Κλασική Παταγονία Αργεντινής - Γη του Πυρός – Τόρες ντελ Πάινε | 09.03.2019

Διάρκεια: 11 ΗΜΕΡΕΣ

τιμή από 2699€

Travel Identity

Η Παταγονία είναι μία αχανής περιοχή με απέραντες πεδιάδες, επιβλητικά βουνά, δάση, λίμνες, παγετώνες, κανάλια και φιόρδ, που καταλαμβάνει το κωνικό νότιο τμήμα της αμερικανικής ηπείρου έως τη Γη του Πυρός. Το μεγαλύτερο μέρος αυτής της άγονης περιοχής ανήκει στην Αργεντινή και εκτείνεται από τις ?νδεις μέχρι τον Ατλαντικό Ωκεανό, ανάμεσα στον Rio Colorado στα βόρεια και τα στενά του Μαγγελάνου στα νότια. το τμήμα της Παταγονίας που ανήκει στη Χιλή βρέχεται από τον Ειρηνικό Ωκεανό και εκτείνεται από την περιοχή των Λιμνών στα βόρεια μέχρι τα στενά του Μαγγελάνου στα νότια. Παταγονία σημαίνει «Μεγάλα Πόδια» και ο χαρακτηρισμός αυτός δόθηκε από το Μαγγελάνο στους ιθαγενείς κατοίκους της, τους Ινδιάνους Tehuelche, λόγω της ογκώδους σωματικής εμφάνισής τους και της συνήθειας που είχαν να τυλίγουν τα πόδια τους με δέρματα ζώων που έμοιαζαν με υπερμεγέθεις μπότες, αφήνοντας γιγαντιαία ίχνη.

Η Παταγονία είναι ένας τόπος αλλιώτικος. Ο ουρανός εκεί φαντάζει ατέλειωτος και η απλωσιά του χώρου κάνει την ψυχή και το πνεύμα να ανοίγουν. Το φως τονίζει τα περιγράμματα με τρόπο μοναδικό. Το χρώμα ακτινοβολεί. Η Γη του Πυρός, το «Τέλος του Κόσμου», δεν είναι ένα νησί, αλλά ένα ολόκληρο αρχιπέλαγος, μια νησιωτική ομάδα, μοιρασμένη ανάμεσα στη Χιλή (2/3) και την Αργεντινή (1/3). Το αρχιπέλαγος ανακαλύφθηκε το 1520 από το Μαγγελάνο, ο οποίος του έδωσε τη σημερινή ονομασία του από τις νυχτερινές φωτιές που άναβαν οι ιθαγενείς κατά μήκος της νότιας ακτής του στενού. Χωρίζεται από την ηπειρωτική Νότια Αμερική με τα Στενά του Μαγγελάνου, ένα κανάλι μήκους 595 τετρ. χλμ., το οποίο ενώνει τον Ατλαντικό με τον Ειρηνικό Ωκεανό.

Ένα ταξίδι στη Παταγονία και τη Γη του Πυρός κατέχει περίοπτη θέση στα όνειρα των ταξιδιωτών. Είναι ένα ταξίδι ζωής, ένα ταξίδι αναζήτησης στο νοτιότερο άκρο της Νότιας Αμερικής.

Μια συναρπαστική περιπέτεια που σας καλεί να τη ζήσετε!

 

Το ταξίδι σε λίγες γραμμές

Η Παταγονία είναι μία αχανής περιοχή με απέραντες πεδιάδες, επιβλητικά βουνά, δάση, λίμνες, παγετώνες, κανάλια και φιόρδ, που καταλαμβάνει το κωνικό νότιο τμήμα της αμερικανικής ηπείρου έως τη Γη του Πυρός. Σε αυτό το ταξίδι καλύπτουμε το νότιο τμήμα της Παταγονίας, επισκεπτόμενοι και ένα σημαντικό τμήμα της Χιλιανής Παταγονίας, στο Εθνικό Πάρκο Τόρρες ντελ Πάινε. Με αφετηρία μας το Μπουένος ?ιρες ερχόμαστε το Καλαφάτε

 

Μόνο Στο Versus

Η διαφορετικότητα
του
Versus

Το πρόγραμμά μας περιλαμβάνει επίσκεψη της νότιας Παταγονίας και συγκεκριμένα:

 

 • 2 διανυκτερεύσεις στο Καλαφάτε
 • 1 διανυκτέρευση στην Ουσουάια
 • Στο Μπουένος ?ιρες αφιερώνουμε 5 διανυκτερεύσεις με ξεναγήσεις για να γνωρίσουμε την πόλη.
 • Το Versus Travel έχει εξασφαλίσει για εσάς δυσεύρετες πτήσεις για τη Νότια Αμερική με την εξαιρετική Lufthansa.

Δυνατά σημεία που διαφοροποιούν το Versus Travel και το συγκεκριμένο πρόγραμμα:

 • Καθορισμένο κόστος από την Αθήνα. Το πρόγραμμά μας δεν έχει τίποτα προαιρετικό και περιλαμβάνει πλήθος εκδρομών που η κάθε μία τοπικά κοστίζει 70-200 €.
 • Ξενοδοχεία 4* sup & 5*. Τα περισσότερα ξενοδοχεία είναι 5*.
 • Επίσκεψη της Αργεντίνικης Παταγονίας χωρίς περικοπές, με τους σημαντικότερους παγετώνες στο Καλαφάτε, στο οποίο έχουμε 3 διανυκτερεύσεις [όπου επισκεπτόμαστε σε διαφορετικές ημέρες τον παγετώνα Περίτο Μορένο (Perito Moreno Tour), και τον παγετώνα Ουψάλα (στο διάσημο All Glaciers Tour), που τοπικά στοιχίζουν 180-200 € και συνήθως παραλείπονται από τα προγράμματα].
 • Εκδρομή στο απίθανο Εθνικό Πάρκο Τόρρες ντελ Πάινε στη Χιλή.
 • Κρουαζιέρα στη Διώρυγα Beagle από την Ουσουάια.
 • Επίσκεψη του Εθνικού Πάρκου Tierra del Fuego στην Ουσουάια.

 

1η ημέρα: Αθήνα/Θεσσαλονίκη/Λάρνακα – Μπουένος Άιρες

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση μέσω ενδιάμεσου σταθμού για την πρωτεύουσα της Αργεντινής, το Μπουένος Άιρες.

 

2η ημέρα: Άφιξη στο Μπουένος Άιρες

Άφιξη στην αργεντίνικη μεγαλούπολη, χτισμένη στις όχθες του μεγάλου ποταμόκολπου Ρίο ντε λα Πλάτα. Το Μπουένος Άιρες είναι η έκτη σε μέγεθος πόλη του κόσμου και μια από τις πιο πολυσύνθετες και ενδιαφέρουσες πόλεις της Νοτίου Αμερικής. Οι κάτοικοί του, οι πορτένιος, είναι γλεντζέδες και καλοφαγάδες. Το κέντρο της κοσμείται από πολυάριθμα καλοδιατηρημένα παλιά κτίρια και σφύζει από ζωή. Στις φτωχογειτονιές του Μπουένος Άιρες γεννήθηκε στα μέσα του 19ου αι. ένας από τους εκπληκτικότερους χορευτικούς ρυθμούς όλων των εποχών, το ταγκό. Η σημερινή ημέρα είναι ελεύθερη ώστε να ξεκουραστούμε και να είμαστε έτοιμοι για τις συναρπαστικές επόμενες μέρες.

 

3η ημέρα: Μπουένος Άιρες (ξενάγηση)

Ξενάγηση στην πόλη, κατά τη διάρκεια της οποίας θα δούμε ορισμένα από τα πλέον εμβληματικά αξιοθέατα και σημεία αναφοράς του Μπουένος Άιρες. Ανάμεσά τους την Πλατεία του Μαΐου, και τη Λεωφόρο της 9ης Ιουλίου, που είναι ο πλατύτερος δρόμος του κόσμου, με τον επιβλητικό οβελίσκο και το φημισμένο θέατρο Colon, το Κοινοβούλιο, τη συνοικία Ρεκολέτα και την περίφημη γειτονιά Λα Μπόκα εκεί όπου ο Αριστοτέλης Ωνάσης ξεκίνησε τις επιχειρήσεις του, με το γραφικό Καμινίτο (δρομάκι) με τα φανταχτερά ζωγραφισμένα σπίτια και μαγαζιά. Διανυκτέρευση.

 

4η ημέρα: Μπουένος Άιρες – Πτήση για Καλαφάτε (Περίτο Μορένο)

Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για Ελ Καλαφάτε. Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Κατόπιν αναχωρούμε για μια εκδρομή στον παγετώνα Περίτο Μορένο, «το 8ο θαύμα του κόσμου». Βρίσκεται στο Εθνικό Πάρκο de los Glaciares, που έχει καταχωρηθεί στον κατάλογο της παγκόσμιας φυσικής κληρονομιάς της Unesco. Ο Παγετώνας σχηματίζεται σε μια χαράδρα των Άνδεων. Έχει μήκος 35 km, πλάτος 4,5 km και υψώνεται περί τα 60 m από την επιφάνεια του νερού. Μια τεράστια μάζα πάγου, με διάφορες αποχρώσεις του λευκού και του γαλάζιου. Σίγουρο είναι ότι θα μείνουμε άναυδοι από τη φυσική ομορφιά του παγετώνα, που θα τον θαυμάσουμε από διάφορα παρατηρητήρια. Ότι κι αν έχει ακούσει κανείς για τον Περίτο Μορένο, δεν μπορεί ούτε στο ελάχιστο να συγκριθεί με αυτό που αντικρύζουν τα μάτια του. Αφουγκραζόμαστε τους τριγμούς του καθώς αργοκινείται. Μεγάλα κομμάτια του σπάνε και κατρακυλούν στη λίμνη, προξενώντας μεγάλα κύματα. Η φύση στην πιο θορυβώδη της μορφή! Μοιάζει σαν ένας ζωντανός οργανισμός και όχι ένα ποτάμι από νεκρό πάγο. Η θέα του μας κάνει να νοιώθουμε τα φτερουγίσματα ενός αρχάριου ταξιδιώτη μπροστά σε νέες εμπειρίες. Θα κάνουμε βαρκάδα για να δούμε από πολύ κοντά τον Περίτο Μορένο και στη συνέχεια θα επιστρέψουμε στο Καλαφάτε. Διανυκτέρευση.

5η ημέρα: Καλαφάτε (Τόρρες ντελ Πάινε – Χιλή)

Σήμερα το πρωί θα αναχωρήσουμε για τη Χιλή, όπου θα επισκεφθούμε το Εθνικό Πάρκο Τόρρες Ντελ Πάινε, το πιο φημισμένο πάρκο της Νότιας Αμερικής και ένα από τα ωραιότερα πάρκα του κόσμου. Η έκτασή του είναι 160.000 εκτάρια και από το 1978 βρίσκεται υπό την αιγίδα της UNESCO. Βουνά, δάση, ποτάμια, λίμνες, παγετώνες, καταρράκτες και μια πλούσια πανίδα και χλωρίδα συνθέτουν το εκπληκτικό αυτό τοπίο. Εξερεύνηση του δρυμού, περίπατος γύρω από τη λίμνη και τον παγετώνα Grey, ανάμεσα σε τοπία απρόσμενης φυσικής ομορφιάς. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στο Καλαφάτε. Διανυκτέρευση.

 

6η ημέρα: Καλαφάτε – Πτήση για Ουσουάια – Γη του Πυρός

Αναχώρηση από το ξενοδοχείο μας για το αεροδρόμιο του Καλαφάτε από όπου πετάμε για την Ουσουάια και τη Γη του Πυρός. Θα επισκεφθούμε σήμερα το Εθνικό Πάρκο της Γης του Πυρός (Tierra del Fuego), που θεμελιώθηκε το 1960 και έχει έκταση 63.000 εκτάρια. Είναι μια περιοχή με ποτάμια, δάση και παγετώνες που φθάνουν μέχρι την άκρη της θάλασσας και που εντυπωσιάζουν τον επισκέπτη με την πρώτη ματιά. Μεγάλο ενδιαφέρον στην Ουσουάια έχει η τοπική χλωρίδα, καθώς και η μεγάλη ποικιλία των πουλιών και των ψαριών που αφθονούν στις λίμνες και τα ποτάμια του δρυμού. Μεταφορά στο ξενοδοχείο μας στην Ουσουάια. Διανυκτέρευση.

 

7η ημέρα: Ουσουάια – Κρουαζιέρα στη διώρυγα Μπιγκλ – Πτήση για Μπουένος Άιρες

Η Ουσουάια θεωρείται η νοτιότερη πόλη της γης, το «τέλος του κόσμου». Είναι χτισμένη κατά μήκος της διώρυγας Μπιγκλ (Beagle), που αποτελεί φυσικό σύνορο μεταξύ Χιλής και Αργεντινής. Από το λιμάνι της ξεκινούν τα ταξίδια και οι επιστημονικές αποστολές για την παγωμένη ήπειρο, την Ανταρκτική. Αφού αφήσουμε το ξενοδοχείο μας λοιπόν θα αναχωρήσουμε για μια κρουαζιέρα στη Διώρυγα Beagle, που σχηματίστηκε από τη διάβρωση των παγετώνων και φέρει το όνομα του πλοίου του Κάρολου Δαρβίνου με το οποίο το 1835 περιέπλευσε όλο το μήκος του πορθμού. Θα πλεύσουμε κοντά στα νησιά με τους θαλάσσιους ελέφαντες, όπου θα τους δούμε στο φυσικό τους περιβάλλον, και κατόπιν θα πλησιάσουμε στο Bird island, νησί όπου κατοικούν οι γνωστοί κορμοράνοι του Μαγγελάνου. Θα περάσουμε επίσης κοντά από τον φάρο Les Eclaireurs, καθώς σιγά-σιγά θα ολοκληρώνεται η κρουαζιέρα μας. Κατόπιν μεταβαίνουμε στο αεροδρόμιο για την πτήση μας για Μπουένος Άιρες. Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

8η ημέρα: Μπουένος Άιρες (Δέλτα του Τίγκρε)

Σήμερα θα γνωρίσουμε την παραλιακή πλευρά του Μπουένος Άιρες, ξεκινώντας από τη λεωφόρο Λιμπερταδόρ. Συνεχίζουμε προς μια περιοχή, η οποία αποτελεί δημοφιλή προορισμό για τους «πορτένιος» όπως είναι γνωστοί οι κάτοικοι της πόλης, η περιοχή όπου βρίσκεται το Δέλτα του Τίγκρε θα σας μαγέψει με το καταπράσινο τοπίο της και την ατμόσφαιρα της χαλάρωσης. Εκεί οι κάτοικοι μετακινούνται με πλωτά μέσα, απολαμβάνοντας τις βόλτες τους στο ειδυλλιακό περιβάλλον και ζώντας σε εντελώς διαφορετικούς ρυθμούς από τους κατοίκους της μεγαλούπολης. Αφού απολαύσουμε την κρουαζιέρα μας θα επιστρέψουμε θα επιστρέψουμε στο Μπουένος Άιρες. Διανυκτέρευση.

 

9η ημέρα: Μπουένος Άιρες (Ημέρα ελεύθερη – Προαιρετική εκδρομή στην Κολόνια της Ουρουγουάης)

Ημέρα ελεύθερη στο Μπουένος Άιρες για να χαρείτε την πρωτεύουσα της Αργεντινής. Εναλλακτικά, παρέχεται η δυνατότητα προαιρετικής εκδρομής στην Κολόνια της Ουρουγουάης. Η μετάβαση γίνεται με πλοίο, καθώς από τη νότια όχθη του Ρίο ντε λα Πλάτα κατευθυνόμαστε στη βόρεια, όπου βρίσκεται η γραφική αποικιακή πόλη Κολόνια ντελ Σακραμέντο της Νοτιοδυτικής Ουρουγουάης. Η πόλη ιδρύθηκε το 1680 από τους Πορτογάλους και στη συνέχεια διεκδικήθηκε από τους Ισπανούς, οι οποίοι είχαν εποικήσει την απέναντι όχθη του ποταμού στο Μπουένος Άιρες. Μια μικρή, ήσυχη πόλη, μουσείο χαρακτηριστικής ισπανικής και πορτογαλικής αποικιακής αρχιτεκτονικής. Το ιστορικό της κέντρο του 17ου αιώνα έχει ανακηρυχθεί από την UNESCO Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς. Θα γνωρίσουμε την ιστορία της πόλης και θα περπατήσουμε στα πλακόστρωτα δρομάκια της. Επιστροφή στο Μπουένος Άιρες. Διανυκτέρευση.

 

10η ημέρα: Μπουένος Άιρες – Πτήση επιστροφής

Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για την Αθήνα μέσω ενδιάμεσου σταθμού.

 

 

11η ημέρα: Άφιξη σε Αθήνα/Θεσσαλονίκη/Λάρνακα

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό. 
Το τελικό ενημερωτικό αποστέλλεται
περίπου 3-5 ημέρες
πριν από την εκάστοτε αναχώρηση
.
 

 

ΠΤΗΣΕΙΣ

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από
Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα ?φιξης

LH 1283

09/03/2019

ΑΘΗΝΑ – ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ

15:55

18:50

LH 510

09/03/2019

ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ –
ΜΠΟΥΕΝΟΣ ΑΪΡΕΣ

23:50

08:35 +1

LH 511

18/03/2019

ΜΠΟΥΕΝΟΣ ΑΪΡΕΣ – ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ

14:35

06:25 +1

LH 1282

19/03/2019

ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ – ΑΘΗΝΑ

10:40

15:15

 

Περιλαμβάνονται

 • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης.
 • Ξενοδοχεία 4* sup., 5*.
 • Ημιδιατροφή καθημερινά.
 • Μεταφορές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα.
 • Επίσκεψη και διαμονή στη Χιλιανή Παταγονία (Τόρρες Ντελ Πάινε).
 • Εκδρομή στο Παγετώνα Περίτο Μορένο και στο Καλαφάτε.
 • Εκδρομή στη διώρυγα Μπιγκλ (Beagle).
 • Τοπικός ξεναγός.
 • Έλληνας έμπειρος αρχηγός.
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
 • Ταξιδιωτικός Οδηγός Versus στα Ελληνικά

 

Αναχωρήσεις από Κύπρο

 • Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνονται οι φόροι, ο επίναυλος καυσίμων, τα φιλοδωρήματα, τα αχθοφορικά (όπου είναι δυνατόν), και η ειδική κυπριακή επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια χωρίς επιβάρυνση (ζητήστε μας τι περιλαμβάνει) εκτός από Τοπικοί φόροι αεροδρομίων και λιμένων (καταβάλλονται επιτόπου): 30 USD.

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

 • Φόροι αεροδρομίων, επιβάρυνση καυσίμων, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά & επιπλέον πακέτο ασφάλειας, τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων, όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.ά.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων: 920 €.
 • Τοπικοί φόροι αεροδρομίων και λιμένων (καταβάλλονται επιτόπου): 30 USD.

 

Προαιρετική εκδρομή στην Κολονία της Ουρουγουάης
Κόστος Πακέτου: 170 € κατ’ άτομο

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

Παρακαλούμε να αποστείλετε φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στο e-mail του ταξιδιωτικού συμβούλου (πωλητή), με τον οποίο έχετε συνομιλήσει
Χωρίς την άμεση αποστολή φωτοτυπίας του διαβατηρίου δεν θα μπορεί να περιληφθεί η ασφάλεια της προκαταβολής σας στην επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια που περιλαμβάνει το Versus στα προγράμματά του. Αν δεν έχετε e-mail, μπορείτε να προσκομίσετε μια φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στα γραφεία μας.
Κράτηση γίνεται μόνο με τα πλήρη στοιχεία σας (διεύθυνση με ταχυδρομικό κώδικα, τηλέφωνα, e-mail κλπ.). Αν θέλετε να συμπεριλάβετε και άλλα άτομα στην κράτησή σας, θα πρέπει να μας γνωρίσετε και τα δικά τους πλήρη στοιχεία.
Η κράτησή σας είναι έγκυρη και η κατοχύρωση των προσφορών γίνεται μόνο με κατάθεση της προκαταβολής. 

 


ΔΩΡΕΑΝ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΟΔΗΓΟΙ VERSUS
Το Versus Travel, προσπαθώντας να καλύψει το κενό της Ελληνικής αγοράς σε ταξιδιωτικούς οδηγούς στην Ελληνική γλώσσα για τις χώρες που επισκέπτεται, εγκαινιάζει την έκδοση μιας σειράς ποιοτικών ταξιδιωτικών βιβλίων – οδηγών (προϊόν της μεγάλης μας ταξιδιωτικής εμπειρίας), που προσφέρονται δωρεάν στους ταξιδιώτες της κάθε εκδρομής.

 

 

ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ταξιδιωτική Ασφάλεια

Extra Παροχές Υγείας στην ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ

• Δωρεάν 8 επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς και εκπτώσεις σε χειρουργικές και ιατρικές πράξεις στα εξωτερικά ιατρεία της Ευρωκλινικής Αθηνών.
• Τηλεφωνική εξυπηρέτηση 24 ώρες το 24ωρο στο τηλέφωνο 1011.
• Δωρεάν ένα παιδιατρικό check up και 8 δωρεάν επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς στην Ευρωκλινική Παίδων (αφορά σε παιδιά και εγγόνια των ταξιδιωτών μας)


ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ:

• Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι έχετε διαβάσει το παρόν πρόγραμμα, το έχετε κατανοήσει και συμφωνείτε με τα αναγραφόμενα.
• Συμμετοχή επίσης στην εκδρομή σημαίνει ότι αναντίρρητα αποδέχεστε τους Όρους Συμμετοχής που αναγράφονται στην τελευταία σελίδα της μπροσούρας μας και στο site μας στο Internet. Αν θέλετε να διαβάσετε τους Όρους Συμμετοχής, παρακαλούμε ζητήστε να σας αποσταλούν.
• Συμμετοχή δηλώνετε επικοινωνώντας με το τμήμα πωλήσεων, δίνοντας αναλυτικά τα στοιχεία που σας ζητούνται και καταθέτοντας προκαταβολή 1.000 € κατ’ άτομο εντός της χρονικής προθεσμίας που θα σας δοθεί από το τμήμα πωλήσεων.
• Η πληρωμή της προκαταβολής γίνεται είτε με χρήση μετρητών ή στην περίπτωση χρήσης πιστωτικής κάρτας με εφάπαξ χρέωση.
• 12-18 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ. Εφόσον επιθυμείτε, μπορείτε να αποπληρώσετε το ταξίδι σας κάνοντας χρήση πιστωτικής κάρτας και συμμετέχοντας σε πρόγραμμα άτοκων δόσεων (έως και 18). Σας συστήνουμε, προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, να ενημερωθείτε έγκαιρα είτε από το τμήμα πωλήσεων, είτε από το λογιστήριο για τις πιστωτικές κάρτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα άτοκων δόσεων. 
• Το διαβατήριό σας θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 6μηνη ισχύ.
• Βεβαιωθείτε πως το διαβατήριό σας έχει κενές σελίδες, ισάριθμες με τον αριθμό των χωρών που θα επισκεφθείτε.
• Το γραφείο μας δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε πρόβλημα λόγω μη ανανέωσης του διαβατηρίου σας.
• Οι ταξιδιώτες μη Ελληνικής υπηκοότητας ή οι κάτοχοι μη Ελληνικών διαβατηρίων οφείλουν να επικοινωνούν κατ’ ιδίαν με την πρεσβεία της χώρας στην οποία επιθυμούν να ταξιδέψουν, για να πληροφορηθούν τα όποια διαδικαστικά για την έκδοση βίζας, εφόσον αυτή απαιτείται. Το Versus Travel δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν πρόβλημα που ενδεχομένως παρουσιαστεί σε κάποιο αεροδρόμιο.
• Σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και στην Τουρκία, μπορείτε να ταξιδέψετε με αστυνομική ταυτότητα νέου τύπου. Διευκρινίζουμε ότι αυτό γίνεται μόνο με πολιτική ταυτότητα και όχι με υπηρεσιακή. Ενημερωθείτε σχετικά από το τμήμα πωλήσεων του γραφείου μας. 


Έως 18 άτοκες μηνιαίες δόσεις

* Αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη

Όλες οι τιμές για αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη περιλαμβάνουν το αεροπορικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη – Αθήνα – Θεσσαλονίκη στο οποίο οφείλεται και η διαφορά στην τιμή.
Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετε το κόστος αυτό
μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα.

Δεν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.

**Αναχωρήσεις από  Λάρνακα

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και οι αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις  αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “StopoverAthens" από 50 € το άτομο με μεταφορές.

 

Η διαφορετικότητα
του
Versus

Το πρόγραμμά μας περιλαμβάνει επίσκεψη της νότιας Παταγονίας και συγκεκριμένα:

 

 • 2 διανυκτερεύσεις στο Καλαφάτε
 • 1 διανυκτέρευση στην Ουσουάια
 • Στο Μπουένος ?ιρες αφιερώνουμε 5 διανυκτερεύσεις με ξεναγήσεις για να γνωρίσουμε την πόλη.
 • Το Versus Travel έχει εξασφαλίσει για εσάς δυσεύρετες πτήσεις για τη Νότια Αμερική με την εξαιρετική Lufthansa.

Δυνατά σημεία που διαφοροποιούν το Versus Travel και το συγκεκριμένο πρόγραμμα:

 • Καθορισμένο κόστος από την Αθήνα. Το πρόγραμμά μας δεν έχει τίποτα προαιρετικό και περιλαμβάνει πλήθος εκδρομών που η κάθε μία τοπικά κοστίζει 70-200 €.
 • Ξενοδοχεία 4* sup & 5*. Τα περισσότερα ξενοδοχεία είναι 5*.
 • Επίσκεψη της Αργεντίνικης Παταγονίας χωρίς περικοπές, με τους σημαντικότερους παγετώνες στο Καλαφάτε, στο οποίο έχουμε 3 διανυκτερεύσεις [όπου επισκεπτόμαστε σε διαφορετικές ημέρες τον παγετώνα Περίτο Μορένο (Perito Moreno Tour), και τον παγετώνα Ουψάλα (στο διάσημο All Glaciers Tour), που τοπικά στοιχίζουν 180-200 € και συνήθως παραλείπονται από τα προγράμματα].
 • Εκδρομή στο απίθανο Εθνικό Πάρκο Τόρρες ντελ Πάινε στη Χιλή.
 • Κρουαζιέρα στη Διώρυγα Beagle από την Ουσουάια.
 • Επίσκεψη του Εθνικού Πάρκου Tierra del Fuego στην Ουσουάια.

 

Σχόλια Πελατών

Παρόμοιοι Προορισμοί

Μόνο στο Versus Travel

 
 • Ημιδιατροφή καθημερινά.
 • Μεταφορές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα.
 • Επίσκεψη και διαμονή στη Χιλιανή Παταγονία (Τόρρες Ντελ Πάινε).

 

Χάρτης Ταξιδιού Κλασική Παταγονία Αργεντινής - Γη του Πυρός – Τόρες ντελ Πάινε | 09.03.2019

Πληροφορίες για τις Χώρες Countries Info