Ουκρανία – Μολδαβία | Ιούνιος - Ιούλιος 2019

Διάρκεια: 9 ΗΜΕΡΕΣ

τιμή από 1199€

Travel Identity

Μας αρέσει να εξερευνούμε και να ανακαλύπτουμε μια «διαφορετική» Ευρώπη, έξω από τα καθιερωμένα και τους χιλιοδιαφημισμένους προορισμούς. Αυτή άλλωστε είναι και η ουσία του ταξιδιού, το άγνωστο, το ανεξερεύνητο, το καινοτόμο και το διαφορετικό. Με γνώμονα αυτές τις σκέψεις ερχόμαστε στην Ουκρανία και στη Μολδαβία, δύο προορισμοί που μαζί μάς αποκαλύπτουν γοητευτικές όψεις της ηπείρου μας που λίγοι γνωρίζουν.

 

Το ταξίδι σε λίγες γραμμές

Δύο ευρωπαϊκοί προορισμοί που οι Ευρωπαίοι ταξιδιώτες μόλις αρχίζουν να γνωρίζουν.  Για μας τους Έλληνες ωστόσο η Ουκρανία και η Μολδαβία μιλάνε στην ψυχή μας. Η Οδησσός άλλωστε διαδραμάτισε σημαίνοντα ρόλο στην Επανάσταση του 1821, ως μία από τις «βάσεις» της Φιλικής Εταιρείας, όπως και η Μολδαβία που εκείνα τα χρόνια αποτελούσε τμήμα της ευρύτερης περιοχής της Μολδοβλαχίας. Στο ταξίδι μας αυτό λοιπόν επισκεπτόμαστε τη γοητευτική Οδησσό, το Μπέλγκοροντ-Ντνριστρόφσκι με το μεσαιωνικό κάστρο Άκκερμαν, την πρωτεύουσα Κίεβο ενώ μπαίνουμε και στη Μολδαβία και την πρωτεύουσα Κισινάου, μια πόλη με εναλλαγές αρχιτεκτονικών ρυθμών.

Μόνο Στο Versus

Η διαφορετικότητα του Versus

Το ταξίδι μας αυτό αποτελεί ένα μοναδικό οδοιπορικό στην Ουκρανία και στη Μολδαβία, με ξεναγήσεις στην Οδησσό και στο Κισινάου, αλλά και ολοήμερες εκδρομές-εξορμήσεις στα κυριότερα αξιοθέατα περιφερειακά των δύο αυτών μεγάλων πόλεων.

Τo πρόγραμμά μας περιλαμβάνει:

 • Πολλές ξεναγήσεις και περιηγήσεις: είναι ένα γεμάτο πρόγραμμα, χωρίς ελεύθερες ημέρες.
 • Τρεις (3) διανυκτερεύσεις στην Οδησσό, με εκτενή ξενάγηση στα εμβληματικά μνημεία και αξιοθέατα της πόλης.
 • Δύο (2) διανυκτερεύσεις στο Κίεβο.
 • Εκδρομή στο Μπέλγκοροντ-Ντνιστρόσκι με το μεσαιωνικό κάστρο Άκκερμαν.
 • Διαμονή και ξενάγηση στο Κισινάου, στη Μολδαβία.
 • Τοπικός ξεναγός επιπλέον του Έλληνα αρχηγού, όπου είναι απαραίτητο.
 • Προσφέρεται δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός - βιβλίο στα Ελληνικά έκδοσης Versus Travel.

1η ημέρα: Αθήνα/Θεσσαλονίκη/Λάρνακα – Λβιβ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση μέσω ενδιάμεσου σταθμού για το Λβιβ της Ουκρανίας. Άφιξη στην πόλη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας, και βόλτα γνωριμίας με την πόλη. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα: Λβιβ – Φρούριο Κοτίν – Κάμιανετς Ποντίλσκι (Ξενάγηση)

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας και αναχώρηση για το Κοτίν, όπου θα επισκεφθούμε το τοπικό κάστρο. Συνεχίζουμε για τη μεσαιωνική πόλη Κάμιανετς Ποντίλσκι, στη νοτιοδυτική Ουκρανία, κοντά στο τριεθνές με τη Ρουμανία και τη Μολδαβία. Η πόλη έχει σημαίνουσα παρουσία στα ιστορικά πράγματα ήδη από τον 11ο αιώνα. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα: Κάμιανετς Ποντίλσκι – Κισινάου (Μολδαβία)

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας και σεργιάνι στην πόλη: θα περπατήσουμε ανάμεσα σε γειτονιές με ελληνικές, αρμένικες, πολωνικές και εβραϊκές επιρροές, ανακαλύπτοντας έτσι μια ανέλπιστα γοητευτική πόλη μεσαιωνικής ατμόσφαιρας. Στη συνέχεια, αναχωρούμε για τα σύνορα με τη γειτονική Μολδαβία. Συνεχίζουμε οδικώς μέχρι το Κισινάου, τη πρωτεύουσα της Μολδαβίας. Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

4η ημέρα: Κισινάου – Οδησσός

Ξενάγηση στο Κισινάου, όπου θα δούμε ιστορικά κτίρια με διαφορετικά αρχιτεκτονικά χαρακτηριστικά, συνταιριάζοντας το ενετικό μπαρόκ με τη νεοβυζαντινή τεχνοτροπία. Η κεντρική αρτηρία της πρωτεύουσας είναι η μεγάλη λεωφόρος Στεφάν σελ Μάρε (Stefan cel Mare), αφιερωμένη στον Στέφανο Γ’ τον Μέγα. Γύρω από τη λεωφόρο αυτή συγκεντρώνονται και τα περισσότερα αξιοθέατα της πόλης, όπως η Αψίδα του Θριάμβου και ο ανδριάντας του Στέφανου Γ’. Μετά την ξενάγησή μας στο Κισινάου αναχωρούμε από την πρωτεύουσα και κατευθυνόμαστε προς τα νότια, προς την Ουκρανία και την ιστορική πόλη της Οδησσού. Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

5η ημέρα: Οδησσός (Ξενάγηση)

Ξεκινάμε λοιπόν την ξενάγησή μας στην Οδησσό για να δούμε τα πιο χαρακτηριστικά σημεία και αξιοθέατα της πόλης. Θα περπατήσουμε στον φημισμένο πεζόδρομο Ντεριμπασίβσκα (Vulytsia Deribasivska), που φέρει το όνομα του ιδρυτή της Οδησσού, Χοσέ ντε Ρίμπας, και συγκεντρώνει κτίρια εξαιρετικής ιστορικής και αρχιτεκτονικής αξίας. Βλέπουμε επίσης το αριστουργηματικό κτίριο της Όπερας και του Μπαλέτου, έργο που ανεγέρθηκε όταν δήμαρχος της πόλης ήταν ο Γρηγόριος Μαρασλής (1878-1895). Η ακουστική του θεάτρου θεωρείται και σήμερα από τις πλέον τέλειες στην Ευρώπη. Γύρω από την Όπερα συγκεντρώνεται ένα πανόραμα μουσείων, ανάμεσά τους και το Αρχαιολογικό Μουσείο με χιλιάδες εκθέματα από κάθε ιστορική περίοδο της περιοχής, συμπεριλαμβανομένου φυσικά και του αρχαίου Ελληνικού αποικισμού. Κινούμαστε προς την πλευρά της προκυμαίας και την παραλιακή λεωφόρο Πριμόρσκα (Prymorska), για να δούμε το λιμάνι και τη μαρίνα και βέβαια το πιο εμβληματικό σημείο της πόλης, τις διάσημες Σκάλες Ποτέμκιν, ιστορικό σύμβολο της Οδησσού αλλά και του παγκόσμιου κινηματογράφου! Επισκεπτόμαστε επίσης το καταπράσινο Πάρκο Σεβτσάνκο (Shevchanko) για να δούμε τα παλιά τείχη της πόλης και να περπατήσουμε στον Δρόμο της Δόξας που καταλήγει στο Μνημείο του Άγνωστου Ναύτη. Με το λεωφορείο μας θα διασχίσουμε κάποιους από τους κυριότερους οδικούς άξονες της πόλης, Πουσκίνσκαγια, Ρισελιέφσκαγια, Λανζερονόφσκαγια, και βέβαια την περίφημη Γαλλική Λεωφόρο (Frantsuz’ky Boulevard). Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας και διανυκτέρευση.

6η ημέρα: Οδησσός – Μπέλγκοροντ-Ντνιστρόσκι – Οδησσός

Πρωινή αναχώρηση με προορισμό την επαρχία Τυρόλ και το Μπέλγκοροντ-Ντνιστρόφσκι, την αρχαιότερη πόλη της Ουκρανίας που μετρά δυόμισι χιλιάδες χρόνια ιστορίας. Το καύχημα της πόλης αυτής είναι το υπέροχο μεσαιωνικό κάστρο Άκκερμαν (Akkerman), που θεμελιώθηκε πάνω στα απομεινάρια της αρχαίας πόλης του 5ου π.Χ. αιώνα. Επιστρέφουμε στην Οδησσό όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για βόλτα στην πόλη. Μια καλή ιδέα θα ήταν η επίσκεψη στο Μουσείο της Φιλικής Εταιρείας, που φιλοξενείται στην κατοικία του πρώην δημάρχου Γρηγόριου Μαρασλή, όπως επίσης και η στεγασμένη αγορά Πασάζ (Passage) ή οι Κατακόμβες, ένα εκτενές δίκτυο από υπόγειες σήραγγες που πρόσφεραν ασφαλές κρησφύγετο στους ντόπιους αντάρτες κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Διανυκτέρευση.

7η ημέρα: Οδησσός – Κίεβο

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας και στη συνέχεια αναχώρηση για την ουκρανική πρωτεύουσα, το Κίεβο. Καθοδόν θα κάνουμε μια στάση στην πόλη Ουμάν για να επισκεφθούμε το πάρκο Sofiyivka, ένας βοτανικός κήπος (μέρος του οποίου προορίζεται για επιστημονική μελέτη) με πάνω από 2.000 διαφορετικά είδη δέντρων!
Άφιξη στο Κίεβο, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Το απόγευμα θα υπάρχει ελεύθερος χρόνος για έναν περίπατο στα πάρκα και στις μεγάλες λεωφόρους της πόλης. Διανυκτέρευση.

8η ημέρα: Κίεβο – Νιζίν – Τσερνίγκοβ – Κίεβο

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για μια ολοήμερη εκδρομή, με πρώτο μας σταθμό στο Νιζίν. Η πόλη κάποτε διέθετε ακμάζουσα ελληνική παροικία, με το ελληνικό στοιχείο να ξεχωρίζει στην οικονομική και εμπορική ζωή της πόλης. Κατόπιν συνεχίζουμε για την κωμόπολη Τσερνίγκοβ, την οποία και θα γνωρίσουμε μέσα από μια βόλτα στα κυριότερα ιστορικά μνημεία της. Η ημέρα μας ολοκληρώνεται με την επιστροφή μας στο Κίεβο. Διανυκτέρευση.

9η ημέρα: Κίεβο – Πτήση επιστροφής

Πρωινή ξενάγηση στην πόλη του Κιέβου, όπου μεταξύ άλλων θα δούμε το γνωστό μοναστήρι του Αγίου Μιχαήλ με τον χρυσό τρούλο, τον επίσης πολύ γνωστό Άγιο Ανδρέα, καθώς και το μουσείο με τους (ελληνικής καταγωγής) ιστορικούς θησαυρούς από τους τάφους των Σκυθών. Μετά το πέρας της περιήγησής μας θα μεταβούμε στο αεροδρόμιο της πόλης από όπου θα πετάξουμε για την επιστροφή μας, μέσω ενδιάμεσου σταθμού.

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό. 
Το τελικό ενημερωτικό αποστέλλεται
περίπου 3-5 ημέρες
πριν από την εκάστοτε αναχώρηση.

Αναχωρήσεις από Αθήνα

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1199 € 275 €
Twin Room 1199 € 275 €
Triple Room 1199 € 275 €
Single Room 1599 € 275 €
Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1199 € 275 €
Twin Room 1199 € 275 €
Triple Room 1199 € 275 €
Single Room 1599 € 275 €

Αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1379 € 275 €
Twin Room 1379 € 275 €
Triple Room 1379 € 275 €
Single Room 1779 € 275 €
Σημείωση:

Δεν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.
Παρέχεται έκπτωση -80€ για κρατήσεις ΕΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση.

H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.
Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετέ το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα.
Απαιτούνται 2 διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1379 € 275 €
Twin Room 1379 € 275 €
Triple Room 1379 € 275 €
Single Room 1779 € 275 €
Σημείωση:

Δεν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.
Παρέχεται έκπτωση -80€ για κρατήσεις ΕΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση.

H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.
Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετέ το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα.
Απαιτούνται 2 διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.

Αναχωρήσεις από Κύπρο

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1674 € 0 €
Twin Room 1674 € 0 €
Triple Room 1674 € 0 €
Single Room 2074 € 0 €
Σημείωση:

Με τους φόρους και το αεροπορικό Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα.

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα  περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και οι αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις  αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens" από 50 € το άτομο με μεταφορές.

 
Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1674 € 0 €
Twin Room 1674 € 0 €
Triple Room 1674 € 0 €
Single Room 2074 € 0 €
Σημείωση:

Με τους φόρους και το αεροπορικό Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα.

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα  περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και οι αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις  αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens" από 50 € το άτομο με μεταφορές.

 

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή

(Από Þ Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

LH 1755

23/06/2019

ΑΘΗΝΑ – ΜΟΝΑΧΟ

06:05

07:35

LH 2550

23/06/2019

ΜΟΝΑΧΟ – ΛΒΙΒ

08:45

11:20

LH 1495

01/07/2019

ΚΙΕΒΟ – ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ

17:35

19:10

LH 1284

01/07/2019

ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ – ΑΘΗΝΑ

20:30

00:15

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή

(Από Þ Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

OS 804

23/07/2019

ΑΘΗΝΑ – BIENNH

06:40

08:00

OS 661

23/07/2019

BIENNH – ΚΙΕΒΟ

09:50

12:45

OS 382

31/07/2019

ΛΒΙΒ  –  BIENNH

16:00

16:35

OS 803

31/07/2019

BIENNH – ΑΘΗΝΑ

21:40

00:45

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

 • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης μέσω ενδιάμεσου σταθμού.
 • Ξενοδοχεία 4*.
 • Πρωινό καθημερινά.
 • Όλες οι μεταφορές, μετακινήσεις, εκδρομές και ξεναγήσεις, όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα.
 • Έμπειρος Έλληνας αρχηγός-σύνοδος του γραφείου μας.
 • Δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός-βιβλίο Versus Travel.
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.        

 

Προσοχή: Οι φόροι των πόλεων και των ξενοδοχείων καθώς και τα φιλοδωρήματα περιλαμβάνονται στην τελική τιμή και δεν πληρώνονται τοπικά, όπως συμβαίνει συνήθως.

 

Αναχωρήσεις από Κύπρο       
Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνονται οι φόροι, ο επίναυλος καυσίμων, τα φιλοδωρήματα, τα αχθοφορικά (όπου είναι δυνατόν), και η ειδική κυπριακή επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια χωρίς επιβάρυνση (ζητήστε μας τι περιλαμβάνει) εκτός από

 • Είσοδοι σε μουσεία και αξιοθέατα.
 • Έξοδα προσωπικής φύσεως, ποτά αναψυκτικά κ.λπ.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
(Δεν ισχύει για τις αναχωρήσεις από την Κύπρο.)

 • Φόροι αεροδρομίων, επιβάρυνση καυσίμων, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά & επιπλέον πακέτο ασφάλειας, τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (Ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων, όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.ά.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων: 275 €
 • Είσοδοι σε αξιοθέατα.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

 • Η κράτηση γίνεται μόνο με την αποστολή του διαβατηρίου σας στο e-mail του ταξιδιωτικού συμβούλου (πωλητή), με τον οποίο έχετε συνομιλήσει.
 • Χωρίς την άμεση αποστολή φωτοτυπίας του διαβατηρίου δεν θα μπορεί να περιληφθεί η ασφάλεια της προκαταβολής σας στην επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια που περιλαμβάνει το Versus στα προγράμματά του. Αν δεν έχετε e-mail, μπορείτε να προσκομίσετε μια φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στα γραφεία μας.
 • Κράτηση γίνεται μόνο με τα πλήρη στοιχεία σας (διεύθυνση με ταχυδρομικό κώδικα, τηλέφωνα, e-mail κ.λπ.).
 • Αν θέλετε να συμπεριλάβετε και άλλα άτομα στην κράτησή σας, θα πρέπει να μας γνωρίσετε και τα δικά τους πλήρη στοιχεία.
 • Η κράτησή σας είναι έγκυρη και η κατοχύρωση των προσφορών γίνεται μόνο με κατάθεση της προκαταβολής.
 • Πληρωμές μπορούν να γίνονται και στα γραφεία μας με μετρητά ή με πιστωτικές κάρτες. Στην περίπτωση χρήσης πιστωτικής κάρτας, για την προκαταβολή η χρέωση αυτής γίνεται εφάπαξ.

12-18 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Το υπόλοιπο μπορεί να αποπληρωθεί και με 12-18 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ, με χρήση πιστωτικής κάρτας (Πρόγραμμα έως 18 άτοκες δόσεις για ταξίδια κόστους άνω των 2.500€, συμπεριλαμβανομένων των φόρων. Για ποσά μικρότερα των 2.500€ γίνονται μέχρι και 12 άτοκες δόσεις). Ενημερωθείτε έγκαιρα από τον ταξιδιωτικό σας σύμβουλο για τις πιστωτικές κάρτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα άτοκων δόσεων και ελέγχετε με την τράπεζά σας το ημερήσιο πιστωτικό όριο συναλλαγών της κάρτας σας. Πληρωμές με πιστωτική κάρτα μπορούν να γίνουν και ηλεκτρονικά, συμπληρώνοντας μια ειδική αίτηση που μπορούμε να σας αποστείλουμε.

 

ΔΩΡΕΑΝ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΟΔΗΓΟΙ VERSUS

Το Versus Travel, προσπαθώντας να καλύψει το κενό της Ελληνικής αγοράς σε ταξιδιωτικούς οδηγούς στην Ελληνική γλώσσα για τις χώρες που επισκέπτεται, εγκαινιάζει την έκδοση μιας σειράς ποιοτικών ταξιδιωτικών βιβλίων – οδηγών (προϊόν της μεγάλης μας ταξιδιωτικής εμπειρίας), που προσφέρονται δωρεάν στους ταξιδιώτες της κάθε εκδρομής.

 

ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ταξιδιωτική ασφάλεια

Extra Παροχές Υγείας στην ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ

• Δωρεάν 8 επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς και εκπτώσεις σε χειρουργικές και ιατρικές πράξεις στα εξωτερικά ιατρεία της Ευρωκλινικής Αθηνών.
• Τηλεφωνική εξυπηρέτηση 24 ώρες το 24ωρο στο τηλέφωνο 1011.
• Δωρεάν ένα παιδιατρικό check up και 8 δωρεάν επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς στην Ευρωκλινική Παίδων (αφορά σε παιδιά και εγγόνια των ταξιδιωτών μας)


ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ:

 • Το διαβατήριό σας θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 6μηνη ισχύ.
 • Βεβαιωθείτε ότι το διαβατήριό σας έχει κενές σελίδες, ισάριθμες με τον αριθμό των χωρών που θα επισκεφθείτε.
 • Το γραφείο μας δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε πρόβλημα λόγω μη ανανέωσης του διαβατηρίου σας.
 • Οι ταξιδιώτες μη ελληνικής υπηκοότητας ή οι κάτοχοι μη ελληνικών διαβατηρίων οφείλουν να επικοινωνούν κατ’ ιδίαν με την πρεσβεία της χώρας στην οποία επιθυμούν να ταξιδέψουν, προκειμένου να πληροφορηθούν τα όποια διαδικαστικά για την έκδοση βίζας, εφόσον αυτή απαιτείται. Το Versus Travel δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν πρόβλημα που ενδεχομένως παρουσιαστεί σε κάποιο αεροδρόμιο.
 • Σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και στην Τουρκία, μπορείτε να ταξιδέψετε με αστυνομική ταυτότητα νέου τύπου. Διευκρινίζουμε ότι αυτό γίνεται μόνο με πολιτική ταυτότητα και όχι με υπηρεσιακή. Ενημερωθείτε σχετικά από το τμήμα πωλήσεων.
 • Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι έχετε διαβάσει το παρόν πρόγραμμα, το έχετε κατανοήσει και συμφωνείτε με τα αναγραφόμενα, και ότι αναντίρρητα αποδέχεστε τους όρους συμμετοχής που αναγράφονται στα έντυπά μας και στο σάιτ μας στο Ίντερνετ. Αν θέλετε να διαβάσετε τους όρους συμμετοχής, παρακαλούμε ζητήστε να σας αποσταλούν.

* Αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη

H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη. Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετέ το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα. Απαιτούνται 2 διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.

Για την διαμονή και τις μεταφορές σας στην Αθήνα δείτε την ειδική προσφορά

«StopOver Athens»

**Αναχωρήσεις από  Λάρνακα

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και οι αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις  αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens" από 50 € το άτομο με μεταφορές.

 

Η διαφορετικότητα του Versus

Το ταξίδι μας αυτό αποτελεί ένα μοναδικό οδοιπορικό στην Ουκρανία και στη Μολδαβία, με ξεναγήσεις στην Οδησσό και στο Κισινάου, αλλά και ολοήμερες εκδρομές-εξορμήσεις στα κυριότερα αξιοθέατα περιφερειακά των δύο αυτών μεγάλων πόλεων.

Τo πρόγραμμά μας περιλαμβάνει:

 • Πολλές ξεναγήσεις και περιηγήσεις: είναι ένα γεμάτο πρόγραμμα, χωρίς ελεύθερες ημέρες.
 • Τρεις (3) διανυκτερεύσεις στην Οδησσό, με εκτενή ξενάγηση στα εμβληματικά μνημεία και αξιοθέατα της πόλης.
 • Δύο (2) διανυκτερεύσεις στο Κίεβο.
 • Εκδρομή στο Μπέλγκοροντ-Ντνιστρόσκι με το μεσαιωνικό κάστρο Άκκερμαν.
 • Διαμονή και ξενάγηση στο Κισινάου, στη Μολδαβία.
 • Τοπικός ξεναγός επιπλέον του Έλληνα αρχηγού, όπου είναι απαραίτητο.
 • Προσφέρεται δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός - βιβλίο στα Ελληνικά έκδοσης Versus Travel.

Highlights

 • Περπατήστε στον φημισμένο πεζόδρομο Ντεριμπασίβσκα της Οδησσού.
 • Επίσκεψη στο αριστουργηματικό κτίριο της Όπερας και Μπαλέτου, στην Οδησσό.
 • Κατεβείτε τις Σκάλες Ποτέμκιν, εμβληματικό σημείο της πόλης της Οδησσού.
 • Θαυμάστε το μεσαιωνικό κάστρο Άκκερμαν.
 • Περίπατος στην πόλη του Κιέβου, την ιστορική πρωτεύουσα της Ουκρανίας.

Μόνο στο Versus Travel

 • Τρεις (3) διανυκτερεύσεις στην Οδησσό, με εκτενή ξενάγηση στα εμβληματικά μνημεία και αξιοθέατα της πόλης.
 • Δύο (2) διανυκτερεύσεις στο Κίεβο.
 • Εκδρομή στο Μπέλγκοροντ-Ντνιστρόσκι με το μεσαιωνικό κάστρο Άκκερμαν.
 • Διαμονή και ξενάγηση στο Κισινάου, στη Μολδαβία.

Περίοδοι

 • Μάιος - Ιούνιος 2019
 • Καλοκαίρι 2019

Αναχωρήσεις

23/6, 23/7Bonus Online Κράτησης

Χάρτης Ταξιδιού Ουκρανία – Μολδαβία | Ιούνιος - Ιούλιος 2019