Βραζιλία: Ο δρόμος των αμμόλοφων | 14.03.2019

Διάρκεια: 13 ΗΜΕΡΕΣ

τιμή από 2590€

Travel Identity

Ο δρόμος των αμμόλοφων

Ένα ταξίδι στην πιο αυθεντική Βραζιλία, που μόνο στο Exploring the World  του Versus Travel θα βρείτε.

Βορειοανατολική Βραζιλία, εκεί όπου αποβιβάστηκαν οι πρώτοι σκλάβοι που έφτασαν από την Αφρική στη Νότια Αμερική αναπτύχθηκε ένα εκρηκτικό μείγμα κουλτούρας. Ακόμα και σήμερα στην Μπαΐα και τη Βορειοανατολική Βραζιλία διατηρούνται αφρικανικές θρησκείες, χοροί και παραδόσεις που μαρτυρούν την πολιτιστική αυτή ανταλλαγή.Πρόκειται για το πιο γνήσιο κομμάτι της Βραζιλίας, με μοναδική κουλτούρα που δύσκολα βρίσκουμε στον πλανήτη. Αμμόλοφοι με πολύχρωμες λιμνούλες ανάμεσά τους, τροπικές παραλίες γεμάτες ζωή, αποικιακές πόλεις με έντονα τα σημάδια του παρελθόντος και έντονη αφροαμερικανική κουλτούρα.Η «έρημος» στους αμμόλοφους της βορειοανατολικής ακτής σχηματίστηκε πριν από χιλιάδες χρόνια, καθώς η άμμος από τις κοίτες των ποταμών μεταφέρθηκε από τους ανέμους και τα θαλάσσια ρεύματα. Τα απλωμένα «λευκά σεντόνια» καλύπτουν χιλιάδες στρέμματα και εκ πρώτης όψεως η περιοχή μοιάζει με έρημο. Όμως το νερό από τις τροπικές βροχές που πέφτουν στην αρχή του χρόνου συγκεντρώνεται σε μεγάλες ποσότητες στις κοιλάδες που σχηματίζονται ανάμεσα στους αμμόλοφους, δημιουργώντας λίμνες γεμάτες με καθαρό, βρόχινο νερό.Ανάλογα με την ηλικία της άμμου αλλάζει και το χρώμα της και άρα και το χρώμα του νερού που συγκεντρώνεται στις λιμνούλες ανάμεσα από την άμμο, σχηματίζοντας ένα πολύχρωμο σύνολο από κρυστάλλινες μπλε και πράσινες κουκκίδες που είναι δύσκολο να περιγράψει κανείς.’λλο ένα διαφορετικό καινοτόμο ταξίδι του Versus σε μία από τις λιγότερο επισκέψιμες, αλλά πιο όμορφες και εντυπωσιακές περιοχές της Βραζιλίας. Αυθεντικές γωνιές που ανακαλύψαμε και σας παρουσιάζουμε. Γιατί οι ταξιδιώτες μας είναι πάντα πρωτοπόροι!

 

Μόνο Στο Versus

Γιατί να επιλέξω το Versus:

 • Αεροπορική εταιρεία: Αir France & KLM.
 • Διατροφή: Πρωινό καθημερινά.
 • Ξενοδοχεία 4*. Στο πάρκο Λενκόις γραφική ποσάδα.
 • Μετακινήσεις: με αεροπλάνα, πούλμαν και βάρκες.
 • Αρχηγός με τεράστια εμπειρία στη χώρα.
 • Μετακινήσεις και ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.

 

1η ημέρα: Aθήνα/Θεσσαλονίκη/Λάρνακα - Φορταλέζα

Αναχώρηση από την Αθήνα και πτήση μέσω ενδιάμεσου σταθμού για τη Βραζιλία. Άφιξη στη Φορταλέζα.

 

2η ημέρα: Φορταλέζα - Σαλβαδόρ ντε Μπαΐα

Πρωινό στο ξενοδοχείο. Αναχώρηση από Φορταλέζα για να πετάξουμε για το Σαλβαδόρ ντε Μπαΐα, την αφρικανική ψυχή της Βραζιλίας. Η Μπαΐα είναι η πιο ιστορική πολιτεία της χώρας, όχι μόνο γιατί από εδώ ξεκίνησε η ανακάλυψή της, το 1501, αλλά και γιατί οι κάτοικοί της αποτελούν ένα κράμα ποικίλων πολιτιστικών, θρησκευτικών και εθνικών προελεύσεων. Είναι μια συναρπαστική πόλη, που έχει κατορθώσει να διατηρήσει την αφρικανική ψυχή της και να αναπτύξει την αποικιακή της κληρονομιά σε έναν μοναδικό, δυναμικό, σύγχρονο πολιτισμό, που αντανακλάται στη μουσική, στον χορό, στις καλές τέχνες αλλά και στον τρόπο ζωής. Ήταν η πρώτη πρωτεύουσα της χώρας.

3η ημέρα: Σαλβαδόρ ντε Μπαΐα - Ξενάγηση - Τελετή Καντομπλέ

Εντύπωση προκαλεί n χωροταξική διάρθρωση του Σαλβαδόρ, το οποίο χωρίζεται στη Cidade Alta (την Άνω πόλη) και τη Cidade Baixa (την Κάτω πόλη), υποδηλώνοντας την αποικιακή τάξη πραγμάτων που ίσχυε στο παρελθόν. Τα δύο τμήματα της πόλης συνδέονται με τελεφερίκ, με ένα μεγάλο ασανσέρ (ασανσέρ Lacerda) που ανεβοκατεβάζει τους επιβάτες του σε ύψος 72 μέτρων και με μερικούς πολύ απότομους δρόμους (ladeiras). Μετά το πρωινό μας στο ξενοδοχείο θα ξεκινήσουμε την ξενάγησή μας από την παραλιακή συνοικία Μπάρα.Από εκεί θα κατευθυνθούμε στο ιστορικό τμήμα του Σαλβαδόρ με τις αποικιακές γειτονιές του 17ου αιώνα. Το Πελοουρίνιο (Πελό), με το μεγαλύτερο και καλύτερα διατηρημένο συγκρότημα αποικιακής αρχιτεκτονικής του Νέου Κόσμου, χαρακτηρίστηκε το 1985 από την UNESCO ως Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς. Είναι μια τουριστική «Μέκκα», με λιθόστρωτα δρομάκια, πολύχρωμα σπίτια, εστιατόρια, bars, galleries και boutiques. Η περιήγησή μας θα καταλήξει στο Μερκάντο Μοντέλο, το κέντρο πώλησης χειροτεχνημάτων και σουβενίρ.Το βράδυ θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε μια τελετή Καντομπλέ, μια «δαιμονική» λατρεία που έχει τις ρίζες της στην Ακτή των Σκλάβων της Αφρικής, σε ένα «καθαγιασμένο» κτίσμα στις παρυφές της πόλης, το Τερέιρο.

 

4η ημέρα: Σαλβαδόρ ντε Μπαΐα (Ξενάγηση)

Κι επειδή το Σαλβαδόρ δεν εξαντλείται σε μία ημέρα, η εξερεύνησή μας συνεχίζεται... Σήμερα θα περιηγηθούμε στην Κάτω Πόλη, όπου θα δούμε την πιο γνωστή εκκλησία του Σαλβαδόρ, Ιγκρέζα Μπονφίμ. Η ξενάγησή μας θα ολοκληρωθεί στο προάστιο Μονσεράτ, απ’ όπου θα απολαύσουμε την πανοραμική θέα της πόλης.

 

5η ημέρα: Σαλβαδόρ ντε Μπαΐα - Σάο Λούις

Πρωινό στο ξενοδοχείο. Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για το Σάο Λούις, ένα εκπληκτικό θέρετρο στα βορειοανατολικά της χώρας. Αποικία Γάλλων και Πορτογάλων, φυλάσσεται ως θησαυρός Παγκόσμιας Κληρονομιάς από την UNESCO, αφού στην πόλη βρίσκονται πάνω από 1.000 αποικιακά κτίρια.Το ζεστό του κλίμα καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους και οι υπέροχες παραλίες του το καθιστούν ιδανικό προορισμό. Με την άφιξή μας θα έχουμε μια σύντομη ξενάγηση στην πόλη.

 

6η ημέρα: Σάο Λουίζ - Μπαριρίνχας (Πάρκο Λενκόις)

Πρωινή αναχώρηση για τη μικρή πόλη Μπαριρίνχας με μια εκπληκτικής ομορφιάς διαδρομή που διαρκεί τέσσερις ώρες.Μια μοναδική εμπειρία σε ένα από τα θαύματα της φύσης μάς περιμένει σήμερα. Ένα θέαμα που μόνο αυτή η γωνιά του πλανήτη μπορεί να προσφέρει. Μια έρημος από κατάλευκη άμμο, με αμμόλοφους που φτάνουν τα 40 μέτρα. Το εντυπωσιακό είναι ότι οι αμμόλοφοι αυτοί διακόπτονται από πράσινες και μπλε λιμνούλες, που αναλόγως της εποχής είναι λιγότερες ή περισσότερες δημιουργώντας ένα υπέροχο θέαμα. Οι λιμνούλες είναι αποτέλεσμα των βροχών, ενώ ποταμάκια συμπληρώνουν την εικόνα της τροπικής όασης.Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Το μεσημέρι θα ξεκινήσουμε την εξερεύνησή μας με τζιπ 4x4 περνώντας μέσα από μονοπάτια στη λευκή άμμο, στις λίμνες και στις θίνες. Στις λίμνες θα περπατήσουμε και αν επιθυμούμε μπορούμε να κολυμπήσουμε και αργότερα να δούμε τη δύση πίσω από τους αμμόλοφους! Το απόγευμα επιστροφή στο Μπαριρίνχας για χαλάρωση στην πισίνα του ξενοδοχείου ή βόλτα και φαγητό στην ήσυχη πόλη σε ένα από τα εστιατόρια δίπλα στο ποτάμι.

 

7η ημέρα: Μπαριρίνχας (Πάρκο Λενκόις – συνέχεια εξερευνήσεων)

Hμέρα απίστευτων εκπλήξεων και η σημερινή. Μετά το πρωινό μας θα επιβιβαστούμε σε ταχύπλοα για βόλτα στον ποταμό Πρεγκουίσας, όπου θα θαυμάσουμε τη μοναδική φύση και τα υπέροχα μαγκρόβια φυτά που στολίζουν τις όχθες του. Θα επισκεφθούμε την κοινότητα Brooms, για να δοκιμάσουμε γάλα καρύδας και να «γνωρίσουμε» τα πιθηκάκια που ζουν εδώ, καθώς και το ψαροχώρι Μαντακάρου, και θα ανέβουμε στον διάσημο φάρο με τα 160 σκαλοπάτια για να απολαύσουμε μια απίστευτη θέα στις θίνες και στον ποταμό. Τέλος, θα προσεγγίσουμε το Καμπουρέ, μια συστάδα από θίνες ανάμεσα στη θάλασσα και το ποτάμι. Επιστροφή στο Μπαριρίνχας.

 

8η ημέρα: Μπαριρίνιας – Σάο Λουίζ

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για το Σάο Λουίζ. Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Θα έχουμε την ευκαιρία για μία ακόμα βόλτα με τον αρχηγό μας στην πόλη με το ιδιαίτερο χρώμα αποικιακής αρχιτεκτονικής. Διανυκτέρευση.

 

9η ημέρα: Σάο Λουίζ – Φορταλέζα

Πρωινό και μετάβαση στο αεροδρόμιο από όπου θα πετάξουμε για τη Φορταλέζα, τη γη του ήλιου. Ένας αυθεντικός τροπικός παράδεισος, με τεράστιες κάτασπρες αμμουδιές, πράσινα ζεστά νερά, όμορφους κολπίσκους με φοινικόδεντρα, σαγηνευτικούς αμμόλοφους και έντονη νυχτερινή ζωή. Αυτή είναι η Φορταλέζα. Άφιξη και εγκατάσταση στο ξενοδοχείο μας. Χρόνος ελεύθερος για μια βόλτα με τον αρχηγό μας.

 

10η ημέρα: Φορταλέζα – Κανόα Κεμπράδα – Φορταλέζα

Η ημέρα μας σήμερα είναι αφιερωμένη στην Kανόα Κεμπράδα, ένα μικρό γραφικό ψαροχώρι με απέραντη παραλία, κατάξανθη αμμουδιά και χρυσούς αμμόλοφους, αγαπημένος προορισμός για όσους λατρεύουν τα εξωτικά τοπία. Οι δραστηριότητες που μπορείτε να χαρείτε στην Κανόα Κεμπράδα είναι πολλές (προαιρετικά). Η πιο διάσημη, είναι η βόλτα με τις γουρούνες στους αμμόλοφους, που πραγματικά δίνει την αίσθηση οτι βρίσκεται κανείς στην έρημο... Η ημέρα σας μπορεί να συνεχιστεί με χαλάρωση στην αμμουδιά, μπάνιο και ηλιοθεραπεία, ή «επίσκεψη» στις γραφικές καλύβες πάνω στην παραλία για θαλασσινές λιχουδιές και caipirinha!

11η ημέρα: Φορταλέζα – Κουμπούκο – Φορταλέζα

Πρωινό στο ξενοδοχείο και oλοήμερη εκδρομή στο επόμενο παραδεισένιο ψαροχώρι, το Κουμπούκο. Εξίσου δημοφιλές για την τεράστια παραλία, τους φωτογενείς αμμόλοφους και το θαλασσινό αεράκι, θα μας χαρίσει ακόμη μία ημέρα με ήλιο, μπάνιο, ριλάξ και αν επιθυμούμε αξέχαστες δραστηριότητες: βόλτα με παρασοσιακές βάρκες jangada και ceara, βόλτα με γαιδουράκια, ή ski-bunda, «καθιστό» σκι στους αμμόλοφους που καταλήγει σε βουτιά σε λίμνη! Είναι εξάλλου το αγαπημένο σπορ των ντόπιων.

 

12η ημέρα: Φορταλέζα – Πτήση επιστροφής

Πρωινό ελεύθερο. Στη συνέχεια μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση μέσω ενδιάμεσου σταθμού για την Αθήνα.

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή

(Από Þ Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα ?φιξης

KL 1572

14/03

ΑΘΗΝΑ – ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ

06:00

08:35

KL 707

14/03

ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ – ΦΟΡΤΑΛΕΖΑ

12:50

18:30

KL 708

25/03

ΦΟΡΤΑΛΕΖΑ – ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ

20:20

09:30

KL 1575

26/03

ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ – ΑΘΗΝΑ

12:35

16:45

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

 • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης.
 • Ξενοδοχεία 4*.  (Στο Πάρκο Λενκόις γραφική ποσάδα).
 • Πρωινό καθημερινά.
 • Μετακινήσεις, ξεναγήσεις όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα.
 • Τοπικός ξεναγός.
 • Έλληνας αρχηγός με τεράστια εμπειρία στην περιοχή.
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
 • Δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός - βιβλίο στα Ελληνικά Versus Travel.

 

Αναχωρήσεις από Κύπρο

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνονται οι φόροι, ο επίναυλος καυσίμων, τα φιλοδωρήματα, τα αχθοφορικά (όπου είναι δυνατόν), και η ειδική κυπριακή επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια χωρίς επιβάρυνση (ζητήστε μας τι περιλαμβάνει)

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

 Φόροι, φιλοδωρήματα, επιβάρυνση καυσίμων, αχθοφορικά & επιπλέον πακέτο ασφάλειας (ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.α.), τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων:  770 €

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

Παρακαλούμε να αποστείλετε φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στο e-mail του ταξιδιωτικού συμβούλου (πωλητή), με τον οποίο έχετε συνομιλήσει
Χωρίς την άμεση αποστολή φωτοτυπίας του διαβατηρίου δεν θα μπορεί να περιληφθεί η ασφάλεια της προκαταβολής σας στην επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια που περιλαμβάνει το Versus στα προγράμματά του. Αν δεν έχετε e-mail, μπορείτε να προσκομίσετε μια φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στα γραφεία μας.
Κράτηση γίνεται μόνο με τα πλήρη στοιχεία σας (διεύθυνση με ταχυδρομικό κώδικα, τηλέφωνα, e-mail κλπ.). Αν θέλετε να συμπεριλάβετε και άλλα άτομα στην κράτησή σας, θα πρέπει να μας γνωρίσετε και τα δικά τους πλήρη στοιχεία.
Η κράτησή σας είναι έγκυρη και η κατοχύρωση των προσφορών γίνεται μόνο με κατάθεση της προκαταβολής. 

 


ΔΩΡΕΑΝ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΟΔΗΓΟΙ VERSUS
Το Versus Travel, προσπαθώντας να καλύψει το κενό της Ελληνικής αγοράς σε ταξιδιωτικούς οδηγούς στην Ελληνική γλώσσα για τις χώρες που επισκέπτεται, εγκαινιάζει την έκδοση μιας σειράς ποιοτικών ταξιδιωτικών βιβλίων – οδηγών (προϊόν της μεγάλης μας ταξιδιωτικής εμπειρίας), που προσφέρονται δωρεάν στους ταξιδιώτες της κάθε εκδρομής.

 

 

ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ταξιδιωτική Ασφάλεια

Extra Παροχές Υγείας στην ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ

• Δωρεάν 8 επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς και εκπτώσεις σε χειρουργικές και ιατρικές πράξεις στα εξωτερικά ιατρεία της Ευρωκλινικής Αθηνών.
• Τηλεφωνική εξυπηρέτηση 24 ώρες το 24ωρο στο τηλέφωνο 1011.
• Δωρεάν ένα παιδιατρικό check up και 8 δωρεάν επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς στην Ευρωκλινική Παίδων (αφορά σε παιδιά και εγγόνια των ταξιδιωτών μας)


ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ:

• Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι έχετε διαβάσει το παρόν πρόγραμμα, το έχετε κατανοήσει και συμφωνείτε με τα αναγραφόμενα.
• Συμμετοχή επίσης στην εκδρομή σημαίνει ότι αναντίρρητα αποδέχεστε τους Όρους Συμμετοχής που αναγράφονται στην τελευταία σελίδα της μπροσούρας μας και στο site μας στο Internet. Αν θέλετε να διαβάσετε τους Όρους Συμμετοχής, παρακαλούμε ζητήστε να σας αποσταλούν.
• Συμμετοχή δηλώνετε επικοινωνώντας με το τμήμα πωλήσεων, δίνοντας αναλυτικά τα στοιχεία που σας ζητούνται και καταθέτοντας προκαταβολή 1.000 € κατ’ άτομο εντός της χρονικής προθεσμίας που θα σας δοθεί από το τμήμα πωλήσεων.
• Η πληρωμή της προκαταβολής γίνεται είτε με χρήση μετρητών ή στην περίπτωση χρήσης πιστωτικής κάρτας με εφάπαξ χρέωση.
• 12-18 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ. Εφόσον επιθυμείτε, μπορείτε να αποπληρώσετε το ταξίδι σας κάνοντας χρήση πιστωτικής κάρτας και συμμετέχοντας σε πρόγραμμα άτοκων δόσεων (έως και 18). Σας συστήνουμε, προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, να ενημερωθείτε έγκαιρα είτε από το τμήμα πωλήσεων, είτε από το λογιστήριο για τις πιστωτικές κάρτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα άτοκων δόσεων. 
• Το διαβατήριό σας θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 6μηνη ισχύ.
• Βεβαιωθείτε πως το διαβατήριό σας έχει κενές σελίδες, ισάριθμες με τον αριθμό των χωρών που θα επισκεφθείτε.
• Το γραφείο μας δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε πρόβλημα λόγω μη ανανέωσης του διαβατηρίου σας.
• Οι ταξιδιώτες μη Ελληνικής υπηκοότητας ή οι κάτοχοι μη Ελληνικών διαβατηρίων οφείλουν να επικοινωνούν κατ’ ιδίαν με την πρεσβεία της χώρας στην οποία επιθυμούν να ταξιδέψουν, για να πληροφορηθούν τα όποια διαδικαστικά για την έκδοση βίζας, εφόσον αυτή απαιτείται. Το Versus Travel δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν πρόβλημα που ενδεχομένως παρουσιαστεί σε κάποιο αεροδρόμιο.
• Σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και στην Τουρκία, μπορείτε να ταξιδέψετε με αστυνομική ταυτότητα νέου τύπου. Διευκρινίζουμε ότι αυτό γίνεται μόνο με πολιτική ταυτότητα και όχι με υπηρεσιακή. Ενημερωθείτε σχετικά από το τμήμα πωλήσεων του γραφείου μας. 


Γιατί να επιλέξω το Versus:

 • Αεροπορική εταιρεία: Αir France & KLM.
 • Διατροφή: Πρωινό καθημερινά.
 • Ξενοδοχεία 4*. Στο πάρκο Λενκόις γραφική ποσάδα.
 • Μετακινήσεις: με αεροπλάνα, πούλμαν και βάρκες.
 • Αρχηγός με τεράστια εμπειρία στη χώρα.
 • Μετακινήσεις και ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.

 

Σχόλια Πελατών

Παρόμοιοι Προορισμοί

Μόνο στο Versus Travel

 • Διατροφή: Πρωινό καθημερινά.
 • Ξενοδοχεία 4*. Στο πάρκο Λενκόις γραφική ποσάδα.
 • Αρχηγός με τεράστια εμπειρία στη χώρα.

Χάρτης Ταξιδιού Βραζιλία: Ο δρόμος των αμμόλοφων | 14.03.2019

Πληροφορίες για τις Χώρες Countries Info