fb

Πολύχρωμο Βιετνάμ 5* – Απομακρυσμένες φυλές | Καλοκαίρι -Νοέμβριος 2019

Διάρκεια: 14 ΗΜΕΡΕΣ

τιμή από 1399€

Ταυτότητα ταξιδιού

Σας προσκαλούμε σε ένα ασυνήθιστο ταξίδι-εμπειρία ζωής στα άδυτα του εθνοτικού Βιετνάμ, στις ανεξερεύνητες εκτάσεις του βιετναμέζικου βορρά, στα ενδότερα μιας χώρας που συνεχίζει να μας εκπλήσσει. Ελάτε να γνωρίσουμε τις φυλές του βόρειου Βιετνάμ, να μυηθούμε στην κουλτούρα των Χμονγκ, των Τάις και των Λου, να σεργιανίσουμε στα παραδοσιακά χωριά τους, να περπατήσουμε σε κρεμαστές γέφυρες πάνω από φαράγγια, να «χαθούμε» σε υπαίθριες αγορές μέσα σε πανδαιμόνιο χρωμάτων και αρωμάτων. Ένα πραγματικά σπάνιο ταξίδι όπως μόνο το Versus ξέρει να σχεδιάζει για εσάς.

 

Το ταξίδι σε λίγες γραμμές

ΣΤΙΣ ΦΥΛΕΣ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΥ ΒΙΕΤΝΑΜ

Οι μειονοτικές εθνότητες στο Βιετνάμ αποτελούν περίπου το 8% του πληθυσμού της χώρας, αριθμώντας σχεδόν 9 εκατομμύρια ανθρώπους. Οι περισσότεροι εξ αυτών κατοικούν στις ορεινές περιφέρειες του βόρειου Βιετνάμ, κοντά στα κινεζικά σύνορα, σε περιοχές που κατά τους πρόσφατους πολέμους υπήρξαν πεδία μαχών και σφοδρών συγκρούσεων. Τα μέλη των φυλών αυτών διατηρούν σε πολύ μεγάλο βαθμό την καθημερινότητα των μακρινών προγόνων τους: καλλιεργούν τη γη, δουλεύοντας κυρίως σε ορυζώνες, διαμένουν σε ξυλόκτιστες κατοικίες, τηρούν έθιμα, συνήθειες και καθημερινές πρακτικές που κληρονόμησαν από την οικογένειά τους. Το κρασί από ρύζι είναι ιδιαίτερα δημοφιλές ανάμεσά τους, και καθώς το αλκοόλ απαγορεύεται στις περιοχές αυτές, είναι το ρόφημα που θα δοκιμάσετε και εσείς κατά την επίσκεψή σας. Οι πολυπληθέστερες φυλές είναι οι Τάυ, οι Τάις και οι Μαύροι Χμονγκ: οι τελευταίοι μάλιστα ξεχωρίζουν και για τις χαρακτηριστικές φορεσιές τους με το έντονο μπλε χρώμα.

 

Μόνο Στο Versus

Η ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ VERSUS

Ένα ασυνήθιστο θεματικό ταξίδι στο σπάνια επισκεπτόμενο βόρειο τμήμα του Βιετνάμ.

 

  • Με διανυκτέρευση σε 5* κρουαζιερόπλοιο.
  • Διαμονή σε ξενοδοχείο 5* στο Ανόι.
  • Διανυκτέρευση στο Νιν Μπιν, στην περιοχή του Ταμ Κοκ.
  • Επίσκεψη σε απομονωμένα χωριά του βόρειου Βιετνάμ, για να γνωρίσουμε τις τοπικές φυλές. Το πρόγραμμα χτενίζει το βόρειο τμήμα του Βιετνάμ με πέντε (5) διανυκτερεύσεις και έρχεται σε επαφή με τη ζωή των τοπικών φυλών διαμένοντας σε ανέγγιχτες από το μαζικό τουρισμό περιοχές.
  • Έμπειρος αρχηγός-συνοδός του γραφείου μας.
  • Δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός-βιβλίο στα ελληνικά του Versus Travel.  

 

1η ημέρα: Αθήνα/Θεσσαλονίκη/Λάρνακα – πτήση για Ανόι

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο, γνωριμία με την ταξιδιωτική μας ομάδα και πτήση μέσω ενδιάμεσου σταθμού για την πρωτεύουσα του Βιετνάμ, το Ανόι.

 

2η ημέρα: Άφιξη στο Ανόι (Ξενάγηση – μαριονέτες στο νερό)

Άφιξη στο Ανόι και πρωινή βόλτα στην πόλη για μια πρώτη γνωριμία με την πρωτεύουσα. Θα δούμε τη γραφική λίμνη Hoan Kiem, που στα ελληνικά μεταφράζεται  ως «η λίμνη του αποκατασταθέντος ξίφους»! Στη λίμνη θα δούμε τον ναό Ngoc Son, ιερό του 18ου αι. που συνδέεται με την όχθη με μια κόκκινη γέφυρα. Αφού κάνουμε μια βόλτα στην παλιά πόλη με τα τροχήλατα αμαξάκια, θα μεταβούμε στο ξενοδοχείο μας για τακτοποίηση. Η μέρα μας θα κλείσει με μια εντυπωσιακή παράσταση με μαριονέτες στο νερό, μια μοναδική μορφή βιετναμέζικης τέχνης, που έχει τις ρίζες της στις παραδόσεις και στους μύθους που συνοδεύουν την καλλιέργεια του ρυζιού. Δείπνο και διανυκτέρευση.

 

3η ημέρα: Ανόι – Χαλόνγκ Μπέι (Διανυκτέρευση σε κρουαζιερόπλοιο)

Αφού πάρουμε πρωινό, μεταβαίνουμε οδικώς στον κόλπο Χαλόνγκ (Ha Long Bay), όπου μας περιμένει το κρουαζιερόπλοιο. Επιβίβαση, τακτοποίηση στις καμπίνες μας και ξεκινά η κρουαζιέρα στον κόλπο Χαλόνγκ, πλέοντας ανάμεσα στις καταπράσινες ψηλές βραχονησίδες που ξεπροβάλλουν από τα σμαραγδένια νερά του Κόλπου Τονκίν. Είναι ένα μοναδικό θέαμα, που θα μείνει για πάντα στη μνήμη μας. Πρώτος μας σταθμός είναι το πλωτό ψαροχώρι του Vung Vieng όπου θα κάνουμε «εξόρμηση» με καγιάκ (όσοι ταξιδιώτες δεν επιθυμούν να ακολουθήσουν στη βόλτα με τα καγιάκ, μπορούν να παραμείνουν στο πλοίο και να χαλαρώσουν στο χώρο της σάουνας, χωρίς επιπλέον επιβάρυνση). Στη συνέχεια θα παρακολουθήσουμε στο πλοίο μαγειρική επίδειξη που θα μας μυήσει στα μυστικά της πλούσιας βιετναμέζικης κουζίνας, ενώ το βράδυ θα δούμε νυχτερινό ψάρεμα καλαμαριών! Διανυκτέρευση στο κρουαζιερόπλοιο.

 

4η ημέρα: Χαλόνγκ Μπέι – Νιν Μπιν

Πρωινό ξύπνημα με Τάι-Τσι στο κατάστρωμα του κρουαζιερόπλοιου, ενώ στη συνέχεια θα εξερευνήσουμε το σπήλαιο Τιεν Κουνγκ ή «Σπήλαιο του Ουρανού», μια και αποτελείται από τρεις μεγάλες αίθουσες, εξαίσια διακοσμημένες με σταλακτίτες και σταλαγμίτες (σημείωση: πρέπει να ανέβουμε 400 σκαλοπάτια μέχρι το σπήλαιο). Στη συνέχεια, αφού αφήσουμε τις καμπίνες μας, αποβιβαζόμαστε από το πλοίο στην επαρχία Νιν Μπιν. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

5η ημέρα: Νιν Μπιν – Χόα Λου – Ταμ Κοκ – Ανόι

Πρωινή αναχώρηση και πορεία μέσα από απέραντα αγροτικά τοπία για την πρώτη πρωτεύουσα του Βιετνάμ, τη Χόα Λου (10ος-11ος αι.), στην άκρη του Δέλτα του Κόκκινου ποταμού. Θα δούμε το εντυπωσιακό παλάτι της Χόα Λου και κατόπιν συνεχίζουμε στο Ταμ Κοκ για μια πλωτή περιήγηση με παραδοσιακές βάρκες (σαμπάν) στο ποτάμι: το τοπίο χαρακτηρίζεται από τους τεράστιους ασβεστολιθικούς βράχους που εξέχουν εντυπωσιακά από το επίπεδο, υγρό και καλλιεργημένο έδαφος, γι’ αυτό και ονομάζεται «το στεγνό Χαλόνγκ». Η γαλήνη των καναλιών με τους ορυζώνες, τα ψηλά επιβλητικά βράχια και τα ιερά σπήλαια Ταμ Κοκ θα σας σαγηνεύσουν. Αφού απολαύσουμε τη βαρκάδα μας, συνεχίζουμε για το Ανόι. Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

6η ημέρα: Ανόι – Νγκία Λο

Πρωινό και αναχώρηση για τα ενδότερα του βιετναμέζικου βορρά, με προορισμό μας την κωμόπολη του Νγκία Λο, στην επαρχία Τονκίν. Καθοδόν θα κάνουμε μία στάση για να επισκεφθούμε μια τεϊοφυτεία και να μάθουμε από πρώτο χέρι τις τεχνικές και την πλούσια κουλτούρα πίσω από το εθνικό ρόφημα των Βιετναμέζων! Η Νγκία Λο είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος ορυζώνας του Βιετνάμ. Η παράδοση της ορυζοκαλλιέργειας μετρά εδώ 700 χρόνια ζωής (!), χάρη στα υπερπλούσια νερά της περιοχής. Για να φτιάξουν τη ζωή τους σ’ αυτό το περιβάλλον, οι κάτοικοι διαχρονικά χρησιμοποιούσαν (και εξακολουθούν να χρησιμοποιούν) για τα σπίτια τους ξύλο iroko και μπαμπού, που θα δούμε και τώρα ακόμα. Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση σε παραδοσιακό κατάλυμα σε πασσάλους. Κατόπιν θα κάνουμε τη βόλτα μας, πεζή ή με όχημα, γύρω από την κωμόπολη, ανάμεσα σε ορυζώνες και παραδοσιακούς οικισμούς, ώστε να «βυθιστούμε» κατά το δυνατόν στην ηρεμία και τη γαλήνη της βιετναμέζικης υπαίθρου. Δείπνο και διανυκτέρευση.

 

7η ημέρα: Νγκία Λο – Μου Κανγκ Τσάι – Σάπα

Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε από το κατάλυμά μας και συνεχίζουμε προς βορρά τις εκτάσεις της Χοάνγκ Λιέν Σον, όπου υψώνονται τα πιο ψηλά βουνά της Ινδοκίνας. Περνάμε μέσα από εκπληκτικά τοπία, μέσα από γραφικές βουνοπλαγιές και καταπράσινες κοιλάδες, και φτάνουμε στην κοιλάδα Του Λε, γνωστή για το «ρυτιδωτό» της ρύζι. Από εδώ ξεκινάμε την περιήγησή μας (trekking) μέσα από πεζούλια ορυζώνων και μικρά, παραδοσιακά χωριά των φυλών Τάις και των Χμονγκ: θα διασχίσουμε φαράγγια πάνω σε κρεμαστές γέφυρες από μπαμπού, θα δούμε τις αλλεπάλληλες αναβαθμίδες όπου οι ντόπιοι προσπαθούν να εκμεταλλευτούν και την τελευταία σπιθαμή εδάφους για τις ορυζοκαλλιέργειές τους, θα περάσουμε από ρυάκια, παραδοσιακά σπίτια πάνω σε πασσάλους και πολλά άλλα…

Η συνέχεια της οδικής μας διαδρομής προς το Μου Κανγκ Τσάι περνά από το «Ουράνιο κέρας», το πέρασμα Khau Pha μέσα από τα βουνά, που θα μας οδηγήσει σε μια σειρά από χωριά της φυλής Χμονγκ, όπως τα Pan Tan, Xu Phinh και Che Cu Nha Συνεχίζουμε την εξερεύνησή μας προς το Tram Ton Pass, το υψηλότερο πέρασμα στο ορεινό Βιετνάμ, στα 2.047μ., από όπου θα περάσουμε και θα κάνουμε την απαραίτητη στάση για να θαυμάσουμε το τοπίο, όπου δεσπόζει το βουνό Φάνσιπαν, το πιο ψηλό ολόκληρης της Ινδοκίνας. Η διαδρομή μας σήμερα ολοκληρώνεται στο Σάπα (Sapa). Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας

8η ημέρα: Σάπα – χωριό Τα Φιν (φυλή Ρεντ Ντάο)

Αφού πάρουμε πρωινό, θα επισκεφθούμε το χωριό Τα Φιν, ένα από τα χωριά με τον μεγαλύτερο πληθυσμό της φυλής Ρεντ Ντάο. Με καταγωγή από την Κίνα, οι Ρεντ Ντάο αποτελούν μία από τις 54 εθνότητες που απολαμβάνουν καθεστώς επίσημης αναγνώρισης από το Βιετνάμ. Οι άνθρωποί τους φορούν καθημερινά τις παραδοσιακές τους ενδυμασίες, με άντρες και γυναίκες να φέρουν τα χαρακτηριστικά μαύρα ή κόκκινα σαρίκια της φυλής. Θεωρούνται ειδικοί στα βότανα και την πρακτική ιατρική, και αγαπούν πολύ τα θερμά λουτρά με θεραπευτικά βοτάνια. Επιστροφή στο Σάπα και διανυκτέρευση.

 

9η ημέρα: Σάπα (ολοήμερη εκδρομή)

Πρωινό και εξόρμηση στην ύπαιθρο γύρω από το Σάπα και στις πλαγιές του βουνού Ham Rong. Θα δούμε πανοραμική το Σάπα να «χάνεται» μέσα στην ομίχλη ενώ κατόπιν θα συνεχίσουμε πεζή προς το χωριό Cat Cat, ένα μικρό χωριό που σχηματίστηκε πριν περίπου δύο αιώνες όταν συνυπήρξαν σε κοινό έδαφος διάφορες φυλές και εθνοτικές ομάδες του βόρειου Βιετνάμ, με κυριότερη ανάμεσά τους τους Χμονγκ. Φυλές με μακραίωνη παράδοση στην ορυζοκαλλιέργεια, οι άνθρωποί τους δάμασαν το έδαφος φτιάχνοντας αλλεπάλληλες αναβαθμίδες ώστε να κατορθώσουν να παράγουν την απαραίτητη τροφή για τον πληθυσμό των βουνών. Θα περπατήσουμε επίσης στο περιηγητικό μονοπάτι ανάμεσα στα χωριά Λάο Τσάι και Τα Βαν, μια δημοφιλής διαδρομή hiking του βόρειου Βιετνάμ. Επιστροφή στο Σάπα και διανυκτέρευση.

10η ημέρα: Σάπα – Κορυφή Φάνσιπαν – Σάπα

Μετά το πρωινό μας θα πάρουμε το ηλεκτροκίνητο τραίνο που θα μας μεταφέρει μέχρι τον σταθμό του τελεφερίκ. Από εδώ θα έχουμε την ευκαιρία να… γεμίσουμε τη μνήμη της φωτογραφικής μας μηχανής, καθώς η θέα στην κοιλάδα κόβει την ανάσα. Θα πάρουμε το τελεφερίκ που θα μας οδηγήσει μέχρι σχεδόν την κορυφή του Φάνσιπαν, στα 3.143 μ. υψόμετρο! Με την ασύλληπτη θέα στο νου μας, επιστρέφουμε στο Σάπα. Διανυκτέρευση.

 

11η ημέρα: Σάπα – Ανόι

Πρωινό και αναχώρηση οδικώς με προορισμό μας το Ανόι. Άφιξη στην πρωτεύουσα του Βιετνάμ, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Υπόλοιπο ημέρας ελεύθερο για μια σύντομη βόλτα στην πόλη. Διανυκτέρευση.

 

12η ημέρα: Ανόι (ξενάγηση)

Ημέρα αφιερωμένη στο Ανόι η σημερινή. Θα επισκεφθούμε το επιβλητικό μαυσωλείο του Χο Τσι Μινχ (εξωτερικά), τόπο αμέριστου σεβασμού για τους Βιετναμέζους, τον Ναό της Λογοτεχνίας (το πρώτο πανεπιστήμιο του Βιετνάμ), την μονόστηλη βουδιστική παγόδα, καθώς και το Εθνικό Μουσείο της χώρας. Δείπνο και διανυκτέρευση στο Ανόι.

 

13η ημέρα: Ανόι – Πτήση επιστροφής

Τελευταία μας ημέρα στο Βιετνάμ, ελεύθερος χρόνος για ψώνια στο Ανόι και στη συνέχεια μετάβαση στο αεροδρόμιο για την πτήση επιστροφής μας.

 

14η ημέρα: Άφιξη σε Αθήνα/Θεσσαλονίκη/Λάρνακα

Το παραπάνω πρόγραμμα
είναι ενδεικτικό
Το τελικό ενημερωτικό αποστέλλεται περίπου 3 – 5 ημέρες πριν από την εκάστοτε αναχώρηση

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή

(Από Þ Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

QR 212

02/08/2019

ΑΘΗΝΑ – ΝΤΟΧΑ

13:15

17:50

QR 968

02/08/2019

ΝΤΟΧΑ – ΑΝΟΪ

20:20

07:35 +1

QR 977

14/08/2019

ΑΝΟΪ – ΝΤΟΧΑ

18:30

23:05

QR 211

15/08/2019

ΝΤΟΧΑ – ΑΘΗΝΑ

01:30

06:30

 

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  •   Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης με ενδιάμεσο σταθμό.
  • Μία διανυκτέρευση σε 5* κρουαζιερόπλοιο.
  •   Ξενοδοχείο 5* στο Ανόι, και από τα καλύτερα της κάθε περιοχής στο υπόλοιπο πρόγραμμα. Οι επιλογές στο βόρειο Βιετνάμ είναι περιορισμένες και τα περισσότερα καταλύματα είναι πολύ απλά. Ανάλογα απλό είναι και το πρωινό που αυτά προσφέρουν. Έχουμε επιλέξει για εσάς τα καλύτερα διαθέσιμα σε κάθε περιοχή που διανυκτερεύουμε.
  •   Ημιδιατροφή καθημερινά μέσα στα ξενοδοχεία (και στο κρουαζιερόπλοιο) και όχι σε τοπικά εστιατόρια.
  •   Μεταφορές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα. Οι μεταφορές γίνονται με μικρότερα λεωφορεία, λόγω του οδικού δικτύου στο βόρειο Βιετνάμ.
  •   Εκδρομή στο Ταμ Κοκ.
  •   Θέαμα με μαριονέτες στο νερό, στο Ανόι.
  •   Ανάβαση με τελεφερίκ στο Φανισπάν.
  •   Τοπικός ξεναγός.
  •   Έλληνας έμπειρος αρχηγός.
  •   Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  •   Δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός-βιβλίο στα ελληνικά Versus Travel.

 

 

Προσοχή: ΟΙ ΒΙΖΕΣ ΣΤΗΝ ΙΝΔΟΚΙΝΑ ΕΚΔΙΔΟΝΤΑΙ ΤΟΠΙΚΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ 2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑ.

Αναχωρήσεις από Κύπρο              

  • Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνονται οι φόροι, ο επίναυλος καυσίμων, τα φιλοδωρήματα, και η ειδική κυπριακή επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια χωρίς επιβάρυνση (ζητήστε μας τι περιλαμβάνει) εκτός από:
  • Έξοδα προσωπικής φύσεως, ποτά αναψυκτικά κλπ.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
(δεν ισχύει για τις αναχωρήσεις από την Κύπρο)

  • Φόροι, επιβάρυνση καυσίμων, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά & επιπλέον πακέτο ασφάλειας, τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.α.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων: 860 €.
  • Βίζα που πληρώνονται τοπικά: βίζα Βιετνάμ 25 $.

 

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΤΑΞΙΔΙΟΥ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ
Παρακαλούμε να αποστείλετε φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στο e-mail του ταξιδιωτικού συμβούλου (πωλητή), με τον οποίο έχετε συνομιλήσει
Χωρίς την άμεση αποστολή φωτοτυπίας του διαβατηρίου δεν θα μπορεί να περιληφθεί η ασφάλεια της προκαταβολής σας στην επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια που περιλαμβάνει το Versus στα προγράμματά του. Αν δεν έχετε e-mail, μπορείτε να προσκομίσετε μια φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στα γραφεία μας.
Κράτηση γίνεται μόνο με τα πλήρη στοιχεία σας (διεύθυνση με ταχυδρομικό κώδικα, τηλέφωνα, e-mail κλπ.). Αν θέλετε να συμπεριλάβετε και άλλα άτομα στην κράτησή σας, θα πρέπει να μας γνωρίσετε και τα δικά τους πλήρη στοιχεία.
Η κράτησή σας είναι έγκυρη και η κατοχύρωση των προσφορών γίνεται μόνο με κατάθεση της προκαταβολής.
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ, πριν την κατάθεση της προκαταβολής σας, με σκοπό να καταχωρηθεί η κράτησή σας και στη συνέχεια το ποσό της κατάθεσής σας στον φάκελό σας. Παρακαλούμε μην παραλείψετε να μας ενημερώσετε. Για την αποφυγή κάθε ταλαιπωρίας σας, παρακαλούμε ελέγχετε το ημερήσιο πιστωτικό όριο συναλλαγών των πιστωτικών και χρεωστικών καρτών σας, πριν προβείτε στην όποια συναλλαγή με το Versus Travel.

 


ΔΩΡΕΑΝ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΟΔΗΓΟΙ VERSUS
Το Versus Travel, προσπαθώντας να καλύψει το κενό της Ελληνικής αγοράς σε ταξιδιωτικούς οδηγούς στην Ελληνική γλώσσα για τις χώρες που επισκέπτεται, εγκαινιάζει την έκδοση μιας σειράς ποιοτικών ταξιδιωτικών βιβλίων – οδηγών (προϊόν της μεγάλης μας ταξιδιωτικής εμπειρίας), που προσφέρονται δωρεάν στους ταξιδιώτες της κάθε εκδρομής.

 

 

ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ταξιδιωτική Ασφάλεια

Extra Παροχές Υγείας στην ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ

• Δωρεάν 8 επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς και εκπτώσεις σε χειρουργικές και ιατρικές πράξεις στα εξωτερικά ιατρεία της Ευρωκλινικής Αθηνών.
• Τηλεφωνική εξυπηρέτηση 24 ώρες το 24ωρο στο τηλέφωνο 1011.
• Δωρεάν ένα παιδιατρικό check up και 8 δωρεάν επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς στην Ευρωκλινική Παίδων (αφορά σε παιδιά και εγγόνια των ταξιδιωτών μας)


ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ:

• Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι έχετε διαβάσει το παρόν πρόγραμμα, το έχετε κατανοήσει και συμφωνείτε με τα αναγραφόμενα.
• Συμμετοχή επίσης στην εκδρομή σημαίνει ότι αναντίρρητα αποδέχεστε τους Όρους Συμμετοχής που αναγράφονται στην τελευταία σελίδα της μπροσούρας μας και στο site μας στο Internet. Αν θέλετε να διαβάσετε τους Όρους Συμμετοχής, παρακαλούμε ζητήστε να σας αποσταλούν.
• Συμμετοχή δηλώνετε επικοινωνώντας με το τμήμα πωλήσεων, δίνοντας αναλυτικά τα στοιχεία που σας ζητούνται και καταθέτοντας προκαταβολή 1.000 € κατ’ άτομο εντός της χρονικής προθεσμίας που θα σας δοθεί από το τμήμα πωλήσεων.
• Η πληρωμή της προκαταβολής γίνεται είτε με χρήση μετρητών ή στην περίπτωση χρήσης πιστωτικής κάρτας με εφάπαξ χρέωση.
• 12-18 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ. Εφόσον επιθυμείτε, μπορείτε να αποπληρώσετε το ταξίδι σας κάνοντας χρήση πιστωτικής κάρτας και συμμετέχοντας σε πρόγραμμα άτοκων δόσεων (έως και 18). Σας συστήνουμε, προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, να ενημερωθείτε έγκαιρα είτε από το τμήμα πωλήσεων, είτε από το λογιστήριο για τις πιστωτικές κάρτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα άτοκων δόσεων. 
• Το διαβατήριό σας θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 6μηνη ισχύ.
• Βεβαιωθείτε πως το διαβατήριό σας έχει κενές σελίδες, ισάριθμες με τον αριθμό των χωρών που θα επισκεφθείτε.
• Το γραφείο μας δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε πρόβλημα λόγω μη ανανέωσης του διαβατηρίου σας.
• Οι ταξιδιώτες μη Ελληνικής υπηκοότητας ή οι κάτοχοι μη Ελληνικών διαβατηρίων οφείλουν να επικοινωνούν κατ’ ιδίαν με την πρεσβεία της χώρας στην οποία επιθυμούν να ταξιδέψουν, για να πληροφορηθούν τα όποια διαδικαστικά για την έκδοση βίζας, εφόσον αυτή απαιτείται. Το Versus Travel δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν πρόβλημα που ενδεχομένως παρουσιαστεί σε κάποιο αεροδρόμιο.
• Σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και στην Τουρκία, μπορείτε να ταξιδέψετε με αστυνομική ταυτότητα νέου τύπου. Διευκρινίζουμε ότι αυτό γίνεται μόνο με πολιτική ταυτότητα και όχι με υπηρεσιακή. Ενημερωθείτε σχετικά από το τμήμα πωλήσεων του γραφείου μας. 


Έως 12 άτοκες μηνιαίες δόσεις

* Αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη

Όλες οι τιμές για αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη περιλαμβάνουν το αεροπορικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη - Αθήνα – Θεσσαλονίκη στο οποίο και οφείλεται η διαφορά στην τιμή. Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετέ το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα.

Δεν απαιτούνται   διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.

**Αναχωρήσεις από  Λάρνακα

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και οι αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις  αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens" από 50 € το άτομο με μεταφορές.

 

Η ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ VERSUS

Ένα ασυνήθιστο θεματικό ταξίδι στο σπάνια επισκεπτόμενο βόρειο τμήμα του Βιετνάμ.

 

  • Με διανυκτέρευση σε 5* κρουαζιερόπλοιο.
  • Διαμονή σε ξενοδοχείο 5* στο Ανόι.
  • Διανυκτέρευση στο Νιν Μπιν, στην περιοχή του Ταμ Κοκ.
  • Επίσκεψη σε απομονωμένα χωριά του βόρειου Βιετνάμ, για να γνωρίσουμε τις τοπικές φυλές. Το πρόγραμμα χτενίζει το βόρειο τμήμα του Βιετνάμ με πέντε (5) διανυκτερεύσεις και έρχεται σε επαφή με τη ζωή των τοπικών φυλών διαμένοντας σε ανέγγιχτες από το μαζικό τουρισμό περιοχές.
  • Έμπειρος αρχηγός-συνοδός του γραφείου μας.
  • Δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός-βιβλίο στα ελληνικά του Versus Travel.  

 

Highlights

  • Η κρουαζιέρα στον εξωτικό κόλπο Χαλόνγκ, με διανυκτέρευση σε κρουαζιερόπλοιο.
  • Το σπήλαιο Τιεν Κουνγκ.
  • Οι αχανείς εκτάσεις με ορυζώνες σε αναβαθμίδες στην επαρχία της Νγκία Λο.
  • Η γνωριμία με τις φυλές Τάις, Χμονγκ, Ζάι, Ντάο.
  • Η κωμόπολη Σάπα και ολόκληρη η περιοχή προς το χωριό Κατ Κατ.
  • Ανάβαση με τελεφερίκ στο βουνό Φάνσιπαν.

Σχόλια Πελατών

Παρόμοιοι Προορισμοί

Μόνο στο Versus Travel

  • Επίσκεψη σε απομονωμένα χωριά του βόρειου Βιετνάμ, για να γνωρίσουμε τις τοπικές φυλές.
  • Με διανυκτέρευση σε 5* κρουαζιερόπλοιο.
  • Διαμονή σε ξενοδοχείο 5* στο Ανόι.
  • Διανυκτέρευση στο Νιν Μπιν, στην περιοχή του Ταμ Κοκ.

Χάρτης Ταξιδιού Πολύχρωμο Βιετνάμ 5* – Απομακρυσμένες φυλές | Καλοκαίρι -Νοέμβριος 2019

Πληροφορίες για τις Χώρες Countries Info