Road», του Ντόναλντ Σεμπίμπ.

- «Ποιήματα για νεαρά πνεύματα», του Τζεφ Μπάρναμπι.

- «C.R.A.Z.Y.», του Ζαν-Μαρκ Βαλέ.

- «Ο Ιησούς του Μόντρεαλ», του Ντενίς Αρκάν.

 

Highlights

  • Περιηγηθείτε στο γραφικότατο Κεμπέκ, τη μοναδική περιτειχισμένη πόλη σε ολόκληρη τη Βόρεια Αμερική
  • Εκδράμετε στις ακτές του Μποπρέ και στους καταρράκτες του Μοντμορενσύ
  • Ανακαλύψτε το εκπληκτικό "μουσείο των πολιτισμών" που φιλοξενεί τεράστια ινδιάνικα τοτέμ και εκθέσεις για την ιστορία του Καναδά στην πρωτεύουσα του Καναδά Οτάβα
  • Θαυμάστε από κοντά τις θεαματικές υδατοπτώσεις του  Νιαγάρα κάνοντας βόλτα με το καραβάκι Hornblower (Maid of the Mist) μέχρι το περίφημο "φαράγγι του διαβόλου"
  • Απολαύστε το ανεπανάληπτο μεγαλείο της φύσης στην καρδιά των Βραχωδών Ορέων
  • Ανεβείτε με την Godola (εναέριο τελεφερίκ) μέχρι την κορυφή του Sulphur Mountain
  • Εξερευνήστε τον παγετώνα Αθαμπάσκα με ειδικά κατασκευασμένο όχημα
  • Δειπνήστε κάνοντας μια κρουαζιέρα στον Κόλπο του Βανκούβερ

Σχόλια Πελατών

Παρόμοιοι Προορισμοί

Μόνο στο Versus Travel

  • Κεντρικά, επώνυμα και σωστά επιλεγμένα ξενοδοχεία 4* με όλες τις σύγχρονες ανέσεις στις πόλεις
  • Κρουαζιέρα στην περιοχή των Χιλίων Λιμνών
  • Εκδρομή με πλοίο για παρατήρηση φαλαινών στο Τάντουσακ
  • Ολοήμερη περιήγηση στον παγετώνα Αθαμπάσκα

 

Χάρτης Ταξιδιού Πανόραμα Καναδά, Από τον Ατλαντικό έως τον  Ειρηνικό | Καλοκαίρι - Οκτώβριος 2019

Πληροφορίες για τις Χώρες Countries Info