fb

Πράγα – Βιέννη – Βουδαπέστη | Μάρτιος 2019

Διάρκεια: 8 ΗΜΕΡΕΣ

τιμή από 795€

Ταυτότητα ταξιδιού

Βιέννη
Οι μουσικές στην Βιέννη αρχίζουν με το που θα κατέβεις από το αεροπλάνο... Είναι σαν να ακούς μουσική όλη μέρα και όλη νύχτα! Ο Mozzart έκανε καλή δουλειά και η πόλη δεν ξεχνά να τον τιμά σε κάθε ευκαιρία. Στα ανάκτορα Σενμπρούν μας περιμένει η πριγκίπισσα Σίσσυ - το τραπέζι είναι ακόμα στρωμένο με τις πανάκριβες πορσελάνες και τα ασημένια καντηλέρια, απομεινάρια μιας άλλης εποχής. Τα βράδια είναι υπέροχα, με το άρωμα της κανέλας να αρωματίζει και να ζεσταίνει τις καρδιές και το σώμα μας. Η διάσημη Όπερα στέκει πάντα εδώ, έτοιμη να μας προσφέρει και αυτή μια υπέροχη βραδιά. Στα περίφημα Βιεννέζικα δάση στο Μάγιερλινγκ ξεδιπλώνει η φύση μπροστά στα μάτια μας όλο το μεγαλείο της. Οι βιτρίνες με τα γλυκά και τα ψωμάκια μας δελεάζουν να τα δοκιμάσουμε όλα – και αν πάρουμε και κανένα κιλό, χαλάλι, για την Βιέννη τα δίνουμε και τα παίρνουμε όλα!

 

Πράγα 
Η πόλη των Πύργων και των ξωτικών, κάθε σοκάκι και ένα παραμύθι… Στο Κάστρο της αναζητούμε τους Αλχημιστές και κατεβαίνοντας στην γέφυρα του Καρόλου θα θαυμάσουμε την υπέροχη θέα με τους ήχους των πλανόδιων μουσικών. Κατηφορίζοντας στην μεγάλη πλατεία της παλιάς πόλης θα περιμένουμε να χτυπήσει η ώρα ακριβώς και το Αστρονομικό ρολόι να θυμίσει σε όλους την αδυναμία του ανθρώπου μπροστά στην εκπληκτική κατασκευή. Μια από τις εκατοντάδες μπυραρίες μας περιμένει να μας προσφέρει κάποια από τις αναρίθμητες ποικιλίες μπύρας και πρέπει να είμαστε έτοιμοι να τις δοκιμάσουμε όλες. Ξανθές, καστανές, μελαχρινές. Η μια καλύτερη από την άλλη! Τα βράδια το παραμύθι ζωντανεύει με τα φώτα κατά μήκος του Δούναβη σε μια βόλτα με το πλοίο, όπου η πόλη ξεδιπλώνει το μεγαλείο της και τα βιβλία του Κάφκα παίρνουν σάρκα και οστά. Το Κάρλοβυ Βάρυ μάς αποκαλύπτεται μέσα από την ομίχλη κατεβαίνοντας το βουνό, μεγαλόπρεπο, με τα υπέροχα κτήρια το φυσικό περιβάλλον, την πολυτέλεια για τους λίγους και τα φυσικά ιαματικά νερά για τους πολλούς. Η φύση έδωσε απλόχερα τα δώρα της στην περιοχή. Φεύγοντας, μια μαριονέττα θα συνοδεύει τις αποσκευές μας, να κινεί τα νήματα των αναμνήσεων που συνοδεύουν την μαγευτική αυτή πόλη που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ!

 

Βουδαπέστη

Η πόλη  χαρακτηρίζεται "Παρίσι της Ανατολικής Ευρώπης" και όμως πολλοί δένονται μαζί της ακόμη περισσότερο. Όχι γιατί είναι "καλύτερη" από το Παρίσι, αλλά γιατί είναι μοναδική. Γιατί έχει μια δική της, ξεχωριστή ατμόσφαιρα, ένα ασύγκριτο σκηνικό, ένα πέπλο μυστηρίου να την καλύπτει. Μια πόλη αυθεντική, της οποίας η γοητεία αποτελεί για τους επισκέπτες της μυστήριο, όπως η προέλευση των κατοίκων της που προβληματίζει ανθρωπολόγους και γλωσσολόγους εδώ και αιώνες. Στο ερώτημα τι είναι αυτό που κάνει τη Βουδαπέστη μαγευτική, δεν υπάρχουν απαντήσεις. Δεν είναι τόσο όμορφη όσο η Πράγα, τόσο hype όσο το Βερολίνο, τόσο "καλλιεργημένη" όσο η Βιέννη, τόσο στιλάτη όσο το Παρίσι. Ίσως τελικά το ίδιο το μυστήριό της να είναι αυτό που την κάνει τόσο ενδιαφέρουσα. Με την επίσημη ιστορία της να ξεκινά περί το 90 μ.Χ., όταν οι Ρωμαίοι ίδρυσαν εδώ την πόλη Aquincum, που σύντομα θα γινόταν η πρωτεύουσα της ευρύτερης περιοχής, για να περάσει στη συνέχεια στα χέρια των Βούλγαρων, των Μαγυάρων – η καταγωγή των οποίων αποτελεί μέχρι σήμερα υπό συζήτηση ζήτημα και απόγονοι των οποίων θεωρούνται οι σημερινοί Ούγγροι – των Οθωμανών, των Αυστριακών, των Γερμανών και των Σοβιετικών, η Βουδαπέστη μπορεί σήμερα να υπερηφανεύεται ότι διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο στην πολιτιστική, γεωγραφική και πολιτική διαμόρφωση της Γηραιάς Ηπείρου.

1η ημέρα: Αθήνα – Πράγα (Ξενάγηση πόλης)

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για Πράγα.  Άφιξη στην ‘‘χρυσή πόλη’’ και συνάντηση με τον τοπικό ξεναγό μας, επιβίβαση στο λεωφορείο και η ξενάγησή μας ξεκινάει με το  ‘‘Μικρό μέρος’’ (Μάλα Στράνα) μία από τις παλαιότερες ιστορικές συνοικίες στην Πράγα, στην συνέχεια θα επισκεφθούμε την επιβλητική μπαρόκ εκκλησία του Αγ. Νικολάου, θα περπατήσουμε από την γραφική Γοτθική γέφυρα του Καρόλου μέσα από τα μεσαιωνικά δρομάκια της ‘‘Βασιλικής οδού’’ ως την πλατεία της παλιάς πόλης, με το  Δημαρχείο και το φημισμένο αστρονομικό ρολόι και την ‘‘παρέλαση των αποστόλων’’ καθώς και στην πλατεία του ιστορικού κέντρου της Πράγας. Μετά την ξενάγηση θα έχουμε γεύμα σε τοπικό εστιατόριο για να απολαύσουμε την παραδοσιακή τοπική κουζίνα. Στη συνέχεια θα μεταφερθούμε στο ξενοδοχείο μας. Το βράδυ διασκεδάστε σε τυπικές Τσέχικες μπυραρίες με τοπικές σπεσιαλιτέ και μπύρα παραγωγής τους ή στα φημισμένα τζαζ κλαμπ της Πράγας.

2η ημέρα: Πράγα – Κάρλοβυ Βάρυ

Μετά το πρωινό, θα αναχωρήσουμε από την Πράγα με προορισμό την γνωστή λουτρόπολη Κάρλοβυ Βάρυ στη Δυτική Βοημία. Γνωστή λόγω των ιαματικών πηγών της. Τον 14ο αιώνα ονομάστηκε «Βασιλική Πόλη» από τον αυτοκράτορα Κάρολο τον 4ο και έκτοτε καθιερώθηκε σαν τόπος συνάντησης προσωπικοτήτων των γραμμάτων, των τεχνών και της πολιτικής. Διασχίζοντας τον κεντρικό πεζόδρομο δίπλα στον ποταμό Τέπλα καταλαβαίνουμε  γιατί  ο Γκαίτε, ο Σίλλερ, ο Μπετόβεν, ο Μπαχ ο Τσάρος της Ρωσίας κ.α.  περπάτησαν τον ίδιο δρόμο. Μετά την ξενάγηση μας στην πόλη θα έχουμε γεύμα σε τοπικό εστιατόριο. Αναχώρηση για την Πράγα. Βράδυ ελεύθερο.

3η ημέρα: Πράγα (Ξενάγηση Καστρούπολης με κρουαζιέρα)

Πρωινό στο ξενοδοχείο και η ξενάγηση μας συνεχίζεται με το μοναστήρι του Στράχοβ  και το Λορέττο ένα από τα σημαντικότερα μνημεία της Πράγας, στη  συνέχεια κατευθυνόμαστε στη μαγευτική καστρούπολη, την Ακρόπολη της Πράγας που απλώνεται πάνω στο λόφο της Μάλα Στράνα και καταλήγουμε στον εντυπωσιακό Γοτθικό ναό του Αγ. Βίτου και στην ‘‘βασιλική’’ του Αγ. Γεωργίου. Μετά την ξενάγησή μας θα έχουμε 2ωρη κρουαζιέρα στο ποταμό Βολτάβα όπου θα έχουμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε την Πράγα από μια άλλη άποψη. Η κρουαζιέρα θα συνοδεύεται από γεύμα σε μπουφέ. Μετά το γεύμα ελεύθεροι για μια βόλτα στην πόλη.  Για το βράδυ σάς προτείνουμε να παρακολουθήσετε μια παράσταση  «Μαύρου Θεάτρου», όπερα κ.ά., άλλωστε βρίσκεστε στην πόλη όπου γεννήθηκε η ιδέα του Μαύρου Θεάτρου!

4η ημέρα: Πράγα – Τσέσκυ Κρούμλοβ – Βιέννη

Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε για την όμορφη πόλη της Βιέννης, μέσα από μία όμορφη διαδρομή σε απόσταση λίγων ωρών από την Βιέννη, θα κάνουμε 2ωρη στάση στη  δεύτερη πιο όμορφη πόλη μετά την Πράγα στο «Τσέσκυ Κρούμλοβ». Χείμαρροι του ποταμού Βολτάβα τρέχουν σε πολλά σημεία αυτής της μεσαιωνικής πόλης η οποία όπως και η Πράγα είναι στην λίστα των διατηρητέων πόλεων της Ουνέσκο. Αποτελεί πολιτισμικό στολίδι με τα ιδιαίτερα καλοδιατηρημένα γοτθικού και αναγεννησιακού ρυθμού κτήρια της, τις εκκλησίες της και τα στενά δρομάκια της. Τα τείχη του Κρούμλοβ εσωκλείουν θησαυρούς ιδιαίτερης αρχιτεκτονικής και πολιτισμικής αξίας όπως η ‘’κρυφή γέφυρα’’. Επισκεφθείτε το κάστρο της πόλης και θαυμάστε από ψηλά την πανοραμική θέα. Στη συνέχεια θα έχουμε γεύμα σε ένα εξαιρετικό παραδοσιακό εστιατόριο του Τσέσκυ Κρούμλοβ. Νωρίς το απόγευμα αναχωρούμε με προορισμό την Βιέννη. Μεταφορά στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση στα δωμάτια και χρόνος ελεύθερος να περπατήσετε στην Κέρτνερστράσσε, να απολαύσετε έναν Βιεννέζικο καφέ ή μια ζεστή σοκολάτα σ’ ένα από τα πολλά, παλιά και διάσημα καφέ της πόλης όπως το  Central Cafe ή το Landtmann Cafe  ή να δειπνήσετε σε ένα παραδοσιακό κελάρι.

5η ημέρα: Βιέννη (Ξενάγηση πόλης) – Βιεννέζικα Δάση

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας και  αφού συναντηθούμε με τον τοπικό ξεναγό αναχωρούμε για την ξενάγηση της πόλης. Μεταξύ των άλλων θα δούμε τον διάσημο δρόμο Mariahilfer Strasse, την Όπερα, το δημαρχείο, το παλάτι Hofburg τα ανάκτορα. Στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για την εκδρομή μας στα περίχωρα της Βιέννης, τα περίφημα Βιεννέζικα Δάση. Πρώτος σταθμός μας το μοναστήρι του Χάιλιγκενκρόιτς, στην συνέχεια στην τοποθεσία Μάγιερλινγκ, θα δούμε το άλλοτε κυνηγετικό περίπτερο των Αψβούργων, γνωστό από τη θλιβερή ιστορία της αυτοκτονίας του πρίγκιπα Ροδόλφου, τελευταίου διαδόχου του Θρόνου και της Μαρίας Βετσέρα. Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε τη γνωστή λουτρόπολης Μπάντεν, περιήγηση και επιστροφή στη Βιέννη.

6η ημέρα: Βιέννη – Μπρατισλάβα – Παραδουνάβια Χωριά – Βουδαπέστη

Μετά το πρωινό μας θα αναχωρήσουμε για την εκδρομή στην Μπρατισλάβα, την πανέμορφη πρωτεύουσα της Σλοβακίας όπου θα έχουμε την ευκαιρία για μια πανοραμική ξενάγηση. θα αναχωρήσουμε για την εκδρομή στα παραδουνάβια χωριά, εκεί θα συναντήσουμε το γραφικό χωριό των καλλιτεχνών, τον Άγιο Ανδρέα, όπου μπορείτε να ψωνίσετε κρύσταλλα, πορσελάνες και πολλά αναμνηστικά δώρα. Στη συνέχεια θα ανηφορίσουμε στο Βίσενγκρατ με το μεσαιωνικό κάστρο και την υπέροχη θέα. Δείπνο σε τοπικό εστιατόριο. Στη συνέχεια αναχώρηση για τη Βουδαπέστη. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας και διανυκτέρευση.

7η ημέρα: Βουδαπέστη (Ξενάγηση πόλης)

Πρωινό  και η μέρα μας ξεκινάει με την ξενάγηση στην Πέστη θα σταματήσουμε στην πλατεία των Ηρώων που είναι στολισμένη με τα υπέροχα αγάλματα των Ούγγρων βασιλέων. Στην συνέχεια θα περάσουμε από το εκπληκτικό κτίριο της Όπερας και κατόπιν μέσω της οδού Αντράσσυ, έναν από τους πιο όμορφους και εμπορικούς δρόμους της πόλης, θα καταλήξουμε στον καθεδρικό ναό του Αγίου Στεφάνου, ο τρούλος του οποίου φαίνεται από όλες τις γωνιές της πόλης. Η ξενάγηση μας ολοκληρώνεται, διασχίζοντας την ομορφότερη από τις 8 γέφυρες της πόλης, αυτή των αλυσίδων, για να βρεθούμε στην παραμυθένια πλευρά της Βούδας και να δούμε τον Πύργο των ψαράδων, όπου θα απολαύσουμε την θέα σε όλη την πόλη. Το βράδυ σας προτείνουμε κρουαζιέρα στον Δούναβη ή την συμμετοχή σας  σε παραδοσιακή ταβέρνα της Βουδαπέστης.

8η ημέρα: Βουδαπέστη – Αθήνα

Μετά το πρωινό μας θα αναχωρήσουμε για το αεροδρόμιο και την πτήση της επιστροφής στην Αθήνα.

 

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό. 
Το τελικό ενημερωτικό αποστέλλεται
περίπου 3-5 ημέρες
πριν από την εκάστοτε αναχώρηση.

 

 

 

 

Αριθμός Πτήσης

Διαδρομή
(Από
Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

A3 864

ΑΘΗΝΑ - ΠΡΑΓΑ

09: 25

11:00

A3 877

ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ –  ΑΘΗΝΑ

11:00

14:00

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης
  • Διαμονή στα επιλεγμένα μας ξενοδοχεία 4* ή παρόμοια
  • Τρεις (3) διανυκτερεύσεις στην Πράγα
  • Δύο (2) διανυκτερεύσεις στη Βιέννη
  • Δύο (2) διανυκτερεύσεις στη Βουδαπέστη
  • Μπουφέ πρόγευμα καθημερινά
  • Έξι (6) γεύματα συνολικά
  • Μεταφορές από-προς αεροδρόμιο-ξενοδοχείο, εκδρομές/ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα
  • Ασφάλιση Επαγγελματικής Αστικής Ευθύνης & Ταξιδιωτική Ασφάλιση έως 75 ετών
  • Ελληνόφωνος ξεναγός/συνοδός στον τόπο προορισμού
  • Φ.Π.Α.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλοι καυσίμων 150€
  • Είσοδοι σε μουσεία, μνημεία & λοιπά αξιοθέατα
  • Ποτά κατά τη διάρκεια των γευμάτων / δείπνων
  • Αχθοφορικά και φιλοδωρήματα
  • Ό.τι δεν αναφέρεται ρητά στο πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΤΑΞΙΔΙΟΥ

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ
Παρακαλούμε να αποστείλετε φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στο e-mail του ταξιδιωτικού συμβούλου (πωλητή), με τον οποίο έχετε συνομιλήσει
Χωρίς την άμεση αποστολή φωτοτυπίας του διαβατηρίου δεν θα μπορεί να περιληφθεί η ασφάλεια της προκαταβολής σας στην επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια που περιλαμβάνει το Versus στα προγράμματά του. Αν δεν έχετε e-mail, μπορείτε να προσκομίσετε μια φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στα γραφεία μας.
Κράτηση γίνεται μόνο με τα πλήρη στοιχεία σας (διεύθυνση με ταχυδρομικό κώδικα, τηλέφωνα, e-mail κλπ.). Αν θέλετε να συμπεριλάβετε και άλλα άτομα στην κράτησή σας, θα πρέπει να μας γνωρίσετε και τα δικά τους πλήρη στοιχεία.
Η κράτησή σας είναι έγκυρη και η κατοχύρωση των προσφορών γίνεται μόνο με κατάθεση της προκαταβολής.
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ, πριν την κατάθεση της προκαταβολής σας, με σκοπό να καταχωρηθεί η κράτησή σας και στη συνέχεια το ποσό της κατάθεσής σας στον φάκελό σας. Παρακαλούμε μην παραλείψετε να μας ενημερώσετε. Για την αποφυγή κάθε ταλαιπωρίας σας, παρακαλούμε ελέγχετε το ημερήσιο πιστωτικό όριο συναλλαγών των πιστωτικών και χρεωστικών καρτών σας, πριν προβείτε στην όποια συναλλαγή με το Versus Travel.

 

 

ΔΩΡΕΑΝ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΟΔΗΓΟΙ VERSUS
Το Versus Travel, προσπαθώντας να καλύψει το κενό της ελληνικής αγοράς σε ταξιδιωτικούς οδηγούς στην ελληνική γλώσσα για τις χώρες που επισκέπτεται, εγκαινιάζει την έκδοση μιας σειράς ποιοτικών ταξιδιωτικών βιβλίων-οδηγών (προϊόν της μεγάλης μας ταξιδιωτικής εμπειρίας), που προσφέρονται δωρεάν στους ταξιδιώτες της κάθε εκδρομής.

 

 

ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ταξιδιωτική Ασφάλεια

Extra Παροχές Υγείας στην ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ

• Δωρεάν 8 επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς και εκπτώσεις σε χειρουργικές και ιατρικές πράξεις στα εξωτερικά ιατρεία της Ευρωκλινικής Αθηνών.
• Τηλεφωνική εξυπηρέτηση 24 ώρες το 24ωρο στο τηλέφωνο 1011.
• Δωρεάν ένα παιδιατρικό check up και 8 δωρεάν επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς στην Ευρωκλινική Παίδων (αφορά σε παιδιά και εγγόνια των ταξιδιωτών μας).

 


ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ

• Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι έχετε διαβάσει το παρόν πρόγραμμα, το έχετε κατανοήσει και συμφωνείτε με τα αναγραφόμενα.
• Συμμετοχή επίσης στην εκδρομή σημαίνει ότι αναντίρρητα αποδέχεστε τους Όρους Συμμετοχής που αναγράφονται στην τελευταία σελίδα της μπροσούρας μας και στο site μας στο Internet. Αν θέλετε να διαβάσετε τους Όρους Συμμετοχής, παρακαλούμε ζητήστε να σας αποσταλούν.
• Συμμετοχή δηλώνετε επικοινωνώντας με το τμήμα πωλήσεων, δίνοντας αναλυτικά τα στοιχεία που σας ζητούνται και καταθέτοντας προκαταβολή 1.000 € κατ’ άτομο εντός της χρονικής προθεσμίας που θα σας δοθεί από το τμήμα πωλήσεων.
• Η πληρωμή της προκαταβολής γίνεται είτε με χρήση μετρητών ή στην περίπτωση χρήσης πιστωτικής κάρτας με εφάπαξ χρέωση.
• 12-18 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ. Εφόσον επιθυμείτε, μπορείτε να αποπληρώσετε το ταξίδι σας κάνοντας χρήση πιστωτικής κάρτας και συμμετέχοντας σε πρόγραμμα άτοκων δόσεων (έως και 18). Σας συστήνουμε, προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, να ενημερωθείτε έγκαιρα είτε από το τμήμα πωλήσεων, είτε από το λογιστήριο για τις πιστωτικές κάρτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα άτοκων δόσεων. 
• Το διαβατήριό σας θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 6μηνη ισχύ.
• Βεβαιωθείτε πως το διαβατήριό σας έχει κενές σελίδες, ισάριθμες με τον αριθμό των χωρών που θα επισκεφθείτε.
• Το γραφείο μας δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε πρόβλημα λόγω μη ανανέωσης του διαβατηρίου σας.
• Οι ταξιδιώτες μη Ελληνικής υπηκοότητας ή οι κάτοχοι μη Ελληνικών διαβατηρίων οφείλουν να επικοινωνούν κατ’ ιδίαν με την πρεσβεία της χώρας στην οποία επιθυμούν να ταξιδέψουν, για να πληροφορηθούν τα όποια διαδικαστικά για την έκδοση βίζας, εφόσον αυτή απαιτείται. Το Versus Travel δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν πρόβλημα που ενδεχομένως παρουσιαστεί σε κάποιο αεροδρόμιο.
• Σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και στην Τουρκία, μπορείτε να ταξιδέψετε με αστυνομική ταυτότητα νέου τύπου. Διευκρινίζουμε ότι αυτό γίνεται μόνο με πολιτική ταυτότητα και όχι με υπηρεσιακή. Ενημερωθείτε σχετικά από το τμήμα πωλήσεων του γραφείου μας.

Σχόλια Πελατών

Παρόμοιοι Προορισμοί

Μόνο στο Versus Travel

  • Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 4*, με πρωινό μπουφέ καθημερινά
  • Τρεις (3) διανυκτερεύσεις στην Πράγα
  • Δύο (2) διανυκτερεύσεις στη Βιέννη
  • Δύο (2) διανυκτερεύσεις στη Βουδαπέστη

Πληροφορίες για τις Χώρες Countries Info